Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 22:41
Madeleine Eastwick


ϟ Képességdobás
  Yesterday at 19:51
Keith Maddox

ϟ Keith Maddox
  Yesterday at 19:36
Keith Maddox

ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 17:48
Viviana Rennes


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 12:32
Ginny Weasley


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Luna Lovegood
 
Gina Accipiter
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Gwyneira Rousseau
 
Daniel G. Paisley
 
Tim Roberts
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 585 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Keith Maddox

Jelenleg összesen 38959 hozzászólás olvasható. in 3479 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Jane & Eddie & Hannah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Jane & Eddie & Hannah 2015-05-10, 11:08

Hannah, Jane & Eddie

Minden apa sajnálja a maga gyermekét... Mégiscsak hozzá húzza a vér.


Meglepett. Igen, ez a legjobb szó rá. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy Hannah majd ilyen rövid időn belül ír, hogy találkozzunk. Persze, az előző találkozásunk jól sikerült, én pedig reméltem, hogy írni fog. Nem abban reménykedtem, hogy minél előbb, mert ha kell várok én erre akár tíz évet is, a lényeg, hogy írjon,és hát… írt is, nem? Szóval gyorsan megtartom az órát,amit kell, leadom a kötelező tananyagot, amit le kellett adnom a kolléga távolléte miatt, azt hiszem beteg, bár erre nem mernék megesküdni, annyira nem figyeltem azért oda hogy mi van vele, sokkal inkább Hannah járt a fejemben és az,hogy találkozni akar.
Az első utam persze a szobámba vezetett, köszöntem volna Jane-nek, ha ott lett volna, de nem volt. Nem vagyok senkije sem, hogy beszámoljon nekem a dolgairól, a múltkori után meg gondolom kellően rosszul érzi magát és talán egy kicsit kerülni is próbál. Pedig a nagyobb dolgokat el sem mondtam neki, nem akartam, hogy nagyon rosszul érezze magát, mert hát végül is értelmetlen lenne, ugye? Dehogynem. Mindegy, gyorsan ledobom a cuccaimat és a ruháimat aztán megyek is zuhanyozni, meg is borotválkozom, hogy még véletlenül se keltsem egy alkoholista benyomását. Aztán irány a szekrényem. Nem akarok túlöltözni és nem is fogok, szóval úgy döntök, hogy elég ha valami jobbféle inget veszek magamra és kész, ennyi.
Egy utolsó pillantás még a tükörbe, aztán már indulok is a Roxmorts felé, hogy találkozzak  a lányommal. Nem sejtek én semmi turpisságot, elvégre mi okom lenne rá? Amúgy is, túlzottan is örülök annak, hogy írt, nem hinném, hogy most azon tudnék gondolkodni, hogy milyen ”csapdákat” állított fel nekem. Mosolyogva lépek be a Három Seprűbe, de a mosoly az arcomra is fagy mikor megpillantom Jane-t is ott. Nem azért, mert nem kedvelném, csak hát… nem értem, hogy mégis mit keres itt. Végül odalépdelek az asztalhoz és azért mosolyogva, de… nem épp a legőszintébb mosolyommal ülök le hozzájuk.
- Szia Hannah, örülök, hogy… látlak. – mosolygok először a lányomra, majd Jane-re pillantok. – Jól néz ki, Jane. – persze nem nézem őt azért olyan zavarba ejtően végig,de van szemem, és amúgy sem egy ronda nő, sőt, kifejezetten jól néz ki. – Tehát…  jól eltervezted ezt, Hannah. – nem vagyok mérges, nem is lehetnék, de azért erre nem számítottam, pedig lehet, hogy kellett volna, igaz? Mondta, hogy találkozni akar vele, csak arra nem számítottam, hogy ezt mostanra tervezi. – Csak… csapvizet. – nézek rá a pincérnőre, aki elégé meglepetten bámul rám, de végül csak rábólint a dologra. Ha már úgy is megvonáson vagyok, akkor semmi olyat, ami nyomokban alkoholt tartalmaz, igaz?
Vissza az elejére Go down
Jane Willow West
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Jane & Eddie & Hannah 2015-05-04, 15:48


Chesterék & Jane

[You must be registered and logged in to see this image.]


