Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Rio de Janeiro - Marie & Derek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Rio de Janeiro - Marie & Derek 2015-08-19, 00:31


derek & marie
Rio de Janeiro,
ahol pörög az életNem kellett volna annál a hírnél nagyobb ajándék számomra az iskola elvégzése végett, mint az, hogy apunak van egy esélye. Igen, van neki egy, az orvosok mondták, hogy ez működhet, s ezért én hálás vagyok. Mi is ez az esetleges gyógymód? Csontvelő átültetés, már a nevétől is kirázott a hideg. Szükség van hozzá egy donorra, akinek azonos a vércsoportja apuval, s legjobb lenne az, ha rokoni kapcsolatban állnának. A szülei és a testvérei azóta is tanakodnak, hogy ki vállalja be a dolgot, de ha ez kell ahhoz, hogy rendbe jöjjön, akkor már nem szalaszthatjuk el a lehetőséget, ha hazaérek, én magam is ellenőriztetem, megfelelő donor lennék-e. Az efféle áldozatok bármilyen riasztóak is, egy szeretett családtagért szükségszerűen vállalandóak, kockázatok ide vagy oda.. Az apukám meggyógyulhat, több év után végre eljött ez a pillanat. Nem tudom, hogy merjem-e ténylegesen beleélni magamat a dologba, de megpróbálom. És ez még nem volt elég ajándék a szüleim szerint, ugyanis megleptek ezzel a rioi úttal. Ez a város mindig is érdekelt, a látnivalók és a különleges fesztiválok, melyeket itt tartanak. Főleg a rioi karnevál mozgatta a fantáziám, de az már lezajlott, míg én iskolában voltam. Mégsem csalódtam eddig a városban, hiszen az itteniek kedvesek és szórakoztatóak, a látnivalók olyan csodálatosak, mint a képeken és a prospektusokban. A Krisztus szobor pedig még hatalmasabb, mint képzeltem. Ám, maga az a látvány, ahogy széttárt kezeivel letekint a városra, valami elképesztő. Azt az érzést, amit akkor érez az ember, mikor a szobor mellett áll és ő is ránéz az alattuk elterülő rengeteg házra, egyszerűen nem lehet szavakkal megfogalmazni, volt benne valami... káprázatos.
Érdeklődtem a városban a kis túrám alkalmával, hogy merre találhatok egy jó szórakozóhelyet estére. Ajánlottak is egyet és azt vártam volna, hogy nehéz lesz bejutni. Viszont ez nem így volt, csak rendkívül hosszú sor áll a bejárat előtt és van, akit elküld a beengedő, nekem viszont nem kellett ettől tartanom. Azt viszont nem csodálom, hogy a nem sokkal előttem álló csajszit elküldte, hogy ide aztán be nem teszi a lábát. Mi volt a baj vele? Nem elég, hogy bűzlött az alkoholtól és a cigitől, látszott, hogy még ennek fejében valószínűleg némi drog is megtette a hatását, de ezek mellett még sárga ruha is volt rajta. Zöldben még mindig jobban mutatott volna - de sajnos hiányzott belőle a kék... De még milyen ronda sárgáról beszélünk amúgy, te jó ég! Ritkán látok ilyen ronda színeket, ennél még a húgom nyakkendőjén is szebb szín van, de ez valami ocsmány volt. Ráadásul nem csak a színével voltak bajok, hanem a szabásával is, ami cseppet sem volt előnyös a viselőjének...
