Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Stopptúra
  Today at 13:25
Daniel G. Paisley


ϟ Túl sokat tudsz...
  Yesterday at 23:10
Rhys Murdoch

ϟ Tower
  Yesterday at 19:31
Kalandmester

ϟ Hiányzásnapló
  Yesterday at 17:03
Calista Merrick
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody Armstrong
 
Eileen Silsbury
 
Gina Accipiter
 
Daniel G. Paisley
 
Shanna Griffin
 
Megan Smith
 
Sidney Smallwood
 
Armand Stansson
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 640 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Loki

Jelenleg összesen 37921 hozzászólás olvasható. in 3432 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Penny & Tristan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-10-13, 17:43

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Ha valamelyik háztársad látta, akkor nem meglepő, ha nincs benne annyi összetartás, hogy közbelépjen. – Nem azt mondom, hogy a mardekárosok között nincsenek angyalok, de azért nem jellemző. Én házaktól függetlenül mindenkivel barátkozom, de senkinek nem tudom megváltoztatni az alap jellemét. Még azt is el tudom képzelni, hogy valamelyik exem volt az, akivel összefüggésbe hozható az ügy. Volt rengeteg rövid kapcsolatom, egy éjszakás afférem, és lényegében most a többség tudja, hogy Pennyvel valami komoly dolog alakul, lehet, hogy ezt még plusz indokként használta az illető, hogy szétugrasszon vele. Nem tudhatta, hogy ez több mint holmi kavarás, csak mert nem kürtölöm szét a nagyvilágba, azért már kezd egyértelmű lenni, hogy ez valami hosszútávú.
- Nincs olyan, hogy mit kellene. Azt kell megértened, hogy nincs olyan, hogy sötétség, vagy világosság, ennyire senki nem kétdimenziós. Bennem is ott van még a harag, és ki is akarom élni, de ha nem úgy teszem, hogy mindent beleadok, akkor nem leszek rossz ember. Ha úgy látod, hogy a sötét mágia az eszközöd lehet, de nem leszel olyan, mint az anyád, attól még lehetsz jókislány. Nem azért kedvellek Penny, mert ezt vagy azt teszed, hanem amilyen vagy, és ez nem változik meg. – Vonom meg a vállamat, neki kell tudnia, hogy mit akar követni, de semmi sem olyan egyértelmű, mint ahogy látja. Persze nagyon csinos kedves teremtés, de ha ennyire bizonytalankodik a saját sorsában, hát én sem nagyon fogom tudni meghatározni a jövőjét, erről ő magának kell döntenie.
- Azért megkérdezhetnénk valakit, aki ereklyevadászatra jár, hátha meg  tudja támogatni a varázslatot. Hárman biztosan meg tudnánk csinálni. Nincs ilyen évfolyamtársad? – Mérlegelem a kérdést, hiszen a fejébe látok, már megint döntésképtelen, és kell még valaki, aki pluszban ráerősít minderre. És nyilván olyan kell, akit ő is ismer, mert ha a saját ismeretségi körömre gondolok, akkor elég kevés, akiben igazán bízhatok, főleg ha a megtámadós esetet vesszük alapul, ahol a jóakarónk nem is segített neki. Viszont minderről eszembe jut valami. – Sőt, az iskolán kívül vannak esetleg otthoni barátaid? Szívesen megismerném őket, hátha gondolod ezt az egészet már olyan komolynak. Például az édesapád rokoni szála, vagy ilyesmi. – Vetem fel, hiszen tudom, hogy még mindig elég komoly a kötődése, mert az apja látta benne egyedül a jót. Na jó, azért én is, de nem cimkézek ennyire.

[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-10-11, 17:17

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

- Végül is lehet, csak az lepett meg, hogy látta valaki, de nem segített. - na igen, ha valaki szemtanú volt és végignézte az egészet, hogy megtámadnak, de aztán semmit sem lépett... Talán a házamból valaki, aki ismer, de elég rosszindulatú ahhoz, hogy nem akart tenni semmit sem, hogy megmeneküljek, viszont utána már visszaélt az infokkal, hogy egy ismeretlen segített és hogy aztán nem mentem vissza a kastélyba. Ha ismer, akkor érthető is, ha elhúzta a dolgot és számított rá, hogy nem fogom nagy dobra verni azt, ami történt és akár azt is sejthette, hogy Tristannak nem fogom részletesen elmesélni, mert nem akarok neki sem gondot okozni ezzel. Van benne ráció, de nem gondoltam, hogy van olyan rosszakaróm, aki ennyire rosszat akar nekem. Vajon ki lehet az? Vagy, ha tudnám attól még úgy se lenne jobb?
- Sötétségnek? Neked nem azt kellene mondanod, hogy nincs bennem semmi rossz és... butaság e miatt aggódnom? - meglep és egy pillanatra azért el is húzom a számat, mert szomorú, ha még ő is azt látja, hogy van bennem valami rossz és tényleg csak az apám volt az egyetlen, aki nem így gondolt rám. Vajon, ha már ő is ezt mondja, akkor igaza is van és tényleg ott van bennem valami eredendően sötét, amit az anyám minden áron a felszínre akar hozni, maximum én próbáltam eddig sem tudomást venni róla? De úgy azért jóval nehezebb, ha már Tristan is azt mondja, hogy így lehet.
- Hm... talán lehetséges lenne és akkor tudnék gyakorolni úgy, hogy ne okozzak kárt, de tudjam irányítani. Egy próbát megérhet. - végül is az ötlet nem rossz, akár más eszköz is jó, amit viselek, mondjuk egy karkötő, vagy gyűrű, amit nehéz az embertől elvenni, mert egy kendőt mindig könnyebb elpusztítani, vagy elvenni. Főleg, ha eleve nem biztos magában. Az is persze kérdés, hogy vagyunk-e elég hozzáértőek, hogy létrehozzunk egy ilyen varázstárgyat és persze, hogy mi van akkor, ha esetleg a már általa is említett bennem bujkáló sötétség erősebb, mint az a tárgy, vagy... mint én magam és ezért önként szabadulok meg tőle? Túl sok a kérdés, de tudom én is, hogy a kérdések még nem adnak válaszokat, csak ha legalább próbálkozunk valamivel és ezt is kell tennünk.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-09-22, 20:02

