Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Andy & Bex
  Today at 17:25
Andrew Benedict

ϟ Sasha & Gina
  Today at 17:14
Sasha McCaineϟ Vasútállomás
  Today at 11:55
Summer Reynolds
A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Corvus Flint
 
Winifred Hill
 
Emma Marshall
 
Shanna Griffin
 
Cody Armstrong
 
Jacob Troops
 
Katherine Benedict
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 606 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Jeremiah Rockwell

Jelenleg összesen 35798 hozzászólás olvasható. in 3287 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Ashton & Melissa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-03-12, 16:10


Ashton & Melissa

[You must be registered and logged in to see this image.]

» A vetélytárs «
- A te részedről talán. És tőle? Ha ő csak vágyat érez irántad?
Jó, ebben nem okolhatom Nathaliet, elvégre én is hatalmas vágyat érzek Ashton iránt, melyet sajnos el kell fojtanom magamban, ami viszont kifejezetten nehezen megy számomra. Ha azt vesszük, én se vagyok különb a szőkeségtől, csak nekem nem jutott véla-báj.
- Mindenesetre, remélem nem fog megbántani és minden rendben megy majd köztetek – nyögöm ki végül, elvégre Ashton ezt szeretné hallani, én pedig nem szeretnék csalódást okozni számára. Ha ő és a lány tényleg összeillenek, akkor abban az esetben se engem választott volna, ha Nathalie nem lép be a képbe. Mindenképp visszataláltak volna egymáshoz, az pedig igazán fájdalmas lett volna, ha mindezt mellőlem tette volna meg. Még szerencsésnek is mondhatom magam, amiért a legelején bukkant fel a lány.
- És kapott egy esélyt – vonom le a következtetést. Pedig én is szerettem volna egy esélyt Ashtontól, de ha ő Nathaliet részesíti előnyben... Hát legyen, majd túlteszem magam a dolgon. Mindezek mellett viszont igen nagy kihívás lesz részemről csak barátként tekinteni rá, hiszen folyamatosan reménykedni fogok. Vajon mennyire lesz nehéz túllépni ezen? Nem állítom, hogy már most rögtön beleszerettem volna, mert ez nem igaz, de minél több időt töltök vele, annál nehezebb a nap végén visszaengedni valaki máshoz.- Nem hiszem, hogy olyan nagy küzdelmet igényelt a visszahódításod részéről – mosolyodom el, hiszen nemrég úgy váltak el, mint egy szerelmespár, akik már legalább évek óta együtt vannak. - Teljesen más vagy a közelében, mintha erre születtél volna. Más lányokkal szemben tartottad magad, de ő... - megingatom a fejem, inkább nem is folytatom. Egyértelmű, hogy a szőkeség két másodperc alatt visszalopta magát Ashton szívébe. Nem volt nehéz dolga, hiszen a fiú nem felejtette el őt egy pillanatra sem.
- Nem ismerem Nathaliet, szóval inkább vedd úgy, hogy tippelgetek – vonom meg a vállam, de igen, sejtek néhány dolgot a lánnyal kapcsolatban. A hozzá hasonlók pedig nem ragadnak le egy férfi mellett, hiszen ha másnál lobban fel a szenvedélyük, akkor habozás nélkül lelépnek. Nem áll viszont szándékomban elkeseríteni Ashtont a véleményemmel, úgyhogy inkább megtartom magamnak. - Mert te mit szólnál hasonló helyzetben? - pillantok a fiúra, miközben Roxmorts felé tartunk. [color=#AFAD0D]- Ha Nathalie egy olyan srác társaságában múlatná az idejét, akinek bevallottan tetszik és kölcsönös is a vonzalom. Gondolom, nem szárnyalnál a hír hallatán.
Eközben meg is érkezünk a szalonba, én pedig birtokba is veszem a próbafülkét, előtte természetesen gondosan összeválogatva a ruhákat. Talán kissé idétlenül fognak rajtam mutatni, hiszen elég fiús alkat vagyok öltözködésileg, de ha már bálba megyünk, mindenki maradjon meg a maga szerepében, nem igaz? Az általam választott darab nem estélyi, de hát ebben érzem magam kényelmesen és nem utolsó sorban szinte minden tekintetet magamra tudok vonzani majd. Nem mintha be szeretnék pasizni, egyszerűen csak szeretek meghökkenteni. A ruha vörös, kiemeli a dekoltázsom, a derekánál egy háromszög alakú kivágás nyúlik be a hasam elülső oldaláig, jobb oldalon pedig utat enged a kíváncsi tekinteteknek a lábamat illetően. Izgatottan lépek hát ki Ashton elé, körbefordulok, majd megszólalok:[i] - Mit szólsz? Szerinted jó lesz a bálba is?