Nem igazán tudok körülnézni a helyen, mikor belépek. Azt viszont meg tudom állapítani, hogy van itt egy vizes táncparkett, aminek nem látom valami sok értelmét. Miért jó az? Otthon épp eleget esik az eső, ami miatt mindig hatalmas sár van, amibe beleragad az ember. Ott van például a múltkori eset, mikor Abit kerestem és beleragadtam a sárba a kviddicspályán, aztán az a Keith húzott ki, majd elvitt valami toronyba, ahol hülyét csinált belőlem. Kénytelen voltam átváltozni hollóvá, és ha jó kedvem lett volna, akkor még biztos, örömmel is teszem, hiszen szeretek repülni. Mit szeretek... Imádok! De mint említettem, nincs igazán alkalmam körbenézni a helyen, mert egy srác egyből letámad. Adok neki egy esélyt, hiszen az mindenkinek kijár, így kezdésnek egyből rákérdezek, hogy mi is az a vizes táncparkettféleség. Na nem mintha magamtól nem jöttem volna rá, de mégis kell  valami kezdőlöket egy beszélgetésnek, viszont a következő mondatára furcsán összehúzom a szemöldökömet. Mi ez a jó fiús szöveg? Most nem azért, de azzal akar bevágódni, hogy felajánlja nekem a lehetőséget, miszerint az ő pénzéből én nyugodtan mocsok részegre ihatom magam? Alkoholistának nézek én ki vagy minek? Pedig nem tudtam, hogy beesett lenne az arcom, vagy karikásak a szemeim... Már kialudtam magam a vizsgák óta, amik miatt amúgy megérte olyan sokat éjszakáznom. A kávé volt a legjobb barátom, de segítségével sikerült átvészelnem a dolgot.
Megmondom őszintén, nem számítottam arra, hogy Rioban találkozni fogok valamivel a suliból, ráadásul pont egy olyan személlyel, aki velem egy házba jár. Nem tudom, hogy sikerült egyből rávágnia az ismerős szóra, hogy hollós vagyok, hiszen még sosem beszéltem vele. Tulajdonképpen azt hiszem, hogy csak néha láttam a klubhelyiségben. A következő tettén azonban hatalmasra kerekednek szemeim a meglepettségtől. Közelebb hajol és elkezdi stírölni a nyakamat, én pedig nem tudom eldönteni, hogy mégis miért teszi ezt. Talán vámpír és az ereket vizsgálja a nyakamon? Ha igen, akkor remélem, hogy a Toreador klánból való, és olyannyira művészien nézek ki, hogy egyből lefagy, és csak csodálni bír. Mindenesetre, örülök neki, hogy annyit adok a külsőmre hiszen így a bőröm feszes és a vállgödröcskéim sem aszott mandulák lenyomatát keltik. Már hogyan is lehetne olyan, mikor minden este teszek ellene? Gondosan átkenem, ápolom minden nap, hogy a bőröm olyan legyen, amilyen - és ez a kenőcs... megéri a beleáldozott időt, ugyanis azután, hogy veszek egy egyszerű krémet, még keverek hozzá billywigfullánkot, bundimunváladékot és több gyümölcsöt is illatosító- és színezőanyagnak. Egyszerűen megdöbbenek azon, hogy más lányok, köztük ház-, illetve szobatársaim sem törődnek ily mértékben megjelenésükkel, és ezen testrészük ápolásával, így nem is csodálom, hogy az én nyakamat lesi, hiszen van mit. Ám úgy tűnik, hogy nem próbálja minél jobban kifacsarni a poént az előbbi mondatomból. Amit mellesleg csak költői kérdésnek szántam és nem vártam volna egy ilyen jelenetet válaszként, de úgy tűnik, hogy ő túlságosan is komolyan vette, hiszen még a nyakamat is megérinti, amitől kiráz a hideg, így óvatosan odébb lököm a kezét. Alig ismerem, szóval ne taperolgasson engem, nem vagyok kirakatbábu vagy micsoda... Szóval inkább elindulok a pult felé, mert nekem ehhez a sráchoz szükségem van egy italra, szinte már odarohanok, s egyből tudom, hogy inkább a mély vízbe ugrok, talán úgy nem lesz ennyire nyomulós.
- Utánzós - jegyzem meg egy nyelvkiöltés kíséretében. Az utánzásról jut eszembe, hogy a Jézus szobornál találkoztam egy csajszival, aki nagyon szimpatikus volt számomra. Ő is egyedül volt és hasonló képeket akart készíteni, mint én, így elütöttük együtt az időt. Holnap is találkozunk és remélem, hogy talán tartani tudom majd vele a kapcsolatot és akkor meglátogathatjuk egymást. Már megbeszéltük, hogy levelezni fogunk, s örülök, hogy a tanévzáró után beruháztam egy új bagolyra. Szép nápolyi sárga színű, éles hangú, közepes méretű jószág, gyors és fordulékony, csak rendkívül sokat eszik. A pultos srác hamar kiadja az italomat és egyből lehúzom az egészet, mert biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű estém ezzel a sráccal. Az előbbi nyakbámulgatós jelenetével rendesen kikészített, mint tegnap az egyik boltban történtek. Kinéztem egy nagyon csinos ruhát, elég dögös volt, de nem mertem megvenni, mert lehet, hogy nálunk Angliában és a Roxfortban is kinéznének miatta, ciki lenne. Végül rászántam magam pár órával később, hogy megveszem, mert bátraké a szerencse, de addigra meg már elvitték. Végül jobbnak látom, ha inkább elhívom táncolni, ott legalább nem nyomulhat rám, így automatikusan nyúlok a kezéért a kérdés után, hogy berángathassam a táncparkettre.
- Hm? Nincs is már benne -
rázom értetlenül a fejemet. Két lehetőség áll fenn: nem vette észre, hogy milyen gyorsan lehúztam a pohár tartalmát, mely a lángnyelvwhiskey után mondhatni unikornisszőrszál, vagy a másik lehetőség az, hogy már annyit ivott, hogy nem tudja pontosan megállapítani, hogy mi is van előtte. Az biztos, hogy én magamtól nem hagytam volna itt az italomat semmiképpen sem, hiszen apu és Abi most nagyon aggódik, ugyanis olvasták, hogy errefelé most szeretnek dolgokat belekeverni és volt valami gyilkosság is, bár én ezekről még semmit sem hallottam. De jobb biztosra menni, azt pedig a legegyszerűbb üres pohárral elintézni.Az előbb fejemben volt az unikornisszőr... Na igen, mostanában többször is eszembe jut, hogy olvastam, nemrég indult egy project a fekete szőrű unikornisok mutálódására, hiszen eddig csak fehérekről volt tudomásunk. Érdekes lenne egy fekete, amolyan kakukktojás a többi között, de biztos szép lenne és társai között egyedinek számítana. Gondolataimból egy újabb mondat zökkent ki, ami számomra már túlzás. Az még nem volt vészes, mikor a nyakamat nézegette, de ez... Az események felgyorsulnak és elcsattan egy pofon, mert mégis mit képzel magáról, hogy elkezd nekem itt vetkőzni és játssza a kemény legényt, aki aztán hú de nagyon tud csajozni? Nálam ez nem nyerő, az ilyen pasikkal csak a baj van és nekem bőven elég volt az eddigi, köszönöm, de nem kérek még egyet a listámra.Bulizni jöttem ide, nem pasizni, így átverekedem magam a tömegen, vissza a pulthoz és kérek még egy italt.
bocsi, hogy csak most, remélem nem lett túl szörnyű nagyszemu || 1378
✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Rio de Janeiro - Marie & Derek 2015-07-10, 01:02
Marie & Derek
Nem is volt olyan rossz ötlet, hogy idén nyaralni Rio de Janeiro-ba. Tök fasza hely, és itt sose lehet unatkozni, mert ahogy mondani szokták, itt mindig pörög az élet. Én is pörgök rendesen, és el is tévedtem a városban ma, hát ez rohadt gáz... De csak haza találtam, vagyis a Hotel-ba. sose kell parázni, van beszélőkém és tudom is használni. szóval no para, minden az irányításom alatt volt, bár jobban bele gondolva felmehettem volna a Jézus szoborhoz, mert elég híres és épp ezért kell látnom nekem is.
Majd most itt vagyunk egy bulin, amin addig untam magam, míg meg nem jelent ez a rohadt jó csaj, akit egyből kiszúrtam. Mivel Chris azt akarta, hogy vessem be magam, hát megtettem. Ahogy közelebb értem, csak egyre dögösebb lett a csaj, és ez kifejezetten tetszett, már csak egy dolog érdekel, hogy ne legyen pasija... nem mintha annyira előre terveznék,d e egy pasi mindig is zavaró tényező volt az ilyen helyzetekben. Majd a csaj egyből mit szúr ki? Azt az érdekes táncteret, ahova szívesen elmennék vele táncolni, és vajon... Na mindegy, többet  szemnek, semmit a kéznek... Sajnos.
