Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Jane&Bastien
  Today at 09:10
Bastien Monroe

ϟ Silhouette FRPG
  Yesterday at 23:56
Vendég

A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Draco Malfoy
 
Gillian Ollivander
 
Lioneah McCaine
 
Nicolas McCaine
 
Calista Merrick
 
Statisztika

Összesen 631 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Sidney Smallwood

Jelenleg összesen 37410 hozzászólás olvasható. in 3387 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Simon x Zoë

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-03-18, 14:55Simon & Zoë
Ez is egy ici-pici idézet!
H
allom, ahogy egyetértően válaszol. Úgy tűnik, tényleg van bennünk közös és elég szomorú, hogy ilyesvalaminek kell lennie. A szülőkkel csak a gond van. Persze az anyukámmal jól kijövök. Vele mindig el tudtam beszélgetni bármiről is és ilyenkor érzem igazán a hiányát. Mármint amikor gondjaim vannak a fiúkkal például. Mindig tudott valami okosat mondani, de most nem tud. A mostohámtól meg nem kérhetek segítséget a saját fiával kapcsolatban. Ajj, micsoda dilemma és szinte belülről mardos. Bűntudat lenne talán? Meglehet, de nem zúdíthatom mindazt egy idegenre.
- Hát sajnos már nem tudjuk meg, mert azóta a nyuszi is elpusztult, nem tud tanúskodni. - szerettem azt a csöpp nyulat, nem is bántam, hogy megette a versem. Biztos pocsék volt és csak meg akart szabadítani minket attól a szörnyedvénytől. Az állatoknak amúgy is jobb érzékük van állítólag az ilyenhez. Mivel gyerekként mindig hittem ebben, sosem próbálkoztam tovább komolyabban az írással. Sz én asztalom a könyvtárban van és az órákon. Ha már könnyen megy a tanulás, miért fecséreljem másra az időmet. Másoknak viszont az megy könnyen, mint pl Simonnak. Valóban jól ír Hollóhátas létére. Talán ha Mardekáros lenne, még meg is ijednék tőle, ettől e képességétől. Viszont így nem kell aggódnia senkinek sem.
- Az emberek nyaggatásában és az ügyetlenségben verhetetlen vagyok és az órai teljesítményem is kifogásolhatatlan. Ennél több aligha férne bele az életembe. - no meglehet lenne még olyan dolog, amit kipróbálnék, de tényleg alig jutna idő másra a felsőbb évesek és mások korrepetálása mellett. Megtisztelő dolog, hogy van aki engem keres fel egy-egy vizsga, vagy dolgozat előtt, hogy segítsek neki ebben vagy abban. Talán a tanári pályán is folytathatnám, de már rég döntöttem. Gyógyító leszek, ha törik ha szakad. Lassan felállok a padlóról és nyújtózom egyet.
- Bocsi, csak hirtelen azt hittem, hogy azért jöttél, hogy elfelejtsd és kiszellőztesd a fejed. Ne haragudj. - hát jó, oké ... nem minden lehet úgy, ahogy gondolom. Még én is tévedhetek. Ez egy elég nagy "bukés" volt. Hát mindegy ...
- Ne haragudj Simon, de nekem most vissza kell mennem. Majd fussunk még össze, jó? De legközelebb több művedet hozd el. - kacsintok, majd elkezdek lassan hátrálni az ajtó felé.
- Oh és ne feledd! Fel a fejjel. - az alsó ajkamba harapok, majd elindulok lefelé a lépcsőn, majd a szobám felé. Kimaradt Pitonnak 8 oldalas esszé, van még pár órám az első óráig.

//Köszönöm a játékot Simonka! Még elkaplak ^^//


THANKS Zoë :3
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-02-25, 18:24
And