Mert számomra ez az egyetlen kérdés a ruhával kapcsolatban, hiszen nem sok kedvem van habos-babos költeményekben illegetni magam, az valahogy nem rám vall. Még a bál alatt is szeretnék megtartani egy keveset abból a vagányságból, ami engem jellemez.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashton P. Blake
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 153

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-03-09, 20:19

melissa & ashton
Who are you stranger?
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Ez..  most nem vágy, hanem tudatos döntés. Szeretném azt érezni, hogy jól tettem, hogy megbocsájtottam neki, és ha meg is bánt, legalább tudni fogom, hogy nem rajtam múlt. – Jó, azért rajtam is, hiszen Melissa minden tekintetben cuki lányka, akivel jó együtt lenni, s már kölcsönösen megtapasztaltuk, hogy a fizikai vonzalom is nyilvánvaló, leszűrve abból, hogy a csókban mindketten benne voltunk, pedig akkor még neki volt is valaki az életében, s az én szívemben is helye volt még Nathalie-nak. – Azt hiszen fog. Már azzal is küzd, hogy utánam jött, pedig nagyon csúnyán néztem rá, amikor otthagytam őt. Meg akarja próbálni. Ez pedig komoly fejlődés a részéről, ő is küzdeni akar értem. – Na igen, a hiúságomat leginkább az legyezgeti, hogy nem csak a lányok többségének kellek, hanem annak a lánynak is, akinek a lábai előtt rengeteg fiú hever. Ez kicsit olyan, mintha sztárpár lennénk, Melissa pedig a maga természetes bájával mindkettőnknél jobban tudja uralni az érzelmeit. Bár ha belegondolok, olykor ő is fintorog, vagy szemforgat. – Gondolod, hogy ez megint felmerülhet? Ez olyan, mintha szerinted is olyan fura ösztönök vezérelnék, amelyben nincsen másnak helye, csak annak, akit aktuálisan választ. – Kissé azért én is bizonytalan vagyok, de ha már adtam a szöszinek egy utolsó esélyt, muszáj vagyok annyira következetesnek lenni, hogy kitartsak a kettőnk kedvéért, bármennyire is érezteti velem Melissa, hogy ugyan elfogadja a véleményemet, de naivitásnak is kezeli. Ám a szerelem erről szól, ha össze is törik az ember szívét, össze kell foldoznia a szilánkokat. Ha ez lehetséges. – Nyilván szeretnénk kettőnkért küzdeni, de Nathalie alaposan megforgatta bennem a tőrt. Ha szeret, akkor bizonyítania kell. Melissa pedig megmarad annak a játékos barátnak, akinek megismertem, akivel jókat lehet nevetgélni, viccelődni, és akinek kiönthetem a szívemet. Nyilván lesznek fenntartásai, de ez belefér a barátsunkba.
- Nem tudom, hogy mi történne, ha kitudna, mert ez azért nem megcsalás, de biztosan nem örülne neki. Kétségkívül ha valaki vele van, akkor ne is nagyon legyen még barátként sem. – Azért elvigyorodom azon, hogy köztünk már egyértelmű a vonzalom, de ezt most ugyanúgy félre kell tennünk, mint amikor ő volt foglalt. Bár ha jobban belegondolok, akkor is elcsattant néhány csók, így nem is tudom, hogy most ebben a helyzetben mi védhetne minket? Próbálok nem elalélni tőle, hiszen a puszit odanyomva nekem is inkább csókra nyílna a szám, de hát most már más a szitu. Melissának nagyon jól állnak a gótikus cuccok, ettől igazán dögös, de még olyan hercegnős kiadásban még nem is láttam. – Igen? A suli másik fele meg úgy tudja, hogy Nathalie-vel vagyok együtt. A bőség zavara.. – Már csak legyintek nevetve, ha Nathalie fülébe jut, hogy ilyesmiket gondolnak rólunk, akkor már úgyis mindegy. Benyitunk hát a szalonba, én pedig valahol helyet foglalok, hogy Meli elmehessen ruhát próbálni. Közben pedig azon tűnődöm, hogy miért szakított azzal a másik pasival? Miattam? Vagy szimplán ráunt a sima szexre?[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-02-24, 17:52


Ashton & Melissa

[You must be registered and logged in to see this image.]

