Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Londoni küldetés 2017-02-07, 19:56

First topic message reminder :


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
A diákok között valószínűleg kézről-kézre járnak az újságok, ugyanis mindegyik ugyanarról cikkez és nem is röviden, még a Reggeli Próféta is, bár mint már volt rá példa ezúttal is érzékelhető, hogy itt jóval korlátozottabbak az információk. Azonban akadnak kisebb újságok, ahol sokkal több részletet tárnak fel a Londont rettegésben tartó és romba döntő, a varázsvilág lelepleződését fenyegető katasztrófáról. Hasonlóról, amiről már talán akad, aki hallott, ami sok évvel ezelőtt történt Amerikában, bár csak mende-mondák terjengtek róla és jó eséllyel a fiatalokhoz nem sok jutott el belőlük, ha csak nincsenek szüleik, akik imádják a pletykákat, hiszen az ottani ügyet is előszeretettel igyekeztek eltussolni.
Az újságokban arról írnak, hogy Londont szinte letarolta valami, de egyelőre még nem tudják, hogy micsoda és rengeteg teendőt és gondot okozott a Minisztériumnak, hogy ezeket a minden bizonnyal halálfalók, vagy más gonoszok által okozott károkat megoldják és elrendezzék és persze a muglik elől elrejtsék. Épületek, utak dőltek romba, amiket persze gyorsan helyre is állítottak, de már a második hasonló esettel állnak szemben és még nem tudni, hogy mi történt.
Néhány diáknak azonban valami plusz különlegesség is megragadhatja a figyelmét, még hozzá nem más, mint... az unikornis szimbólum. Egy-egy képen ugyanis jól láthatóan falakon, utca köveken jól látszik a véset, vagy épp festés és emlékezhetnek rá néhányan, hogy a legutóbbi kis kalandjuk során, amikor Chot keresték a banya házában mindenhol csupa unikornis volt minden.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//Következő hsz: február 17. Várni nem fogok senkire sem, azt előre leszögezem.
Sorrend most még nincs.//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-05-03, 09:43


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   Megértem én, hogy Hermione ennyire szkeptikus, lényegében én is az lennék az elmúlt hetek eseményeit megelőzően, hiszen én voltam ott a temetőben, amikor a Sötét nagyúr majdnem életre kelt. Valóban, vérmágiát alkalmazni az esetek döntő többségében halálos veszéllyel jár, ez esetben viszont csupán egy ösvényt nyit meg, amire szükségünk van, hiszen a banyát egyszer és mindenkorra meg kell állítani.
- Nem tudom, hogy az igazgató felfedezte-e, de hogy nem mi vagyunk az elsők, az biztos. Kylie mesélte, hogy találkozott másokkal is a túloldalon. – Vonom meg a vállamat, hiszen képtelenség lenne, hogy egy igazgató mindenről tudjon, hiszen a Rengeteg csupán a Roxfort mellett terül el, és hihetetlenül nagy, közel sem tartozik a birtok területéhez. Ám az is elképzelhető, hogy Dumbledore, vagy az elődei tudtak a fáról, valamelyik sötét könyvben készülhetett is róla feljegyzés, példának okáért még prefektus koromban olykor bementem a tiltott részlegének a könyvtárnak, de ilyesmivel nem találkoztam olvasás közben. Ezért is bólogatok Lavender mondatára, ő is az azonnali cselekedet mellett van, ráadásul még meg is védi Kylie-t. Nem mondom, hogy Hermionének nincsen igaza, megszokhattuk már, hogy megfontolt, de most lépni kell.
- Ööö.. nem szóltunk. Nem hinném, hogy mindent jelenteni kell, több százan járunk az iskolába, a varázsvilág titkaival felesleges lenne a tanári kart zargatni állandóan, amíg nem sérül meg senki. – A végén még átminősítenénk őket bürokratává, aminek meg semmi értelme nem lenne. Elég csak a nagyon komoly dolgokkal foglalkoztatni őket. Ezzel Padmának is válaszolok, de ha itt eldurvulna a helyzet, és nem boldogulunk, akkor marad az, hogy szólunk nekik. – Akkor legyen az arany középút. Átgondoltan cselekszünk, nem kapkodunk, hanem felkészülünk, hiszen ki tudja, hogy mit találunk a másik oldalon. – Bólogatok, Será varázskörére mutogatva, hiszen időközben kiértünk a rengetegbe, s már ott vagyunk a Padma által félelmetesnek bélyegzett átjárónál. Végeredményben igaza van. Elvégzem a szertartást a vérrel, és az aranyló porral, majd én is a védekezésre gondolok. A bűbájok voltak mindig is a kedvenceim, ezért amint átléptünk, a puszta energia megformálásával egy patrónushoz hasonlatos, de nem csak dementorok ellen védő madarat hívok, amely nem feltétlenül pajzsot formál, sokkal inkább repülni lehet vele, lényegében elvisz a veszedelem környékéről, amint valamelyikünk példának okáért a halálán lenne. Amint megérkezünk  a romokhoz, figyelek, hogy hova lépek, de nincsen rá szükség, a kúria a szemünk előtt éled fel.
- Hát ez.. lehet, hogy meg kell keresnünk a banyát, aki most ebben a korban még diáklány? Ha itt megállítjuk, akkor sosem teljesedik ki a hatalma? – Morfondírozok, csodálkozva nézegetve a különféle teremtményeket, még mi számítunk itt furcsának. – Kérdeződködjünk! – Lépek oda az egyik lila bőrű lányhoz, és megszólítom, arra hivatkozva, hogy nemrég érkeztünk, mi is ide fogunk járni, és keresünk egy fiatal lányt, aki az ismerősünk. Pár szóval leírom a banya külsejét, hátha le tudunk szűrni belőle valamit abból, amit infóként kapunk.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-05-01, 20:12


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
A kis csapat sikeresen eljut a fához, Cedric már pontosan tudja az utat és jól sejti a por képes rá, hogy utat mutasson, hogy merre is kell menniük pontosan, ha megnyitják a kaput, ami a fán át vezet. Cedric ennek is tudhatja a módját. Sera védelmező mágiája láthatatlanul pulzál körülöttük és ha a port a fára szórják akkor hasonlóan, mint Cedric már egyszer látta kirajzolódik rajta halvány arannyal a rúna, amit a tenyerébe kell vésnie, ennek már tudja a metódusát. Ha megteszi megnyílik a lépcső, mely lefelé vezet a sötétbe, hogy néhány lépés után lerántsa őket, de ezúttal nem a boszorkánynál kötnek ki, hiszen meg van az útjelzőjük, hanem egy romos régi kúriánál, legalábbis elsőre úgy látják. A romok lassan reszketve, mintha csak a kép állna össze kúriává alakulnak, méretessé, hasonlóvá csak kisebbé, mint a Roxfort és megjelennek körülöttük a sokféle alakok is. Diákok lehetnek, fiatalok, velük egy korú a többség, van aki kicsit idősebb, vagy épp fiatalabb. Akad, aki sietve lépdel el mellettük, más csak ücsörög egy padon és tanul. Az igazán különös az, hogy elég fura alakokról van szó, ugyanis bár többüknél akad pálca is, de akad akinél méretes sétabot van, másnak meg szárnyai vannak, sőt olyan is, akinek látványos lilás a bőre. Velük pedig nem igen törődnek, úgy fest itt mindennapos a mágia használat.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás április 7. vasárnap, tehát az írási határidő április 6. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-29, 22:49