- Hát igen! Sajnos! Mint én!-a végét halkan mondtam, de attól függetlenül még meghallhatta a lány, mert nem suttogtam és az ilyet mindig mindenki meghallja, akár akarja akár nem. Lehet nem kellett volna azt a Mint én mondatot motyognom, de hát ez van. A múlton nem lehet változtatni. Érdekes téma az idő az biztos, mert ha belegondol az ember amit 1 perccel ezelőtt amit tettél az már a múlt része. Kevés időnek tűnik egy perc, de sokszor életeket menthet, vagy sorsfordító is lehet. Az idő több értelembe is érthető, mert van a zónaidő,helyiidő,csillagidő és sok más egyéb. Igen, mivel Hollóhátas vagyok érdekelnek a tudományok,főleg a csillagászat, nem hiába vagyok jó asztronómiában. Az a legviccesebb, hogy amikor Zoe-val voltam a csillagvizsgálóban még sem tudományosan néztem a csillagokra, hanem valahogy éreztem, hogy ott gondolkodhatok és válaszokat kaphatok.
- Hát ezt már sajnos nem tudjuk meg! -feleltem lazán. Egyáltalán nem voltam ideges a közelében, sőt nagyon is jól éreztem magam. Zoe már régóta tetszett, amikor egymás mellett feküdtünk azt hittem lehet valami, de csak egy szimpla baráti beszélgetésnek tűnt. Engem az sem zavar,hiszen remekül elbeszélgettünk. Néha, sőt  a legtöbb esetben nem azzal jön össze az ember, aki tetszik neki,hanem valaki ismeretlennel, aki hirtelen felbukik az életedben..
-Azt meghiszem!-válaszoltam. Nem szoktam másokat szívatni, nem az én műfajom, persze hülyülni szoktam, de másokkal való kitolást nem szeretem.-Ezt, hogy érted? Nem, nem dobott senki!

Megjegyzés Bocs,hogy csak most!  Words 227  Zene Give you what you like
©
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-02-20, 14:18Simon & Zoë
Ez is egy ici-pici idézet!
A
szüleim amúgy is kényes téma szokott lenni számomra. Általában kerülöm is, ha erről kellene beszélnem valakivel, azt hiszem hamarabb találnék ki valami kifogást, amiért távoznom kellene, vagy csak szimplán témát váltanék. Még senkivel nem ültem le kettesben és meséltem el neki mindent. Ténylegesen mindent. Sok titkom van és talán egyszer lesz olyan,akivel megértjük egymást. Azt hiszem van is egy ilyen srác, csak még magamnak sem merem bevallani.
- Úgy tűnik sokaknak vannak ugyan olyan gondjai. A szülők. Nos ... nem mindenki lehet szerencsés, nem? - vonok vállat, majd felnézek a csillagokra. Előbb, vagy utóbb majd meg fogom találni az igazit. Tudom jól. És akkor majd  ... majd neki megnyílhatok. De egyelőre csak a csillagok maradnak és az álmok.
Mosolyogva nézek Simonra. Aranyos, meg minden, de nem érzem azt, hogy mi akár valaha is együtt leszünk. Nem illünk össze, de attól még barátok lehetünk. Szép verset írt és biztos, hogy más írása is ugyan ilyen szép. Legközelebb lehet elkérek párat.
- Most egy nyúl miért ne lehetne művelt? Egyébként pedig nem én etettem, ő ette meg magától. Biztos pocsék volt. - régen író akartam lenni, meg auror és híres divattervező. De mára felnőttem és tudom mit akarok a jövőmtől. Gyógyító akarok lenni. Ahhoz van érzékem, legalábbis eddig mindenki azt mondta. Meg könnyen is tanulok hála Merlinnek. Nincs lehetetlen azzal kapcsolatban amit szeretnék, csak van amiért harcolnom kell.
- Valami hobbim? Hát az olvasáson, a futáson és Theodore nyaggatásán kívül nem nagyon jut eszembe más. Bár ezek kevésbé érdekesek, de annál szórakoztatóbbak. - bár én élvezem mindet. Főleg Theo nyaggatását. Aranyos srác, de ideje kicsit kinyílnia.
- Bocsi, hogy csak így rákérdezek, de miért vagy ennyire zárkózott? Talán dobott a barátnőd vagy ... ilyesmi? - lehet kicsit gyors volt a témaváltásom, de hirtelen kíváncsi lettem és ha én kíváncsi vagyok ... akkor kinyílik a szám.