» A vetélytárs «

- Akarok? - ismétlem meg azt a szót, amely leginkább bánt ebben a pillanatban. Ezek szerint Ashton tényleg ezt szeretné. Elszomorít. Annyira, de annyira jó lett volna arra kenni a dolgot, hogy Nathalie véla-bája ejtette csapdába ismét a fiút, de ezek szerint nem. Már nincs esélyem arra, hogy valamikor észbe kap és dobja a lányt, hiszen ő is szeretné a dolgot. Mindketten. Így pedig sérthetetlen a kapcsolatuk, még abban az esetben is, ha nem igazságos. - Szerinted Nathalie is küzdeni fog? - teszem fel a kézenfekvő kérdést, hiszen Ashtonnak tudnia kell, hogy a kapcsolatuk nem csak egy emberen múlik. - Te magad mesélted, hogy mindent megkapott annak idején, erre pedig rájön a vélasága is, ráadásul számtalan sráccal van egy kastélyban... És ha valakit megbabonáz? Ha lesz olyan ember, aki nem tud ellenállni a kísértésnek és ő sem? Ha... ha beleszeret valaki másba? Á, inkább felejtsd el, ezek csak szavak. Te érzed, mennyire erős a kettőtök kapcsolata.
Elvégre, nem ismerem Nathaliet, talán ő is annyira szereti Ashtont, mint a fiú őt, hiszen eljött érte egészen idáig! Erre én mit tettem, amikor megismert? Egy olyan fiúval tartottam fenn alkalmi kapcsolatot, akivel soha életemben nem volt érzelmi kötődésem. Engem az ilyesmi nem zavarna, de Ashton megint más, számára más értékek a fontosak. Ha pedig az ő eszével gondolkozom, akkor természetes, hogy Nathalie-ra esik a választása. Az a lány gyönyörű, ráadásul Ashton szerelmes is volt belé és még mindig az, miközben engem alig ismer. Nem vagyok vele igazságos.
- Biztató szavak, de ennyi kockázatot azért megér a társaságod – felelem én is elmosolyodva, habár Ashton nyilvánvalóan nem ismer eléggé. Előbb intézném el Nathaliet, mint ő engem, nem lenne ideje kitekerni a nyakam. A nyomozásunk alkalmával nem voltam valami nagy formában, de csak azért, mert szerettem volna gyengének, védelmezni valónak tűnni a szemében. Apám azonban elég sok mindenre megtanított az évek folyamán, szóval van pár trükk a tarsolyomban. Jó pár. Nathalie-nak esélye se lenne velem szemben.
- Rendben – biccentek, azonban a puszi helyett én leginkább a csókját választanám, de jelenleg be kell érnem ennyivel. Néha nem lehet a miénk az, amit szeretnénk, szóval nem is viszonzom számára a gesztust. Csak belefájdulna a szívem, ha megtenném. Ehelyett elindulok a lányok hálókörletei felé, majd pár perccel később már rendes [You must be registered and logged in to see this link.] jelenek meg ismét. - Indulhatunk?
Csillogó szemekkel pillantok Ashtonra, aki ezt simán betudhatja a ruhaválasztás előtt álló lányok izgalmának, habár engem jelen pillanatban valami teljesen más tart lázban. Ez lesz az én tökéletes lehetőségem arra, hogy rájöjjön, nem csak az lehet szép számára, aki véla bájjal lett megáldva. Van alakom, ehhez pedig tökéletesen passzolnak a báli ruhaköltemények is, most pedig megmutathatom előtte a nőiesebb oldalamat is. Nem mindig csak fűzős bakancs, farmer és dzseki van rajtam. Néha jól esik kissé elszabadulni ettől a megjelenéstől is.
Ha Ashton beleegyezik a dologba, akkor negyed órával később már be is nyithatunk a roxmorts-i ruhaszalonba, ahol jelen pillanatban is számtalan diáklány próbálja magára a szebbnél-szebb kreációkat. Néhányan összesúganak, amikor Ashton is belép, úgyhogy jobbnak látom megjegyezni: - Ne aggódj, nem másznak rád... Azt hiszik, együtt vagyunk – vonom meg a vállam. - Tudod, a könyvtári csók. Szerintem ezt azért említsd meg Nathalie részére is, nehogy félreértés legyen a vége.
Most pedig még ide is elkísért, úgyhogy a feltételezés hivatalossá lépett elő. Engem nem zavarna, de esélyes, hogy a fiú emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhet a lány előtt. Ezt pedig – bármennyire is rühellem Nathaliet a jelenlegi felállás miatt – nem szeretném.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashton P. Blake
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 153

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-02-20, 15:53

melissa & ashton
Who are you stranger?
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Igen, egy utolsót még meg. Ha ismét megbánt, legalább igazolást nyer, hogy kár volt vele kezdenem. De most vele akarok lenni, és megpróbálni. Nem tudok arra gondolni, hogy másokkal milyen lett volna. Az ember nem adhatja fel, küzdeni kell, kompromisszumokat kötni. – Ha Nathalie képes volt elhatározni magát, utánam jönni, és szakítani azzal az életformával, amit a bezártság, no meg a vérmérséklete erőltetett rá, akkor nekem is képesnek kell lennem elfogadnom a múltat, rávenni magamat, hogy megküzdjek a félelmeimmel, s visszafogadjam őt. Tudom, hogy már akkorát csalódtam, hogy ha ismét átverne, akkor már higgadtan tudnám kezelni a helyzetet, lévén a nagy szenvedés, a felismerés már megvolt. Nem érne meglepetésként, de azért még reménykedek.
- Óóó, engem azért nem bántana, a te nyakadat tekerné ki, ha nem jössz be neki. – Bólogatok én is vigyorogva, végülis Melissa a barátom, akit ugyan nehéz felvállalni a szöszi előtt, de nem is akarnám, hogy semmilyen kapcsolatunk ne legyen. Lemegyek vele ruhát próbálni, ami nem túl pasis elfoglaltság, de mégis megteszem, mert kedvelem annyira a társaságát, hogy valahogy ki akarom engeszteni. Úgy érzem miattam szakított. Vagy azért, mert velem akart lenni, vagy csak rájött, hogy értelmes szemszögből világítottam rá a kapcsolata furcsaságaira. Bárhogy is legyen, Melissával szeretnék jóban maradni, meg hát nem akarom, hogy Nathalie pórázon rángasson. Azt hiszem nincs is abban a helyzetben, hogy papucsot neveljen belőlem.
- Persze, pakolj, és menjünk. – Bólogatok, és egy puszit nyomok az arcára, remélve, hogy ez még belefér. Ami viszont gond hogy érzem, hogy a fülemig elpirosodok, úgy látszik még Nathalie visszatérte se vetetette vissza a vonzalmat Melissa irányába, de akkor nekem magamnak kell ezt a barátzónába száműznöm. És különben is, érdekes, hogy míg Nathalie a tökéletes szépség, akivel kapcsolatban mindig is túlzóak voltak az elvárásaim, Melissa az egzotikus szomszédlány típus, akivel jókat lehet hülyéskedni, vicces, és soha nincsenek elvárásai, csak kedves velem. Hm.. Micsoda dilemmák!

