2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Teljes név: Yedda Meadow Andrews Születési hely és dátum: London, 1982. márc. 24. Csoport: Hollóhát Patrónus: Holló Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Nyolcadik (Gyógyító) Képesség: - Mágikus adottság: - Familiáris: - Kiemelkedő tudás: Bűbájtan - Kiemelkedő, Gyógynövénytan - Kiemelkedő, Rúnaismeret - Tehetségtelen Kihez tartozol: Saját karakter
Jellem: Egy embert nem lehet jellemezni, jellemvonásai kikopnak vagy újak kerülnek elő, mindez a minket körülvevő környezettől és személyektől függ. Minden inger mást válthat ki egy emberből, hiszen a legvisszafogottabb emberek is eltudnak szabadulni és az erősek is képesek összetörni. Mégis megpróbálom összeszedni, hogy miket gondoltak rólam a barátaim, milyennek láttak és milyennek látnak. Sose szerettem a tömeget, sosem mentem oda idegenekhez, nem kezdeményeztem sosem beszélgetést. Inkább szerettem meghúzódni hátul, de ha még is szóba elegyedtem valakivel, képes voltam feloldódni, képes voltam eljátszani, hogy én vagyok a világ legszociálisabb embere. Ragaszkodó típus vagyok, ragaszkodom a szeretteimhez, az emlékeimhez és az érzéseimhez. Habár mostanában érzem, hogy mintha valami más lenne, miután... miután meghaltak a szüleim és visszakerültem ide a Beauxbatonsból, valami ténylegesen más lett bennem. Egy trauma... Egy trauma képes letorzítani valakinek a jellemét, képes olyan jellemvonásokat vagy éppen berögződéseket szülni, melyek eddig teljesen távol álltak az illetőtől. Talán éppen ez történt velem is, éppen ezért szeretek nagy társaságba kerülni és kapcsolatok kialakítása nélkül próbálni elfelejteni a múltat.
Kinézet, megjelenés: Mindenki olyan, amilyennek született, mindenkinek más jelent a szép, hiszen elég relatív fogalom. Sosem gondoltam magamról, hogy szép vagyok, sosem éreztem magam különlegesnek, nem éreztem magam többnek másoknál. Átlagos vagyok, teljesen átlagos magassággal és kinézettel. A vörös hajamat mindenképpen édesanyámtól örököltem. Neki volt ilyen szép haja, míg barnás-zöldes szememet, pedig édesapámtól örököltem. Talán elveszítettem őket, de az emlékük örökké bennem fog maradni... Szóval az öltözködésem is elég átlagos, egyszínű pólókat hordok és farmert, ritkán szoktam kicsinosítani magamat, sminkelni meg... szinte sosem szoktam, szeretek természetes maradni.
Előtörténet: Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás. Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás. Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás.