Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Londoni küldetés 2017-02-07, 19:56

First topic message reminder :


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
A diákok között valószínűleg kézről-kézre járnak az újságok, ugyanis mindegyik ugyanarról cikkez és nem is röviden, még a Reggeli Próféta is, bár mint már volt rá példa ezúttal is érzékelhető, hogy itt jóval korlátozottabbak az információk. Azonban akadnak kisebb újságok, ahol sokkal több részletet tárnak fel a Londont rettegésben tartó és romba döntő, a varázsvilág lelepleződését fenyegető katasztrófáról. Hasonlóról, amiről már talán akad, aki hallott, ami sok évvel ezelőtt történt Amerikában, bár csak mende-mondák terjengtek róla és jó eséllyel a fiatalokhoz nem sok jutott el belőlük, ha csak nincsenek szüleik, akik imádják a pletykákat, hiszen az ottani ügyet is előszeretettel igyekeztek eltussolni.
Az újságokban arról írnak, hogy Londont szinte letarolta valami, de egyelőre még nem tudják, hogy micsoda és rengeteg teendőt és gondot okozott a Minisztériumnak, hogy ezeket a minden bizonnyal halálfalók, vagy más gonoszok által okozott károkat megoldják és elrendezzék és persze a muglik elől elrejtsék. Épületek, utak dőltek romba, amiket persze gyorsan helyre is állítottak, de már a második hasonló esettel állnak szemben és még nem tudni, hogy mi történt.
Néhány diáknak azonban valami plusz különlegesség is megragadhatja a figyelmét, még hozzá nem más, mint... az unikornis szimbólum. Egy-egy képen ugyanis jól láthatóan falakon, utca köveken jól látszik a véset, vagy épp festés és emlékezhetnek rá néhányan, hogy a legutóbbi kis kalandjuk során, amikor Chot keresték a banya házában mindenhol csupa unikornis volt minden.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//Következő hsz: február 17. Várni nem fogok senkire sem, azt előre leszögezem.
Sorrend most még nincs.//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-26, 11:57
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Hermione varázslata ránk kerül, és ha figyelném tovább a piros kalapos nőt, akkor biztosan észrevenném, hogy még ez sem hatott, de nem figyelem, mert a láncszemre összpontosítok, és arra, hogy a parkban elkezdünk ásni. A bizalmatlanságomnak hála, hogy minden bokorban fel vagyok készülve a csapdára hála az Ereklyevadász kalandoknak és akadálypályáknak. Padma ügyel a környezetünkre, Lavender pedig az ásásba segít bele, és a familiárisom, Pyxis elszántan kapargatja a karmaival a földet. A varázslatom csak annyit derít ki, hogy a láncon függő medál volt a varázslatos, tehát maga a láncszem nem hordozhat valami erős mágiát, sőt, ha a láncot megtaláljuk, az sem biztosíték arra, hogy a medálra rábukkanunk és megtudjuk, mire volt jó. Mielőtt ezen elgondolkozhatnék megremeg a lábam alatt a föld és a familiárissal egyetemben fürgén hátra ugrok, hogy eltávolodjak a lyuktól. A kiábrándítás lekerül az állatról, így is nagyon szép teljesítmény, hogy eddig bírta, tehát egyszer csak a repedések mellett közöttünk megjelenik a mosómedve a lábamnál.Nincsen időm elsőre körbenézni, hogy mi vagy ki idézte ezt elő, csak remélem, hogy nem mi az ásással, mert először reflexszerűen nézem meg, hogy a társaim biztonságban vannak-e... és éppen ezzel a reflexszel kapok Padma után, nehogy beleessen a szakadékba. Amennyiben Cedricék közel voltak, és a mobilicorpussal a fiú elkapja a szaktársamat, akkor a levegőben lebegő kezét kapom el és rántom el a lyuk fölül, miközben a tekintetem lemered a mélybe, a mágia és a világító medál odavonzza a szememet.
- Van lent valaki, ő csinálja ezeket! Mindenki meneküljön! - kiáltom a többieknek, mindenkinek, aki csak meghallhatja a hangomat.
Igen, leleplezhetjük a varázsvilágot, de inkább leplezzük le, minthogy emberéletekbe kerüljön, mert például a parkban maradnak védtelen muglik, akik nem értik mi van és megsérülhetnek... Ha Padmát kirántottam Cedric lebegtetésének hála azonnal a föld alá szegezem a pálcámat, most nagy hirtelenjébe kimondom az első dolgot, ami csak eszembe jut.
- Capitulatus! - habár nem is látom hirtelen a pálcáját, talán a lökés kizökkenti a varázslatból. Lehet, hogy ez rossz lépés, lehet, hogy csak a medált kéne támadni, mert az gerjeszti ezt a mágikus vihart, lehet, de túl gyorsan történnek az események, és a lefegyverzés az első, ami eszembe jut. A familiárisom bölcsen hátrébb húzódik, egy mosómedve most nem tud mit segíteni, inkább maradjon biztonságos távolságban és ne essen baja. De ezt az embert muszáj megállítanunk, biztosan ő az, aki a pusztításokat előidézi a mágikus viharával.

// Capitulatus – Lefegyverző bűbáj:
A bűbájjal ellenfelünket egy pillanatnyi meghátrálásra késztethetjük és közben pálcájától „megszabadíthatjuk”. //  


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-26, 09:55


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Úgy fest, hogy Lavender nem tud leszakadni a témáról, ami nem baj, én is mindig társasági ember voltam, szeretek beszélgetni, kapcsolatokról gondolkozni, és tényleg jól hangzik, ha két ilyen rendes és tisztességes ember egymásra talál. Ők aztán tényleg megérdemlik a boldogságot, még akkor is, ha mi ketten Lavenderrel pletykás öregasszonynak tűnünk, akik komoly bizonyíték nélkül máris kibeszéljük őket. Csakis remélni merem, hogy Fred annyira vidám alkat, hogy csak jót nevet a dolgon, ha visszajut a fülébe. Most viszont van sokkal fontosabb dolgunk is, mint hogy szerelmi ügyeket beszéljünk meg.
- Igen, egyértelműen személyes ügyről lehet szó. – Felelem a lányoknak, majd továbbfűzöm a saját gondolataimmal, miközben az államat simogatom, lassan ideje lenne borotválkozni, ez a borosta durván szúr, azt hiszem bababőröm van az ilyesmihez. – Ha.. bosszút akart volna állni az a nő, miért az egész városban garázdálkodik? Nem lett volna egyszerűbb külön-külön levadászni minket, egyesével? Nem, azt hiszem, ez nem felénk irányuló bosszú, hiszen miért keverne bele másokat? Azt hiszem valami komolyabb célja van. De miért éppen az unikornisok? – Ezen kattogok még mindig, de be kell érnem a többiek felvetésével, miszerint az a banya a nemes állatok vérére pályázik, hogy örökké éljen, vagy ilyesmi. Hihetetlen, hogy Kylie-val állandóan sötét varázslók közé keveredünk. Még csak nem is tanulunk aurornak, mi lenne akkor? Elképesztő! Apa sosem akarta, hogy veszélyes életet éljek, hiszen ő szeretne nagy családot, ezért is javasolta, hogy inkább a sportban próbáljam ki magamat, és legyek tanár, mindkettő jellemfejlesztő pálya. Aztán állandóan úgy alakul, hogy mindig halálos csapdába kerülök.. Szegény csak meg ne tudja.. A lányok többségégében előresietnek, én varázsolni kezdek Jess felvetése nyomán, Fred viszont bátrabb, ő lazán odamegy beszélgetni, amiből csak foszlányokat hallok. Tehát nem a vörös kalapos csajszi a veszélyforrás, inkább valami Látó lehet!
- Fred, gyerünk! Kiáltok a srácra, mert én azért közelebb vagyok a parkhoz, ahol látom, hogy kezd minden összeomlani. Nem akarom, hogy a lányok sikolyai végzetesek is legyenek, ezért teljes erőből rohanok, de a lábam elé figyelve, hogy a saját épségem ne sodorja veszélybe a küldetést, még csak azt kéne, hogy engem is meg kelljen menteni.. Remélve, hogy nem járnak itt muglik, gyorsan a zuhanó Padma felé irányítom a pálcámat, hátha még tudom tompítani az esését, de ha nem, akkor is ne szoruljon be, a varázslattal igyekszem kilebegtetni, hogy gyorsan ellássuk a sebét, ha lenne.
- Mobilicorpus! – Most az sem izgat, ha lelepleződünk, majd a minisztérium elsikálja. Azért persze jó lenne, ha nem lenne erre szükség, apa mégiscsak ott dolgozik, nem kéne, hogy megrovást kapjon miattam, de tudjuk, hogy a szükség törvényt bont.

zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-25, 21:32


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Cedric varázslata első körben úgy fest, hogy nem mutat semmi ellenségeset, legalábbis a nő aurája alapján nem tűnik veszélyesnek, sőt, mintha inkább félelmet lehetne érzékelni felőle. Akkor még erősebben, amikor Fred és Jess megállnak mellette, kérdés, hogy tőlük fél, vagy netán valami egészen mástól. Egyelőre számukra úgy tűnik, hogy tudatlan nőszemélyről van szó, aki eddig is csak figyelt és nem tett különösebben semmit sem, aztán persze ki tudja.
Hermione varázslata sikeres, de valami miatt a nő még mindig látja őket, mert időnként oda pillant, sőt erőteljesen kikerekedik a szeme, amikor épp Cedric, Lavander vagy Sera varázsolnak.
Egyébként a földet sikerült porlasztani, bár a familiáris is ásni kezd vadul, így persze könnyebb dolga van. A földben azonban egyelőre semmit sem talál és sokáig nem is kell ásnia, ugyanis...