THANKS LIZZY :3
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-02-11, 17:46
And

A válaszára elmosolyodtam, mert kellemes érés volt hallani, hogy ő is csak kettesben akart lenni velem, bár nem hiszem, hogy számított arra, hogy ott leszek, de akkor is jó volt, hogy mást nem akart rajtunk kívül a Csillagvizsgáló-toronyba tudni.
- Igen! Sajnos velem is gyakran előfordul ez...-csuklott el a hangom. Már megint a szüleim jutottak az eszembe. Próbálkozom erről leszokni, mert csak magamat húzom fel vele, és az sem segít ha magamban dühöngök rajtuk, de nehéz, hiszen mégis csak a szüleim és az a legszomorúbb, hogy régen nem voltak olyanok, hogy szartak mindenre és mindenkire beleértve engem is. Persze a pénzre meg ami pénzt hoz, annak nem fordítanak hátat.- Értelek
Aztán felolvastam a versemet Zoe-nak, aki végig csendben hallgatta. A szavai először sokkoltak és ledöbbentettek, nem tagadom, hogy én is úgy érzem, hogy jól sikerült, de nagyon jól tud esni ha valakinek ennyire tetszik.
-Ejnye! Versekkel eteted a nyulakat? Azt hiszem meg kellene fontolnom, hogy máskor hagyjam-e, hogy a közeledbe legyen bármilyen vers is.-bokszoltam bele a vállába miközben újra rámosolyogtam. Újra visszafeküdtem és a csillagokat bámultam miközben társalogtunk, persze Zoe-ra is ránéztem ha megszólalt.-Amióta az eszemet tudom, vagyis már egész kiskoromban elkezdtem az írást. Neked van valami hobbid?
Egész odáig egyszer sem voltam ideges, meg nem éreztem feszültnek társalgásunkat, de valahogy mégis kényelmesebbnek hatott amikor az írásról kérdezett én pedig örömmel válaszoltam rá. Utána rákérdeztem, hogy van-e valami hobbija, ha már beszélgetünk akkor visszakérdezek tőle, hiszen úgy illik, hogy érdeklődünk a másik felől.

Megjegyzés Egy kicsit rövidke lett!  Words 239  Zene Interstellar
©


A hozzászólást Simon Rowe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-02-25, 17:41-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-02-10, 16:35Simon & Zoë

Ez is egy ici-pici idézet!E
lég sokszor szoktam mentegetőzni. Ha nem akarok büntetést kapni, ha fura helyzetbe kerülök, ha zavarban érzem magam, vagy csak ha szimplán úgy érzem muszáj. Most is a muszáj kényszerít rá azt hiszem.
Egyszerűen tényleg nem tudok mit kezdeni jelenleg. Nem kellene tartanom Simontól, hisz aranyos, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján. Ritkán látom ugyan más társaságában, így még inkább vele maradok. Kíváncsi vagyok milyen és hogy miért lóg egyedül. Nem lehet olyan szörnyű. Elvégre Hollóhát az ő háza is, ide pedig nem kerülnek pszichopaták, vagy csendes gyilkosok. Akkor valószínűleg a mardekárban lenne, mert az összes gonosz boszorkány és varázsló onnan való. De egy-két dolgot nem értek amit a Süveg igen. Joggal döntött úgy, hogy Theo, Nate és még jó néhányan oda tartozzanak annak ellenére, hogy egy csepp gonoszság nincs bennük. Nate pl inkább sunyi és szereti megviccelni a diákokat, de ettől nem gonosz. Inkább szórakoztató. Theo pedig ... nos ... ő tényleg másabb.
Viszont most Simonra kell figyelnem és nem elkalandozni a gondolataim mezején, ahogy azt terveztem, mikor idejöttem.
- Nos azt hiszem ez a mondatod épp eléggé volt félreérthető, hogy örüljek neki, hogy nincs itt más rajtunk kívül. - nevetek, hisz ha most valaki ezt hallotta volna, újabb pletykák reppennének fel. Mint például, hogy Simon és én itt szoktunk titkon együtt lenni és hasonlók, melyeknek semmi valóságalapjuk nincsen. Fel kellene inkább hozni valami semleges témát, amiről mindketten tudunk beszélni. A család és a szerelem téma azt hiszem javából ki vannak lőve. Nekem most nincs egyikhez sem kedvem. És elég bonyolult is ahhoz, hogy egy "idegennek" csak úgy meséljek róluk.
- Nem szó szerint rossz, inkább csak olyan, amit legszívesebben kihagytam volna. Mondjuk egy olyan hírrel állnak eléd, amit először el sem tudsz hinni, utána nem akarod elhinni. - ilyen meglepetés hírekből kijutott bőven az utóbbi két évben. De bárhogy is alakult ez után, én még én maradtam és muszáj is volt, hogy legalább egy biztos pont legyen az életemben, egy pont ami nem változik.
- Nem nagy titok igazából. A mostohabátyám miatt kerültem ezt a helyet. Volt egy kis ... incidensünk a múltban itt és nem akartam vele újból ezen a helyen találkozni. Szóval röviden ennyi. - a fontosabb részeket azért mégis kihagytam. Senkinek nem mesélek róluk. Senkinek nem mondok el semmit, ami Andrew és köztem történt, történik. Boldog tudatlanság, szokták mondani és most én vagyok a boldog fél, hogy mások nem tudják.
Helyeslőn bólogatok Simonnak, mikor arról beszél, hogy inkább író. Talán egyszer elkérem pár művét olvasás céljából, ha lehet. Persze ha inkább ő is titokban tartaná őket, akkor nem fogom nyaggatni. Felülök ahogy előveszi a verset amit most írt. A sarkamon ülve hallgatom végig, miközben tekintetem néha elkalandozik a csillagok felé. Olykor-olykor elmosolyodok, de csak mert tényleg tetszik a vers és mert nagyon illik a csillagok alá.
- Hű ... ez tényleg jó lett. Nem titkolom, nagyon jó. Régen én is írtam egy verset, ami szerintem jó lett ... de megette a nyulam, mikor a kertben játszottunk. - szerettem azt a verset és a nyulamat is, de csak jót nevettem a dolgon. Azóta is csak egy verssel próbálkoztam, viszont jobb ha nem látja senki.
- És mikor kezdtél el írni? - hátha oldódik a hangulat és kevésbé leszünk feszültek, ha olyan témákat dobunk fel, amiket szeretünk. Erről talán ő is hosszabban tud mesélni.  


