Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 20:57
Kalandmester

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:05
Joyce Brekinridge

ϟ Képességdobás
  Yesterday at 15:25
Felicity Barlow

ϟ Felicity Barlow
  Yesterday at 15:11
Felicity BarlowA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Daniel G. Paisley
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Christopher Graves
 
Tim Roberts
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 593 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Felicity Barlow

Jelenleg összesen 39644 hozzászólás olvasható. in 3507 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Justice&Lance - Múltkutatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Lance Merrick
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Justice&Lance - Múltkutatás 2017-10-24, 05:37

Justice & Lance
I will tell my secret

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Olyan kérdéseket tesz, amelyeknek súlya van. Megszoktam már, hogy Justice visszakérdez, amely végülis több dolgot jelent. Pontosan tudja, hogy az információ hatalom, már az első alkalommal a titkaimra vágyott, ám most másról van szó. Mintha kezdene bízni bennem, támaszkodni rám, és igenis kezdeményezésnek foghatom fel, ha a családomról akar tudni, vagy arról, hogy ez lelkileg hogy érint engem. Amikor megvédtem a kocsmában, akkor látszott rajta az elképedés, hogy eddig még nem nagyon volt senki az életében, aki nem csak egy darab húst lát benne, hanem aki igazán szeretheti Amit persze nem is erőltetnék rá, hiszen ettől megrémülne, ő nem olyan, akit az ilyesmi érdekel, nem is nagyon mondtuk ki, de valami olyasmiről lehet szó. Ezért is kísért el, így muszály arra figyelnem, hogy ha nem érzi jól magát, akkor lelépjünk.
- Neked be lehet vallani az ilyesmit, ugye? Hát igen, egy herceg is maga alá rakhatja kupacokban az ürüléket, vagy nem tudom, hogy nálatok hogy mondják... Félelem, igen.. Az van bennem bőven Justice. Nem tudom, semmit nem tudok anyáról, csak amit mondtam neked. Olyan korán halt meg, hogy alig van róla emlékem. – Még jó, hogy nem mókusozom le a lányt, mert mit tehetek én róla, ha ez az édes állat jut róla eszembe. De hát megbeszéltük, hogy lehetőség szerint nincs becézgetés, vagy ha igen, az majd később kialakul, ne erőltessük. Végülis igaz, a neve nagyon is szép, jellemző rá. Lehet, hogy azt kéne valahogy.. Na de majd most, hátha meglepődik.
- Jussy, egyszer még ki foglak nyírni. Mindazonáltal.. A szeszélyek terén neked sem lesz könnyű dolgod.. A sellők olykor még a fenti nőknél is szeszélyesebbek, főleg a hisztis trónörökös hercegek. Ám.. ennél te vagy a fontosabb.. – Nevetek rá beletúrva a hajába egy röpke csókra érintve össze az ajkainkat. Tudom én, hogy az ő egójánál semmi sem lehet fontosabb. Persze becsüli, hogy férfias vagyok, ám kettőnket összehasonlítva bizony mégiscsak nekem kell behódolni, és pont ezért tetszik. Magasról tojik rá, hogy amúgy én vagyok a trón várományosa, az fontosabb, hogy körbezsongjam. Ettől leszünk egyenértékűbbek, hiszen mellette ő is gyengéden bújik hozzám, és élteti a vadászösztönömet, amit lent a víz alatt úgy igazából nem is élhettem ki. Bólintok picit szájhúzva, már megint hárít, ha a családról van szó, de nagyon nem mehetek bele ebbe, még nem, hiszen semmit nem fűz hozzá. Én csak jelezhetem, hogy érdekelne a dolog, de ha nem látom rajta, hogy az kell, hogy küzdjek érte, addig az csak erőszakoskodás. Ami nem jellemző rám. Kiérünk az ösvényen a magaslatra, hogy aztán szó szerint leessen az állam. Ház helyett egy komplett épület együttes tárul a szemünk elé. S neon reklám a főbejárat felett, ami jelzi, hogy bizony a nagyszüleim nem csak bentlakó vendégek. McWade’s, ez a szálloda neve.. Na most mindkét családi szálról sikerült kőgazdag szülőket kapnom? Lopva a lányra pillantok. – Valahogy sosem tudok kicsiben játszani, miért kell mindennek ilyen rohadtul monumentálisnak lennie? – Csóválom a fejemet megütközve, és elindulunk lefelé, ahol vigyáznunk kell, hogy hova lépünk, hogy nehogy elinduljunk a lendülettől, aminek nagy taknyolás lenne a vége. Ráfogok Justice kezére, és olykor megtámasztom magamat, hogy ő se csússzon el.


