Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Bex & Gina
  Today at 20:48
Gina Accipiter


ϟ Apa-fia
  Today at 14:46
Jensen McKinney

ϟ Ben & Bexley
  Today at 10:46
Benjamin Morgan

A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jade Wilson
 
Dane Seoras
 
Winifred Hill
 
Statisztika

Összesen 596 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Andrew Benedict

Jelenleg összesen 34323 hozzászólás olvasható. in 3187 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Ashton & Melissa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-01-14, 08:33


Ashton & Melissa

[You must be registered and logged in to see this image.]

» A vetélytárs «
Kuncogás zaja üti meg a fülem a hálótermek irányából, melyre eleinte fel sem figyelek, hiszen ez szinte mindennapos jelenség. Az egyetlen furcsaság az egy női hang, de ezzel sem foglalkozom különösebben. Valakinek nyilván kellemes éjszakája lehetett odafenn, ami igazán szuper dolog, de az állandó cuppogás is mellette... Mintha valaki folyamatosan a másikat csókolgatná, ami azért nálam elég könnyen kiveri a biztosítékot. Szép dolog a szerelem, komolyan mondom, de a pusziknak és a csókoknak is vannak határai. Egy-kettő még nem a világ vége, de hogy nyilvánosan is egymást falják... Jó, én is csinálom, ha nagyon szerelmes vagyok és eleget is ittam mellé. Esetleg náluk is ez a helyzet? Bosszúsan sóhajtok egyet, majd ismét lapozok az ölemben tartott könyvben. Ideje lenne ismét belemerülnöm a nyomozásba.
Elmerülök hát a gondolataimban, melyből egy ismerős hang ránt ki. Felpillantok hát és csak akkor veszem észre, hogy a számomra oly bosszantó hangok forrása Ashton volt, aki jelen pillanatban is egy forró csókkal és öleléssel búcsúzik egy szőke szépségtől. Nocsak, ez igazán furcsa... Nem úgy volt, hogy nem ismerkedik? Amikor azonban a lány megfordul, hogy kimenjen, akkor ismerem csak fel. Ő lenne Nathalie? Az alakváltó az ő alakját öltötte magára, habár a szépségét nem igazán adta vissza. Szinte alig tudom elszakítani a pillantásom róla... A szőke hajzuhatag szinte úszik utána a levegőben, az arca pedig egész egyszerűen ragyog. Nem csoda, hogy Ashton nem jött össze egy lánnyal sem a rajongótáborából. Nathalie-hoz egyik sem érhet fel. És bármennyire is fáj belátnom magamban, még én se vagyok olyan szinten. Mintha a szőkeség egy külön világból érkezett volna, ahol a tökéletesség sem tökéletes.
- Öhm... Szia – nyögöm ki a köszönést, miközben pillantásom nagy nehezen elszakítom arról a pontról, ahol nemrég még a páros álldogált, majd tekintetem Ashton felé fordítom. Némi csalódottság tükröződhet benne, és talán még a gombóc se véletlenül van a torkomban, de nem fogok sírni. Röpke reménysugár volt csupán, hogy meghódíthatom, semmi több. - Hát... Most azt kellene mondanom, hogy örülök, de akkor nyilvánvalóan hazudnék. De tény, ami tény, csodás pár vagytok.
Lendületes mozdulattal csukom be a könyvem és sorra veszem a választási lehetőségeimet. Hagyjam itt Ashtont? Pattanjak fel és viharozzak el? Nem, ennyire forrón nem eszik a kását, hiszen akkor egyértelműen Nathalie nyerne. Mondjuk, már most nyerésre áll. Egyértelműen kellemes éjszaka áll a hátuk mögött, ennek biztos jele Ashton mindent eláruló arckifejezése. Olyan elégedett. És olyan más.
- Persze, jól alakultak – felelem komor ábrázattal, melyből a fiú egyből levághatja, hogy ha még igazat is mondok, akkor is elmúlt a pozitív élmény a jelenet láttán. - Ma készültem bejelenteni, hogy szakítottam. Vele. Érted. Na, nem mintha megbántam volna, mert egyébként is érőben volt a dolog, egyszerűen csak... Mindegy. Beszéljünk inkább a munkáról, rendben?
Igen, ez az, ez elterelheti a gondolataim erről az egészről. A vadászat az, amibe menekülhetek, elvégre apu is így tette annak idején, nem igaz? Természetesen nem szeretném úgy végezni, mint ő, erről szó sincs. De legalább ne fájna ennyire.
- Nathalie mellett is társulunk? - teszem fel az engem legjobban érdeklő kérdést. Van köztünk vonzalom, ez tagadhatatlan, de ha Ashton ismét összejött vele... Nos, nem hiszem, hogy örülne neki a lány. - Csak mert remek vadász vagy és nem igazán szeretnék mást keresni, de ha nemet mondasz, az se gond, majd kitalálok valamit.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashton P. Blake
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 144