- Sok költőpénzt kaptam, jó fiú voltam... - mondom neki nevetve, és hát annyi piát fog inni, amennyit csak akar, hisz tényleg van nálam elég money ahhoz, hogy mindketten detox-ba jussunk, szóval ez nem lesz akadály, annyi piát kap, amennyit csak akar. Majd szavaira az átlag emberek furán néznének, de én csak nevetek... Szeretem a furcsa humorú lányokat, mindegyik olyan dögös, bár nem gondoltam volna, hogy egy ilyet lenyom: "Talált, süllyedt. Csak nincs a homlokomra írva? Esetleg kék a nyakam a sáltól? Én eddig nem vettem észre, de... Szólj, ha így lenne, oké?" Mi mást tehettem volna, mint közelebb hajoltam a nyakához, és megnéztem, mosolyogva.
- Nem, nem tűnik kéknek, de várj... mintha ott lenne egy folt mégis. - Érintem meg a nyakát, majd nevetve visszahajolok, na jó... Gáz vagyok, megint idiótát csinálok magamból, de már tök mindegy, semmit sem lehet nem megtörténtté tenni... Szóval inkább nevetek, és elindulunk a pult felé, és kihasználom az alkalmat, majd lemaradok és nézem a hátsó felét, ahogy kellemes rázza, és olyan jó segge van, atyám miért nincs még több ilyen lány, mint Marie?
- Whisky, jéggel szintén. - rendelem meg a piánkat, és egyre jobban lenyűgöz ez a csaj, a legtöbben ilyenkor valami kis gyenge koktélt rendelnének, és ő meg whisky-t. Ez tetszik, nem olyan, mint a többi... Majd épp azon gondolkodom, hogy a lángnyelv sokkal jobb, mint ez a löttyi, mi baja van a mugliknak? bulizni tudnak, de jó piájuk sajnos nincs. Mindegy, már épp fordulok Marie-hez, hogy megyünk-e táncolni, de végül is egyszerre kérdezzük meg, mire én is elnevetem magam.
[b]- Nagyon egy rúgóra jár az agyunk, talán azért, mert mindketten Hollósok vagyunk. A piadat meg ne hagyd itt! - Mondom neki, és felkapom a poharam, az ilyen helyek pont arról híresek, hogy valami szart kevernek a piádba, és utána olyan dolgokat csinálnak veled, amiket nem akarnál... Bár mikor megfogja a kezem, és beránt magával a tömegbe, akkor meglepődök, és elmosolyodom. Annyira nem is lesz borzalmas este, mint hittem volna, és hova megyünk? Chris közelébe... Mivel rohadt melegem van, ledobom magamról az inget, és tovább táncolok Marie-vel, majd rámosolygok. Nagyon csinos lány, sőtt. Inkább nevezném dögösnek, mint csinosnak...
[b]- Rohadt jól nézel ki egyébként, le a kalappal, te vagy itt a legdögösebb. - Lehet, hogy nem volt épp a legjobb ötlet, de csak nem vág pofán és hagy itt a fenébe, csak bókolni akarok neki, és elmondani, hogy tényleg ő itt a legdögösebb csaj az egész városban, bár ki tudja, hogy milyen néven veszi.


♫ Zenécske ♫Aktuális viselet ◊ You are the most beautiful girl on the world©
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Rio de Janeiro - Marie & Derek 2015-07-09, 23:50


derek & marie
Rio de Janeiro,
ahol pörög az életRio... Tényleg, annyira hihetetlen ez az egész, mármint az is, hogy itt vagyok, meg az is, hogy csak így elengedtek apuék. Na nem azt mondom, hogy még kislány lennék, tudom is, hogy megérdemlem a bizalmukat, csak egyszerűen váratlanul ért, hogy megleptek ezzel a vakációval. Ráadásul, ha ez nem lenne elég ok a boldogságra, akkor még ott van az is, hogy elvileg van egy mód arra, hogy apu kigyógyuljon a leukémiából. Ezt akkor mondta el Abinek és nekem, mikor végleg hazaköltöztünk a nyárra.

A szórakozóhely, ahova irányítottak a helyiek mondhatni, maga Rio. Igazak a pletykák, hogy itt bizony éjszaka sem unatkozik az ember, mert ez a hely is megadja a módját a partizásnak. Ott van például az a vízpermetes vagy milyen rész. Nálunk Londonban nem láttam még ilyent, ami mondjuk érthető is, hiszen eleget esik nálunk az eső, miért akarna bárki még a buliban is eső alatt táncolni, igaz?