THANKS LIZZY :3
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-02-06, 15:37
And

- Ugyan!-legyintettem, mert nem volt rá szükség, hogy mentegetőzzön, nagyon is örültem a társaságának, ezért végig vigyorogtam rá, jó azért nem végig, de sokszor rámosolyogtam. Nem akartam, hogy azt higgye valami pszichopata örült vagyok. Azt sem mondom, azért, hogy egy ártatlan kis angyal, mert volt már párszor, hogy bunyóztam, nem vagyok az a verekedős fajta, de ha verekedek annak legtöbbször oka is van.-Nem, elvileg csak mi leszünk ketten, persze ha nem bánod? Én örömmel töltöm veled az éjszakát.
Előbb beszéltem, minthogy gondolkodtam volna, mert ami mondtam nem kicsit volt félreérthető, de ahogy a mondás tartja rossz aki rosszra gondol... Ez hülyeségnek tartom, mert mindenkinek vannak szex és egyéb témával kapcsolatban gondolatai ha nem is akarja, mert a félreérthető dolgoknál természetes ha tényleg máshogy értelmezed.
-Te? Te hogyan kaphattál rossz meglepetést? -csodálkoztam, hiszen Zoe oylan lánynak tűnik akit a többség szeret, ezért aztán rossz dolgokat nem kaphat. Én sem részesültem mindig jó meglepetésekben, sőt ha a szüleimet említem ha jobban belegondolok tőlük ha kaptam meglepetést az ritka volt és rossz is, most melyik fiú örülne ha kapna egy csomag zoknit meg alsógatyát a szülinapjára?  Lehet hasznos dolgok, de nem szülinapi ajándéknak valók. Az apámtól és az anyámtól mindig rossz meglepetéseket,híreket kaptam... Mindegy, ilyenek ők, így kell elfogadni és kész, csak az aggaszt, hogy a régi énjükhöz képest most milyen kapzsi és szívtelen emberek lettek. Szégyenlem is, hogy ők a szüleim.
Érdeklődve figyeltem mi a véleménye Zoe-nak erről a helyről, nagyjából egyforma volt a gondolkodásunk ezzel kapcsolatban.
Ahogy feküdtünk egymás mellett és a csillagokra meredtünk, a mennyországban éreztem magam. Kíváncsi voltam, hogy ő mit is érezhet abban a percben, pillanatban. Talán ő is vonzódik hozzá valamelyst?-kérdeztem magamtól. Kicsit éreztem mintha vibrálna közöttünk a levegő, de lehet rosszul ítéltem meg.
-Miért kerülted? Persze, ha arról van szó ne válaszolj ám rá!-figyelmeztettem arra, hogy ha nem akarja nem kell elmesélnie, megérteném, mert nekem is van olyan amiről nem szívesen beszélek másnak. Néha szeretem inkább magamban tisztázni a dolgokat, egyedül gondolkodni és rájönni mit is hibáztam el valójában.
-Inkább írónak vallom magam, mert leginkább könyveket, novellákat alkotok.-feleltem miközben felültem és a mellettem lévő papírra meredtem. Készültem, hogy felolvassam a verset egy lánynak, kicsit féltem attól, hogy nem fog neki tetszeni és kinevet vagy pedig azt mondja jó, de belül nem azt gondolja. Íme a versem amit hangosan felolvastam:
Amikor megnyugvást keresek, a csillagokra nézek,
ők mindig segítenek, ha meggyötör az élet.
Új reményt ébresztenek megfáradt lelkemben,
s vigaszt nyújtanak, ha csalódok pár emberben.

