Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Justice & Lysander

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Justice Simmons
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Justice & Lysander 2015-08-12, 23:11Lysander & Justice

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem bírom a pasast, nagyon nem bírom. Totál kikészít már csak a jelenlétével is, de erre még rá is tesz pár lapáttal a stílusával, amitől csak még morcosabb leszek, amit láthatóan még élvez is. Faképnél kellene hagynom, de akkor cserben hagynám Camy-t is. Ki kell osztanom először, vagy minimum totál tönkre vágni az itt eltöltött idejét és akkor már jobban fogom érezni magamat. Na persze attól az én pihenőm sem lesz az igazi, de ez már részlet kérdés. Az a fő, hogy ő is pocsékul érezze magát, hogy ne szedhessen fel mindenféle csajokat, mert ez így megy nála igaz? Ezt pedig nem fogom hagyni.
- Oh bocs, majd máskor jobban odafigyelek. Vagyis... várj! Igazából marhára nem érdekelsz, tőlem aztán fel is fordulhatsz. - rántom meg most már egy fokkal flegmábban a vállamat. Ne hogy már a nyúl vigye a vadászpuskát és itt pampogjon nekem, meg szórakozzon velem egy ilyen kis mitugrász. Szó sincs róla! Én vagyok itt a valaki, nem pedig ő. Lehet, hogy csajozni szokott, de én viszont tudom jól forgatni a szavakat, ha nem épp a pihenőmet akarom tölteni, csak most ezt akasztotta meg és az idegesség elveszi a megszokott formámat, de nem szabad hagynom.
- Oh, milyen lovagias vagy, csak más csajokra mászol rá válogatás nélkül, világos. - vádló szemöldökhúzogatás, azt azért simán megkapja még, mert lehet hogy nem kezd ki velem Kris miatt, vagy Camy miatt, de másokkal simán, ez az ő nagy híre, úgyhogy nem fogom itt mindjárt szentté ütni, mert rám nem mozdul. Amúgy se hagynám, előbb kapna egy kiadós nyaklevest, mint hogy bármit is tehetne velem, vagy ellenem, vagy hogy egyáltalán eljutna a közelembe. Amúgy se bírom a féreg pasikat, de azt, ha valaki játszik a nőkkel... még inkább nem. Én játszadozhatok, de az én vagyok, másnak nem engedem meg, főleg nem a legjobb barátnőmmel!
- Majd meglátjuk. - rosszban sántikálás... hát azért érdekel, hogy vajon tényleg nem így van-e, de komolyan, nagyon, szóval egyelőre kíváncsian várnám, hogy mit akar, vagy legalábbis fogjuk rá, hanem rángatna még mellé. A kis fuvallat azért jót tesz, de ezt nem láthatja rajtam, még mindig morcosan várom a szavait végre az árnyékban. Kész csoda, hogy nem intek a kezemmel, hogy bökje már ki, hogy mit akar, mert amúgy hidegen hagy az egész és a koktélomra vágyom, nem pedig a vele való trécselésre, amikor nem is érdekel igazán, hogy mit is akar. A kérdésére azért felszökik a szemöldököm és finoman szólva is kétkedően pillantok rá.
- Semmi közös hozzá öcsipók! Camy magánélete számodra tabu. - na persze, ha tőlem akarja a legfrissebb pletykákat akkor azt lesheti, meg egyébként is mi ez a duma, hogy szomorú lenne, ha Camy boldog lenne? Francokat van neki ebbe beleszólása, sőt! Épp az a lényeg, hogy boldog legyen a kis sunyi dög nélkül, aki még csak ne is akarjon érdeklődni felőle. Ha már meglenne a koktélom szerintem most azt sem bánnám, ha másikat kellene hoznom, simán a képébe löttyinteném csak úgy a mihez tartás végett, meg hogy érezze a törődést.
- Tudod mit? Camy boldog lesz, talál egy értelmes pasit, olyat, aki nem vágja át, és ha erről akartál beszélni velem, akkor most már igazán békén is hagyhatsz. Te pedig a közelébe ne merj menni, mert jó eséllyel ketten húzunk nyársra. - nem, most már nem idegesek a szavaim, egészen szép, bájos kis mosolyt varázsolok az arcomra beszéd közben. Így van, Camy boldog lesz. Talál majd magának egy rendes pasit, olyat, mint Kris, vagy ha nem olyat, hát más milyet, aki nem vágja át és nem mászik más csajok szájába, meg ágyába. Ez a kis pondró pedig akkor majd pisloghat. Ez itt a cél, Camy-vel is meg kell értetnem. Akkor vághat szépen vissza, ha eléri azt, amiben jelenleg pont a pasas miatt nem hisz, de majd megérti, hogy igenis vannak még elérhető értelmes fickók, akikkel érdemes próbálkozni.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ csunyannez veryhappy


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You changed me?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lysander K. Campbell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Re: Justice & Lysander 2015-08-10, 20:12[You must be registered and logged in to see this image.]

