2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Név: - Play by: Jake T. Austin Kor: 13-14-15 éves Csoport: Griffendél/ Hollóhát/ Hugrabug / Mardekár Szak/Foglalkozás: Tanuló Kapcsolat: Nos, nemrég ért meg a fejemben az a gondolat, hogy Alex csapongó édesanyja egyik pillanatról a másikra megállapodna egy férfi mellett, aki a kapcsolatba magával hozza a kicsi fiát is. Ez szerintem időben a 2002-es nyári szünet alatt történne, amikor a lány amúgy sincs otthon és derült égből villámcsapásként érné az anyja levele. A sráccal kapcsolatban nincsenek megkötéseim, te döntöd el, milyen háttérsztorit kap a kari, a lényeg annyi, hogy Alex nyakába sóznak egy srácot, hogy pesztrálja őt az iskolában. Aminek rohadtul nem örül, mert eddig ő volt a hugica, az, akit óvtak, erre valami vadidegen gyerekre kell vigyáznia? Na, neeeem... Ha nem jutna eszedbe semmi érdemleges, de maga a kari lehetősége felvonta magára a figyelmedet, akkor adhatok némi ötletet is, ami érdekes szituációkat szülne... A mostohatesó egy mardekáros, aranyvérű srác is lehet, aki szintén benne volt eddig Alex piszkálásában és más sárvérűekében, vérárulókéban is. Ergó, most egy olyan család tagja lesz az apja révén, amire egyáltalán nem vágyik, hiszen a lány anyja kvibli és vélaszármazék, az apja pedig mugli. Ezt persze érthető okokból titkolja a suliban, nehogy őt is kirekesszék. Az persze már más kérdés, hogy ezek után miként viszonyul Alexhez, akit a többiek továbbra is szekálnak. Beszáll-e ő is közéjük vagy próbál - viszonylag - jó viszonyt ápolni vele? Ez csak egy felvetés, ötlet, a kariból azt hozol ki, amit szeretnél, én minden esetben repesre várlak Maga a testvéri viszony eleinte nem hiszem, hogy olyan hiperszuper lenne, én róluk még azt is el tudom képzelni, hogy mindent megtesznek a kapcsolat sikertelensége érdekében, ki-ki a maga motivációja miatt.
Ha kedvet kaptál a karihoz, nyugodtan dobj meg egy PM-el