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-02-10, 12:24


Ashton & Melissa

[You must be registered and logged in to see this image.]

» A vetélytárs «
Nem szeretném befolyásolni Ashtont a döntéseiben, az tényleg nem az én szokásom, de ez a Nathalie sem érdemli meg, hogy ennyire könnyű dolga legyen. Mint ahogy a fiú is mesélte, mindent megkapott az élete folyamán, szóval nagy eséllyel azt hiszi, rajta kívül nem akad senki más a környéken, aki megdobogtatná Ashton szívét. Én azonban vagyok annyira elszánt, hogy felvegyem vele a harcot, még abban az esetben is, ha a végén én koppanok. Elvégre, kijárna a kisasszony számára némi nehézség az életben, nem igaz? Minden az ölébe hullott, kényelmes élete lehetett, még az átok ellenére is.
- Megér számodra ez egy újabb csalódást? - teszem fel a kézenfekvő kérdést. - Sokat szenvedtél miatta, még a lányokat is kizártad az életedből. Pedig nem biztos, hogy mindegyik ennyire megbántott volna. És kit veszel vissza magad mellé? Azt, aki miatt a legtöbbet szenvedtél annak idején.
Tanácstalanul csóválom meg a fejem, mintha nem érteném meg a fiú észjárását, pedig nagyon is értem a nézőpontját. Ha az emberre rátelepszik a rózsaszín köd, akkor képes nem túl reális döntéseket hozni. Ez a Nathalie pedig egyértelműen rendelkezik némi véla-bűbájjal is, mellyel elég szépen megkavarhatta Ashton fejét. Persze, benne van a pakliban az is, hogy a lány érzelmei is őszinték, de megfigyeléseim szerint a vélák nem kötődnek érzelmileg. Senkihez. Akadnak természetesen kivételek is, de még a véla-felmenőkkel rendelkezők is hajlamosak ilyesmire.
- Ha kitekeri a nyakad, ne engem hibáztass – mosolyodom el szélesen, hiszen csalódás ide vagy oda, akkor is nagyot dobban a szívem annak hallatán, hogy még Nathalie ellenére is eljön velem valamerre. Fel vagyok lelkesedve a hír hallatán, noha nagyon jól tudom, hogy a mostani kapcsolata miatt már nem lesz semmi se köztünk, de mégis örülök a dolognak. Ezek szerint nem vagyok kizárva az életéből, továbbra is velem dolgozik majd és még Roxmorts-ba is velem tart! - Hááát, le kell mennem felpróbálni néhány báli ruhát – töprengem el egy pillanatra bizonytalanul. Párom már nincs, aki elkísérjen, ezt viszont nem szeretném Ashton tudtára adni, mert a végén még azt hinné, célozgatok a dologra és mennyire igaza lenne! Nathalie mellett viszont esélyem se lenne, de lenyűgözni talán még sikerülhet nekem is. - Eljöhetnél velem, ha nem gond. Te pasiból vagy és megmondhatnád, melyik áll jobban. Benne vagy?
Ezt természetesen én is el tudnám dönteni, de hát Ashton mégis csak Ashton, örülnék neki, ha ő is mellettem lenne. Talán egy fokkal közelebb kerülhetnék hozzá és észrevétlenül megtetszenék neki és szövődne köztünk valami, és egy szép napon elhagyná Nathalie-t, aki rá is szolgálna a dologra és talán velem jönne össze... Áh, de elég az álmodozásból, ez itt a valóság és a fiú válaszát várom. Egyszerű ruhapróba, semmi több. Ez nem egy romantikus regény.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashton P. Blake
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 153