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésVégül amellett döntünk, hogy egy szobát veszünk ki, és ott folytatjuk tovább a vizsgálódást. Szerencse, hogy ezt a lehetőséget választottuk, mert elég látványos az eredmény, amikor Cedric megvizsgálja a port. Azt az arany fényt egy sima kávézóban tuti kiszúrták volna. Kíváncsian hallgatom, hogy mit tud meg a végén, néhány eleme azonban aggaszt. A vérmágiás rész nekem sem tetszik, igaz, még nem volt vele dolgom, de nem is igazán szeretném, hogy legyen. Annak viszont látom értelmét, hogy megpróbálja rászórni a port a fára, kárt nem hiszem, hogy okozna vele, hátha megtudnánk valamit. Legfeljebb nem történik semmi, és akkor sem vesztettünk semmit.
Közben még mindig téme Trelawney, én igazából a többiekkel értek egyet, hogy nem normális a nő, és semmi értelmeset nem jósolt még eddig, de nem mondom ki, mert tudom, hogy Lavender kedveli, és a nővérem, Parvati is odáig van érte, folyton áradozik róla még mindig. Sosem értettem, én sima megtévesztésnek látom a tevékenységét, de ezek szerint van, aki vevő erre, bár az is lehet, hogy én vagyok csak földhözragadt. Ennek ellenére a nem evilági átjáró mégis sokkal valószínűbbnek tűnik, mint Trelawney akármelyik jóslata.
–  Elég borzasztó belegondolni, hogy ha léteznek ilyen átjárók, akkor mennyi dimenzió lehet, és ha csak így ki-be lehet járkálni közöttük, akkor az elég ijesztően hangzik – jegyzem meg, mikor ennek a lehetősége felmerül, és Serát is hasonló gondolat foglalkoztatja. Úgy tűnik, ma minden miatt aggódom. Ettől függetlenül szívesen folytatom tovább velük a kutakodást, csak… kezd egyre kevésbé jó ötletnek tűnni, hogy egyedül csináljuk végig.
– Kevés az időnk… szerintem nem kellene most könyvekre vesztegetni, bár abban igazad van, hogy ne rohanjunk fejjel a falnak – ismétlem meg Hermione félmondatát, ugyanakkor jelen körülmények között csak az idő menne, mielőtt újabb szörnyűség történik. Szerintem már egész közel járhatunk a végéhez, bármi lehet az. Vagy magunkra szabadítunk valamit, vagy elintézzük, mint a múltkor, bár azzal is ki tudja, mi lett.
– Ha kiderül, hogy ez az egész valami gázos ügy… nem gondoljátok, hogy be kellene avatni tanárokat legalább? – Kicsit azért aggódom, hogy mi lehet ebből, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy egyedül el tudunk intézni valamit, ami lerombolt egy egész teret Londonban meg máshol az országban. Ha tényleg találnánk egy átjárót, nem hiszem, hogy bajba kerülnénk, ha segítséget hívunk, de nem szeretném, ha rossz vége lenne.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-29, 09:57
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem vesztegethetünk túl sok időt tervezgetésre, pörögnek az események és az idő szalad. Először egy szobában Cedric megvizsgálja a port, aztán már indulnánk is tovább, mert van egy ötlete... Egy nagyon vészjósló ötlete.
- Vérmágia? Jelentettétek az igazgatóságnak, hogy mit találtatok? - kérdezem a számomra evidens lépést, hiszen még is csak diákok vagyunk, még ha felnőttek is. Akármennyit tanultunk a Roxfort falai között, a tanáraink évtizedekkel előttünk járnak, és nem akarok abba a hibába esni, amibe a "nagy hármas" esett folyamatosan. Persze nem dörgölném az orruk alá, de Hermione, Ron és Harry egy csomó bajt elkerülhetett volna, ha nem maguk akarnak mindent megoldani, diákként, ahelyett, hogy erre alkalmas személyek vették volna át a feladatot. Nekem alapvető, ha találok valamit, ami veszélyesnek tűnik, vagy újdonságnak, akkor kis vizsgálódás után jelentem. Azt hiszem nincs meg bennem az Ereklyevadászok önzősége, hogy minden információt és persze varázstárgyat megtartsak magamnak, vagy inkább csak ravaszul csinálom, beavatom azokat, akik segíthetnek előrébb jutnom az ügyben, de senki mást.
Mindegy, mivel nem vagyok teljes mértékben képben a korábbi eseményekkel, ezzel a térkapus fás dologgal meg főleg nem, nem vétózhatok semmit.
- Sajnálom Lavender, de én nem nagyon hiszek Trelawney jóslataiba. Csak azok jönnek be, amik általánosítások, azokat meg bárki tud mondani, hogy majd egyszer a jövőben előforduljon. Szeretem az Asztronómiát, de nem hinném, hogy a bolygók elárulnák nekünk, hogy hány nap múlva pusztul el a kiskedvencünk. - vonom meg kicsit a vállam, és igazán igyekszem nem ellenséges lenni, csak elmondani a véleményemet, hogy számomra a Trelawney-féle jóslás egy nagy humbug.  Hogy van-e más módja, igazibb módja a jóslatoknak a gömbnél, kávézaccnál, meg ilyen marhaságoknál... Nem tudom.
Hermione ötletére, hogy nézzünk körbe a könyvtárban picit elgondolkozom, de aztán megrázom a fejemet. Most nincs idő erre, szétválni meg nagyon nem szeretnék, túl sok balsejtelmet érzek a levegőben és egységben az erő. Ki tudja, hogy innentől nyugalmasabb lesz-e ez a kaland, vagy megint beleütközünk valamibe, egy pusztító medállal rendelkező más síkról érkezett varázslóba... például.
- Szóval számos nem evilági ösvény és nyissunk meg egy kaput... Oké. Állj. Mi van, ha azért vezet valaki minket lépésről lépésre az orrunknál fogva, hogy megnyissuk azt a portált és átjöjjön rajta... valami? - kérdezem, az örök ördög ügyvédjét játszva, mindenben a csapdát keresve. Nem szeretem, ha irányítják a lépteimet, és úgy érzem, hogy ezek a furcsa nyomok, amik maradnak, szándékosan maradnak hátra. És ha szándékosak, akkor még óvatosabbnak kell lennünk, nem tehetjük azt, amit mások elvárnak tőlünk.
Nem tudom, hogy Cedric megáll-e, átgondolja-e még is, de erővel nem fogom megállítani, még akkor sem, ha komoly aggályaim vannak, mert bízok az ítélőképességében. Ennek ellenére elkezdem körbejárni a kis csapatunkat és védőrúnákat rajzolok a földre a pálcámmal, amik a minta megrajzolásának befejeztével kicsit felizzanak, és állandósulnak, nem lehet őket csak úgy lábbal elsöpörni. A körbe, amiben állunk egyetlen ártó szándékú lény nem léphet be, és a támadásokat is visszaveri, vagy lelassítja, az erejétől függően. Egy olyan Rúnamágiákkal és Ereklyékkel foglalkozó lánynak, mint nekem, kisujjában van a rúnakörös védekezés.

// Rúnamágia Kiemelkedő //


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-29, 07:51

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]-Aki ilyesmit csinál az csak elmeháborodott lehet. Az a nő az erdőben sem volt normális, és ő is csak úgy eltűnt. *Legalábbis nem volt holttest amiből azt állíthatjuk biztosan, hogy meghalt, szóval akár a mostani nő is lehetett ő. Akárhogy is van, nekünk sehogy sem jó és meg kell tudnunk hogyan lábaljunk ki ebből, mert sajnos nyakig benne vagyunk. Megint. Szerencsére Padma nem sérült meg annyira, hogy ne lehetett volna rajta helyben segíteni, csak remélni tudom, hogy Frednek és Jessnek nincs komolyabb baja és az egész csak a friss szerelmes Weasley túlzott aggodalma. Nem mintha ő bármikor is aggódott volna bármiért is, de a szerelem….csodákra képes. Jelenleg azonban csak tippelgetni tudunk a helyzetet illetően és az nem jó, főleg mert ha valaki jóslatot emleget akkor van is.* -Trelawney professzor talán néha buggyantnak tűnik de jóslásban ő a menő. A jóslatok gyakran mellőzik az időpontot és a helyet is, csak és kizárólag a történésre koncentrálnak, szóval nem meglepő ha az aki ért hozzájuk néha szórakozottnak tűnik. Az a nő az erdőben sem szórakozásból változtatott át mindenkit unikornis szoborrá, ő is egy jóslat miatt dilizett be. *Muszáj megvédenem a professzort, régen sokat jártam hozzá Parvatival és sok minden mást is hallottunk tőle ahhoz, hogy megértsük őt és tudjuk, a jóslatokat nem lehet félvállról venni. A javaslatommal mindenki egyetért, sok lúd disznót győz alapon – bár Cedric rosszindulatból sem mondható disznónak – és mert tényleg ésszerűbb elbújni a bűbájunkkal, kiveszünk egy szobát ahol elrejtőzve, nyugodtan „kikérdezhetjük” a fekete port. Nem sokkal később, már a szobában üljük körbe és amilyen fényhatással jár, hát jobb, hogy így döntöttünk. Viszont sok mindent nem tudunk meg belőle, vagy csak én vártam többet. A vérmágiáról eszembe jut megint az erdei nő. Valami rémlik, hogy pont száz kis szoborra volt szüksége, hogy valakit életre keltsen??? Ott is volt szó vérről.* -Utálom a vérmágiát, bár kétségtelenül hasznos de veszélyes is. *Cedric megjegyzéséhez fűzöm hozzá a magamét, mindenesetre jobbat nem tudok kitalálni, csak ez a por van nyomként és utána kell járnunk. Most legalább nem tűnt el senki.* -Lehet, hogy nem évszázadok óta van ott Hermione, hanem csak évek vagy hónapok óta. És nem véletlenül fedezték fel. Abból amit hallottam pletykálni a suliban, szerintem Kylie látó. *Annak idején McGalagony professzor ugyan megpróbált mindenkit a körletébe terelni, de addigra már késő volt. Mindenki erről beszélt, hogy Kylie félig pucéran és zavartan robbant be az iskola kapuján és össze-vissza beszélt mindenről. Persze ez megmaradt volna csupán össze-vissza beszélésnek egy mugli iskolában, de nálunk…Gondoltam, hogy Hermione akadékoskodni fog, talán ezért nem bírom azóta sem, noha okom már nem lenne rá. *-A könyvtárban olvashatunk a vérmágiáról és talán a térkapukról is, de azt nem fogjuk megtudni, hogy ki nyitotta meg és miért. A rombolások közötti idő pedig egyre csökkent, szerintem meg kellene próbálnunk.*Nem mondok ellent Hermionénak, de rá sem bólintok az ötletére, többen vagyunk és mindenki véleménye számít, persze az is lehet, hogy a végén szétválunk és lesz aki könyvtárba megy és lesz aki a Rengetegbe. Én a Rengetegre szavazok, feltéve ha nem maradok magamra a végén. *


