Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Múltbolygatós banzáj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-23, 01:01

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Csendben ácsorgunk kettecskén, a folyó mellett, szótlanul, mint valami elcseszett filmben a nagyjelenet előtt. Őszintén remélem hogy Nox nem tervez sem nyálas búcsút, sem olyasmit ami után vér fog folyni. Hagyom hát hogy elnyúljon a pillanat, és erőnek erejével fogom vissza magam, nehogy valami igazán csípős megjegyzés csússzon ki a számon.
- Kár hogy nem tört meg a jégkirálynő álcád ma sem. Sebaj, talán majd legközelebb. Jó éjt Nox.
Részemről meg sem mozdulok, csak támasztom tovább a korlátot - szinte már hozzám nőtt! -, és összefont karokkal nézem ahogy a csípő tovaring az éjszakában. Talán a fáradtság teszi, vagy egyszerűen csak balfasz módra elengedtem magam és nem figyeltem, de nem tűnik fel hogy készülne valami. A bűbáj abszolút váratlanul ér, és sajnos be is talál. Nyikkanni sincs időm, csak átbucskázom a korlátom és eltűnök a folyóban, mint egy elhajított kő. A hűvös-hideg víz aztán észhez térít, és a visszavágás helyett inkább úgy döntök hogy okos lesze, eltűnök a francba, és hazahoppanálok.
A nővel elvégre akármikor feltörölhetem a padlót amikor csak kedvem tartja, és egy Nox kaliberű nőszeméllyel szemben nem árt ha az embernek van terve.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-23, 00:39Graves & NoxPár percre gondolkodóba esek. Ugyan mitévő lehetnék? Nyilvánvalóan nem fogok kiszedni belőle egy büdös szót sem, a kommunikációnak ezen formája, bármennyire a híve vagyok, Graves esetében úgy tűnik jelen helyzetet tekintve teljességgel felesleges. De mit lehetne ezután tenni? Nincs a kezemben terhelő információ, ugyanakkor nem hiszem el amit mond; ezek így az én szemszögemből nézve sem előnyös körök. Játszadozzunk hát? Dühítsem fel? Elvégre, ha nem tudod betörni a vadat, kergesd az őrületbe, nemde? Nem, mert felnyársal, de kinek ne érné meg ez a kockázat némi lelkes kárörömért cserébe? Úgyis olyan rég volt már...
Zárómondatára összeszűkül tekintetem, egy pillanatra szúrós keserűség lesz úrrá rajta, majd egy könnyed, lemondással teli sóhajt is elengedek.
- Hát jó. További szép estét. - S azzal a lendülettel amivel mindezt közöltem, finoman ellököm magam a korláttól, majd kecses csípőringással elindulok a szemben lévő sikátor felé. Érzékeim azonban tűhegyesek, hisz ez csupán álca, csak a megfelelő pillanatra várok, és három... kettő... egy...
- Everte Statum! - pálca elő, egy villámgyors fordulat, s terveim szerint a fáradtságtól bódult Graves korlátostul mindenestül a Temze vidáman fodrozódó hullámai között terem - amiket ha minden igaz, kellően felajz majd a csobbanás. Meguntam a szócsatát, és kell egy kis pimaszság... Mi lehetne erre jobb módszer, ha nem egy frappáns kis bűbáj?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-23, 00:23

