Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Sophia & Dane - Csillaghullás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-07-12, 19:34

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 Érdeklődő félmosollyal hallgatja a lányt, miközben szórakozott árnyék suhan át az arcán. Sophia sosem tud leállni, mindig kiül az orcájára, kipirosítja az indulat, amivel a vonzalmát leplezi. Hiszen a farkas már az illatából is érzi a gerjedelmet. Akarja magának a lányt, és akkor is beleképzeli a tényt, ha valójában a barna teremtés még erősen hadakozik. Ám Dane gonosz terve sokkal előbbrevaló, mint a Sophiával való tánc. Ezért hát bármi történjen ma itt este, a lány kénytelen várni, de legalább igazolást nyerhet, hogy Dane valóban az, aminek Peter leírta, valaki, aki már nem képes ésszerű döntéseket hozni.
- Igaz is, könnyedén elintézitek magatoknak a nyomort. – Neveti el magát, már nem tudja megállni, hiszen korábban is figyelte a párost, mielőtt valóban feltűnt volna, és már akkor sem volt meg teljesen a közös hullámhossz. Valami mindig közéjük állt, és ez most már aligha fog változni, főleg, hogy Sophia minden ellenkezése ellenére az ő karjában érzi azt a bizsergést, a vadász pedig inkább Lorelai rabja. A vérfarkas lányé, akit ő ölt meg.. Emiatt azért Dane-nek is ökölbe szorulhatna a keze, ha tudná, hogy bármit elér vele. Ám nem, Peter megkapja majd azt a szenvedést, amit érdemel, s Dane tovább foglalkozhat a tervezgetéssel, aminek a mai este az egyik ékköve. Ezúttal Sophia által.
- Ha te így reagálsz minden idegenre.. Hát istenemre mondom, máris féltékeny vagyok. Vagy ne legyek? – Lép közelebb, mielőtt az egész láncreakció elkezdődne, és finom csókot hint a lány arcára, annak teljes tudatában, hogy ekkora tömeg, és elit környezet hátterében Sophia nem fogja felpofozni. Éppen ezért itt tudja elkövetni a gyilkosságot is. Testközelből, ahol senki nem számít rá. Felsegítené a lányt, aki pontosan úgy reagál, mint a bálon, kiszámíthatóan, Dane kezébe adva a bizonyosságot hogy még mindig a markában tartja. A férfi elmosolyodik, de nem siet a lány után, csupán a kijárat felé követi, ám véletlenül sem azért, hogy megszólítsa. Inkább azért, mert tudja, hogy az aurorok által félretolt, kitoloncolt újságírók ott várakoznak, s egyszerre, tucatnyian támadják le. Mágikus vakuk villannak, pulitzerpennák kelnek életre sisteregve, ahogyan megindulnak a kérdések. Dane pedig úgy áll a sztárinterjú közepében, mint egy bájos, sármos kisgyerek, aki büszke arra, hogy kitakarította a szobáját. Ajkain édes mosoly játszik, ahogyan hangoztatja, hogy ez nem volt hősies tett, csupán a munkáját végezte.

//Ehe..ehe.. //

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-07-11, 20:13


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Igény, mintha valami tulajdon lennék és azt már azért jól sejti ennél dacosabb és akaratosabb vagyok, mint sem valakinek a tulajdona legyek akármikor is. Ezzel nem vagyok másként esetében sem. Eszem ágában sincsen a tulajdonává válni, csak mert netán ő így kezel. Ezért is ellenkezem, annak ellenére, hogy tényleg hatással van rám, de ez nem jelenti azt, hogy én csak úgy beadom a derekamat bárkinek is, főleg hogy mellette nem egyszer elég erőteljesen fenyeget, ami nem elhanyagolható tény.
- Semmi közös Peterhöz és hozzám és bele sem kellene folynod semmiféle módon sem... ez a lényeg. - igen csak ez a fő, ne mondjon valótlant és ne próbáljon kibékíteni minket, amikor ő kavart meg mindent. Egyszerűen az lenne a legjobb, ha elmenne, de nem fog, a napló miatt, Peter miatt, miattam... már nem is számít, mert úgy sem lehet tudni, hogy mikor mond igazat. És azt sem lehet tudni még most sem, hogy mit akar pontosan. Az egy dolog, hogy mit mond, de hogy az mind igaz is legyen... na az természetesen nem így van és nem is veszem komolyan, amiket mond.
- Semennyire. Maximum annyira, mint egy idegennek. Nem akarom, hogy bárkinek is baja legyen. - igen még azt sem, hogy neki baja legyen, pedig érthető lenne, ha ezt akarnám, de nem vagyok olyan, aki rosszat akarna bárkinek is, még annak sem, aki valójában megérdemli, de valahol mélyen tudom, hogy talán Peter is megérdemelné ezeket a dolgokat, még ha ő nem is olyasmiket tett, mint Dane, de ő is ölt már embert és hiába volt erre jó oka, attól még ugyanúgy gyilkosság. De most ezzel végképp nem akarok foglalkozni, csak az önelégült mosolyt akarnám eltüntetni a képéről, amire persze jó eséllyel semmi esélyem sincsen. Főleg, hogy egy újabb terve jön be... egy újabb rettenetes tett, amit képtelen vagyok végignézni. Hullanak körülöttem az emberek, földre zuhannak újabbak és újabbak, amíg végül elcsendesül a hely, amikor megjönnek az aurorok, amikor a tanárnő a földre hullik, én pedig oda pillantva látom, hogy a tőr benne van, tehát ő is meghalt, és az arcán valami meglepettség, szinte oda dermedve...
Felpillantok Danere, amikor meghallom a hangját és a kérdést. Hogy jól vagyok-e... képes ilyesmit kérdezni? Nem is egy ember halt meg miatta rövid idő alatt és képes mégis ezt kérdezni tőlem? Riadt, lesújtott, kiborult... nem tudom melyik jellemzőbb rám inkább, de talán minden együtt. Nem csoda, hogy csak elütöm a kezét, de nem fogom meg. Csak felpattanok és se szó se beszéd kiviharzom a teremből, már persze, amennyiben az aurorok engednek. Ha nem, az biztos, hogy minimum valami hisztérikus jelenetet produkálok valamelyik karjai között, amennyiben nem enged ki a friss levegőre. Totál ki vagyok borulva és most annyira, hogy valószínűleg még a következményei se nagyon érdekelnek a tetteimnek. Egy pofon... semmi, ahhoz képest, ha most utánam jön és megpróbál azzal a magabiztos mosollyal elém állni, pedig meg fogja tenni, ez nem is kérdés, főleg mert én tudom mi történt, még ha bizonyítani nem is tudnám. Gondolom a méreg sem kimutatható. Körültekintő annyira, hogy semmiféle gyanúba ne keveredhessen.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-07-05, 17:38

