2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
[You must be registered and logged in to see this image.] "Mindig előtted, pont egy lépéssel..."
Főkarakter: Ginny Teljes név: Pansy Parkinson Születési hely és dátum: Anglia, 1979.10.24. Csoport:Mardekár Patrónus: Őz Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Hetedik Képesség: - Kiemelkedő tudás: Sötét varázslatok kivédése- Kiemelkedő, Bájitaltan - Kiemelkedő
Jellemed kifejtése
Arrogáns. Ez talán a legmegfelelőbb szó a jellemére. Sokat képzel magáról. Kiszámíthatatlan. Nem barátkozós és nem szereti az éretlen embereket. Az iskolába nem is nagyon foglalkozik a kisebbekkel, a hálójából pedig kiűzi őket ha véletlenül oda kerülnek. Nehéz elviselni, nagyon merev személyiség. Ha megpuhítod, akkor örülj, hiszen nem sok embert enged magához közel. Komoly kapcsolata még soha nem volt neki, talán nem is lesz. Céljaiért bármit megtesz. Tipikus mardekáros, több mint valószínű, hogy apja jellemét örökölte. Ne húzd ki nála a rövidebbet ha nem akarsz több éven keresztül kísértésben élni. Szeret szórakozni, bulizni, mindent ki akar próbálni és felfedezni ameddig lehetősége van rá. Mondanom sem kell, hogy a kedvenc tantárgya a sötét varázslatok kivédése, és amit itt megtanul azt örömmel használja, akár illegálisan is. Saját kortársaival és háztársaival azért igyekszik jól kijönni. A griffendéleseket messziről elkerüli ha lehet, ha nem akkor pedig valamilyen megjegyzésekkel lövöldözi őket.
Megjelenés
Barna haj, zöld szem. Anya arcvonásait örökölte. Már külsőre sem tűnik túl kedvesnek. Általában mogorva arcot vág, nem sokszor látni mosolyogni és ő úgy véli, hogy nem is áll jól neki a mosoly. Öltözködésileg követi az aktuális divatot, mindig rendezett, soha nem hanyagolja el magát. Utálja a kiegészítőket, fülbevalón kívül általában nem hord mást. Nagyon sokat ad magára, képes akár órákig elpepecselni a tükör előtt. Körülbelül 165 cm magas, 50 kg körül mozog. Nem szeret sportolni, régebben szeretett volna a kviddics csapat tagja lenni, de nem sikerült neki és azóta gondolni sem akar erre a sportra. Szereti a feltűnést, általában nevetésével és megjegyzéseivel tűnik ki a tömegből, de a kinézete sem utolsó dolog.
Életed fontosabb állomásai
17 - Tizenhét évvel ezelőtt - október huszonnegyedikén- megláttam a napvilágot a Szent Mungó Ispotályban, az aranyvérű Parkinson család egyetlen gyermekeként. Anyám ápolónő, apám pedig a minisztérium dolgozója akkor, mindketten nagyon örültek, hogy végre bejött nekik az élet és lett egy utódjuk. 16 - Tizenhat évvel ezelőtt -javával benne- elkezdtem járni és bontani a házunkat. Megsínylette egy-két régi váza és dísztárgy hogyha a szüleim egyedül hagytak a szobában. 15 - Tizenöt évvel ezelőtt elkezdtem beszélni. Erről mindig eszembe jut egy idézet: "Kiskoromban megtanítottak járni és beszélni. Most meg azt mondják, hogy üljek le és fogjam be." Ez az idézet teljesen illik rám és a családomra! Már tizenöt évvel ezelőtt megbánták, hogy megtanítottak beszélni, soha be nem állt a szám. 14 - Tizennégy évvel ezelőtt fogtam fel először, hogy a szüleim mit csinálnak amikor nagyon hangosa beszélnek egymáshoz a másik szobában. Az ajtó mögül lestem meg őket, majd bőgve visszafutottam a szobámba. Apám megütötte anyámat. 13 - Tizenhárom évvel ezelőtt a szülinapomra kaptam egy kiskutyát. A neve Collie volt és sajnos csak egy hétig élt, mert ahogy elkezdtek jelentkezni a tünetek arról, hogy boszorkánynak születtem, sajnos dühömbe egy téglát kihúztam a falból és szegényre ráesett. Teljesen véletlen volt. Komolyan. Aztán soha nem kaptam másik állatot. 12 - Tizenkét évvel ezelőtt a szüleim magán óvodába kezdtek járatni mert nem bíztak abban, hogy tudom kontrollálni a dühömet és a képességemet, amiről persze igazából még fogalmam sem volt, hogy micsoda, csak apróságokat tudtam megtenni vele. 11 - Tizenegy évvel ezelőtt a nagynéném vigyázott rám és az unokatesómra. Kénytelen volt, és tudni illik nem szereti a gyerekeket. Amikor elaludt, a fotelhez kötöztük és mi pedig azokat a dolgokat kezdtük el csinálni, amit ő megtiltott nekünk. Például, hogy nem nézhetjük a tévéjét. Milyen hülyeség! Aztán persze megkaptuk a magunkét amikor a szüleim megérkeztek. 