Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Thalia and Susan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Thalia Tate
Reveal your secrets

avatar

Griffendél


TémanyitásTárgy: Re: Thalia and Susan 2016-07-17, 02:16
Susan & Thalia


Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzott. Vártam már, hogy végezzek abban az átkozott iskolában, talán ezért is tudom majd végre teljes mértékben élvezni a nyarat. Visszatérhetek a normális világba, a barátaimhoz és a zakkant családomhoz. Nem volt több pálcával való hadonászás, nem volt több idegesítő hülye gyerek. Éreztem, hogy közeleg a szabadságom órája, ami pedig még inkább dobott a hangulatomon.
‒ Ha itt lesz a nyári szünet, állandóan a nyakatokon fogok lógni, sőt, utána is. Többet nem kell visszamennem arra a pokoli helyre ‒ vigyorodtam el szélesen. Azt még nem tudtam, hogy mihez kezdek majd az új életemmel, de abban biztos voltam, hogy Susan és a többiek az első helyre kerülnek majd nálam. Pokolian hiányoltam már a hülyeségeiket.
‒ Én? Ugyan, soha. Nekem mindig ilyen áldott jó természetem lesz ‒ nevettem fel vidáman. Ha valaki a Roxfortból most látott volna, nem akarta volna elhinni, hogy én ilyen is tudtam lenni, pedig tudtam, csak éppen olyan társaságban, akik nem voltak olyan flúgosok, mint a pálcás bagázs. ‒ Ó, kösz. Pedig egy ideje nem volt alkalmam gyakorolni ‒ mosolyodtam el szórakozottan. Vajon a vén gondnok mit szólt volna, ha deszkán szántottam volna fel az imádott folyosóit? Ki kellett volna próbálni.
‒ Szegény? ‒ horkantottam fel megvetően. ‒ Az a kis béka nem tudja, hogy hol a helye. Állandóan kekeckedik, csak nem tudom mire fel, mert így mindig ő húzza a rövidebbet ‒  rándítom meg a vállamat, na jó, néha sikerül rám kennie a dolgokat, de utána titokban mindig jól elverem a taknyost.
‒ Túléli, nem olyan pisis már ‒ legyintettem, majd ártatlanul pislogni kezdtem. ‒ Ha bevetem ezt a nézést, meg hogy mennyire szeretem őket, és hogy milyen ritkán vagyok itthon, akkor nem. Amúgy is mindent a takonypócra kenek ‒ vált ördögivé a mosolyom. Utáljuk egymást a fivéremmel, nagyjából azóta, mióta megtanult beszélni, bár én születése pillanatától nem szimpatizáltam vele.
‒ Hát jól van ‒ hagytam rá. Nem volt kedvem vitatkozni, elvégre, nem azért jöttem, hanem azért, hogy együttlógjunk egy kicsit. ‒ De, de, nekik mutattalak be. Kicsit hülyék, de pont azért bírom őket. Meg jó a dumájuk ‒ csaptam össze lelkesen a tenyereimet, örültem, hogy Susan emlékezett azokra a jómadarakra.
‒ Na, ezt most úgy mondod, mintha állandóan késnék… ‒ dohogtam, nem is késtem állandóan, csak néha, jó, elég gyakran, de nem mindig!
‒ Agresszív, tudom. De ezért szerettek, nem? ‒ rándítottam meg a vállamat. Ha Susan a szavát adta, akkor megpróbáltam hinni neki, és hát, mint később kiderült, tényleg nem volt olyan rossz az a kávé.
‒ Ó, azoknak le kell ordítani a fejüket, megmutatni, hogy ki a főnök, aztán elnyugszanak…‒ legyintettem, tudtam, a Roxfortban is voltak ilyenek, akiket megfélemlítés alatt tartottam. Ezután nem szóltam bele Susan mondandójába, kíváncsian hallgattam őt, hogy mi történt vele, amíg én az ódon falak közt poshadtam. Bevallom, kicsit irigy voltam rá.
‒ Tök fura, nálunk máshogy mennek a dolgok, de mindegy is, ez az utolsó évem, utána szabadság vár rám. Csak még nem tudom hogyan tovább, magamat ismerve, egy évet tuti döglök, aztán megálmodom, hogy mi legyen. És mondd csak, az álmodozásról már leszoktál, vagy még mindig nem nőttél fel? ‒ csacsogtam viszonylag vidáman, az utóbbi kérdésemet pedig nem szántam bántónak, inkább csak érdeklődtem, hogy vajon végre kiverte-e a fejéből azt az átkozott varázsvilágot. Esküszöm, néha szívesen cseréltem volna vele életet.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Susan Lee
Reveal your secrets