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 Érdeklődve hajol közelebb, mintha csak Sophia suttogna. Holott akkor is hallaná, ki vannak élesedve az érzékei, hogy igazi ragadozóként mindent előbb tudjon, mint az egyszerű halandók. Bájos mosoly jelenik meg az ajkán, ez azonban egy alfahím vezérfarkas vicsorgásának is bőven betudható. Csoda, hogy az ínyét nem húzza fel, hogy kilátszódjanak az agyarai a hatalomfitogtatás miatt. Úgy méri végig a lányt, mintha egyértelműen prédát látna benne, mindannak ellenére, hogy sosem bántotta, sőt, eddig tulajdonképpen védte is. A kérdés, hogy az eddig még mindig érvényes-e. Érzi, s érezteti, nem csupán ő van hatással választottjára, mindez fordítva is igaz. Már az első alkalommal bejelentette igényét, Sophia nem menekülhet, még akkor sem, ha eddig nem csattant el egy csók sem.
- Miért tennék ilyet? Te is tudtad, hogy Peter életében volt, és lesz Sophia-mentes időszak. ismered, nem kell bemutatnom. Én aztán hiába győzködném, hogy te rendes lány vagy, valami mindig úgyis szétszakít titeket. Tőlem függetlenül. – A szavai őszintének tetszenek, a gunyorosan sejtelmes mosoly nem viszi el a hazugság irányába a hangzottakat, ettől még elképzelhető a ferdítés a csábítás velejárójaként. Vajon Dane képes arra, hogy még szerelmi ügyekben is viszályt szítson?
- Annyira? Tehát valamennyire igen? Tudtam én. alakulsz cicám. A végén pofonok helyett bírkózni fogunk? – Neveti el magát halkan, tényleg csak halkan, hogy a seta közepette ne hívja fel magukra a figyelmet, itt most minden kettőjükről szól. Szemeznek egy pillanatig, mintha azt mérlegelné, vajon Sophia éppen egy dacos csókon gondolozik? Annak vajon mi értelme lenne? Ha önként és dalolva akart volna belemászni egy olyan kapcsolatba, amelyben csupa kiszámító dolog veszi körbe, már régen Petert választotta volna, ahogyan annak idején Lorelai megtette. Na igen, ez a legfontosabb különbség, Lory valahol az összes hülye szeszélye mellett végül a jófiú mellett tette volna le a voksát, ha nem szól közbe a vadász őrülete. A partyn viszont már nincsen túl sok idejük a tanárnővel diskurálni, mert az események felgyorsulnak, s Dane finoman lenyomja a földre a lányt, hogy még véletlenül se legyen tűzvonalban. Elegánsan ellép a habzó szájú nő egyik varázssugara elől, hogy aztán az öltönye belső zsebéből egy lilásan derengő tőrt mártson Peter kedvence mellkasába. Az egész zűrzavarnak egy pillanat alatt vége szakad, pont amikor aurorok rohannak át a küszöbön. Ms. Rimery arcára visszatér az öntudat, majd az értetlenkedés, hogy mi is történt igazából. Egy szívdobbanásnyi időre még Sophiára téved a pillantása, ahogyan jól hallhatóan megforgatja benne a vérfarkas a tőrt. Majd eldől, a fegyverrel a szegcsontja alatt, amint Dane benne hagy. Minek is piszkolná be a kezét.
- Nagyon köszönjük! – Sietnek mellé az aurorok. – Honnan tudta, hogy ő volt? – Kérdezi egy hórihorgas alak. Dane lustán megvonja a vállát. – Figyelem már egy ideje, az iskolában is ő követhette el a merényleteket. Szörnyű átok sújthatta, ha nem volt képes ellenállni ennek az ösztönnek. – Nyújtja a kezét a földön heverő lánynak, hogy felhúzza. Mélysötét tekintetéből sugárzik, hogy természetesen nem az történt, amit az aurorok láttak, hallottak, de ez most mellékes, majd ha úgy alakul, akkor kettesben megbeszélik. – Jól vagy? – Néz körbe, a mostani partynak már úgyis annyi, az aurorok vélhetően felvesznek néhány vallomást, megírják a jelentéseket. Nem lehetne tovább mulatozni, lévén a vendégek többsége jelenleg inkább szanatóriumra szorul, semmint pezsgőre. Dane magabiztos mosolya azonban elégedettségről árulkodik. :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-07-04, 14:06