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Nem tudom, hogy miért nem szóltak. Lehet, hogy valaki, aki elkezdte ezt terjeszteni, eleve rosszindulatú, nem segít, de a szart imádja kavarni. Tudod, hogy milyenek az emberek, biztos kivárt, hogy mennyire lesz botrány, és mivel nem volt, most dobta be. – Vonom meg a vállamat, én azért jobb szerettem volna nem kérdőre vonni Pennyt, hanem csak simán kettesben tisztázni, mert azért alaposan bántó volt, amit tett, de mivel én sem vagyok egy szentéletű alak, igazából nem kérdőjelezhetem meg a döntését, annak ellenére, hogy rosszul esik, de belátható, hogy kímélni akart. Ha tud őszinte lenni a jövőben, akkor nem kell drámát faragni ebből az egészből, csak aztán vigyázzon is magára.
- Szivi, megmondtam már, engem nem zavarna, ha kiteljesedik a hatalmad, csak engem ne verj át. Viszont azt neked kell eldöntened, hogy mennyire engedsz a benned bújkáló sötétségnek. Én követlek. – Bólintok, azt hiszem már egyértelműsítettem, hogy egy pár vagyunk, és ez nem függ attól hogy őt mi movitálja. Tetszik benne az, hogy jó kislány, viszont Penny se lesz mindig fiatal, el akarja majd érni a céljait, ehhez pedig változni kell. És az is, hogy a kedvemért kész átgondolni, hogy mit csinált, így ha bármi is történik velünk a jövőben, az a kettőnk döntése alapján lesz. Számomra is furcsa, de édesen furcsa, hogy van valaki az életemben, aki nem csak egy lány, hanem akinek a barátai gondolati is érdekelnek, akihez csak úgy jó nekidőlni, mert tudom, hogy megtart az ölelésével. Azt hiszem már Penny előtt átgondoltam mindezt, ez kell úgy igazán nekem, noha a flörtölős stílusomat nem fogom levetkőzni, azt a népszerű, vezetői hajlamot, ami a sajátom, de talán ez nem is  baj, hiszen a csini mardekárosnak bejön, hogy tudom magamról, ellenállhatatlan vagyok. Csak nekem is észnél kell lenni, és más lányoknál mindezt nem kamatoztatni.
- Talán.. most mégis jól jön, hogy értünk az átváltoztatásokhoz. Úgy tudom, hogy a mágiaelmélet engedi, hogy olykor változtass a varázslataidon, mint ahogyan bizonyos mágiáknak vannak más szavú változatai. Ha.. alkotnánk valami kendőt, ami leárnyolja a tűz pusztító erejét, és csak látványt okoz, tehát elijeszt, akkor.. te döntenéd el, hogy mikor hogyan használod. – Végülis én is értek az átváltoztatástanhoz, igaz nem olyan zseni szinten, mint a szivi, de hát ketten együtt sikerülhet összehozni. Persze McGalagonynak nem fogjuk ezt reklámozni.

[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-09-18, 18:26

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

- Nem erről nincs szó, csak tudod... - persze ő nevet, de én ezt valahogy azért kicsit komolyabban veszem, főleg az előéletét nézve. Persze tudom, hogy nem kellene eleve valami múltbéli dolog miatt mindenféléket gondolnom róla csak hát... azért az emberben van egy adag félsz, főleg ha tudja, hogy a milyen a másik. Az emberek persze változnak, csak hát gyökeresen igen nehéz és Tristantól sem várom el, hogy egész más legyen, mint amilyen volt, hiszen mégis csak azzal a verziójával vett le a lábamról, de pont e miatt azért féltem, hogy netán nem gondolja át, amit tesz. Azok az alakok veszélyesek voltak és nem szeretném, ha bajba kerülne, főleg hogy most olyan jól alakulnak a dolgai ezzel, hogy rendesen tanul és rendesen készül a jövőjére.
- Világos. Csak azt hittem nem volt ott senki, hiszen nem segített és nem is értem akkor miért nem szólt. Ez... azért nem fura? - talán ezt csak megint én gondolom túl. Lehetséges, hogy az illető esetleg megijedt a helyzettől és látta, hogy már rendben vagyok, ezért nem akart belemenni, beleszólni és inkább elsietett. Végülis van ebben ráció, nem kellene mindenféle összeesküvés elméletekben gondolkodnom.
- Talán, de ha olyan helyen vagyok, ahol a környéken nincsenek elegen, vagy későn érkeznek... De, ha máskor ilyesmi történne, óvatosabb leszek rendben? - persze az lenne a legjobb, ha máskor lehetőség szerint nem történne ilyesmi, de azért mindent az ember még sem tud kizárni. Végül is, ha azt nézem akkor eddig még sosem történt hasonló sem, persze az anyám fenyegetőzéseit leszámítva, de ezek most idegenek voltak, ha csak... De nem, az anyám csak nem küldött volna rám banditákat, hiszen azt akarja, hogy mellé álljak, nem azt, hogy bajom essen, legalábbis elvileg. Ezeket a zavaros gondolatokat viszont egészen gyorsan kisöpri a fejemből a kissé hevesebb csókkal, ahogyan szintem ár a polcnak présel, én pedig igazából komolyabban nem is ellenkezem, sőt most jól is esik, hogy elvonja a figyelmemet a zűrös gondolatokról.
- Hogy én provokálni? És egyébként is nem azt kellene mondanod, hogy ők voltak veszélyben? - apró mosoly jelenik meg az arcomon, amikor végül lehuppanunk a kanapéra és az ölébe von, bár a kérdései lássuk be teljesen jogosak, hiszen igaza van, jó eséllyel apa se örülne ennek az egésznek és ő is ugyanúgy aggódna értem. Nem fair tőlem, hogy nem mondtam el Tristannak. Ezért nem csoda, hogy a szavai azért apró sóhajt csalnak ki belőlek. - Tudom és igazad van, ő se kezelné könnyen és ő is aggódna, de azért testőrök... az túlzás lenne. Mégis a tűztől félek, akkor is féltem, hogy esetleg pont azzal csinálok valami bajt, de... talán tényleg ha tudnám kezelni rendesen... De hogyan tanuljam meg? - azért Tristan nem tanár és persze megpróbálhat ebben segíteni nekem. Megint csak nem lebecsülni akarom én őt, de lássuk be még a saját tanulmányaival is most kezdett megbarátkozni. Az, hogy átmenjen ő maga tanári szerepbe... hát a fene tudja, hogy annak mennyi realitása lenne.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-09-17, 20:45

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Jól hangzik szivi, még a végén valami angyalnak állítasz be, aki bosszúállva a szerelmén esett csorbán még ölni is képes.  – Nevetem el magamat megint. Szerencsére jobban alakul a délutánunk ahhoz képest, ahogyan percekkel ezelőtt kinézett. Nem tudjuk már meg sosem, hogy mi lett volna, ha azonnal megtudom az infókat, és nem csak sokadkézben, így már azért tompult annyira a hír, hogy képes voltam átgondolni, mérlegelni, felülvizsgálni az érzéseimet. Ha ott előttem támadja meg valakit Pennyt, akkor megvédem, ez nem is kérdés. Mindegy, túl vagyunk rajta, és bízni akarok Pennyben, ahogyan ő tette vele. Elfogadta, hogy van egy bizonyos múltam, mégsem idegenkedett tőlem látványosan. Tudta, hogy érdeklem, sőt, a vége felé már jobban izgatta a csók, mintha egy átlagos jófiú lettem volna. Érdekes lány, és igazi butaság lett volna eldobni őt. Na persze azt nem mondjuk ki, hogy szeretjük egymást, csupán a fogalmat határoztuk meg, de kiindulási alapnak ez bőven elég.
- Tudod elég sokan ismernek. Valaki véletlenül látott, aki az egyik haverom régi barátnőjének a szobatársa. Azaz távoli ismerős. Gyorsan eljut hozzám szinte minden. Van értelme a kapcsolatépítésnek. – Utalok arra, hogy sokadik éve koptatom a Roxfort padjait, a végén már nagyon a tanulásra koncentrálva, hanem a buliszervezésre, de hát már kezdek belőle valami értelmeset faragni. Ebben nyilván Pennynek is van érdeme. Elindulunk a szobámba, nincs kedvem bulizni, hiszen felzaklatott minket ami történt, és hát mégiscsak egy komoly lépés volt jelezni, hogy számíthatunk egymásra. Akkor jobb az édeskettes, ehhez van hangulatunk.
- Akkor se bízz csak úgy idegenekben. Most segített, de nem tudhatod, hogy kiben mi lakozik. A női hangos sikoly még mindig jó fegyver, sokakat odacsal. Vigyázz magadra. – Rázom a fejemet, miközben a haját simogatom, túlontúl fontos lett nekem, ami elsőre engem is meglepett, de én akartam azt, hogy új életet kezdjek, valaki olyannak az oldalán, aki mellett valóban vannak távlatok a jövőt illetően. Penny okos lány, és bár megvan az a sötét oldala amely akár a támadás alatt is elszabadulhatott volna, de ezzel nincs is semmi baj, számomra ő testesíti meg az érdekes, és érzéki partnert egy személyben. A csókunk kissé szenvedélyesre sikeredik, még a combja is valahogy pont a kezem ügyében, holott eddig ez nem volt szokásom. – Ah, bocsánat, elragadott a hév  most hogy majdnem felkoncoltak. Ki tudja, hogy legközelebb kiket fogsz provokolálni, akkor meg kihasználom a maradék időt. – Nem, nem használom, nem sietünk sehova, ez csupán szóvirág volt. Felhúzom a kezemet vissza a derekára, és inkább odavezetem a fotelhez, ahol olvasni szoktam. Leülök, és az ölembe vonom őt, mindenféle csábító mozdulat nélkül. – Jó, de ha élne az apád, szerinted ő is ilyen lazán viselné? Vagy mindenféle testőröket fogadna melléd? Inkább meg kéne tanulni bánni azzal a fura tűzzel, hiszen védekezésre is alkalmas lehet.