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Justice Simmons
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Justice&Lance - Múltkutatás 2017-10-21, 20:16


[You must be registered and logged in to see this image.]
Lance & Justice

[You must be registered and logged in to see this image.]


Érdekes lesz ez az egész, még az is benne van a pakliban, hogy esetleg végül nem is én akarok majd eljönni, hanem Lance, sőt az is benne van, hogy mondjuk a nagyszülei teszik ki a szűrünket, csak mindenféléket mondjuk a fejünkhöz vágnak az anyja miatt. Igazából gőzöm sincs, hogy pontosan mi is történt a családban, hogy az anyjuk miért ment el és hagyta el a gyerekeit, hogy miben halt meg, vagy egyáltalán mi történt vele. Nem mondom, hogy nem vagyok kíváncsi, pont én, akit mindig is érdekeltek a titkok, szóval de tényleg érdekel, és az is könnyen lehet, hogy minderre most majd fény derül. Kérdés, hogy Lance-nek az jó lesz-e, ha az én jelenlétemben történik.
- Tehát bármi lehet. Nem félsz, hogy nem is tudom... nem fogadnak jól? Egyáltalán az anyád miért... tudod lépett le? - na igen, nem én lennék, ha végül nem kérdeznék rá, bár könnyen lehet, hogy ő se nagyon tud erről semmit sem, akkor pedig marad a vállvonás és a lépjünk tovább a témában és hagyjuk annyiban. A jó ég tudja, hogy mégis mik történhettek odalent, idefent, hiszen az anyja már nem él, a nagyszülők meg gondolom nem díjazták az elvesztését és ha netán a vízi világot okolják az egészért és ezzel együtt mondjuk az unokájukat is... Na jó, azt hiszem még az is hasznos lesz, ha azért óvatosak leszünk. Nem azt mondom, hogy tuti egyből nekünk támadnak, de azért jobb minden eshetőségre felkészülni. Egyáltalán nem biztos a barátságos fogadtatás.
- Tudod, hogy van ez nő vagyok, az a dolgom, hogy szeszélyes legyek, neked pedig az, hogy kitaláld mi az, amit akarok akkor is, ha én magam sem tudom. - szélesen elmosolyodom, pedig azért tényleg van bennem egy adag kétség, hogy mi sülhet ki ebből a találkozásból, de majd meglátjuk. Főleg, ha hozzávesszük még azt a kis sötét titkot is, amit ő még nem tud, de ha megtudja... Nem biztos, hogy nem néz majd rám másképp, de úgy fest eddig még Kyle nem környékezte meg, csak az a kérdés, hogy ez vajon meddig fog tartani. Jó eséllyel rá kellene majd szánnom magamat és nekem elmondani, de egyelőre ennek még nem érzem itt az idejét, főleg hogy ki tudja, hogy a nagyszülőknél még mikre derülhet fény.
- Mármint meglátogatod velem a nagyszüleimet? Áh... kösz, nincs rá szükség. - vonom meg a vállamat, pedig hát... de nem most. Talán, ha most kiderül valamit sötét titok, akkor majd én is könnyebben beadhatom neki az enyémet, vagy ilyesmi. Nem tudom még mi lesz hogy lesz, azt sem, hogy vajon mikor mondom el neki, de jó lenne ha nem hagynám, hogy Kyle megelőzzön, mert az biztos, hogy rosszabb lenne és bármennyire is kellemetlen a helyzet, de még sem akarnám, hogy Lance megutáljon.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Búcsú?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You changed me?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lance Merrick
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Justice&Lance - Múltkutatás 2017-10-10, 20:36

