Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebbϟ Jane&Bastien
  Today at 09:10
Bastien Monroe

ϟ Silhouette FRPG
  Yesterday at 23:56
Vendég


ϟ Quinn Perold
  Yesterday at 21:50
Quinn A. Perold
A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Draco Malfoy
 
Gillian Ollivander
 
Nicolas McCaine
 
Calista Merrick
 
Daphne Jennings
 
Statisztika

Összesen 631 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Sidney Smallwood

Jelenleg összesen 37408 hozzászólás olvasható. in 3387 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Maya&Simon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya&Simon 2015-03-28, 22:27
Simon And Maya


Biztosra veszem látta rajtam, ahogy elpirultam amikor megdicsért. Nem akartam, de ez van a lehető legjobbat hozza ki belőlem és ezt nem is bánom. De ha a rendelet szétválasztana minket.. én akkor is őt fogom szeretni. Sose tudnám elfelejteni, főleg nem azt az első alkalmat amikor találkoztunk és csókolóztunk. Hihetetlenül jó élményt volt, csak ez a rendelet ne lenne. Mikor megcsókolt rögtön visszacsókoltam kezem a nyaka köré fontam és szenvedélyesen csókoltam. Annyira örülök, hogy végre mellettem van és érezhetem az illatát és a csókja ízét amitől majd az őrületbe kerget. Viszont nagyon szórakoztató a másikat etetni és jókat kacagok vele, majd felmerül egy kérdésem.
Kérdezhetek valamit?-Természetesen félve kérdeztem meg, de egyáltalán nem tudom erre a választ, hogy miért kell ettől félnem hiszen itt vagyunk egymásnak, de azért még is rá kell kérdezzek tőle, hogy ha a rendelet elszakítana minket egymástól akkor mit csinálna? Muszáj megkérdeznem, persze nem tudom hogy merülhetett fel a randiközben, mikor teljesen odavagyok a fiúért, talán azért mert nem szeretném elveszíteni. Csak akkor találok rá pontos választ, amikor ő válaszol rá. De nem tudtam sokáig várni ezért megkérdeztem.
Mit tennél ha a rendelet elválasztana minket egymástól?- Felmerült bennem a kérdés és féltem mit fog válaszolni, vagy egyszerűen csak itt hagy engem a randi kellős közepén. Mióta találkoztunk egymással beleszerettem és... szeretném ha ennek folytatása lenne a továbbiakban és őszintén szólva, most is dobog a szívem. Istenem annyira szeretem őt, ahogy még soha senkit.

Tudod nagyon szeretlek éged! Amióta találkoztunk a szárnyas vadkanba- A kezét megfogom és közelebb ülök hozzá, majd a szemeibe nézek.
Ne haragudj a kérdésem miatt, csak izgatott vagyok- Végül nyugodt higgadtsággal lenyugodtam mert itt van velem és nem kell semmitől, sem félnem és tiszta szívemből szeretem. Annyira jó hozzám és olyan tiszta lelkű nem olyan bunkó paraszt, mint a többi fiú itt a suliban. Totálisan belezúgtam és mindig róla álmodok. Talán azért van az, mert nagyon szeretem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya&Simon 2015-03-23, 16:09
Maya&Simon

Nagyon jól esett, amikor Maya is magához ölelt és még egy puszit is adott az arcomra. Szívesen megcsókoltam volna, de nem akartam elhamarkodni a dolgokat, habár csókolóztunk már, de mondom majd egy alkalmasabb pillanatban lekapom.
- igen, meglepetéssel. Egyébként csodásan nézel ki!-válaszoltam lazán a kérdésére és már nem is voltam annyira ideges. Amikor megérintett a bőröm szikrázott és az illatát is egyre jobban éreztem, ami teljesen elbódított. Amikor megöleltem, annyira nem szaglásztam a haját, mert anélkül is éreztem, hogy nagyon jó illata van. Az illata örjitő, az egyszer biztos.
- Én is nagyon vártam már!-néztem mélyen a szép szemeibe és miután szorosan magamhoz húztam, megcsókoltam. Akkor éreztem legalkalmasabbnak a pillanatot. Hosszú ideig lehettünk egymás karjaiban, mert időközben sötétebb lett, mint volt. Érdekes dolog ez, hogy ha valami lefoglal észre se veszed, hogy milyen hamar repül az idő. Miután ,,leszálltam" Mayáról, gyengéden megfogtam a derekát és odavezettem a pokróchoz és leültem vele szemben. Előpakoltam az epret, a croissant, a pezsgőt, a csokit meg még egy rakás ínyencséget.
- Az az ötletem támadt, hogy etethetnénk a másikat, úgy hogy be van kötve a szeme és ki kell találnia mit evett. -vázoltam fel az ötletet, s közben meglengettem előtte egy fekete szemkendőt.- Kezdheted és ha eltalálod kapsz valamit cserébe!-súgtam a fülébe, majd rákacsintottam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya&Simon 2015-03-15, 13:25
Simon And Maya


Egész éjjel alig tudtam aludni. Most valahogy mindig csak Simon járt a fejembe és a randink. Remélem ezzel nem kellettem túl nagy feltűnést. Észrevettem, hogy rajtam kívül senki nincs már a klubhelyiségben, ezért gyorsan kipattantam az ágyból asztalhoz ültem elintéztem a teendőimet a hajamat is belőttem, majd egy csodaszép kék ruhát kaptam magamra, ami ékszerrel volt kiegészítve. Hosszú hajamat természetesen leengedtem, mert az úgy szép. Ránéztem az órára és már indultam is a Csillagvizsgáló-torony felé. Szívem hevesen zakatolt majd kiakart ugrani a helyéről és persze én is izgultam, hogy vajon tetszeni fogok-e neki? Vagy mit fog velem tenni, ezen az estén? Sok minden zakatolt mikor, fölértem mosolyogva és megölelve üdvözölt. Lelkesen én is visszaöleltem és egy puszit nyomtam az arcára. Annyira elfelejtettem meg sem hallottam, hogy köszönt nekem így kicsit elpirulva de visszaköszöntem.
Szia! Meglepetés? Igazán nem kellett volna- Fogalmam sem volt, hogy miért nem csókolt meg bár ez érthető. Akkor is én nagyon élveztem volna és erről nem tudom miért feledkezett meg.
Szóval mosolyogva és a fiú derekát ölelve mentem vele, mivel azt mondta mutat nekem valamit. Éreztem a parfümjének az illatát szinte teljesen elvarázsolt és megigézett a szemeivel. Na meg ha visszaemlékszek a csókra amit a Háromseprű előtt kaptam az isteni volt. Szorosan megöleltem és a szemeibe néztem.
Alig vártam, hogy újra veled lehessek! Szívem zakatol csak miattad. Aludni is alig tudtam az este mert vártam, hogy mikor találkozunk- Mosolyogtam és újra megöleltem. Érezni szeretném, hogy valóban szeret-e engem? Fontos vagyok neki, mint bármelyik lány ezen a földön? Ezt csak akkor tudhatom, amikor megcsókol vagy ha megszeretne engem csókolni. Mert én már annak a határán vagyok, hogy neki rontok de ezzel nem szeretném elrontani a randit. Azt hiszem, hogy teljesen belezúgtam elvesztettem az eszméletem egy kis időre nem tudom miért, vagy hogyan tud rám hatni ez a fiú. Remélem sok jó dolog fog történni, ezen az estén velünk. Mert semmitől sem riadhatok vissza.Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya&Simon 2015-03-14, 16:37
Maya&Simon

Hogy ideges voltam-e a Mayával való randi előtt? Igen, de nem ez a legjobb kifejezés rá. Egész nap azon idegeskedtem, persze ennek is meg van a maga varázsa, de magam sem értettem, miért voltam annyira feszült, hiszen már beszéltem vele és csókolóztunk is. Nem voltam szótlan a társaságába, de általában az ember az első randi előtt mindig ideges, attól fél, hogy esetleg még sem tetszik az illetőnek vagy nem jól sikerül az este.
Az idő néhol lassan ment, de a randihoz közeledve úgy telt,hogy észre sem vettem. Lazára vettem az öltözködést, felvettem egy nadrágot meg egy inget arra pedig egy bőrkabátot. A hajamat is belőttem, majd készen álltam. A randit 7 órára beszéltük meg a Csillagvizsgáló-toronyba, hiszen az egy nagyon nyugis hely, ideális a beszélgetéshez és a csillagok nézegetéséhez. Mielőtt elindultam egy piknik kosárba pakoltam finomságokat meg egy pokrócot is vittem a kezembe. Túlságosan is hamar érkeztem, ezért kiterítettem a pokrócot és leheveredtem rá. Amíg vártam Mayára, addig körbe körbe mászkáltam, mert nem bírtam megülni egy helyben. Aztán amikor lépteket hallottam, gyorsan beletúrtam a hajamba és megigazítottam az ingemet is, hogy normálisan nézzek ki.
-Szia!- köszöntöttem boldogan, aztán odaléptem hozzá és átöleltem. Megcsókolni nem akartam egyből, mert lehet nem jól jött volna ki a dolog.- Gyere, készültem neked egy kis meglepetéssel!


A hozzászólást Simon Rowe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-03-23, 15:56-kor.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya&Simon

Vissza az elejére Go down

Maya&Simon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-