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Nem hiszek neki, hiszen Peter pont, hogy esélyt szeretne. Én nem mondtam neki egyértelműen nemet, csak nem szeretném a barátságunkat feláldozni valami bizonytalan oltárán. Ő pedig pontosan tudja, hogy egy ilyen lépéssel csak megbántana és kétlem, hogy megtenné. Tudom bántott már az utóbbi időben, de az is Dane áskálódása miatt volt, mert összezavarta őt is, engem is és a féltékenység... De nem szándékosan tette és szándékosan ilyesmit se tenne. Ezt tényleg nem hiszem el, csak újfent össze akar vele zavarni, persze hogy ne foglalkozzam a való problémákkal és a valódi kérdésekkel, amik még mindig az itt tartózkodása okait firtatják, amikre még mindig nem kaptam választ.
- Vagy csak szándékosan mondasz ilyet, hogy rosszul érezzem magamat. - hát persze, attól hogy eddig még nem hazudott, én azért nem lehetek biztos benne, hogy így van. Nem ismerem eléggé ahhoz, hogy e téren véleményt mondhassak, főleg ha még hozzáveszem mindazt, amiket Peter mondott el róla jóval esélyesebb az, hogy hazudik, hogy minden szava hazugság, mint hogy akármikor is igazat mondana.
- A te hátsód annyira számomra nem fontos. - vágom rá szinte azonnal, amiből persze érezni lehet, hogy pont a hirtelensége miatt nem teljesen igaz, hiszen azért tudja jól igenis hatással van rám. A szavai, a tettei, a folytonos közeledése, amit nem hagy annyiban továbbra sem, mintha direkt csinálná és sosem lép át egy bizonyos határt. Vajon arra vár, hogy egyszer én magam tegyem meg önként? Nem tudom, talán jobb is, ha ezen még csak nem is nagyon gondolkodom, csak igyekszem nem foglalkozni a tetteivel, mintha nem lenne fontos, miközben tudom minden szava és cselekedete nagyon is az és még valahol azt is sejtem a tanárnővel való találkozás sem véletlen, főleg hogy egyből sikerül belé botlani épp hogy megérkezünk.
- Köszönöm, ez kedves, de a legtöbb itt lévőnek én még a nyomába sem érek. - azért még bőven van mit tanulnom és kár is lenne tagadni, hogy ez így van, sőt érthető, ha még azért nem bízom magamban annyira, főleg hogy mindezt a szüleim okán is teszem. Talán én másban lennék jó, egyébként is ki tudja, hogy miért van közöm mondjuk a holtak világához? Lehet, hogy azzal kellene foglalkoznom valamilyen módon? Dane szavai vissza is rántanak a földre aztán a mozdulat és ahogyan arrébb ránt. Látom, ahogyan változik a nő arca, a zöldes hab és a pálca lendül e kezében...
- Mit... - Dane-re pillantok még, de hát tudhatja mi lenne a mondat vége, hiszen egyértelmű ebben megint az ő keze van benne, de mi mást tehetnék, mint hogy követem az utasítást? Életösztönnek is mondhatjuk, ahogyan a földre vetem magamat és a pálcámért kotorászok, hogy legalább remegő kézzel valami pajzsot felhúzzak, ami igen nehéz miközben sikolyok hangoznak el körülötted újra és újra és kezd eluralkodni a pánik, hiszen jó eséllyel a halálos átkok elhangzásának hála ez következik. Rossz esetben még pár üveges szempárral is találkozhatom, pedig már az is sokkolt, amikor Sadie meghalt a szemem láttára. Nem olyan könnyű ezt megszokni és hát őszintén szóval nem is szándlkozom


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-29, 21:16

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


  Csupán időnként pillant a lány felé, mintha ízlelgetné az elmondottak hatásait. Kiismerhetetlen félmosolya ott bújkál a szája szegletében, s ez a száj már oly sokszor tévedt vészesen közel Sophia ajkaihoz. Vajon Dane ezúttal hazudna? Elméletileg őszinteséget ígért, ha nem akarja kibökni a választ, akkor inkább ködösít, viszont eddig még nem lehetett hazugságon kapni. Lehet, hogy most is az igazságot mondja, de úgy facsarja ki, hogy a lány ettől még inkább pocsékul érezze magát? Meglehet. Hogy mi ezzel az igazi célja? Még mindig nem derült ki. A nyilvánvalóan intim közeledésen túl nem ragadtatta semmire, ami komolyabb következményekkel járt volna, mint az ismeretes pofon.
- Az is benne van. Végtére is öregszem, a látásom sem a régi. – Vonja meg a vállát, a két törölközővel körbetekert lány nagyon nem úgy festett, mintha Peter szobatársainál lettek volna. De végtére is Sophiánál a labda, hogy meddig hagyja kisajátítandó baleknek tartani magát, a vérfarkas úgyis mindig eléri amit akar. Hogy a ma este miről szólna? Egyenlőre fesztelen hangnemű csevegésről, de annál komolyabb témákról. A napló tartalma Sophiára is kihatással lehet. Végzetes orkán közepébe sodorva a lányt..
- Bármelyik szóba jöhet. Leginkább viszont az, hogy megtudjam, jelenleg ki tud róla. Azokat kell félreállítani, mielőtt partyba vágják a hátsómat. Vagy éppen a tiédet. – Néz le leplezetlenül a lány csípőjének tájékára, hogy pimasz sandítással nyíljanak el az ajkai. Már megint egy célzás, s az a sötéten kavargó tekintet nem sok jót ígér, viszont a veszély, ami a szexi pillantásból árad, egyértelműen ostorként öleli át a lány lelkét, s anélkül, hogy Dane csak kinyújtaná a kezét, mégiscsak magához húzza a lánykát. Nem válaszol, ugyanis mintha direkt úgy választotta volna ki érkezésük pillanatát, hogy meg is szólítsák őket, így a ki nem mondott mondat talán örökre elsüllyed a tökéletes időzítés mocsarában.
- Milyen kedves gondolat, hogy továbbörökíted a szellemiségüket. Hogy én? Igen, valóban szeretek írni, másokat szórakoztatni, és hidd el, ezt már te is bőven megteheted, hallottam már rólad, tehetséges vagy.  – Mosolyodik el kedvesen, majd a férfire pillant további válaszért. – Nem igazán. Ahogyan Sophia mondaná, én maga vagyok a megtestesült halál, így hát ne csodálkozzon kegyed, ha felhasználom. – Feleli a farkas csevegő stílusban, mintha csupán ismerkedésre vágyna, legalábbis bárki, aki látja őket, nem gondolhat bele többet. A nő értetlenkedve vonja fel a szemöldökét, aztán a torkához kap egy pillanatra, de ezt már csak Sophia láthatja, a többi vendég nem, mert a következő pillanatban élénkzöld hab jelenik meg szája szegletében, szeme fehérje vérvörösbe villan. Itt Dane előzékenyen ránt egyet Sophia karján. – Bukj le a földre. – Ms. Rimery pálcát ránt, de nem komolyabb célzattal, hogy konkrét kiszemeltje lenne, a varázsszerből véres átkok pattannak ki, több vendéget mellbe, fejbe kapva, nyomuk során sikolyok harsannak fel, emberek omlanak össze.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-28, 17:19