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-29, 07:09
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Szerencsére senki sem vétózza meg az ötletemet, miszerint jobb lenne, ha egy szobát bérelnénk ki, ahol nyugodtan lehet kísérletezni. Muglik között nőttem fel, jól ismerem a szokásaikat, tudom róluk, hogyha egy csapat diáksereg beül valamerre, akkor igen nagy az esélye annak, hogy rájuk fognak figyelni még akkor is, ha semmi érdekes nincs bennük. Bennünk viszont annál több akad: Cedric egy szál fiúként van körülvéve egy csapat lánnyal, ami már alapból kiemelt figyelemre tarthat igényt mások szempontjából. Fogalmam sincs, hogy jelen pillanatban ő is pont ezen töpreng, elvégre még mindig nem vagyok legilimentor.
- Szerintem az a nő biztos nem normális – szögezem le saját véleményemet, miközben azért kissé hitetlenkedő pillantást vetek Cedric irányába. Soha életemben nem tagadtam, hogy csak abban hiszek, ami előttem van, számomra az egész nem evilági dolog csak mese habbal. Nem tudom ugyan, mire akadt a fiú és Kylie, de abban biztos vagyok, hogy nem arra, amire ők gondolják. Talán csak valaki azt szerette volna látatni velük, vagy nem tudom, de hogy nem evilági lények, meg már alapból nem is evilág... Nevetséges!
- Egy fa, amelynek az odvában sok nem evilági ösvény van? - kétkedve vonom fel a szemöldököm, szóval valami egyértelműen Cedric agyára ment. Nem teszem ezt azonban szóvá, a fiú és én jóban vagyunk, tudom, hogy alapjáraton nem beszél hülyeségeket, de ezt akkor sem igazán akarom elhinni. Mondom: amit a két szememmel látok. - Már megbocsáss, de ha lenne ilyen átjáró, akkor nem gondolod, hogy az évszázadok folyamán valaki már felfedezte volna? Annyi igazgató váltotta egymást a Roxfortban, kizárt, hogy egyik sem szentelt volna külön figyelmet ennek a témának. És pont két diák fedezi fel őket véletlenül?
Megerősítést várva pillantok a többiekre, nem szokásom semmire sem ellent mondani, alapból igazán nyitottnak érzem magam, de ez most... Kell lennie valami más, használható ötletnek, olyasvalaminek, aminek értelme is van az én szempontomból.
- Ha vérmágiát kell használni, akkor az már alapból nem a legjobb jel – kötök bele ismét a fiú tervébe, valamiért nem tetszik ez nekem. Tudom jól, hogy Cedric sohasem bántana minket, de a vérmágia egy sötét mágia, nem jelent sok jót, ha valamilyen átjáróhoz használni kell... Szóval Kylie és ő ezzel múlatják a szabadidejüket? Fától-fáig rohangálnak, hogy vélt átjárókat keressenek?
- Én amondó vagyok, hogy menjünk inkább egy könyvtárba – vetem fel a saját ötletemet, ami hűen tükrözi az én személyiségemet: a könyvek eddig mindenre megoldást nyújtottak számomra, szinte rosszul érzem magam, ha egy-egy dologgal kapcsolatban nem tudok beülni közéjük, hogy válaszokat keressek. - Londonban sok nagy máguskönyvtár van, valamelyikben csak találunk megoldást, de fejjel ne rohanjunk a falnak...
Persze, ez nem olyan izgalmas, mint amikor az ember a tettek mezejére lép, de sokkal biztonságosabb. Az egyetlen gond itt az idő, ami rohamosan fogy. A nyomok már most kezdenek kihűlni, nem sok minden van a kezünkben, és ha a többiek a Rengetegre szavaznak, nem fogok ellenkezni. Elkísérem őket annak érdekében, hogy ne csináljanak semmi hülyeséget sem, maximum csak csúnyán nézek, ha Cedric tervéről kiderül, hogy nem megyünk vele semmire sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-25, 07:06


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Nem tudom, hogy a kalapos nő mennyire lehet megbízható, de már nem vagyunk sokan. Egyedül ugyan nem érzem magamat fiúként, de Harry és Ron társasága igencsak elkélne itt, ők tényleg aurornak készülnek, én meg csak ugatom a témát. Igaz, hogy annak idején bajnoknak választottak, de az elszántság mint tudjuk, nem pótol teljes egészében mindent.
- Egyértelműen vannak Sera. Nem is olyan régen, pont Kylie-vel találtunk egy átjárót, valahova máshova. Meg tudom erősíteni, ettől még az a nő lehet háborodott.. - Na igen, ez soha nincsen kizárva. Hajlok az ötletre, hogy vegyünk ki egy szobát, és remélem, hogy a fogadós, aki kiadja nekünk, nem fog rám ferde szemmel nézni, hogy mit keresek ennyi lánnyal. Bízom benne, hogy az ábrázatom nem kelt gyanut, vagy ébreszt rosszmájú megjegyzéseket, arra aztán egyikünknek sincsen szüksége, a végén még Hermione, vagy Lavender tettlegességre ragadtatja magát, belőlük aztán ki is nézem.
- Igazatok van, egy kávézó nem éppen a legnyerőbb ötlet, sajnálom. – Mosolygok le Sera familiárisára, én látom az igazi valóját, de határozottan jó ötlet, hogy kutyusnak láttatja, ez számomra is tetszetős bűbáj. Rövid keresgélés után végül mégiscsak találunk egy fogadót, a lányokat nem terhelem a fizetéssel, megoldom én magam, lovagiasság is van még a világon, apa is így tanított.
- Ööö.. lehet, hogy ez pont ez lesz Sera! A Tiltott rengetegben van egy fa, ahova.. ha elmegyünk, számos nem evilági ösvényt találhatunk az odvában.. Vérrel lehet ugyan megnyitni, de nem halunk bele. A por ugyan csak melléktermék, de ha például rászórjuk a fára, lehet, hogy kirajzolódik valami rúna, amit például a tenyerünkre véshetünk.. Nem tudom, csak okoskodok. Ha mindenki úgy látja, hogy van értelme, akkor irány vissza az iskola. Hoppanálásal például az erdő szélére, ahol már tudom mutatni az utat.. Kivéve ha a többieknek más ötlete lenne. Ha odaérünk, és nem állítanak le, akkor megpróbálom a fa törzsére szórni az aranyló port.
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-23, 19:55


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Amennyiben végül mind úgy döntenek találhatnak egy pubot, ahol akad kiadó szoba is, már csak annak köszönhetően is, hogy a nagy felhajtás és a földmozgásoknak hála hirtelenjében több is kiürült. Nem kerül sokba, jó eséllyel a tulaj már annak is örül, hogy valaki épp most hajlandó kivenni és nem minden lakója tűnik el napokra, könnyedén összedobhatják rá tehát a pénzt.
Cedric itt már gond nélkül elvégezheti a varázst, amit mugli kávézóban tényleg nem lett volna a legjobb ötlet, főleg, hogy fényhatással is jár, amikor az azonosító varázslat hatására a por halvány arany színnel felizzik. Bár nem jelez semmiféle utat, de Cedricnek egyből bevillan, hogy a por mellékterméke egy nagyon erőteljes térmágiának, ami rendkívül nagy távolság megtételére volt alkalmas és nem csak térben... azaz nem a hagyományos értelemben térben. Olyan mintha a célállomás valamiféle elérhetetlen hely lenne, nem is e világi.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás április 30. vasárnap, tehát az írási határidő április 29. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-22, 22:56

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésA szerencsének, a társaimnak, és a familiárisnak hála, már semmi bajom nincsen. Végig követtem, ahogy Cedric kísérletet tett megszerezni a fekete port, és sikerrel is járt. Gondolkodva méregetem, hogy vajon mi lehet az, elsőre engem is Fredék sötétségporára emlékeztet, de szinte biztos vagyok benne, hogy mégsem az, az túl könnyű lenne. Ami őket illeti, még szerencsére épp időben mentek el, és nem keveredtek bele túlságosan a dolgokba, mert a mi számunkra még biztos tartogat ez a nap egy-két meglepetést, amiből nem lesz könnyű kiszállni. Legalábbis ha visszagondolok a legutóbbi, kunyhós esetre, akkor ott aztán volt akció és izgalom bőven.
– Köszönöm – mosolygok Lavenderre, amikor felajánlja, hogy még segít, ha szükségem van rá. – Azt hiszem, már sokkal jobban vagyok – teszem hozzá, közben Cedric felé fordulva, és a biztonság kedvéért megtapogatom a bokám, hogy érzek-e fájdalmat, de úgy tűnik, tényleg elmúlt. – Szívesen. – Ez a legkevesebb, amit tehettem, hogy visszaszereztem a pálcát, ha már a többi műveletből a sérülésem miatt nem tudtam kivenni a részem.
– Milyen biztatóan hangzik – motyogom az üzenetre reagálva. Ahogy Sera is mondja, tényleg úgy hangzik, mint valami jóslat Trelawney-tól. Én sosem kedveltem azt a nőt, a testvéremmel ellentétben, sőt maga a jóslástan sem vonzott igazán, úgyhogy csak addig tanultam, ameddig muszáj volt. De ez a nem evilági dolog most elég hirtelen jött. Remélem, nem kötünk ki egy másik dimenzióban.
– Szerintem is egy szobát vegyünk ki. Akár a közelben, de talán jobb, ha eltávolodunk a helyszíntől, valahol a város másik részébe, ki tudja, mekkora területet akarnak átkutatni – vetem fel az aggodalmamat. Viszont teljes mértékben támogatom azt az ötletet, hogy ne egy nyilvános helyre üljünk be, ahol tömeg van, hanem valami olyanba menjünk, ahol magunk lehetünk, és nyugodt körülmények között kutakodhassunk tovább.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-22, 09:54
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