avatar

Mugli


TémanyitásTárgy: Re: Thalia and Susan 2016-07-06, 23:11

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Susan & Thalia
Vidáman integetek neki, majd csak felnevetek, amikor mellém és rögtön végigmér. A megállapítására pedig csak bólogatok, tényleg elég rég volt már. Viszont, meg tudom érteni, egy magániskolából igencsak nehéz csak úgy lelépni. Haza is ritkán szokták engedni a diákokat, ha jól tudom. A szigorúbb helyeken például csak a téli, és a nyári szünetre szokás elengedni a diákokat. Thalia iskolája pedig nem tudom, hogy pontosan milyen lehet, hiába érdeklődtem, sokat nem tudtam meg róla. Valamiért nem szeret beszélni erről, pedig, én a helyében biztosan sokat dicsekedné vele, hogy bekerültem egy magániskolába.
- Igen, elég régen volt már. Kár, hogy nem tudunk gyakrabban találkozni, de ha itt lesz a nyári szünet, akkor biztosan jobban ráérsz majd, nem? - érdeklődöm. - Te sem változtál túl sokat, látom, még mindig jól megy a gördeszkázás - mosolygok rá, miközben folytatom a mondandómat.
- Szegény öcséd - nevetek fel. Bár, talán pont a nevetés miatt nem tűnik túl szánakozónak a mondandóm, pedig néha tényleg sajnáltam azt a fiút. Mondjuk, tény, hogy magának köszönheti Thalia haragját. Már tudhatná, hogy nem szabad a nővérével kekeckednie, mert nagyon megjárja. - De nem lesz baja, mire a szüleid haza érnek? És nem fognak nagyon megszidni? - Pontosan sohasem értettem, hogy hogyan is megy ez náluk. Minket mindig megszidtak, ha egy picit is összevesztünk, bár tény, hogy mi csak nagyon ritkán tettük ezt. Mi mindig is nagyon szerettük egymást a testvéreimmel.
- Az nem jelenti azt, hogy nem tévedhetsz el - állítom tovább az ellenkezőjét, majd a Mike-os résznél elgondolkodom. - Azt hiszem tudom kik ők, már meséltél róluk, nem? Vagy nekik mutattál be a múltkor? Amúgy nem gond, számítottam rá, hogy valamennyit várnom kell - mosolygok rá, egyértelművé téve, hogy nem haragszom. Már megszoktam tőle, és így is szeretem őt, elvégre, a legjobb barátnőm.
- Milyen vagy... - kuncogok, majd megrendelem a sajátomat, utána pedig a kávézó tulajáról kezdek el beszélni. - Biztosan az lesz, én garantálom - felelem neki vidáman. Megbízok az évfolyamtársaim véleményében, eddig még egyszer sem ajánlottak rossz helyet.
- Izgalmas, a college, ahová jelentkeztem, tele van jó fej emberekkel. Bár, nálunk is vannak, akik elég pletykásak, de a rosszindulatú fajtából, így annyira nem szórakoztató a dolog... - kezdem el mesélni, de a mondandóm felénél megállok egy "köszönöm" erejéig, mivel letették elénk az elkészült italokat. - Meg, én annyira nem is szeretem a pletykákat. Ezért is, ritkán szoktam összeülni a többiekkel, csak éppen beszélgetni egy keveset velük, ha olyan kedvem van - mesélek tovább, majd ismét megszakítom a mondandómat, hogy egy kanálnyi tejszínhabot bekanalazhassak. - A tanulás meg... Jó, bár elég érdekes rendszer szerint megy. Minden hónapban kell írnunk egy esszét a college főtanárának, aki külön foglalkozik mindenkivel. Igaz, az biztos, hogy eredményes, könnyebb így a tanulás, de az elején egy kicsit furcsa volt. - Az elején nagyon meglepődtem, de végül is, mára már megszoktam ezt a rendszert, így csak ugyanúgy mosolyogva mesélek róla, mintha mindennapos lenne ez az oktatási rendszer.[You must be registered and logged in to see this link.] | Note |Clothes
[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thalia Tate
Reveal your secrets

