2004-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 2003-2004-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, új sötétség van újjászületőben. Grindelwald és hívei, a Testvériség már nem csak bosszúságot okoznak a Minisztériumnak, hanem minden erővel próbálják felfedni a varázsvilágot a muglik előtt. Vajon sikerrel járnak? És ha igen mit jelent ez a jövőre nézve? Egyetértenél velük, vagy a Minisztérium mellé állsz? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Aktuális dátum
Az éves táblázatos bontást ITT nézheted meg. Részletesen pedig az időlassításról ITT olvashatsz
Nem vagyok még mindig a legjobban, főleg hogy az emlékeim is igen zavarosak és hiányosak arról, hogy egyáltalán mi történt, viszont láthatóan majdnem megugrom az ágyban, amikor végre kezd összeállni legalább valamelyest a kép és egyértelművé válik, hogy nem egy ismerős arc néz rám a székről. Így, amikor a vizet nyújtja sem nyúlok a pohárért, pedig csak vízről van szó nem igaz? De egyelőre még csak annyi rémlik, hogy elsötétült minden, elraboltak, de nem sok másra emlékszem. - Neal? Miféle Neal? És apa... ő folyton dolgozik, sosem ér rá, anya hol van? - Neal annyit azért tudhat rólam, hogy az anyám évekkel ezelőtt meghalt, annyit meséltem neki már az amúgy rendesen elcseszett életemről és láthatóan kissé meg vagyok zavarodva. Feljebb ülök, a vizet még mindig nem fogadom el és azt sem hagyom neki, hogy megigazítsa a párnámat. Határozottan elhúzódom, mint akinek tényleg sejtelme sincs róla, hogy kicsoda is ül az ágya mellett. - Ki maga? Nem... nem ismerem és hol vagyok? - kezd a hangom kissé hisztérikussá válni, hiszen nem rég elraboltak, mi van ha ez a fickó tette és csak az apámat emlegeti, hogy megnyugodjak? Ha erőltetni akarná a vizet még akár ki is ütném a kezéből, vagy kimászom az ágyból, ha ne adj isten közelebb akarna hajolni és próbálkozna valamivel. Pár pillant múlva jó eséllyel a zajokra felfigyelve viszont érkezik is kintről egy nővér, aki úgy fest már egy fokkal nyugtatóbb hatással van rám, de ennek ellenére először Nealhez fordul. - Sajnálom uram, ez... egy ilyen átoknál előfordulhat. Nem emlékszik dolgokra igaz? - nem volt bent, tehát láthatóan csak tippel, de annyira már valószínűleg van tapasztalata az efféle átkokban és a Szent Mungóban zajló eseményekkel kapcsolatban, hogy sejti, hogy miről is lehet szó, hiszen Leticia láthatóan meg van ijedve, Neal pedig jó eséllyel döbbenve a miatt, hogy a lány nem emlékszik rá mindazok után, hogy épp csak nem rég kezdett kialakulni a kapcsolatuk, vagy afféléjük.
Bújjunk el ϟ Ruha ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]
Amióta Letty bent van a mungóban, én sem mentem haza. Megnézték a fejemet, de semmi komoly, csak az a sötét varázsló velem törölte fel a padlót. Az sem érdekel, hogy a lány apja mit mondd, miért szobrozik itt ennyit. Alig eszem, csak apróságokat, inkább kávézom vödörszámra. Azért hazamehettem volna legalább borotválkozni, vagy egy inget váltani, mert már lassan rám rohad minden, mégsem ez a fontos, hanem az, hogy ha a lány felébred, ott legyek mellette. Lényegében az sem érdekel, hogy az a McKinley miért rabolta el, még ha mellesleg furcsálkodom is, hogy a fia szerelmével tesz ilyet, de engem most az okok nem hoznak lázba. Az legalábbis mégiscsak fontosabb, hogy Letty haja ismét vörös, és a medimágusok szerint is a gyógyulás útjára lépett. Persze felmerülhet, hogy pont akkor ébred fel, amikor éppen kimegyek levegőzni, vagy hozok magamnak valamit enni, de mázlimra úgy tér magához, hogy ott vagyok. Igaz, hogy ebben a pocsék állapotban nem nyújtok számára épületes látványt, de talán több mint a semmi. Közelebb húzom a székemet, és gyorsan töltök egy pohár vizet, mert elég reszelősnek ítélem meg a hangját. Lehet, hogy folyadékot kapott, de nem a száján keresztül. - Most már minden rendben. Neal vagyok. Az apád nemrég ment el, és aurorokat állított a folyosóra. Már nem lesz semmi gond. – Segítek feljebb ülni, megigazgatni a párnáját, és ha kell, oda is tartom a poharat, hogy tudjon inni, de lassan óvatosan, nehogy belefulladjon az első kortyokba. Hálát adok az égnek, hogy ha nem is a segítségemmel, de mégiscsak megmenekült. Azt hiszem minimum vízbeölöm magamat, ha már csak a halálhíréről értesülök.
Nagyjából két napja kerültem be a Szent Mungóba, azóta nem tértem még magamhoz, pedig mindent megtettek azért, hogy jobban legyek. Annyit sikerül elérni, hogy végre már a hajam visszanyerte eredeti színét, nincsen kivilágosodva. Láthatóan semmi bajom, de azt mondták apának, hogy időbe telik, amíg az engem ért varázslat, ami teljesen elkábított és megpróbált elsorvasztani teljesen megszűnik. Egyelőre ez még nem történt meg, de a hajam állapota mindenképpen jó jel az orvosok szerint. Biztosan jó néhányan voltak bent látogatni, barátok is, apa pedig bizonyára a napjai nagy részében az ágyam mellett szobrozott. Most kezdem el nyitogatni a szemeimet. Kissé kótyagosan és a fény is most olyan, mintha minimum ki akarná égetni a retinámat, ahogyan pislogva kezdek lassan magamhoz térni. Nem sok minden rémlik abból, ami történt, csak éppenhogy a legeleje, amikor az a fickó elállta az utamat Roxmortsban, aztán minden elsötétült és most pedig már itt térek magamhoz. Halványan hangokra emlékszem, mintha rémlene valami, de igen csekély mértékben. Azt hiszem apa, Neal és Jensen, akik valahogy befurakodtak a teljes sötétségbe, de fogalmam sincs, hogy nem álmodtam-e és tényleg ott voltak-e egyáltalán, ahol én is. - A fejem... - kapok egyből a halántékomhoz, mert rendesen hasogat, mintha minimum tegnap túlságosan sokat ittam volna, pedig az tuti biztos, hogy nem buliztam, meg amúgy se nagyon szoktam ilyesmit csinálni. Újra hunyorogni kezdek, meg aztán a torkom is rendesen ki van száradva, hiszen egy kortyot se ittam már jó ideje, csak amit sikerült varázslattal belém juttatni, hogy azért ne száradjak ki, de az nem rendes ivás volt és persze nem rendes evés, csak annyi, hogy ne legyen még komolyabb bajom, no meg ne gyengüljek el teljesen, mint egy afféle infúzió a mugliknál, csak nekünk erre egészen más a rendszerünk.
Bújjunk el ϟ Ruha ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]