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Őszintén szólva nehéz eldönteni, hogy azzal jártam jobban, amikor nem mondott semmi érdemit vagy azzal, hogy ezúttal mond és az sem visz közelebb a válaszokhoz, sőt csak még inkább megrémít. Tudom én mit mondott Peter, tartsam távol tőle magamat, csak hát mint ezúttal is látszik ebbe nekem nem minden esetben van beleszólásom, akkor viszont mégis mit kellene tennem? Ő az, aki nem tartja távol magát tőlem, nem én tehetek róla, hogy megint itt van velem, akkor hát mit tehetnék?
- Két lány? Lehet, hogy rosszul láttad, vagy... a szobatársánál voltak. - tudom úgyis ezt akarta elérni, de mégis elakadok. Lehet, hogy én nemet mondtam Peternek, de az a nem, nem jelentett... nemet. Ennek így semmi értelme igaz? Csak hát nem akarok elrontani egy barátságot, de biztosan nem bújt volna ágyba mással most meg főleg nem, előtte is hanyagolta a nő ügyeit, ha jobban belegondolok még én is észrevettem csak nem foglalkoztam vele, de nem volt köze senkihez sem, akkor most miért tenne másképp? Ez... nem hiszem, Dane csak megint azt mondja, amivel megbánthat, szándékosan. - Nem hiszek neked. - rázom meg végül a fejemet, mert nem lehet igaza és kész. Peter nem ilyen és nem is lenne ilyen velem, hiszen azt mondta, hogy többet érez, mint barátság és ezen nem úgy fog átlendülni, hogy másokkal van együtt.
- És mit akarsz vele? El akarod pusztítani? Vagy magadat akarod kitörölni belőle? - azt hiszem értem már miért is kell neki annyira az a napló, csak azt nem értem, hogy miért van ennek értelme? Van most aki kutat utána? Nem hiszem, nem láttam hogy üldözné bárki is, akkor meg mi értelme? Gondolom az a napló így ebben a formában sokakra veszélyes, biztosan sokan el akarják pusztítani, vagy épp sokan rejtenék el szívesen örökre, hogy még véletlenül se kerüljön senkinek se a kezébe, akinél nagy gondot okozhat.
- Nem, de épp elégszer fenyegettél nem? - de most mégis más valaki miatt van itt? Akkor azért csatlakozott hozzám? Így akár egyedül is jöhetett volna. A tanárnő persze meglep, az is hogy itt van és hogy Dane őt kereste. Miért? Elég fiatal és... Nem, nem vagyok féltékeny, hiába szép az előttem álló, de kedvelt tanár, nem értem mit akar tőle Dane. - Jó napot! Öhm... igen, hát persze, nagyon kedvelem az óráit. Nem tudtam, hogy ön is itt lesz. - kissé azért zavartan mosolyodom el, hiszen a helyzet is meglep és persze az is, hogy Dane őt kereste, de miért? Újabb kérdések, amik csak úgy kavarognak a fejemben. Neki nem hiszem, hogy köze van ahhoz a naplóhoz, hiszen más néven találtuk meg, de akkor... miről van szó megint?
- Jól köszönöm és persze igen, de még csak kisebb lapoknál és nem is nagy dolgokat, csak tudja a szüleim... ők is ezzel foglalkoznak, csak mugli körökben, úgyhogy nem is volt kérdés. És ön? Gondolom már igen, ha ott van. - pedig azt hinné az ember, hogy aki a Roxfortban tanít annak nem igazán van ideje másra, de úgy tűnik, hogy tévedtem, hiszen ő itt van és van ideje erre az estélyre,a hogyan ezek szerint arra is volt már, hogy kiadják egy írását. Ki tudja talán még nagyobb lapnál is, hiszen idősebb nálam. Az is lehet, hogy csak szimpla hobbiból tanít?


