ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ

Üdvözlet!
2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox

Legfrissebb
Tegnap 19:51-kor
Duncan McFayden

Tegnap 09:46-kor
Sandrin Delight

Tegnap 09:33-kor
Dasie Saint-Quentin

2024-11-21, 12:32
Erica Herbs

2024-11-19, 17:44
Ashton P. Blake

2024-11-19, 10:19
Lioneah McCaine

2024-11-17, 11:45
Ramsey Montreville

2024-11-17, 11:15
Rocco Vivanti

2024-11-14, 21:37
Beatrice Stoepker

A hónap posztolói
Kalandmester
Eden Forsyte I_vote_lcapEden Forsyte I_voting_barEden Forsyte I_vote_rcap 
Lioneah McCaine
Ashton P. Blake
Vladimir Mantov
Annabelle Mitchell
Cody L. Mortimer
Nina Rae Smith
Duncan McFayden
Maegan Anaiah Llyvelyn
Gillian Ollivander
Statisztika
Összesen 785 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Isabella Cullen

Jelenleg összesen 71254 hozzászólás olvasható. in 4405 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 271 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 271 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (422 fő) 2024-10-15, 05:21-kor volt itt.

Megosztás

Eden Forsyte

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Eden Forsyte
Reveal your secrets
Eden Forsyte
Varázshasználó

TémanyitásTárgy: Eden Forsyte   Eden Forsyte Empty2016-07-16, 19:59

Eden Forsyte

[You must be registered and logged in to see this image.]

Főkarakter: Draco Malfoy
   Teljes név: Eden Forsyte
   Születési hely és dátum: 1972.02.28.
   Csoport: Varázshasználó
   Patrónus: Sas
   Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Medimágus/Ápolt
   Képesség: -
   Mágikus adottság: -
   Kiemelkedő tudás: Átváltoztatástan - Született tehetség, Bűbájtan - Kiemelkedő, Repüléstan - Tehetségtelen
   Kihez tartozol?: Keresett (Liesel)

Jellemed kifejtése

A magabiztosságom nem változott. Kíváncsi természetem mindig is hajt, hogy többet kérdezzek magamról, de valamiért csak általánosságokat kapok, amivel nem elégednék meg, de elég durva titkokba ütközök, mert mindenki olyan furcsán néz rám, amit nem értek, hiszen ha minden rendben lett volna körülöttem, akkor elmondják, hogy mi a helyzet. Egy idő után feladtam a kérdezősködést, és úgy teszek, mintha nem érdekelne, hogy mi is történt, de megtalálom a módját, hogy ne csak, hogy jobban legyen, hanem rá is jőjjek, hogy milyen titkok övezik az ittlétemet. Úgy teszek, mintha irányítható lennék, ügyesen beveszem a gyógyszereket, ám az utóbbi időben már ezt hanyagolom, és megpróbálok józan maradni. Érdekes módon mintha erősebb lennék, ha nem szedem őket, furcsa..

Megjelenés

Piszkosszőke hajam régebben rövid volt, de a doktornő nem foglalkozott annyira vele, hogy ezt karban tartassa, és különben is ápolt vagyok már, nem a jóvágású doki, úgyhogy félhosszú, füle alá leérő. Borotválkozni is elég ritkán sikerül, mert a borotva fegyvernek minősül, ezért nem is adnak a kezembe, így szinte mindig szőrös vagyok. Mások szerint ez még kifejezetten jól is áll nekem. Néha mégis leszedik, utána babaképem lesz, úgyhogy megszoktam már, hogy férfias vagyok, bár kihasználni nem tudom, nem is akarom, hiszen másodrendű szerepet töltök be a kórház életébe, orvosok döntenek a sorsom felől, nem tudok végigmenni a folyosókon, mint régen, hogy mindenkivel haverkodjak. Az alkatom ellenben szerencsés módon nem omlott össze, ugyanolyan szikár, izmos férfi vagyok, erőteljes, ruganyos járással. A pillantásomban mindig van valami kemény, meghatározó, amelyet még egy ilyen komoly veszteség sem tudott kiírtani. A beszédem lassú, megfontolt, mintha mindig a másikat fürkészném, de jóval előrébb gondolkoznék, ezért amikor megszólalok, akkor nincsen bizonytalankodás, pontosan tudom, hogy mit akarok mondani. A ruházat sajnos nem opcionális, jelenleg a hagyományos kórházi ruha van rajtam, mint bárki máson, aki szintén beteg. A csuklómon karszalag, ami jelzi, hogy melyik osztályra tartozom.

Életed fontosabb állomásai

Álmok. Megannyi apró vízcsepp, amely fordozza a vízfelszínt, amikor esik az eső. A saját sorsom immár nincs a saját kezemben. Az emlékeim elmondott szófolyam csupán, nem érzem a sajátjaimnak. Meg kellett tanulnom még beszélni is, cipőt kötni, hogy elhiggyem, valaha mindehhez értettem, és varázsló, gyógyító voltam. Állítólag a legsármosabb fajtából. A nők bálványaként róttam a kórház folyosóit, karakteres külsőm mellett lehengerlő stílusom volt az, amelynek senki nem tudott ellenállni. Hozzá járult még a tekintélyem, hiszen a munkámban komoly elismertségnek örvendtem. Aztán történt valami, amelyet azóta sem tudok megfejteni. Baleset, amely egyáltalán nincsen meg, és csupán éjszakánként látom magam előtt a csattanást, állítólag Londonban elütött egy kocsi, és úgy bevertem a fejemet, hogy több hétre kómába estem, és nem látogatott senki. Azt mondják nincsen családom, nincsen senki. Csak a népszerűségemnek köszönhetem, hogy ennyire odafigyeltek rám, különösen egy Shelley nevű medimágus boszorkány, aki valamiért másoknak úgy tűnik, hogy nagyon ellenszenves. Az igaz, hogy megvannak a furcsa fintorai, de velem mindig kiemelt figyelemmel bánt. Nem olyan rég még inkább rosszra fordult az állapotom, már állandó felügyeletet igényelek, nem hagyhatom el a szanatóriumot, pedig egy időben úgy volt, hogy egy olykor benéző ápoló segítségével akár haza is térhetek. Érzem magamban a varázserőt, hogy megpróbálhassam használni, ám az emlékeim nem tértek vissza, gyakorlatilag nehéz visszaidéznem, hogy ki is voltam én. Egy évvel ezelőtt állítólag sokat láttak mosolyogni egy fiatal lánnyal, aki itt volt ápolt, az én páciensem az utolsók közül, a lány viszont távozott, nekem pedig balesetem volt, mindez egy időben. Sosem fordult meg a fejemben, hogy kérdezősködjek utána, vélhetően csak sikerélmény volt, hogy segíthettem neki, ezért lehetett, hogy jó kedvem volt. És jelenleg? A boszorkány gyakorta odafigyel rám, én pedig beletörődtem, hogy nem fogok kijutni innen, legalábbis rövid távon semmiképpen sem. A gyógyitalok mintha egyáltalán nem használnának, elvileg arra jók, hogy szinten tartsák a betegségemet. Hiába mondják oly sokan, hogy milyen jó orvos voltam, nekem semmi sem dereng abból, hogy én hogyan gyógyítottam, úgyhogy erre a Dr. Johnsonra kell hagyatkoznom. Talán egyszer minden visszatér. Azt az egyet azért tudom, hogy nem vagyok egy bele nyugvós alkat.

A múlt emlék,
a jövő titok,
a jelen ajándék.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down

ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivált elõtörténetek-
Ugrás: