Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-10-13, 19:58Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Oké, azért erre kicsit még az én szemem is elkerekedik. Ott volt most is a reptéren és hogy más a tömeg eloszlása, meg hogy másokat is manipulál... azért ez tényleg elég meglepő összességében és kell pár pillanat mire megint felveszem a lazát csak azért is, mert hogy akkor sem hagyom, hogy rám ijesszen, hiszen gondolom ez a fő terv, hogy rám hozza a frászt és akkor majd figyelmesebb és körültekintőbb leszek igaz?
- De, ha ez ennyire nyilvánvaló, akkor miért nem kapja el könnyedén? - nem ez lenne az evidens, ha ő ilyen profi? Akkor vonja le a következtetést a tömeg eloszlásából és kapja el azt a valakit, ha nem csak valami légből kapott ötlet, vagy csak valami kamu üzenetekről van szó. Igen azért ezzel akkor is heccelni akarom kicsit, még ha most kivételesen megint magázom is, pedig előzőleg még a tegezésnél ragadtunk le. Ebből látszik, hogy azért mégis csak felpedzegetett bennem valamit.
- Bulizom? Te is így gondolod? - igen azért itt már sértődött a kérdésem nagyon is. Nem csoda, hogy megint visszaváltok tegezésre. Azért nem igazán szeretem, ha valaki így áll hozzám, hiszen nagyon is sok dolgom volt már azzal, hogy idáig eljussak és azóta is sem pihenek. - Baromság az egész! - fakadok ki végül, még toppantok is egyet a lábammal. Hát na a fenébe is idegesít, hogy valaki így áll ehhez az egészhez. Rengeteget dolgozom, utazom, nincsenek kapcsolataim, mert az már nem fér bele az életembe és most még a sulit is bevállaltam csak hogy fejlődjek. Alig alszom, a pihenés mint
[You must be registered and logged in to see this image.]
olyasmi kimarad az életemből, a szórakozás meg főleg. Még hogy bulizom! Aki ezt gondolja az már eleve nem érdemli meg, hogy egyáltalán csak a közelembe kerülhessen.
- Nem lelkizést várok, de ha megértőbb lennél, legalább egy kicsit... sokkal könnyebb lenne a dolgod, ebbe még nem gondoltál bele? - ha jól sejtem akkor nem, gondolom soha senki felé nem nyitott, akit ő védett, mert minek? Végül is mindenki csak egy-egy átlagos ember, akikkel nem kell foglalkoznia igaz? Megvédi őket akárkitől, az ismeretlentől, aztán hagyja az egészet a fenébe? Nekem viszont ez ettől még ugyanúgy nem tetszik, mert ez a lelketlen hozzáállás nem vezet semmi jóra sem, nálam legalábbis biztos hogy nem. Azt már nem is értem, hogyan várhatja, hogy elég legyen, hogy sokan szeretnek, hiszen valaki gyűlöl, őt pedig teljesen hidegen hagyom. Nekem fontos a visszajelzés, nem tudok kibékülni azzal, hogy valaki ilyen száraz és hideg módon áll hozzám, ez van. Ezzel csak felidegesít, épp ezért játszom vele, ezért villantom meg a lábaimat, provokálom, szándékosan.
- De én nem az életemet áldozom értük, ez egészen más. - a testőri pálya, olyan mintha önként vállalná valaki a halált. Én énekelek, azért teszem, hogy jobbá tegyem a világot, hogy kifejezzem magamat, hogy közvetítsek valamit. Ő embereket véd és mi van akkor, ha rosszul válogat? Mi van akkor, ha olyat véd, akit nem lenne feltétlenül értelme? Mi van, ha azért áldozza az életét, akiért nem is volt értelme?
- Jól van... nem kódorgok el. - ciccentek egyet, úgy rázom meg a fejemet a hülye felszólításra. Nem fogok elmenni, ha tényleg ennyire bizonygatja, hogy veszélyben vagyok, csak ne akarjon nekem folyton parancsolgatni. Persze azért nem viszem túlzásba azt a kényelmesebbe költözést, ez sem lesz sokkal lightosabb öltözet, mint a mostani csak azért sem. Ugyanolyan rövid nadrágot választok, mint előzőleg... csak azért is.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-10-09, 18:03

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Onnan, hogy figyel. Más a tömeg mozgása, ha van köztük valaki, aki többet akar. Képes manipulálni a körülötte állókat. Egyszerre rejtőzik, és fenyeget. Ezt nem értheted. Most is ott volt reptéren. – Mondom ki a nyers igazságot. Nem tehetek róla, Ninának tudnia kell, hiszen mielőbb összecsiszolódunk, annál könnyebb dolgom lesz ha valóban oda jutna a helyzet, hogy egyetlen szavamra azonnal lépnie kell. Azaz pattannia, hiszne nem fogok könyörögni, ha meg akarom védeni az életét. Ehhez pedig ha arról van szó, meg kell ismernünk egymás titkait, sötét múltját. Bármennyire is húznám a száját, csak úgy bízhat bennem, ha tudja hogy ki vagyok.
- Senki nem vitatja el az érdemeit Ms. Monroe. Most megfordult a dolog. Ön bulizik, míg mások gürcölnek. Ez is adhat féltékenységre okot. Hiszen erről van szó. Pontosan meg kell tudnunk, hogy mi az indíték. És számolnunk kell vele, hogy nincsen. Az a legveszélyesebb. Valaki csak bekattan, kiszemel egy híres embert, és a megszállottja lesz, amíg meg nem hal az egyikük. – Az első lépés az lenne, hogy elfogadja, egyátalán nem viccelek, de még a gyilkos sem. Újfent meg kell hökkennem butácska szavain. Megrázom a fejemet, és megkeményítem az arcomat.
- Hölgyem, nem azért vagyok itt, hogy lelkizzünk, az életét védem. Az nem elég? Nem elég, hogy mennyien szeretik? Én átérzem, hogy valaki meg gyűlöli, ez is egy szempont. – Már nem úgy értem, hogy gyűlölöm, de nekem számolnom kell a másik oldallal, hogy valakinek az útjában van. Különben sem néztem úgy rá, mintha nagyon utálnám. Csak az anyámból kiindulva megvetem az élete bizonyos sarokpontjait. Az nem baj, hogy száraz vagyok, csak úgy védhetem meg, ha kettőnk közül legalább egyikünk a logikát követi, és nem az érzelmeit. Tudom én, hogy a művészek mennyire túl vannak fűtve szenvedéllyel, nekem ez nem megengedhető, hiszen akkor nem is tudnám megfelelően elvégezni a munkámat. Pontosan tudom, hogy gyönyörű, és még a jelenlegi szinten aranyos lány, most is sikerül megnéznem a feltett lábait, ez valahogy mégis olyan tény, amely elvonhatja a figyelmemet. Nem mondom, hogy öltözzön garbóba, nekem kell értelmesebben lekezelnem az ilyen helyzeteket. Mintha nem is látnám. Lehet, hogy az egész világra hat a csábereje, rám hatástalannak kell lennie.
- Ön miért másokért énekel? Mindketten tesszünk, amihez értünk. Félelem nélkül. – Nem gond, hogy ha visszamagázott már megint, mert ha nem csinál nagy hülyeséget, én ugyan nem fogom tegezni. Azt a pár hónapot távolságtartóan kell leélnünk egymás mellett, érzelmi kötődés nélkül, pusztán a szokásokat megismerve. Ez ilyen egyszerűen működik, a lány viszont furcsa, az üzletemberiemmel ellentétben ő rendkívül sokat kérdez, feszegeti a határokat.
- Az út még hosszú lesz. Át kéne öltöznie valami kényelmesebbe. Hamarosan visszajövök. Ne kódorogjon el. – Adom ki az ukázt, és felemelkedek, mielőtt még elvesznék a kék ékkövek között. Kinyitom az ajtót, és remélem, hogy majd belülről ráfordítja. Végig járörözök az ebédlőkocsikig, az első osztályon felül viszont a másodosztályon is körülvizsgálódom. Nem nyitok be a kabinokba, ha a gyilkos a vonaton van, nem az első fél órában fog mutatkozni.


nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-09-16, 09:41Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Na igen nem egyszerű a helyzet, ha ilyen nehezen tudjuk a véleményünket egymás felé közelíteni és most úgy fest, hogy ez tényleg nem nagyon megy. Én számolok a következményekkel, előre is tervezek, de nem akarok folyton csak azzal számolni, hogy mi lesz ha. Nem akarom ettől függővé tenni az életemet és e miatt felhagyni azzal, amit szeretek, vagy eldobni azt, amit évek óta építek, mert nagyon sok munkám és energiám van ebben az egészben, ő pedig úgy fest, hogy ebbe nem gondol bele. Hirtelen változtatnom kéne, felrúgni mindent, amit elértem, nem foglalkozni a rajongókkal és az igényekkel, mert valaki fenyeget.
- De honnan tudod, hogy ez nem csak holmi légből kapott fenyegetés? - mi van akkor, ha változtatok, mert azt hisszük kell és pont ezt akarja az illető, hogy megfutamodjak, hogy változtassak az életemen, miközben nem is lenne rá igazából szükség? Én tényleg nem értem ezt az egészet, hogy honnan olyan biztos abban, hogy tényleg veszélyben vagyok? Mi van, ha rosszul gondolja és teljesen felesleges ez az egész cécó? Ő elvégzi a munkát, én viszont építhetem utána a romokból újra a karrieremet, mert esetleg e miatt elpártolnak tőlem azok, akik előtte hittek bennem, akiknek fontos voltam. Mintha ebbe bele sem gondolna.
- Nekem nem úgy tűnik. Tudod, hogy mennyi munkám van abban, hogy most itt vagyok? Nem valaki tolt hátulról. Amíg... amíg a barátaim szórakozni jártak el, én énekórára, amíg ők buliztak, én gyakoroltam és most ezt dobjam el csak, mert lehet hogy valaki álfenyegetőzik? - morcosan rázom meg a fejemet. Nem tudom, hogy milyen módon élt reflektor fényben, de arra tudok csak gondolni, hogy védett már olyat, aki szintén híres volt, mint én. Nem hinném, hogy ő maga volt olyan, akire odafigyeltek volna, vagy ő lett volna híres, ezt nem hiszem.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Viszont tényleg úgy látom, hogy nem értheti e miatt, hogy nekem milyen ez az egész. Nem akarok csak úgy lemondani arról, amiért megküzdöttem, elbújni és meghúzni magamat, mert ő azt mondja, amikor még csak az sem teljesen biztos, hogy a fenyegetés valós, mert mégis honnan tudhatnánk?
- Remek... tehát még csak meg sem próbálsz együttérzés mutatni igaz? - nem értem, hogy miért kell ilyen hidegnek és száraznak lenni, mintha nem is érdekelné, hogy mit mondok, sőt ha jól sejtem tényleg hidegen is hagyja az egész. Az én életemről van szó, ő pedig egy munkának veszi az egészet. Nem érdekli, hogy ez nekem milyen, vagy hogy esetleg rám milyen hatással van és csodálkozik rajta, hogy ha tehetem, akkor igenis kiskapukat keresek majd, mert nekem ez így... nagyon nem tetszik. Épp e miatt lep meg az, hogy végül mégsem csak leül velem szemben csendben, hanem kérdez. Bár gondolom ennek egyszerű oka van, az a dolga, hogy megismerjen, meg a szokásaimat és akkor könnyebben tud rám figyelni, meg keresztbe tenni nekem. Végül is... nem csoda az eddigiek alapján, hogy nem sok jót feltételezek róla.
- És tényleg nem fél tőle, hogy meghaljon másért? Ez elég kockázatos munka. Miért kockáztat azért, hogy más élhessen? - igen ezúttal magázom, talán a próbálkozása miatt vagyok rá hajlandó, mert legalább nem kukán utazunk végig és érdekel is. Miért akarna valaki másokért meghalni? Én biztosan nem tenném meg, mert... vadidegenekért adni az életedet? Ha az illető fontos személy, mondjuk a miniszter... de így. Nem azt mondom, hogy én egy senki vagyok, szó sincs róla, de akkor is testőrnek lenni, vállalni, hogy ha kell te halsz meg más helyett, főleg hogy ő még azért viszonylag fiatal is... ez valahogy számomra elképzelhetetlennek tűnik.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-09-12, 08:39

[You must be registered and logged in to see this image.]


Az egyértelmű, hogy ha én is úgy kezelném az életét, ahogyan ő, abban aztán semmi köszönet nem lenne. Nem lehet úgy hozzáállni az egészhez, hogy lesz ami lesz, nem ezért vettek fel. Pontosan azért kapok az apjától ilyen sok pénzt, mert tudják, hogy kiket védtem, milyen szabályok szerint élek, s ennek egyetlen módja van, a megvédett alkalmazkodik mindehhez, nem fordítva. Kész vagyok bizonyos tekintetben figyelmesnek lenni, hiszen nem facsarhatja ki magát, de hogy változtatásokra szükség lesz, az egészen biztos. Ha valaki életveszélyesen megfenyegette, azt komolyan kell venni, bármennyire is nevet rajta. Igaz, kissé azért megriadt, amit nagyszájúsággal igyekszik palástolni.
- Felfogom. Ez a lényege. A jelenlegi élete nem biztonságos. És ha a merénylő bizonytalanná válik az új szokásoktól, az nekünk csak jó. – Türelmesen válaszolok, végeredményben ő az ügyfél, én pusztán a szolgáltatást nyújtom. Nem veszíthetem el a türelmemet, még akkor is csendesen kell távoznom, ha rájövünk, hogy ez nem működik. A testőr nem jöhet ki a sodrából, az korántsem lenne profi. Nem azt mondom, hogy forduljon el az eddigi életétől, csak az ösztönei mellett
- Látszik, hogy nem ismersz. Nagyon is sokáig éltem reflektorfényben, pontosan tudom, hogy működik. – Emelem fel a hangomat, feleletem éles, és észre sem veszem, hogy ezen a ponton véletlenül sikerült letegezni, és már a modorom is hagy kívánnivalót maga után. Nem, nem kérek bocsánatot, miután ráeszméltem, rendezem a vonásaimat, pótcselekvésként a nyakkendőmet is megigazítom, hogy kicsit levegőhöz jussak. Gyönyörű, a lány gyönyörű, és azt hiszi, hogy mindent megtehet. Velem is úgy beszél olykor, mint valami eltaposandó bogárral, és úgy állítja be, hogy mindenki imádja. Sajnálatos módon ez igaz, én is alig tudok ellenállni az egyéniségének, a külsejéről meg ne is beszéljünk. Elfúló hangon köszörülöm meg a torkomat, én aztán rohadtul nem fogok beállni a sorba, azért vagyok itt, hogy megvédjem, nem azért, hogy a lábai elé boruljak.
- Meg fogom hallgatni az aggályait, és minden tisztelettel, de figyelmen kívül fogom hagyni őket. Bizonyos szinten az a dolgom, hogy felülbíráljam. – Immár ismét nyugodt vagyok, a munkám felelősségének teljes tudatában, nem is értem, hogyan történhetett meg, hogy kibillentett az egyensúlyomból. Amikor őt védem, nem szabad ilyen hibába esnem, hogy elragadnak az érzelmeim, pont azért lettem testőr, hogy másokat megvédjek, akár önmaguktól is.
- Jól van. A lényeget már elintéztem. – Bólintok, és helyet foglalok. Ha már kivillan a lába, nem tehetek róla, meg kell néznem, de mindez csak egy futó pillantás, aztán szemkontaktust veszek fel, kiismerhetetlen arccal. Belül persze azt gondolom, hogy nagyon provokatív, mintha nálam is feszegetné azokat a bizonyos határokat. Értem én, hogy művészlélek, mérhetetlen szabadságvággyal, és mintha ezt mindenkire rá akarná erőltetni. Rám is, hogy zavarba hozzon. Állom a sarat.
- Látszik is, hogy megy a dolog. Mármint... a rajongók számából ítélve. Nos.. ami engem illet.. Auror voltam, és hát felfigyeltek a képességeimre, először egy gringottsos kobold. Betörtek a bankba, én abban a különítményben voltam, akiket a rablók után küldtek. A kobold nagyon hálás volt, és megkért, hogy egy ideig legyek a közelében védjem. Többször az életére törtek, sikeres volt  a védelem. Másnak is ajánlott, így magától alakult így a dolog. Időközben egy speciális kiegészítő képzést is elvégeztem. – A pillantásom itt akaratlanul is visszasiklik a lábaira, ha ennyire össze vagyunk zárva, és szinte a képembe tolja, nem tehetek róla, hogy így sikerül. Keményre szűkítem a pillantásomat, maradok rezzenéstelen, csak karba fonom a kezemet, nyugodtan vallasson, én még nem kérdezek vissza. A vonat közben megindul, koradélután van, de ha éhes, csak szólnia kell, majd intézem.

nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-09-02, 15:43Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem is tudom, azt hiszem főként a fellengzős stílusa nem tetszik, ahogyan ilyen konok és komoly módon akarja nekem megmondani, hogy mikor és mit tegyek. Nem csoda, ha ez nem tetszik, mivel volt egy megszokott életem, amit eddig jól éltem, ahogy tetszett és most mindent fel akar rúgni. Megváltoztatni a szokásaimat és mindent és most még csak az elején azt sem nyögi ki, hogy mégis miért. Nem evidens nekem az, hogy ilyen nagy bajban vagyok, hiszen nem tudtam a levelekről és a fenyegetésről sem. Eddig is voltak körülöttem biztonsági őrök, azt megszoktam már, de olyanok nem, akik ilyen szinten meg akarták szabni az egész életemet.
- Jól van... nem igazán, de attól még megpróbálhatná felfogni, hogy teljesen felforgatja az életemet. - jól van érzem én, hogy próbál egy fél fokkal értelmesebben válaszolni, hogy most nem olyan vészesen számon kérő, mint eddig és a fellengzősség sem hallatszik ki a hangjából, de ettől még a tény megmarad, hogy nem veszi figyelembe azt, hogy az én életem nem arról szól, hogy bezárkózom valahova. Nekem vannak kötelezettségeim és rajongóim, akikkel foglalkoznom kell és nem tehetem meg, hogy arrébb hessegetek valakit csak azért, mert esetleg szerinte gyanús, mert ez finoman szólva is ártana a hírnevemnek, meg egyébként sem vagyok ilyen típus.
- Nem szándékozom meghalni, de a zenének élek és ezt kénytelen lesz elfogadni, ha engem akar védeni, igaz? Látszik, hogy soha sem élt a reflektorfényben. - fogalma sincs, hogy milyen ez és biztos vagyok benne, hogy arról sincs sejtése sem, hogy mennyi energia és mennyi feláldozás kellett ahhoz, hogy idáig eljussak. Nem fogom csak úgy sutba dobni azért, mert valami őrült megpróbálja az életemet felrúgni a fenyegetéseivel. Amúgy sem tudhatjuk, hogy az egész mennyire
[You must be registered and logged in to see this image.]
komoly igaz? Csak pár levél jött... pár levél még nem a világ vége, miért ne lehetne bármelyik egyszerű kamu csupán?
- Hát ha önnek nem zavaró... akkor biztos élvezetes lesz majd végigülnie az órákat. - rántom meg végül a vállamat és észre sem veszem, hogy lassacskán én is a magázódásra, ami nem teljesen szándékos, csak hát valahogy nehéz tegezni akkor, ha eleve ilyen komolyan beszél és néz folyamatosan. Arról nem is beszélve, hogy talán egy fokkal jobban viszonyulok hozzá, mint mondjuk az első tíz percben, mintha egyébként lenne más választásom... - Nekem nem lesz, ha az lenne, hát majd szólok. - hogy kopjon le, vagy tűnjön el, ne zavarjon, vagy meglógok előle, tudom is én. Azt nem szeretném, hogy minden esetben benne legyen az életemben, mert nem mindig akarok magam mögött egy láthatatlan árnyékon, mert én akkor is tudni fogom, hogy ott van, bármennyire is úgy tesz, mintha nem így lenne. A megjegyzésére csak egy pillanatra húzom el a számat. Pedig igenis keresni fogom azokat a kiskapukat, ehhez kétség sem férhet, aztán majd megpróbálhatja bezárni őket, de nem lesz az olyan könnyű.
- Akkor ne folyton csak az ablakokat lesd. - huppanok le most már én is vele szemben. Szépen keresztbe teszem a lábaimat, csak azért, hogy jól látta azokat a hosszú virgácsokat, hiszen rövid a nadrág, ami rajtam van, nem öltöztem túl, még csak nyár végén vagyunk, nincs hideg. Mondhatnám, hogy a kérdése azért meglep, de ez nem igaz, hiszen azért kérdez, mert meg kell ismernie kötelességből, hogy gondolom jobban kiismerjen és a szokásaimat is feltérképezze. Hát... majd meglátjuk, hogy mi lesz.
- Szerettm mindig is énekelni és sosem éreztem magamat kellemetlenül a színpadon sőt! Miért ön miért lett testőr? Ez... sokszor úgy kialakul, idővel rájön az ember, hogy mi foglalkoztatja igazán. - rántom meg a vállamat, miközben önkéntelenül az ujjaim az egyik elkódorgott, lelógó göndör szőke tinccsel játszanak. Persze én is az elején csak énekeltem, kórusban, aztán egyre jobban érdekelt és lekötött ez az egész, szóval... végül is miért ne próbáltam volna még többet kihozni belőle? Apa támogatott, én pedig élveztem a fellépéseket és végül tény, magával ragadott ez a káprázatos világ.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-08-31, 10:10

[You must be registered and logged in to see this image.]


A türelmem véges, ráadásul rohamléptekben fogy, holott alig egy órája szállt le a gépe. Komolyan nagy levegőt kell vennem, hogy ne forduljak sarkon, és hagyjam faképnél, ha nincsen rám szüksége. Nem csinálok büszkeségi kérdést, az ő baja, ha meg akar halni, ezt nem veszi elég komolyan. Gyönyörű, fiatal, és sikeres lány, nem fogja fel, hogy mennyi irigye van. Nekem nem azt kell nézni, hogy hányan imádják, hanem hogy hányan akarnak az életére törni. Anyám ezt ügyesen megelőzte, halálba itta és drogozta magát.
- Ms. Monroe, ért Ön a biztonsági intézkedésekhez? – Kérdezek vissza türelmesen, nem helyreigazítóan. Ha nem járt aurorképzőbe, nem képezték ki testőrnek, akkor bizony fogalma sincsen, hogy mit kell figyelnie, milyen mágiákat kell végrehajtani, puszta szeszélyből vágja rá, hogy ez így elég, és nincs szükség további komoly intézkedésekre. Bár már nem kamasz, mégis egy gyerek lázadásával dacol ellenem, mintha kivívná maga ellen direkt a halált. Provokatív, akár a szimpadon, volt már szerencsém látni. Talán pont ezzel hívja fel magára a figyelmet, valakinek bekattanhat ettől az elméje.
- Súlyos hiba ha őket helyezi saját maga elé. Csakis olyanokat védek, akik nem szándékoznak meghalni. – Mondom ki keményen, nem fogok engedni ebből, felőlem akár szét is tépheti a szerződésemet, ettől talán nem lesz kisebb a karrierem fénye, ráadásul nem is fontos, hogy egy sztár mit mond rólam, másrészt meg sosem azért csináltam, hogy hírnevet szerezzek magamnak. A lényeg mindig az volt, hogy valaki, aki már elért egy komoly poziciót, ne kelljen féltenie az életét. Erre itt vagyok én, akár meg is halnék érte. De nem, ő még ezt sem veszi figyelembe, láthatóan semmi sem érdekli. Akkor miért is töröm magam? Értelmetlen úgy nagyjából az egész.
- Kellemetlen? Ennél természetesebb dolog az én munkámban nincsen. Talán Önnek az lesz? – Kérdezek vissza, eddig mintha valóban feleslegesnek ítélné meg a jelenlétemet. A kérdés az, hogy miért merül fel benne, hogy ott vagyok. Elvileg láthatatlannak kell lennem, ebben igaza van, hogy nem befolyásolhatom az életét, feltéve, hogy ha betartja azokat a szabályokat, amelyek nélkül nem tudunk együtt dolgozni. Lehet továbbra is a rivaldafényben, ráadásul az iskolában is élheti az életét, csak éppen előre le kell egyeztetni, hogy hova megyünk, mikor mit csinálunk, nincsen lehetőségünk a spontán programokra.
- Ha kiskapukat keres, akkor legyen, majd bezárom őket. – Rándul meg az arcom, valamiért mintha szándékosan ellenem akarna játszani. Nem tudom, hogy miért jó ez neki. Mintha megszokta volna, hogy mindenki a lábai előtt hever, és belőlem is ezt akarja kicsikarni. Jó, gyönyörű, és édes a mosolya, ettől mégsem fogok úgy csinálni, mint mindenki más, nekem itt dolgom van. Gyorsan megnézem, hogy rendben vannak-e az ablakok, amelyek most zártak maradnak, és csak a belső levegőztetéssel kap majd friss oxigént.
- Nem félek. Nem is árt, ha minél többet megtudok Önről. – Felelem, és leülök valahol a közelében. Csak az a gondom, hogy továbbra sem vetkőzi le a csábos stílusát, s nem veszi észre, hogy ez nagyon is zavaró tud lenni. Ha az életéről van szó, nincsen olyan, hogy pihenő, minden józanságomra szükségem lesz, és olyanok, mint a bájcsevegés nem téríthetnek el. Hosszú lesz ez az év, ha végig így cicázni akar velem. Ellenben némi ismerkedés nem árt, hogy kiismerjem a szokásait. Miután ez a kívánsága, hát ránézek, bele a szemébe, tartva magamat belül keményen, hiszen attól még ugyanúgy, ahogyan a többség, észveszejtően szépnek tartom.
- Miért lett énekesnő? Sok lánynak szép a hangja. Ennyire vonzotta a színpad? – Kérdezem érdeklődő hangon, most kicsit hátadőlök az ülésen, innen belátom a folyosót is, viszont figyelmem nagy részét a lánynak szentelem.


nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-08-24, 17:51Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Az apám vette fel, nem pedig én, arról sem tudtam, hogy komoly a baj, csak nem értettem eddig, hogy miért kell még egy plusz testőr, amikor nincs semmi gond, erre most itt ez a fickó és megpróbál teljesen az irányítása alá vonni, amit nem igazán viselek jól senkitől sem. Határozottan nem tetszik a hozzáállása, hiszen én fizetem, vagyis hát az apám, de nem fogom hagyni, hogy mindent megmondjon, hogy mit tegyek. Nem fogom e miatt háttérbe szorítani az éneklést, vagy az életemet. Az a dolga, hogy hangolja szépen össze a kettőt, nem az, hogy teljesen bekorlátozzon, nehogy bajom essen, egyébként is eddig sem esett. Nem egy olyan rajongó fog nekem esni, aki autogramot kér a reptéren, ez annyira... túlzás.
- Miért nem elegek az eddigi biztonsági intézkedések? - azt hiszem ez a logikus kérdés, hiszen eddig minden jól ment így, akkor most miért is mentünk át paranoidba? Igen ez van akkor, ha én nem tudok róla, hogy mi is történik körülöttem, hiszen nekem senki sem szólt fenyegetésről, meg levelekről, meg veszélyről. Nem történt eddig az ég világon semmi sem, nem csoda, ha nem értem pontosan, hogy miért van szükség most arra a hirtelen jött változásra. Az életem úgy jó, ahogyan van, megszoktam már, nem igazán szeretem a nagy átalakításokat és most úgy néz ki, hogy azt akarja eszközölni, nem csoda, ha nem tetszik.
- Összefügg? Akármekkora is a baj, nem fogok eldobni miatta mindent. Én... a zenének és a rajongóimnak élek! - ő pedig oldja meg akkor ennek fényében, mert hogy nem fogok meghátrálni az biztos és nem fogom a
[You must be registered and logged in to see this image.]
koncerteket sem lemondani, ez is biztos. Majd úgy szervez szépen mindent, hogy ne legyen baj, addig pedig kell, hogy egy kicsit időnként piszkáljam. Azért nyúltam le a napszemüveget, no meg azért húzom ezzel a követés dologgal is. Azért az vicces lesz, ha ott fog állni mögöttem az órákon is... nem fog tetszeni, vagy rosszabbul jár, ha még ezek mellett mondjuk kellemetlen helyzetbe is hozom. Simán képes vagyok rá, még ha nem is gondolja.
- Tehát követni fogsz az óráimra is? Nem lesz kellemetlen nézni, ahogyan eszem, szórakozom, te meg... állsz majd a fal mellett? - oh, komolyan tényleg vicces lesz, talán még nem is terveltem ki, de hogy érdekes lesz majd kellemetlen helyzetbe hozni, az biztos. Aztán arról már nem is beszélve, hogy mi van, ha pasizni akarok? Meg kell majd szöknöm előle? Vagy ha valaki virágot hoz előbb átvizsgálja, meg letépi a plüss mackók fejét hátha átkozottak? Akkor fogom ám istenesen kiverni a balhét... nem akarok egy üldözési mániás testőrt magam mellé, ő pedig nagyon komolyan vesz mindent, fárasztóan komolyan, kész agyrém!
- Milyen kár! Bár akkor legalább udvarlókat ott fogadhatok, ez legalább kiskapu. - na persze titokban, mert ha valaki szólna, hogy benézne hozzám a végén még első körben átkutatná... az is izgalmas lesz, ha elmar mellőlem mindenkit. Na nem mintha túl gyakran pasiznék, nem fér bele az időrendembe, de nem értékelem, ha még a lehetősége sem lesz meg. Lehuppanok, amíg ő a kabint nézi át, annyira nem vagyok galád, hogy nekiálljak mást is tenni... még nem legalábbis.
- Előre láthatóan most pár hónap pihenő, kisebb koncert egy lesz, de a pontos menetrendet én sem tudom fejből. Félsz... rám nézni, vagy ezt tiltja a szabályzata? - szándékosan keresem a tekintetét időnként, mert egyértelműen időnként nem igazán hajlandó rám nézni. Rendben van, hogy a környezetet figyeli, de kimondottan idegesítő úgy beszélgetni, hogy a másik alig-alig néz a szemedbe, pont e miatt nyúltam le a napszemüvegét... erre nem értem el vele a célt.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-08-22, 16:43