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-02-05, 18:58

melissa & ashton
Who are you stranger?
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Még az is pocsék, hogy ennyire jó fej, hogy ennyire támogat. Ahogyan kimondja azt, hogy támogatja, hogy a szerelmemmel legyek, miért rándul ennyire görcsbe a gyomrom? Hiszen én taszítottam el, csak mert volt valaki az életében, akire próbált alapozni, de talán ha akkor őszintén vallok, akkor az is elképzelhető, hogy azonnal dobta volna az illetőt, és már velem is lett volna. Ám Nathalie után már nem mertem kockáztatni. Most pedig már késő, mert a szőkeség utánam jött, és beismerte, hogy mekkorát hibázott. Sosem volt könnyű a nőkkel, és most.. mindennél bonyolultabb.
- Talán igazad van, de.. hinnem kell, hogy megváltozott, és hogy van még értelme az érzéseknek. – Ezzel nem azt mondom ki, hogy szeretem Nathalie-t, de mégsem múlik el nyomtalanul a dolog. Jó volt vele, ez egyértelmű, de akkor miért ez a furcsa érzés, ha Melissával vagyok? A macskaszerű ruganyos mozgás, az édes pillantás.. Miért kell ennyire megnehezíteni mindent? Most is alig tudom megállni, hogy ne piruljak bele a közelségébe, pedig Nathalie-val igazi ágymarathont tartottunk, le is vagyok fáradva, meg fel is vagyok villanyozva, ám mindez olyan gyorsan elillant, amikor megláttam Melissát. Óaffrancba!
- Rendben, drukkolok. – Nyögöm ki, bár már azzal a pasival is nehéz volt elképzelni, aki már előttem is volt neki, de talán a jövőben már nem leszek ilyen szerencsés, és éppen előttem fogja letepeni azt az új szerelmet. Akarom én ezt látni? Nem lesz választásom. De hát nem lehetek telhetetlen, nekem mégiscsak ott van Nathalie, akire olyan sokat vártam. – Iszogatni? Hm... nem hiszem, hogy lenne hozzá kedve. Tudod ő egy báró lánya, szinte egész életében be volt zárva a várba egy átok miatt, nem igazán egy mulatós alkat. Meg hát nem is tudom, meséltem neked, hogy ő szereti kisajáítani a pasijait, ha veled látna barátkozni, minimum kinyírna mindkettőnket. Úgyhogy.. bár nem akarok titkolózni, de megyek akkor én. Előtte mit fogsz csinálni? Nekem most nincsenek óráim, a gyakorlatokra meg nincs kedvem bemenni, mert nem készültem rá. – Vonom meg a vállamat, nem akarok már most ráakaszkodni, de a társaságától is nehezen szabadulok. Estig mi a fenét csináljak?

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-01-23, 06:52


Ashton & Melissa

[You must be registered and logged in to see this image.]

» A vetélytárs «
Fájnak Ashton szavai, hiszen igenis reménykedtem valamiben kettőnk kapcsolatát illetően, még úgy is, hogy jól tudtam, nem lesz könnyű dolgom. Pedig, az igazat megvallva, nem azért szerettem volna társulni vele, hogy összejöjjünk, tényleg nem állt szándékomban, mégis úgy alakult, hogy megkedveltem. A vele töltött idő igazán kellemes volt, és a csókjai... Még mindig az ajkaimon érzem az ízüket, pedig Nathalie miatt ezt ki kellene vernem a fejemből. De vajon megérdemli az a lány, hogy egyszerűen csak félreálljak az útjából? Ő egyértelműen nem, de ha Ashton mellette boldog, akkor nem fogom beleártani magam a dolgukba. Annyit szenvedett már a szőkeség miatt, de ha mellette találta meg ugyanúgy a boldogságot is, akkor talán hagynom kellene.
- Ashton, te rendes srác vagy és őszintén mondom, hogy megérdemled, hogy a szerelmeddel légy – szólalok meg, habár kissé fájdalmasan esnek a saját szavaim, de hát minek titkoljam magam előtt a tényeket? Végül – némi habozás után – folytatom: - Nathaliet illetően pedig... Nos, véleményem szerint nagyon csúnyán átvert téged és egy szavát se hinném el, de ez a te döntésed. Vállaltad annak a kockázatát, hogy ismét átejt a palánkon, de ha úgy érzed, hogy nélküle nem élet az élet, akkor hajrá.
És egy pillanatra azt kívánom, bár belátná, hogy tévedett és velem szeretné megpróbálni, de jól tudom, hogy ennek aligha jön el bármikor is az ideje. Én elég hamar kötődök másokhoz, de Ashton... Ő éveken keresztül nem bízott meg a lányokban, szóval aligha szeretne pont engem maga mellett tudni. Talán egy kis ideig ő is jól érezte velem magát, de azok a pillanatok elmúltak, most valaki sokkal jobbat talált. A régi szerelmét, aki miatt annyit szenvedett.
- Hagyjuk, tényleg nem fontos... - rázom le magamról Ashton kérdéseit, hiszen nem szeretnék erről beszélni. Nem bántam meg a dolgot, tényleg untam már annak a srácnak a társaságát, Ashton megismerése inkább csak felgyorsította az eseményeket. - A lényeg, hogy már én is szólóban nyomom. Majd lesz valaki...
Megvonom a vállam, mintha nem is lenne fontos az egész, pedig alig vártam, hogy elmondhassam ezt neki. Reméltem, hogy ebben az esetben legalább a randizgatásig eljutunk, de lekéstem róla. Megszokhattam már, hiszen a szerelmi életem sohasem volt valami rózsás.
- Semmi különös, csak a múltkori alakváltóról olvasgattam - adom át Ashton számára a könyvet, miközben igyekszem olyan arcot vágni, mintha mi sem történt volna. - Egyelőre nincs új meló kilátásban, szóval a diákok unalmas életét élem. Estére talán lemegyünk Roxmortsba iszogatni páran, ha gondolod, csatlakozhatsz. Hozhatod Nathaliet is, engem nem zavar.
Titokban azért reménykedem abban, hogy nem hozza el magával. Udvariasságból vetettem csak fel az ő nevét is, elvégre egy pár tagjait illik egyszerre meghívni, de a hátam közepére se kívánom azt a csajt. Ismét meg fogja bántani Ashtont, ebben biztos vagyok, pedig szegény már így is szenvedett eleget, noha nem vétett semmit sem a szőkeség ellen.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashton P. Blake
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 153

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-01-22, 07:53

melissa & ashton
Who are you stranger?
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Eddig Melissa olyan vagány, és vidám volt, most láthatóan csalódott, és ez bennem is komoly törést okoz. Lényegében én tehetek róla, hogy így felrúgtam a megszokott magabiztosságát. Csalódott bennem, talán szerette volna, ha alakul köztünk valam, még akkor is, ha én megmondtam, hogy nem tudnék senkivel kezdeni, aki foglalt. Mondjuk Nathalie pont ezt tette másokkal, úgy, hogy én ott voltam neki, de fogjuk rá, elfogadtam a magyarázatát, és hogy adjunk egy új esélyt a kapcsolatunknak, Melissa viszont teljesen maga alatt van, elszorul a szívem, hogy így látom.
- Én.. sajnálom, hogy így érzed, köszönöm, hogy legalább támogatsz. – Nyögöm ki én is rendesen küzdve a szavakkal, s a gondolataimmal. Azt hittem, hogy ha Nathalie visszajön, és ismét egy pár leszünk, akkor vége minden vonzalmamnak Melissa felé, de nem, most, hogy itt látom őt, ráadásul rosszkedvűen, görcsbe rándul a gyomrom, nem csupán a sajnálattól, hanem attól, hogy még csak át sem ölelhetem, most már pláne nem. – Hogy miii? Miért, mi történt?  – Azért mégsem lehet csak úgy annyiban hagyni ezt a kérdést, ami a kapcsolatunk eddig legmeghatározóbb pontja volt. Az, hogy ő mással van. Most pedig feladta a biztonsági hálót. Értem tette volna? Vagy már amúgy is unta? Ha azt mondja, hogy mindegy, akkor Nathalie miatt már tényleg nincs jelentősége. Szépen elkerültük egymást, holott szerintem én is tetszettem neki, igazán illetünk egymáshoz, és most le is zárhatjuk. Eltűntetem az arcomról a mosolyt, és csak bólintok, amolyan kényszeredett fejjel.
- Hogyne. Nem a szerelmi életünk miatt társultunk. Szeretném, hogy ha továbbra is jóban lennénk, ha ez lehetséges.  – Melissa lényegében kimondta, hogy hülyeséget csináltam, hogy visszafogadtam Nathalie-t, csak ezt udvariasan, burkolt módon tette, hiszen eddig sem akart megbántani. Ha ő nem lett volna foglalt, amikor megismerjük egymást, azt hiszem már régen vele lennék, és ha így feltűnt volna egykori szerelmem, meg sem fordul a fejemben lecserélni rá Melissát. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult ez az egész. Most már nem csak a fél iskola lohol utánam, még valami furcsa háromszög csúcsára is kerültem. Affene! – Én sem akarok mást keresni helyetted. Most min dolgozol? Tudok segíteni? – Sandítok le a könyvére, lehet, hogy csak elméletet tanul, vagy csak kikapcsolódik, de az is lehet, hogy valami infót keres éppen. És azok a szemek.. Még mindig megőrjítenek a cuki vonásai..

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-01-14, 08:33


Ashton & Melissa

[You must be registered and logged in to see this image.]