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2018-01-12, 20:48

melissa & ashton
Who are you stranger?
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Melissa nekem smink nélkül is ugyanúgy tetszett volna, még pulcsiban is, de a jelenlegi szitu mindent felülír. Nathalie visszajött, és az elmúlt napokat nagyjából együtt is töltöttük, csoda, hogy ha olykor kimozdultunk az ágyból, de most már nem árt némi szocializációt is magunkra húzni. Óráim lesznek, és elvileg most már ő is ide jár, felfogta, hogy nekem milyen fontos az iskola, és hogy másoknak segítsek, és bár Nathi elég önző típusnak tűnik, késznek érzem, hogy változzon az én kedvemért. Tehát kikelve az ágyból hatalmas zuhányzások, majd borotválkozás, és immár ki kell lépni a nagyközönség elé, hiszen egyértelmű rajtam a változás, fülig ér a szám, magabiztosan húzom ki magamat, ahogyan lejövünk ölelkezve a fiú hálótermek irányából, elsőre észre sem veszem Melissát, csak amikor már elbúcsúztam a szöszitől, aki kifelé indul. Nekem még van valamennyi időm az első óra alatt, hiszen a lánnyal bár ugyanolyan szakra járunk, nem azonos évfolyamba, hiszen ő csak most kezdte az egyetemet, én meg már taposom pár éve. Meglepődöm kissé, amint ott látom Melissát, aki most végignézhette az egészet, de ha belegondolok, pont miatta tudtam bátrabb lenni. Ezért hát lendületes léptekkel közeledem felé, és levágom magamat mellé a kanapéra, azért arra figyelve, hogy ne öntse ki miattam a forró teáját.
- Szia..! Hát mint látod, óriási hírem van. Vissszajött, megkeresett, és engem szeret. Bocsánatot kért, elmondta, hogy mennyire tévedett, és tényleg én kellek neki. Köszönöm, hogy mellettem álltál, ez sokat jelent, remélem neked is jól alakultak a dolgaid. – Foglalom össze pár mondatban, láthatóan a boldogságtól szinte úszom a levegőben. Vagyis úsznék, mert amikor összepillantunk, megrándul a gyomrom, most akkor kihasználtam őt? Hiszen teljesen más mint Nathalie, Melissa törékeny szépsége, vagánysága máshogy tetszik, és fura módon ez a szöszi visszatérésével sem változott. Csak félretettem, de most megint itt van előttem. Te jóó ég, mi a fene ez? Mindegy, most már mindketten foglaltak vagyunk, nem kéne butaságokra gondolnom.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa 2017-12-31, 11:07


Ashton & Melissa

[You must be registered and logged in to see this image.]

» A vetélytárs «
Nem mondhatnám, hogy furcsa volt a múltkori esemény, amely abban a kis faluban történt, hiszen a szakmámból kifolyólag elég sűrűn keveredtem már ehhez hasonló helyzetbe. Az azonban annál jobban meglepett, hogy Ashton leszúrta a Nathalie alakját felvevő lényt. Tisztában vagyok vele, mennyire nehéz egy ilyen érzelmi helyzetet úgy kezelni, hogy közben helyes döntést hozunk. Ráadásul, a fiú esetében még az idő is sürgetett, hiszen az életünkre törtek, akkor és ott elég lett volna pár másodpercnyi habozás és vége a dalnak. Mindketten a temetőben végeztük volna, miközben másokat magunk mögött hagyunk. Rendben, ez benne van a szakmámban, mintegy folyamatos mellékhatásként szerepel, de akkor se szívesen halnék meg ilyen fiatalon.
Az elmúlt egy-két hétben nem találkoztam a fiúval, hiszen a munka ezt nem indokolta, tekintettel arra, hogy semmilyen érdemi felkérést sem találtam mostanában. Mindezek mellett pedig érzelmileg sem áll szándékomban még ennél is jobban összezavarni, hiszen egyértelműen van köztünk valami, de ha ő ezt nem hajlandó kihasználni, akkor felesleges lenne erőltetnem nála a dolgot, nem igaz? Szándékomban áll hát hagyni számára egy kis időt, amíg átgondolja magában a dolgokat és végre olyan döntést hoz, amely nem hagy kérdőjelet maga után. Elvégre, ez a folyamatos kellesz, de inkább mégsem, mert már sokat csalódtam-hozzáállás nem sok jót szokott eredményezni. Nem, Ashtonnak előbb le kell zárnia magában a múltat és akkor lépnie, ha már biztos a dolgában. Ez még évekig is eltarthat, de valamiért bízok abban, hogy miattam talán megembereli magát és hamarabb elfelejti a dolgokat. Elvégre, nem hiszem, hogy olyan rossz párost alkotnánk, habár az ő esetében még az is benne van a pakliban, hogy alkalmi kapcsolatot tartottam fenn valaki mással.
A Griffendél-klubhelyiségében üldögélek hát, egyik kezemben egy bögre forró teával, másikkal pedig egy alakváltókról szóló könyvet lapozgatva, melyet nemrég vettem ki az iskola könyvtárából. Nem öltöztem túl, most az egyszer elég lazára vettem a figurát... A hajam leengedve, smink egy deka sem, kényelmes, szürke pulcsi van rajtam és egy vékony, fekete színű nadrág, egy vastagabb zokni, no meg természetesen az elmaradhatatlan papucsom, amit általában mindig akkor veszek a lábamra, ha az adott nap folyamán már nem áll szándékomban semerre se kimozdulni. Ez pedig jelenleg is így van, eszem ágában sincs csavarogni, pedig a többiek már csalogattak, de jelenleg lusta vagyok. Néha egy lazulósabb nap is kell az ember életében, én pedig a mait hivatalosan is azzá nyilvánítottam. Semmi szörny, semmi tanulás, semmi megerőltető, egyszerűen csak a teám és én, no meg a könyv, melyet már előbb is szándékomban állt átlapozni.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melissa Jones
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 32

TémanyitásTárgy: Ashton & Melissa 2017-12-31, 11:06

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Ashton & Melissa

Vissza az elejére Go down

Ashton & Melissa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Medúza (Melissa Boltagon)
» Melissa és TJ

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Tornyok :: Griffendél-torony-