Mindeközben Fred próbál a kalapos nővel szóba elegyedni, aki láthatóan kissé zavartnak tűnik.
- Nem, nekem csak ilyen kalapom van és nem is itt lakom, de veszély leselkedik erre a helyre és... rátok is.
Kissé még mintha reszketne a hangja, olyan beütése van, mint mondjuk Trelawneynak, mikor folyton valami rosszat jósol, csak most úgy fest, hogy ez esetben nem csak egy ijesztgetésről van szó és általános "Kínok között halsz meg." jóslatról, ugyanis...

A lányok varázslatai tehát szépen aprítják a földet, Sera annyit tud meg a tényfeltárásnak hála, hogy itt már érzékelhető a lánc szem egy nyaklánchoz tartozik, ami egy erős mágikus medált tarthatott, mert még a láncon is érzékelni a mágiát. Azt nem tudni milyen mágia volt a medál sajátja és most nem is próbálkozhat újra ugyanis a föld megremeg alattuk és hát biztosan nem a familiáris ásott túl gyorsan. Hiába álltak hátrébb, mintha csak egy repedés egy földrengésnél úgy szalad végig a parkon a földmozgás. Van, aki el is esik a hatására, akinek jobb az egyensúlya sikerül talpon maradnia. A muglik sikítanak néhol a környéken, mert a föld szó szerint több helyen is elkezd beomlani, a mélyből pedig egy sötéten vibráló és örvénylő alig kivehető alak bukkan elő. Ember lehet, de a mágia vadul kavarog körülötte és igen Sera egy pillanatra észreveheti az ezüst medált a nyakában, egy unikornis vérvörösen világító rubin szemekkel.

1-2: az illető elesik és meg is üti magát, bezuhan majdnem egy mélyedésbe stb.
3: az illető elesik, de fel tud pattanni
4-6: gyorsabban kijutnak és reagálnak, mint hogy történjen valami.

Lavander:
Kalandmester carried out 1 launched of one [You must be registered and logged in to see this image.] (6 oldalú dobókocka.) :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sera:
Kalandmester carried out 1 launched of one [You must be registered and logged in to see this image.] (6 oldalú dobókocka.) :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Padma:
Kalandmester carried out 1 launched of one [You must be registered and logged in to see this image.] (6 oldalú dobókocka.) :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione (amennyiben bement a parkba, nem volt egyértelmű végül ^^):
Kalandmester carried out 1 launched of one [You must be registered and logged in to see this image.] (6 oldalú dobókocka.) :
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás március 26. vasárnap, tehát az írási határidő március 25. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jessamine Findley
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-25, 18:17


Londoni küldetés
 - Hm, érdekes gondolat.
*És valóban elgondolkodtatják Sera ötletei, főként az elrabolt mivoltára vonatkozó, mivel a hölgy nem úgy néz ki, mint aki kétségbeesetten próbál segítséget kérni. Lehetséges, hogy az a furcsa kötődés alakult ki a fogvatartója irányába, amikor már nem is akar/mer szabad lenni. Van erre persze valami szakszó, de Jess nem jegyezte meg, így csak lehetőségként könyveli el, azzal a margóra írt megjegyzéssel, hogy ebben az esetben is óvatosnak kell lenniük, nehogy leadja a vészjelzést az elrablónak, mivel akár megegyezik a D betűs unikornisos alakkal, akár nem, egyszerűen nem jönne jól, ha tudna róluk egy emberrabló.*
- Az meglehet!
*Válaszolja Lavendernek, milyen egyszerű és ez az egyszerűség rejti az ötlet zsenialitását.
Mindenesetre az megnyugtatja, hogy nem a múltkori boszorkáról van szó, így nagyobb lelkesedéssel karol bele Fredbe, hogy megkörnyékezzék a piroskalapost. Ezen bezzeg nem gondolkodott fikarcnyit se, de hát ez már nem újdonság számára, ha a fiúról van szó.*
- Naná, különben, nem is hazudunk majd, tényleg szeretem az ilyen élénk kalapokat, jó lenne tudni hol kaphatóak ilyenek.
*Míg elérik a nőt, Jess egy pajzsbűbájt hív életre, amivel láthatatlan pajzsot von közéjük és a megszólított közé, védve ezáltal Fredet is. Jobb félni ugyebár, mint megijedni. Egyelőre nem szól bele a beszélgetésbe (ha az létrejön), már csak a pajzsbűbáj optimalizálása miatt sem, másrészt igyekszik figyelni a nő reakcióit Fred kérdéseire. Csak azért nem pillog hátra a többiek felé, mert a – majdnem – minden problémájukat megoldó kiábrándító bűbáj miatt úgyse látná őket.*Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-24, 07:25

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Ugye? *Kerekítem a szemeimet jó nagyra ahogy Cedricre nézek a megállapítása kapcsán, a többit már suttogva mondom, nem mintha titok lenne, hiszen nem csak én vettem észre, de úgy tűnik Jess még nem szokott hozzá a gondolathoz és nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni.*-Én is ezt mondtam, de Jess tagadta.*Elmosolygom magam, tudom én milyen ez, nekem is eltartott egy ideig mire rájöttem, hogy nem csak barátként tekintek Gerryre és majdnem még egyszer annyi, hogy megbeszéljem magammal, hogy meg kellene beszélnem Gerryvel. Úgy látom Jesséknek ez azért sokkal könnyebben ment. Fred meg boldog lehet, hogy igaza volt, és ezt a rá jellemző derűvel teszi. Kicsit szétszóródtunk az elmúlt percekben, mindenki talált magának valami kutatni valót, Hermione és Padma még egy unikornisos kulcstartót is, de nem tartották érdemlegesnek a mi ügyünk szempontjából, így én sem. Persze azért érdemes eltenni, hátha jó lesz még később valamire, az unikornisokkal foglalkozni kell. Jess figyelmeztetésére a csapat minden tagja ráfigyel, minket védőburok takar, a kalapos nő azonban mintha átlátna rajta. Én persze odakapom a tekintetem a piros kalapos nőre, az is feltűnő lenne ha senki nem nézné, ezért olyan mindegy mit csinálunk. Kíváncsi vagyok rá, de nem ismerős. *-Talán kvibli.*Vonom meg a vállam. Lát minket, vagy valamit a minket elfedő burokból, viszont nem csinál semmit. Csak néz. Fura.Persze Fred nem tagadja meg önmagát, máris a tettek mezejére lép. Szemet forgatok.*-Nem a te színed Fred.*Éppen elegen foglalkoznak vele, én inkább tovább megyek, akkor is ha nincs rajtam semmilyen kiábrándító vagy más védő bűbáj. Egy parkhoz érünk, pontosabban a belsejébe vezet minket a megbűvölt láncszem, egy ponton pedig egyszerűen beékelődik a talajba. Valószínűleg amihez kapcsolódni szueretne az a talajban van, lent mélyen, csak épp nem tud tovább menni mivel eléggé kemény a föld. Sera tényfeltárást végez, ám én úgy gondolom az nem lesz elég. *-Sparsio Terram!*Suttogom és Serához hasonlóan én is rejtve fogom a pálcámat, nehogy feltűnő legyek, bár egy "bottal hadonászó lány a parkban" nem lehet különös, Padma amúgy is figyel nehogy meglepjenek minket. A földporlasztó varázst körülbelül egy méteres körben terjesztem ki egyelőre, a kemény föld göröngyök szétesnek tőle és egészen homokfinomságú lesz azon a területen a föld. Így azért könnyebb ásni ha esetleg szükség lenne rá, de ha a felszín alatt üreg van, akkor már azt sem kell. Azért Serát elhúzom a vállánál fogva, nehogy beessen nekem a lyukba ha van olyan. *

//Sparsio terram - Földporlasztó:
A föld keménnyé tapadt göröngyeit választja szét, szinte homok finomságúvá. Első fokozat:csak egy-három tenyérnyi területen
Második fokozat: egy méterestől kb. öt méteres átmérőjű, viszonylag kör alakú területen. (Varázslatlista) //