A familiárisom ugyan vissza nem mosolyog Padma köszönömére, de azért megbiccenti az aranyos kis fejét és futtában hozzádörgölőzik a lábszárához, aztán visszajön hozzám, miközben én keményen tartom a fiatal pasit. Alig pár évvel lehet idősebb nálam, tehát nem valami tapasztalt és a magabiztosságom megrettenti, de azért sokkal tovább nem szidom őket, nehogy a végén engem még is csak elővegyenek. Persze, szép dolog a mártírkodás, de inkább vennék részt a nyomozásban, mint ücsörögnék a fogdában, ameddig Nicolas meg nem jelenik és ki nem hoz. Nem, jobb, ha itt maradok.
- Hát nagyon remélem, hogy átgondolják újra, hogy mi csúszott félre, mert a varázslótársadalmat és a muglikat is meg kell védeniük, ez a munkájuk! - dohogom, és mivel a szavaim őszinték, ezért nem is nagyon érződhet, hogy csak a bolhából csinálok elefántot az elterelés miatt. Aztán mikor látom, hogy közelítenek az idősebb, ravasz tekintetű munkatársai már is jöhet egy sértett sóhaj, mintha belőle lenne elegem, és céltudatosan elkezdek haladni ki a parkból. Akármerre, de nem csatlakozva vissza a többiekhez, mintha csak itt futottunk volna össze, és nem egy csoportosulás lennénk. Menet közben a mosómedve familiárisom nyakában lévő rúna-medált megpöccintem, hogy minden mugli számára egy egyszerű kutya illúziója fedje el a nem éppen kisállatos mivoltát. Így kevésbé feltűnő, ráadásul a trükkje az, hogy mindenki a neki legkedvesebb állat képét látja - hogy megpuhítva a szívüket ne legyen probléma abból, hogy hova engednek be állatot és hova nem.
Kint a parkból viszont bevárom őket, kicsit elgondolkozva a történteken. Szóval van egy unikornis medál, aminek valószínűleg bődületes hatalma van, és aki viseli, annak semmi szüksége pálcára, anélkül is megtehet akármit, amit akar. Hogy miért fitogtatja a tudását, azt ugyan még nem tudom, talán ezeken a pontokon begyűjt valamit, talán tovább erősíti a medál hatalmát, vagy valami még nagyobbra készül vele - esetleg egy ősi varázstárgy darabjait illeszti össze. Igen, mi másra gondolhatnék Ereklyevadászként, de a feltételezés, hogy egy kiszámíthatatlan ellenségnél ilyen erejű tárgy van, és még más is lehet, eléggé elkeni a számat.
Aztán Cedric vezetésével megjelennek a többiek és kicsit szemöldökráncolva hallgatom ezt a "nem evilági" dolgot.
- Na jó, ez kezd kicsit abszurd lenni. Mintha Trelawney órájáról szabadult volna az az asszony és hinne az asztrális világban, a démoni síkban vagy a multiverzumokban vagy... Nem is tudom, de vannak más világok? - gondolkozok hangosan, és nem tudom a kérdés mennyire sikerül költőire, de ha tudnak felelni, hát nagyon kíváncsi vagyok a véleményükre. Padmára kedvesen rámosolygok, már megelőzve, hogy megköszönje nekem is a gyógyítást, aztán egyetértve a többiekkel keresünk egy helyet. Jártam már Londonban, de nem olyan gyakran, hogy magabiztosan átvegyem a vezetést, szóval csak követem Cedricet. Mikor beülünk egy helyre és már is vizsgálgatná a dolgokat kicsit bizalmatlanul nézek körbe, és ezzel csatlakozom is Hermionehoz.
- A baj az, hogy egyik helyen se örülnének ha gyanús fekete port szórnánk ki az asztalra, és még veszélyeztethetjük is a muglikat, ha mágikus képességei vannak. Én is a szobára szavazom, vagy valami privát teremre. Fiatalok vagyunk, bűbájjal csinálunk néhány társasjátékot, vagy bőröndöt, vagy bármit, és azt hiszik majd, hogy csak az időnket akarjuk elmúlatni ennyien egy szobában, mert... nyaralunk. Akár. De legyen kompromisszum, a puboknak is vannak szobáik. - tehát én is inkább egy privát szoba mellett teszem le a voksom, nem egy sör mellett kéne megbeszélni a dolgokat. Nincsen szezon, szóval egészen biztos vagyok benne, hogy az első csinos kocsma, ahol megállunk, lesz üres szoba. És ott már én is szívesen segítek, hiszen furdal a kíváncsiság, hogy ez az anyag esetleg a medál mellékterméke, vagy a teleportációé, vagy bármi egyéb... Igen, szétvet a tenni akarás, de a megfontoltság és körültekintés fontosabb.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-22, 08:22
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Menekülési melléktermék – vágom rá habozás nélkül Lavender kérdését hallva. - A varázslataink meg sem érintették, szóval elintéznünk biztos nem sikerült. A kérdés már csak annyi, hogy miért tűnt el... Félnivalója nem sok volt tőlünk, a muglik még ennyire sem jelentenek rá veszélyt, az a láthatatlan mező pedig, amely körülötte volt, az aurorok átkaitól is megvédte volna.
Fogós kérdés és fontos is, mivel – ha ez a valami visszatér -, akkor eléggé nagy bajban leszünk. Bizonyára elpusztít minket, szóval érdemes lenne megtalálni és megölni ezt a valamit. Persze, a sikerünkben nem reménykedem, de talán az erszényben lévő valamin kipróbálhatjuk, milyen átkok hatnak arra a lényre. Legalább, nem vaktában fogunk lövöldözni, ha eljön az idő. A pajzs már a kisebbik gond, de arra is kell valami megoldást találni.
- Az nem baj, ha megpróbálja feltartani őket – szólalok meg, miközben Lavender aggódva pislog a távozó Sera után. Időt kell nyernünk, ezt pedig csakis így tehetjük meg a legjobban. Amíg a hollóhátas lány szóval tartja őket, addig Cedrick-nek lesz ideje megszerezni a nyomot...
-  Ügyes – biccentek egyet elismerően Lavender ötlete hallatán, erre még én sem gondoltam, habár most pont nem eféle gondolatok járnak a fejemben. Az aurorok minden bizonnyal el fognak tessékelni innen minket, mivel veszélyes ez a hely, úgyhogy nem sok időnk maradt arra, hogy valamiféle nyomot találjuk. A maréknyi por nem sok ugyan, de jóval több, mint amit akkor tehetünk majd, ha már nem leszünk itt. Utána már tényleg nem lesz esélyünk visszalógni, elvégre egy csapat képzett auror vizsgálja majd át ismét a környéket, előttük azért elég hamar lebuknánk, bármennyire is teljesítünk jól a Roxfortban. Amikor az erszénybe belereppen a por, jól hallhatóan sóhajtok egyet. Mi tagadás, sürget minket az idő, szeretnék ennek minél hamarabb a végére járni.
- Rendben – biccentek, majd én is Cedric-re szegezem a pálcám, majd Lavenderrel közösen mondjuk a varázsigét, mire a srác lassan, de biztosan emelkedni kezd. Sokkal biztonságosabb, mintha visszamászna, szóval sose hátrány, ha összedolgozunk. Végül a fiú talpa földet ér, igyekszünk zökkenőmentesen letenni.
Átveszem Cedrictől Fred üzenetét, habár sajnálom, hogy kettővel kevesebben lettünk, de be kell látnom, hogy ha valamelyikük megsérült, akkor tényleg nem jó ötlet a maradás. A fiú ugyan nem írta meg, konkrétan mi a gond, de arra legalább gondolt, hogy az eddig elért eredményeket tudassa velünk.
- Szerintetek mennyire lehet megbízható ez a kalapos nő? - lebegtetem meg az üzenetet, majd a zsebembe csúsztatom. Magamban csak reménykedni tudok abban, hogy Fred nem szórt rá olyan bűbájt, melynek hatására megsemmisíti magát, mert akkor oda a farmerem. - Bár, azt azért már szerintem mindenki levette magában, hogy veszélyben vagyunk...
De mégis honnan tudja? Ha ő is boszorkány, akkor talán képes megérezni olyan dolgokat, melyeket a muglik nem, úgyhogy csakis ez lehet a dolog magyarázata. Nem mélyedek hát ennél jobban a fejtegetésbe, nyilván a Jess-Fred páros nem tudott mást kiszedni a nőből, különben azt leírták volna. Remélem legalábbis, hogy nem volt olyan vészes kettejük helyzete, hogy erre ne lett volna idejük.
Időközben Padma is megérkezik, láthatóan már sokkal jobban van, szóval neki szerencsére nem esett baja.
- És most merre? - teszem fel a kérdést, mert itt nem maradhatunk. Látom, hogy Cedric a fejét forgatja, útjelző után kutatva. - Szerintem ne menjünk semmilyen nyilvános helyre – jegyzem meg, majd a többiek felé fordulok: - Vegyünk ki valahol egy szállást, még ha csak pár órára is, de nyugtunk lesz. Ott azért nyugodtabban meg tudjuk vizsgálni ezt... Mennyi pénzünk van?
Kérdőn pislogok a többiekre, ha elfogadják az ajánlatomat, akkor könnyű dolgunk lesz, elvégre London egy nagyváros, biztos van valamerre egy nyugisabb szálló, ami nem olyan vészesen drága. Ott már sokkal nyugodtabban elkísérletezhetnénk.
[/color]


A hozzászólást Hermione Granger összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-04-22, 09:56-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-22, 06:26

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Szemet forgatok Cedric megjegyzésére, azt hiszem félreértett az unikornissal kapcsolatban. Az biztos, hogy még emlékszik arra mi történt velünk az erdőben, legfeljebb csak kicsit elkalandozott, de majd leesik neki a levél a fáról. Remélem ő nem esik le sem lefelé sem visszafelé amit már Hermione segítségével együtt végzünk. A porhoz sem kellett hozzányúlnia, persze lehet, hogy nem lett volna baja de fő az elővigyázatosság, ebben a történetben soha nem lehet tudni mi történik veled ha megérintesz valamit. Szerencsére mindannyian megúsztuk, legalábbis azok akik a parkba jöttek a nyomot követni, Padmának sincs komolyabb baja és még segítséget is kap ami jól jön ahhoz, hogy elhúzzuk innen a csíkot. Az aurorok nem mindegyike béna kezdő és többen is már lapos pillantásokat vetnek ránk, ám mielőtt kitalálhatnánk hova menjünk és hogyan szedjük össze Fredet és Jess a „hova” felé menet, sajátos rivalló érkezik. Azon kívül, hogy Fredék lelépnek, vagy a suliba vagy az Odúba, sokkal többet nem tudnunk meg.* -Remélem nincs komolyabb bajuk.*Azért érdekes, hogy lelépnek, fred nem szokott csak úgy lelépni egy ilyen helyzetből, főleg ha azt mondják neki, hogy veszélyben van, akkor még inkább belekeveredik. Talán Jesst félti ami érthető, de azért mégis fura. *-Majd támogatlak ha még fáj.*Padma mellé állok és ha szükséges felajánlom az egyik vállam, de ha teljesen meggyógyult akkor persze nincs rá szükség, nekünk viszont most már tényleg el kell indulnunk. Nem tudom Cedric hova tervezi a menekülést, de a suliba nem mehetünk vissza, én a Szellemszállást ajánlanám de talán egy mugli kocsma is megteszi, vagy a Foltozott Üst.* -Biztos, hogy egy mugli hely jó ilyen esetben? Talán ki kellene vennünk egy szobát valahol. Ott nem vagyunk annyira szem előtt. Főleg ha feltétlenül meg akarod vizsgálni azt az izét.*A levegőbe bökök Cedric zsebének irányába ahol az erszény lapul. Fogalmam sincs milyen bűbáj lehet, talán Hermione kiderítheti, én a bájitalokhoz értek és a szimbólumokhoz, rúnákhoz, de ezen egy sincs. Cedric azonban nem sokat vár a vizsgálattal, ahogy letesszük a fenekünket már hozzá is lát, az asztal alatt, egy muglikkal teli kávézóban, ahova még beengedtek minket. Azt hiszem ezek az emberek most verődtek össze ijedtükben, hogy megbeszéljék mi is történhetett. A személyzet nem igyekszik kiszolgálni minket, takarítanak, ide is elért a föld remegése, vagy túl sokan menekültek be ide. *