Csendes, hű társak, akik végig elkísérnek
göröngyös utamon, míg mások elítélnek.
Ők nem áltatnak, és soha nem is kérnek,
számomra a csillagok egy életet érnek.

Kicsit ideges voltam miközben olvastam, de annyira nem, hogy ő észrevehette volna rajtam vagy talán mégis?

Megjegyzés A vers nem saját. Nichi-ya Nikoletta írta.  Words 433  Zene For Real
©


A hozzászólást Simon Rowe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-02-11, 17:33-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-01-30, 14:16Simon & Zoë

Ez is egy ici-pici idézet!M
ivel nem készültem úgy, hogy társaságom is akad, eléggé zavarban vagyok a pizsamám miatt. Mármint úgy alapból nincs rajta semmi szégyellni való, csak hát maga az hogy EZ EGY PIZSAMA. Normál esetben senki nem mászkál pizsamában és nem is véletlen. De ha már így esett, akkor már nincs mit tenni, nem igaz? Talán ha elhitetem magammal, hogy talárban és rendes öltözékben vagyok, nem lesz ilyen kínos.
- Az jó. Tényleg nem akartalak megijeszteni. - mosolygok rá. Nincs Simonnal szerintem semmi gond. Ő is olyan magának való, mint az összes hollóhátas diák. Egyikünk sem arról híres, hogy olyan bandázósak lennénk. Legtöbbször egymagunkban vagyunk valami eldugott helyen, vagy a könyvtárban. Igen, főleg a könyvtárban.
- Látogató ... igen, azt hiszem, de remélhetőleg az egyetlen. Most tényleg nincs sok kedvem tömeghez. Bocsánat, persze lehet, hogy te hívtál ide másokat, akkor ez illetlenség volt a részemről. Ne haragudj. - ez van ha nem ismerem a társaságomat. Fogalmam sincs hogy hívhatott-e másokat ide, vagy esetleg nincs-e titkos randevúja. Mert akár ez is előfordulhat. Ne ítélkezzünk, míg nem ismerjük meg a másikat. Meg amúgy is ... Hollóhát, Hollóhát! Amíg itt tanulunk, addig az iskolai házunk a családunk. Ergo akkor mi most Simonnal testvérek vagyunk. Képletesen persze. Felnevetek. Még hogy én egy meglepetés.
- Jó neked, én nem szeretem a meglepetéseket. Abból már túl sokat kaptam és nem örültem mindnek. - főleg ami a családom titkait illeti. Nos igen, abból kevesebb is elég lett volna, ha választhattam volna.
De abba nincs beleszólásom. Egy csöpp sem. Talán annak a folytatásába már lesz és remélem hogy lesz. Akarom hogy legyen.
Viszont ez itt nem a legjobb és legmegfelelőbb hely ennek kigondolására. Szóval itt ülök, illetve most már fekszek egy barát mellet. Mert miért ne nevezhetném barátnak?
- Akkor nem csak én tartom ezt a legjobb helynek, ha gondolkodni kell. Nekem sem sok kedvem volt aludni. Ahhoz túl sok minden kavarog a fejemben, hogy nyugtom legyen. Gondoltam feljövök ide és kiszellőztetem a fejem. - legutóbb, mikor így kiosontam ide, akkor Andrew társaságát kellett "élveznem" és azóta nem volt kedvem vagy pont hogy bátorságom idemerészkedni és csillagokat nézni. Ahogy látom ez idő alatt más kedvenc helye is lett nem csak az enyém. De sehova nincs a nevem írva, hogy a tulajdonom lenne, szóval bárki jöhet ide bármikor.
- Régebben elég sűrűn feljártam, de egy ideje inkább kerültem ezt a helyet. - pedig szép. Tényleg szép innen minden csillag. Valahogy másabb is, mintha lemennék az udvarra és kifeküdnék a pázsitra. Talán mert közelebb érezhetjük magunkat a ragyogó égitestekhez.
- Írtál egy verset? Nocsak, költő vagy? Szeretem a verseket, könyveket. - pattanok fel ülő helyzetbe és kíváncsian figyelek Simonra. Nem is tudtam, hogy ír. Lehet még jók is a versei. Kíváncsian várom.