Justice & Lysander
[You must be registered and logged in to see this image.]

Akaratom ellenére is, de elégedetten elvigyorodok. Jól van, tagadhatatlan, hogy mennyire jól esik látni Camrise nincs itt és végre-valahára nyugodtan vagyis inkább Camrisementesen beszélhetek vele. Eddig ugyanis nem sok alkalmam volt rá, mert mindig ott voltak egymás nyomában vagy, hogy egész pontos legyek akkor amikor láttam őket. Azért biztos nem mindenhová együtt mennek, szóval na érthető, hogy kellett legyen olyan pillanat amikor ők ketten külön utakon járnak és különböző dolgokat tesznek, amiről majd mesélhetnek a másiknak. Ebben reménykedek most én is, hogy neki sokkal több dolgot mesélt el, mint amit én látok. Mert látni valamit az egy dolog, na de az igazságot tudni az megint más tál tészta szóval valahogy át kell furakodnom a józan eszén, fel kell hergelnem, hogy olyasmit mondjon el, amiről igazából nem szabadna tudnom, de már csak azért is szívesen dörgöli az orrom alá, pusztán azért tudjak róla és emésszen a méreg. Ami amúgy sokáig nem fog, de már belefáradtam, hogy idióták rémálma legyen a puszta létezésem, mert nagyszájúak és kiderül semmi értelme sincs annak amit mondtak. Így vagy úgy, de egyszer mindenki bevallja, hogy csak hencegni akar és a csókon kívül nem történt semmi. Az ilyesmi azonban már túl késő, tehát ezeket a késő alkalmakat kell okvetlen megelőznöm a tudás hatalmával.
– Természetesen, mindig ott vagyok ahol nem kellene lennem. Azt hittem ehhez Camrise hozzászoktatott vagy felkészített téged is. De úgy látom nem eléggé. Több „Hogyan ismerjük meg és viselkedjünk Lysander Kyrin Campbell-el?” órára kellett volna járnod szerintem. – természetesen elismerem, hogy eléggé paprikás kedvében van, ami pont jó, hiszen ennek megfelelően is viselkedik és ez... hát lássuk be: TETSZIK!
– Bocs, gyönyörű vagy, de azért sosem mászok rá olyan lányokra akikről tudom, hogy foglaltak és közük van Camrise-hez is! – különben megérdemlik egymást a barátjával, de ahogy elnézem Camrise és ő rossz megfigyelők. Nagyon is rosszak ezek szerint. Túl sok ostobaság és gyűlölet van a szívük mélyén ami elveszi a józan eszük s, nem veszik észre az olyan nyilvánvaló dolgokat, mint azt, hogy egyik bárminemű kapcsolatom egy lánnyal nem azzal kezdődött szépen elveszem őt a barátjától akivel békés és nyugodt kapcsolatban élnek. A szinglik mindig jobbak, ha volt előtte barátjuk ha pedig nem. Kevesebb a kockázat arra, hogy az orrom vagy a gyomrom megbánja a dolgot az illetővel.
– Vicces vagy, nagyon vicces, de most kivételesen nem sántikálok rosszban. – nyugtatom meg és igyekszem nem furcsállni azt, hogy ő szinte már sziszeg pedig még nem is ártottam neki egyszer sem. Ha megtettem volna érthető lenne mondjuk. Bár nála szimplán beveszem azt a mesét is, hogy Camrise barátnője és okvetlen sziszegnie kell annyira képtelen elviselni. Szerencséjére nem szorongatom a csuklóját így el tudja húzni tőlem. Arra persze nem tettem semmi megjegyzést, hogy akkor jól van nem kell őt rángatni, sokkal inkább feltűnt az nem rohant el, mint egy eszét vesztett. Ez azért csak jó nem? Az árnyékba érve egy kicsit megnyugodtam, nem zavart, hogy karba tette a kezét és úgy várta bökjem már ki végre miről akarok éppen beszélni. Meleg volt, persze, hogy meleg volt még itt az árnyékban is, ezért nem féltem használni az erőmet és egy kis szellővel indítani az amúgy is halálra ítélt beszélgetésünket. Ez nem volt az a tipikus 'akkor már borzoljuk össze minden lány haját' stílus amit Camrise szokott alkalmazni ha meglát valakit akiről úgy hiszi csinosabb nála, sokkal békésebb volt és egyáltalán nem akartam összeborzolni Justice haját. Semmi értelme se lett volna, csak le akartam hűsíteni magunkat.
– Ha csúnyán nézek rád mesélsz nekem Camrise-ről és arról van-e most valakije és ha igen boldog azzal az illetővel? – egyből a tárgyra tértem, különben semmi értelme sincs köntörfalazni és úgy tenni, mintha másra lennék kíváncsi, de persze gondoltam, hogy nem fogja egykönnyen elmondani ezért még hozzá kell tennem valamit, tudom.
– Nagyon, de nagyon rosszul esne ha ő boldog volna és még foglalt is lenne. – persze hazudtam és a hitelesség kedvéért még szomorú kiskutya arcot is vágtam. Különben nem ismer, azt se tudja mikor milyen arcot vágok ha éppen hazudok, de mostanában Camrise sem. Szóval lehetetlen, hogy fel legyen készülve a színjátékomra. De attól még szerintem meglephet.