[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-08-31, 14:38

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

Azt hiszem, ha nem róla lenne szó akkor is féltettem volna és akkor se mondtam volna el egy könnyen az információt, hiszen a férfiak azért általában lobbanékonyabb természetesek tudnak lenni. Nem akartam, hogy Tristan valami meggondolatlanságot csináljon. De ugye ismerve az előzményeket, azt is, hogy mi volt a húgával... Talán tényleg nem jól gondolkodtam, de a szeretet jelének is veheti, hogy óvni akartam őt, mert ez kölcsönös dolog. Nem csak a ő félt engem, hanem én is féltem őt, ez már csak így megy normálisan, főleg ha az ember szeret valakit.
- Valahogy kialakult és nem vagyok link. Az utóbbi időben rengeteget léptél előre, hiszen már vannak céljaid és az egész évet majdnem végig tanultad. Szerintem a szüleid is büszkék rád. - vagy legalábbis elfogadták, hogy nem feltétlenül azt az utat választotta, amit neki szántak, de akárhogy is az a fontos, hogy jól alakuljon az élete és hogy szívesen csinálja azt, amit csinál, a bulik szerevezésében pedig nagyon profi, ezt mát tudjuk. Én pedig akár a szülei helyett is büszke vagyok rá, mert tudom, hogy tud küzdeni dolgokért, ezt már bebizonyította, hogy ha nagyon akar, akkor igenis képes dolgokra, hiszen tanulni is tudott, akkor mást is el tud érni az életben, még ha ezt nem is sokan gondolták volna róla eddig.
- Ez igaz, a szobád jobb lenne. Ezt nem akarnám, hogy más is hallja, de... egyáltalán honnan tudtad meg? - az rendben van, hogy hallotta, de ha nem látta senki, akkor mégis honnan indult a pletyka? Valaki mégis csak látta, de nem mondta el senkinek sem ideig, csak egy idő után nem bírja magában tartani? Nem mondom, hogy ebben az egészben ez a legfontosabb, hogy kitől tudta meg, mert hát így is úgyis meg kellett idővel tudnia. Én is azt hiszem elmondtam volna neki, csak egyelőre még nem voltam képes rá a sok félsz miatt. De jobb is így, a titkolózás egyébként se megy nekem, így legalábbis amikor beérünk a szobájába elmondhatok mindent. Persze abban igaza van, hogy talán nem jól kezeltem az adott helyzetet, de meg voltam ijedve, sőt finoman szólva pánikban voltam, nem csoda azt hiszem, ha nem tudtam higgadtan és jól átgondoltan cselekedni.
- Oh én... nem hiszem, hiszen nem ártott nekem, hanem segített. De igaz, hogy valahová be kellett volna mennem, csak hát olyan gyorsan történt minden és össze voltam zavarodva. Féltem, hogy mi lett volna, ha pálca híján tűzzel... - végül persze bólintok, de szeretném, ha értené azért nem mindig lehet egy olyan helyzetben logikus döntéseket hozni. - Végül is az rendben van, megadhatom a nevedet. Héj... így fogunk beszélgetni? - azért elmosolyodom és a kérdése egy kicsit megválaszolatlan marad, hiszen bár nem csókol meg, de ahogyan a könyves polchoz présel, az nem épp a a visszafogott beszélgetések alapját adja meg. Azért persze végül csak eljutok a válaszig is, ami első körben egy vállrántással indul.
- A pálcám meg lett, Yngrid megtalálta. Látod, nem akart semmi rosszat. - persze tény, hogy a külseje kissé rendhagyó, de ez még nem jelenti azt, hogy rossz ember lenne és az a fő, hogy segített nekem, nem igaz?[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-08-24, 20:20

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


Na igen, egykor rosszfiú voltam, bár nem a szó szoros értelmében, hiszen a csajozás azért nem olyan gonosz dolog, ráadásul én elég népszerűnek számítottam, senki nem vetett rám követ, csak mert nem sikerült tartós kapcsolatokat kialakítanom. Alfahímként többen rám akartak hasonlítani, a lányok pedig már annak is örültek, ha egy-egy éjszakára összejöttünk, és ezzel nem volt baj. A magánszámomról csak Ollie tudott, ő pedig hű szárnysegédként nem terjesztette, hogy majdnem kivertem a szart is abból a féregből, aki Kristiannát bántotta.
- És mikor lettem ilyen fontos? Azt hittem mindig is fenntartásaid maradnak velem szemben? Tudod te vagy a szabálykövető eminens, én meg a link gyerek, aki elcseszi az életét. Valahol belépett az, hogy összetartozunk? – A kérdés természetesen költői, hiszen már egymásra kulcsoltuk az ujjainkat, és édesen simogatom az övét. S túlzásról is szó van, mert ennyire végletesek nem voltunk, és naponta változunk egymásért. Észrevehette az elejétől, hogy sosem rohantam le, nem csábítottam az ágyamba. Meg akartam ismerni, és ezzel együtt azt is felmérni, hogy milyen lenne az, ha minden nap ugyanarra a lányra gondolnék. Nem esett nehezemre, de itt nyilvánvalóan számított, hogy ki az a lány. Penny ugyan nagyon csinos, de mindenkinek más az izlése, az egykori exeim biztosan döbbenten állnának a választásom előtt, holott ez a törvényszerű, hogy mellém egy rendes lány illik, még akkor is, ha annak a lánynak bizony van egy sötét oldala is.
- Oké, bár ha bulizni nem megyünk, akkor nem beszélném ezt ki valami nyilvános helyen. Inkább a szobámba.  – Fogom meg a kezét, és irányítom el az udvarra vezető lépcsők felől a saját szobám irányába, amit már jól ismer, tudja, hogy hol „lakom”, már aludt ott velem párszor, egyenlőre szigorúan alvás címszóval, habár az utóbbi időben már egy-egy forróbb ölelés már belefért. És lám milyen jól tettem, hogy nem szaladtam, a végén pusztán a szerelem nevében még ölhetett is volna értem. Onnan már nehéz lenne a visszaút. De így.. szeretjük egymást, és hiába vagyok ezen annyira meglepődve, ha kitartottunk a másik mellett, ez aligha lehet más.
- Igaz, nem lehetek mindig ott melletted, de kislány, nem ez a megoldás. Nem ismered azt az Yngridet, akár össze is játszhatott volna a támadóiddal. Máskor, és remélem nem lesz több ilyen, siess be az első nyilvános boltba, hivasd az aurorokat a tulajjal. Esetleg elmehetnénk majd a parancsnokságra, ahol megadhatnád a nevemet, hogy ha valami baj van, tudjak róla. És mi lett a pálcáddal? – Vonom most magamhoz miután beléptünk, és bezártam az ajtót. Most nincs is annyira kupi, megszoktam, hogy feljárkál hozzám, így nem úgy néz ki, mint egy kantanya. Sehol egy eldobált dokni. A szárítón van mind. A fenekével a könyvespolcomhoz préselem, és úgy ölelem át, mert a karomban akarom tudni, hiszen a lényeg, hogy nem esett baja.

[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-08-22, 17:48

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

Tudom, hogy egyszerűen bíznom kell benne, de nekem, ahogyan neki sem volt még ilyen kapcsolatom és azért van bennem bizonytalanság, főleg miután ismerem az előéletét és nem akartam, hogy bajba kerüljön valami miatt, ami végül lényegében nem történt meg, hiszen nem esett bajom. Ezért nem akartam gondolni rá, felfújni a dolgot, mondhatni foglalkozni vele. Valahogy úgy tűnt egyszerűbbnek, ami persze csak nagyobb bajt okozott, ahogyan az már csak lenni szokott igaz?
- Nem is arról van szó, hogy én azt hittem nem, csak... rosszul mértem fel a helyzetet, és túlságosan fontos vagy nekem, hogy kockáztassak, vagy hogy merjek. - és persze tudom már, hogy ez hiba volt és rosszul döntöttem, de ettől még sajnos megtörtént. Nem akartam rosszat és megbántani sem akartam őt, csak szimplán szerettem volna, ha biztosan nem esik semmi baja és hát rossz irányból közelítettem meg ezt az egészet. Mostanra már természetesen tisztában vagyok vele, de legalább meg tudjuk oldani és igen úgy fest, hogy ez tényleg több mint szimpla vonzalom. Szeretem, pont e miatt aggódtam annyira, ahogyan ő is pont ezért érezte annyira megbántva magát, amiért nem mondtam neki igazat.
- Akkor séta, esetleg a végén beülünk valahová rendben? - egy italra, jeges teára, vagy hasonlóra. Az azt hiszem most mindkettőnknek jól jönne. Egyelőre viszont meg kell nyugodni mindkettőnknek, így hát akkor kezdek csak bele, amikor már kint vagyunk az udvaron és Roxforts felé vesszük az irányt.
- Szóval igazság szerint sok minden nem történt. Nem jó felé indultam és két alak támadott meg. A pálcámat hamar elveszítettem és nem maradt más, mint a tűz... Féltem, hogy valami komoly bajt okozok, a nélkül viszont én kerültem volna komoly bajba és akkor jelent meg az a nő. Yngrid, különös alak, úgy értem... nagy határozott és feltűnő jelenség. Segített és megvédett, aztán beültünk a Három seprűbe, hogy megnyugodjak. Kicsit sokat ittam, valahogy... és aztán már nem hozott vissza ide, hogy ne kérdezősködjenek, hanem amikor kidőltem elvitt magához. Nagyjából ennyi, igazából baj nem történt, csak... nem is tudom... - vonom meg a vállamat és bűnbánó képpel pillantok rá, hiszen tényleg nem akartam rosszat, de legalább most már elmondtam és ő is láthatja, hogy nem történt komoly baj, és ez a fontos.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-08-09, 17:50

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


Azt azért nem mondanám, hogy vége, viszont azt jól érzi, hogy igencsak csalódást keltő a viselkedése. Én sem vagyok egy szent, de a lányokkal mindig tisztességesen bántam, és ebből még ő is egyedi, hiszen érte mindent megtettem volna. Nem kell jónak lennie, csak velem tisztességesnek, de ha hazudik, ráadásul a szemembe, akkor nagy gondok vannak. Én felvállaltam az agresszív jellememet, hogy bárkit kiütnék, megölnék, de.. azért már mégsem tartunk ott. Főleg egy olyan lányért, mint Penny, képes vagyok uralkodni magamon. Jó, az anyja esetében más volt a szitu, de ott is csak elijesztettem, valódi fájdalmat nem akartam okozni, nem hogy ölni. És még az én védelmemben sem teheti meg, hogy mellébeszél.
- Igen, a félelem lehet jele annak, hogy komolyan veszed Penny.. Ezt én is így gondolom, de valahogy veled kapcsolatban sosem voltak kétségeim. Tudtam, hogy mindent megoldunk, dilemmák nélkül. – Hallgatok el, feltéve azt a bizonyos költői kérdést, amire nem is tudom, hogy várok-e választ. Sosem voltam még szerelmes, egyszerűen nem olyan fából faragtak, de mi másról lehetne szó, ha ennyire törtető módon ragaszkodok hozzá, s most megbántva érzem magamat, miután teljesen kihagyott abból, hogy valaki bántotta őt. Nem csoda, hogy legszívesebben itt hagynám. De még szívesebben aggódva kapnám a karjaimba. Ezek között egy esetlen kérdésre futja, de legalább már pici mosolyt is mellékelek hozzá.
- Nagyon úgy tűnik? Mindig olyan rohadt komolyan fogalmazol szivi.. – Nevetem el magamat, ezt én sem mertem volna bekockáztatni. Végülis azt akartam, hogy barátok legyünk, és egymás nélkül már moccanni sem tudunk. Nem véletlenül mondtam a mai bulit is, hogy Pennytől függ. Nem csoda, hogy Nadja ennyire be volt rám rágva, mindig is akart valamit tőlem, és most, hogy komoly kapcsolatom van.. Viszont már Penny is mosolyog. Tiszta hülyék vagyunk, ha hagyjuk, hogy közénk álljon.
- Azt ajánlom is, mert velem ez a csikicsuki nem működik. – Karolom át. Na jó, apró füllentések beleférhetnek, akár még az én érdekemben is, vagy ha csak rossz kedvű és nincsen ihlete magyarázkodni, de ne egy ilyen ügyben, ami az életébe is kerülhet. Megsimogatoma  vállát, és érdeklődve bólintok. – Oké, szerintem se. Ez most sokkal jobban érdekel. – Nem tudom, hogy be akar-e ülni valahova, vagy csak úgy sétálni, andalogni, de nem én hozom ezúttal a döntést, lássuk mi sül ki ebből az egészből. A lényeget már tudjuk. Szerelem! Úristen!