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-23, 12:56

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésA romok között való kutakodás végül komolyabb eredménnyel nem járt. Azért persze elég alaposan átnézzük a területet, de végül csak azt a varázstalan kulcstartót találjuk, ami teljesen normális, leszámítva, hogy unikornisos. És giccses.
– Én is reméltem, de mindig történik valami a suliban. Vagy ha nem ott, akkor máshol, de belekeverik valamelyikünk – jegyzem meg a rossz álom-kijelentésre. Részben ez egy átvezetés a következő kérdésre.
– Az iskolával, talán. Azt azért nem gondolom, hogy direkt Chót akarta elrabolni, hogy ezzel valakinek keresztbe tegyen. De lehet, hogy hülyeség az egész elmélet – nevetek fel zavartan. Tényleg könnyen találok ki mindenféle összeesküvés-elméleteket, de nem nagyon szoktam őket hangoztatni, úgyhogy remélem, emiatt most nem néz hülyének Hermione.
Ha vége van ennek az egésznek, akkor lehet Parvatinak adom a kulcstartót. Előbb persze megmutatom a többieknek, de mivel teljesen ártalmatlannak tűnik, további elemzést senki nem akar végezni rajta, úgy néz ki.
Amikor Jess megemlíti a nőt, aki minket néz, óvatosan oldalra sandítok. Tényleg olyan…  A kiábrándító bűbájt jó ötletnek tartom, azon viszont elcsodálkozom, hogy Fred rögtön megindul felé. Végülis, ő tudja… tény, hogy nagyon jól ért az eltereléshez, de én biztos nem álltam volna ki nyíltan vele szemben, akárki lehet az, aki követ. Én nem is állok meg, hanem megyek tovább a többiek után, akikkel egy parkba érünk. A kiábrándító bűbáj miatt próbálok közel maradni hozzájuk, hogy tényleg ne veszítsük el egymást. Tökéletes láthatatlanságot nem tud ugyan biztosítani, de a tömegben simán elveszhetünk.
Közel maradok Serához, hogy amíg foglalatoskodik, addig szemmel tudjam tartani a környezetet, és ha netán jönne valami fenyegetés, akkor tudjak reagálni és segíteni neki.  

[/color]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-22, 18:51
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Bevallom, amikor szóltak, hogy valami történt és járjunk utána úgy voltam vele, hogy eprsze, segíteni akarok, de valójában nem bizakodtam. Azt hittem, hogy csak egy csapat diák fog egyhelyben sopánkodni, és nem jutunk túl sokkal előrébb, ha az Aurorok se derítettek ki semmit. Még is, nagyon úgy fest, hogy forró noymon vagyunk, Cedricék D-je a térképen és a kis láncszem, aminek még biztosan lesz jelentősége, mutatja az utat. Nem veszítem el a környezetemmel a kontaktot, de azért nagyon is felhevül a vérem, hogy a kis tárgy reagál a varázslatomra és valamihez nagyon közel járunk. Mikor Jessamine felvonja a figyelmünket a piros kalapos nőre várok egy pillanatot, hogy ne mindenki egyszerre bámuljon oda, aztán félvállról hátrapillantok.
- Talán elvesztett valakit. Talán elrabolták, mint Cho-t. - suttogom halkan, révetegen, kicsit elkalandozva. Persze ez csak egy kósza ötlet, és mivel engem "húz" a kincsem megtalálása, ezért többekkel ellentétben nem állok meg. - A kiábrándító bűbáj jó ötlet, csak ne veszítsük el egymást. - felelm Hermionénak, és megköszönöm, ha elvégzi rajtam a bűbájt. Nem vagyok olyan magabiztos benne, és mivel nekem már egy kiábrándító bűbájom él a familiárisomon, inkább örülök, hogy még az nem lepleződött le. Bár... Mikor a kis parkba érünk - remélem azért végül nem állt meg mindenki kalapos nőzni, és nem egyedül fogok belebotlani az ellenbe -, a láncszem elkezd lefelé mutatni. Óvatosan kezelem, nem túl feltűnően tartva a kezeim között, hogy ne vonjuk magunkra a muglik figyelmét. Kicsit összevonom a szemöldököm, leguggolok és ahol a láncszem szúródik a földbe, ott elvégzek egy tényfeltárást, ismét, hátha meg tudom határozni, hogy mi is van a föld alatt, mihez csatlakozik a lánc, még mielőtt megtenné. Remélhetőleg nem olyan, mint egy utolsó alkotóeleme egy hatalmas robbanószernek, és nem sétáltunk csapdába pont azzal, hogy idehoztam. Tehát diszkréten guggolva mondom el a varázslatot a kabátujjamból lényegében, és ahogy kiderül, hogy mi várja az egyesülést a mélyben, azonnal közvetítem a többieknek, vagy éberen reagálok - pajzzsal, vagy éppen ha ártalmatlan, azzal, hogy a familiárisom elkezdi kaparni a földet, hogy előbb leérjen. Kicsit belefeledkeztem a feladatba, igazából abba is, hogy néhány perce még Padmához és Cedrichez húztam és beszélgettem, most inkább a "kincsem" és a talány köt le, hogy mi is folyik itt.  [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fred.Weasley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-21, 21:28


Londoni küldetés


[You must be registered and logged in to see this image.]

- Háh, tudtam, hogy olyan magától eltelt személy lehet, mint amilyen Percy is. - Nyugtázza mosolyogva Fred, hogy bejött a tippje a D-betűt illetően, legalábbis a térképen lévő pontok valóban azt formázzák. Bárcsak olyan komolyságú ellenfél lenne, mint Percy! Gyerekjáték lenne ez az egész.
Ő nem fordul arra, amerre a többiek is előbb vagy utóbb, hogy vessenek egy pillantást a piros sapkás nőre, akire Jess hívja fel a figyelmet. Jess mellett áll, szóval részéről elég feltűnő lenne, ha most nagyon tekergetné a nyakát hátra.
- Ó, várj egy picit vele! Hátha tud valamit. - Pillant most Fred Hermionéra, mielőtt teleszórná őket kiábrándító-bűbájjal.
- Például, hogy hol vette azt a vörös kalapot. Egyikünknek biztos jól állna, megkérdezzük, hol vette? - Villant magabiztos és hamiskás mosolyt a végén már Jess-re, neki intézve a kérdést.
- Legrosszabb esetben elcserélem vele egy Fejnyelő fejfedőre, és futás. - Jó kis találmány az, remekül bevált Jessamine piszkálódói ellen is. Gyakorlatilag e találmányuk révén ismerhette meg a lányt, szóval már megérte annyit vesződni a kifejlesztésével és napokat tölteni a tesztpéldány miatt a Gyengélkedőn, mert sehogy sem akart lejönni a fejükről! Nem szívesen szakad el Jess-től, de ha a lány nem akar, vagy nem mer vele tartani, akkor nem fogja erőltetni az invitálást, megy egyedül. Így távolról legalább tényleg nem lehet baja Jess-nek. Megfordulva könnyedén kiszúrja a vörös kalapos nőt, és lazán zsebre dugott kézzel indul el felé - hacsak nem tart vele Jess és karol belé O:) -, de mintha csak mellékesen állna meg a nő mellett, mintha el akarna amúgy haladni mellette. Már ha a nő közeledtére/közeledtükre nem futott el.
- Csinos kalap. Láttunk egy hasonlót ott a romok között is, de azon kis fácántoll is volt, vagy ilyesmi. Nem az Öné? Ugye nem itt volt az otthona? Szép kis ramazúri volt itt, nem mondom! De hogy mitől...?? - Ha a nő nem futott el, és nem támad rá(juk), akkor Fred a legnagyobb természetességgel kezdene el vele dumálni. Hátha magától kiböki a nő, hogy ki ő és mit tud. Másik kalap persze nincs, blöff az egész, de hát valami kezdés kellett! A zsebében viszont készenlétben egy Fejnyelő fejfedő, biztos, ami biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-21, 14:18
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

