Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Hiányzásnapló
  Today at 19:20
Nancy Lukey


ϟ Farkasálmok
  Today at 09:33
Sidney Smallwood

ϟ Stansson & Cody
  Today at 02:03
Cody Armstrong

ϟ Tower
  Yesterday at 20:56
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Nancy Lukey
 
Gina Accipiter
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Dane Seoras
 
Ginny Weasley
 
Statisztika

Összesen 590 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daphne Greengrass

Jelenleg összesen 39305 hozzászólás olvasható. in 3497 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Loki & Rasmus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Loki & Rasmus 2015-02-23, 16:24


Loki & Rasmus
A nagyság ára a felelősség.

- Való igaz, hogy utánanéztem, és biztosíthatlak, hogy nincsen baja. – nem volt okom rá, hogy bántsam a nőt, és most sincsen okom rá, ráadásul… én nem vagyok az a fajta ember, aki mások szerettein keresztül üzen, és okoz fájdalmat. Ha valakit el akarok tenni láb alól, hát őt támadom, az ő vesztére török és nem a szeretteit bántom. Loki nem az ellenségem, így sem őt, sem a feleségét nem szándékozom bántani, és remélem, hogy a jövőben sem kell ezen tettre vetemednem, mert sajnálnám. Mindig fáj látni azt, hogy egy közülünk való letér az útról és… olyan utakat készül bejárni, miket ő sem érthet meg. Szerencsére Loki nem ilyen embernek tűnik.
Mosolyogva hallgatom végig a szavait, és a mondandója közepén lehet, hogy végig ráfigyelve, helyet foglalok egy vele szemben lévő nagyobb sziklán. Nem válaszolok neki egyből, pár pillanatig csak figyelem őt, még mielőtt válaszra nyitnám a számat. – Fején találtad a szöget, barátom. – bólintok a szavaim mellé egy nagyot és előrehajolok még mielőtt folytatnám a mondandómat. – Valóban magam mellett akarlak tudni. Úgy gondolom, hogy a kettőnk szövetsége nagy dolgokhoz vezethet és számtalan új ajtót nyit meg előttünk. Megakarlak győzni, hogy velem tarts azon az úton, melyen most is járok. – és amelyiken mindig is fogok járni. Az úton, amit már őseinknek is megkellett volna járni. Ők gyengék voltak, nem voltak képesek szembeszállni a muglival, nem látták mindazt, amit most mi látunk. Nem kaptunk tőlük mást, csak álmokat egy világról, melyre mindig is vágytunk… egy álom, és az álmokat valóra kell váltani. Minden álomként indul. – Tetszik, hogy kimondod, amit gondolsz. Osztom a véleményed, egykori urunkat valóban elvakította a saját hatalma. Mindketten tudjuk, hogy veszélyes játék a hatalom olyasvalaki kezében, aki nem tudja használni. – a hatalom mindig veszélyes. Megmérgezi az embert, lassan felemészti, ha nem tudja, hogyan álljon ellen neki. Nem mindenki tudja a hatalmat használni, nem való az mindenkinek. – Én tudom. Többet akarok, mint egy békés, tétlenül leélt élet. Nem a vér, vagy a pusztítás iránti vágy vezérel. Van egy álmom, egy álom, amit mindannyian osztunk mi varázslók és boszorkányok. Ezért az álomért küzdök. Egy világért, ahol nem kell bujkálnunk, sem igazságtalanul bűnhődnünk. – ezt a világot akarták az őseink is, ezt akarta mindenki, aki előttünk élt, de nem kaphatták meg, nem tettek érte, mi viszont most fegyvert ragadhatunk és megtehetjük azt, amit már évszázadokkal ezelőtt meg kellett volna tenni. Létrehozhatjuk a világunkat, valóra válthatjuk az álmot, melyet oly régóta dédelgetünk és hallgatunk generációk óta. – A kérdésem tehát az, hogy…számíthatok-e rád? Megtudlak-e győzni, hogy mellettem harcolj? – kérdezem kíváncsian, az arcát fürkészve, a válaszra várva. Nincs olyan probléma, amelyet ne lehetne megoldani…. és nincs olyan ügy, mit veszni kéne hagyni, ha egy kis esély is van rá, hogy sikerülhet. Pont így érzek most is. És ha van rá lehetőség, hogy meggyőzem Lokit, akkor elkövetek mindent, hogy megtegyem.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Loki & Rasmus 2015-02-21, 22:32Rasmus & Loki- Hírnök? Ugyan dehogy. Az a fajta ember vagy aki utána néz a dolgoknak. Innen gondoltam, hogy megnézted a drága feleségemet is. – vonom meg a vállamat könnyedén. Én is ezt tettem volna, megkeresem hozzátartozóit távolról figyelem őket, s ha kell őket ölöm meg először. Őrült vagyok talán, de szeretem,ha szenved az ellenségem, na meg persze a halottak nem szomjaznak bosszúra se, így inkább elteszek mindenkit láb alól.
- Lássuk csak, nem ismerlek nem tudom mit kéne gondolnom. De első ránézésre nagyon szeretnél magad mellett látni. Azt akarod, hogyha háború lesz melletted álljak és ne az ellenségnél. Ami számomra hízelgő, viszont nem vagyok olyan akitől tartanod kéne. Nem állok senki oldalán, csak a magamén. De te olyan ember vagy aki megakarja mutatni a világnak mire is képes. Hatalmat szeretnél, azt is tudod ennek a hatalomnak ára van, s talán nem szállna a fejedbe, mint a Nagyúrnak, mert mindketten tudjuk ez lett a veszte és én kimerem mondani, nem úgy, mint egyes társaink. A jó vezető meghallja a kritikát is, azt hiszem te bírod, ha nem csak a szépet mondják neked. Egyenesnek tűnsz, amit persze nem tudok csak tippelek. – leültem a farönkre, térdeimre támaszkodom, és úgy beszélek hozzá. Azt gondolom, hogy ő egy ilyen ember. Lehet tévedek, csak hallomásból ismertem, szóbeszédeket hallottam róla, és most sem azért van itt mert ismerkedni akar, nincs ezzel probléma. De bármit is ajánl nem fogadhatom el, még nem. Tartozom egy másik embernek először azt kell lerónom, ami nem lesz olyan egyszerű, de hát az élet sem az. Azért bujkálok már egy éve ebben az istenverte erdőben..
 †  Music: ide, ide †  Note: ide, ide †  Words: ide, ide


Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Loki & Rasmus 2014-12-20, 11:43


Loki & Rasmus
A nagyság ára a felelősség.

Az élet éppoly kiszámíthatatlan, mint a halál, egyikünk sem tudja mikor jön el, vagy hogy kitől kapja majd meg a végső döfést. Annyit tehetünk, hogy bízunk és harcolunk, úgyis ezt csináljuk egész életünkben. Valami ellen, vagy valaki ellen mindig harcolunk, mert képtelenek vagyunk beletörődni a sorsunkba. Emberek vagyunk, ez természetes, de azt is meg kell értenünk, hogy nem mi vagyunk azok, akik döntenek arról, hogy merre tartson az út, amin járunk. Ki van jelölve, a végállomás adott, csak az függ tőlünk, hogy miként jutunk el oda, és én egyenes utat kínálok, egy utat a győzelembe, egy utat, aminek mentén minden valóra válik.
- Nem különben Loki Gründegs. – mosolyodom el, ahogyan a kezem nyújtom felé. Nem vagyok én barbár, sem tiszteletlen, az etikettet betartom, hacsak nem tartok ármánytól, de most megengedem magamnak azt a luxust, hogy így tegyek. Kockázat az élet, én pedig imádok kockáztatni. Nyerek, ez a sorsom, elfogadtam már.
- Való igaz, manapság egy halálfaló ritka, mint a fehér holló. – adok igazat Lokinak. Sokan eldobták hitüket és meggyőződésüket mikor a Nagyúr újra, de most már végérvényesen elbukott. Mi, hithű követői harcoltunk, de nem várhatja el tőlünk senki, hogy egy halott emberért áldozzuk életünket. Nem, szétszéledtünk, de itt az idő, hogy ismét összefogjunk és megmutassuk a világnak, hogy mi zajlik a szemük előtt.
- Úgy nézek én ki, mint valami hírnök? A feleségednek nincsen semmi baja, legalábbis tudtom szerint. – nem jöttem ide csak úgy, felkészületlenül. Tegnap láttam utoljára a feleségét, akkor pedig kutyabaja sem volt, nem hinném, hogy ez most másként lenne, hacsak nincsenek Lokinak ellenségei, akik szívesebben ölik a szeretteit meg helyette. – Mondd csak Loki, mit gondolsz, rólam? – kérdezem vidáman, kezemmel pedig a szemben lévő farönkre mutatok, hogy üljön le egész nyugodtan. Nem harcolni jöttem, remélhetőleg ő sem.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Loki & Rasmus 2014-12-18, 23:11Rasmus & LokiHosszú idő után megint találkozom egy társammal, természetesen tudtam, hogy miért. Hallottam már róla, hasonló tájról származik,mint én. Talán nem is lesz nehéz emiatt szót értenünk. Bár nem tudom, majd kiderül. Szerettem az erdőben sétálni, mondjuk egy ideje szinte csak itt voltam, néha bemerészkedtem a városba, de könnyebb volt elbújni farkasként. Noha nem süllyedtem le az állatok szintjére, nem voltak kíváncsi szemek, aurorok se akartak már elkapni, és ezt a drága feleségem senyvedte meg a legjobban akit már nem láttam több,mint egy éve, talán most sikerül. A levegőbe szaglásztam éreztem egy idegen illatot, arra kell tehát mennem. Leültem az egyik fa tövébe, hogy visszatudjam venni az emberi alakomat.
- Így talán megnyerőbb leszek. – mormoltam magamnak, lassú léptekkel haladtam tovább.
A Nagyúr elbukott nem is csodálkozom, hogy a trónjára többen szeretnének felülni.  Emiatt ketté fog szakadni a mi kis remek  családunk. Család? Igen, pontosan az, ugyan volt aki eltettem láb alól mert rosszat tett,s a Nagyúr megtorolta ezt,de minden famíliában előfordulnak balesetek.
Hamarosan a célszemélyt is megláttam, zsebre dugtam a kezem úgy sétáltam oda.
- Rasmus Halmar, örülök a találkozásnak. – sétáltam elé, és mivel szeretem az etikettet kezet is nyújtottam neki, ha akarja elfogadja, ha akarja nem, ez már nem az én dolgom.
- Nem szeretem a köntörfalazást kezdjünk is bele rögtön, miért tisztelsz meg a jelenléteddel? Régen láttam már közülünk valót. Talán a feleségemről hoztál valami hírt? Remélem, hogy nem mert akkor azt jelentené, hogy meghalt azt meg nem szeretném. – simogattam meg a szakállamat egy mosollyal, nekem is vannak érzéseim, igaz csak egy személy iránt, de legalább vannak.
 †  Music: ide, ide †  Note: ide, ide †  Words: ide, ide


Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Loki & Rasmus 2014-11-02, 12:12


Loki & Rasmus
A nagyság ára a felelősség.

Kezdem szörnyen unni ezt az egészet. A tétlenkedést, a győzködést... már jó néhány régi bajtársam mellettem áll, csak a jelre a várnak, de kellenek kulcsfigurák, olyanok, akik képesek vezetni, a csürhe élére állni, összefogni a tömegeket… és szabadjára engedni az igazi erőt, megmutatva az ellenségeinknek, hogy mégis mi ellen küzdenek, mi ellen remélnek védelmet. Elsöpörjük őket, éppolyan könnyedén, ahogyan a vihar csavarja ki a fákat. A trónunkat követeljük, egy új világot akarunk, egy olyan világot, ahol nincsen több bujkálás, se titkolózás, ahol a hatalom beszél és az erős életben marad. A káoszban fogunk élni, ugyanis a káosz a maga módján rendszerezett, könnyű benne élni.
Ezt kell megértetni azzal az emberrel, akivel ma fogok találkozni. Nem lesz egyszerű, talán nem is sikerül, de magukra vessenek, mikor szembekerülünk egymással, mert én nem szoktam veszteni, én győzök, és az ellenségeim ritkán élik túl a csatát. Nem vagyok barbár, megadom a lehetőséget, hogy harcosként haljanak meg, hogy az őseikkel és isteneikkel ünnepelhessenek majd, de ha nem élnek vele, ha gyávák, ha elfutnak, akkor darabokra tépem őket, de előbb az utolsó csepp vérüket is kifolyatom a testükből. Az ilyen nem érdemli meg a tisztességes halált, az ilyennek bűnhődnie kell. Együtt kell harcolnunk, együtt kell megvalósítanunk mindazt, amit egyszer már kis híján elértünk. Egyenrangúak leszünk, nincs több önjelölt Nagyúr.
Valószínűleg ezt nehéz lesz elhitetnem majd Lokival, de egy próbát megér. Utánajártam, de csak a nevének, más nem érdekel, nem a múltja alapján ítélem meg az embert, az senkinek se fényes, most akarom megismerni, leszűrni a tapasztalatokat, meglátni az igazi énjét, tudni mikor hazudik és mikor nem. Jelenleg tét nélküli a dolog, de később, ha ez a beszélgetés felesleges, akkor könnyedén lehet, hogy vérre fog ez menni, hogy már a hazugság is halálos bűn lesz. De ez csak rajta múlik, kíváncsi vagyok rá, sok jót és rosszat hallottam már felőle, de nem holmi pletykák alapján akarom őt megítélni.
Nyilván ő is tudja, hogy ez a találkozás több, mint ismerkedés, így hát helyszínnek egy teljesen semleges helyet választottam, távol a zajoktól és bajoktól… itt senki nem fog zavarni minket, csak magunk vagyunk. Az erdő szépségei…

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Loki & Rasmus

Vissza az elejére Go down

Loki & Rasmus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Loki kastélya
» Ötlettár a játékosoknak!
» Asgard > Loki Laufeyson
» Loki & Thor - A long time ago
» Rasmus Halmar

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-