Justice & Lance
I will tell my secret

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Remélem, hogy Justice a múltkori fojtogatás után sem neheztel rám, meg még a nyakába is varrom ezt a családlátogatást. Mégis úgy érzem, hogy ezt most meg kell tennem, és hálás vagyok, hogy ide is elkísér, ha már az ő családjáról nem tudok lényegében semmit, s egyenlőre nem is nagyon mertem tapogatózni. Nem vagyunk hivatalosan kimondva szerelmesek, de azt hiszem nem is feltétlenül muszáj ez. Hiszen én másokkal csak barátkozom, egyedül ő az számomra, akit nőként tudok kezelni. Volt már elég rossz tapasztalatom a fajtársaimmal. Igaz, Justice nem úszik olyan jól, és elvileg még nem is volt senkivel, mert csak a szája nagy, mégis, egyre jobban kedvelem, talán már bele is estem. Holott egó tekintetében igazán versenyezhetünk egymással, az én parancsolgatós stílusom mégis lazán eltörpül mellette, hiszen a nap minden percében elvárja, hogy maximális alázattal kezeljem, kiemelve, hogy mennyire imádnivaló, de mellette meg nem valami kishalnak akar, hanem erős férfinek, aki mellett biztonságban érezheti magát.
- Írtam, de eléggé kurta volt a válasz, hogy akkor várnak. – Na igen, azért én is izgulok kissé, hiszen anya felszíni rokonairól nagyjából semmit nem hallottam, Callista sem járt náluk, mi van, ha teljes csalódás lesz ez az egész? Hiszen anya végülis a víz alatt találta meg a szerelmet, de mi van, ha eleve ő is menekült innen? Nem, az nem lehet, meg kell próbálnom bizakodni, hiszen én most a sellők között nem találom a helyemet, hátha van egy fenti családom, akik szerettettel fogadnak majd. Még akkor is, ha egy szót sem váltottunk eddig soha. Most meg kapnak egy nagyfarkú unokát. Hm.. Bármit is jelentsen ez Justice viszonylatában.
- Rám bízod? Ne kísérts.. Kiszámíthatatlan vagy, mert ha körbe akarlak udvarolni, akkor nyafogsz, hogy neked egy igazi férfi kell, ha meg lehúznám a bugyidat, akkor meg tartsuk meg a határokat... Jóég.. Na de én döntöttem így, úgyhogy.. – Vigyorgok rá, persze, hogy én akartam, hogy legyen kettőnk között valami, de ő is akarta, úgyhogy ez végülis olyasmi, mint valami tánc, időnként lépdelünk egymás felé, olykor összefonódunk, de azért semmi végleges, amivel elriasztanánk egymást. – Két kacsintás. Figyelni fogok. Azért.. ha gondolod, én is jövök valami szívességgel, ilyesmi. – Jó, megvédtem a kocsmában, de azt a helyzet adta, de azt akarom, hogy tudja, hogy ha mondjuk neki is felmerülne valami családi dolog, hát itt vagyok. Meg is fogom a kezét a lépdelés közepette, mert akkor biztosan elkapom, ha véletlenül megbotlana. Közeledünk az ösvényen a kijölölt célhoz, de fogalmam sincs, hogy Justice mennyire van a gyalogláshoz szokva.[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Justice Simmons
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Justice&Lance - Múltkutatás 2017-10-06, 14:46


[You must be registered and logged in to see this image.]
Lance & Justice

[You must be registered and logged in to see this image.]


Tény és való, hogy a legutóbbi utazás nem volt épp a legjobb végkimenetelű Lance-szel, sőt... Bár ha azt nézzük a végkimenetellel nem volt olyan nagy gond, viszont a kezdete igen kellemetlen volt, hiszen majdnem megölt, én meg elég érzékeny részen ártottam neki, de hát ez van, ha megpróbál valaki megfojtani. Most viszont remélhetőleg nem történik efféle, legalábbis akkor, ha a nagyszüleiről nem derül ki valami kellemetlen. Én azért nagyon remélem, hogy erre nem kerül sor, mert akkor egy életre elmegy a kedvem a közös utazásoktól. Hiszen a víz alatti világot próbáltuk, az nem jött be, ha kipróbáljuk a víz felettit is és itt is valami komoly baj történik... akkor már nem igazán tudom, hogy mi lehetne a következő lépés, hiszen az űrbe még se ruccanhatunk ki csak úgy. Az még nekünk se menne könnyen, hiába vagyunk varázslók, vagy mi. Úgyhogy remélhetőleg most nem lesz gond, lévén már eleve komoly kihívás rokonokkal találkoznom, nem hogy még valami egyéb kalamajkába is kerülni.
- Írtál azért nekik, hogy jövünk? - nem tudom, hogy nekik lesz-e nagyobb meglepetés a betoppanásunk, vagy nekünk, ha esetleg valami olyasmire sikerül bukkanni, ami valami kellemetlenséggel jár. Mit tudom én... titkon valami vad sátánisták, akik szívesen darálnak be ártatlan turistákat... Végül is nem tudjuk, hogy az anyja miért lécelt le és hagyta a víz alatt a két gyerekét, úgyhogy akármi lehet a háttérben nem igaz?
- A kárpótlást igazán elvárom, de rád bízom milyen formában, viszont a titkos jel... Nem félsz, hogy túl hamar fogom alkalmazni, ha nem tetszik a dolog? Legyen két kacsintás, de ne nézd szemrángásnak, ha nem akarsz jönni. - szélesen elmosolyodom és a kezébe csúsztatom az enyémet. Nézzük akkor meg azokat a sátánista nagyszülőket.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Búcsú?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You changed me?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lance Merrick
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Justice&Lance - Múltkutatás 2017-09-23, 17:19