[You must be registered and logged in to see this image.]Nem tudom, hogy meddig fogunk még egymásnak feszülni, számomra olyan egyszerű lenne a képlet. Fizet azért, hogy pontosan megmondjam, hogyan úszhatja meg. Nem akarom én megváltoztatni az életét, de az ő hibája, ha eddig ilyen szabadjára engedte az elképzeléseit azt illetően, hogy hogyan is kezeli az egész biztonsági kérdést. Lássuk be, ő egy gyönyörű, mindenki által imádott fiatal csillag, akit a fél világ imád, a másik fele gyűlöl, egyedül még akkor is kevés lennék, ha véletlenül hallgatna rám. Erre azonban még nem került sor, ráadásul már vissza sem táncolhatok a szerződésből, úgyhogy csak az a kérdés, hogy melyikünk hal meg először. Nem jöhetek jól ki a dologból, ugyanis ha én akkor legalább megvédtem, de annyi, ha meg ő... nos ebben az esetben csak a karrieremnek vége. Csoda, ha ezek után úgy nézek rá, mint egy véres rongyra? Ő meg itt kacérkodik velem, úgy kezel, mintha valami plüssmaci lennék, aki édes, bájos, de akkor már bedobható a sarokba, ha saját életre kel, és megpróbál logikus tanácsokat adni.
- Nem hölgyem. Felfogtam, hogy meg kell jelenni a koncerteken, sajtótájékoztatókon. Annyit mondtam, hogy a szükséges biztonsági intézkedések az én dolgom, ezt minél hamarabb felfogja, annál zökkenőmentesebben fogunk tudni együtt dolgozni. – Felőlem aztán szét is tépheti a szerződésemet, annyival egyszerűbb dolgom lesz, hogy hátat fordítsak neki. Nem is tudom, hogy mennyire lenne helyes, lehet, hogy fel sem fogja, hogy az életével játszik, és valahogy meg kéne értetnem vele, viszont ez nem az én dolgom.
- A kettő összefügg Ms. Monroe. Nem nyitok róla vitát, hogy milyenek a módszereim. Kénytelen lesz elfogadni, amit mondok. – Nem szándékozom börtönbe vágni, viszont az én dolgom megítélni, hogy egy rajongó mennyire lelkes, vagy éppen veszélyes. Ő nem ért az ilyesmihez, maradjon az éneklésnél, én is teszem a dolgomat. Ha a rajongók eléggé szeretik, meg fogják érteni, hogy védem a kedvencüket.
- Így van. Ahogy a hölgy megy, oda megyek én is. – Nem túlzottan érdekel, hogy ha ezzel netán nevetségessé teszem a diákok előtt, vagy hogy ha nem járhat el bulizni. Minden olyan esemény, amelyre nincsen ráhatásunk, potenciális veszélyt jelenthet. Mivel sikerült elbúcsúzni a stábjától, átvágunk a pályaudvaron, fel a vonatra, amely még nem mágikus, ellenben a muglik is ismerhetik őt, mert köztük is ad koncerteket, csak nem olyan látványelemekkel operál. Na igen, Nina főleg a varázsvilág körében érzi magát az elemében. Egyszer mintha egy seprűre is felpattant volna, ahogyan az anyám csinálta annak idején.
- Nem szándékozom a hálószobája nyugalmát zavarni. – Rázom meg a fejemet, segítem le róla a kabátot rezzenéstelen arccal, és valóban megvárom, amíg elhelyezkedik, nem ülök le, amíg nem kínál hellyel, viszont el sem megyek. Szándékomban áll átvizsgálni a kupét, ki tudja, hogy mennyire tették biztonságossá, és tették meg, amit kértem.
- Mikor kezdődik majd a koncertsorozat? Mennyit fogunk az iskolában tartózkodni? – Kérdezem most mégiscsak az arcára vetve a pillantásomat. Az aranyszőke tincseket igyekszem közömbösen nézni, mintha rám nem hatna a fiatal lány angyali bája. A valóság persze más, de ez most nem számít.


nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-08-18, 20:43Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem hiszem, hogy bárki jól viselné azt, hogy lenézik és úgy viselkednek vele, mint egy óvodással, csak azért, mert a másiknak az a dolga, hogy megvédjen. Ettől még nem kéne úgy állnia hozzám, mintha teljesen hülye és életképtelen lennék, mert nem vagyok az, csak szeretem így az életemet és nem szeretem, ha megmondják nekem, hogy mit tegyek és főleg ha bekorlátoznak, mint ahogy ő próbálja meg azóta, hogy megérkezett. Az én dolgom, hogy hány autogrammot osztok, mert ha nem teszem, akkor ezzel a rajongókat vágja el tőlem, ezt pedig nem fogom neki hagyni.
- Tehát akkor innentől zárkózzam be és ne találkozzam senkivel sem, mert azt mondtad? Ez nem így működik, vannak kötelezettségeim is, még ha ezt nehéz is megérteni. - nem fogom hagyni, hogy teljesen bekorlátozzon, mert mégis csak én vagyok a főnöke nem? Ha akarom, akkor kirúgatom és keresek helyette mondjuk valaki mást, vagy az apám majd keres helyette valaki mást. Ha nem ragaszkodna annyira hozzá... mennyivel jobb lenne, de sajnos apa azt mondta, hogy ez a fickó kell, mert annyira nagyon profi. Lehet, hogy jól tudja védeni az embereket, de hogy emberség nincs benne az is biztos. Én viszont nem fogok meghátrálni, valahogy kihozom belőle azt, hogy odafigyeljen rám normálisan, eljátszom a napszemüvegével, feszegetem szépen a határait és majd szépen fokozatosan rájön, hogy nem hódolok be neki és nem fogom az egész életemet megváltoztatni, csak mert szerinte kellene. Persze ezek után a hír eléggé meglep és első körben talán ledöbbent, de csak első körben, mert azt nem éri el vele, hogy meg is hátráljak, talán csak pár másodperc az esetleges riadalmam.
- Felárat? Milyen vicces... az a dolga, hogy
[You must be registered and logged in to see this image.]
megvédjen, nem az, hogy bezárjon valahová egész életemre igaz?
- akkor tegye a dolgokat biztonságossá, de ne úgy, hogy mindent gyökeresen megváltoztat, mert azt nem fogom engedni neki és főleg nem, hogy elzárjon a rajongóktól, vagy börtön legyen innentől az életem, amíg el nem kapják azt a valakit. Rámehet a hírnevem, ha sokáig tart. Ebben a szakmában, ha hosszabb ideig kiesek a vérkeringésből, annak nagyon is lehetnek következményei.
- Szóval az összes levelet el fogod olvasni, amiket nekem küldenek? Órákra is elkísérsz majd? - persze védelem, de miért kell ennyire merevnek lennie és így állnia ehhez az egészhez? Nem ártott még nekem senki sem és nem is biztos, hogy bárki fog, de már előre úgy állítja be, mintha bárki szembe jöhetne és kész. Azért kell a kalap, meg a napszemüveg, meg a külön kupé és látom, hogy mennyire figyel. Akkor leszek morcos, ha majd félrelöki az első rajongót, aki csak köszönni akar, vagy megcsodálni. Igazán remek lesz, komolyan!
- Vigyázni fogsz az álmaimra is igaz? Végül is... engem nem zavar, ha téged sem. - egy pillaantra azért megingok, amikor elindul a vonat, de épp csak egy pillanatra, aztán meg is találom újra az egyensúlyomat. Szépen beljebb lépdelek, a lapot ledobom és persze a napszemüveget is, nem kell túlzásba vinni itt már, legalábbis nagyon remélem. Aztán jön a vékony kis kabát is, vajon azt is megvárja, amíg lerúgom a cipőt és kényelmesen elhelyezkedem? Egyáltalán közös szobája lesz velem, vagy majd csak egy szomszéd szoba?

