Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 18:35
Jane Willow West

ϟ Amy & Jack
  Yesterday at 18:32
Amy Graves
A hónap posztolói
Megan Smith
 
Bexley Wildfield
 
Petra von Rosemberg
 
Jade Wilson
 
Cody Armstrong
 
Luna Lovegood
 
Gina Accipiter
 
Corvus Flint
 
Shanna Griffin
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 606 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Christopher Graves

Jelenleg összesen 35228 hozzászólás olvasható. in 3255 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Andy & Bex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex 2018-02-23, 18:09
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

Ágyba vittem Bex anyját, de a fene se hitte, hogy házas... Mármint, sokat akkor se számított volna, ha tisztában vagyok az előzményekkel, de ennyit azért felhozhatok a mentségemre. Így legalább az egészet a nőre kenhetem, vagy legalábbis nagy részét. Nem sok bűntudat gyötör azonban a történtek miatt. Mindenért Bex anyja a hibás, hiszen még csak egy nyamvadt levelet sem írt nekem, amikor megtudta, hogy terhes! Honnan a fenéből sejthettem volna, hogy Angliában van egy lányom? Bár, ami az igazat illeti, talán emiatt még hálás is lehetek a névtelen hölgyeménynek, hiszen akkoriban még ennyire se lettem volna képes feldolgozni a helyzetet. Tuti buliból-buliba jártam volna, hogy elfelejtsem a dolgot, hiszen aligha hiszem el magamról, hogy eljöttem volna Angliába annak érdekében, hogy megismerjem a gyereket. Most se miatta vagyok itt, hanem azért, mert a nagyszüleimnek kell benyalnom, hogy megkaphassam az örökség rám eső részét. Darius bezzeg... Mindegy, nem is idegelem magam a nyilvánvaló kivételezésükön. Ők már aligha lesznek mások.
- Legalább ezen nem fogunk összeveszni, mert én is kételkedem ebben az egészben – ráncolom össze a szemöldököm, lázasan kutatok valamiféle név után, de nem megy. Ciki. Amikor ágyba rángattam a nőket, sohasem jutott eszembe semmi olyasmi, hogy x év után egy kisebb kiadásommal fogok dumálni. Bex kérdését hallva biccentek egyet. - Igen. Imádtam. - hangzik a válaszom, majd pár másodperccel később folytatom: - Sokkal kötetlenebb, mint a Roxfort, nincs annyi szabály és ha aranyvérű vagy, bármit megtehetsz...
Sok lehetőség nyílik meg az ember előtt, ha ismerik a családja nevét és tudnak a befolyásáról is a mágusvilágban. Ellenben a sárvérűekkel és minden jöttmenttel... Nekik sokkal nehezebb ott boldogulniuk, én pedig helyeslem is a dolgot. Ha már olyan könnyen bekerülnek egy világba, melyet nem az ő őseik építettek fel, akkor szenvedjenek is meg a sikerért. Mert annak ára van.
- A Roxfortba tényleg olyan sok mugli származású diák jár, mint mondják? - teszem fel az engem érdeklő kérdést a vöröskének, miközben töprengve pillantok a tornyokra, melyeknek ablakaiban most is ég a fény. - És tényleg annyira védik őket? A tanárok... Nálunk nem voltak könnyű helyzetben, szépen megkeserítettük az életüket. Elég sokan menekültek át inkább ide.
Halványan elmosolyodom az emlékek hatására, mert én is lenézem a muglikat és a sárvérűeket, úgyhogy gyakran piszkáltuk őket a haveri körömmel. Ki nem hagytunk volna egy alkalmat sem... A brit intézményről pedig számtalan pletyka kering, melyekre most megerősítést nyerhetek.
- Igen, de biztosra szeretnék menni – felelem a lány válaszát hallva, majd felteszek egy újabb kérdést: - Mi anyád neve?
Oké, talán nem kellene, de nem hagy nyugodni a dolog... Talán a névről beugrik az arc is és akkor azért kissé jobban érezném magam.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/color][/b][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex 2018-02-17, 14:18