Justice & Lance
I will tell my secret

[You must be registered and logged in to see this image.]
 Csak remélni merem, hogy Justice nyaka már nem fáj annyira, hiszen próbáltam rá felkészíteni, mindaz, amit a sötét vízfelszín alatt találunk, halálos lehet a számára. A barlangban aztán nem voltam önmagam, és nem is az volt igazán fájdalmas, hogy a mindig oly érzékeny árnyékomba térdelt, az tulajdonképpen jogos. Bízom benne, hogy nem néz rám másképpen, maximum átérzi, hogy a sellők élete nem feltétlenül izgalmasabb, ahogyan ő gondolja, inkább az állandó hatalmi játszmák miatt pokoli veszélyekkel járhat, főleg ha valaki trónörökös, mint én. Azért távoztam, és jöttem fel az emberek közé, hogy mindezt magam mögött hagyjam, de Justice-nak igaza van, nem tagadhatom meg azt, aki vagyok. Egyszer majd utána kéne néznem mindennek. Ezúttal a nagyszülők kérdése marad, akiket fel akarok keresni. Megbeszéltük még egyszer, hogy bár a lány nem túlságosan családozós, és van valami a múltjában, amit kár faggatni, mégiscsak eljönne velem, ami már komoly bizalomról árulkodik. Nem tudni, hogy mi van köztünk, direkt ráerősített, hogy nem kell mindent kimondani, meg ő se szerelmes típus, én se, akkor ne komolykodjunk, de valami.. igenis van. Hiszen hatással van rá az, hogy ki is vagyok, és itt a lényemről van szó, nem a származásomról, vagy a poziciómról. Kedvesebb vagyok vele, mint mások, de nem dőlök be a szeszélyeinek. Képes tudok lenni arra, hogy nőként kezeljem, tehát figyeljek arra, hogy mellettem igazán dögös tudjon lenni, másfelől nem hagyom, hogy mindenben ő uraljon, hiszen mégiscsak erős az akaratom nekem is, és ha nem tetszik, amit csinál, én is ott tudnám hagyni. Erőteljes szövetségesei, egyenrangú partnerei vagyunk egymásnak. Remélhetőleg ez a víz alatti ereklye vagy az unalmas családozás után sem változik. Durhamben szállunk el a vonatról, mert a mugli utazást válaszottuk, lévén itt nem élnek varázslók, és nem akarom Justice-t valami lebukós dologba belevinni, marad hát a hagyományos utazás. Innen olyan húsz perces séta lehet az erdei ösvényen a falu, ahol állítólag a nagyszülők élnek. Kibányásztam még egykor anya holmijaiból egy régi címet, ami jó lehet.
- Még meg se köszöntem, hogy itt vagy, kárpótolnom kéne téged valahogy, hogy elkísértél. A múltkori után nemet is mondhattál volna. Viszont megbeszélhetünk valami titkos jelet, ha elunnád magad, és inkább menjünk. Ebben rád fogok hagyatkozni, a döntés a tiéd, hogy mikor. – Kezdek bele, miközben lépdelünk az ösvényen a fák között. Sehol nincs víz, így számomra sem menekülési út, de ha anya innen származik, akkor mindegy. Lesz ami lesz. Kivéve ha Justice egyáltalán nem érzi jól magát, akkor inkább legközelebb visszajövök nélküle.
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lance Merrick
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Justice&Lance - Múltkutatás 2017-09-23, 17:17

***[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Justice&Lance - Múltkutatás

Vissza az elejére Go down

Justice&Lance - Múltkutatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-