2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
[You must be registered and logged in to see this image.] "SOSE SEBESÍTS MEG EGY ELLENSÉGET, HA MEG IS TUDOD ÖLNI. A HALOTTAK NEM SZOMJAZNAK BOSSZÚRA."
Főkarakter: Kecse-Nagy kisasszony Teljes név: Loki Gründengs Születési hely és dátum: Stockholm, 1962 december 14 Csoport: Ex-Halálfaló Patrónus: Sas Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Hóhér Képesség: Bejegyzetlen animágus: Farkas Kiemelkedő tudás:
Jellemed kifejtése
Szóval tudni szeretnéd milyen vagyok? Nos, összetett, már-már őrült vagyok egyesek szerint. Talán azért mert van amikor a vigyort nem lehet letörölni az arcomról és a szememben is csillog egy adag őrültség. De a mai világban ki nem őrül meg? Mindenkiben van egy adaggal csak valaki titkolja, viszont én nem. Teljesen feleslegesnek tartam, hogy titkoljuk akik vagyunk, sőt egész szórakoztató mikor látom az áldozat szemében azt a fajta rettegést amit csak egy őrült tud belőlük kiváltani, legyen az mugli, vagy varázsló az őrültektől mindenki tart, kivéve a saját fajtája. Bár lehet, ők sem, csak azt hiszem, ki tudja vannak dolgok amikre nem kötelező rájönni. Ha titulálnom kéne valami jelzővel magam azt mondanám, hogy megfontolt és furfangos. Sosem cselekszem meggondolatlanul hisz az akár az életembe is kerülhet. Nekem pedig fontos, hogy még éljek pár évet. Persze tőled is függ, hogy viszonyulok hozzád, ha az életemre pályázol, hamar találhatod magad holtan.
Megjelenés
A hajszínem barna, a szemem pedig olyan mintha háborgó tengert látnál már-már szürkés-kék. Elég magas vagyok, olyan 190 centiméter, nem tudom pontosan régen volt mikor megmértek, most meg nem is hagynám. Ruházatom kissé régimódi, jobban szeretem a kényelmes ruhadarabokat, mint a farmert. Svéd származásom miatt a bőröm fehér és rögtön lerí rólam, hogy északi vagyok, néha a viselkedésem is kicsit barbárnak tűnhet az idegenek számára, pedig csak olyan vagyok, mint majdnem mindenki a hazámban, hűvös, mint az északi szél, így felbosszantani is nehéz, ezért már megéri északinak lenni..
Életed fontosabb állomásai
Csodás helyen születtem Stockholmban, harmadik gyerekként, két idősebb bátyám és egy húgom volt. Igen, csak volt mert meghaltak. Az igazat megvallva én öltem meg őket. Legalábbis a két bátyámat, a húgom öngyilkos lett miután a férjén alkalmazták a dementor csókot, pedig csórikám nem volt halálfaló, rossz időben volt, rossz helyen. Hogy miért is öltem meg kegyetlenül a két testvérem? Roppant egyszerű az életemre pályáztak, nem tehettem mást, ők aurorok voltak, viszont én a Nagyúrt szolgáltam. Nem magamtól léptem be, kicsit löktek rajtam, hogy csatlakozzam. De nem bántam meg a csatlakozást, egy magamfajta őrültnek a sötét oldalon a helye nem pedig a másik oldalon. Az adósa vagyok McIntyre-nek ez már biztos, mondjuk nem mondta, de tudom, megmentette az életem és ő vezetett be eme csodálatos környezetbe. Ami késik nem múlik behajtja rajtam, bármit is mondd köteles leszek megcsinálni. Persze, hogy ne csak a rosszabbik arcomat mutassam, van feleségem, akit itt ismertem meg, a családja miatt került be, soha nem ölt meg senkit, inkább a kémkedés ment neki, aztán egymásba gabalyodtunk. Nem láttam már azóta mióta a Nagyúr elbukott, szerencsére a Minisztérium nem büntette meg, s az Azkabanba se kellett mennie, azt tudják, hogy a férje vagyok, de elhitték neki, hogy nem tudja hol vagyok, ennek az ára mondjuk Veritaserum volt. Ezt is onnan tudom, hogy egy kedves ismerősöm megmondta, utána holtan végezte nem akartam, hogy feldobjon. Az Azkaban nem nekem való. Azóta is úton vagyok, s remélem, hogy végre újra láthatom a feleségem.
Albus Dumbledore
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Loki Gründengs 2014-11-01, 21:40
Elfogadva!
Tőled már megszokottan jó kari, nem is tudom, hogy hányadik, úgyhogy elvárt a jó minőség. Tetszik hogy nem sablonos, kiválóak a gifek, és hogy nem spiláztad túl. A kevesebb néha több, itt legalább van miből építkezni. Foglalózz, és már vár is a játáktér^^