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-17, 14:57


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Természetesen kedvesen visszamosolygok, ahogyan Sera fegyverez le, ez nem az ő hibája volt, ha közös a harcunk, néha bizony óhatatlanul megesik, hogy egymáson esünk át.. Ám azon teljes mértékben egyet kell értenem, hogy dühöng, hogy már megint elúszott a lehetőség, hogy lekapcsoljuk a banyát. Azt hiszem hosszabb kifutása lesz ennek a párviadalnak, mint eredetileg gondoltuk volna még az erdőben. Akkor úgy tűnt, mintha csak holmi Jancsi és Juliskaként botlottunk volna a mézeskalács házikóba, és vége is szakad majd a történetnek.. Mégis máshogyan lett. Már másodszor lesz döntetlen ebből az egészből, mikor jön majd a harmadik felvonás?
- Unikornissá? Aligha, de ha mégis, akkor szépséges unikornissá.. – Már maga a feltételezés is abszurd Lavender részéről, de igazán aranyos tőle, hogy értem aggódik. Nem is alaptalanul, eddig bármibe fogtunk, annak nem sok értelme lett. És mégis, ahogyan beillesztem a lábamat a méllyedésekbe, értelmezem a lány szavait, ezt hívják reakcióidőnek. Nem igazi, élő lényre gondolt, hanem azokra a kis szobrocskákra, rajzokra, amiket a banya erdei házában is leltünk.. Hm.. Az tényleg nem lenne túl nyerő, de muszáj valamely nyomon elindulnunk, hiszen ha nem előzzük be valahogy, örökösen előttünk fog járni egy lépéssel. Vagy többel..
- Jól van, nem kockáztatok jobban. – Megyek végül bele, járatva a tekintetemet a kráter szélén aggodalmaskodó két Griffendéles lányra. Feltárom az erszény ajkait, és úgy tartom, hogy a por beleszállhason Lavender varázslata nyomán. Már másznék visszafelé, amikor további varázslatos segítséget kapok, miközben vigyorogva hallgatom, ahogyan Será szépen kiosztja a kezdő aurort.. Jó feleség lesz belőle?! Szedd össze a zoknidat, nyomás mosogatni! Hm.. illik a hangszínéhez, pedig amúgy bájos lány. A randizós páros nem is tudom, hogy hol lehet, elképzelhető, hogy az utca közepén ragadta el őket a szenvedély, és találtak valami sötétebb kapualjat, ahova behúzódjanak? Jó nekik! Ekkor érkezik meg a rivalló-szerű üzi. Megrázkodok, miközben lebegek felfelé. – Nem elvilági? Azt már észrevettük.. – Nyomom Hermione kezébe Fred „végső” üzenetét, akkor hát megsérültek, és inkább leléptek. Nem hibáztatom őket, nyilván a szerelmesek egymásért aggódnak, remélem nem lett nagy bajuk.
- Köszi lányok..! – Ez már Padmának is szól, aki átnyújtja a pálcáját. Megvetem a lábamat a négy hölgy koszorújában, hiszen Será is visszaterelődik hozzánk. – Jobban vagy? Kérdezem Padmát, aki még mindig kissé kábának tűnik, aztán intek a többieknek, hogy sürgősen lépjünk le egy közeli mugli kocsmába, ott azért csak nem keresnek minket aurorok. Még nincs vége, egyáltalán nincsen. Csak mert a banya elfüstölt, még nem jelenti azt, hogy hazamehetünk. Forgatom a fejemet az utcatáblák után, hogy keressünk egy félreeső utcát, ahova már beengednek minket. A varázsló törvények szerint nagykorúak vagyunk, de a muglik szerint még nem mindenki. Ha találunk valahol, akkor egy hátsóbb asztalt keresek, és üdítőt, vagy gyengébb italt, mondjuk sört rendelek magunknak, hogy Lavender vezérletével meg tudjuk vizsgálni az erszény tartalmát. Jómagam azonosító varázslatot bocsájtok rá az asztal alatt, hogy bármi is kiderüljön róla. Hátha összeáll valami útjelzővé, vagy ilyesmi..
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-16, 21:42


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Cedric azért puszta kézzel nem tud pajzsvarázst felhúzni sehová sem, esetleg a pálcáját hívhatja magához, de Lavandernek hála nincs rá szüksége, így együttes erővel sikerül a porból egy maréknyit a kis erszénybe juttatni és fel is tudják hozni Hermionéval Cedricet maguk mellé.
Padma a familiárisnak hála kezd jobban lenni, Sera elterelése pedig tökéletes. Mázlija van egy viszonylag kis béna auror érkezik elsőnek, jó eséllyel kezdő lehet szegény, mert csak habog a lány szavaira, szabadkozni próbál valami olyasmivel, hogy ők más helyszínre számítottak és mindent megtesznek, hogy rendezzék ezt az ügyet és persze rendkívül sajnálja, hogy ez lett a vége.
Padma sikeresen megszerzi Cedric pálcáját és a kis csapat még épp időben verődhet újra össze, amikor az aurorok is megérkeznek, addigra elrejthetik az erszényt. A fiatal auror, akit előzőleg Sera oktatott ki arrébb is tessékeli őket, hogy ne legyenek útban. Valószínűleg úgy gondolja, hogy véletlenül voltak pont itt, ám azért láthatják, hogy ahogyan érkeznek a tapasztaltabb kollégák azért akad, aki távolról eléggé nézegeti őket, hiszen mégis csak Roxfortos diákok pont ott, ahol nem kellene? De még a fiatal aurorpalántának hála van idejük, hogy elpucoljanak, mielőtt a Minisztériumba tessékelik őket kihallgatásra, a kérdés csak a hová.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás április 23. vasárnap, tehát az írási határidő április 22. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-15, 18:16

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésHirtelen elkezd remegni a föld, és látom, ahogy egy repedés fut végig rajta. Semmiképp sem jelent jót, úgyhogy gyorsan el is teszem a pálcám, nehogy elejtsem, és igyekszem a többiekkel együtt menekülőre fogni, de balszerencsémre elesek, szinte egyenesen bele, a szakadékba. Még felfogni se volt időm, mi történt, a többiek a segítségemre siettek.  Az események annyira felgyorsultak, hogy egyelőre nincs időm megköszönni nekik. Lavenderbe kapaszkodom, mert bár az esést megúsztam, de a bokám biztosan kiment, és eléggé fáj. Nincs most idő gyógyításra, mert ettől függetlenül én is maradni akarok, és segíteni a többieknek, úgyhogy csak egy gyors rögzítőbűbájt végzek el, ami a helyére szorítja a dolgokat, és legalább nagyobb baj nem történik. A többiek közben harcolni kezdenek a boszorkánnyal, Sera egyik varázslata véletlenül Cedric pálcáját találja el, ami elrepül, a többiek más átkokkal próbálkoznak. Egyszer csak aurorok bukkannak fel. Nagyon hamar ideértek, és szerencsére a boszorkány is eltűnik, bár attól tartok, hogy ezzel kapcsolatban ki fognak minket kérdezni. Amíg Cedric lemászik a mélyedésbe, addig én leülök a földre. Figyelem, ahogy a különös port próbálják megszerezni. Vajon mi lehet az? Sera közben elrohan az aurorokhoz, amit nem értek, viszont a familiárisa felbukkan, és elkezdi gyógyítani a bokámat. – Köszönöm – mosolygok rá, majd, hogy addig is hasznosan töltsem az időt, megpróbálom invitóval magamhoz hívni Cedric pálcáját. Ha sikerül, akkor átnyújtom neki, mire a lányok segítenek neki kijutni a gödörből. Úgy látom, hogy Fred és Jess távoznak a helyszínről. Megértem, persze, elég sokminden történt hirtelen, de én azért bízom benne, hogy mi még maradunk, és folytatjuk a nyomozást, ha az aurorok nem akadályoznak meg benne.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fred.Weasley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-15, 12:33


Londoni küldetés


[You must be registered and logged in to see this image.]

- Pont ránk? Hiszen senkinek sem ártottunk. - Kotyogja Fred is közbe, mert hátha így ki lehet szedni a piros kalapos nőből az információkat, és Jess sem rest tovább kérdezgetni, még akkor is, mikor mögöttük társaik sikítását hallják, illetve nagy rengést keltette zajt és Cedrik kiáltását, amiben Fredet szólítja. Nem mintha a rengés önmagában ne lenne elég, hogy ne a kalapos nőt figyelje, hanem a park felé kapja tekintetét, ahol társai egy részét nem is látja. Most vagy a föld elnyelte már őket vagy a kiábrándítóbűbáj ilyen hatásos, ez nem derül ki, mert a rengés hozzájuk is elér és mindketten földre kerülnek. Fred legalábbis még nagyjából meg tud támaszkodni, hogy ne mutasson be egy elég bénán elsült hátraszaltó-kísérletet, azaz ne essen hanyatt, de amíg a föld reng, addig Jess-en se tud segíteni, bármennyire is szeretne. Mikor a rengés alább marad és a nem eviláginak megjelölt lény is eltűnik, Fred rögtön Jess-hez lép és felsegíti.
- Jess! Jól vagy? Nem esett bajod? - Hangjában őszinte aggódás. Ő is megvágta a tenyerét és az egyik alkarját - halvány lila gőze nincs, hogy mivel sikerült, talán valami éles dologra esett - de ezzel nem is törődik.
- Mit látott még a kártyákban? Le lehet valahogy győzni? - Pillant a kalapos nőre, majd vissza Jessre. Kimondottan jó érzés, hogy ő a lány támasza, csak ez jobb lenne, ha nem lenne falfehér a lány hozzá, meg zöld... és sárga... Ilyen színkombinációt csak egyszer látott, még George-on, mikor az orrvérzés-ostyát tesztelték, és nem ígér sok jót.
- Menjünk! Ne haragudj, legközelebb csak koncertre megyünk... - A legjobb megoldásnak az tűnik, hogy Jess-t elvigye innen, de mielőbb átölelve a lányt elhopponálnának innen, előtte a pálcájával a park felé egy varázslatot lő Fred. A cél Cedric lesz, rivallóhoz hasonló üzenet kacskaringózik hozzá piros helyett narancssárga színben és Fred hangján szólal meg.
"- Bocs, le kell lépnünk. A kalapos nő azt mondta, hogy veszélyben vagyunk mindannyian, és a boszorkány nem evilági lény, vigyázzatok!..." - Illetőleg még hozzáteszi azt, amit még elmond nekik a kalapos nő a lény legyőzésével kapcsolatban, már ha nem inalt el még Fred kérdésének megválaszolása előtt. Mire Cedrichez ér az üzenet, addigra ők ketten már el is hopponáltak az első helyre, ami Frednek eszébe jutott, mint biztonságos hely: az Odúhoz.