Nagyon szétnézelődni azonban nem tudok, mert egyből odajön hozzám egy srác. Én meg nem vagyok egy bunkó állat, hogy egyből elküldjem, maximum, ha idegesítő lesz vagy már-már durván nyomul rám, akkor tuti lerázom. Ettől függetlenül meg adok neki egy esélyt ma estére, abba nem halhatok bele. Otthon meg... Otthon meg úgyse vár senki, mert... Mert nincs senkim, szóval nincs okom arra, hogy miért is rázzam le egyből, ugye?
- Áááh értem... Ahhoz tuti kéne nekem pár pia, eleget esik otthon az eső -
jegyzem meg viccelődve, bár elég béna poén volt. Azért tudok ennél én jobbat is... Elvileg. Bár sosem én voltam a mókamester a családban, de azért valamennyi rám is ragadt belőle szerintem.
- Talált, süllyedt. Csak nincs a homlokomra írva? Esetleg kék a nyakam a sáltól? Én eddig nem vettem észre, de... Szólj, ha így lenne, oké? -
kacsintok Derekre. Hahha, ismerjük meg Marie furcsa humorát: 99. szint... Komolyan elgondolkodom néha, hogy Dorian hogy volt képes folyton nevetni a gáz poénjaimon, bár már az is megfordult a fejemben, hogy csak azért csinálta, hogy még inkább a barátomnak érezzem... Franc se tudja, hogy mit miért csinált, azok után, hogy talán nem is tudom, kicsoda ő valójában.
- Whisky, jéggel - szólok a pultosnak, s amint kikapom az italt szinte egyből le is húzom. Hmmm... Ez a cucc a mugliknál nem is üt annyira, mint nálunk a lángnyelvwhisky... Nem vagyok egy nagy piás, de azért ezzel valamennyire képben vagyok, és az is biztos, hogy ha már el akarok menni táncolni a parkettre, akkor tuti nem hagyom itt az italomat, mert ki tudja mit raknak bele még, ráadásul egy kis alkoholtól csak jobb lesz az ember kedve.
- Megyünk táncolni? -
pillantok Derekre, s kérdezzük egyszerre ugyanazt, amitől elnevetem magam. - Oké, azt hiszem ez így elég egyértelmű - kuncogom, majd megfogom a kezét és behúzom magammal a tömegbe.
note || music || words
✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Rio de Janeiro - Marie & Derek 2015-07-08, 23:09
Marie & Derek
Szóval a nyaralás, ami nem is tűnik olyan rossznak, hisz rohadt sok bikinis csaj mászkál a parton, csak egy szar dolog van... Elég érdekes ízlésem van, aminek nem mindenki felel meg, egyszóval ma kb. 20 csajt ráztam le a reggeli futás alatt. Átok jó testtel rendelkezni,bár mondjuk... Annyira nem, az a jó csaj, aki nem olvad el egyből egy test miatt, hanem tetszik neki, de szeretne egy kicsit jobban megismerkedni a dolgok előtt. Jha én ilyen elcseszett és válogatós pöcs vagyok, azok szerint akik egy nemet kaptak a felhívásra... Hát ez van... Na szóval bejártam a várost, de egy helyen nem voltam, annál a szobornál, talán egyik nap elmegyek oda is, és megnézem, hogy onnan milyen lehet a kilátás, biztos hogy rohadt szép, ezért kár lenne kihagyni. De mondjuk az érdekelne, hogy meddig is maradunk itt, mert akkor úgy osztom be az időt... Remélem azért nem egy hónapot, már unalmas lenne, és hiányoznának a haverok is.
Aztán Chris elkezdett nyöszörögni, hogy menjünk már el bulizni, ha már itt vagyunk, mert nem akar egész este unatkozni a négy fal között, és... Teljes mértékben igaza is volt, csak jobban bele kellett gondolnom, hogy unalmas itt, és még piát sem vettük, hogy pl.: tudjunk sörözni. Szóval gyorsan felöltöztünk, és indultunk... mivel ismerem Chris-t annyira, hogy mindig jó helyeket választ, ezért most is ő választott, és... meglepő módon van érzéke hozzá, hisz most is ránézésre jól választott, csak egy szar volt a helyben... Sehol se volt olyan jó csaj, aki felkeltette volna az érdeklődésem, és egész eddig egy sörrel unatkoztam az egyik kanapén, majd odajött Mr. Mindenkivel ki kezd, és el kezdett csesztetni, már épp mondani akartam neki, hogy milyen szar hely, majd belép az ajtón egy fullos bige, hát... Remélem nem fog pont a legrosszabbkor előkerülni a pasija. Chris kezébe nyomtam a piát, majd elindultam a csaj felé.. Majd mikor nem küld el, csak még jobban mosolygok, és kérdésére felhúzom játékosan a szemöldököm... Micsoda? az egy olyan hely, ahol a már így is épp elég kanos pasik, csak még kanosabbak lesznek, ahol tartanod kéne egy vizes póló versenyt, és letépnék a felsődet, ahol majd az üveghez váglak, és utána meglátjuk, hogy mi lesz...