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Feltűnik ugyan a fura szóhasználat - holtak? ugyan már, ennyire nem lehet fekete özvegy -, de nem teszem szóvá. Túl sok mindenen már nem lepődnék meg Noxszal kapcsolatban, és egyébként sem vagyok már auror, hogy ilyen ügyekben intézkedjek. És egyébként is, tulajdonképpen leszarom.
- Ugyan nem tartozik különösebben rád, de csak hogy lásd hogy belém is szorult némi jólneveltség, válaszolok. Tudod a vadőri munka nem egyszerű. Egy rakás dologgal kell foglalkozni, és nincs munkaidő. Nincs hétvége. Nincs ünnepnap. A szabadság pedig elég esetleges az iskolában. A lényeg, hogy nem mindig van alkalom kiereszteni a gőzt. Ez pedig stresszes. Ennyi.
Vonok vállat, aztán elpöccintem a csikket, egyenesen bele a folyóba, egy darabig még kísérem is a röptét a tekintetemmel.
- Utoljára kérdezem meg Nox, hogy mit akarsz tőlem az éjszaka közepén. Fáradt vagyok, és ha tovább akarod játszani a játékaidat velem, akkor egyszerűen lelépek a francba. Egyszerűen nincs kedvem a köröket futni nálad.
Azért egy fáradt mosollyal megtoldom a szavaimat, hogy tompítsam az élüket. Mégiscsak jófiú lennék, vagy mi a franc.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-23, 00:07Graves & Nox- A holtak, legfeljebb. - Csak semmi happy end, szerelmünk hős szikrája távolodni látszik a valóságtól, holott valójában soha nem is volt részese. Mégis olyan mókás. Belőlem azonban nem az alkohol beszél, sokkal inkább a színpadias gúny - avagy régi jó barátom. Figyelmesen hallgatom a szavait, és bár minduntalan ott csücsül az arcomon egy kételkedő, hamiskás mosoly, egyelőre nem reagálok semmit. Szó sincs hatásvadászatról - kivételesen -, ezúttal csak szimplán elraktározom a hallottakat, majd később felhasználom őket, feltéve hogy úgy adódik. Egy jelentőségteljes "aha" kíséretében nyugtázom a dolgokat, valami olyasmi képet keltve ezzel, hogy ám legyen, mondjuk hogy elhiszem, csak elég a kamuból.
- Gondoltam megkérdezem mi járatban errefelé ilyen késő este. Magam sem tudom mikor beszéltünk utoljára, arra viszont emlékszem miről. Kételkedtem a kilétedben, ahogyan azt most is teszem. És mivel nem akarnék felesleges köröket futni a _Vadőr szakszervezetnél_, eszembe jutott az végtelenül bonyolult megoldás, hogy megkérdezlek téged, ismét... - S a következő pillanatban a tetőrész, melyen eddig ültem, hűlt helyemről tanúskodik. Elég azonban pár villanásnyi idő, egy komor, fekete füstfelhő s immáron Graves mellett, teljes harci díszben, áltatott együttérzéssel arcomon támasztom én is a korlátot, tekintetemet egyenesen rá szegezve. Akarva akaratlanul is információt árultam el magamról ezzel, de mondjuk, hogy a tervem részét képezte.
- Szóval, mitől olyan gondterhes ez a szabadság?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 23:39

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Lassan szívom be a füstöt, kiélvezve a karcos íz minden zamatát mielőtt válaszolnék, akaratlanul is elnyújtva kicsit a csendet. Egy pillanatig sem bánom, a város és a víz éjszakai neszezése megnyugtat és ellazít. Bár lehet hogy ez csak az alkohol.
- Tudom. Szerelmünk bár viharos, de mély és szenvedéllyel teli, és majd megéneklik...
Nevetek fel fel csendesen, mert természetesen nem gondolom komolyan egy pillanatig sem.
- A szabadságomat töltöm. A barátaim már rég hazamentek, és a Vadőr szakszervezet éves-rendes gyűlése is hamar feloszlott. Most már csak járni akartam egyet a városban. Egyedül.
Pár pillanatig mérlegelem a továbbiakat, de úgy döntök hogy túl fáradt, túl nyűgös és mindenekelőtt túl paranoid vagyok ahhoz, hogy túl sokáig szórakozzunk egymással.
- Na de most komolyan, Nox. Mit akarsz tőlem épp itt és épp most? A könnyed éjszakai beszélgetés valahogy nem illik hozzád. Nem vagy az a fajta...
Mosolyodom el hűvösen, aztán szívok egy nagyot a cigiből.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 23:26Graves & NoxAmi a lábaimat illeti, valóban nem vesztettek szépségükből, s ennek nem is vagyok rest hangot adni: az a bizonyos [You must be registered and logged in to see this link.] ugyanis majdhogynem minden láttatni enged belőlük - férfiúi társaságom látszólagos szerencséjére. S míg ő undok grimasszal köszönt, addig én őt gúnyos vigyorral: jelezvén, itt vagyok, és terveim szerint itt is maradok - csak hogy véletlenül se legyen olyan könnyű lerázni.
- Ugyan Graves, hisz tudod: nekem te kellesz. Mi másért követtelek volna ilyen messzire? - hallatszik a negédes irónia, s ha már itt tartunk, én is cigarettára gyújtok; holmi tekert spangli helyett azonban egy korom fekete, aranyszegélyű példány megteszi. Tekintetemben továbbra is pajkos, mégis kegyetlen harciasság izzik, ám szavaim ezúttal mintha valamelyest komolyabban csengenének. De ki tudja, talán csak rossz maszk került elő a zsákból.
- A remény vezérelt ide... A remény, hogy holmi elgyötört vadőrnél izgalmasabb látvánnyal is szembesülök ma. Mondjuk a vadőr barátaival, netán a vadőrrel, aki nem is vadőr. Hány szurcsókot kellett ma pelenkáznod, Graves? - ejtek el egy lenézéstől csengő kacajt, azonban szavaim mögött halovány cél bujkál - Igazán nem értelek. A te képességeiddel... Szomorú. - egy színpadias legyintés, egy slukk cigaretta, s nincs is más hátra, mint élvezni a hatást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 23:04