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-26, 19:36

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


  Ahogyan közelednek az épülethez, ahol az újságírók találkozója zajlik, Sophia továbbra is faggatózik, és ezzel nincs is semmi baj, egészséges kiváncsiságnak tartja a férfi, s az eddigi kitérő válaszokkal ellentétben mostanság hajlandó némi információmorzsát odavetni a lánynak, hátha a sejtelmes célozgatásokból is összeállhat az a cselekménysorozat, amelynek a végén az a bizonyos beígért sötét kataklizma. Vajon Sophia milyen szinten lesz ennek a részese? Talán főszereplőjévé válik mindannak, amely sokak pusztulását hozhatja? Meglehet csupán külső szemlélő lehet. Dane feltartott kézzel legyint, úgyis tovább beszélgetnek még, nem fogja lekezelni Sophiát csak azért, mert most még nem ért mindent.
- Aha, én egészen máshogyan hallottam. Javíts ki, ha tégedek, de nem erőltette magát túlzottan. A minap is két lány jött ki a szobájából hajnalban. Gondolom a takarítók. – Szúr oda ártatlanul, hiszen Peter nagy sármőr hírében áll, Lorelai óta nem volt komolyabb kapcsolata, pedig Dane adott annyi lépéselőnyt, hogy tisztázzák Sophiával, hogy legyen-e valami, és minden bizonyosság szerint semmire sem jutottak. Így hát ő azt tesz, amit csak jól esik.
- Mi mindannyian. Te is szépségem. Több száz évvel ezelőtt élt egy varázsló, aki küldetésének érezte feljegyezni a kor sötét teremtményeit. Főleg vérlényeket, ám mindenki belekerülhetett, akit a kavargó feketemágia megkísértett. A napló végül olyan bűbáj alá került, hogy tovább íródott a szerző halála után. Lényegében egy állandó lista, amely célpontot jelent az inkvizició számára. Az érdekessége, hogy a Peterhez hasonló vadászok közül is sokan benne vannak, hiszen ha a kis barátodon urrá lesz a szent őrület, nem állíthatja meg semmi, csak a halál. – Itt még nem fejti ki, hogy Sophia hogyan is kerülhetett képbe, úgy véli, hogy legutóbb tisztázták, hogy tudomása van a lány sötét képességéről, amely minden képzeletet felülmúlóan kiteljesedhet. Bent átveszik a pezsgőt, s a lány mellé sorol be, hogy adva legyen az a bizonyos bizsergető csípőérintés kettéjük között.
- Nem neked. Honnan ez a paranoia? Bántottalak akár egyszer is? Te szoktál felképelni, nem emlékszel? Nos.. meg kell ismernem valakit, aki minden bizonnyal hivatalos az estélyre. Áh, ő lesz az! – Bólintok egy nő felé, akit Sophia nem csak hogy ismerhet, még lehet, hogy tanul is tőle. Peter egyik kedvenc fiatal tanárnőjéről van szó, akihez a vadász egyetemista órákra jár. Igazán kedves, vonzó teremtés, nagyjából olyan korú lehet, mint Dane, így ránézésre. – Hadd mutatkozzam be, ha eddig nem ismernénk egymást Ms. Rimery. Dane Seoras vagyok, az új auror tanácsadó. Ezt a fiatal hölgyet már bizonyára ismeri. Sophia, erősítsd meg, kiválóak a tanárnő órái nemigaz? – Kérdezi kedves mosollyal, s a saját pezsgős poharát ráemeli egy arra járó pincér poharára, elvéve a tanárnőtől is az üreset, s fordul vissza két telivel, amiből az egyiket a nőnek nyújtja, aki barátságosan elveszi. – Áh, Dane, hallottam már Önről, biztonságot nyújt a jelenléte nekünk Roxfortosoknak? Hogy vagy Sophia? Te is publikáltál már valamit?– A férfi elsőre nem válaszol, átadja a lánynak a lehetőséget, kiismerhetetlen mosollyal kortyolgat az imént elvett pezsgőből.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-25, 18:28


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Ha jobban belegondolok néha vissza kellene fognom magamat, de mégis valahogy abban a hitben ringatom magamat, hogy ez mégis csak egy iskola, bár ha azt nézzük eddig ketten haltak meg a keze által itt ebben az iskolában... De valami miatt eddig engem nem bántott, bár nem tudhatom, hogy ez mikor változik meg, jobb lenne óvatosnak lennem, tisztában vagyok vele, de ettől még koránt sem olyan egyszerű ez az egész helyzet, már csak azért sem, mert közben valami vonz is hozzá, miközben taszít is a fenyegető stílus. Ahogyan azt is tudom, hogy abba jelenleg még távolról sincs beleszólásom, hogy velem tart, vagy sem. Úgyis jönni fog, maximum külön érkezik, aztán ott csapódik hozzám, de még ennek is viszonylag kicsi az esélye. Valószínűleg nem tudnám elküldeni csak úgy és jó eséllyel az se nagyon számítana, hogy netán mások is látják a jelenetet. Dane képes bárkit egy pillantással elűzni az ember környezetéből. Elég nagy hatása van másokra, mint tudjuk.
- Igen, azt sejtem. Az egész valami nagy terv része, csak... nem látom át, hogy mi is a végcél. - sőt a lépéseiről se sok fogalmam van, de gondolom, ha lenne akkor már eleve rosszul csinálna valamit, szóval logikus hogy gőzöm sincs mit akar és gondolom pont ezzel éri el, amit szeretne, hogy kétségek között tartja a másikat. Peter sem sejti pontosan miért is van itt, mert lássuk be úgy igazán nem nehezítette meg az ő életét sem, akármennyire is rosszakat mondunk Daneről.
- Peter nem... siránkozik miatta. - nem is tudom ezt miért vágom rá olyan hirtelen, hiszen Peter engem szeret, legalábbis elvileg, bár olyan sokat nem törte még azért, hogy ezt valahogy a tudtomra adja. Persze elmondta és persze szerette volna megpróbálni, de valahogy nem éreztem ezt olyan erősnek, mint amikor Lorelairól beszélt. Nem tudom ez volt-e, ami visszatartott tőle, de... nem is számít, most egyébként sem róla van szó.
- Mi van abban a naplóban? - arra rá se merek kérdezni, hogy miért végzi a fejem a kanálisban, ha nem lesz meg. Épp elég ijesztő már megint, amiket mond és persze amiket Peterről mondd. Arra végképp nem is reagálok, mert ebben valahol igaza van, Peter és én nem tudtuk ezt az egészet normálisan elrendezni és talán nem is fogjuk tudni sosem, és talán nem is kellene erre gondolnom, főleg most amikor akár még a fejem elgurulása is szóba kerülhet. Persze nem lep meg, hogy ő végzetes dolgokról beszél, ahogyan az sem, hogy fenyegetőzik, ez nála már-már mindennapos, mint tudjuk.
Persze így is elülteti a gondolatokat, én pedig egyelőre csendben maradok, hiszen megérkezünk. A kezembe kerül a pezsgő, és kénytelen vagyok mosolyogni azokra, akikkel találkozunk, még ha nem is valami kellemes és egyszerű tevékenység ez a jelenlegi állapotomban, ezért miután tettünk egy kört, mégis csak egy félreesőbb helyre vezet az utam, ahol tudom nem zavar majd senki. A pezsgős poharam már üres, ledobom a közeledő pincér tálcájára és Dane felé fordulok miután a fickó tovább állt.
- Csak azért, hogy fenyegess... vagy hogy a nyomomban járj nem kell itt lenned. Egyáltalán miért vagy itt? - nem értem, tényleg ezt a részét nem értem. Ezúttal azt sem mondhatja véletlenül botlottunk egymásba, mert szándékos volt, ő is tudja, én is tudom, de akkor mit akar kihozni az egészből, ez még mindig nem világos a számomra. Fenyeget, hogy végzetesek a tettei, hogy megölhet, közben pedig folyamatosan próbál levenni a lábamról, vagy ez csak az átlagos stílusa és amúgy mindenkivel ezt teszi? De most is az én nyomomban jár és lássuk be vannak, akik nagy szemeket meresztgetnek ránk, főleg hölgyek, ami érthető, Dane nem épp a legutolsó a külsejét tekintve.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-24, 17:57