[color=lavender]Rémült vagyok, még akkor is, ha ebben a pillanatban nem tűnök annak, de mélyen belül elég szépen mardos a félelem... A múltkori kis kalandunk sem volt zökkenőmentes, főleg a sok kis szobrocska, melyekről kiderültek, hogy eredetileg emberek voltak... És most itt vagyunk Londonban, ahol megint egyszarvúakkal találjuk szembe magunkat, igen ijesztő ez az egész ügy. Megpróbálom azonban kizárni elmémből a zavaró gondolatokat és a feladatra figyelni.
- Nem hiszem, de inkább legyünk alaposak, semmint itthagyjunk bármilyen nyomot is – vonom meg a vállam, egyelőre semmi nyoma sincs semmiféle ékszernek vagy bármi másnak. Az aurorok mindenben alaposak voltak, de akkor meg hogy hagyhatták itt azt a kivehetően csillogó akármit? Tény ugyan, hogy közülünk is csak én voltam az, aki észrevette, de nem hiszem, hogy őket kétfős csapatokban küldték volna a helyszínre. - Pedig reménykedtem abban, hogy ez csakis egy rossz álom lehet... - feszülten felsóhajtok, hiába estem már át pár hasonlóan kellemetlen helyzeten, még mindig nem szoktam meg. Komolyan azt hittem, hogy a Nagyúrral mindennek vége lesz, mégis folytatódik. Bosszantóan visszatér. - Személyes ügy? - Megütközve pillantok a lányra, meg is torpanok egy pillanatra, mire gondolhat konkrétan? Tény, hogy nem vagyok ostoba, de jelen pillanatban annyira lekötnek a saját spekulációim, hogy egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy mások mondandóját is felfogjam. - Mármint konkrétan velünk vagy magával az iskolával?
Körülnézek, de semmiféle összefüggést nem találok az itt lévő személyek és az előző eset között. Mármint, az természetesen tény, hogy mindannyian ismertük Chó-t, egyébként aligha állt volna pont belőlünk a mentőcsapat, de más nemigen akad, amiért orrolhat ránk az a némber. Oké, elrontottuk a játékát, de előtte igazán nem lehetett velünk semmi gondja sem. Merő véletlennek tartottam csupán, hogy mi és az unikornis-jelek is egy helyen vannak, hiszen az újságok beszámoltak London pusztulásáról, csoda, hogy nem jött ide még több kalandvágyó diák.
- Igen, neki tetszenek az ehhez hasonló dolgok – jegyzem meg, emlékszem a lány stílusára, tipikus habos-babos, királykisasszonyos. Az ő ágya állandóan rózsaszínben pompázott, imádta a csajos dolgokat, a plüssekért egyenesen oda volt, abból számára sohasem akadt elegendő mennyiség.
- Rendben – biccentek, majd követem Parvatit a többiekhez. - Nincs rajta se átok, se semmi más, gyanús eredetű dolog – teszem még hozzá. Bár egy kulcstartó nem igazán veszélyes holmi, nem árt semmit sem megvizsgálni egy ehhez hasonló helyszínen.
[color=#6666cc]- Hm? - tekintetem akaratlanul is a Jess által említett nő felé téved, habár ez nem lehet számára feltünő, hiszen én velük szemben állok meg, így egyenesen rálátok, nem kell hozzá hátrafordulnom vagy hasonló. - Tényleg, mintha minket nézne... Na jó, szerintem nem ártana egy kiábrándító bűbáj, mit szóltok?
Kérdőn pillantok a kis csapatunkra, ha a nő varázsló, akkor a lányok varázslata ellenére is lát minket, a kiábrándító-bűbáj azonban igen hatásos ellenük is... Bosszantó, hogy állandóan minket vizslat, készülhet valamire, nekem mára azonban elegem volt a meglepetésekből. Ha a többiek beleegyeznek, akkor mindenkire szórok egy kiábrándító-bűbájt és máris le van tudva a dolog, hacsak nincs valami olyan eszköze, mellyel ennek ellenére is látna minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-20, 19:51


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Felszisszenek, amikor Hermione Cho elrablójáról beszél, naná, hogy én is megtaláltam ezt az összefüggést, ahogyan Padma és Lavender is becsatlakozik a  beszélgetésbe, még csak az kéne, hogy előbb-utóbb Kylie is ilyen célpont legyen. Nem akarok üldözési mániás lenni, de nagyon remélem hogy nem hozzám köthető az egész láncreakció. Végül aztán inkább Serára mosolygok, és bólintok.
- Nem, én sem így értettem, hogy mindenki az lenne. Nálam már bizonyítottan számít, hogy ha nincsen mellettem az a társ, aki szeret, akkor összeomlok. Úgyhogy.. most egy mázlis Cedric van itt melletettek. – Nézegetem hogy a többiek mit keresgélnek, miközben megindulunk a pajzsvarázs áldásos hatása alatt a célponthoz, amely a D betű utolsó összekötési pontját mutatja elvileg, ha tényleg jók a számításaink. – Megköszönném én Lavender, de most nem zavarok bele az idilbe, olyan cukik együtt. – Felelem a másik bájos griffendéles lánynak. Ahogy nézem, kezd már oldódni Hermionével, tehát nem lesznek egymás nemezisei. Közelebb érünk végül a célállomáshoz, meghallom Jess intelmét, és igaza van, a társaink takarásában lehet, hogy érdemes rá vetni egy pillantást a vörös kalapos nőre. Fürkészem az arcát, hátha az a csaj, aki az erdőben elszökött előlünk. Biztos ami biztos, ellövök felé észrevétlenül egy azonosító bűbájt, hátha valami kiderül róla, vagy az aurájáról. Ha ehhez az kell, hogy kicsit visszamaradjak, meg fogom tenni, hiszen tudom, hogy hova tartanak a többiek.
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-19, 17:13


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bár talán akár még sejthető is volt, de a láncszem, amire Sera a nyomkövető varázst ráhelyezi egyértelműen arra indul el lebegve a levegőben, amerre Cedric is a térképen leolvasta a következő lehetséges merénylet helyét. Ki tudja, ha előbb foglalkoznak a láncszemmel még az is lehet, hogy előbb a helyszínre értek volna, így viszont már a tulajdonos jó eséllyel elég közel van, mert az irány még nem teljesen stimmel, de majdnem.
Aki húzott fel pajzsbűbájt az érzékelheti, hogy egy időre kellemes védelem öleli körül. A kalapos nő egyértelműen követi őket, amikor elindulnak bármennyire is igyekeznek rejtőzködni. A helyszínnel majd foglalkoznak az aurorok, hogy rendbe teszik-e, vagy mikor. Túl sok volt itt a mugli ahhoz, hogy eltüntessék a nyomokat és mindenkinek módosítsák az emlékeit.
Amikor elérnek a célig, ha csak a kalapos nő miatt nem állt meg valamelyikük, netán az egész csapat a kis arany karika is vészesen közeledni kezd a... talajhoz. Kis parkról van szó, vannak itt most is jó néhányan, feltehetően elég sok mugli is, ellenben egyelőre nem tűnik fel nekik semmi különös és még nem is történik semmi, csak a kis karika ékelődik be a talajba. Láthatóan minden áron utat akar magának találni a nyaklánc többi részéhez.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás március 26. vasárnap, tehát az írási határidő március 25. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jessamine Findley
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-18, 21:52


Londoni küldetés
 *Lavender és Fred ötletei sokkal logikusabbnak hangoznak, mint a saját agymenése. A pontok összekötése – azon túl, hogy rém hasonlít ahhoz a gyerek-játékhoz, amikor a képet a számozott pontok összekötése rajzolja ki – tényleg D betűt formáz. Jess megfogalmazza magában annak a lehetőségét, hogy ha bebizonyosodik, hogy a D betű valóban az elkövető nevének kezdőbetűje, akkor meglehetősen nárcisztikus személlyel állnak szemben. Mindemellett kevés krimi-sorozatot nézhet az elkövető, mivel aki ilyen nyomokat hagy hátra, azokat mindig elkapják a jófiúk.
A tájolással és déli irányba való tekintgetéssel nem talál újabb nyomot, sem szembetűnő épületet, amin mondjuk neon fényreklámmal egy óriási D betű villogna, helyette azonban kiszúr egy piros kalapos nőt, aki ugyan nem tűnik varázslónak, mégis mintha kicsiny, indulni készülő csapatukat nézné. Más esetben feltehetően nem foglalkozna a dologgal, de ez egy meglehetősen különös helyzet. Hogy ne legyen túlságosan feltűnő, hogy még mindig a kalapos nőt figyeli, inkább hátat fordít neki és így hívja fel a többiek figyelmét, persze csak diszkréten.*
- Különös… ne nézzetek mindannyian egyszerre oda, de szerintetek az a nő lát minket? Ott, aki abban a piros kalapban van….itt mögöttem, jobbra.
*Kicsit jobbra, pontosabban magának balra, a többiek szemszögéből jobbra biccenti fejét, jelezve merre is kell nézniük.
Csak a biztonság kedvéért tette hozzá, hogy ne egyszerre nézzenek oda, mert hát némi esély még mindig van arra, hogy inkognitóban lévő boszorkány figyeli őket.
Ha közben már a nő is érdeklődését veszítette irányukba, vagy a többiek nem látnak benne semmi furcsát – leszámítva persze a hetyke piros kalapot – akkor indulhatnak is nyugodtan. Fred közelébe húzódik ismét és egy pajzsbűbájjal előkészül a D betű csúcsához való útjukra, de leginkább megérkezésükre.*Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-18, 11:23