- Ott kicsit érdekesebb a buli, mert miközben táncolnak nyomják rájuk a vizet, jó mókának tűnik... - Inkább mondom neki ezt, mint az előbbi elképzelést, bár jó lenne ha valóra válna, mert... Érdekelne, hogy az a csinos kis póló alatt mi rejlik. Na de szóval akkor ott tartunk, hogy honnan ismerem? Talán ő is roxforttos?
- Derek vagyunk, és van egy olyan érzésem, hogy te Hollóhátas vagy. - kacsintok rá, majd mikor oda érünk a pulthoz már rendelnék is magamnak is, de nem vagyok egy tuskó paraszt így hozzá fordulok, és megkérdezem, hogy mit szeretne inni... - Mi kérhetek neked? - kérdezem, majd mikor elmondta mit szeretne, akkor azt kérem mindkettőnknek, hisz igyuk ugyanazt... Majd egy gyors oldal pillantás, és kedvem támadt táncolni, vajon hova menjünk először? Rendesre, vagy a vizesre? Elkezdek a lábammal dobolni a zene ritmusára, majd rápillantok Marie-re és elmosolyodom,hát ideje megkérdezni...
- Van kedved egyet táncolni?


♫ Zenécske ♫Aktuális viselet ◊ You are the most beautiful girl on the world©
[/quote]
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Rio de Janeiro - Marie & Derek 2015-07-08, 22:19


derek & marie
Rio de JaneiroVége. Jövőre már egyetem és két év múlva ilyenkor már auror leszek. Ez az egész annyira hihetetlen így, hogy még most is alig hiszem el. Az pedig, amit apuéktól kaptam ajándékba mindezért, csak hab a tortán. Tudták, mindig is tudták, hogy Ri de Janeiro egy olyan város, ahova mindig is el akartam jutni és most... Most itt vagyok és ez még hihetetlenebb annál, hogy jövőre egyetemre megyek.
Itt sosem unatkozik az ember. Tegnap érkeztem, felmásztam a hegyen a Krisztus szoborhoz és ma körbenéztem a városban. Annyi látnivaló van itt, én meg csak két hetet maradhatok... Na de nem baj, addig is legalább távol vagyok egy kicsit Angliától. Nekem is jár egy kis egyedüllét, egy kis szórakozás, nem?
Utóbbi indokot felhasználva döntöttem úgy délután, hogy akkor ma este elmegyek bulizni. Azt mondják, hogy a rioi bulikat nem lehet felülmúlni, szóval kíváncsi vagyok, hogy mi az a nagy durranás. Érdeklődtem a helyieknél egy jó hely után, majd visszamentem a szállodába lezuhanyozni meg átöltözni, mert mégsem állíthatok be egy ilyen helyre abban a cuccban, ami egész nap rajtam volt... Szokásomhoz hívem most sem öltözök túl. Egy bordó sortot és egy fekete pólót veszek fel, hozzá pedig egy fekete sarut. Táskával nem bajlódok, van egy kisebb tágítóbűbáj a nadrágzsebemen, abba belefér minden.
A vártnál könnyebb volt bejutni a helyre, elég volt egy szép mosoly meg néhány esetlen portugál mondat, egyből szimpi lettem a beengedő hatalmas meláknak. Beérve a szórakozóhelyre pedig csak ámulok és bámulok. A fények, a színek, az egész berendezés, a ruhák meg a dekoráció annyira... Annyira visszatükrözi az itteni hangulatot, mint amennyire a Big Ben London szimbóluma. Jó helyre irányítottak úgy nézem, már csak inni kéne valamit, hogy megjöjjön a jókedvem... Mégsem szerencsés úgy bulizni, hogy közben mindenfélén kattog az ember agya, igaz?