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]

  Pár pillanatig sötéten méregeti a lányt, lényegében kedvére való ez a makacs dac, hiszen ő maga érte el, hogy Sophia állandóan nekifeszüljön. Mindkettőjük számára lényegesen unalmas legyen, ha egy adott sablon alapján rajonganá körbe a barna tündért, hogy aztán kedvetlenül zárják soraikat, hogy ebben sem volt semmi izgalmas. Dane veszélyes, ezt a lány már tudhatja, de vele szemben eddig nem mutatott semmi olyat, amitől Sophiának valóban tartani kéne. Lehet, hogy kivételez? A lány derekára illesztett ujjai sem vándorolnak el sehova, holott a vékony anyagon át Sophia minden rezdülését pontosan érezheti. A kettőjük közötti kémia már szinte pontosan tapintható. Összeillenek, s egyúttal taszítják is egymást. Mikor hogy.
- Ahogy mondod, örülök, hogy végre valamiben egyetértünk. – Búgja simulékony éllel, amelyben benne van, hogy választottja már tudja, hogy ha ellent mond, annak súlyos holnapja lesz. Nem feltétlenül ő lesz, aki késpengére áll majd, ám valaki, aki ismer, mindenképpen szenvedni fog. Dane mesterien játszik a szálakkal, sakktábláján minden bábunak előre leosztott lépéssora van, és csupán olykor ringathatják magukat abban az illúzióban, hogy tudatos döntéseik vannak. Egykor Leslie jellemezte úgy a férfit, hogy egy egoista barom, Dane pedig büszkén vállalta a címet. Sosem érdekelték a gyengeséget mutatót halandók. Kézcsókja nem több ami, megpihen ajkával a lány kézfején, s úgy nézzen fel rá, hogy szinte vetkőztesse a pillantásával. A pillanat, amikor elszakad, közel hiányérzetre sarkalhatja a mardekáros lánykát.
- Megszokhattad volna már. Nem az a típus vagyok, aki hisz a spontán dolgokban. Majd meglátod. – Hogy mit, azt most még nem fejti ki, és a kérdéseket is szótlanul vállalja, miközben autóznak, hiszen Sophia monológja inkább fejtegetés, s a vérfarkasnak akár egy összpontosított egyetlen válaszra is lenne lehetősége, de ezúttal lehetséges, hogy mégiscsak kifejti a gondolatait.
- Dehogy. Azzal, amire te képes vagy, nem kellene nekem a halott Lory. Sötét bestiát csinálnál belőle, és lássuk be, ő enélkül is potenciális katasztrófa volt. A nővérét illetőleg.. nem csodálkoztam volna, ha valami komor utat választ. Nos nem, maradjon csak halott, jó ahol van, Peter hadd siránkozzon miatta. – Neveti el magát flegmán, de csak azért, hogy bekanyarodjon az épület elé, ahol a másik oldalon parkol, s sietve kipattan, hogy nyissa a lány előtt az ajtót, majd kisegítse a kocsiból. – Peter.. a kispajtást látni akartam, de nem kellek én ahhoz, hogy fejjel menjen a falnak. Tudod.. míg én tudatosan hozok súlyos döntéseket, ő belesodródik, így nincsen uralma afelett, hogyan is mászik ki a szarból. Miattad vagyok itt cicám, ahogy mondtam. Kellesz, az erőddel, mindeneddel, és ha nem találom meg a naplót, akkor a csinos búrád a kanálisban végzi. Peter megérdemelt volna téged, de amit műveltek.. Inkább foglalkozok a valódi tervemmel, ami hidd el, végzetes lesz.. – Elindulnak befelé, ahol valóban több újság képviselője megjelent, sőt, egyesek még Sophiát is megismerik, hiszen már jelentek bizonyos cikkei. Amint átlépik a küszöböt, amolyan welcome drink jelleggel a kezükbe nyomnak egy-egy pohár pezsgőt. Dane fintorog, nem az ő stílusa, de végül kortyol. Egyenlőre hagyja, hogy Sophia elvegyüljön, megy mögötte szótlalnul, mint kísérő. Biztosan alaposan emésztendő választ adott, már várja az esetleges riposztot.   :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-23, 13:12