Határozottan mondhatom, hogy meglepett a megkeresés. Még mindig van egy nagy adag szégyenérzetem, a miatt, ami jó néhány nappal ezelőtt történt. Nekem kell visszafognom Eddiet az italtól, erre én vagyok az, aki feliszom a készletét... azért ez finoman szólva is kiborító és még csak nem is emlékszem túl sok mindenre abból, ami történt, ő pedig nem számolt be minden részletről, gondolom talán azért, hogy ne süllyedjek el még jobban szégyenemben, de ettől még sokkal jobban nem érzem magam. Hogyan követhettem el ilyen fatális hibát? Erős vagyok mindig és kemény és komoly és most... képes voltam ennyire kiborulni az exférjem boldogságán? Oké, azt hiszem azt senki se várhatja el tőlem, hogy miután gyereke lesz a nőtől, akivel megcsalt, aki persze sokkal fiatalabb nálam és miután még feleségül is akarja venni ennek annyira örüljek. De jó ég! Igenis kezelhettem volna felnőtt módjára, nem pedig úgy... ahogy tettem. Totál kiborított és még most is elég rosszul hat rám, ha arra gondolok, amit az anyám megírt a levelében. Őt sem értem, miből gondolta, hogy érdekel? Miből gondolta, hogy ha már elmenekültem az egész eddigi életem elől, akkor majd most kíváncsi lesz erre az egészre? Jesszus! Még mindig nem tudom, hogyan kéne jobban kezelnem. Küldjek nekik valami rövid gratulációt, vagy ilyesmi? Mert az tuti, hogy nem fogok elmenni sem esküvőre, se semmire, remélem, hogy az én volt drágaságomban fel sem merül, hogy meghívjon, mert tuti biztos, hogy előbukkanna a nem létező piromán énem, ha meglátnám az ominózus meghívót.
Azt is tudom, hogy én akartam találkozni Hannah-val, mégis csak úgy gondolom, hogy talán közben járhatok az ügyben Eddie érdekében akár, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar eljön a pillanat. Hamar... már hetek óta a kastélyban vagyok, akár azt is mondhatom, hogy soká sikerült összehozni. Az az igazság, hogy nem vagyok annyira gyakorlott gyerekek terén, mint aminek beállítottam már magamat. Nem értek olyan nagy hozzájuk, a kamaszlányokhoz sem, és azért olyan sok jót nem hallottam erről a leányzóról, mármint ami az apját illeti... másokkal attól még könnyedén lehet kedves nem igaz? Meglátjuk, nem kell előre direkt izgulnom.
Roxmortsba nem olyan bonyolult lejutni, úgyhogy hamar ott is vagyok a Három seprű előtt. Eddienek egy szóval sem említettem ezt, feleslegesnek tartottam, inkább majd utólag mondom el, hogy mire jutottam, annak valahogy több értelmét látom. Nem jó, ha hió reményeket táplál, vagy... már előre idegeskedik e miatt. Felesleges. Nem öltöztem persze túl, most nem a varázslószerelés van rajtam teljes mértékben, csak hétköznapi farmer, egy pöttyös blúz, a hajam simán kiengedve, semmi csicsa, nem vagyok az a csicsás fajta. Az egyedül ücsörgő lányt tényleg nem nehéz kiszúrni, főleg hogy a kora és a leírt külső is stimmel és azért bőven hasonlít az apjára, fel lehet ismerni. Kissé megköszörülöm a torkomat, ahogy az asztalhoz lépek. - Hannah igaz? Szervusz, én pedig Jane, bár ezt már sejted és kérlek nyugodtan szólíts csak így, nem várok hivatalos formát. - nem is szeretem és nem vagyok tanár sem, hogy ez elvárt lenne. Persze csak ha neki így kényelmes, mert van az úgy, hogy egy fiatalabbnak kényelmetlen egy idősebbet keresztnéven szólítani, netán még tegezni is. - Rendeltél már valamit? - a széket kihúzom és szépen lehuppanok. Az asztal még láthatóan üres, de attól még szólhatott egy pincérnek, hogy mit hozzon ki, az nem kizárt.