THANKS LIZZY :3
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-01-29, 19:03
And

- Dehogy!-feleltem mintha mi sem lenne természetesebb. Nem vagyok ijedős fajta, csak kicsit meglepett, hogy pont ő vele találkoztam. Egy-kétszer beszélgettünk még csak egymással, de attól még nagyon bírtam. Kedves, aranyos lány és bevallom tetszik is. Szép a haja, az alakja is tökéletes és a fenekéről ne is beszéljünk. Az ilyen típusú lányok jönnek be, akik mindig önmaguk és kedvesek is. Legalábbis velük el tudnék képzelni egy tartós kapcsolatot, de olyannal nem akin már átment egy század, ki tudja talán az is egyszer megeshet, de nem valószínű, azok a lányok nem a hűségükről híresek.
-Te is látogató vagy!-húzogattam a szemöldököm, bár ennek kicsi volt az esélye, hogy észrevette, de akár a hangnememből is kivehette a pajkoskodást. Abban igaza volt, hogy nem feltétlen lesznek látogatóim rajta kívül, ha az bekövetkezett volna, akkor elküldtem volna máshova őket, nem vagyok én ilyen, de ha már itt van egy szép csaj akkor hadd töltsem már vele kettesben az estét.
-Nem vártam senkit, de te egy váratlan meglepetés voltál, ami jó, mert szeretek a meglepetéseket!-vigyorogtam, mint a vadalma, soha nem voltam még úgy felspanolva, mint akkor. Az agyamban elkezdtek gyorsabban forogni a fogaskerekek...-Nem volt kedvem. Szeretem a csillagokat bámulni és közben gondolkodni, ilyenkor este jutnak eszembe a legjobb gondolatok. És te miért vagy itt?-néztem felé és elmosolyodtam, afféle csibész vigyor volt az arcomon, amit senki vagy semmi nem tudott volna letörölni az arcomról, akárhogyan is próbálkozik.
-Gyakran jársz ide?-kérdeztem tőle merő kíváncsiságból. Próbáltam vele folyamatosan beszélni, bár ez nekem nem esik nehezemre lányok közelében sem. -Legutoljára, amikor itt jártam írtam egy verset, kíváncsi vagy rá?
Amíg vártam, hogy válaszol újra az égre pillantottam. Gyönyörű volt, még a tejútrendszer is látszódott, csillagok voltak mindenütt, ahova néztem. Majd hirtelen a tekintetem kicsit jobbra siklott és megpillantottam egy hullócsillagot, erősen összeszorítottam a szemeim és kívántam.

? Megjegyzés ? Words 297 Zene Break my fall
©


A hozzászólást Simon Rowe összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-02-06, 15:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-01-28, 14:46Simon & Zoë