» A vetélytárs «
Kuncogás zaja üti meg a fülem a hálótermek irányából, melyre eleinte fel sem figyelek, hiszen ez szinte mindennapos jelenség. Az egyetlen furcsaság az egy női hang, de ezzel sem foglalkozom különösebben. Valakinek nyilván kellemes éjszakája lehetett odafenn, ami igazán szuper dolog, de az állandó cuppogás is mellette... Mintha valaki folyamatosan a másikat csókolgatná, ami azért nálam elég könnyen kiveri a biztosítékot. Szép dolog a szerelem, komolyan mondom, de a pusziknak és a csókoknak is vannak határai. Egy-kettő még nem a világ vége, de hogy nyilvánosan is egymást falják... Jó, én is csinálom, ha nagyon szerelmes vagyok és eleget is ittam mellé. Esetleg náluk is ez a helyzet? Bosszúsan sóhajtok egyet, majd ismét lapozok az ölemben tartott könyvben. Ideje lenne ismét belemerülnöm a nyomozásba.
Elmerülök hát a gondolataimban, melyből egy ismerős hang ránt ki. Felpillantok hát és csak akkor veszem észre, hogy a számomra oly bosszantó hangok forrása Ashton volt, aki jelen pillanatban is egy forró csókkal és öleléssel búcsúzik egy szőke szépségtől. Nocsak, ez igazán furcsa... Nem úgy volt, hogy nem ismerkedik? Amikor azonban a lány megfordul, hogy kimenjen, akkor ismerem csak fel. Ő lenne Nathalie? Az alakváltó az ő alakját öltötte magára, habár a szépségét nem igazán adta vissza. Szinte alig tudom elszakítani a pillantásom róla... A szőke hajzuhatag szinte úszik utána a levegőben, az arca pedig egész egyszerűen ragyog. Nem csoda, hogy Ashton nem jött össze egy lánnyal sem a rajongótáborából. Nathalie-hoz egyik sem érhet fel. És bármennyire is fáj belátnom magamban, még én se vagyok olyan szinten. Mintha a szőkeség egy külön világból érkezett volna, ahol a tökéletesség sem tökéletes.
- Öhm... Szia – nyögöm ki a köszönést, miközben pillantásom nagy nehezen elszakítom arról a pontról, ahol nemrég még a páros álldogált, majd tekintetem Ashton felé fordítom. Némi csalódottság tükröződhet benne, és talán még a gombóc se véletlenül van a torkomban, de nem fogok sírni. Röpke reménysugár volt csupán, hogy meghódíthatom, semmi több. - Hát... Most azt kellene mondanom, hogy örülök, de akkor nyilvánvalóan hazudnék. De tény, ami tény, csodás pár vagytok.
Lendületes mozdulattal csukom be a könyvem és sorra veszem a választási lehetőségeimet. Hagyjam itt Ashtont? Pattanjak fel és viharozzak el? Nem, ennyire forrón nem eszik a kását, hiszen akkor egyértelműen Nathalie nyerne. Mondjuk, már most nyerésre áll. Egyértelműen kellemes éjszaka áll a hátuk mögött, ennek biztos jele Ashton mindent eláruló arckifejezése. Olyan elégedett. És olyan más.
- Persze, jól alakultak – felelem komor ábrázattal, melyből a fiú egyből levághatja, hogy ha még igazat is mondok, akkor is elmúlt a pozitív élmény a jelenet láttán. - Ma készültem bejelenteni, hogy szakítottam. Vele. Érted. Na, nem mintha megbántam volna, mert egyébként is érőben volt a dolog, egyszerűen csak... Mindegy. Beszéljünk inkább a munkáról, rendben?
Igen, ez az, ez elterelheti a gondolataim erről az egészről. A vadászat az, amibe menekülhetek, elvégre apu is így tette annak idején, nem igaz? Természetesen nem szeretném úgy végezni, mint ő, erről szó sincs. De legalább ne fájna ennyire.
- Nathalie mellett is társulunk? - teszem fel az engem legjobban érdeklő kérdést. Van köztünk vonzalom, ez tagadhatatlan, de ha Ashton ismét összejött vele... Nos, nem hiszem, hogy örülne neki a lány. - Csak mert remek vadász vagy és nem igazán szeretnék mást keresni, de ha nemet mondasz, az se gond, majd kitalálok valamit.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashton P. Blake
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 153

