2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: Nem kikötés, ami neked tetszik. Play by: Samuel Larsen (örülnék neki nagyon, de ha nem tetszik, el tudom még képzelni: Zayn Malik, Herman Tommeraas) Kor: kb. 22-23 Csoport: Mardekár Szak/Foglalkozás: egyetemista (mesterszakos) Kapcsolat: Ó, te jó ég... nálad nagyobb klisét is ritkán látni. Te önelégült barom. Nem a Roxfortban töltötted a korábbi éveidet, de amint idejöttél, máris megkeseríteni próbálod az életem a puszta létezéseddel is. Azt hittem, azért mesterszakos egyetemistaként - amiért idejöttél a színvonalasabb képzés miatt valahonnan - már van valami eszed is, de be kellett látnom, hogy tévedtem. Nem csak a 16 éves alfahímek közt számít menőnek az a viselkedés, amit letolsz - szerinted. Nekem nagyon nem jön be a csajozós dumád, legszívesebben pofánvernélek minden egyes alkalommal, amikor bepróbálkozol. De az a vicc, hogy ezt valahogy mindketten élvezzük, szerintem már te sem veszed komolyan, talán már azt sem akarod, hogy egy újabb trófeád legyek, mint amit hittél, mikor először megláttál a klubhelyiségben. Én is kevésbé cseszem fel magam komolyan rajtad - néha, ha sok vagy, azért még szívbaj nélkül küldök rád egy kis némító bűbájt vagy valami hasonló finomságot, de már csak játékként fogom fel az egészet. Ettől függetlenül nem különösebben kedvellek, nem vagyunk barátok, csak valami béna macska-egér játékot játszunk egymással. Egészen addig az éjszakáig, amíg rá nem jövök, hogy tudsz normális is lenni a magad módján. Egy kiruccanást akarok tenni a közös társalgóba, ahol tuti nem zavarok fel senkit egy kis fénnyel meg finom zörgéssel, mert nem tudok aludni, ezért inkább úgy döntök, hogy egy beadandón dolgozom alvás helyett. Legnagyobb meglepetésemre ott talállak, és a szokásos csipkelődő stílusod helyett most valami egész más fogad. Nagyon nem vagy elemedben, ami még nekem is fura, és bár semmi közöm hozzá, megpróbálom kihúzni belőled, mi a gond, hogy a fene azt a jó szívemet. Hogy elárulod-e, végül csak részletkérdés marad - átbeszélgetjük az éjszakát. Anélkül, hogy megjátszanád ezt a hülye, arrogáns stílust, és anélkül, hogy elküldenélek melegebb éghajlatra. Meglepő módon tudunk mi normálisan is kommunikálni, de úgy váltunk el, hogy úgy csinálunk, mintha ez meg sem történt volna, és másnaptól ugyanúgy utálni fogjuk egymást, ahogy eddig. De vajon menni fog?
// Az alapsztorin kívül minden szabadon alakítható. Pb kapcsán nagyon-nagyon örülnék Samuelnek, tökre látom őket együtt magam előtt:"D De ha persze nem jön be, akkor Zayn a második helyezett, de Hermant, vagy egy leegyeztetett valaki mást se rugdosok sehova, ha ezen múlik. Eileennél még eddig fel se merült szerelmi szál vagy bármi gyengéd érzelem, de azt hiszem, megérett rá a karaktere, hogy egyszer legyen ilyesmi is az életében. Az jó lenne, ha háztársak lennének, de a srác se a klasszikus "iskolai zaklató" jellegű mardis legyen (főleg, hogy azért egyetemistaként illene ezt kinőni), inkább az a típus, aki azért is meg akarja mutatni a világnak, hogy mekkora ász, és persze egy kis nőcsábász imidzs belefér, hiszen innen indul a buli. A jellemét ezen kívül szabadon alakítod, a csípős beszólások és a hülye humor jöhetnek ezerrel, kergesd ki a lányom a világból bátran!~ A szak mindegy, lehet akár ő is alkimista, de valami egész más is, én nagyon látom magam előtt elemista/bestiamester/szimbolisztikus vonalon is, de ez tényleg rajtad múlik. :3 Hogy mi volt annak a bedepizős estének az oka, ami miatt éjjel összefuthattak, valami mélyebb okot gondoltam, de ezt rád bízom; ötletelésben benne vagyok, akár valami egész sötét is lehet a múltjában vagy a jelenében, netán a jövőjében, amitől nem tud szabadulni. Akár az is lehet, hogy az iskolaváltásának is ez állhat a hátterében, nemcsak a színvonal vagy a vágyakozás az új felé. Várom nagyon Ha megfog az ötlet, ne habozz //