◊ words: eltörpülő ◊ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ note: remélem tetszik és szeretni fogod ! *q* ◊
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Lysander Kyrin Campbell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Justice Simmons
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Justice & Lysander 2015-08-10, 13:51Lysander & Justice

[You must be registered and logged in to see this image.]


Oh, jó ég! Tényleg nem fair ez az egész, hogy így kibabrál velem a sors, amikor arról volt szó, hogy kell nekem egy nyugodt délután, egy kis béké sziesztázás a barátokkal és ennyi. Ne arra akartam pazarolni az időmet, hogy ezzel a kis... szóval miért is kellene nekem bájcsevegni egy ilyen görénnyel? Marhára nem bírom a srácot, igen barátnői szolidaritásból, épp elég volt az nekem, amit Camy elmesélt róla, az alapján már a hátam közepére sem kívánom a cinikus kis megjegyzéseit, meg úgy általában a jelenlétét. Ez a baráti szeretet igaz? Ha Kris csinálna velem ilyet, akkor tuti biztos, hogy fordítva is meglenne a dolog, Camy addig kínozná, amíg könyörögve nem kérne bocsánatot tőlem, ehhez kétség sem férhet. Úgyhogy én sem leszek itt hirtelenjében kedves, leginkább szeretném végre kikerülni, vagyis az lenne a cél, hogy ő kerüljön ki engem, mert ő lökött fel majdnem. Ennyire azért ragaszkodom az elveimhez.
- Te pedig ahogy elnézem nem igazán érted, hogy jobb lenne, ha nem lennél itt. - vagy én nem lennék, de nem én fogom elhagyni a partot, amikor én jöttem előbb és élvezni akarom ezt a napot, bár ő láthatóan minden erejével azon van, hogy ezt ne nagyon hagyja. Tudom, hogy csak ki kellene kerülnöm, de nehéz rávenni magamat, az már valamilyen szinten engedés lenne és én nem szoktam engedni másoknak.
- Megzavarni? Nem tudom, hogy miben is kellene megzavarnia. Ha rám akarsz mozdulni annak komoly következményei lesznek! - csak hogy még véletlenül se forduljon meg ilyesmi a fejében. Eszem ágában sincsen vele bármibe is bonyolódni, hiszen itt van nekem Kris és Camy és egyébként is baromira nem tetszik nekem a képe, meg a sunyi kis mosolya, meg a "valamit tudok, de nem mondom el" nézése, meg úgy az egész pasi komolyan irritálni kezd már, és ezek után csak úgy ráfog a csuklómra, amitől csak még inkább felmegy bennem a pumpa. Egy hideg koktélt akartam, nem pedig azt, hogy a forró homokban ráncigáljon egy ilyen alak.
- Ha rosszban sántikálsz, sikítok, még ha itt nem is varázsolhatlak békává, máshol megtehetem. - szinte már úgy sziszegem oda neki a szavakat és azért ez nem olyan üres fenyegetés, mint aminek eddig gondolta a szavaimat, dehogy! Képes lennék megtenni, édes bosszút állni rajta valami kellemes módon, mármint ami nekem lenne kellemes, nem neki természetesen, pont hogy azt akarom, hogy neki ne legyen kellemes.
- Jól van, nem kell rángatni! - ha nem szorítja nagyon a csuklómat, akkor igenis visszarántom a kezemet, de a szavaimból kiveheti, hogy nem fogok lelécelni, vagy ilyesmi, most már talán még kíváncsi is vagyok rá, hogy mit akar. Persze azért, hogy ha valami nevetséges kifogással jön, akkor a képébe nevethessek, azt aztán tuti, hogy állatira élvezném. Ő kevésé, de nekem elég tétel lenne a mostani és az általában meglévő viselkedése alapján. Amikor végre elérjük az árnyékot, szépen karba fonom magam előtt a kezeimet és jelentőségteljesen pillantgatok a távolban a hűsítő koktélok felé. Kész csoda, hogy nem ütögetem meg a nem létező órám helyét is, hogy sürgessem kicsit, de a tekintetem egyértelműen azt súgja "Mond már, mit akarsz!".

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ   csunyannez  veryhappy  


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You changed me?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lysander K. Campbell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Re: Justice & Lysander 2015-08-03, 21:10[You must be registered and logged in to see this image.]

Justice & Lysander
[You must be registered and logged in to see this image.]

Van olyan mocsok a hírnevemen amit sosem lehet lemosni, csak úgy. Pláne akkor, ha egyáltalán nem az én hibám az egész, mégis elengedhetetlen volt ahhoz, hogy az legyek ami most vagyok. Az elviselhető kategóriából is egyből az elviselhetetlenbe kerülnék, mert van bennem valami idegesítő azok számára akik csak hírből ismernek. Pontosan a megjátszásom miatt, mert egy dolog az, hogy a buta libákkal hogyan bánok és az megint más milyen az amikor az okos s, igazán jóravalókkal akik átlátnak a szitán is. Justice még nem látott át a szitán, rá kellett volna őt vezetnem arra, hogy a fele igaz csak annak amit Camrise rólam állíthatott neki. Ezért egyáltalán nem lepődöm meg a felháborodásán. Na jó, talán egy kicsit. Gondolom féltékeny a többi lányra, amiért őket mind észrevettem – és szépen el is toltam őket magamtól, ha rájuk untam – de őt nem. Természetesen tudom, hogy ez vicces elképzelés és túlbecsülném magam, ha nem láttam volna őt már valaki mással együtt beszélgetni. Az őszintét megvallva egyből kiderült, hogy én nem vagyok az esete, hála az égnek. Különben mit ne mondjak, Justice igen formás testtel lett megáldva és annak is nagyon örülök, hogy ehhez nem kellett kikötnöm az ágyában ezt szépen megtudhassam róla.
– Bájos vagy és ahogy elnézem mindig megpróbálod fején találni a szöget. – ez persze nem volt válasz, sőt még bók sem. Érezni lehetett rajta, hogy itt valami nincs teljesen rendben, nem úgy gondolom ahogyan azt mondom. De kit érdekel? Amíg az arcára van írva minden érzése és hozzá még morgolódik is, addig nekem jó. Van min szórakozni ugyebár.
– Természetesen ismerem, de miért mutassam meg valaki olyannak, akinek már egy teljesen más elképzelése van rólam? Azt azonban igazán csodálatos hallani, hogy Camrise nincs itt! Legalább nem fog minket megzavarni! – tény, hogy majdnem elnevettem magam amikor beszéd közben meg is bökött. Üres fenyegetés. Legalábbis a számomra, nagyon nagyot téved ha azt hiszi, hogy megijedek egy lánytól, legyen éppen bármilyen harcias kedvében is.
– Gyere! Inkább megmutatom mégis, hogy a francba képzeltem ezt el. – mélyen legbelül sejtettem, hogy semmi szín alatt nem lenne kedve velem jönni, ezért egyszerűen megragadtam a csuklóját és jött. Bár ha magától jött volna nem osztott és nem szorzott volna semmit sem azon, hogy magam után 'ráncigálom' őt vagy sem. Ha meg elkezdene csapkodni akkor sem engedném őt el, mert ugyebár minek. Annál nagyobb haragot úgysem tudna érezni irántam amit most érezhet, szóval nincs min rontanom.
– Nem vagyok az ellenséged és eszedbe ne jusson megcsapni, különben még nagyobb meleged lesz s, azt te sem akarhatod. – persze, hogy csak üres fenyegetés az egész, neki azonban nem kell erről tudnia, pont ezért vágok komoly arcot. Tényleg azt akarom, hogy ezt elhiggye és egy szikrányit meggondolja magát. Legalább addig amíg egy árnyékosabb helyet találok, mert gondolom neki sincs kedve a napfény kellős közepén traccsolni.