avatar

Griffendél


TémanyitásTárgy: Re: Thalia and Susan 2016-05-18, 01:28
Susan & Thalia


Sose gondoltam volna, hogy hiányozni fognak a szüleim meg az utálatos, kis béka öcsém, bár, jobban belegondolva, maga London meg a haverjaim hiányoztak. Ezért is írtam Susannek, hogy ha lenne egy kis ideje, akkor fussunk már össze. Meg is beszéltük a találkahelyet, és időben elindultam, talán mondanom se kell, hogy a kedvenc közlekedési eszközömön: gördeszkán.
Ez volt talán az egyetlen dolog, ami a táncon kívül megmozgatott, mert amúgy irtó lusta voltam. Mégis, imádtam, ahogy a menetszél belekapott a copfomba, ahogy a deszka kerekei csikorogtak a lépcsőkorlátján, vagy éppen hogy milyen könnyedén lehetett deszkán kacsázni az emberek között.
Nem is késtem volna, ha nem a közeli parkban, ahol az utat akartam levágta, bele nem futottam volna Mike-ékba. Imádtam azokat a barmokat, mindig olyan jókat röhögtem a srácokkal, mert pont olyan szemetek és hülyék voltak, mint én. Szóval, ők voltak a ludasok abban, hogy valamivel később értem a találkahelyre, amit egyszer majd le is verek, csak fussak össze velük még egyszer.
Amikor kiszúrtam Susant, vigyorogva felemeltem a kezem, hogy viszonozzam az integetést, majd pár pillanattal később mellette fékeztem le, hónom alá csaptam a deszkámat, és jókedvűen köszöntettem: ‒ Csá, Sus! Rég láttalak. Fú, de baromi rég láttalak! Egy cseppet sem változtál ‒ jegyeztem meg, miután alaposan szemügyre vettem.
‒ Nem sok. Igazából semmi jó, azonkívül, hogy a kis békát bezártam a szobájába, anyuék meg késő este jönnek haza, az emeletről meg nem tud kimászni ‒ vigyorodtam el kajánul. Kellett annak a kis förmedvénynek ócsárolnia. Mondtam már, hogy gyűlöltem az öcsémet?
‒ Eltévedni? Nem, azért néha éve már itt lakom ‒ ráztam meg a fejemet. Jó, oké, néha eltévedtem már, de ezt a környéket pont ismertem, és csak azért se vallottam volna be neki, hogy én se vagyok tévedhetetlen. ‒ Igazából összefutottam Mike-ékkal, tudod, a deszkás srácok, akikkel a parkban szoktam lógni. Ők tartottak fel, szóval bocsi érte, és persze, mehetünk ‒ hadartam el, miközben követtem őt.
‒ Gőzöm sincs, majd megálmodom ‒ rántottam meg a vállamat miután a deszkát ügyesen elrejtettem az asztal alatt, majd biccentve átvettem az itallapot. Azt böngészve hallgattam Susan dumáját a kávézó tulajáról, s bár nem érdekelt, és a felét nem is hallottam annak, amit beszélt, hümmögve bólogattam, mint akit érdekelt, amit mondott.
‒ Ajánlom nekik, ha már ennyi pénzt kiadok egy italért ‒ mormogtam, na, nem mintha olyan nagy probléma lett volna számomra a pénz, de azért mégsem szerettem szar dolgokra költeni.
‒ Én azt hiszem, majd mandulás forró csokit iszom majd ‒ határoztam el magam, és hanyagul az asztalra dobtam a kezemben tartott itallapot, ebből is látszott, hogy én nem voltam olyan rendes, mint Susan.
‒ Na, és mesélj! Milyen az egyetemi élet? Én halálra unom magam a magán suliban, totál kivagyok tőle. Mindenki idióta ott, de legalább mindig történik ott valami, és a szaftos pletykákról mindig értesülök, na, de most halljunk téged ‒ pillantottam Susanre, elvégre, elég necces volt neki leveleket küldeni a Roxfortból, a szüleimnek küldtem haza, és ők továbbították többnyire Susannek az irományaimat. Azokban meg nem voltam túl bőbeszédű, mert írni is lusta voltam, így örültem, hogy végre volt egy kis időnk beülni valahová dumálni.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Susan Lee
Reveal your secrets