10 - Tíz évvel ezelőtt magániskolába kezdtem járni. Megtanultam írni és olvasni és már akkor is olyan nagy volt a szám, hogy kikészítettem a suliba járók többségét. A tanítók nem nagyon tudtak velem mit kezdeni. Rossz, elkényeztetett kölyöknek hívtak mindig. Nem tudom, miről beszéltek... 9 - Kilenc évvel ezelőtt a szüleimmel autóbalesetünk volt, mert apa nagyon akart magának egy autót és kíváncsi volt a mugli életmódra. Anya mindig mondta neki, hogy ennek nem lesz jó vége. Nem is lett. Én éltem csak túl a balesetet. 8 - Nyolc évvel ezelőtt felépültem a balesetből, teljesen és a nagyszüleimhez költöztem. A nagyapámtól örököltem a nagy számat ezért a nagymamám hiába próbált megnevelni, két nagyszájú a családban viszi a pálmát. Persze szomorú voltam a szüleim halála miatt, hiányoztak, de próbáltam elrejteni és magamba fojtani az érzéseimet. 7 - Hét évvel ezelőtt már egész jól ment a varázshasználat. A nagyszüleim próbáltak segíteni benne, próbálták elmagyarázni, hogy mi is fog majd rám várni hamarosan és hogy jön egy levél arról, hogy a Roxfortban kell folytatnom az életemet. Ennek örültem, legalább ott azt csinálok, amit én akarok. A nagyszüleim régi könyveit előtúrtam a padlásról és elkezdtem őket nézegetni. A bájitaltan volt az első, amivel megismerkedtem. 6 - Hat évvel ezelőtt megérkezett a levelem a Roxfortból. Nagyapámmal Londonba mentünk és én most először jártam az Abszol úton. Rengeteg elsős gyerek volt ott és mindenki vásárolt. Megvettük a taláromat, a könyveket, a pálcámat (11,5 hüvelyk, unikornisszőr, fenyő). Még egy baglyot is kaptam azért, hogy tudjak kommunikálni velük. Az Abszol úti kirándulás után meséltek először nekem Harry Potterről, aki egy idős velem. A története nem nyűgözött le, sőt, tudtam, hogy ez a fiú lesz mindenki szimpátiája majd az iskolába és már most utáltam. 5 - Öt évvel ezelőtt már javában végeztem az elsőt. A Roxfort olyan csodálatos volt és óriási. A Mardekár házba kerültem be, persze ezt is vártam. Megismerkedtem Dracoval, aki talán ugyan olyan nagyszájú kölyök mint én. A Potter gyereket pedig mindig megpróbáljuk kiosztani. Élvezem! A vizsgáim jól sikerültek, főleg SVKból és BITből. 4 - Négy évvel ezelőtt kinyitották a Titkok kamráját és nagyon féltünk mert a Baziliszkusz ölni tud és kővé dermeszteni. Sokan dermedtek kővé, én nem igazán járkáltam a megszokott utamtól el. Féltem, be kell vallanom. De ez a Potter gyerek mindig belemászik valamibe? 3 - Három évvel ezelőtt megrendezték trimágus tusát, amit persze csak végignéztem. Az a Potter gyerek már megint belekeveredett! Mindig volt valami, amiért lehetett szegényt piszkálni. A sárkányok igazán lenyűgöztek, lehet, hogy később még elmegyek olyan helyre, ahol ezekkel a lényekkel foglalkoznak. 2 - Két évvel ezelőtt még élt Voldemort és harcoltak ellene. Akkor bevégeztetett neki. A jók legyőzték a rosszat. Igazából én soha nem a jó oldalon álltam és szerintem ez így is fog maradni. De az, hogy én valaha is harcban részt vegyek?! Mit képzelsz? Ekkor letettem az RBF vizsgát úgyhogy tovább léphettem a következő évembe, ahol már a RAVASZ-ra kell lassan készülnöm. 1- Egy évvel ezelőtt nem történt velem semmi. Ahogy Voldemortnak annyi lett, uncsi az élet. Csak órákra járunk és piszkáljuk a kisebbeket, meg a Griffendéleseket. Szeretem ezt a Griff-Mardi 'háborúzást'. Legalább ennek nem lesz soha vége. Egyre többet járok büntetőmunkára a nagy szám miatt. 0- Jelenleg a hetedik évfolyamomra készülök és még fogalmam sincs, hogy milyen pályát akarok választani a következő évben. Csak állok itt, és próbálom tetetni, hogy nem izgulok a RAVASZ miatt már az év elején. Remélem, tök izgi lesz ez az év. Ha nem, akkor azt hiszem most már tennem kell ellene valamit...
Keith Waldemard
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Pansy Parkinson 2015-08-24, 20:17
Elfogadva!
Üdvözletem! Nos ha mondhatom ezt, akkor azt hiszem egy cipőben trappolunk. Magam sem állok a jó oldalon, de harcra nem adnám a fejem, az életem ennél többet ér. A mardekáros-griffendéles csatározások számomra is jó mulatság és ha lehetőségem adódik rá, hát borsot is török az orruk alá Az előtörténeted nagyon tetszett, a felépítése szokatlan volt, de nem mondanám, hogy nem volt érdekes Igényes munkát végeztél és szerintem minden stimmel aminek kell Élveztem végig olvasni Ha foglalóztál akkor nincs más dolgod, mint a játékteret meghódítani, hajrá!