[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-08-08, 15:32

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

Alig fogom fel, hogy a végén már szinte oda lyukadunk ki, hogy nem is tudom... mintha azt mondaná ezzel, hogy vége, mert hazudtam neki. De hát tévedhetek és bele kellene gondolnia, hogy miatta tettem, hogy igenis védeni akartam őt, még ha nem is épp a legjobb módon tettem, de akkor is így van és most e miatt képes lenne csak úgy annyiban hagyni az egészet? Nem csoda azt hiszem, ha istenesen elkerekedik a szemem és először fel sem tudom fogni, aztán persze továbbra is próbálom neki elmagyarázni, hogy nem akartam semmi rosszat és ez még nem jelenti, hogy annyira rettenetes lennék ,vagy akár a kapcsolatunk.
- Ha apa élne én hazavinnélek, ez nem is kérdés. Egyszerűen csak... féltem. - és a félelem az emberből nem épp a legjobbakat hozza ki, ahogyan belőlem se. Nem csoda, ha nem gondolkodtam józanul, ha egyszer féltem tőle, hogy valami komoly baja esik, mert nem gondolkodik és olyasmit tesz, ami akár az egész további életét is megváltoztathatja és persze cseppet sem jó irányba. Persze a kérdése már azt mutatja, hogy talán nem olyan nagy a baj, legalábbis remélem. Persze ettől még tudom, hogy hiba volt, de mégis örülök, hogy talán mégis megenyhül.
- Nagyon úgy tűnik, ha te is így érzed, még... ez után is. - azért egy kicsit csak meg vagyok rendülve. Ez volt az első komolyabb veszekedésünk és még ha nem is lett végül annyira rossz a vége, de lehetett volna rosszabb is. Szerencsére csak sikerült megbeszélnünk a dolgot és a végén jól alakult, de igaza van nem vagyok tévedhetetlen és remélhetőleg most mát ezzel ő is tisztában van. Neki is vannak hibáim és természetesen nekem is van épp elég.
- Tudom, csak aggódtam, de ígértem bízni fogok benned rendben? - végre legalább már halványan elmosolyodom, ami azért nagy dolog tőlem, főleg ezek után, amik történtek, hogy majdnem egyszerűen faképnél hagyott és a vége az lett, hogy szerelmesek vagyunk. Ezzel egyikünk se számolhatott igazából. - Nem is tudom. A buli most talán tényleg nem lenne a legjobb ötlet, talán csak... lemehetnénk Roxmortsba, elmesélem, hogy mi történt rendben? - őszinte leszek vele és nem lesz semmi gond, hiszen azt mondta komolyodott és felnőtt, akkor nem fog kiakadni és képes lesz majd kezelni a dolgot, legalábbis azt mondta és én bízom benne.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-08-02, 18:05

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


Próbálom mérlegelni a saját érzéseimet is. Nem csak arról van szó, hogy akartam egy komoly kapcsolatot, és Pennyt ruháztam fel mindenféle idealizált tulajdonsággal, elnyomva magamban a kétségeket, amiket amúgy is támasztott már korábban.. Végülis egy sötét boszorkány lánya, akiből minden kitelik, csak a törékeny külső mögött nem gondoltam volna, hogy igazi vipera rejlik. Na nem, valójában nincs így, én tudom róla, mert a dilemmái az anyjával szemben igenis igaziak voltak, ő nem akar olyan lenni, mint ahogy nekem sem tisztem hirtelen megváltoztatni, ő is jó régóta csiszolgat engem. Mellette valahol felnövök, és nem csoda, hogy ha közös játékszabályokat fektetünk le, én is kiakadok, ha meglepetés ér.
- Ez igaz. Nem gondolom, hogy direkt rosszindulatú lennél. Én csak... tudod, hogy nem vagyok egy olyan tipikus jófiú, akit hazavinnél bemutatni, viszont érted képes vagyok komolyodni szivi, csak.. – Azért itt úgy keresgélem a szavakat, mintha valami furcsa ízű levest forgatnék a számban, nem tudván, hogy lenyelni érdemes, vagy kiköpni. Nem jellemző rám ez a határozatlanság, ami tényleg azt támasztja alá, hogy ez már lényegesen több mint a barátság, amire az elején akartam rámenni. Megakad a szavam, ahogyan összenézünk. Most tényleg arra gondolt volna, hogy..
- Akkor mi most.. szerelmesek vagyunk? – A kérdés szinte költői, nem vártam tőle, hogy ezt kimondja, most mégis erre terelődött a szó. Én elég sokáig vártam rá, meg hát magamban sem voltam biztos, de azt már az elején leszögeztem, hogy nem szólhat minden arról, hogy elcsábítsam őt, bármennyire is ez a logikus. Azt akartam, hogy ha holnap felkelek, ne csak egy trófea legyen, hanem úgy tudjak a szemébe nézni, hogy ismét egy nap, amikor adhatunk egymásnak. Talán sötét alak vagyok a szemében, de mással már el se tudnám képzelni ezt az egészet. A kérdésem után mégis közelebb lépek, és megfogom a kezét.
- Senki se tévedhetetlen szivi, de ne becsüld el, amit akkor érzek, ha veled vagyok. Azóta már.. valamennyit komolyodtam, nem fogok valakit kiütni, főleg ha nem is tudok róla. És mi az, amit akarsz? – Jó, sejtem én egy ilyen vallomás után, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem tudok sokáig ridegnek lenni vele, és már a buli sem tűnik olyan jó ötletnek. Eredetileg vele mentem volna, aztán dühümben meg egyedül, de most már.. egyik megoldás sem vezet sehová. Ha most itt hagyom, akkor mindennek vége.[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-07-29, 10:20

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

Ha tudnám, hogy mi jár a fejében, hogy milyen nagyot csalódott bennem... Hát ez van, ha védeni próbálsz valakit, de azt nem a legjobb módon teszed, hiszen hazudnom kellett miatta, még ha az ő érdekében tettem is, de akkor is ezt tettem. És persze tudom, hogy nem volt szép, de most mégis megpróbálom megmagyarázni, hogy mi volt az indok. Megértheti... féltettem, főleg az előélete fényében. Csak nem akartam, hogy bajba kerüljön, mert az anyámnak ez pont a kezére játszott volna és, ha elkapják, mert épp két fickóból próbálja kipréselni a szuszt is... Miután már volt ügye az aurorokkal, hát annak csak rossz vége lehetne és nem tudnám, hogy mit tegyek, ha mindez miattam történik, még ha nem is én tehetek róla szó szerint, de hozzám kapcsolódna, az én védelmemben tenné... tette volna.
- Jól van, nem úgy szó szerint. Én csak... nem akartam rosszat vele, de ezt te is tudod. - igaza van, de persze azt is tudom, hogy most igazán csak beleköt abba, amit mondok, még ha ez nagyon rosszul is esik, de ettől még igaza van. És én ettől kellően pocsékul érzem magamat, miközben már az elmúlt napokban is elég rossz érzés volt az egész. Félek, hogy így most persze még nagyobb bajban vagyok. Ahogyan pedig beszél velem és rám néz... Fogalmam sincs, hogy mit mondjak, vagy hogy mi következik ez után és ez így még félelmetesebbé teszi az egészet. A pillantása egyértelműen csalódott és mindez az én hibám, mert nem voltam őszinte, de közben ha nem lenne ilyen mérges és belegondolna, hogy féltettem...
- Ez nem igaz, bízom benned, de attól még megvédhetlek, mert ha szeretünk valakit, akkor vigyázni akarunk rá. Ahogyan te szembe szálltál az anyámmal, pedig nem akartalak belekeverni. Ez... majdnem ugyanaz. - magyarázkodom tudom... már megint és nem ez a legjobb megoldás, de ebben a helyzetben... Az a gond, hogy még sosem voltam még csak hasonló helyzetben sem és fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem, pedig nem akarom, hogy csak úgy elmenjen most egyedül bulizni. Nem is tudna és... mi van ha iszik és valami olyasmi lesz a vége, amit ő sem akar? Persze ez megint azt jelenti nem bízom benne, de az alkohol sok mindent el tud érni az embernél, főleg olyannál, akire még mindig sokan meresztgetik a szemüket.
- Én... én sajnálom, hogy nem mondtam el. Igazad van, hiba volt, de féltem és ezek szerint nem jól mértem fel a helyzetet. De tudom, hogy mit akarok. Bárki hibázhat... én csak... - nem tudom, hogy mit mondjak, de látszik, hogy kezdek teljesen kétségbe esni, ami azt hiszem érthető, mert látom rajta, hogy mennyire dühös és valahol sejtem, hogy ennek akár az is lehet a vége, hogy itt és most faképnél hagy. Nem akarnám engedni, de ha nem tehetek mást, mert menni akar? És ha akkorát csalódott, hogy látni se akar többé? Talán az anyámnak igaza van és nem is vagyok alkalmas egy rendes kapcsolatra?[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-07-21, 07:26