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-08-16, 21:21

[You must be registered and logged in to see this image.]

Biztos voltam benne, hogy nem fogja túl jól viselni, hogy ha lenézem, és cinikusan kezelem a dolgait. Nem szokták. Azokkal tudok korrektebbül viselkedni, akik teljesen elfogadják a jelenlétemet, és maguk is tudják, hogy veszélyben vannak. Akik az érzelmeikre hallgatnak a józan ész alapján, mint ahogyan az anyám, ugyanúgy a kanálisban fogják végezni, az ital és a drogok rabjaiként. Most még maga a tökély, szándékosan el kell fordítanom a tekintetemet, hogy ne keressem az övét, mert attól csak zavarba jönnék. Nem akarom megadni neki, akkor úgy érezné, hogy uralkodhat rajtam. A munkaadóm, és maradjunk is ennyiben.
- Azért Ms. Monroe mert mindegyikkel növeli az esélyét, hogy megtámadják. – Felelem higgadtan, nem tisztem kioktatni, ám biztonsági kérdésekben nálam kell, hogy legyen az irányítás, ellenkező esetben rengeteget fogunk még hadakozni. Az már régen rossz, ha a saját életéért még vele is meg kell küzdenem. Úgy vélem, hogy már millió testőre van, én csak a sokadik vagyok a sorban, már biztosan megszokta az ilyesmit, de olyan buta kérdéseket tesz fel. Vagy komolyan eddig nem így kezelték volna a biztonságát? Meg lennék lepve. Az apjával alaposan el kell majd beszélgetnem. Áh, semmi értelme, a kis hercegnő teljesen úgy tűnik. Hogy a kezében tart mindent, és mindenkit, egyedül dönt mindenben, legfeljebb arról nem tud, amit szándékosan hallgatnak el előle. Nehéz dió lesz a francba is. Már az elején be kéne dobni a törölközőt a csúnya kötbér ellenére is. Kizárólagos szerződést irattak alá velem, hogy amíg a lányt védem, addig mást nem tehetek. Na jó, ha kórházba kerülök, nyilvánvalóan felmentést kapok. Fogösszeszorítva kell tűrnöm a szeszélyeit.
- Végülis játszhatunk így is hölgyem. Bátorságra vall, hogy nem fél, nem fogok felárat kérni, ha meg akarja öletni magát, nem teszi kockára a hírnevemet. – Jegyzem meg jegesen, a testőrvilágban egyértelműen küztudott, hogy vannak agyament ügyfelek, akiket egyszerűen nem lehet korrektül megvédeni, ilyenkor megtesszük, amit tudunk, és ha meghal az illető, hát istenem, benne volt a pakliban ilyenkor.
- Én még nem sokat Ms. Át kell gondolnom, megvizsgálni a leveleket, miután biztonságossá tettük az iskolai lakosztályát. – A stábtagok morgolódnak, az apján kívül a többiek talán nem gondolták, hogy nem lesz rám szükség? Kiismerhetetlen arccal nézek át rajtuk, csak a lány véleménye számít. Az is csak addig, amíg meg nem tudjuk beszélni a dolgait. Kilépek a kocsiból, amikor az megáll, és várakozom, amíg Nina kiszáll, és elbúcsúzik a többiektől. Miután én hoztam neki kalapot, és napszemüveget, kénytelen felvenni, aztán gyorsnak kell lennünk. Ezúttal velünk van a szerencse, pár csodálkozó tekintettől kisérve fel tudunk szállni a vonatra, amely majd Észak-Angliába visz, onnan majd egy szárnyas hintóval fogjuk megközelíteni a Roxfortot. Miután már előre megjegyeztem a kupénk számát, magabiztosan haladok előtte a folyosón, nem engedve, hogy lemaradjon, a csomagjait már feladták, így csupán egy kisebb bőröndöt hozok, amiben az éjszakai szerelése van, merthogy hálókocsiban alszik majd, nekem csak egy fülkém lesz mellette, jó az úgy. Amint elérjük a kupét, amely enyhén luxusba megy át, leteszem a csomagját a földre.
- Kívánja, hogy maradjak egy darabig hölgyem? – Kérdezem jellegtelen hangon, még utána kéne néznem a vonat tervrajzának is, amit magammal hoztam, nagyjából már memorizáltam is, de nem árt újraismételni. A vonat lassan zötykölődve megindul. Remélem tűsarkúban nem veszti el az egyensúlyát.


nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-05-27, 23:05Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Végül is, ha innen nézzük, akkor engem sem különösebben érdekel az ő véleménye. Nem leszek kihunyó csillag. Én tudom, hogy mit akarok az élettől és lehet, hogy nem mindent értek még a világból, lehet hogy vannak dolgok, amikhez naivan, vagy még hozzáértetlenül állok hozzá, de attól még tiszta a szívem és tudom, hogy nem fogok csak úgy elbukni az úton, mert nem olyan típus vagyok és kész. Őt pedig... majd szépen elviselem valahogy, ha elég kitartó leszek, akkor remélhetőleg menni fog, még ezzel az érdes jellemével és hozzáállásával együtt is.
- De akkor miért baj, ha nem csak ötöt írok alá, hanem többet? - mert most akkor ha valaki végezni akar velem, akkor nem azonnal teszi, hanem meg várja míg aláírok húsz cetlit és egyebet, aztán majd utána? Szerintem ennek semmi értelme sincsen. Nem akarok egy túlzottan paranoiás testőr miatt teljesen elhatárolódni mindenkitől, hiszen minden sztárt a rajongói éltetnek, ez így van és így is a normális és nem értem, hogy ezt ő miért nem érti meg. Előtte a legtöbb testőr felfogta a lényeget... meg egyébként is elvileg én vagyok a főnök, mégis úgy ugráltat engem, mintha ő lenne az, pedig tőlem... jó az apámtól, de akkor is... szóval tőlünk kapja a fizetését. Nem viselkedhet úgy velem, mintha én lennék az ő beosztottja. Ezért van, hogy már-már célnak tűzöm ki, hogy megrezegtessem ezt a komor páncélját, a napszemüveggel, meg a többivel. Komolyan zavaró. Az viszont már
[You must be registered and logged in to see this image.]
tényleg eléggé meglepő és megrázó hír, ami kiderül és erre tényleg nem igazán számítottam, hogy... fenyegető leveleket kaptam és valaki tényleg meg akar ölni... ez még nagyon új nekem és nem is értem, hogy miért titkolták el előlem. Nem borultam volna ki... komolyan nem!
- És ezt... ezt nekem miért nem mondták eddig? De tőlem ne várja, hogy meghúzom magamat és e miatt nem teszem azt, amit kell. Nekem fontosak a rajongóim, nem fogok elmenekülni és reszketve kuporogni egy sarokban! - kicsit még ki is húzom magamat. Lehet, hogy van bennem egy adag ijedtség, de azért ahhoz túlságosan büszke vagyok, hogy bárki a sarokba szoríthasson. Egyébként is nekem ez az életem, a szereplés, az éneklés, nem fogok csendben várni, amíg az a valaki elő nem kerül. És ha nem kerül? Akkor teljesen meg kell változtatnom mindent? Eszem ágában sincs! Dacosan nézek az újdonsült testőr szemébe, ha már legalább a napszemüvegét lenyúltam. Apró siker, de siker. - Mit lehet tudni erről a valakiről és hogyan fogják elkapni? - mert ez a lényeg igaz? Én pedig e miatt nem fogok változtatni a szokásaimon és távol maradni a rajongóktól, azt remélem tudja. Ezek után persze, hogy nem tetszik a kalap, meg a napszemüveg, hiába hogy tudom, hogy nem sok választásom van. Talán igaza van, ennyit engedhetek, de a vonaton akkor is leveszem a napszemüveget, meg a kalapot is. Maximum majd behúzza a függönyöket, de... nem akarok rejtőzködni, az nem az én stílusom.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-05-23, 09:42