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Már nem is szabadna, hogy különösebben meglepjen a megjelenése, hiszen Daneről van szó, aki mindig akkor és ott bukkan fel, ahol az ember nem számít rá, tehát érdemes mindig számítani a megjelenésére és hát most is így voltam vele, bár talán azért nem hittem, hogy még csatlakozni is akarna hozzám, hiszen szépen kicsíptem magamat és így még könnyebb dolga van. Csak a vékony fehér ruha van rajtam, aminek a szoknyája se túl hosszú, meg aztán szépen kiemeli a derekamat. Nem olyan, mint az iskola ruhák, vagy egy szimpla farmer, e miatt pedig az érintése is egészen más, ahogyan átfonja a derekamat, szinte már mintha a bőrömön pihennének az ujjai. A vékony anyagnak hála majdhogynem ilyen az érzés.
- Tehát nincs beleszólásom, te jössz és kész így is úgyis. - és nekem ennek nem szabad örülnöm és közben mégis jó, hogy nem egyedül megyek. Amikor megtudtam, hogy lesz még úgy volt hogy Petert kérem meg, hogy kísérjen el, de természetesen ez a jelenlegi helyzetben nem megoldható. Mégis csak nehéz valakivel úgy barátkozni, hogy ő mást érez, még ha Peter azt is mondta, hogy rendezi ezt magában. Nem akarom elveszíteni, mint barátot és közben ki tudja talán ha vele lennék akár még meg is próbálhatnánk, de nem akarom elrontani vele a barátságunkat, ezért csak úgy nem vállalnám, Peter pedig annyiban hagyta. Várja, hogy elmúljon az érzés és ha el fog múlni, akkor nem is volt olyan erős, hogy érdemes lett volna bármivel is próbálkozni nem igaz?
A kézcsók valahogy tökéletesen illik Danehez, ami még furcsa is lehetne, hiszen nem épp az az úriember típus és közben mégis, csak a félelmetes változat. Azt hiszem valahogy így érezhették magukat, akiket mondjuk Dracula környékezett meg minduntalan. Nem tudja az ember eldönteni, hogy aki előtte áll makulátlan úriember, vagy kegyetlen gyilkos és persze azt sem, hogy a tetteivel hódítani akar, vagy felkészíteni az elkerülhetetlenre, hogy veled is végezzen és kárhozatba rántson. Pont ez a kettősség, ami őt olyan különlegessé teszi.
- Megszervezted, miért nem lep meg? - oh hát persze már minden készen áll, a kis séta után már a kocsinál vagyunk. Készült, hogy ne kelljen magassarkúban sokat sétálnom és persze addig még a kérdést is függőben hagyja, hogy pontosan mit is akar újfent. Értem én, hogy különleges vagyok, de csak e miatt miért viselkedik így? Az erőm kell neki, ehhez hogyan jön hozzá a többi tett? És miért olyan fontos neki az erőm egyáltalán?
- Mert miatta bünteted Petert, tehát fontos volt neked, logikus lenne, hogy vissza akarnád hozni, de ha nem...? -a levegőben lógva marad a kérdés, hiszen még mindig nem értem. Azt mondta, hogy az erőm a fontos, de közben meg mégis mi lenne nyilvánvaló? - Nem, eddig egyszer sem voltál egyértelmű. Azt hittem Peter miatt vagy itt, azt mondtad nem így van, hanem miattam, mert olyasmire vagyok képes, amire kevesen, még ha nem is tudom irányítani és közben azt a naplót keresed... Nem tudom akkor melyikről van szó ténylegesen. - oldalra pillantok időnként, de tőle nem várom el, hiszen vezet, jobb ha az utat figyeli és én tényleg nem tudom, hogy mit is akar. A folyamatos közeledés, a csábítás arra utal, hogy engem, de mégis azt akarta, hogy béküljünk ki Peterrel, akkor az miért volt? Valami trükk, vagy terv része? Vagy csak adott neki egy esélyt, amivel nem élt és most tovább folytatja? De mit? Azt hiszem sejti, ha megcsókolt volna eddig bármikor talán ellenállok valamelyest, de valószínűleg hosszan nem ment volna, akkor... mit akar?


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-21, 06:07

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


  Nem célja, hogy örökösen a frászt hozza választottjára, hiszen akkor csak egy rémkép lenne, egy mumus. Nem, Dane egyértelműen több ennél, legalábbis többnek gondolja magát. Kacagva utasította el Peter azon fenyegetését, hogy tartsa magát távol a lánytól, jobbat nem is tehetne, mint a közelében marad, és ha úgy hozza a helyzet, szórakoztatóbbá teszik egymás társaságát. Peter maradjon meg csak a jófiú szerepében, aki lényegében maga sem tudja mit akar. Lássuk be, a vérfarkas adott annyi egérutat, hogy ha a pár egymásra akar találni, ám legyen, Peternek egy esély jár, mondjuk úgy, hogy a boldogságra, ha már mindent elrontott Lorelai-nál. A fiú oly csábítónak képzeli magát a gyengébbik nem körében, hát maradjon meg ily hódítónak, aki nem képes kezelni a barátságot, legyen szó Sophiáról, vagy akár Dane-ről. Ez utóbbinak erős a kísértés, hogy miközben pókként fonja körbe Sophiát hátulról, legalább egy csókot nyomjon a lány tarkójára, ez elmarad, csupán a gyengéd, mégis határozottan határokat feszegető ölelés, amely jelzi, nem szándékozik engedélyt kérni. Bocsánatot.. talán.
- Oh, dehogynem. Ez a saját döntésem volt, nem a tiéd. Nem veszekszem veled. – Vigyorodik el pimaszul, majd aprót emel a vállán nemtörődömsége jeléül. A lány természetesesen nemet mondhat, hogy aztán tisztában legyen vele, Dane ha vele akar lenni, úgysem rázza le. Legfeljebb majd a távolból figyeli, és ha úgy találja, a lányhoz kéretlen udvarlók, kellemetlenkedők járulnak, hát egy mozdulattal tépi ki a szívüket, vagy nem piszkolván be az öltönyét, kitöri a nyakukat. A választási lehetőségek tárháza oly nagy, főleg ha vérfarkas az illető. A lány megfordul, így élheti át a kézcsókot, s miután már szemben vannak, Dane mindehhez igéző szemkontaktust is párosít.
- Londonba hoppanálunk, ott vár a kocsim. Elviszlek, nem késel el. -  Bólint, s továbbra sem eresztve a lány kezét mindössze a karjára illeszti Sophia tenyerét, megindulnak a birtokon kívülre. Ott az ismerős pukkanás után helyet is váltanak, a helyszín ezúttal London peremkerülete, egy park, pár lépésnyire valóban ott áll a sötét autó, ránézésra olasz típus lehet. A férfi elengedi a lány kezét, s nyitja neki az ajtót, majd ő is bepattan a vezető oldalról. Indít, pontosan tudja az irányt. Utána válaszol csak.
- Nos Lorelai-ról kérdeztél legutóbb, ezt nem hagyhatom megválaszolatlanul. Miből gondolod, hogy csak arra kellenél, hogy őt visszahozzam? Nem voltam nyilvánvaló, amikor közöltem, mit is akarok tőled? – Pillant végig leplezetlenül a lányon, a harisnyás lábaknál köt ki végül, de mentségére legyen mondva, a csinos arccal kezdi.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-20, 19:55