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


Látom rajta a megdöbbenést, hogy lebukott, és pont ez, innentől kezdve hogy is bízhatnék meg benne? Most is mintha keresné a szavakat, hogy kibúvót találjon, hogy miért is tette ezt velem.. Lehet, hogy én nagy nőcsábász voltam, és talán túlspiláztam annak idején a dolgokat, de hogy nem hazudtam, az biztos. Penny pont azért kellett, mert jókislány, aki végre komoly hatással tud rám lenni, de úgy fest, nem is nagyon létezik ilyen lány. Akkor feleslegesen törtem magamat a tanulással is? Ha az ember kitűz maga elé célokat, igazából semmi nincs, ami motiválja..
[i]- Mi az, hogy nem szándékos..? Megcsókolsz, és véletlenül nem mondasz igazat? Na ne. Ennél te bőven okosabb vagy. Ha mondjuk pár hónappal ezelőtt, amikor még nem ismersz, lányos zavarodban.. fogjuk rá, hogy mellébeszélsz. – Nem akarok én gonoszkodni, vagy szemétnek tűnni, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért magyarázkodik. Mintha időt húzna, holott azt hittem a viszonyunk ennél egyértelműbb. Én mindig megmondtam, hogy mit akarok, mindkettőnknek bőven adtam időt, erre pedig úgy tűnik, mintha manipulálni akarna valahogyan, félrevezetni. Egyenlőre inkább itt kéne hagynom, mert az egész lány nem ér ennyi idegeskedést, ha nem is veszi komolyan amit én megpróbáltam. Pár lépésnyire mégis megtorpanok, ahogyan hozzám szól.. és erősen kiváncsi vagyok, hogy ez vajon még menthető helyzet?
[i]- Hallod amit mondasz? Te.. nem is bízol bennem.. És ez itt a komoly hiba. Sosem adtam okát, hogy kételkedj bennem, de úgy kezelsz, mint az anyádat, akiben nem lehet megbízni. Engem... nem kell megvédeni. A hugom esetében azért történt az, mert nem beszéltünk szinte semmit, de mégis szeretem, és felhúztam magamat. Veled együtt vagyok, és ha megbeszéljük, megoldhattuk volna együtt.. De így.. ha nem lett baj, akkor már nem is fontos... Hát ez nagyszerű. Na akkor ennyit a bizalomról. – Rázom a fejemet, én ezt komoly dolognak hittem, képes voltam mindent átgondolni, baromi lassan haladni, hogy mindkettőnkben megérjenek a dolgok, de most mindent elront.. Hogy teheti ezt, amikor én mindent miatta teszek? Ez szimplán gyávaság. [i]– Nem szivi, most már hogy is hihetném, hogy igazán tudod, hogy mit akarsz, ha ilyen ügyesen a szemembe hazudsz? – Azzal sem lett volna bajom, ha netán a rossz útra tér, kihasználja a pusztító erejét, de mellette velem őszinte, és egyengetjük egymás útját. Azt tudom, hogy McGalagony bízik benne, de mi van, ha Pennyt mindenki félreismeri, és valójában romlott?[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-07-20, 19:08

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

Még mindig, az utolsó pillanatig próbálom elhitetni vele, hogy nem történt semmi és nincs oka elhinni alaptalan pletykákat, de... egyáltalán hogyan tudta meg és hogyan jutott a fülébe? Fel sem merül bennem, hogy valami szándékos történés van a háttérben és persze remélem még mindig, hogy tovább lépünk rajta és elfogadja jobb lenne a buliba menni, aztán ott van a nyár is, amit még meg kell beszélni és szervezni... de nem. A tekintete megkeményedik és a derekamat is elengedi, amitől enyhén befagyok, főleg a további szavaitól.
- Én nem... nem erről van szó, nem... szándékos. - oh dehogynem, csak nem úgy, hiszen pont hogy ezzel akarom védeni és ezzel akarok jót neki, hiszen butaságot művelt volna, ha tudja. Talán nem, de ha csak esély is van rá, hát miért kockáztassak? Sosem derült volna ki, ha nem jut a fülébe, de mégis hogyan juthatott egyáltalán? Ezen kattog még mindig lázasan az agyam egészen addig, amíg tovább nem folytatja, mert akkor valahogy kiesik minden más, csak a szavai visszhangoznak újra és újra. Egyedül akar menni és ez most nagyon úgy hangzott, mintha most akkorát csalódott volna bennem, hogy innentől mindent egyedül akar. Csak e miatt? Pedig én miatta csináltam, érte, mert nem akartam, hogy bajba kerüljön. Elképedve nézek rá és persze kellően ijedten, hogy ez tényleg ekkora hatással volt rá. Köpni-nyelni nem tudok, de tudom valamit akkor is mondanom kell.
- Tristan... - még nem fordult sarkon és hagyott faképnél, azt hiszem ez is valami. Még érdekli, hogy mit akarok mondani és azt hiszem már nem tehetem meg, hogy megpróbálok továbbra is úgy tenni, mintha alaptalan lenne a pletyka. - Beszéljük meg rendben? Ne menj egyedül, én csak... csak miattad volt. Nem akartam, hogy valami őrültséget csinálj. Mesélted, hogy a húgod miatt majdnem komolyan bántottál valamit és ha bajba kerülsz... Értsd meg, akkor lőttek volna minden tervednek és én ezt nem akartam. Nem... nem lett baj, úgyhogy miért olyan fontos ez? - meg kell értenie, hogy én őt védtem és végül is tényleg az a fő, hogy nem történt semmi, mert a megmentőm jött és kihúzott a bajból. Nem kell utólag aggódnia, de akkor sem akartam, hogy valami botorságot tegyen. Talán pár hét múlva, ha már teljesen elült az egész én magam is elmondom, vagy inkább megpróbálom elfelejteni és kész. Azért megrázó egy esemény volt, nem szívesen gondol az ember effélére és főleg nem szívesen beszél róla.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-07-20, 18:51

