2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Teljes név: Logan Savier Kyllian Születési hely és dátum: Párizs, 1998. szeptember 13. Csoport: Hugrabug Patrónus: Oroszlán Évfolyam (szak) / Foglalkozás: 8. évfolyam, Szimbolisztikus szak Képesség: Akkor töltsd ki, ha már dobtál a [You must be registered and logged in to see this link.] alapján és ide írd be, mi jött ki. Mágikus adottság: Akkor töltsd ki, ha már dobtál a [You must be registered and logged in to see this link.] alapján és ide írd be, mi jött ki. CSAK a Roxfortban tartózkodó karaktereknek! Familiáris: Akkor töltsd ki, ha már dobtál a [You must be registered and logged in to see this link.] alapján és ide írd be, mi jött ki. Kiemelkedő tudás: Sötét varázslatok kivédése - Kiemelkedő, Bájitaltan - Kiemelkedő Kihez tartozol: -
Jellem: Nem éppen a barátságos természetemről vagyok híres. Sokan félnek tőlem. Amit nem is csodálok, hiszen ki barátkozna egy olyan emberrel aki gyerekkorát egy félelmetes maszkkal az arcán élte le. De páran rávilágítottak az igazi énemre. Szeretek néha viccelődni, hülyéskedni. Amikor akció van, először mindig sunyi nindzsa vagyok, de ha kitör a káosz, akkor a durvább módszert választom. Még a legváratlanabb dolgokra is valamelyest nyugodtan reagálok, mintha mindvégig tudtam volna hogy mi lesz. Mindig is azt gondoltam hogy az élet mindenkinek lehet jó, csak előbb rendet kell magában raknia. Én is így tettem. És most is így teszek.
Kinézet, megjelenés: Nem értem miért, de sokan ódivatúnak tartanak. Mintha a roxforti egyenruha nem lenne az.. na de mindegy. Általában egy hosszú fekete kabátot, egy fekete bőrnadrágot és hosszú orrú cipőt hordok, plusz ha akció van, akkor még egy fekete bőrkesztyűt is felveszek ( csak a változatosság kedvéért). Külsőm se valami hűű de érdekes: Fehér, európai férfi vagyok, rövid hajjal, egy kis borostával és a franciák egyéb ismertető jegyével megáldva.
Előtörténet: Na ez az amiről nem szívesen beszélek. Sokan faggattak már arról, hogy pontosan ki vagyok, honnan jöttem és hogy merre fele tartok. Ahogy mondani szokás, az embert nem a múltja teszi, hanem a jelen amiben most él. Legyen elég annyi hogy nem éppen olyan családból származom ,ahol az ember boldog tudd lenni. 12 évesen megszöktem otthonról és bejártam egész Francia Hont. Vándorlásom végállomása Dunkirk, ahol találkoztam egy angol lánnyal aki mesélt nekem a Roxfortról. Angliába együtt hajóztunk el , de mikor Southamptonban kikötöttünk, elváltak az útjaink. Azóta se találkoztunk. Röviden, tömören ennyi az én történetem. Menjünk tovább..