◊ words: eltörpülő ◊ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ note: remélem tetszik és szeretni fogod ! *q* ◊
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Lysander Kyrin Campbell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Justice Simmons
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Justice & Lysander 2015-08-02, 20:44Lysander & Justice

[You must be registered and logged in to see this image.]


Jó, most komolyan miért kell ennyire elszúrni a nyaramat? Így is van már benne épp elég nehézség. Ki akarok kapcsolódni, megszabadulni Nancy-től, nyugalmat akarok és egy kis békés időszakot végre, amikor a barátaimmal lehetek, amikor nem kell arra a rémes nőszemélyre gondolnom, arra sem hogy apa milyen szinten megkeseríti az életemet azzal, hogy behozta az életünkbe. Nem értem, hogyan gondolta ezt az egészet és hogy mi a fenéért nem gondolta át jobban legalább egy kicsit, hogy ezzel mit okoz nekem. Oké nem voltam mindig tökéletes jó kislány, de ettől még nem érdemlem meg ezt a kialakult helyzetet. Olyan jó lenne egy kis béke és nyugalom minden rossz és nehézség nélkül, és erre még egy olyan valaki is az utamba kerül, akit nagyon nem akartam itt látni. Camy miatta van kiborulva, miatta lett olyan, amilyen, miatta nekem is nehezebb lesz, mert itt van Kris és nem tudom, hogy majd hogyan tudom neki adagolni az infot, hogy itt van egy srác, akiért azt hiszem kezek odalenni, miközben jó eséllyel nem szabadna így éreznem szerinte pont e miatt a kis... izé miatt itt előttem és még békén sem akar hagyni, pedig hogy én nem akarok vele beszélgetni az édes biztos.
- Szóval az a lényeg, hogy mustráld a csajokat és akkor már teljesen mindegy, hogy kit öklelsz fel majdnem mi? - morcosan szökik fel a szemöldököm, de még éppen mázlija van, mert ha úgy jött volna belém, hogy egy koktél, vagy limonádé is van a kezemben, akkor aztán tuti ziher, hogy végképp halál fia lenne, erre mérget vehet ám, de így csak megússza szimplán az alap morcossági faktorral, amit kap tőlem.
Ezek után viszont nem jó pont neki újfent, hogy mintha kissé még kötekedne is velem. Igen, egyértelműen úgy tűnik, pedig igazán mehetne valami kavicsos partra, ahol jól szétvágja valami a lábát. Még ha nem is tudnék róla, de azért olyan lelkesen kárörvendenék, mint annak a rendje. Milyen szép is lenne!
- Te álltál az utamba, de legalább már világos, hogy még a jó modort sem ismered. Camy nincs itt, ez a nagy szerencséje, legalább az ő szabad idejét nem teszed tönkre, elég volt, hogy a lelki világát sikerült összetörnöd. De tudod mit... akkor beszélgessünk, ha nem tűnsz el a szemem elől. Hogy a francba képzelted ezt? - még kellő harciassággal meg is bököm a mellkasát. Nem érdekel engem, hogy a pasi, az sem, hogy mennyire akartam azt a hűsítőt. Harcolni akar valami? Én elmentem volna, ha engedi, de nem áll félre, akkor viszont úgy kiosztom, mint annak a rendje és nem jár jól, ha valami packázik. Ha mi ketten összefogunk ellene, akkor nagyon rosszul fog járni. Olyan finom kis pletykákat terjeszthetek el róla, hogy a nem létező hírnevét gond nélkül lehúzhatja a legközelebbi wc-n nagyjából... örökre.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ   csunyannez  veryhappy  


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You changed me?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lysander K. Campbell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Re: Justice & Lysander 2015-08-01, 23:43[You must be registered and logged in to see this image.]

Justice & Lysander

[You must be registered and logged in to see this image.]

Természetesen még mindig zavart, hogy nem találom a barátaimat, mert így két lehetőségem van. Vagy egyedül csatangolok a parton míg megtalálom őket vagy hagyom, hogy ők találjanak meg engem. Egyik sem jó választási lehetőség, pláne akkor ha elmegy a kedvem a keresgéléstől és megmakacsolom magam. Azt az állapotot meg senkinek sem kívánom, tehát figyelnem kell arra, hogy semmi ne lankassza le a kedvem. Többek között az, bárhová nézek, a parton lévőkre vagy a tengerben úszkálókra sehol sem látom a barátaim ismerős fejformáit. Igen, most jön a máskor jobb lenne ha nem aludnék el egyből jó tanács, amit újra megint nem tartanék be. A kényelmet mindenki szereti, én is, meg persze kipihenten ébredni és rendelkezni a kellő energiával ami mozgat egész nap. Ha ez nincs meg sokkal rosszabb vagyok. Ez köztudott tény, rólam legalábbis. Pontosan ezért nem akartam szándékosan vagy nem szándékosan lehordani valakit azért, mert tételezzük fel sokkal jobban bírja magát, mint én. De akkor is! Ha néhányuknak nem fontos ez az egész legyünk minden egyes percben energiával teli dolog, nekem igen. Különben nem tudnék elmenekülni ha szükség van rá valaki haragjától. Igen, ez a személy gyakorta szokott Camrise lenni, vagy bármely más csalódott szívű lány fiútestvére. A balhékat csak akkor szeretem ha én kimaradok belőlük, nem sérül meg semmim és épségben megúszok mindent. Különben egész jól viselem a szinglisséget, legalábbis addig biztosan amíg eszembe jut, hogy mennyire más volt amikor kapaszkodhattam valaki igaz szerelmébe. Most nem számíthatok semmire sem, csak önmagamra. Ez persze nem olyan nagy probléma, az idők során megtanultam, hogy csak magamra számíthatok és a szüleimre kevésbé. A nővéremről meg ugyebár ne is beszéljünk, mert ha jól megnézzük akkor kiköpött a másom, csak női kiadásban. Csillapíthatatlan a vérünk, ez sajnos már kóros családi örökség, mint kiderült. Nem mintha nem lehetne megváltozni vagy legalábbis megpróbálni, de ugyan minek? Azért, hogy kihasználjanak? Abból inkább nem kérek. Felvonom a szemöldökömet amikor kiderül, hogy Justice-ról van szó és még morgós hangon jól le is szid. Hm, ezek szerint nem kell majd olyan sokat dolgoznom azon, hogy az agyára menjek és ő is jól megutáljon, mint Camrise. Remek. Pedig direkt azt akartam, hogy legalább legyen egy olyan személy az ismerőseim között aki majd információkkal lát el, teljesen észrevétlenül.
– Oh hát persze, ennyire szép felhozatallal senki sem néz a lába elé. – most szívesen körbemutatnék a kezemmel a többi muglin meg boszorkányon ha ők is megbújtak valahol a tömegben, de nincs kedvem. Most úgy tűnik sokkal jobb ha a figyelmemet rá összpontosítom, az biztosan idegesíteni fogja őt és jól szórakozhatok közben.
– Kétlem, hogy a kövek le tudnák kötni a figyelmem, ezért természetesen maradok. – már csak azért is, mert ő itt van és amíg nincs mellette Camrise addig nekem csak jó lehet. Remélhetőleg. Bár nem kétlem, hogy ő nem lenne olyan, mint Camrise, elvégre az embert barátairól a madarat meg tolláról ítéljük meg.
– Van két aranyos lábad, ki tudsz kerülni. Amúgy Camrise is itt van veled? – természetesen nagyon jól tudom, hogy nekem szebben kellett volna viselkednem, de előtte nem kell megjátszanom magam. Nem akarok az ágyába férkőzni, nincs értelme kedveskedni neki, mert biztosan be van oltva ellenem atyásan és bármit is tennék vagy mondanék nem változtatna semmit sem.


◊ words: eltörpülő ◊ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ note: remélem tetszik és szeretni fogod ! *q* ◊
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Lysander Kyrin Campbell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Justice Simmons
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Justice & Lysander 2015-07-21, 20:23Lysander & Justice

[You must be registered and logged in to see this image.]


