2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Tárgy: Kalah Legendás Bestiáriuma - Mesejelentkezés 2023-08-17, 16:15
Kalah legendás bestiáruma
Sziasztok, Az angyalos mesék között immár hagyományosan szoktam mesélni valamit átvezetőt. A korábbiakkal ellentétben viszont nem valami darkos, sötét mese jön szembe, hanem egy vidám, remélhetőleg szórakoztató sztori lesz kijátszva. A történet a következő: a szeptemberben induló tanév őszi szünetében nem mindenki utazik haza. Már csak azért is érdemes maradni, mert a Roxmorts melletti erdőségbe egy különleges társaság érkezett, azt mondják Bestiamesterek. Egy olyan állatkerti előadás, amely hasonlíthat egy cirkuszra, ám nincsenek bohócok, s artisták, csakis legendás lényeket lehet megnézni, és az is lehet, hogy valami attrakció is készül. A történet a Három Seprűben veszi kezdetét, azt mondják, hogy a Premierre már minden jegy elkelt, ám hőseink egy-egy aranyjegyet kapnak, s egy meghívót, egy ismeretlen feladótól, hogy az előadás délutánján jelenjenek meg a Seprűben, itt némi plusz információ jár a jegyükhöz. Természetesen nem kötelező elfogadni a meghívást!
A mese körök 8 naposak lesznek, hogy a többi egy hetes mesével lehetőség szerint ne ütközzenek. Kérem, hogy a mesére bár karilappal érkezzetek, de nem tipikus mesére járó karaktereket várok, hanem ez egy vidám, szórakoztató sztori lesz, mondhatni vérmentes, ezért nyugodtan viccesebb, bénácskább karikat hozzatok! Jelentkezni ebben a fórumban lehet.
A mesére a jelentkezési hatádidő: Augusztus 20 Első mesélői hozzászólás: Augusztus 21
Frances Russo
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Kalah Legendás Bestiáriuma - Mesejelentkezés 2023-08-17, 16:55
Jovooook Kíváncsi leszek a vidámabb hangulatú mesere.
hát játszd velem!
Az élet játék,
Simonetta Atkinson
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Kalah Legendás Bestiáriuma - Mesejelentkezés 2023-08-17, 20:21
Én is jövök, Simonettának ugyan igen leheletnyi köze van csak az állatokhoz, de látványmágus, szépérzéke valahol mélyen akad, szóval biztos élvezné az előadást - még ha tudjuk is, hogy úgy se csak képeket fogsz berakni trükkökről és úgy is valami tönkremegy
Little princess
Miley C. Thompson
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Kalah Legendás Bestiáriuma - Mesejelentkezés 2023-08-18, 17:17
Én erre a mesére Mileyt hozom be A leírás alapján eléggé passzol a képbe Nincs túltápolva, csak sárkány a szentem, de még ezzel sincs tisztában, szóval a pálcáján kívül mást nem is használhat vész eseténxD.
Edmund Swann
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Kalah Legendás Bestiáriuma - Mesejelentkezés 2023-08-19, 17:40
Szerintem én Eddiet hozom kell a vidám, vicces, optimista gumilabda
Trinity Weasley
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Kalah Legendás Bestiáriuma - Mesejelentkezés 2023-08-20, 15:13
Frances Russo írta:
Jovooook Kíváncsi leszek a vidámabb hangulatú mesere.
Pici változááás. Frankienek azért vannak már kapcsolatai (banda, Ashton) és felmerült bennünk Petivel Trinity előszedése a süllyesztő csapatból, szóval vele jövök. Tápossága nincs, még csak nem is lát, szóval külön érdekes jelenség egy mesén. xD Korban se lesz a többiekhez képes korelnök és nem árt neki a kapcsolatépítés
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Kalah Legendás Bestiáriuma - Mesejelentkezés