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem nagyon érdekel, hogy mi rólam a véleménye. Ha kell, én szavakkal is kifejezem, hogy mit gondolok a viselt dolgairól. Elkényeztett hercegnőnek találom, aki bármennyire is gyönyörű, az csak  máz, csak smink, nem számít, hogy alapból milyen kislányosan bájos, állandóan mindenki körülötte lóg, magától a cipőfűzőjét sem tudná bekötni. Talán nem kéne ennyire lenéznem, ez igaz, de túl sok hasonló csillagokot láttam már kihúnyni, hogy tudjam, egyenes út vezet a bukáshoz.
- Értem én. És igaza van a hölgynek, azért vagyok ott, hogy ez ne történhessen meg. – Valóban nem mosolygok, nagyon is komoly témákról beszélünk, amelynek tekintetében ő nincs tisztában vele, hogy mekkora veszélyben van. Ő most mindent csillogásnak él meg, míg én már láttam hozzá hasonló sztárokat kifordult végtagokkal, rémülten sikoltozó rajongók gyűrűjében. Nem fogom elmondani a lánynak, hogy mi történt az anyámmal, mert akkor egyből úgy tűnne, általánosítok. Lényegében igen, a tapasztalat bizony ezt mutatja, sokan térnek rossz útra. A művészek többsége olyan, hogy túlfűtött érzelmileg, nem tudják meglátni, hogy hol van a határ a sztárság, és a még normális viselkedés miatt. A lány valóban kedves, csak éppen túlzottan az, méghozzá mindenkivel. Mintha úgy ítélné meg, hogy ez kell ahhoz, hogy mindenkié legyen. Egyszerűen nem lehet átadni magunkat ennyire a közösségnek.
- Az elővigyázatosság igen. – Csóválom meg a fejemet sajnálkozva, nem akarom én bántani, de nem azért vagyok itt, hogy a komornája legyek. Nem azért vettek fel, hogy szórakoztassam. Igaz, teljesen rosszban nem is lehetünk, bíznia kell bennem annyira, hogy fél szavakból is megértsük egymást. Hihetetlenül bájos, még nem vesztettel el a gyermeki ártatlanságát, viszont már kezdi felfedezni magában a szunnyadó nőt. Pont ezért kell alaposan távol tartanom magam tőle, mert semmilyen kötődést nem alakíthatok ki, akkor aztán tényleg szarrá aggódnám magam. Tartsuk csak meg a távolságot. A kérdése alapján úgy látszik mindenki tud a dologról, csak ő nem. A menedzser most az arcába temeti a kezét, én azonban elégedetten bólintok, jobb, ha tiszta vizet öntünk a pohárba.
- Ms. Monroe, azért vagyok itt, hogy megóvjam az életét. Kéretlen leveleket kap egy ideje. Újságokból összeollózott betűkből van ragasztva. Nagyjából arról van szó, hogy az illetőnek nincsen semmilyen, önnek meg van mindene, ezért az emberünk el akarja venni ezt a mindent. – Most a szemébe nézek, és miután nincs rajtam a szemüveg, alaposan meg is nézhet, nem kapom el a pillantásomat. Lassan kiérünk a vonatállomásra, itt már jóval kevesebben vannak, nem adtuk közre az énekesnő útvonalát, szándékosan. Előveszem a hatalmas kalapot, és a női napszemüveget, most álcázni fogjuk, nem vágyom még egy rajongós körre. Itt amúgy is elbúcsúzunk a stábtól, ha ketten leszünk, nem keltünk akkora feltűnést.


nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-05-17, 17:38Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Fogalmam sincs, hogy miket gondol rólam, de ha tudnám még az is lehet, hogy a végén kapna egy jó kiadós pofont, csak hogy ne szálljon el ennyire magától, mert most láthatóan pont erről van szó. Engem totál lenéz, ez igazából a pillantásaiból is látszik, ellenben azt hiszi, hogy ő egészen tökéletes és hogy természetesen mindent tud, amit csak tudni lehet, helyettem is. Hogy épp kinek adhatok autogrammot és hogy hányat... pedig őszintén szólva nem is kéne hagynom, hogy így viselkedjen velem, mert semmi köze hozzá, hogy mit csinálok, baromira semmi köze. Az a dolga, hogy megvédjen, nem az, hogy totálisan bekorlátozzon és elszakítson attól, amit szeretek csinálni, ami az életem lényegét adja.
- Szóval még a viccet sem érted. De, ha valaki meg akar merényelni... akkor pár aláírás alatt is megteheti nem?- úgy is lesz valami frappáns és tökéletes válasz, mert ő jobban tudja és persze direkt mondom így, bár kétlem, hogy akár csak egy félmosolyt is varázsolhatnék az arcára. Lehet, hogy az izmai képtelenek arra, hogy mosolyba húzódjanak. Igen... simán el tudom képzelni, bár a napszemüveg alatt igazából még az sem látszik, hogy esetleg a szeme egy fokkal kevésbé komoly-e, vagy akármi, pedig nem hiszem el, hogy tényleg mindig ennyire komolyan vesz mindent. Oké, ez a munkája, de valahogy annak a típusnak tűnik, aki még a munkán kívül is pont ugyanilyen savanyúan viselkedik.
- Igen, maradok addig, ne aggódj e miatt. - amúgy se rángatnám el magammal sehova, ha
[You must be registered and logged in to see this image.]
egyszer ennyire morcos típus és ennyire negatívan áll mindenhez hozzá. Volt már nekem olyan testőröm, aki határozottan cuki volt és nagyon is kedvelhető, még akár kártyapartit is le lehetett vele nyomni, ha épp arról volt szó, de ez a srác olyan igazi fárasztóan komoly kategória, mintha minimum az egész élete már többször romba dőlt volna. Nem jó ez, ezért is kapom le róla a napszemüveget, mert rossz nézni, hogy... még csak a szemét se látom.
- Világos, fő a titokzatosság, no meg az elővigyázatosság! - még katonásan szalutálok is egyet, de aztán elsüllyesztem a táskámban a napszemüveget csak azért is és persze látszik a szám sarkában megbújó nevetőgödröcskékből, hogy egyébként igenis elég jól szórakozom ezen az egészen. Akkor viszont lefagy a mosoly az arcomról, amikor meghallom a kérdést. Oké tudom volt már szó róla, hogy van valami gond, apa azért vette fel ezt a fickót, de igazából túl sokat nem tudok az egészről, úgyhogy érthető, ha sikerül kissé elképedni.
- Miféle merénylő? - értetlenül nézek előre a sofőr felé, aki nagyon úgy fest, hogy szintén tudja, hogy miről van szó. - Komolyan, miféle merénylő? Azt hittem ez az egész főleg apa... nem tudom, túlféltése újabban. - nem zavarodom azért teljesen össze, de rendesen meglep a dolog. Nem tudom, hogy mi ez az egész. Akkor e miatt ennyire elővigyázatos. De én akkor sem akarok elbújni és elmenekülni, mert annak semmi értelme sincs. Nem fogok menekülni egész életemben, és meghúzni magamat, mert valaki fenyeget.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-05-14, 21:59

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem várom, hogy megértse. Egyszerű; fogadja el. Ő a munkaadóm, legalábbis az apja, a menedzsere, viszont én irányítok, hogy túlélje a mai napot, és a holnapit is. Nem számít, hogy azt mutatja, keblére ölelné az egész világot, és engem fog csak utálni. Az érdekes az a dologban, hogy azt hiszi, sokaknak fontos. Bármennyire is így tűnik, végtelenül egyedül van. Mind egyedül vannak. Csak idő kérdése, hogy erre ráébredjenek. És akkor jön a pia, a drogok, az önsajnálat. Majd a bulizás, amivel felejteni próbál, mesterségesen feldobni a lelkületét, hogy még partykirálynő lehessen további két-három évig. A leépülés lassú jelei. Már most elkezdte, sablonszerűen viselkedik. Csoda, ha az anyámat látom benne? Mindegy, nem is fog érdekelni, amíg nem az én felügyeletem alatt kap tüdőemblóliát a feszített tempótól. Remélem nem lesz olyan hülye, hogy egyetlen fejfájásra máris maroknyi nyugtatót vesz be, az ilyesmikre is figyelnem kell, nem csak a merényletekre. Csoda, hogy pelenkáznom nem kell.
- A merénylők nem bombával szoktak ölni. Látványosan, nagyobb tömegben teszik azt. Látni akarják a többi reakcióját. Hallani a sikolyokat. Kétlem, hogy a plüssmackókban bomba lenne. – Jegyzem meg rezzenéstelen arccal. A kisasszony roppant vicces kedvében van, igazán diskurzust akar indítani. Ha ennyire unja magát, szívesen kioktatom, nem mintha lenne jelentősége a belé fektetett energiának, ha odajutunk, úgyis dacolni fog, nem érti meg, hogy az élete a tét, vele is meg kell küzdenem, nem csak a merénylővel. Kérhetnék dupla pénzt is.
- Karácsonyig szól a szerződésem, az édesapja biztosított róla, hogy Európában marad addig. A tengerentúlra nem megyek, az nem az én világom. – Nem értem az előrehajolását, nem hőkölök hátra, tőle elvben nincsen félnivalóm. Meglep amit tesz, mégsem csapok a kezére, vagy csavarom ki a csuklóját, hogy visszaszerezzem az elorzott napszemüveget, ellenben a miértje érdekel.
- Azért Ms. Monroe, mert akkor nem látják, hogy hova nézek. – Sem a bókot nem köszönöm meg, sem pedig a hangulatom nem vált enyhébbra. Maradjon akkor nála, az elsőtítétett limuzinban nincsen rá szükségem, ráadásul az üveg csak egyirányú, kifelé azért látunk, a pályaudvarra tartunk, a roxfort expresszhez.
- És mit tud a merénylőnkről? Miket írt? – Az elől ülő menedzser a homlokára csap, kínjában csóválja a fejét, amin én elmosolyodom. Hát persze, a lánynak nem mondták el. Ostobaság. Ha nem tud róla, akkor nincs résen. Nem mondom, hogy legyen paranoiás, ám ha nem fél, nem tart senkitől, akkor gyanutlanul fog belesétálni a gyilkos karjaiba, nekem pedig nem fog hinni, ha védeni akarom.


nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-05-06, 16:32Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem nagyon tetszik ez az irányítgatás dolog, meg hogy megpróbálja nekem megmondani, hogy kivel és mit tehetek és hogy hány aláírást oszthatok ki. Pont a miatt szeretnek annyira, mert figyelek a rajongókra, mert nekem ők fontosak, mert tudom, hogy ez így kell, hogy működjön. Ha oda vannak érted, akkor nem hagyhatod őket figyelmen kívül. Persze nekem is vannak fárasztóbb, vagy nehezebb napjaim, de akkor is igyekszem időt szakítani rájuk, és akkor is osztani pár autogramot, de ő ezt láthatóan nem igazán fogja fel. Nem fogok teljesen megváltoztatni mindent csak azért, mert ő ezt várja el tőlem, meg mert akkor majd így minden sokkal egyszerűbb lesz. Vannak rosszakarói mindenkinek, akik nem értékelik úgy, amit tesz, ahogyan kéne, az élet már csak így megy, de ha bedőlök a fenyegetéseknek és visszahúzódom azzal nem mutatok jó példát senkinek sem. Az a lényeg, hogy harcolj, kiállj magadért akkor is, ha nehezebb a helyzet. Nem lehet csak úgy alapot adni a rosszakaróknak, az sosem jó megoldás, és én nem is akarom ezt tenni.
Ezért is van, hogy nem nagyon tetszik az, hogy el akar rángatni, pedig én még igazán írtam volna tovább. Húzom a számat úgy istenesen, amikor betuszkol majdhogy nem a kocsiba. Még naná, hogy az utolsó pillanatban is integetek, és próbálom még az utolsó pillantásokat is elkapni.
- Szóval Burke... Ezek után majd az ajándékba kapott plüssmackók hasát is fel fogod vágni, hátha titokban robbanó időzítő mágia van bennük? - jó tudom lehet azt mágiával is detektálni, de hát na nem vagyok oda ettől a helyzettől. Nekem ez fontos, ő pedig még csak bele sem gondol, még kicsit sem. Pedig a legtöbb beosztottunkkal ki szoktam jönni, a
[You must be registered and logged in to see this image.]
testőrök nagy részével is, de ez a fickó egész másnak tűnik, pedig fiatal, mégis... komolyan nehezebb esetben tűnik, mint az öreg Jackson, aki pár hónapja ment nyugdíjba. Vele legalább el lehetett beszélgetni, ő meg mintha reggelire erős paprikát evett volna, vagy citromot és a miatt ilyen fancsali a képe folyamatosan. Felszökik a szemöldököm, amikor a lufi durranásnak hála jön a védekező reakciója. Komolyan egészen dögös lenne, ha látni a szemét is kicsit a napszemüveg mögött, ha nem lenne ilyen nyúzott és túlságosan komoly a képe... Vajon miért lehet ilyen? Hát naná, hogy pár pillanatig fürkészem az arcát, amikor visszaül a helyére, ezért pár másodperces fáziskéséssel sikerül eljutnom oda, hogy válaszoljak a feltett kérdésre.
- Jó eséllyel minimum a tanév végéig, hogy tanuljak, aztán jön a nyár a turnék, majd ha minden jól megy akkor folytatom tovább, de tudja... - és itt gondolkodás nélkül hajolok kicsit előre, hogy simán lekapjam a szeméről a napszemüveget, ha csak nincs valami irtó gyors reakciója, amivel leveri a kezemet, vagy efféle. - Így sokkal jobb, szép a szeme, nem értem, hogy miért jó takargatni. - váltok át én is magázásra. Nem is tudom... végül is ez a tisztelet jele és tudok én tisztelettudó is lenni, főleg ha úgy érzem, hogy valakivel érdemes. Egy próbát megér, hogy hogyan viselkedik. Nem akarok én folyton csak savanyú ábrázatot nézni csak azért, mert neki... ez megy jobban, vagy erre állt rá az arcberendezése.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-05-04, 15:42

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nehéz most még megítélni, hogy mit hoz a jövő. A lány most van a virágkorában, gyönyörű és tehetéges, bármikor elindulhat a lejtőn. Lehet, hogy már régen nem őt védem, amikor csak hallom a hírekben, hogy mi történt majd velük. Ezért is döntök úgy, hogy nem fogok kötődni hozzá, nem érdekelnek a magángondolatai, az életéért fogok felelni, és ha utálni akar, akkor tegye bátran, nem azért kapom a fizetésemet, hogy imádjon. Csakis az a cél, hogy túlélje, bármi áron. Jó, azért a lába ne szakadjon le, de ha közben csökken a renoméja a rajongói körében, az engem aztán rohadtul nem fog érdekelni. Ő áll a küldetésem közeppontjában, de az apjának, és a menedzserének felelek, neki nincsen joga kirúgni sem. Egymáson átkulcsolt kezekkel várom, hogy aztán bólintva köszönjek, és vezessem fel a hazamenetele logisztikáját. Máris kötekszik, a tegeződésre nem kapom fel a fejem, megszoktam már hogy esetenként szolgának tekintenek. Viszont bizonyos tekintetben most én leszek a főnök, még a várható konfliktusok ellenére is.
- Mert én tudom megítélni.. – Kezdenék bele, ha rám figyelne. Ez korántsem történik így, úgyhogy finom erőszakkal fogom meg a karját úgy az ötödik környékén, hagyom még befejezni, majd vonom is tovább, be a sötét bmw-be, hátra ülünk, elől pedig a sofőr, és a menedzsere. Megyünk majd ki a vonatállomásra a Roxfort Expresszhez.
- Burke. Az megfelel. – Nem kell engem miszterezni, vagy a keresztnevemen szólítani, nem vagyunk, és nem is leszünk olyan közvetlen kapcsolatban, ez csak munka, nem fog meghatni a közvetlen kis mosolyával, hiszen úgy gondolja, az egész világ a lábai előtt hever. Most még talán, gyorsan el fog múlni. Előrehajolok, hogy kérdezzek valamit a menedzsertől amikor lövés dördül. Azonnal hajolok a lányra, hogy aztán felnézve az ablakon át lássak egy nyafogó kislányt, akinek eldurrant a lufija. Vaklárma. Visszaülök a helyemre, és már nem kérdezek semmit.
- Meddig marad Angliában Ms. Monroe? – Kérdezem színtelenül, nehogy azt higgye, hogy máris teher, pusztán érdeklődő vagyok, de nem is szükséges beszélgetnünk, nem a társalkodónője vagyok. Kérdésem ugyan formális jellegű, de nem nézek rá, megszoktam már, hogy arctalannak kell mutatkoznom. A napszemüveg is ott az orromon még az autóban is.

nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-04-30, 17:37Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem tudom, hogy miket gondol rólam, igazából nem is nagyon érdekelne, mert én pontosan tudom magamról, hogy mire vagyok képes és hogy nem vagyok az a típus, aki csak úgy elkallódna. Tudom a határaimat és még csak olyan vad bulizós sem vagyok, a drogoknak pedig soha a közelébe sem mentem. Szerintem azok a sztárok, akik ilyesmit tesznek a rajongóikat hazudtolják meg azzal, hogy nem figyelnek jobban oda magukra, amikor mindenki azt várja el tőlük. Példát mutatunk másoknak, és ez itt a lényeg, pont e miatt nem tehetjük meg azt, hogy elkallódunk, vagy rossz útra térünk, mert akkor mások is ezt követnék. Lehet, hogy nem foglalkozom a veszéllyel, azzal, hogy esetleg van olyan, aki ellenem lehet, aki tényleg bántana. Én ezt inkább úgy vesz, hogy vannak olyanok, akik féltékenyek, akik nem kezelik jól ha valaki híres, vagy sokat ért el, de majd megbékélnek és a legtöbb ilyen amúgy is csak fenyegetés. Ha pedig e miatt visszahúzódnék a csigaházamba, akkor azzal megint csak azt a példát mutatnám, hogy meg lehet félemlíteni, ezt pedig megint csak nem akarom.
- Három? Jól van... három, de miért kéne neked választani? - igen simán letegezem, hiszen elvileg a beosztottam, nem pedig az apám, hogy megmondja, hogy
[You must be registered and logged in to see this image.]
mikor mit tehetek. Persze nem tudom megállni, amikor újabb és újabb papírokat, fotókat nyomnak elém, hogy ne firkantsak oda pluszban is még párra, amire ő nem bólintott rá. Maximum tovább rángat, bár azt se fogom értékelni, de magamtól nem fogok csak úgy három után leállni és tovább menni, mint aki nem is akar itt lenni, mert én akarok. Ez az életem, ők éltetnek, nem fogom őket csak úgy faképnél hagyni, hiszen miattam vannak itt!
- Tudom, hogy mi a dolgom Kilian? Vagy Mr. Burke? - nem tudom, hogy mennyire várja el a hivatalos formát, de azt láthatja, hogy tudom én a nevét, ennyire azért figyeltem. Tudok komoly lenni, ha arra van szükség, ezt az egészet is komolyan csinálom. Rengeteg munka és gyakorlás van mögöttem és pont ez az, amit nem fogok csak úgy sutba dobni, mert páran fenyegetőznek, és megpróbálnak elvonni engem rajongóimtól. Nem fogják elérni azt, amit akarnak és akkor majd idővel szépen feladják, ennyire egyszerű.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-04-26, 12:12

[You must be registered and logged in to see this image.]