//IRL okokból kilépünk Jess-szel a kalandból. A mesélést köszönjük, amíg részt tudtunk venni, addig jó volt, na meg nyilván utána is az lesz Very Happy Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jessamine Findley
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-15, 08:55


Londoni küldetés
 *Annyira „Rose”-ra koncentrált Jess, hogy a csak nagyon nehezen figyelmen kívül hagyható dolgok jutottak el tudatáig környezetükből, mint például a föld remegése. A kiemelkedő boszorkány alakját így aztán csak akkor veszi észre, mikor „Rose” megemlíti nem evilágiként jelölve meg. Ez mondjuk annyira nem is meglepő a jelenés láttán, még ha így kimondani biztos nem tudta volna Jess.*
- Fred?
*Kérdésében már nyoma sincs a nyugalmat sugározó hangnak… Nem válaszra vár, hogy tud-e valamit arról, amit a nő mondott nekik, csupán szeretne megbizonyosodni, hogy szerelme – ha nem is ebben a minőségben – ott van mellette. Kezei is keresik a fiú karját, hogy a nagy földmozgás közepette megkapaszkodhasson benne. Ennek nem csak szentimentális okai vannak, egyszerűen nehezen áll meg a lábán az egyre erősödő remegésben, sőt immár földomlásban. Kezei azonban nem találtak idejében rá Fred kezeire, így kicsúszik lábai alól a talaj, egyszerűen és minden kecsességet nélkülözve vágódik el szegény lány, az esés tompítása nélkül.
Valahogy talpra kecmereg, feltehetően segítséggel csak, de ezt nem sikerül még feldolgoznia, ahogy azt sem, hogy mely testrészei sérültek pontosan. Valahogy az egész teste sajog –főképp jobb oldalán -, de leginkább a feje kavarog, aminek következtében úgy érzi az egész világ kavarog körülötte… vagy még mindig remegne a föld?
Ugyan nyugalmát nem sikerül megtalálni, sem újra világosan gondolkodni, de kényszeríti magát, hogy ha röviden is, de ismét „Rose”-hoz forduljon.*
- Köszönjük, hogy válaszolt nekünk! Talán biztonságosabb lenne, ha nem maradnánk itt!
*Nem akarja tovább tartóztatni a nőt, akin egyébként is látható, hogy szíve szerint máshol lenne.
Kérdés persze, hogy akkor miért jött egyáltalán ide. De ezzel már nem foglalkozik, csak azzal, hogy egyre erősödő rosszulléte nyomán, ne hányja le se saját, se Fred cipőjét, arcszíne viszont egész biztos veszített már üdeségéből és valahol a mentazöld és pasztellsárga között található.*
- Fred?
*Kérdése ismét nem kimondottan kérdés, sokkal inkább segítségkérés, amolyan magasabb szintű segítségkérés, mivel azt már nem tudja részletezni, hogy mihez is kéri a segítséget.*Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-15, 06:56

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Padmát sikeresen kimentettük a bajból, de sajnos nem ez az egyetlen gondunk. Az a fekete szellemlény még mindig ellenünk van és nem bírunk vele. A föld továbbra is remeg a lábaink alatt, de hiába tűnnék már el innen, hogy biztonságban legyünk, ezt csak együtt tehetjük meg és Fredék még nincsenek velünk. Komolyan nem tudom miről lehet annyit beszélgetni azzal a piros kalapos nővel, igazán nem is látom őket és félek, hogy bajuk esett. Ám nem érek rá mindenkivel foglalkozni, mert ránk jár a rúd, a szellemlényt mintha pajzs fedné, holott közben is egész rendesen működik nála a mágia, Cedric meg elveszíti a pálcáját mert Sera visszapattanó varázslata azt éri el. Pedig aztán adtunk neki rendesen mindannyian. Azt hiszem még McGalagonynak sem lenne fogalma arról kivel is állunk szemben, ez mondjuk nem jó de legalább nem mi vagyunk a tudatlan diákok. Ritkán kerülök bele ilyen dolgokba, de akkor aztán nem spórolok a kalanddal. Csak magamat ismételném az elsütött átkokkal, jobb híján és remélve, hogy az egyik talál egy rést a pajzson, vagy épp akkor találom telibe mikor a lény akar támadni. Nálunk legalábbis úgy működik, hogy egyszerre mindkettő nem, de eddig sem jött be. Meg is lepődöm amikor a lány hirtelen eltűnik, mert egy átkot akkor küldtem el felé és az egész olybá hatott mintha én intéztem volna el. Persze nem hiszem, hogy ez történt.* -Ó, ezt gondolom nem én csináltam?!*Egy nagyobb remegés megingat de sikerül visszanyernem az egyensúlyomat, ez annál is inkább jó, mert még Padmát támogatom a másik kezemmel, de nem sokáig tud a lábán állni, ezért leengedem a földre. Óvatosan előrébb lépek, hogy a gödör aljára nézzek, de ott csak egy marék csillogó, fekete homokkupacot látok.* -Gondoljátok, hogy elintéztük vagy ez csak egy menekülési melléktermék?*Valami sötétmágiás hopp por lehet amit nem csak kandallókban lehet használni. Cedric kíváncsibb mint én vagy mindannyian együttvéve, mert úgy dönt, hogy lemegy a gödör aljába a porért, én nem igazán vagyok oda az ötletéért.* -Biztos vagy benne, hogy jó ötlet? És ha unikornissá változol? *Nem tudom Sera mit tervez, de bólintok neki a kérdésére.* -Persze, elkapjuk de te mit akarsz csinálni?*Aggódva nézek utána, mert épp az időközben megjelenő aurorok felé indul. Hááát, bármit is tervez, szívesen átadom neki a magyarázkodás lehetőségét. Eközben Cedric biztonságban leér de még mindig nem gondolom úgy, hogy abban a csillogó, fekete valamiben kellene turkálnia.* -Várj Cedric! Ne a kezeddel. Csak tartsd azt az erszényt nyitva.*Kiáltok le hozzá és már szegezem is a pálcámat lefelé, erősen koncentrálva a porra.* -Wingardium leviosa!*Feltételezhetően egy marék porra is hatásos és ha igen, legalább nem kell kézzel megérintenie azt a valamit amiről nincs fogalmunk micsoda és milyen erőkkel rendelkezik. Egy kupac por az erszénybe, ha sikerül lebegtetni belőle valamennyit vagy mindet, az erszény fölé irányítom és ott engedem csak el. Most már csak fel kell jönnie onnan és eltűnhetünk a fenébe, összeszedve Serát és Fredéket.* -Egy mobilicorpus?*Fordulok Hermione felé, ha együtt csináljuk gyorsabb és biztosabb és már úgy is mindegy mit látnak a muglik. Cedric pedig kényelmesebben feljut azzal a csomaggal. Addig sem kell a még mindig remegő földön állnia, különben is csak visszacsúszna.* -Mobilicorpus!....esküszöm ezzel fogok álmodni.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-14, 07:14
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