andy&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Legszívesebben tombolnék, neki esnék a férfinak és ordibálnék vele, hogy mit képzelt magáról, amikor anyámat az ágyába vitte. Neki aztán nem számít, hogy valaki házas-e csak szexeljen egy jót. Legalábbis eddig nagyon úgy jött le. Én nem szeretnék ilyen lenni soha, sőt házasodni sem akarok.
Nem azt mondom, hogy az Andy hibája az egész, hiszen anyám sem egy ártatlan teremtés. Kicsi korom óta visszahúzódó, sosem mond semmi rosszat és végképp nem ellenkezik az apámmal. Most már kezd összeállni előttem, hogy mit miért tesz. Nagy a valószínűsége, hogy mindössze akkora a bűntudata a félrelépés miatt, hogy nem mer erősebben fellépni az életben. Egy ilyet nem lehet elfelejteni, de az emlékek általában halványodnak. Fogadni mernék, hogy édesanyám akárhányszor rám néz a kis afférját éli át újra és újra. Mekkora szerencséje van, hogy rá hasonlítok és nem Andy-re. Apámnak bizonyára úgy feltűnt volna, hogy nem az ő gyereke vagyok, de így egyáltalán nem, ahogy az állítólagos apám sem tudott hova rakni. Valószínű, hogy azért akarja ennyire azt a vizsgálatot, mert teljesen különbözök tőle.
- Anyám nekem is azt állítja, hogy te vagy az apám, de én nem akarom ezt elhinni – keresztbe tett karral állok előtte és felhúzom a szemöldököm. Annyira jó lenne elfelejteni ezt az egészet. Amúgy meg anyám mit gondolt, hogy tizenöt év múltán hozza csak fel? Ha eddig el tudta titkolni, akkor ezután is megpróbálhatta volna. Így ember életeket tesz tönkre. – Durmstang? Te odajártál vagy mi? – kérdezem elhúzva a számat. Az az iskola Bulgáriában lelhető fel, így még több kérdés fogalmazódik meg bennem, amiket jobbnak látok nem feltenni. Sokakat érdekelnek a különbségek a varázsló sulik között, de én sosem néztem utána egyiknek sem. Már megelégszem annyival is, hogy tudok a létezésükről. Nem vagyok valami nagy suli bolond.
- Benne vagyok a vizsgálatban, de szerintem felesleges és lassan el kellesz fogadnunk az igazságot – rántom meg a vállam. Tárgyilagosan beszélek, de legbelül fáj és nehezemre van visszatartani a sírást. Szeretném, ha ez az egész csak egy rossz álom lenne és ha felébrednék minden visszatérne a régi kerékvágásba. Apám reakcióját előre látom, de el sem tudom képzelni, hogy a bátyám mit fog tenni. Félek anyám tetteinek a következményétől, mivel én fogom meginni a levét ennek az egésznek.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex 2018-02-13, 18:19
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

Bexley írásából világosan kivehető, hogy remegett a keze, amikor a betűket formálta, ezt látva pedig némi lelkiismeret furdalásom támad a levél olvasása közben. Bármennyire is nagy volt a szája velem szemben a faluban, akkor is gyerek még, nem kellett volna szócsatába bonyolódnom vele, egyszerűen csak hagynom a fenébe az egészet... Sarkon fordulni és elmenni, de nem, én nem olyan vagyok, még egy kislánnyal szemben is képes lennék elmenni a végletekig annak érdekében, hogy nekem legyen igazam. Ha pedig tényleg ő a lányom, akkor vajon mennyire határozza majd meg a jövőbeni kapcsolatunkat ez a viharfelhőkkel tűzdelt első találkozás? Nyilvánvalóan nem leszek a szíve csücske, habár még elképzelésem sincs arra vonatkozóan, mennyire fogjuk tartani a kapcsolatot a következő években. Mindenképp szeretnék hazamenni Bulgáriába, hiszen Anglia nem a kedvenc országom és már most honvágy gyötör.
Roxmorts-ba hoppanálok, miközben a fejem majd széthasad. Na, nem a Bex által írt levél mindennek az oka, hiszen ugyanezt volt már szerencsém pár héttel korábban átélni. A szorongást, a gyomorideget, a kételkedést, mindent... Nem egyszerű helyzet ez még számomra sem, szóval előző este elmentem iszogatni egy keveset. Tényleg csak egy-két pohárka volt betervezve, végül egyik jött a másik után, én pedig a sárga földig ittam magam. Ismét. Nőt azonban most nem vittem haza magammal, mert semmi energiám nem volt arra, hogy az állítólagos lányommal való találkozás előtt még egy másik nőnemű lényt is pátyolgassak.
Elindulok hát a hatalmas kastély irányába, ahova Bex invitált meg annak érdekében, hogy közösen megbeszélhessük a dolgokat. Én legalábbis ezt remélem magamban. Nem így szerettem volna közölni vele a dolgokat, tényleg nem, de mit tehettem volna? Akkor és ott elvesztettem a fejem, Bex pedig tovább ütötte a vasat, szóval mégis ő a hibás, nem igaz? Engem kár okolni, nem szóltam volna egy büdös szót se, de neki kellett az a kép, szóval vessen magára.
Soha életemben nem jártam még az iskola területén, úgyhogy szinte észre se veszem, hogy a vörös hajú csajszi késik. Nyugodt képpel mérem fel a terepet. Hatalmas. Persze, azt kétlem, hogy nagyobb lenne, mint a Durmstrang, legalábbis sokan azt állítják, hogy a Roxfort kisebb, de most, hogy itt vagyok... Hát, tényleg nem tudom. Tippem sincs, hány helyiség lehet odabenn és mekkora lehet a birtok területe. Biztos van erre valamiféle bűbáj, de most nem emiatt vagyok itt. Nagyon nem.
- Szia – köszönök fapofával, amikor Bex végül felbukkan. A szívem kihagy egy pillanatra, de nem zavartatom magam tovább, hiszen még semmi se biztos. - Hát, pontot szeretnék tenni ennek az egész őrültségnek a végére, úgyhogy muszáj volt eljönnöm. Bazi nagy ez a kastély... - teszem még hozzá, miközben arcomon halovány csodálkozás fut át. - A Durmstrang is hatalmas, de fogalmam sincs, melyik lehet a nagyobb. Mindegy, nem is fontos.
Megvonom a vállam, elvégre mindez tényleg csak részinformáció, semmi több. Teljesen más, fontosabb dolgok miatt vagyunk jelen mindketten, melyet nem nyújthatunk a végtelenségig. Beszélnünk kell minderről. Most.
- Gondolom, anyád mindent részletesen bevallott – töröm meg a csendet. Annyira meg szeretném kérdezni, hogy mi a nő neve, de az már túlzottan bunkó viselkedés lenne részemről. Jelen pillanatban meg főleg... - Szeretnék egy apasági vizsgálatot – bököm ki végül. - Biztos akarok lenni mindenben. Utána tárgyalhatunk.
Hogy mi lesz pozitív eredmény esetén azt még nem tudom, de a negatívban már biztos vagyok... Olyan pert akasztok a nyakukba, hogy még évekig nyögni fogják.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/color][/b][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex 2018-02-09, 21:35