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Összerezzenek, ahogy megszólítva érzem magam. Erőnek erejével szakítom ki magamat a semmi-dobozból - ezt egy nő nem is értheti, valamiért csak a férfiak képesek erre -, és térek vissza a valóságba. Keresem pár pillanatig a hang gazdáját, de hamar sikerül megtalálni. Elhúzom a számat, nem örülök az ilyesfajta társaságnak, és a pozőrködés a háztető szélén sem javít az összképen.
- Az. Az éjszakai, nyugodt folyó és az elcsendesülő város mindig szép látvány.
Sóhajtok egyet, és némi matatás után előbányászok egy gyűrött, majdnem üres cigarettás dobozt, és rágyújtok egy spanglira. Erről eszembe jut újra, hogy le kéne szoknom - újra.
- Minek köszönhetem a kitüntető figyelmet ma este? Kevés volt a kuncsaft? Vagy nem voltak kellően érdekesek? Esetleg arról van szó, hogy én vagyok az igazi?
Vigyorodom el kajánul, miközben változtatok a tesstartásomon, és már háttal támaszkodom a korlátnak, miközben a nőt fixírozom. Meg is állapítom magamban, hogy a lábai továbbra is rendben vannak, már az alapján amit ez a ruha láttatni enged. Jó látni, hogy vannak dolgok amik nem változnak.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 22:53Graves & NoxEgyelőre semmi. Se egy nyom, se egy személy, se egy sejtés vagy bármi, ami a vágyott információkra utalna. És épp úgy részemről sincs sem akad semmi, ami Graves tudtára adná jelenlétem, pedig jó ideje követem már, hol a magasból, hol testközelből, mégis észrevétel nélkül szemlélve minden egyes lépését. Gondterheltséget látok rajta, események terhelő súlyát semmint céltudatosságot, egy pillanatra megfordul a fejemben a gondolat, hogy a puszta hangulatán kívül nem létezik más, ami ma este idevezérelte. Megtartom az ötletet, noha nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget: ha eddig nem volt különösebb oka a londoni éjszakában fürödni, majd most lesz.
Kényelmesen helyet foglalok a végállomásként megjelölt háztetőn, vastag bundakabátom magam alá terítve vágom kecses pózba magam: mintha csak egy ártalmatlan piknikezésen lennék. Kiszemeltem pontosan előttem, jobban mondva alattam üldögél, a folyóparton vár, ha vár, én mindenesetre meguntam a szemlélődést. Ha nincs amit akarata ellenére kiadjon magáról, hát kiszedem belőle én. Elvégre, ez volna a szakterületem.
- Gyönyörű kilátás, nemde?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 22:39

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Úgy vágok át az utcákon és kisebb tereken, mintha pontosan tudnám hova megyek... pedig csak sejtem, hogy a folyó merre van. Nem zavartatom magam különösebben, csak teszem egyik lábamat a másik után, és próbálom helyre rakni az utóbbi napok, hetek történéseit a fejemben, de némi rágódás után elhessegetem magamtól a gondolatot is. Pihenni jöttem, hát illene így is viselkednem. Elnyomok egy feltörő ásítást, aztán beveszem az utolsó kanyart, és végre meglátom a halkan hömpölygő, sötét folyót. Letámasztom magam egy alkalmas korláthoz, és csak bámulok bele a sötétbe, hallgatva a víz neszezését a köveken, a néhány távoli, mély hangon dübörgő hajót, és persze a halk nyüzsgést ami a túlpartról hallatszik ide. Próbálok nem gondolni a problémákra, a közel-keleten történt dolgokra, sőt még az iskolára és a munkára sem. Egyszerűen csak elengedem magam amennyire lehet, és hagyom hogy az alkohol különös mágiája átjárjon.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 22:29Graves & NoxLomha, ütemezett léptek. Valaki közeledik. Megtorpanok, konstatálom keserű kizökkenésem, de mit nekem ez a pillanatnyi bánat, a célszemély egyre csak közeledik, én pedig még mindig csupán feleszmélten mérlegelek. Nemes egyszerűséggel félrehúzódok, egyenest egy jókora kémény árnyékába, mintha csak én is szerves része lennék a sötétségnek. A lépések zajából ítélve a hívatlan vendég pontosan a kereszteződés elején tart, pontosan ott, ahol már szívélyesen üdvözölhetem látóteremben. Oldalra fordítom a fejem, s az a szenvedélyes, önelégültséggel kevert ravasz elégedettség ami kiül rá talán jobb is, ha szerves szemtanú nélkül marad. Graves Matlock... Hát ismét összefutunk. Bevallom, letettem róla hogy valódi kilétét bolygassam, hisz mit nekem egy kósza lélek, legyen bármily megnyerően robusztus: kettőnk útja az én szememben egy ideje véget ért, ám most itt az önként kínálkozó lehetőség, hogy olthatatlan kíváncsiságom ismét ígéretes alanyra leljen - noha ezúttal némi nosztalgiát is hozott magával. Immáron, a pillanat észrevétlen hevében bebizonyosodott: tudni akarom ki ő, olyannyira, hogy nem vagyok rest követni a londoni éjszakában. Megvárom míg tisztes távolságba ér, egy tompa nesz, egy fekete füstkavalkád, s immáron a környező épületek ódon tetőzetén csücsülök, a magasból figyelve kiszemeltem tartózkodási helyét. Tudni akarom hová igyekszik, és tudni akarom miért. De miért?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 22:07

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


A közel-keleti túra után úgy döntöttem, hogy rám fér még két nap valami normális helyen, így nem egyből hazamentem - ótejóég, már otthonként gondolok a kis házikómra -, hanem inkább Londonba. A hőség és a por után kimondottan üdítő volt felhőket és némi esőt látni, normális emberekről és minőségi alkoholról már nem is beszélve. A cuccaimat már korábban leraktam, így különösebb cél nélkül jártam a kocsmákat, mindenhol legurítva egy pintet a civilizációba való visszatérés örömére. Az utca kihalt, csak a szokásos eső szemerkél csendesen, és olyan igazi nyáresti idő van, amit vétek lenne nem kihasználni. A vízzel mit sem foglalkozva hirtelenjében úgy döntök, hogy megnézem a folyót közelebbről is, elvégre ezer éve nem jártam már a környékén sem.
Közepesen spiccesen nyakamba veszem hát a várost, és nem foglalkozom senkivel és semmivel. Csak egyszer torpanok meg - mintha valami rossz érzés kerülgetne, de ahogy jött úgy el is múlik, így csak a fáradtságra fogom, és folytatom az utat.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 21:47Graves & NoxIsmét egy tompa hajnal, ismét egy tompa ámokfutás az éjszakába - noha nem is részemről, cipősarkaim ütemes koppanásai azok melyek minduntalan csak azért születnek hogy újból és újból, faltól falnak csapódva haljanak bele a mindent beburkoló sötétségbe. Néhol feltűnik egy-két sejtelmes árnyalak, pislákoló fényforrás, de ügyet sem vetek rájuk. Hazafelé tartok, legkedvesebb zegzugos sétányomon: nincs is jobb, mint egy, a munka teljében tündöklő hosszú nap után kellemesen hazaballagni. Én, és a hőn szeretett, tisztelt és becsült Magány újra találkozunk, s éldegélünk végeláthatatlan randevúnk leple alatt - kisebb-nagyobb megszakításokkal persze, de mint tudjuk, nem vagyok éppenséggel egy monogám típus, pláne tudván, hogy eszmei partnerem míg világ a világ készséggel visszafogad. Zavartalanul ballagok előre, céltudatosan, mégis szinte bódultan lebegve. Sehol egy lélek, sehol egy gondolat, csak én és az áhított éjszaka. Egyszerűen tökéletes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Múltbolygatós banzáj 2017-07-22, 21:28

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Múltbolygatós banzáj

Vissza az elejére Go down

Múltbolygatós banzáj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-