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


Annak ellenére, hogy a csókja olyan, mint eddig, valami feszengést érzek belőle, és ha nem így lenne, fel sem merülne, hogy rákérdezek. Ám azok után, hogy pontosan tudja, mi történt Kristiannával, és hogy sosem hagynám, hogy az anyja, vagy bárki más hozzáérjen, komoly csalódást, amit művel. Én aztán ügyes vagyok kamuzásból, sokáig pont a széptevésről szólt az életem, de vele kapcsolatban mindig is őszinte voltam. Nyomultam, ez igaz, mert meg akartam ismerni, viszont úgy igazán a barátja lenni, hogy mindkettőnknek időt adjak, hogy megtudjuk, vajon működhet-e köztünk bármi komoly, nem csak a szexuális vonzalom, ami az elejétől kezdve itt vibrál köztünk, mégsem léptem sokáig még egy csókot illetően sem, hogy ne higgye, csakis a külseje a lényeg. Ehhez képest komolyan felháborító, hogy így játszik. Elhúzom a kezemet a derekáról, és megkeményedik a tekintetem.
- Mondtam, hogy csak őszinteséget kértem szivi. Ezek voltak a játékszabályok. Tudod, hogy rossz voltam, de veled soha. Most ezt csinálod, amivel komolyan.. kiborítasz.. – Ingatom a fejemet, látszik rajtam a csalódottság. Lemondóan sóhajtva keményen pillantok a szemébe, ha nem képes felvállalni magát, akkor mégsem komoly lány. Az ambiciók csak a szavak szintjén vannak meg, de nálam képes volt annyit papolni, hogy lépjek előre. Mintha engem nem érdekelne, hogy bárki bántja őt. – Ha nem voltál képes erről beszámolni, akkor nem is vagyok része.. semminek. Akkor legyen így, ha ezt akartad. Megyek szívesen egyedül a bulira, inni haverokkal is lehet. - Még azért megvárom a válaszát, de aligha hiszem, hogy a magyarázkodás bármin is változtatna. Legjobb lenne simán sarkon fordulni, hogy legalább a méltósága megmaradjon, de akkor is, még egy pillanatig kénytelen vagyok maradni, hogy az emlékezetembe véssem annak a lánynak a vonásait, akiért lényegében mindent megtettem volna. Pofáraesés, de nagyon..
[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-06-30, 22:04

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

Próbálok úgy tenni, mintha minden rendben lenne, csak hát könnyebb volt úgy, hogy a tanulás miatt nem igazán volt időnk egymással foglalkozni, ezért aztán nem is kellett a szemébe néznem és ténylegesen azt mondani minden rendben van, vagy legalábbis úgy tenni. De most... itt vagyunk és nekem válaszolnom kellene és beszélgetnem vele és valahogy kimondottan nehéz feladatnak tűnik ez úgy, hogy közben tudom mi volt és tudom akár ki is derülhet, bár nem tudom hogyan, de mindig is hittem benne, hogy a hazugság soha semmi jóhoz nem vezethet, én viszont most pont ezt teszem és nem tudom, hogy... mi lesz, ha kiderül, hogy pont ezt teszem.
- De legalább már megértetted. Az apád is csak jót akart neked. - azt hiszem talán ez nekem is köszönhető, hiszen most egészen ügyesen tanulta végig az utolsó heteket. Hajtott rengeteget, amit előtte nem igazán, mert most már van célja és tudja, hogy mire lehet képes, ha igazán tesz érte és azt hiszem pont ez a lényege ennek az egésznek. Már van célja, amiért érdemes küzdeni és bár előtte is nagy hatással volt rám, így csak még inkább így van ez. Mégis jelen esetben szinte érezni rajtam, hogy valami nincs rendben, bármennyire is próbálom elhitetni magammal, hogy ez nincs így.
- Nem is te lennél, ha nem ezt mondod. - igen azért végre elmosolyodom, úgy őszintén. Mellette azért mégis csak képes vagyok kiverni a fejemből ezt az egészet és talán el tudom felejteni, csak az kell hozzá hogy ne gondoljak rá és ez a buli jó is lehet a célra. Végül is az a fő, hogy túllendüljek rajta szépen és akkor elfeledem az egészet. Úgyis utána jön a nyaram, ahol lesz majd épp elég dolgom az ösztöndíj miatt. - Menjünk el, tudom hogy szeretnél és nekem is jót tenne a kikapcsolódás. - mondom ki végre a szavakat, amik eddig a fejemben fogalmazódtak csak meg, hogy aztán meglepetten konstatáljam, hogy kissé hátrébb húzódik és a tekintete is komolyra vált. Az eleje még nem is vészes, hiszen arra mondhatnám, hogy nincs semmi gond, de amikor tovább beszél láthatóan szinte elsápadok.
- Nem... persze, hogy nem igaz. Mégis hol támadna meg bárki is? Nem... nem járok én olyan helyen. - kissé zavartan rázom meg a fejemet és hát persze próbálom elodázni az egész témát valahogyan. - Szóval mikor lesz és hol az a buli? - igen jobb a téma váltás és kész, akkor nem kell ezzel foglalkozni, de vajon honnan hallhatta? Ilyesmit csak nem pletykálnak, hiszen senki sem látta. Ha közszájon forogna akkor én is hallottam volna... igaz? De az még rosszabb lenne, ha mint valami pletyka terjedne, hiszen akkor mások is tudnak róla és én nem szeretném ha a fél iskola a szájára venne.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-06-29, 19:11

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


A finom csókok ellenére ismét érzem azt a gátat amit már az elején is, amikor nem tudta eldönteni, hogy bármi, amit tesz, az helyes, vagy sem. Holott a csókkal időtlen időkig vártunk, mert tudtam, hogy nála egyáltalán nem nyerő a rohanás, ráadásul meg akartam ismerni, hogy valóban a barátja legyek, ne csak valami sármőr hódító. Tudom, hogy a saját sötét erejétől, s az anyjától véd, de most megint valami ilyesmi került volna elő? Tudja, hogy nekem bármit elmondhat, és talán meg is nyílik majd, ha továbbra is adom magamat, nem szokása direkt makacskodni. Nadja feltűnése egyébként lehet, hogy felkavarja kissé az állóvízet, ám nekem nincsen ezzel kapcsolatban rossz érzésem.
- Igen, végre úgy alakultak a dolgok, ahogyan apa akarta belémverni. Neked volt igazad, valahol félúton volt az opcionális, hogy mindkettőnknek jó legyen. Jót akart, hogy kezdjek magammal valamit, ellenben a saját elképzeléseimből én sem engedtem. – A halk sóhaját figyelmen kívül hagyom, legalábbis elsőre nem kérdezek vissza, csupán követem a pillantását, a nyúlánk természetű botsáska combú Nadja után nézünk, aztán visszahordozom a pillantásomat Pennyre, hogy ismét magamhoz vonjam. Talán sosem vallotta be igazán, de megőrül az érintésekért, legalábbis az enyémért mindenképpen.
- Áh dehogy. Időm se lett volna rá. Senior seggfejnek, azaz Ollie-nak lesz születésnapja, de megmondtam, hogy most minden időmet elvitte a záróvizsgás mizéria, és ha megyünk is, akkor is csak résztvevőként, élvezni akarnám a dolgot.. Ezt mondtam Nadjanak, hogy most minden tőled függ. Az erőltetés kényszere nélkül. Ha nem megyünk, hát nem megyünk szivi. Majd andalgunk édeskettesben. Legfeljebb hagyjuk kukkolni a fekete tavi óriáspolipot. – Vonom meg a vállamat az elképzelhetetlenül sármos tekintetemmel, ám közben egyre érik bennem a gondolat, hogy ha igaz, amit hallottam, akkor állati nagy balhé lesz itt. Nem kéne kérdőre vonnom, viszont már mégiscsak van köztünk annyi, hogy ezt megtehessem. Nem vagyok féltékeny típus, főleg mivel nekem zűrösebb a magánéletem, de a kevés gyenge pontom közül pont az egyikbe tenyerelne bele, ha véletlenül lenne alapja a pletykáknak. Kissé eltolom magamtól, hogy a szemébe nézhessek. – Ugye nincs semmi baj? Olyan hülyeségeket hallottam terjeszteni, hogy valaki megtámadott. Nem igaz, ugye szivi? – Rázom a fejemet kétkedve, hiszen láthatóan nincsen rajta semmi külsérelmi nyom, és a bulikon sok a részeg alak, biztosan összevissza hülyeségek hangzottak el.  [You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 186