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésCedric és Seraphine szavaira elmosolyodom. A lány azt mondta, nem kell sajnálni, a fiú pedig most remekül érzi magát a párja mellett, úgyhogy én a magam részéről egyelőre nem folytatom a témát, nem bunkóságból, hanem mást most nem tudok rá mondani. Meg hát ugye itt a rejtély, amit meg kell oldanunk, és jobban koncentrálok most erre.
Hermionéval elindulunk a romok felé, a kijelentésére csak bólogatok. – Remélem, maradt itt valami – jelentem ki, a földet vizsgálva. Egyébként furcsa lenne, ha találnánk még valami különleges dolgot, eleve a csillogó tárgy is gyanús volt, hogy itt maradt. A kérdés hallatán elgondolkozva válaszolok. – Szerintem van valami… az unikornisok biztosan nem véletlenek. – De hogy mi az összefüggés, az még kicsit odébb van. Egyelőre itt, a helyszínen kellene kicsit tovább jutni, rájönni valamire. – Én valami személyes ügyre tippelnék amúgy… úgy értem, nem hiszem, hogy véletlenül keveredtünk bele az előzőbe, most meg ugye a hasonló jelek miatt megint itt vagyunk – beszélek tovább, de azt nem tudom, mennyire lehet igazam. Az biztos, hogy van összefüggés, és szerintem ezt mindenki így gondolja a kis csapatból. Amikor Hermione szól, hogy talált valamit, a mondott irányba indulok én is. – Ez érdekes – jegyzem meg, mikor elveszem a lánytól a kulcstartót. Persze semmilyen mágiára utaló jel nincs, de akkor hogyhogy nem pusztult el a robbanás miatt? Meg hogy került volna ide utána, ha csak aurorok jártak a területen, mert muglik nem tudtak bejönni? Én is szemügyre veszem azért. – Parvatinak tetszene – jegyzem meg vigyorogva, a testvérem mindig is imádta a csicsás dolgokat, de ezt biztos Hermione is tudja, hiszen hét évig voltak szobatársak. Azokat a bűbájokat én is elvégzem, amit a griffendéles lány, csak úgy ellenőrzés gyanánt. Ugyanúgy nem jeleznek semmit. – Mutassuk meg azért a többieknek – javaslom, és ha egyetért velem, akkor elindulok vissza a csapat többi tagjához. – Találtunk egy kulcstartót – mutatom nekik, majd hozzáteszem. – Elméletileg nem mágikus eredetű, de szerintem akkor is furcsa, hogy ott volt. Mármint, biztosan a robbanás után került oda, de hogyan? – Azt elég hülye magyarázatnak tartanám, hogy az egyik auror gyerekéé, és kiesett a zsebéből, mert véletlenül nála maradt, de néha furcsa dolgok történnek. Ha valaki még szeretné megnézni, odaadom, de aztán magamnál tartanám, hátha jó lesz még valamire később. Közben Cedricék összeraktak valamit, mert máris indulni terveznek valahová. Én készen állok, mert azt hiszem, itt már mindent megfejtettünk, amit lehetett.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-18, 06:48

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]* Elég sokat kell agyalni a lehetőségeken, mivel egyelőre semmilyen támpontunk nincs, és még azzal a kis láncszemmel sem mentünk semmire amit Hermione talált. A többiek szétszélednek és további kutatásba kezdenek, én Cedrickel maradok a térképnél. Remélem a sok lehetőségen túl amiket felsorolok, nem hagytam ki semmit…de igen, bár az amit Fred mond annyira egyszerű, hogy talán pont azért nem jutott eszembe. Ezek után majd erre is figyelnem kell.* -vagy D betűt formáz. Ez is egy lehetőség. Bár az már tényleg nagyfokú egoizmushoz mutat. *Cedric aztán nekiáll pöttyözni, és nekem még mindig jutnak eszembe dolgok megoldásként, Fred azonban mindenbe belekotyog, ami nekünk most jó, mert a kérdései más irányba terelnek és további gondolkodásra ösztönöznek.* -Annak nincs, épp ez az. Kylie unikornisa kakukktojás. De talán pont ez a lényeges.*Fogalmam sincs mi a lényeges míg nincs kézzelfogható a kezünkben, viszont mire Cedric végez már van és amikor kialakul a D betű, Fredre nézek, mert végül is az ő ötlete volt. Cedric kezére pacsizok, de ez csupán annak a jele, hogy örülök, végre sikerült valamit összehoznunk. *-Pacsizz Freddel is, a D betűt ő mondta. *Eszem bogában sincs elcsaklizni az orra elől a sikert. Nézem az összekötött pontokat és a hiányzó helyét, vagy legalábbis próbálom kitalálni, hogy melyik lehet a helyszín, mi van azon a részen ami kicsit is különleges. Nagyon remélem, hogy időben oda érünk. Előre tartom a pálcám és megidézem a pajzs bűbájt, ami persze csak addig fog tartani míg nem kell valakire Stuport küldenem. *-És itt ki fog rendet rakni?*Érdeklődöm a lerombolt téren körülnézve. Tény és való, nem normális az egész, viszont hirtelen sem lehet felépíteni, mintha mi sem történt volna, mert az emberek emlékeznek rá, szóval akkor még felejtést is kell rájuk bocsátani.*
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-17, 22:01
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

A tárgy nálam van és Fred megjegyzését a srác szerencséjének köszönhetően nem hallottam. Miközben beszélgetünk minden egyébbel is haladunk, így kell ezt csinálni. Egy kis nyomozás, egy kis szocializálódás, bár lehet, hogy az auroroknak nem ezt tanítják, de mivel ez nem egy auror csapat - bár azt hiszem Granger végül annak ment, mint a nagyon eredeti barátai, akik szintén -, ezért tőlünk ez csak elnézhető. Cedric szavai mosolyt csalnak az arcomra, ahogy az is, hogy érzem rajta, hogy kissé óvatos.
- Én sose éreztem magam kapcsolatfüggőnek, és most hogy egyedül vagyok se érzem magam kevesebbnek vagy kevésbé teljesnek. Örülök az örömödnek, és hogy megtaláltad a neked valót, Ced. - mondom neki őszintén, minden részét az elejétől a végéig. Nekem nem kell társ ahhoz, hogy az életem kerek legyen, érzelmi kötődésnek és támasznak ott vannak a testvéreim - már amelyik - az utazásban pedig, ami nagy álmom, csak hátráltatna, ha valaki máshoz kéne igazodnom. Ha együtt maradunk Elijah-val és ne adj isten együtt megyünk küldetésre, biztosan megőrjített volna a hanyagságával, hogy soha nem alapos és naprakész. Persze, a Carpe Diem utazás is egy életérzés, de én nem csak arra vágyom, én vegyesen akarok megismerni mindent és kikapcsolódni, nem csak sodródni az árral. Lehet, hogy ez azért van, mert valamilyen szinten mindig szervezem minden rokonom életét, ahogy a sajátomat is, már nem tudnám elhagyni ezt. Mindegy is.
Meg van a hely, amit a többiek kiokoskodnak, és természetesen én is a fiúval tartok. Ugyan többször a fejemhez lett vágva, hogy nem vagyok auror és ne akarjak okoskodni - Lioneah által többnyire -, azért elsorolom magamban a lefegyverző bűbájokat, ha esetleg azonnal valami ellenségesbe botlanánk. De csak nem. Igyekszem a saját asztalomnál maradni, így a kis láncszemes szütyőt veszem elő és egy tájoló bűbájt szórok rá, hogy kezdje el finoman húzni a kezemet abba az irányba, amerre a tárgy többi tagja található, persze csak akkor, hogy bizonyos közelségre van, nem mondjuk 2-3 kilométerre. Még mindig nem mondtam le a láncszem jelentőségéről.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-13, 19:51
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem foglalkozom tovább a többiekkel, elindulok egyenesen, csak úgy, mindenféle cél nélkül, hátha találok valami mást is az ékszerdarabon kívül. Amikor Padma felveti, hogy csatlakozna hozzám, mosolyogva biccentek:
- Persze, semmi gond. Több szem többet lát, nem igaz? - Mugli mondás ugyan, nem igazán ismerem a lány családját, talán ő is hasonló környezetből jött, mint én? Nem tudom, azt viszont igen, hogy hollóhátas, úgyhogy semmiképp sem akadtam rossz partnerre a lány személyében. Én néha képes vagyok leblokkolni, nem arra figyelni, amire kellene, talán Padma reálisabb vészhelyzetekben is.
- Szerinted van ennek valami köze Cho elrablójához? - teszem fel a nyilvánvaló kérdést, ami már mindegyikünk agyán átsuhant legalább egyszer. Minden bizonnyal van, de még mindig nem tudom, hogy miért pont Londont vette célba... Esetleg többen is lennének? Mi ez, valamiféle bizarr egyszarvú-szekta? Régebben semmi gondom sem volt ezekkel a jószágokkal, de amióta volt az a kis kalandunk, szándékosan kerültem a róluk szóló könyveket. Talán mégsem ártott volna párat kézbe venni, tudtommal azonban egyik sem ír ehhez hasonlókról. - Remélem, nem áll szándékában terjeszkedni...
Gondterhelten ráncolom a szemöldököm, még mindig élénken emlékszem a kis figurákká vált emberkékre, ez pedig itt London! Mennyien is laknak errefelé? 10 millióan... Még egy kis falu esetében se lenne túl szerencsés egy ilyen helyzet, nemhogy a fővárosnál. Már csak abban bízhatunk, hogy most az egyszer mi vagyunk a célpontjai, talán bosszút szeretne állni, ami még így sem túl bíztató, de még mindig jobb, mintha féktelen ámokfutásba kezdene.
- Azt hiszem, arrafelé van valami – szólok Padmának, aki tőlem nem túl messze szemlélődik, majd elindulok a kis tárgy irányába. Amint odaérek, észreveszem, hogy semmi különleges, csak egy kis kulcstartó, minden bizonnyal valamelyik mugli elhagyta, de a biztonság kedvéért azért leellenőrzöm, nincs-e rajta rontás. Egyértelműen semmi... Felemelem hát, körbeforgatom, de semmiféle extra sem tűnik fel rajta. - Téves nyom – fordulok Padmához. - Nem szeretnéd esetleg megtartani?
Nem túl kislányos darab, de elég szép, gondosan tisztán tartva, vagy nemrég kapta a tulajdonosa, vagy nagy becsben tartotta. Fogalmam sincs, melyik opció az igazi, de nekem már van elég kulcstartóm, úgyhogy felajánlom a lánynak.
- Megvizsgálhatod, de én nem találtam rajta semmit sem – vonom meg a vállam, nem hiszem, hogy több időt is érdemes lenne rá pazarolni, de ha a lány esetleg úgy döntene, hogy átfuttat rajta pár bűbájt, akkor türelmesen megvárom. Fő az óvatosság, nem tudhatjuk, mivel állunk szemben, de szerintem teljesen ártalmatlan csecsebecse, semmi más.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-13, 19:24