avatar

Mugli


TémanyitásTárgy: Re: Thalia and Susan 2016-05-15, 15:22

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Susan & Thalia
A karórámra pillantok. Lassan három óra lesz. Thalia azt írta, hogy akkor találkozzunk, szóval siettem, hogy biztosan ideérjek. Sokan furcsán is néztek rám, ahogy végigrohantam az Oxford utcán, egyenesen a Great Titchfieldre. A vörös hajam csak úgy lobogott utánam, a kék pamut kardigánommal együtt. Nem gomboltam össze, egész kellemes idő van, így egy rövid szárú kantáros nadrágban is, bár lehet a rózsaszín harisnya miatt is kellemesebb, ahhoz képest, hogy hogyan beborult. Pedig esernyőt nem is hoztam! Talán Thaliánál lesz, de ha nem is, majd veszünk valahol. Az utca elején láttam is egy boltot. Ami azt illeti, be is mentem. Megtetszett egy fekete sapka, és már csak a rossz idő miatt is megvettem. Még mindig nem vagyok elég felkészült az itteni időjárásra. Amerikához képest teljesen más, ott nem változik ilyen hirtelen. Itt, amikor elindulok, még süt a nap, de mire félúton vagyok, már szakad az eső... Nagyon furcsa!
A 66-os szám alatt van, de mivel még nem jártam erre, egy ideig eltartott, amíg kibogarásztam, hogy egyáltalán melyik oldalt lesz. Szerencsére egy kedves idegen útbaigazított, így még időben odaértem. Vagyis, még Thalia előtt. Nem is várom el tőle, hogy időben érkezzen, ismerem már. Akár le is ragadhat az egyik boltnál, ha úgy tartja kedve. Igazán szeszélyes egy jellem, de azt hiszem pont ezért kedvelem, mellette sosem lehet unatkozni. Valamint, ő nem is tart furcsának, amit a leginkább szeretek benne.
- Thalia! - Vidáman integetek neki az ajtó mellett várakozva. Az órámra pillantok, végül is nem is késett, ha úgy vesszük, bár biztos vagyok benne, hogy ha késne, sem zavartatná magát ezzel. - Szia. Na, mi a helyzet? Nem tévedtél el? -Továbbra is vidáman kérdezgetem, amint mellém ér. - Mehetünk? - Költői kérdésnek szánom, be is nyitok, és egy vidám mosollyal köszönök a pultosnak. Szimpatikus kis hely, pont ahogyan az évfolyamtársaim mesélték. Faburkolatú falak, az asztalok magasak és mind mellett fából készült bárszékek sorakoznak. - Te mit iszol? Ééén, szerintem valami kávét, de milyet... - nyújtok felé egy itallapot és én személy szerint a kávéfajtákat kezdem el nézegetni. Abban viszont szinte biztos vagyok, hogy ő inkább a forrócsokik felé fog inkább húzni. - Amúgy, azt hallottam, hogy aki ezt a kávézót nyitotta, egy ausztrál férfi volt, és a mai napig onnét szállítják be az alapanyagokat. - Izgatottan mesélem, elvégre, Ausztrália milyen messze van? Hogy keveredhetett pont ide egy férfi onnét... - Azt mondták az évfolyamtársaim az egyetemen, hogy itt minden nagyon finom, van bennük valami egzotikus íz. Nagyon kíváncsi vagyok! - Tovább mosolygok és végül is visszateszem a helyére az itallapot. - Egy jegeskávét kérnék, őrölt kávéból, kevés cukorral... Tejszínnel a tetején - egészítem ki gyorsan, majd kérdőn pillantok Thaliára.[You must be registered and logged in to see this link.] | Note |Clothes
[You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Susan Lee
Reveal your secrets

avatar

Mugli


TémanyitásTárgy: Thalia and Susan 2016-05-15, 15:22

****

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Thalia and Susan

Vissza az elejére Go down

Thalia and Susan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-