andy&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sírástól remegve írtam meg a levelet Andrew Benedict-nek, miután elolvastam anyám válaszát. A könnyeimtől néhány helyen elmosódott a tinta és ezáltal pár szó teljesen olvashatatlan lett. Jó pár percet azzal foglalkoztam, hogy átírjam ezeket a betűket, de az összkép még ennél is ocsmányabb lett. Egy idő után feladtam, mert láttam, hogy a lényeg még így is kivehető. Még aznap este átadtam ezt a pergament a baglyomnak, hogy kézbesítse a bunkó fiatal férfinek, aki valóban az apám. Legalábbis anyám ezt állítja, de én még mindig nem tudom elhinni. Ugyan nem hasonlítok arra a férfira, aki felnevelt, de a személyiségünk egy az egyben ugyanolyan és a bátyám is ezeket a vonásokat örökölte. Talán ezért is nem jövök ki az utóbbi személlyel olyan jól.
S hogy mi állt a levelemben? Egy invitálás Andrew részére a Roxfortba, hogy beszélnünk kell. Nem írtam túl hosszúra. Mindössze megemlítettem benne, hogy anya miket írt nekem és alátámasztotta a dolgokat. Én ezek ellenére még mindig nem tudom elhinni. Kell valami bizonyíték, viszont ha az apámnak hitt férfi ezeket megtudja, akkor biztosan lesz ne mulass.
Rettegek a dolgok következményétől, pedig nem is tehetek róla semmit. Minden az anyám és Andrew hibája. Egy férjes asszonyt nem szép dolog az ágyadba invitálni. Persze ez esetben tényleg nem csak a férfit hibáztatom, hanem mind a kettejüket. Belül össze vagyok törve. Napok óta kerülök mindenkit, még Corvus-t is.
Azt mondtam Andrew-nak, hogy ma délután hat órakor találkozzunk a Roxfortban a birtokon és ott beszéljük meg a dolgokat. Nem nagyon hiszek abban, hogy el fog jönni. Piton professzornak jeleztem ezt az egészet és külön megkértem, hogy kicsit tovább maradhassak kint. A múltkori büntetőmunka után Ginával nagy nehezen beleegyezett. Azért ilyen későre kértem a találkát, mert nem akartam, hogy a többi diák erről csámcsogjon. A helyszín is azért ez, mert tudom, hogy bent a kastélyban sokan látnának és télen, estefelé kevesen járnak kint a hidegben.
Tíz perccel múlt hat, amikor elindulok le az általam megírt helyre. Jól felöltözök és hőtartó bűbájt alkalmazok, amit nemrég lestem el Corvus-tól. Így biztosan nem fogok fázni egy jó ideig. Nem tudom, hogy meddig fog tartani ez a beszélgetés. Lehet mindössze pár perc, de akár órákig is elhúzódhat. Ötletem sincs.
Lassan sétálok le a birtokra, beletelik húsz percbe is, s a tíz perces késésből fél órát csinálok. Igazából nem nagyon reménykedtem eddig abban, hogy az állítólagos apám is felbukkan, így meglepetésként tudatosul bennem a jelenléte, mikor megpillantom.
- Szia – köszönök neki. – Nem gondoltam volna, hogy eljössz – mondom határozottan. Keresztbe tett karral állok meg előtte és tekintek fel rá.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Andy & Bex 2018-02-09, 21:28

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex

Vissza az elejére Go down

Andy & Bex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Birtok :: Elülsõ udvar-