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Elsőre úgy döntök, hogy nem lehetek én a békebíró Hermione és Lavender között, ha megindulna az adok-kapok, de legnagyobb álmélkodásomra ez elmarad, mindenki teszi a dolgát. Ez jó, mert ha nem leszek velük a griffendél klubhelységben, remélhetőleg akkor sem fogják megenni egymást Ron vagy éppen bárki más miatt. Utóbbi lánykával lelkesen rajzolgatom a térképet, beillene számmisztikának, ahogyan a pálcáinkat érintgetjük a térképhez, és egymáshoz mérve a pontocskákat, mintha mugli körzőket használnánk. Felderül arccal mosolygok Lavenderre, amikor igaza lesz, és valóban a D betűt adja ki a végső, hiányzó pont. – Pacsi! – Nyújtom oda a kezemet, jó volt az alapötlet, én túlságosan globálisan gondolkoztam az elején, hogy kinek mi lesz a feladata, és fáziskéséssel vettem a lapot, hogy a már létező helyszínekkel kéne valamit kezdeni. A két hollóhátas lányt sem zavarom el, ha már rólam kérdeztek, egyem a lelküket.
- Tulajdonképpen én meg mindig társfüggő voltam, de.. azt hiszem végre amelett kötöttem ki, aki tényleg nekem való. – Felelem halovány bizonytalansággal, hiszen nem akarom, hogy nekik picit is rossz érzés legyen az amúgy nem mindennapi téma, hiszen a visszajelzéseik alapján most nincsen senkijük. De hát ami késik, tudjuk, hogy nem múlik. Közben fél füllel érdeklődve hallgatom Jess bedobott ötleteit, és Fred kontráját, olyan édesen évődnek, hogy már szinte hallom az esküvői nászindulót. Azért majd a srácra figyelnem kell, mert hajlamos mindent elviccelni, és ha a nyanya visszatér, hogy bosszút álljon, hát komolyan kell vennünk.
- Menjünk. És ne feledjétek, pajzsvarázs, de csak leplezve, hogy ne vegyék észre a muglik. Előbb védekezünk, és rájövünk, hogy mi történhetett, a stupor és hasonlók csak a második hullámban. – Kacsintok Hermionére, ő olyan „forróvérű”, hogy előbb üt, aztán kérdez. Megindulunk hát a hiányzó helyszínre, remélve, hogy még meg tudjuk előzni a merényletet. Nem tudom, hogy a többiek mit találtak, de majd beavatnak. Első körben olyan varázslatot szórok magam elé, amely azonosítja a rossz szándékot, lényegében auralátás, hátha így egyszerűbben kiszúrom, aki potenciálisan vadbarom lehet..

zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]


A hozzászólást Cedric Diggory összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-03-13, 20:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-12, 20:57


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Cedric szépen felpöttyözi a térképet és sikerül egy jól kivehető D betűt rajzolnia a pontok alapján, aminek épp a felső csúcsa hiányzik.
Hermi és Padma keres és kutat a romok között. Bár sok mindent nem találnak, de végül kiszúrnak egy apró kis tárgyat valahol kilógva az egyik leomlott kődarab alatt, ami nem más, mint egy... egyszervű kulcstartó, viszont nem sok mindent érzékelni belőle, mágiát biztosan nem. Az is lehet, hogy csak egy kislány hagyta el, de amúgy nagyon cuki kis kulcstartó.
Sera ügyesen elpakolja a leesett kis karikát, még ha van is bármiféle nyomkövető rajta biztosak lehetnek benne, hogy így nem fogják megtalálni.
Jess viszont délfelé nem talál semmi különösebbet, ellenben arra felé pillogva kiszúr egy alacsony nőt, vörös kalapban, aki feltűnően időnként a csapatot mustrálja annak ellenére is, hogy elvileg a muglik elől elrejtették magukat. Vagy épp csak rossz irányba bambul?

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás március 19. vasárnap, tehát az írási határidő március 18. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fred.Weasley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-11, 19:05


Londoni küldetés


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sajnos nem hallja, hogy Jess mit válaszolt Lavendernek a kettejüket érintő kérdésre... Mennyire lenne vajon feltűnő, ha alkalomadtán megkérdezné Lavendertől? De mégis mikor? Jess vagy Lavenderrel van, vagy vele.
- Csak annyit találtam, hogy egy mágikus tárgy része volt. Talán egy mágikus medál nyaklánca és annak ereje hagyott nyomot a láncon, mert alig érezni valamit, de mégis... - Válaszolja Jess-nek, de úgy, hogy a többiek is hallják, milyen eredményre jutott a varázzsal. Az persze megint érdekes felvetés, hogy hátha a mágiával lerombolt hely lenyomata érződik egy mugli-nyakláncdarabkán. Ez azért nem teljesen Fred szakterülete, inkább ereklyevadásznak való.
- Attól tartok, ezt már csak Serrával együtt áshatjuk el. - Jegyzi meg Jess "árulkodásán" vigyorogva és fejével az említett lány felé bök, aki épp elrakja - Fred szerint - valami furmányos női kistáskába a láncdarabkát, pedig egy próbát megért volna az elásás is. Legfeljebb ha nem történik semmi, akkor kiszedik újra. Jess-szel tartva Lavenderékhez csapódik Fred is, és a térképet nézi, na meg ha azokra felkerülnek az unikornis szimbólumok helyei is, addig Fred újságot csór valakitől, amiket már bejelöltek, és az unikornisokat nézi meg.
- Attól tartok, ez nem a koncert irányába lesz... - Jegyzi meg, ahogy ő is próbálja kisakkozni, hol lehet a hatodik pont.
- Durrfarkú szurcsók! - Dob be is egy d-betűs szót. Ugyan ide nem illik sehogy - hacsak nem Hagrid egy gigászi példánya rombolt itt -, de biztos mindenki emlékszik az egyik kedvenc mágikus lényükre az óráról.
- Vagy D-betűt formáz majd. - Kotyog közbe Lavender amúgy tök logikus okfejtésébe, de ezt a lehetőséget sem szabad kihagyni. Ha valaki az aláírását hagyja hátra a D-betűkkel kérkedve, akkor miért ne kérkedhetne annyira, hogy nem csillagképet adnak ki a pontok, hanem szintén egy D-betűt?
- De ha az egyik a Tiltott Rengetegben volt, akkor hogyan lehetne annak mugli történelme?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-11, 18:52

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Elnevetem magam Padma szavain, akkor semmi sem változott, de legalább a vizsgán ment a hoppanálás, az már a mi dolgunk, hogy nem vagyunk oda érte. A zsupszkulcs még rosszabb, attól felfordul a gyomrom is. Viszont már megérkeztem, és nagyon remélem innen két lábon távozunk. Addig viszont ki kell derítenünk mi történt, mert nagyon úgy néz ki, hogy az aurorok semmit nem tudnak, vagy és ha ez igaz, akkor tényleg csapdába estünk, mert kifejezetten nekünk szánták. Persze nem voltunk ott az összes rombolás helyszínén és nem láttuk a többi unikornist, de amikor ott voltunk a rengetegben, belekeveredtünk. Mivel Hermione hiába bűvöli azt a fényes tárgyat amit talált, úgy gondolom az unikornissal és a „D” betűvel többre megyünk, mert az állandó, az mindenhol ott volt és biztosan nem véletlenül. Észre sem vesszük, de mindenki csinál valamit, valami mást, önkéntelenül is megosztjuk a feladatokat…miután a magánéletet letudtuk. Mert az is szóba kerül, persze nem az enyém, az nyílt titok, vagyis már nem is annyira titok, de sosem voltam az az önreklámozós fajta. Jesst békén hagyom mert ismerős az amit csinál. Egy időben én is tagadtam, hogy bármit is éreznék Gerry iránt, mert nem bíztam magamban és abban sem, hogy ő esetleg hasonlóan érez, Jess is ilyen bizonytalan. Inkább a problémára koncentrálok, arra amihez úgy gondolom értek is. Sikerült felzárkóznom rúnaismeretből, már nincsenek gondjaim vele, és a szimbólumokkal is megbirkózom. Egyelőre azonban még nem fedeztünk fel ilyesmit a „D” betűn és az unikornison kívül. Az meg így egymagában nem vezet sehova. *-Persze, mindet berajzoljuk.*Szólok vissza Hermionénak és ha Cedricnek bármilyen ellenérzései is voltak a kettőnk akadálymentes összedolgozásával, hát azt most eloszlatom a mosolyommal és az egyetértésemmel. Cedricnek hálás vagyok már azért is, hogy a legutóbb magával hívott, most is amiért azonnal átülteti a gyakorlatba az elméletemet. A többiek is elfoglalják magukat, majd értekezünk ha valaki talált valamit.* -Szóval minden lehetőséget ki kell próbálnunk, több színt kell használnunk. Nézzük előbb az unikornisok sorrendjét, aztán ettől függetlenül kössük össze a pontokat, ha ebből sem ssül ki semmi, akkor gócpontot keressünk, hátha egy pontból indul ki az egész sugárszerűen. Az is lehet, hogy egy csillagkép jön ki belőle. Nem rég Gerryvel megnyitottunk egy titkos ajtót és ott is csillagkép volt a kulcs. Mindegyik valamilyen fontos mugli helyszín, kivéve azt amit Kylie látott, az a Tiltott Rengetegben volt ha nem tévedek. *Nézek kérdőn Cedricre,elvégre ő ismeri a teljes történetet, nem ártana mesélnie róla. *-Tudnunk kellene ezeknek a helyeknek a mugli történelméről is valamit és össze kellene vetnünk a varázslóvilágéval. Biztos, hogy van valamilyen kapcsolat. Nem véletlen, hogy pont ezeken a helyeken jelent meg az unikornis. *Tovább agyalok, de persze ehhez kell az is, hogy valamit ki tudjunk olvasni a térképre került vonalakból.*[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jessamine Findley
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-11, 09:23