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Már épp csak egy kevéssé lep meg a megjelenése, hiszen alapvetően várható volt a felbukkanás. Dane nem fog csak úgy eltűnni és talán valahol a lelkem mélyén nem is akarom, hogy így legyen. Hogy miért? A válaszok miatt, hiszen jó lenne tudni pontosan miért van itt, pontosan mit is akar és honnan tud a kialakulóban lévő képességemről vagy minek is mondhatjuk ezt. Azt nem vártam, hogy most bukkan fel, mert itt most fontos dolgokról lesz szó, de meg még sem lep különösebben, főleg hogy Petert nem hívtam el, hogy velem tartson. Zavaros még ez az egész vele, hiszen mondhatni kosarat adtam neki, mert fontosabb a barátságunk, de közben mégis csak érdekel és... nem is tudom, hogy mégis hogyan kellene kezelnem ezt az egészet, de az biztos, hogy most nem lenne jó egy közös megjelenés. Majd lassan rendezzük magunkban a dolgokat, hogy én akarok-e többet, látom-e értelmét, vagy hogy benne elmúlik-e egyáltalán az érzés, netán... vajon fontos-e neki annyira, hogy tegyen érte valamit, hiszen egy gyengécske kis vallomás, ami nem is indult valami jól nem épp a legjobb indítás, hiszen már úgy indítani egy kapcsolatot, hogy összebalhézunk... nem jó ómen.
- És nekem nincs beleszólásom igaz? - nem is próbálom már rejteni a hatást, amit rám gyakorol, az apró libabőröket a nyakamon, vagy épp az elakadó lélegzetet, amit sikerül egy pillanatra újfent elérnie, de mégis összeszedem magamat és legalább ellépek előle, hogy lecsússzon a csípőmről a keze. Ha már menni akar, azaz jönni akar, akkor menjünk, hiszen én nem szándékozom elkésni, fontos lehet ez a kis találkozó, természetes, hogy részt szeretnék venni rajta és nem maradni le a fontosabb részekről sem. A kézcsókot még sem akadályozom meg, nem húzom el a kezemet, csak próbálom rejteni a bizsergést, amit okoz vele, de ez legalább nem jár újabb libabőrrel. Kissé megköszörülöm a torkomat, hogy újra megtaláljam a hangomat.
- Akkor akár indulhatnánk is, vagy... itt akarsz beszélni? Nem szeretnék elkésni Dane. - nem tudom, hogy miért érzek rá folyton kényszert, hogy a nevét is kimondjam időnként, mintha csak ezzel is nyomatékosítanám, hogy vele beszélek, ami bolondság, hiszen tisztában vagyok vele, hogy tudja a nevét és én is az övét és attól még ugyanúgy ő lesz itt, hogy újra és újra kimondom a nevét. Egyelőre még sem moccanok, ha itt akar beszélni róla és valami fontos, vagy én nem szeretném, hogy netán más is lássa, hogy vele vagyok akkor jobb lerendezni, bár kétlem, hogy ő ne dörgölné szívesen akár mondjuk Peter orra alá azt, hogy megint csak Dane van a közelemben a barátom helyett.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-17, 15:28

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


  Régóta figyeli már Sophiát, ezért ismét az első találkozásuk stílusához alkalmazkodik. Pontosan tudja, hogy a lány Londonba igyekszik, ahol a Vasárnapi Boszorkány, a Reggeli próféta, a Hírverő, és egyéb mágikus újságok sajtóközössége tart fogadást valamilyen különös mágikus élőlény sokadszori újrafelfedezése kapcsán, így a kis barna is oda hivatalos, mint leendő újságíró. Dane már idejekorán elintézte, hogy neki is legyen sajtós belépője, mint ahogyan azzal is tisztában van, hogy Sophia ezúttal egyedül megy, mert Peterrel még mindig nem tudja, hogy hányadán is állnak egymással. Az este felfedereng a Roxfort felett, s mikor a lány kilép a Mardekár tömlőc-folyósájára, azt veheti észre, hogy rajta kívül nem jár ott senki, kihalt minden. A misztikus sötétség veszi körül, amely Dane jelenlétét hivatott elfedni, ám hősnőnk már tisztában lehet vele, hogy a vérfarkas ötletessége szinte kimeríthetetlen az árnyakkal operáló látványmágiák tekintetében. S valóban, szinte a semmiből érezheti a lélegzetvételt a nyaka környékén, s a derekán a már ismerős érintés, amely mindig éppen annyira diplomatikus, mint kell. Tolakodó, bizonyos határokat ellenben nem lép át.
- Elkísérlek. – Halk susogás a provokatív hangnemben, mintha mindez egyértelmű kijelentés, szinte már parancs lenne a férfi részéről, amelynek a lány aligha mondhat ellent. Legutóbbi beszélgetésük oly hirtelen ért véget, mintha Dane tudatosan irányítaná választottja lépteit, hogy mikor mit is kell gondolnia, éreznie. Megfordítja a bizonyára csinosba öltözött barnát, hogy szembe nézhessenek egymással. Félhosszúra növesztett haja ezúttal is ápolt, csibészes gúnnyal keresztezi a homlokát, néhány napnyira hagyott borostája oly érzéki, mintha oda öntették volna. Szabott öltönye méretben nem is lehetne ennél páratlanabb, fekete nyakkendője is passzol a színhez, egyedül a fehér ing üt el a már ismert árnyalatoktól.
- Különben is beszélnünk kell.  – Nem úgy tűnik, mintha ezúttal bármit fel akarna róni Sophiának, vagy felelősségre vonná. Mindössze valamilyen hiányérzet hivatott pótolni a találka, amelyre most sor került. Kivár, pontosan tudja, hogy a hatásszünet hatalma az ő birtokában van. Elengedi Sophia derekát, de csak hogy a kezéért nyúlva lágy csókot hintsen a kézfejére, tovább uralva azt.

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Sophia & Dane - Csillaghullás 2017-06-17, 15:26

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Csillaghullás

Vissza az elejére Go down

Sophia & Dane - Csillaghullás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-