Az ajtó nyílik, és ott van ő, akit teljesen objektíven kéne kezelnem. Külsőleg talán még megy is, arcom szoborszerű, nem árulkodik érzelmekről. Belül azonban vad harcok dúlnak. Egyrészt ott van bennem a primadonnák iránti heveny utálat, mindegyik olyan, mint az anyám, beleveti magát a csillogásba, a rajongók imádatával, hogy aztán egy felszínes, mindenki felé viháncolós kurva legyen. Másfelől a fiatal énekesnő gyönyörű, talán szebb, mint bárki, akit eddig láttam. Még nincsen elrontva, még nem lépett rá teljesen arra az útra, amelyre minden bizonnyal rá fog. Nem az én tisztem másfelé terelni, de el fogja kápráztatni az a lehetőség hogy sztár, és elhinni, hogy őt aztán senki nem fogja elfelejteni. Pedig rá is úgy fognak majd emlékezni, mint egykor fényes, majd gyászosan kiégett csillagra. Csak sajnos az én emlékeimben az a pár hónap fog élni, amelyben védtem őt, ez benne a bosszantó, hogy nekem az számít, amit velem töltött. Az az idő, amikor még a csúcson volt. Csak éppen ha majd látom a hírekben, hogyan is teszi tönkre magát, fájdalmas lesz az emléken sebeket ejteni. A stábja előtt, között érkezik, két testőrrel, középkorúak, bár tapasztaltnak néznek ki. Mostantól csak rám lesz szükség, hiszen az iskolában jóval kevesebb veszély fenyegetheti, csak arra kell figyelnem, hogy ne szökdössön ki a városba, ahol aztán bármi baja eshet. Rá kell lassan ébrednie, ő nem civil, mások számára inkább elérhetetlen istennő, és ha ilyen közvetlen, mint szokott, akkor azzal saját magát sodorja veszélybe. Nem is vagyok benne biztos, hogy felfogja ép ésszel. Kamasz még, bár külsőleg hihetlenül vonzó nő, akivel kapcsolatban még nekem is jeges zuhanyokat kell vennem.
Nem tudom, hogy rólam mit mondtak, van egy érzésem, hogy engem is egy névtelen, arctalan valakinek kezel, akivel aligha lesz dolga, csak ott áll az ajtaja előtt, és ugráltathat majd friss narancsléért. Hát azt lesheti. Nem a kisinasa vagyok. A védelmezője, akár tetszik, akár nem. Egyátalán nem kell jóban lennünk, én aztán nem fogok úgy bánni vele mint a hímestojással. Felőlem akár hisztizhet, fenyegethet kirúgással, nem tőle függ a szerződésem, hanem az ügynökétől, aki viszont az anyjával áll kapcsolatban, és ők ketten pontosan tudják, hogy a lány életete a tét. A mosolyt nem viszonzom, udvarias egykedvűséggel lépek mellé, ahogyan a másik két testőr mögé áll.
- Három. Ms. Monroe, és én választok. – Nem tegezem vissza, egyrészt tiszteletlen sem vagyok, másrészt a fiatalsága ellenére ő a célszemély, a munkaadóm is egyben, de attól még felülbírálhatom, jogom van hozzá. Kilépünk a reptér előtt várakozó tömeghez, ahol már egyből villognak a vakuk, a biztonsági szolgálat azért a rendelezésünkre bocsátot fél tucat reptéri őrt, de az nem ugyanaz. Többen nyúkálnak a lány felé, elütöm a kezemet, és cikázik a tekintetem. Egyenlőre még a lánynál a labda, hogy mit lép, remélem nem lesz ostoba.
- Siessen, otthon is várják. – Az iskolára gondolok, és különben is, el kell még érnünk a vonatot is, merthogy kocsiút nem vezet a Roxfortba, helikopterrel pedig túl feltűnő lenne megközelíteni a kastélyt. Marad a hagyományos út.


nina & kilian

i want you to know[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Carlyn Monroe
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-04-19, 11:29Killian & Nina

[You must be registered and logged in to see this image.]


Itt vagyok, elég nagy váltás az eddigiekhez képes, más iskola, más környezet, minden más, de közben nem hagyhatom csak úgy a karrieremet sem, hiszen épp eleget dolgoztam már érte, hogy innentől is ugyanolyan erőbedobással vigyek tovább mindent. Apa szerint esélytelen, de én tudom, hogy menni fog. A tanulás és a munka is belefér majd. A nagyobb turnék majd nyáron jönnek és nem lesz itt gond. Ezt a pár évet meg fogom tudni oldani így, mert erős vagyok és eltökélt és tombol bennem a tenni akarás, ez a lényeg igaz? Nem fogok én meghátrálni, sosem tettem és nem is most fogom elkezdeni. Az életben akkor érthetsz el nagy dolgokat, ha igazán teszel is értük, ez már csak így működik, így működhet. Vannak akik azt hiszik, hogy a siker az csak úgy az ember ölébe pottyan, de én pontosan tudom, hogy nem így van és persze pont e miatt is élvezem annyira azt, amit már elértem és ezért nem fogok meghátrálni csak, mert volt már pár apró fenyegetés és kivédett támadás. Elég jók a testőreim, az életem szervezett úgy nagyjából, szóval nem lesz itt gond és ha mégis lenne, hát akkor sem fogok meghátrálni, ebben mindenki biztos lehet.
Hamarosan pedig már landol a gép. Jöhettünk volna egyszerűbben is, varázsló módszerekkel, de mivel vannak mugli körökben is
[You must be registered and logged in to see this image.]
koncertjeim, ezért tartani kell a látszatot. Nem vagyok nyilvánosan varázsló, így azért sokkal híresebbé válhat az ember, mintha le lennék korlátozva csak a mieink közé. Szóval itt vagyok, már fentről figyeltem a várost és biztos vagyok benne, hogy jól fogom érezni magamat Angliában és a Roxfort is jó lesz majd. Nehéz... de jó, és ez a lényeg. Na persze tudom, hogy a testőr már vár rám. Mármint az újabb, ő lesz majd a többieknek a helyi instruktora, vagy hogy is van ez. Remélem tudja, hogy nem viselem jól, ha sokáig korlátoznak és túlságosan, de hát majd meglátja. Azért mindent én sem nyelek le. Mindenesetre mosolyt varázsolok az arcomra és első körben csak biccentek neki, ahogy elhaladok mellette. Elég könnyű kiszúrni, hogy ő az, mert nem odakint vár és mert... tudjátok olyan tipikus "ki ha én nem" testőr feje van na.
- Pár autogramm és aztán tuszkolhatsz is a kocsiba rendben?  - nem sokkal idősebb nálam azt hiszem, szóval majd ha gondot jelent, hogy tegezem, akkor úgyis szól igaz? Szóval azért hátraszólok neki, csak aztán lépdelek a kint már várakozó tömeg felé. A sikítozás a tetőfokára hág, én pedig imádom ezt, látszik rajtam, hogy konkrétan ez tölt fel energiával, ez az, ami éltet, ragyogok a rajongók körében, ez a nagy helyzet. Írok és írok, amíg csak lehetőségem van rá. Persze, ha rajtam múlik nem pár autogramm lesz, pár fotó is, meg pár ölelés, szóval eszem ágában sincs azonnal elrohanni innen, és itt hagyni az én drága rajongóimat.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Irány a Roxfort![You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Zene nélkül mit érek én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Killian Burke
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra 2015-04-16, 17:45
[You must be registered and logged in to see this image.]
to Nina

A londoni heathrow-i repülőtéren várakozom. A varázslók részére fenntartott váróban, hiszen nekünk még külön leszállópálya is van. A lány a vihar miatt kicsit késik, csak onnantól az én problémám, hogy már átadták nekem. Ez is ugyanolyan agyatlan szőke bula lesz, akit már réges-régen megszédített a közönség, meg a csillogás, meg a minden. El fog tűnni a fertőben, és rá is csak úgy fognak emlékezni, mint egy átlagos szőkére, akinek jó hangja, és csinos pofija volt, aztán meg szétkefélte meg drogozta az agyát, hogy holtan találják huszonévesen valami mocskos kanapén. A képlet egyszerű, ha minden jól megy, akkor csak karácsonyig kell védenem, akkor elvileg az államokba megy turnézni, ott másik testőrt kap, hiszen az nekem sem ismerős terep, és nem védhetek valakit úgy, hogy én magam is zavarba jövök. Itt éltem Angliában mindig, a főbb városoknak még a szellőzőrendszerét is ismerem, töviről hegyire átlátom a szórakozóhelyek, koncentek helyszíneit, ez a nekem való megoldás. Mégis szívesebben védenék politikusokat, üzletemebereket, akik között valóban sok a simlis alak, de ez az undorító magamutogatás, piálás... Ez szánalmas. Csak mert ebben a milliőben nőttem fel, azt hitték a tanáraim, hogy jó képet is fogok vágni hozzá. Kissé tévedtek, kifelé mégis azt mutattam, hogy minden renden van, foghatom arra a szarkazmusomat, hogy komolynak kell maradnom, hogy bárkit objektíven meg tudjak védeni. Hiszen nem vagyok több egy arctalan árnyéknál, akinek csak akkor kell közelépnie, ha gond van. Legalábbis ezt hiszik rólunk. A valóság teljesen más. Mi tervezzük az útvonalakat, intézzük a biztonságos hátteret, bárhova is megy a védett személy, arról már nem is beszélve, hogy sokszor nekünk kell felülbírálnunk a munkaadót. Már előre sejtem, a kislány egy nyafka, elkényeztetett fél-prosti lesz, akitől már előre herótom van. Már háromszor próbálták megölni elvakult rajongók, amit talán a hivalkodó viselkedésével vált ki. Egy számát sem hallottam, nem érdekel az ilyesmi. Kibámulok a zuhogó esőbe, és hallom, hogy nyílik mögöttem a repülőtér termináljának ajtaja. Megjöttek. Itt van lehetőségem átvenni, mielőtt még megrohannák a rajongók a főváróban. Összekulcsolt kézzel várakozom, a stábja most fog kilépni. Remélem gyorsan elbúcsúzik tőlük, az iskolájában úgysem veszi hasznukat. Bíznom kell benne, hogy cipőt kötni egyedül is tud. Ballonkabát és öltöny van rajtam. Frissen vagyok borotválva, arcom eltökéltséget sugároz. Oldalamon varázspálca, és mugli pisztoly is helyet foglal. Alkatra középmagas, ám szemet gyönyörködtetően izmos vagyok.


[You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra

Vissza az elejére Go down

Nina & Killian - Díszkíséret kívánságra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Nina Dobrev

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-