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-06-17, 11:15

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

Az hogy nyomaszt valami enyhe kifejezés. Persze ki magyaráztam a szobatársaimnál és Tristannal is, hogy miért is nem töltöttem az estét pár napja szobámban. Nem volt egyszerű, hiszen nem mondhattam azt, hogy Tristannal voltam, mert a végén még kiderül, ha teszem azt beszélnek vele és elmondja, hogy nem, akkor aztán senki se értette volna, főleg ha mondjuk Tristannak is valami egészen más sztorit adok be. Így aztán maradt a legegyszerűbb megoldás, McGalagony különleges házit adott és kénytelen voltam egy napra Londonba menni, hogy az ottani levéltárban nézzek utána pár részletnek. Azért a tanárnőt csak nem fogják megkérdezni, hogy így van-e. Ennek van legalábbis a legkisebb esélye. És persze azt mondtam kénytelen voltam ott maradni éjszakára, mert nagyon sokáig elhúzódott. Belőlem még ki is nézik, hogy zárásig a levéltárban ügyködöm, aztán kiveszek egy szobát és tovább dolgozom valami esszén, vagy beadandón. Persze végre vége, bár én a nyarat is tanulással töltöm majd, még ha nem is olyan mértékben, mint előtte. És hogy nyomasztana valami? Hát persze, hiszen nem mondtam igazat arról a nem a kastélyban töltött éjszakáról és persze Tristannak sem meséltem el azt, ami történt, de hát nem is juthat a tudtára, mivel csak én tudok róla és a megmentőm. Bár nem figyeltem, hogy bárki látta volna-e az esetet, hogy volt-e szemtanú, de... bizonyára nem volt.
- Persze, meg van minden, tudom mikre kell figyelni majd az ösztöndíj programnál. Te is készen vagy mindennel? Látom felengedtél. - halk sóhajjal csókolok vissza. Sosem voltam jó titoktartó és még hazudni sem tudtam jól, de most ezt kell tennem és nem szabadna, hogy látsszon rajtam és persze ami a legegyszerűbb arra fogom, hogy kellően fáradt vagyok. Azért persze a közben távozó lány után pillantok. Nem vagyok féltékeny, megbízom Tristanban, hiszen épp eleget küzdött értem, maximum nagyon ritkán motoszkál bennem, hogy mi van, ha teszem azt... nem tud várni? Ha mondjuk túl sok a dolgom, ő pedig azért egészen más életet élt eddig és ha mondjuk már nem bírja cérnával? Azért ha jól sejtem épp elegen vannak, akik szívesen tennének szívességet neki azzal, hogy könnyítenek a helyzetén.
- És ő... bulit szervezel valakinek? - oh hát persze, hogy sejtem, hogy nem erről van szó, mert azok az utolsó elkapott szavak nem valami ilyesmire utaltak. És még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy egyáltalán tudni akarom, hogy miről is beszéltek, és persze közben mégis csak jobb tudni, mint nem tudni.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan 2017-06-02, 14:01

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]


És vége ennek az évnek is! Ám az előbbiekkel ellentétben ezúttal nem csupán a buliszervízen jár az eszem, sikerültek a vizsgáim. Egészen jól! Ez valahol Pennynek köszönhető, hiszen értelmes célt adott az életemnek, és szándékozom két éven belül befejezni az iskolát, hogy ha megnyitom a saját cégemet, akkor az itt tanultakkal komolyan alátámaszthassam az üzleti modelt. Ám a folytatásig tizenkét hét tömény partyzás várt ránk, és ebből Pennyt sem akarom kihagyni. Tudom, hogy ott van neki az a tábor, amin gyakorlatilag szakmai szempontokból mindenképpen ott kell lennie, de sebaj. Megbeszéltük, hogy oda is elkísérem, és mondjuk naponta, vagy kétnaponta kiszalad egy-két órára, hogy tudjunk randizni, a fennmaradó időben pedig elfoglalom magamat, agyalok a buliszervíz további fejlesztésein, vagy ott helyben is megrendezek néhány bulit pusztán gyakorlásként. A mai viszont nem az én rendezésemben van, annyi időm elment a vizsgákra tanulással, hogy az elmúlt hat napban még a zuhany alatt is könyv volt a kezemben, csoda, hogy Penny nem röhögött képen, annyira életidegen tőlem a tanulás. Nadja szemez velem, ahogyan ácsorgunk a folyosón, ahol Pennyre várok. A lány kérdőn vizslat, s ha Penny közeledik, akkor még éppen elcsípheti az utolsó mondatomat.
- .. ez most csakis tőle függ. – Pillantok oldalra, ahogyan meglátom Pennyt. Biccentek Nadjanak, aki úgy fest még mindig nem mondott le rólam, és további figyelmet nem pazarolva rá köszönés nélkül kapom a karomba a lányt, hogy csókoljam meg. Köszönés ezúttal szóban nincsen, de hát minek pazaroljuk az időt, hiszen oly keveset lehetünk együtt. Ő mindig olyan kis komoly, de talán most a szokásosnál is jobban rágná valamit. Miután megkaptam a csókjaimat, még nem engedem a faltól elmoccanni, csupán a jól megszokott módon simogatom az oldalát, valahogy arra olyan érzékenyen reagál.
- Na hogy vagy szivi? McGalagony kiadta az útravalót nyárra? – Simítok végig a haján, és a valószinűtlenül kék szemeibe mélyesztem a sajátomat. Nem, még mindig nem történt köztünk semmi komolyabb, de hát hova is sietnénk? Ő még mindig a saját korlátainak a rabjai, nekem pedig bőven van mit komolyodni még. Mondjuk a nyár az érdekes lesz, ha egyre kevesebb ruha lesz rajta, na de majd kiderül, hogy ő meddig tud ellenállni.. nekem!
[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Penny & Tristan 2017-06-02, 13:01

***


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Penny & Tristan

Vissza az elejére Go down

Penny & Tristan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Sorozatbeli karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-