De nem mondhatod el
akárkinek.
[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Mindenkinek meg van
a saját élettörténete.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Jane & Eddie & Hannah 2015-05-01, 13:45

to Jane & Eddie

Furcsa, hogy azok után, amin keresztülmentem, hogy lényegében apa nélkül nőttem fel, most az érzés helyén tátongó űr mintha elkezdett volna összemenni. Nem elmúlni, mert elfeledni valószínűleg képtelenség lenne, hogy a fontos pillanatokban nem tudtam odarohanni hozzá, vagy csak egyszerűen odabújni, nem volt ott, hogy megvigasztaljon, mikor szükségem lett volna rá.. Szóval a meglehetősen sok negatív érzésem ellenére, legutóbbi találkozásunk óta valami csírázni kezdett a lelkem mélyén. Nem tűnik olyan szörnyű alaknak, de talán a sokévnyi hiány beszél belőlem. Sajnos ismerem magam és tudom, hogy igenis hajlamos vagyok arra, hogy elnézzem neki a sok rosszat, ha azzal kecsegtet, hogy most minden más lesz. De túl sokszor csalódtam már, újra ás újra beleesve ugyanabba a csapdába, így nem tudom érdemes-e egyáltalán számításba vennem a ’másképp’ lehetőségét. Végül persze győzött a kíváncsiságom és a bennem lakozó apró lányka lelke, aki apa után sóvárgott. Egy esélyt ajánlottam neki, nem többet. Ugyan nem vallottam be, hogy mekkora űrt hagyott maga után, mikor fogta magát és kilépett az életemből, most beigazolódik, hogy a haragon kívül tudok én más érzelmet is táplálni iránta. Elsősorban reményt, hogy ha már ennyi áldozatot hozott és tényleg komolyan is gondolja, hogy helyre akarja hozni, akkor valóban van is rá sansz.
Minden esetre én szépen megterveztem a következő találkozónkat, még ha nem is úgy, ahogy arra számítani lehetett. Én tartom magam ahhoz, hogy heti egy alkalommal hajlandó vagyok a délutánomat arra áldozni, hogy újra megismerjük egymást, de nem vagyok már naiv. Nem fog tudni megtéveszteni azzal, hogy előadja magát, aztán végül kiderül, hogy újabb gödörbe csalogat. Több eszem van annál, minthogy hagyjam magam átverni és végül én legyek a közröhej tárgya az egész iskolában. Vannak már így is éppen elegen, akik cikiznek az apám miatt. Nem mintha annyira érdekelne mások véleménye, de nem veszem jó néven, hogy ujjal mutogatnak rám. Ezért is választottam a roxmortsi hétvégét, mikor úgyis mindenki a saját dolgaival van elfoglalva és nincs ideje senkinek arra, hogy azzal foglalkozzon, hogy én mégis kivel és merre megyek. Merthogy komplett tervem volt arra, hogyan is fogok neki ennek az apja-lánya dolognak. Kezdem az elején, annál a személynél, aki kétlem, hogy a szemembe hazudna… Legalábbis ha már bébisintért játszik az apám mellett, akkor ez az elvárható. A másik személy pedig ki lenne más, ha nem Eddie? Bár nem tudom még, hogy mennyire volt jó ötlet úgy összehívni ezt a találkozót, hogy ők nem tudnak egymás meghívásáról, de azt hiszem, ha másképp lenne, egyik fél biztosan visszamondaná a részvételi szándékot. Azt pedig nem szeretném. Naná, hogy nem.. Én előre felkészítettem Eddie-t, hogy találkozni fogok a .. terapeutájával, mint az később kiderült. Az már csak a jóindulatom, hogy hagyom azt is, hogy ő is jelen legyen, mikor faggatózok róla. Nem akarok semmit sem elrejteni előle, de jogom van tudni, hogy mi van vele, javul-e az alkoholproblémája és van-e esély arra a szakértő szerint, hogy visszakapjam az apámat, akinek nem lesznek a jövőben függőségi problémái.
Most pedig már csak várnom kell, hogy valamelyikük megérkezzen. Azt hiszem eléggé feltűnő látvány vagyok, ahogy így egyedül ücsörgök és mivel a nővel még nem találkoztam személyesen, csak egy bagolypostát kapott tőlem a kérésemmel, megelőzöm azt, hogy esetlegesen ne ismerjen fel. Legalábbis remélem.
♦ note: ♦

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Jane & Eddie & Hannah

Vissza az elejére Go down

Jane & Eddie & Hannah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Hannah Charpentier
» Part 14 / 1
» Jane Foster /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Három Seprû-