Londoni küldetés
 *Mivel nem ismeri túl közelről Lavendert, ezért nem tudja eldönteni, hogy a lány válasza pontosan milyen is volt. Mindenesetre azt reméli, hogy nem hiszi azt a griffendéles lány, hogy hazudott a Freddel való kapcsolatáról. És nem csak azért, mert nem szokott hazudni és egészen egyszerűen szende kis lelkét bántaná, ha ezt feltételezné valaki róla. De leginkább azért, mert hát egy ilyen örömhírt biztosan a világgá kürtölne és nem titkolná, mintha szégyellné, mert arról szó se lenne… de bár ne lenne ebben a mondatban ennyi „lenne”. Sóhajt egyet és inkább elengedi ezt a problémát, ahogy a muglik unikornis-ábrázolási témáját is.
A térképen való bejelölgetésbe nem folyik bele, mármint aktívan, azonban nagyon figyel. Elvégre ő nem tulajdonított nagyobb figyelmet ezeknek az eseteknek, így most „tanulja” meg a korábbi helyszíneket és az előző rajzokat sem ismerte idáig, szóval van most mit bepótolnia.
Nem is csoda, hogy jól esik Jessnek ezután valami hasznosat tenni, így aztán őszintén viszonozza is Sera mosolyát és biccent is egyet, megköszönve az ihletet a lánynak, aminek köszönhetően beugrott neki a Disaudio aktív használatának előnye jelen helyzetükben.*
- Találtál valamit a nyakláncon?
*Fordul dolga végeztével Fredhez és tájékoztatja is, hogy ők bizony felfedeztek egy D betűt is az unikornis rajz alatt.*
- Javasoltam, hogy robbantsuk fel a Deprimoval és a Descendoval vagy ássunk le a Defodioval, de senki nem akart rumlit csinálni.
*„Árulkodik” lelkesen balsikerű javaslatairól.*
- A legjobb ötlet idáig feltehetően, hogy az elkövető nevének kezdőbetűje lehet… habár egy városra is utalhat, vagy a déli irányra.
*Észre se veszi és újra ötletel. Csak hogy ismét valami hasznosnak tűnő dolgot is csináljon, tenyerére teszi pálcáját és a „Tájolj!” nonverbális varázslatával igyekszik a jelhez képest belőni a déli irányt és abba az irányba fordulva néz körül, van-e abban az irányban valami akár a közelben új jel akár a távolban valami kiugró építmény. Ha elindul a kis csapat, akkor persze nem marad le.*


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-08, 18:45
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Hermione és Fred varázslata nem mutat semmi érdekeset, ha varázstárgyhoz is kapcsolódik a darab, akkor sem tudhatjuk, hogy mit tudott. Igazából, már az hogy ennyit tudunk, az is érdekes. Padma és Cedric is egyetért a csapdával, és még se akarnám hátrahagyni a tárgyat... Amikor Hermione tovább keresgélne a romok között, akkor elkérem a szemet.
- Nem is tudom. Tudok egy módszert, amivel a nyomkövető bűbájt ha nem is megszüntetni, de el tudom fedni róla. Szerintem tartsuk meg. - felelem, még ha lehet is tévút ez az aprócska tárgy. Csak nem az... Ugyan most azonnal nem szállt meg az ihlet, hogy milyen letapogatással folytassam - esetleg kitaláljak-e egy múltidéző ráolvasást, hogy fogalmat kapjunk miről esett le? -, de az Ereklye-raktározás órán tanultak alapján előveszek egy kis rúnázott mágiával védett szütyőt és abba csúsztatom bele. Így semmilyen kinti hatás nem hat rá, és ha még is akad mágikus hatalma, belülről se hat ránk. Cedric  összefoglalóját tapintatos érdeklődéssel hallgatom, Cho oldaláról tudom a dolgokat, de a Kylie dolog mondjuk újdonság nekem. Kicsit elmosolyodom, mikor elmosolyodik, tényleg örülök az örömének és hogy maga mögött tudja majd hagyni a temetőben történteket. A kérdés kicsit ugyan meglep, hiszen nem csak a szerelmi életére voltam kíváncsi ő pedig konkrétan erre kérdez rá, de Padma után én is válaszolok, kicsit vállat vonva.
- Elijah-val év elején szakítottunk, azóta semmi. Nem ő volt az igazi, szóval nincsen semmi baj, nem kell sajnálni. Legalább nem kötjük le egymást és nem raboljuk egymás idejét.- előzöm meg gyorsan a szomorú arcokat, habár azért egy jó két éves kapcsolat vége mindig fájdalmas tud lenni. Már ha valaki tényleg szerelmes. De én azt hiszem nem voltam az, és ezért nem fáj annyira, mint kellene. Inkább csak az érdeklődési körünk volt ugyanaz a fiúval, mintsem tényleg vonzódtam volna hozzá. Miután válaszolok visszatérek a jelenbe és a nyomozásunkhoz, és Jessre mosolygok kedvesen, de visszafogottan, amikor a lány bekapcsolódik a muglitávoltartásba, jó dolog, hogy más is egyetért és besegít a munkába, egy kis önigazolás, hogy helyesek a meglátásaim. És így már aztán igazán beindul mindenki az ügyködéssel, szabadon. Mikor hallom a térképes ötletet elismerően pillantok az általam szeleburdi hurrikánnak tekintett griffendéles lány felé - Lavender -, és csak figyelem, ahogy Cedric jelölgeti a pontokat.
- Ha oda is megyünk, akkor se hoppaáljunk. A közelében kezdjük el a nyomozást, nehogy valami közepébe érkezzünk. Lehetnek ott muglik vagy lehet a lebukásnál rosszabb is, tegyük fel, hogy bűnszervezet teszi mindezt. Nem kéne a főhadiszállásukra csak úgy behoppanálni, ki tudja mennyien vannak. - mondom a térképpel foglalkozó bagázsnak, mellettük maradva. Rápillantok, és Térképolvasásból rutinosan próbálom megítélni, ha kijött egy pont, akkor melyik a legideálisabb helyszín, ahonnan biztonsággal megfigyelhetnénk a területet, nem azonnal odarongyolva.  