A tenger... imádom a tengert! Csak az a rossz benne, hogy nem lehet itt velem Kris is. A szüleinél van ez a balhé, de csak felületesen írt róla. Na persze nekem sem egyszerű, már csak arra várok, hogy végre megjöjjön, és nálunk legyen, mert amúgy már nagyon nem viselem jól az esküvő előkészületeit. Az egész valami rettenetes. Idegesít Nancy állandó fecsegése, meg az állandó ugráltatásom, mert azt soha abba nem hagyja, mintha folyton csak azon pörögne az agya, hogy mit tegyen azért, hogy engem az őrültbe kergessen. Elég jól megy neki, szó se róla, nekem pedig nincs sok választásom, mint lenyelni, mert ahogyan az apám néz... Sose nézett még rám úgy előtte és sejtelmem sincs, hogy mi lenne belőle, ha nemet mondanék a rengeteg idegesítő kérdésre. Egyszerűen nem volt más választásom, mint összeszedni pár havert és lejönni strandolni. Kell a víz, a meleg miatt, meg egyébként is el kell szakadnom otthonról! Már csak pár nap, a legrosszabb esetben is kettő és ott lesz Kris, úgy már egy fokkal jobban viselem majd a dolgokat. Valamikor pedig áthívom Camy-t is. Talán tud kezdeni valamit a koszorúslány ruhával, mert jelenlegi formájában valami rettenet, ahogy az a förmedvény kinéz. Nem vagyok hajlandó felvenni, ha pálcát tartanak a torkomhoz, akkor sem! Csak akkor, ha sikerül valahogy alakítani rajta, hogy elfogadható állapotba kerüljön, a nélkül esélytelen.
Bikini van rajtam, pár perce köszöntem el a srácoktól, hogy hozzak magamnak valami hűs limonádét, vagy egy fagyit. Nincs messze, szóval még arra se szántam időt, hogy kössek a derekamra egy törölközőt, csak egy napszemüveget toltam azért a szemem elé, mert úgy nem süti ki a nap a szememet. A fürdőruhám száraz, voltam már a vízben, de elég gyorsan szárad a napon, úgyhogy már annyira alig nyirkos, hogy nem is igen érezni rajta. Épp a homokban lépkedek, amikor megtörténik az ütközés, még jó, hogy egyelőre nincs a kezemben a limonádé.
- Hé! Nem tudsz figyelni?! - morranok rá, amíg meg nem szakad a szabadkozása és fel nem fogom hogy ki áll szemben velem. Szóval... képes pont ide tolni a képet ez a kis... mocsok? Azonnal felszökik a szemöldököm, a két karom karba fonva magam előtt, ahogyan végig mérem őt. Nagyon nem tetszik, hogy itt van, hogy mit ne mondjak. Egy jó napot akartam az apámtól, Nancy-től és ettől az egész hacacárétól távol. Erre... pont azzal sikerül összefutnom, aki összetörte Camy teljes világképét a pasikról? Oké joggal, a legtöbb pasi rettenet, de ez a példány kifejezetten kiemelkedik közülük, cseppnyi gerinc sincs benne.
- Jah... remek meglepetés, pedig úgy gondoltam, hogy lesz egy jó napom. Szóval már mindenkit beengednek erre a strandra? Úgy tudtam, hogy fizetős... nem akarsz nézni egy másik helyet? Mondjuk... olyat, ahol sok a kő, hátha sikerül pár helyen megszabdalni a talpadat. - undok vagyok, hát hogy a fenébe ne lennék az? A helyemben Camy is az lenne. Egy olyan pasival, aki ilyen romlásba döntötte őt, aki képes volt mással smárolni, miközben megkaphatta a legjobb barátnőmet? Hát... minimum ezer kő vagdossa szét a talpát és még őszintén szólva az is kevés lenne!
- Hess! Dolgom van, te pedig útban vagy! - intek neki, hogy szépen tűnjön el az utamból. Nekem jött és még ezek után én kerüljem meg őt? A homok így is baromi meleg, nekem pedig kell a limonádém, vagy a fagyim, vagy a kettő együtt mondjuk, teljesen mindegy, csak hideg legyen és persze ez a kis pondró lehetőség szerint ne legyen a közelemben. Remélem, hogy valahol a strand távoli pontján ver majd tábort, vagy csak benézett... netán eltévedt és szépen lelép. Igen, azt hiszem ez utóbbi lenne a legjobb, tuti, hogy csak eltévedt!

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ  szeretlek


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You changed me?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lysander K. Campbell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Justice & Lysander 2015-07-20, 13:54[You must be registered and logged in to see this image.]