Épp a pult felé indulnék, mikor egy srác áll elém. Ismerősnek tűnik és én is igazából inni készültem valamit, szóval miért mondjak neki nemet? Nem hiszem, hogy szervkereskedő vagy emberrabló lenne, tehát egy próbát megér. Úgyis folyton azt hallgatom otthon, hogy lazítsak, ennek az ajándék nyaralásnak is ilyesmi hátsószándéka lehet...
- Hali - mosolyodom el. - Oké, és közben elmagyarázhatnád, hogy az micsoda - mutatok a tánctér egy üveggel elkerített részére, ahol ha jól látom mindenki csupa víz. Sejtem, hogy mi lehet, de attól még biztosabb, ha valaki elmagyarázza. - Amúgy Marie vagyok, te meg annyira ismerős vagy, találkoztunk már? - kérdezem, miközben folytatjuk az utat a pult felé.
note || music || words
✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Rio de Janeiro - Marie & Derek 2015-07-07, 22:11
Marie & Derek
Eljött a nyári szünet, és mivel kezdjük a nyarat, Egy utazással Rio de Janerio-ra, és ez a hely csodálatos. Az egész napot azzal töltöttem, hogy sétálgattam a városban, és jól is vesztem, végül meg kellett kérnem egy idős hölgyet, hogy igazítson útba, mert nem is tudtam, hogy mi merre hány méter és tök gáz érzés az, hogy eltévedtem, de szerencsére megtaláltam a Hotelt, ahol megszálltunk. Tényleg olyan csodálatos a város, mint ahogyan mondják, és kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet éjszaka, hogy mennyivel másabb és mennyivel szebb.
Néha elgondolkodom azon, hogy miért kellett magammal hoznom a legjobb haveromat Chris-t, ha mást sem tud tenni, csak könyörögni, hogy menjek el vele bulizni, hát... Nem kérettem magam sokáig, és elég egyszerűen öltözködöm fel. Farmer nadrág, farmer ing, ami egyáltalán nincs begombolva, mert dög meleg van még ilyenkor is, bár így szabad préda vagyok a nők számára.
Már fél órája itt vagyunk, és ez a buli valami dögunalom, mást sem látok, minthogy Chris egyik csajról próbál a másikra nyomulni, s tök gázul csinálja. Ezt is meg kéne tanítani rendesen csajozni, bár talán összejön valaki neki estére. Az egyik kanapén ülök, épp elmélyülve gondolataim közt, mikor hirtelen lehuppan mellém a haverom, és elkezd nyaggatni, hogy mozduljak már meg, mert bárkit megkaphatok, ha nagyon akarok, és... Talán van benne valami, de nem igazán vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak. - Haver nem hiszem el, hogy nincs egyetlen olyan csaj sem, aki felkeltené az érdeklődésedet... Szar az ízlésed. - Ohh hát mondj azt, amit akarsz, de leszarom... Nem érdekel, és mivel ízlésemnek megfelelő csaj nincs itt.. - Dehogy van szar ízlésem, csak itt nincs egyetlen olyan csaaaaaaaaaaaaj... - Na jó, nem tudom befejezni a mondatomat, mert pont ekkor lép be az ajtón az én esetem. Egy dögös csajszi, aki még valahonnan ismerős is. Chris azt akarta, hogy ne unatkozzak, hát akkor ideje bedobni magunkat, és megpróbálkozni elhívni valami piára. Még pont azelőtt csípem el, hogy a bárhoz ért volna, és megállok előtte.
- Szia! Arra gondoltam, hogy lenne-e kedved meginni esetleg velem valamit? - kérdezem tőle száz wattos mosollyal az arcomon, és nagyon remélem, hogy nem fog elküldeni a fenébe, mert azt nagyon bánnám. Roppantul csinos lány, és kedvesnek tűnik, ki tudja, lehet hogy pont ő lesz a legjobb társaság ma estére, nem igaz?


♫ Zenécske ♫Aktuális viselet ◊ You are the most beautiful girl on the world©
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Rio de Janeiro - Marie & Derek

Vissza az elejére Go down

Rio de Janeiro - Marie & Derek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-