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-08, 12:07

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésÁtérzőn bólogatok Lavender szavaira, nekem sem a hoppanálás a legkedveltebb utazási módom, sőt, akkor érzem magam biztonságban, ha nem sok köze van a varázslathoz az utazásnak. – Én is hasonlóan érkeztem. Állítólag hangos volt – mosolyodom el. Zsupszkulccsal vagy seprűvel sem lett volna kellemesebb, az tény. Hát még ha arra gondolok, hogy a thesztrálok is képesek emberek szállítására… Luna biztosan tudna erről mesélni, el tudom róla képzelni, hogy ő már próbálta. Én seprűre se ülök szívesen, nem hogy egy láthatatlan valamire.
Közben megtörténik a figyelemelterelő akció, és a nyakláncra koncentrálunk. Hermione megnöveszti, és vizsgálgatja, de azt mondja, semmi különös nincs rajta. Annál gyanúsabb nekem a dolog, de ahogy érzékelem, a társaim is így gondolják. – Igen, ilyesmire gondoltam én is – jegyzem meg, mikor Cedric és Sera is azt mondja, hogy lehet csapda is. Én tényleg mindig szeretek a legrosszabbra felkészülni. Annál nagyobb lesz a megkönnyebbülés, ha kiderül, hogy nem volt semmi ok az aggodalomra. De Hermionénak is igaza van, hogy elég feltűnően csillogott – bár ennek ellenére mégis ő vette észre egyedül, de akkor is kétlem, hogy ha ott lett volna elve, akkor az aurorok nem látják meg. Cedric szavai, gondolom nagyrészt Serához szólnak, de ha már ott vagyok, és még rám is néz beszéd közben, nem fogok úgy tenni, mintha nem hallanék semmit. – Gratulálok – mosolyodom el, majd a kérdésre csak legyintek. – Ó, egyelőre még nem. Valahogy annyira nem is vágytam rá, hogy legyen valakim. Talán majd később – vonom meg a vállam.
Remek ötletnek tartom a muglioszlatást, most már jobban tudunk majd vizsgálódni. Lavendernek is jó meglátásai vannak, én hirtelen el is feledkeztem arról, hogy igazából ez egy robbanás sorozat, és nem csak ez az egy eset történt. Ezért jó, hogy többen vagyunk itt, valakinek végül biztosan eszébe fog jutni valami jó ötlet. Cedric már el is kezdi térképen vizsgálni a dolgokat, Hermione pedig a romok felé készül indulni. – Csatlakozom hozzád, ha nem gond – szólok a lánynak. Úgy vagyok vele, hogy több szem többet lát, meg talán így hamarabb is végeznénk a felderítéssel, amíg Cedric talál valamit a térképen. Úgyhogy a griffendéles lányt követve én is elindulok a romok közé, hátha találni valami arra utaló jelet, mi okozta a robbanást, vagy esetleg a tettes itt felejtett még valamit.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-05, 14:15
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Cedric sanda pillantásai felém és Lavender felé sokmindre utalhatnak, főként arra, hogy a hugrás fiú nem bízik bennünk annyira, hogy tudja, nem fogunk egymásnak esni. Egyébként is: a legutóbbi kalandunk óta már eszembe jutott párszor, hogy talán nem ártana tisztáznunk kettesben a félreértéseket a lánnyal, persze csak akkor, ha akad még ilyen... A Ronos dolog már rég történt, azóta mindkettőnknél más-más került a képbe, meg hát egy fiú miatt ennyire marni egymást... Áh, nem éri meg, azért sem, mert talán én és Lavender talán még jóban is lehetnénk. Ki tudja, talán egy kis sütizés Roxmortsban nem rontana a dolgokon, de egyelőre nem ez a fontos, hanem az, ami előttünk van. Elvégre, London nem véletlenül hever itt romokban. Azért, amikor Lav eltátja kissé a száját azon, hogy egyetértek vele, gyorsan elkapom a fejem, hogy ne lássa, ahogy megmosolygom a dolgot. Vicces is ez az egész, annyi szent.
- Hm... - forgatom meg töprengve a kezemben tartott ékszerdarabot, furcsa módon még csak eszembe sem jutott, hogy megátkozták volna, pedig igazán hiteles Sera ama tippje, hogy ez akár csapda is lehet. Figyelmetlen lennék? Esélyes, elvégre kezdek kijönni a rutinból, amikor Ron és Harry voltak a legjobb barátaim, akkor szinte állandóan naprakésznek kellett lennem, mindezek mellett pedig nem akadt senki sem, aki elvonja a figyelmem a nyomozásról, mint most Cormac... Igen, pár pillanattal ezelőtt még bőven azon járt az eszem, hogy most vajon merre lehet a srác és hallott-e az aggasztó hírekről, meg hogy felbukkan-e ő is... Ki kell vernem a fejemből, mert nem szeretném a hülyeségeimmel akadályozni a többiek munkáját. - Azt mondod, hogy nagy az esélye annak, hogy szándékos volt? - pillantok a hollóhátas lányra. - Ezzel viszont nem sokra megyünk, mert én semmit sem találok rajta. Esetleg lehet rajta nyomkövető bűbáj, úgyhogy én azt javaslom, hogy ne vigyük magunkkal, ha nem muszáj... Szeretnéd alaposabban megvizsgálni?
Tisztában vagyok azzal, hogy Sera ereklyevadász, úgyhogy nagy eséllyel több olyan bűbájt is felfedezhet a tárgyon, amit én nem feltétlenül veszek észre. Ha kéri, átadom neki a darabkát, sok mindent már nem tudok hozzátenni a dologhoz és Fred varázslatával sem mentünk sokra látszólag. Egy szakértő kezeiben sokkal jobb helyen lesz, mindezek mellett pedig a nyomkövető bűbájokat nehéz kimutatni, ha nem éppen lehetetlen, de a lánynak talán hever valami még a tarsolyában. A mugliriasztó bűbáj alkalmazása elismerő pillantásokat csal ki belőlem, így azért lényegesen kevésbé van megkötve a kezünk, mint eddig.
- Szerintem körülnézek, hogy találok-e még más darabokat is a romok között – szólalok meg ismét. Ha Sera időközben elkérné a tárgyat, odaadom neki, és csak azután indulok el kutatni. - Ha tényleg szándékosan hagyták itt, akkor talán nem ez az egyetlen, ami a helyszínen maradt... Már ha az aurorok nem találták meg őket.
Én is furcsálom azt, amit Padma, miszerint sokkal képzettebb varázslók jártak itt előttünk, mégis akadt olyasmi, ami itt maradt, pedig azért elég feltűnő volt az a csillogó nyaklánc-rész. Nem igaz, hogy egyetlen, a Minisztérium által kiképzett mágus sem vette észre, nem áltam én ennyire lehetetlen helyen előtte. Mindenesetre, elindulok a romok között, hogy felkutassak mindent, amit esetleg egészen eddig nem vettünk észre.
- Szerintem azt sem ártana feltüntetni, hogy hol találtuk meg ezt az izét – kotyogom közbe Lavender ötletét hallva, ez azért kifejezetten okos húzás volt a lány részéről. - Persze, más színnel, ki tudja, talán így arról is kaphatunk valami infót, hogy merre volt még a tettes...
Nem hiszem, hogy annyira ostoba lenne az elkövető, hogy mindenfelé nyomokat hagy maga után, de reménykedni mindig lehet, nem igaz? Elindulok hát a romok között, árgus szemekkel figyelve mindent. Az esetlegesen utamba kerülő egyszarvúakat azért jelzem a többieknek, de nem ezek az elsődleges céljaim, hiszen erre már vannak emberek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-03-05, 13:11


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Engem főleg a Hermione-Lavender ellentét izgat jobban, semmint Fred mutatványa, hiszen a fiú tényleg a bűvészkedés álcája alá tudja rejteni a varázslatot, viszont a két griffendéles lánybarátom unszimpátiája meg lehet, hogy csak mesterségesen van tovább gerjesztve. Elképzelhető, hogy ha ketten leülnének sütizni, akkor pillanatok alatt kiderülne, hogy semmi problémájuk nincsen egymással, sőt nagyon is hasonlítanak egymásra. Főleg ha még beleveszem, hogy az egykori szerelmi háromszög már fel se merül, egyikük sem Ron körül legyeskedik. Érdeklődve pislantok Hermione felé, ahogyan a takarásunkban felnöveli a tárgyat, hátha talál valami, de azon kívül, hogy én is ott kotnyeleskedek, inkább valami másféle nyomot kéne találnom, több szem többet lát alapon. – Lehet, hogy csapda? És csak nekünk szól?  – Mormolom Padma közbevetésére, igen, voltak itt aurorok, újságírók, és pont a mi iskolaelsőnk találja meg? Ez azért nem lehet feltétlenül véletlen. Végül a hollóhátasok gyűrűjében maradok, Sera és Padma között, mert mégsem akarom kitárgyalni a szerelmi életemet mindenki előtt. – Nos.. Cho-val barátok tudtunk maradni, jó néven vette, hogy megmentettük, velem az élen, és azt hiszem, félre tudjuk most már tenni, ami történt. Közel egy évig voltam távol, mert... nos mindegy, nem éreztem túl jól magamat a trimágus tusa után, komolyan megrázó volt, ami a temetőben történt. De Kylie.. a háztársatok.. Nagyon úgy tűnik, hogy ez most komoly. Végre valahára. – Mosolyodom el szelíden, úgysem tudnánk letagadni a nagy kéz a kézben járást, és egy-egy a folyosón elcsattanó csókot, tehát ez már bőven publikus, de mégis jólesik Seraphin-től, hogy így belekérdez. – És ti? Eljött már a nagy szerelem?  – Járatom a tekintetemet a két lány között. Most nem kell tapintatosnak lennni, végtére is barátok vagyunk, de a rossz dolgokkal is nyugodtan terhelhetnek, ha úgy tetszik, egy csapat vagyunk, még akkor is, ha a szív dolgairól esne szó. Jó ötlet viszont, hogy Sera és Jess ennyire ügyesen lemágiamentesíti a területet, most már senki nem is figyel felénk szerintem.
- Ez határozottan jó ötlet Lavender. Figyelek fel a griffes lány javaslatára, aki hozzám hasonlóan még a D betűket ízlelgeti. Éppenséggel van nálam londoni térkép, valamilyen szinten én szerveztem a „kirándulást”, így előveszem a térképet, s odaintve Lavet pálcával jelölgetem meg a pontokat, ahol az újságcikkek alapján megjelentek a rombolások helyszínei. A képek alapján figyelem a sorrendet, hogy hol ágaskodik fel még inkább a lópaci, és ha kijön valami útvonal, vagy hiányos alakzat, akkor megpróbálom kisakkozni, hogy merre lehet a következő pont. Ha találok, akkor felhívom rá a többiek figyelmét, és futólépésben elindulok a vélt irányba. Hoppanálni nem kéne, hiszen nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy hol az említett pont. De ha nagyon messze lenne, akkor marad a hoppanálás.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés

Vissza az elejére Go down

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-