Justice & Lysander
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kirándulj egyet ha már itt a nyár! Vidd el a legjobb barátaidat ahová csak szeretnéd a lényeg, hogy ne légy itthon! Ne nyaggasd a nővéredet, ha terhes, legalább ne légy itthon akkor amikor kiderül az igazság és mi jól leszidjuk őt! Vigyázz arra mit csinálsz, ha rajta kapunk valamin amin nem kellene akkor te is a nővéred sorsára juthatsz! Férfi vagy, állj a sarkadra és ne hagyd, hogy ilyen kicsinyes dolgok, mint a hazugságok az utadba álljanak! Ne piszkáld a szomszédokat! Hagyd békén a mugli gyerekeket, nem ártottak ők neked semmit, te se árts nekik! Ami a legfontosabb, ne végy példát rólunk, mert te nem mi vagyunk! Sose hazudj a rokonaidnak, az nem szép dolog, Campbell-ek vagyunk, tartsunk össze! Gondolom sorolhatnám mi mindent kellett végighallgatnom és képzeletben hozzátennem mindahhoz amit a szüleim próbáltak mondani nekem. Az igazság az volt, hogy meg akarták vitatni a válást, amit én nagyon ellenzek és ha meghallom akkor annak biztos ég és földindulás lesz a vége. Gondolom pontosan ezért akartak eltenni engem otthonról, hogy kettesben vagy hármasban a nővéremmel vitassák meg ezt az egészet. Valakinek békebírónak kell lenni kettejük között és tudják, hogy én milyen ellenszenves vagyok azok után ami a családban történt. Tudják nagyon jól, hogy utálom a titkaikat, azokat a dolgokat amiket megtudtam róluk. Bár egy bűnökkel teli családban nem is tudom mire számítottam. Hogy én majd különbözni fogok tőlük? Nem. Kell a vakáció, ezért használhatom ki azt, hogy most végre nem nekem kell könyörögnöm elengedjenek valahová ahol jól érezhetem magam, hanem ők küldenek. Ez meg nagy szó! Éppen ezért nem féltem venni a bátorságot és őszinte vigyorral az arcomon összepakolni az egy hetes kiruccanásra, amit a tengerpartra terveztem. Joe-val és a többiekkel úgy döntöttünk, hogy Brighton lenyűgöző tengerpartja lesz az ahol mi meghúzzuk magunkat és elfeledkezünk arról, hogy közeleg az új Roxfort-i év. Jó tudom, alig járt le és én máris azt hajtogatom, hogy jön a következő időszak amit tanulással, kviddiccsel és ki tudja mivel tölthetek majd el. De persze ott még nem tartunk, hála Merlin-nek. Én nem tudom a többiek, hogy voltak vele, de én kifejezetten élveztem az utazást, szinte már tűk helyett kardokon ülve vártam arra végre megérkezzünk és rögvest a vízben kössek ki. Bár rá kellett jönnöm, hogy hiába utaztunk muglik módjára szépen és lassan a lehető legnyugodtabban, kellett néhány óra míg rávettem magam, hogy akkor most itt volna az ideje úszni egyet, ha már itt vagyunk. Az volt a baj, a többiek nem voltak hajlandóak megvárni míg nekem is megjön a kedvem a tengerparthoz. Így amint letették a cuccaikat és elfoglalták a helyüket a szálláson már rögvest mentek is. Nem ez volt életem legjobb döntése, nem kellett volna nélkülük maradnom itt, de már nem változtathatok rajta. Egyedül vettem célba a tengerpartot őket keresve a tekintetemmel. De sajnos rá kellett jönnöm, hogy ennyi ember között nagyon nehezen találnám meg őket olyan hamar amilyen hamar azt én szeretném. Ezért egyszerűen, a vállamra dobtam a törölközött amit magammal hoztam és sétába kezdtem. Türelmesen ide-oda nézve figyeltem az embereket, hátha felismerem az egyiküket és végre letelepedhetek melléjük. Azonban tényleg rossz vagyok a keresésben és hajlamos vagyok egy pillanatra elcsüggedni, a tenger felé pillantani s, nem figyelni az útra. Ebből meg mi következik? Na mi? Az első adandó alkalomkor neki megyek valakinek.
– Oh bocsánat, nem figyeltem... eléggé lett volna a mondat vége, hacsak észre nem veszem, hogy kiről is van szó. Justice Simmons, igen az a Justice aki Camrise Arogonte barátságában sütkérezik. Remek!
– Micsoda meglepetés! – lehet, hogy annyira nem is sajnálom, hogy neki mentem. Most végre beszélhetek vele úgy, hogy a mi közös ismerősünk Camrise, nincs a közelében.


◊ words: eltörpülő ◊ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ note: remélem tetszik és szeretni fogod s, nem lesz baj a tengerpartos ötletemmel! *q* ◊
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Lysander Kyrin Campbell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Justice & Lysander

Vissza az elejére Go down

Justice & Lysander

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-