[color=lavender]
A varázslatom nem célt téveszt, hanem egyszerűen csak elporlad a semmiben, még mielőtt ahhoz a tárgyhoz érne, amelyre szántam. Felháborodásomban csupán hápogni tudok jelenleg, nem szoktam meg, hogy ennyire sikertelen legyek valamiben, de be kell látnom, hogy jelenleg nem ez a legnagyobb gondom. A pánik továbbra is tart, ami nem csoda, hiszen a föld még mindig remeg, amit a muglik egyszerűen képtelenek mire vélni. A varázsvilág immár lelepleződött, bár ha sikerül még valami egészen hihető mesét kitalálni számukra, akkor lehet még esélyünk.
- Descendo! Descendo! Descendo! - lövöm továbbra is az átkokat kétségbeesetten, de mindegyik ugyanolyan sorsra jut, mint elődjük. Egyik sem ér el a medálig, semmivé foszlanak még előtte, szóval igazán nem tudom, mir kellene tennünk. Talán a főbenjáró átkok egyikét kellene bevetnem? Nem, azok is varázslatok, nem használnának, csak magamat keverném vele bajba. Az Azkabanba pedig még igazán nincs kedvem bekerülni, de a lényt valamilyen módon akkor is el kell pusztítanunk. De mégis hogy? Nem ismerek egy olyan könyvet sem, amely azt taglalta volna, mit tegyen az ember lánya abban a helyzetben, ha egy hatalmas repedésből egy ilyen beazonosíthatlan valami bukkanna fel. Talán velünk történik először ilyesmi...
- Rendben – biccentek Cedric kérésére, támadásra kész helyzetben tartom a pálcám, talán igaza lesz a fiúnak és tényleg sokkal jobban hatnak az átkaink, ha azokat egyszerre szórjuk el mindannyian. A több irányból érkező támadás ellen még egy ehhez hasonló lény is tehetetlen, habár nem tudom, mekkora kiterjedésű körülötte a pajzs... Lenne ugyan olyan varázslat, amely ezt képes feltérképezni, de az időbe kerül, ami nekünk egyelőre nincs. Azonban, mielőtt Cedric bármit is cselekedhetne, Sera kóbor varázslata kiüti kezéből a pálcáját, engem azonban jelenleg nem ez köt le. A lény egyetlen villanással foszlik semmivé, épp csak egy maréknyi hamu marad utána. Mi lehetett?
- Csak óvatosan! - figyelmeztetem Cedricet, amikor úgy dönt, hogy lemegy megnézni azt a valamit... Tartok tőle, hogy bármelyik pillanatban újjáéledhet a lény, nem tudom, miért, de ez jár folyamatosan a fejemben, így továbbra is magamnál tartom a pálcám, a másik okom erre pedig a hugrás fiú. Ha esetleg zuhanni kezdene, akkor nem árt gyorsan cselekednünk... Magamban már a lehetséges védőbűbájokat kaparom össze, hogy ne mindent az utolsó pillanatra kelljen halasztanom.
Sera eközben az arurorok felé indul, hogy feltartsa őket. Jó ötlet, ha már elkezdtük a nyomozgatást, akkor nem lenne szerencsés, ha a mágikus nyomozók kezébe adnánk át a dolgot... Természetesen előbb-utóbb ide kell engednünk őket, mivel azért hivatalos szervek, de az a hamu... Fontos nyom lehet, ezt az egyet nem adjuk át nekik, ezért is olyan lényeges, hogy Cedric időben megszerezze. Egyelőre én azonban semmit sem tehetek, csupán várok. A muglik biztonságban, az aurorok a helyszínen, a lénynek pedig nyoma veszett...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-12, 18:49
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Most már pontosan tudjuk, hogy mi okozta a pusztítást az említett helyeken, hiszen a földrengés mélyén ott van az alak az unikornis medállal. Akármit is csinál, mármint, ha van egyáltalán mögöttes szándéka ezzel, egyelőre nem jövök rá, még is miért jó random pusztítani, de lehet, hogy csak azért, mert az események úgy felgyorsultak. Padma biztonságban, de sérült, én pedig elképesztően gyökér vagyok gyógyításból, de úgy tűnik, hogy támadásból is. A lefegyverzésem erőteljesen visszapattan és Cedric pálcáját kapja el, amire csak egy "bocsesz" pillantást tudok vetni, de több időm nincs. Ügyesen mozgok, tartva az egyensúlyomat, hogy egyik-másik földcsuszamlás nehogy lerántson akaratom ellenére, mint ahogy majdnem Padmát, de mire újra támadhatnék az alak el is tűnik.
- Ezt nem hiszem el! Már a kezeink között volt! - csikorgatom a fogamat, és cseppnyit sem zavartatom magam azzal, hogy minden támadásunk lepattant róla, szóval csöppet sem volt a kezeink között egy kicsit se. De a nyomozásunk akkor is eredményes volt. Mikor Cedric bejelenti, hogy lemegy, kicsit sem helyeslem az ötletet, de nem ezért fordulok el tőle.
- Lavender, Hermione, elkapjátok, ha kell? - kérdezem, és azzal kicsit biccentek a két lány felé, átadva a feladatot. Hátat fordítok a mélyedésnek, és szánt szándékkal az Aurorok elébe megyek, hogy beszéljek velük. Lehet, ha elérik Cedricet és a többieket csak elhessegetnek minket, hogy civilek vagyunk, adjuk át a terepet, hiába mi jutottunk el ide, és mi védtük meg a muglikat is. Azt már nem. Elállom az útját a legközelebbinek - avagy a legcéltudatosabbnak, aki nagyon meg akarná rohamozni a lyukat - és azonnal beszédbe kezdek.
- Még is mit jelentsen ez a gondatlanság? Beszélni akarok a felettesével, mert tűrhetetlen, hogy a varázsadóból fizetett Aurorok csak vajsörözgetnek, ahelyett, hogy dolgoznának! - kezdem a dohogást, mintha valami undok, házsártos öregasszony lennék, aki szereti hangoztatni varázspolgári jogait és az állama kötelességeit. Talán egy kis időhúzásra elég...
A familiárisom nagy szemeket meresztve szaglászik valahol a környékemen, habár már vége a veszélynek, még óvatosan, megfontoltan lépkedve a mancsával. Aztán kicsit távolabbra kolbászol, egészen pontosan Padmához, és a lány közelébe érve elkezdi nyalogatni a lány lábát - ami valószínűleg csöppet sem kell ahhoz, hogy érvényesítse a képességét - és a lány okája halványan feldereng, miközben a mágikus familiáris gyógyítja őt.

// Familiáris képesség: Gyógyítás //[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-10, 19:41


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Biztos vagyok benne, hogy nem mi vagyunk az elsők, akik a muglik védelme érdekében kockáztatjuk a varázsvilág lelepleződését. És mivel eddig megmaradt titoknak, jó eséllyel valami globális varázslatot sikerült alkalmazni eddig is, hogy a muglik előtt mindez rejtve maradjon. Egyszer mintha hallottam is volna valamilyen amerikai eseményről, még a harmincas évekből, hogy egy hóesés közepette felejtette el egy egész város, hogy mit is látott. Lehet, hogy most is erre lesz szükség? Szerencsére Padmát ki tudjuk húzni, Lavenderrel még ebben is egy rugóra jár az agyunk, egészen jó kis csapatot alkotunk. Sokat azért nem értünk el a dologgal, csak annyit, hogy hollóhátas barátunk nem ütötte be magát, de egyébként az egész park kezd összeomlani, ahogyan a repedések végigfutnak rajta, s az a feltűnő, vibráló alak.. Szerintem ez ismét a banya lesz, és nem tudom eldönteni, hogy bosszút állni jött vissza, vagy pedig egyéb céljai vannak, és megint a véletlennek köszönhető, hogy keresztezzük egymás útjait. Kapkodom a fejemet, ahogyan Sera és Hermione mindenkit kiterelne, addig én Lavenderrel támogatom a kissé sokkot kapott Padmát, aki most úgy tűnik, megszólalni sem tud. Nem is tudom, hogy most mi lenne a megoldás, támadni az alakot, vagy inkább gyorsan visszavonulót fújni. Alapvetően békés természet vagyok, de most minden valószinűség szerint úgy kell döntenem, hogy maradok, és felveszem a harcot, hiszen ha itt most futni hagyjuk, ki tudja, hogy a jelenés a későbbiekben mire ragadtatja magát.
- Egyszerre! Minden ellen csak nem tud védekezni.  – Javaslom a többieknek, a lányok mellé lépve, s remélem, Padma gyorsan magához tér, mert minden pálcaforgató kézre szükség lesz. Egyre több villanást látunk, ahogyan megjelennnek a felnőtt aurorok, így a muglik biztonsága vélhetően már nem lehet kérdéses. Azonban hiába lenne a nyelvem hegyén a varázslat, Sera betámadása sajnos pont az én pálcámra pattan vissza, a nő meg eltűnik. Nem vagyok egy káromkodós alkat, de kedvem lenne valami csúnyát mondani.. Hiszen nem is látom, hova repült a varázszer, az ellenben jobban izgat, hogy mi lehet az a sötét por a kráter alján.
- Lemászok. Ha megcsúsznék, remélem elkap valaki. Óvatosan támasztom meg a lábamat, és megpróbálok lemászni, remélve, hogy a kráter oldala nem forró. Biztos ami biztos, a pulcsim ujját kissé lejjebb húzom, hogy mégiscsak kisebb eséllyel égjek meg. Ha sikerül leérnem, akkor előhúzok egy apró, ökölnyi erszényt, és belemerek a porba, hogy eltegyem későbbi vizsgálatra. Fogalmam sincsen, hogy mi lehet ez, talán Fredék sötétségporára hasonlít? Lavender jár bájitalos szakra, lehet, hogy ha felérek, kifaggatom. Ha a por bármiféle támadó szándékot mutatna, megpróbálok puszta kézzel pajzsvarázst felhúzni. A pálca a fő varázsszer, de hátha a puszta varázsszó is megy már annyira rutinból, hogy fókusz nélkül is magam elé tudom húzni. Vagy nem..

//Bűbájtan kiemelkedő//
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-09, 20:07


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Sikerül együttes erővel megmenteni Padmát a zuhanástól és a komolyabb sérülésektől. A bokája ugyan kissé kimegy, de Lavander támogatásával lábra tud állni.
Hermione varázslata szinte semmivé foszlik, mintha pajzson pattanva robbanna a levegőben, nem hat a boszorkányszerű jelenésre, ahogyan Sera sem tudja elvenni tőle a pálcát, főleg hogy láthatóan nincs is nála, sőt úgy tűnik a varázslat szépen vissza is pattan és egy másik pálcát vesz célba.

A nő Jess mellett legszívesebben menekülne már, hiszen remeg a föld és a park omlik befelé, hogy hasonló kráter keletkezzen, mint amilyet már az előző helyszínen is láttak, de egyelőre a lány meggyőző erejének hála nem moccan, de a szemében látszik mit tenne a legszívesebben és az apró verejtékcseppek is mutatják, hogy nem akaródzik neki itt lenni.
- Nem tudok sokat, csak pár villanás... kártyát vetettem és láttam, de az egész nem is e világi. Mintha nem egyszerű boszorkány lenne... az ott. - a távolban lebegő alak felé int, ezek szerint nőről lehet szó, bár a jelenés alapján még ez sem látszik teljesen, de az egyértelmű, hogy szegény nő lassan teljesen pánikba esik.

A föld pedig csak remeg tovább, amíg hasonló mélyedés nem omlik be alattuk, mint az előző helyen is. A muglik fejvesztve menekülnek, egyelőre úgy fest a védelmező varázslatoknak és a megjelenő auroroknak hála nem esik senkinek sem komoly bántódása, a nő pedig egy villanással egyszerűen semmivé foszlik, csak talán annak köszönhető, hogy mintha valamiféle fekete mágikus por maradna utána, hogy a két lány legalább megpróbálta megtámadni, mert épp ott voltak, ahol kellett. A mélyedés alján, a kráter fenekén csillan meg a fekete por, talán ha maroknyi lehet.