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-01-12, 20:48

melissa & ashton
Who are you stranger?
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Melissa nekem smink nélkül is ugyanúgy tetszett volna, még pulcsiban is, de a jelenlegi szitu mindent felülír. Nathalie visszajött, és az elmúlt napokat nagyjából együtt is töltöttük, csoda, hogy ha olykor kimozdultunk az ágyból, de most már nem árt némi szocializációt is magunkra húzni. Óráim lesznek, és elvileg most már ő is ide jár, felfogta, hogy nekem milyen fontos az iskola, és hogy másoknak segítsek, és bár Nathi elég önző típusnak tűnik, késznek érzem, hogy változzon az én kedvemért. Tehát kikelve az ágyból hatalmas zuhányzások, majd borotválkozás, és immár ki kell lépni a nagyközönség elé, hiszen egyértelmű rajtam a változás, fülig ér a szám, magabiztosan húzom ki magamat, ahogyan lejövünk ölelkezve a fiú hálótermek irányából, elsőre észre sem veszem Melissát, csak amikor már elbúcsúztam a szöszitől, aki kifelé indul. Nekem még van valamennyi időm az első óra alatt, hiszen a lánnyal bár ugyanolyan szakra járunk, nem azonos évfolyamba, hiszen ő csak most kezdte az egyetemet, én meg már taposom pár éve. Meglepődöm kissé, amint ott látom Melissát, aki most végignézhette az egészet, de ha belegondolok, pont miatta tudtam bátrabb lenni. Ezért hát lendületes léptekkel közeledem felé, és levágom magamat mellé a kanapéra, azért arra figyelve, hogy ne öntse ki miattam a forró teáját.
- Szia..! Hát mint látod, óriási hírem van. Vissszajött, megkeresett, és engem szeret. Bocsánatot kért, elmondta, hogy mennyire tévedett, és tényleg én kellek neki. Köszönöm, hogy mellettem álltál, ez sokat jelent, remélem neked is jól alakultak a dolgaid. – Foglalom össze pár mondatban, láthatóan a boldogságtól szinte úszom a levegőben. Vagyis úsznék, mert amikor összepillantunk, megrándul a gyomrom, most akkor kihasználtam őt? Hiszen teljesen más mint Nathalie, Melissa törékeny szépsége, vagánysága máshogy tetszik, és fura módon ez a szöszi visszatérésével sem változott. Csak félretettem, de most megint itt van előttem. Te jóó ég, mi a fene ez? Mindegy, most már mindketten foglaltak vagyunk, nem kéne butaságokra gondolnom.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2017-12-31, 11:07


Ashton & Melissa

[You must be registered and logged in to see this image.]

» A vetélytárs «
Nem mondhatnám, hogy furcsa volt a múltkori esemény, amely abban a kis faluban történt, hiszen a szakmámból kifolyólag elég sűrűn keveredtem már ehhez hasonló helyzetbe. Az azonban annál jobban meglepett, hogy Ashton leszúrta a Nathalie alakját felvevő lényt. Tisztában vagyok vele, mennyire nehéz egy ilyen érzelmi helyzetet úgy kezelni, hogy közben helyes döntést hozunk. Ráadásul, a fiú esetében még az idő is sürgetett, hiszen az életünkre törtek, akkor és ott elég lett volna pár másodpercnyi habozás és vége a dalnak. Mindketten a temetőben végeztük volna, miközben másokat magunk mögött hagyunk. Rendben, ez benne van a szakmámban, mintegy folyamatos mellékhatásként szerepel, de akkor se szívesen halnék meg ilyen fiatalon.
Az elmúlt egy-két hétben nem találkoztam a fiúval, hiszen a munka ezt nem indokolta, tekintettel arra, hogy semmilyen érdemi felkérést sem találtam mostanában. Mindezek mellett pedig érzelmileg sem áll szándékomban még ennél is jobban összezavarni, hiszen egyértelműen van köztünk valami, de ha ő ezt nem hajlandó kihasználni, akkor felesleges lenne erőltetnem nála a dolgot, nem igaz? Szándékomban áll hát hagyni számára egy kis időt, amíg átgondolja magában a dolgokat és végre olyan döntést hoz, amely nem hagy kérdőjelet maga után. Elvégre, ez a folyamatos kellesz, de inkább mégsem, mert már sokat csalódtam-hozzáállás nem sok jót szokott eredményezni. Nem, Ashtonnak előbb le kell zárnia magában a múltat és akkor lépnie, ha már biztos a dolgában. Ez még évekig is eltarthat, de valamiért bízok abban, hogy miattam talán megembereli magát és hamarabb elfelejti a dolgokat. Elvégre, nem hiszem, hogy olyan rossz párost alkotnánk, habár az ő esetében még az is benne van a pakliban, hogy alkalmi kapcsolatot tartottam fenn valaki mással.
A Griffendél-klubhelyiségében üldögélek hát, egyik kezemben egy bögre forró teával, másikkal pedig egy alakváltókról szóló könyvet lapozgatva, melyet nemrég vettem ki az iskola könyvtárából. Nem öltöztem túl, most az egyszer elég lazára vettem a figurát... A hajam leengedve, smink egy deka sem, kényelmes, szürke pulcsi van rajtam és egy vékony, fekete színű nadrág, egy vastagabb zokni, no meg természetesen az elmaradhatatlan papucsom, amit általában mindig akkor veszek a lábamra, ha az adott nap folyamán már nem áll szándékomban semerre se kimozdulni. Ez pedig jelenleg is így van, eszem ágában sincs csavarogni, pedig a többiek már csalogattak, de jelenleg lusta vagyok. Néha egy lazulósabb nap is kell az ember életében, én pedig a mait hivatalosan is azzá nyilvánítottam. Semmi szörny, semmi tanulás, semmi megerőltető, egyszerűen csak a teám és én, no meg a könyv, melyet már előbb is szándékomban állt átlapozni.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Ashton & Melissa 2017-12-31, 11:06

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa

Vissza az elejére Go down

Ashton & Melissa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Medúza (Melissa Boltagon)
» Melissa és TJ

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Tornyok :: Griffendél-torony-