Akinek a pálcája elrepül:
1-2 Cedric
3-4 Lavander
5-6 Hermione
Kalandmester carried out 1 launched of one [You must be registered and logged in to see this image.] (6 oldalú dobókocka.) :
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás április 15. vasárnap, tehát az írási határidő április 16. éjfél.

Hermi: A mesében a mesélő dönti el, hogy mikor mi történik, hat-e egy képesség stb. stb. szóval ha képességet használsz kérlek azt mindig feltételes módban jelezd, amennyiben spontán képességről van szó, amitől függ a hozzászólásod is kérdezz róla a hsz-ed előtt külön és akkor meg tudom mondani, hogy egyáltalán működik-e. Smile//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jessamine Findley
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-01, 22:34


Londoni küldetés
 *Mikor megszólal a piroskalapos hölgy, akit Jess egyszerűen csak elkeresztelt a fejében Rose-nak, mivel hát olyan pirosrózsa-színű a kalapja. Szóval, amint „Rose” megszólal, a Hugrabugos lány két dolgot szögez le magában, afféle ténymegállapítások, ha úgy tetszik.
Egy, az egészen biztosan nem derül ki, hogy hol vette a kalapját „Rose”, ebből kifolyólag neki is le kell mondania egy hasonló gyönyörűség birtoklásáról. Persze, ennél nagyobb gondja soha ne legyen a szőkeségnek.
Kettő, erős feltételezés, hogy nem szükséges a pajzsbűbáj, „Rose” nem tűnik támadókedvűnek. Azért nem árt ezen az estén mindig résen lenni, de egyelőre úgy tűnik, ebből az irányból nem érkezik támadás. Ez már nem annyira mondható el arról az irányról, amerre a többiek indultak és amerre Cedric is utánuk sietett.
Jess gyorsan felpillant Fredre, és gondolataik egy irányba mozdulását véli kiolvasni a fiú szemeiből. Maradnak. Ez persze bizonyossá válik, mikor Fred nem indul az elkövetkező másodpercekben sem. És nem azért, mert nem érdekli őket a többiek sorsa, de talán megtudhatnak még valamit. Egy fél lépést tesz előre és most ő szólal meg, átvéve kis időre a beszélgetés fonalának vitelét.*
- Milyen veszély? Kérem, mondja el nekünk, amit tud, ki veszélyezteti ezt a helyet? Mi csak itt vagyunk veszélyben vagy már bárhol? És honnan tudja Ön mindezt?
*Ahogy a hangszereken játszik könnyedén a lány, most hangjával teszi ezt. Beszéd közben hangszíne kellemes, lágy, igyekszik megnyugtatni a nőt és megszerezni tőle a válaszokat.*
- Ne haragudjon a sok kérdés miatt, de olyan sokat nem tudunk még, míg Ön láthatóan többet tud, mint mi, segítsen nekünk, kérem!


//Hangmáhus 2. szint - Meggyőzés//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-04-01, 08:16

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Nem igazán jutunk közelebb az ötleteléseinkkel a megoldáshoz. Az unikornis ténye és jelenléte továbbra is homályba vész, de azt mind tudjuk, hogy nagy jelentősége van. A „D” betűnél nagyobb, mert abban mind megegyeztünk, hogy az elkövető nevének betűje. Persze mindaddig míg ki nem derül valami más, teljesen ellenkező dolog. Egyelőre D kegyetlen furfangjainak nyomát követjük, a láncszem a parkba vezet minket és kénytelenek vagyunk ásni egy kicsit. Kíváncsi vagyok, hogy Fredék mit derítettek ki a fura kalapos nőről, egyszer arra is pillantok, hogy lássam jönnek-e már, de úgy tűnik tovább időznek. A földporlasztás jól működik, hála a sok gyakorlásnak, egyébként egyszerű varázslat, csak azt kell tudni, hogy mekkora területet akarok kiásni. Viszonylag békességben de elég nagy izgatottsággal állunk a park közepén, mikor megmozdul a föld alattunk. Mintha egy sárkány ébredezne és morogna, amiért megzavartuk az álmát.* -Remélem nem egy magyar Mennydörgőt ébresztettünk fel.*Épp csak sikerül kimondanom az aggodalmamat mikor a föld tovább porlad, de tudom, hogy nem miattam, nem a varázslat miatt és nem Sera familiárisának – aki most tűnik csak fel a bűbáj alól – a lelkesedése vezetett ide. Azonnal elugrom a közelből, de Padma nem olyan szerencsés, pedig ő nem is csinált semmit csak figyelt. Sera utánakap, ő közelebb van hozzá, én viszont a mobilicorpusszal próbálkozom, a fene ott ette meg a világunk titkolását. Már Cedric hangját is hallom, ő is ugyanazzal a mágiával segítene mint én, de többen is odaérnek hozzánk. A pánik leírhatatlan, persze a muglik futkosnak, ők nem tudják mi történt, sokkal többet mi sem. Amint Padma biztonságban van odamegyek hozzá, hogy segítsek visszanyerni az egyensúlyát és távol tartsam a hatalmas üregtől. Sera kiáltását hallom, hogy meneküljünk, de persze nem megyünk sehova míg nincs mindenki biztonságban. Padmába karolva a másik kezemmel az üreg felé szegezem a pálcám, bár még nem tudom mi az és hogyan pusztítsuk el, ha esetleg nem ártana neki Hermione támadása. *


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-29, 12:20
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Rendben, tedd, amit jónak látsz – sóhajtok fel Fred mondatára és nem szórok rá kiábrándító bűbájt, de mindenki más kap belőle, aki szeretne. Úgy tűnik, nincs elég varázslat a tarsolyunkban ahhoz, hogy elkerüljük az illetéktelen pillantásokat, de ez talán megteszi a maga hatását... Láthatatlanná nem válunk ugyan, de a környezetünkbe tökéletesen beleolvadunk, ez a lényeg, nem igaz?
- Még mindig minket figyel – pillantok hátra aggódva, miközben kis csapatunk a park felé indul, bár az is könnyen megeshet, hogy csak nekem van a kelleténél jobban berögződött üldözési mániám. Mégis.. a nő továbbra sem veszi le rólunk a tekintetét, amikor Fred és Jess mellé érnek, még mindig kis csapatunk tagjait vizslatja, egyszerűen nem vagyok képes rájönni, hogy miként tudja ezt megtenni. Elvégre, ennek a mágiának mindenki ellen működnie kell, legyen az mágus vagy mugli. Egyszerűen nem lehetnek kivételek!
- Oké, én azt hiszem, itt megvárlak titeket... - torpanok meg hirtelen, valami kifejezetten nem tetszik itt számomra, rossz előérzetem van a dolgokat illetően. Ujjaim szorosan a pálcám köré fonódnak, nem mozdulok, nem is lennék képes rá, egyszerűen csak ledermedek... A szívem hevesebben kalimpál, mint eddig bármikor, noha sok okom nincs a félelemre, de most elég rendesen elkap az az érzés, hogy itt van valami... Vagyis, nem érzek semmi konkrétumot sem, talán csak én beszélem be magamnak mindezt, hiszen nem vagyunk közvetlen veszélyben, szerény személyem azonban nem kíván közelebb menni a lánc többi részéhez. Sera és a többiek megoldják, ebben biztos vagyok. Habogva szólalok hát meg: - Azt hiszem, addig őrködök...
Mintha bármit is számítana az, hogy a lányok háta mögött állok, akik csupán pár lépésre vannak előttem, ennek hála pedig kiválóan hallhatok és láthatok mindent, amit tesznek. Most azonban nem körülöttük forognak a gondolataiam, az őrködésem is teljes mértékben lényegtelen, hiszen minden lehető óvintézkedést megtettünk, aki ennek ellenére is ránk akad, az nem éppen kispályás alak, olyasvalaki ellen pedig semmi esélyem se lenne.
Hirtelen egy apróbb, kisebb rengésre leszek figyelmes, ami épp csak érzékelhető, pár pillanatra azt hiszem, hogy csupán érzékcsalódás, de szinte rögtön egy sokkal erősebb is követi azt... A föld megremeg, én is megingok vele együtt, de sikerül talpon maradnom és még épp idejében ugrok félre egy repedés útjából, ami nem veszélyesen nagy ugyan, de nem lett volna jó ötlet így sem a helyemen maradni. Tekintetem ijedten kapok Seráék irányába, azonban amikor észreveszem, hogy Cedricknek hála, egyelőre mindenki épségben van, pálcámmal a muglikra mutatok, majd meglegyintem. Látszólag semmi sem történik, azonban a talpuk alatt egy láthatatlan pajzs jelenik meg, amely megakadályozza, hogy a mélybe zuhanjanak, ha esetleg beomlana alattuk a föld. Ők természetesen azt hiszik majd, hogy a levegőben lebegnek, pedig csak egy pajzson állnak. A pánik természetesen így is kitör, nekem pedig hirtelen bevillan, miért is nem szerettem volna közelebb menni... Megéreztem ennek a valaminek a jelenlétét, de mégis miért? Miért csak én? Soha életemben nem történt velem ilyesmi, így hát érthető, hogy némileg összezavar a dolog és hirtelen képtelen vagyok bármit is tenni ezeken kívül. Védőpajzsot kellene vonni a park köré, de ez ellen a valami ellen semmi sem hatásos, túl erős.
- Padma jól van? - kiáltok Cedric felé aggódva, azt hiszem, talán ő az egyetlen, aki majdnem lezuhant, ez pedig véleményem szerint iszonyatosan nagy szerencse, hiszen több embert is igen komoly baj érhetett volna. Sera viszont a lény közelében marad, sokkal nagyobb veszélynek kitéve magát, mint kellene, így minden félelmem ellenére is odarohanok mellé, majd pálcám a világító medálra szegezem: - Descendo!

// Használtam Hermione inkvizítor képességét, ezért érezte meg kissé előbb a lény jelenlétét Very Happy
Descendo: robbanóvarázslat, felrobbantja a célzott tárgyat//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés

Vissza az elejére Go down

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-