Ez is egy ici-pici idézet!H
irtelen nem tudtam hova tenni azt, hogy már más is van itt. Azt hittem ma este is egyedül lehetek, de lehet így sem lesz olyan rossz, mint amilyen lehetne, ha mondjuk egy bizonyos mardekáros lenne itt.
- Oh bocsánat, remélem nem ijesztettelek meg. Mert azt nem volt szándékom. - mosolygok rá kedvesen, majd teszek még pár lépést közelebb felé. Simon igazából nagyon kedves srác, de sajnos eddig nem igen volt rá alkalmam megismerni őt. Nem tudok róla szinte semmit. Kivéve hogy egy házba járunk és hetedikes. Mivel nincs közös óránk, így csak a könyvtárban és a nagyteremben láttam és futottam vele össze. Illetve még párszor a klubhelyiségben. Futólag váltottunk pár szót, de sajnálom, hogy több időnk nem volt. Érdekes srácnak tűnik, bár talán kissé magának való. Úgy értem nem túl közvetlen, vagy társasági ember. Majdnem olyan mint én. Abban hasonlítunk, hogy szívesebben jövünk fel a csillagvizsgálóba éjjel, mint hogy aludnánk.
- Látogatóid aligha lesznek, mert remélem másnak nem támad kedve ide jönni. Habár pizsipartit tarthatnánk. - kuncogok, ahogy helyet foglalok mellette. Felnézek én is a csillagos égre, melyet most nem takar el egyetlen sötét felhő sem. Olyan csodálatos. Szeretek elveszni a csillagokban és abban, ami mögöttük rejlik.
Megkeresni a csillagképeket, újakat felfedezni, vagy csak vicces ábrákat meglátni bennük. Ilyenkor kiürülhet a fejem, nem kell gondolkodnom a bajaimon, viszont az is igaz, hogy ilyenkor olyanok is az eszembe jutnak, amikre vagy akikre nem akarok.
- Remélem nem zavartalak meg semmiben sem. Vagy ha esetleg mást vártál, akkor szó nélkül távozom, ha kell. - mosolygok a fiúra, miközben lenéztem rá. Egész helyes. És az is vicces, hogy pont két hollóháti diák jár tilosban.
Hátradőlök én is, hisz ez így mégis kicsit fura. Legalábbis nekem az. Jobb kezem a fejem alá teszem, a balt pedig a hasamra és így nézek tovább a csillagokra.
- De ha már így összejöttünk ... mi szél hozott ide? Nem tudsz aludni? Vagy nem szeretsz? - viccelődök. Általában ha zavarban vagyok ezt csinálom. Viccelődök, hülyét csinálok magamból és harapdálom a számat. Iszonyat rossz szokások, amikről szívesebben leszoknék, de nem tudok. Próbáltam már, tényleg. Valamit abba tudok hagyni, hogy nem csinálom egy darabig, de utána tudatlanul is rákezdek. A múltkor mikor Theo-val beszélgettem, észrevettem, hogy nem harapdálom a számat, majd picivel később a könyvtárban, mikor valahogy az eszembe jutott, azon kaptam magam, hogy már vérzik a szám. Szerencsére egy könyvet sem véreztem össze.


THANKS LIZZY :3
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë 2015-01-26, 18:00


Zoe& Simon


Végre beesteledett, nem volt már más dolgom, minthogy kicsit kikapcsolódjak és írjak vagy valami. Egy kis magányra vágytam, ezért felmenetem a csillagvizsgálóhoz. Útközben a pálcámat használtam fényforrásnak, hogy azért ne bukjak fel valamiben vagy valami, igaz már rég takaródó volt és mindenki az ágyában volt, de én nem éreztem helyénvalónak, hogy aludjak. Gondolkozásra a legtökéletesebb helynek a csillagos égre néző kupola tűnt. A lépcsőn lassan sétáltam felfelé, hogy nehogy kijöjjön valamelyik tanár és visszaküldjön a szobámba.
Amikor felértem gyönyörű látvány fogadott, nem kellett felnéznem, hogy lássam az eget, mert az egész helyiség úgy volt kialakítva, hogy lásd a csillagokat. Rögtön leheveredtem, amint kicsit távolabb értem a lépcsőtől, nem akartam, hogy ha látogatom akad, akkor megtaposson és halálra rémüljön. A kezeimet összekulcsolva a fejem alá tettem és néztem az égboltot. A kupola nem volt sötét, de világos sem, éppen közepes, láttál is meg nem is. A csillagképek tanulmányozásához tökéletesnek tűnt.
Sokáig elmerültem a  nézelődésben és a gondolkodásban, láttam egy hullócsillagot is és az alakzatokat is megtaláltam az égen. Aztán hirtelen kizökkentett egy lány hangja. Felültem és kerestem a hang forrását.
- Ó! Szia! - pillantottam meg a lányt, először nem ismertem fel, majd amikor közelebb jött felém az arcáról megismertem.-Zoe! Nem tudtam, hogy látogatóim is lesznek ezen a csodálatos éjszakán!-mutattam felfelé és rámosolyogtam. Amikor megjelent teljesen átváltoztak a gondolataim a fejemben, már nem a világegyetem hatalmasságáról forgott minden gondolatom, hanem róla. Nagyon meglepett, hogy ő is ezt a helyet választotta, mint én, nem sokszor járok fel oda, de ha ott is vagyok, akkor mindig egyedül, talán nem népszerű a diákok körében vagy csupán, amikor én megyek, akkor valahogy mindig úgy alakul, hogy egyedül lehessek én és a csend? Érdekes az egyszer biztos, még jó, hogy vittem papírt, mert fantasztikus ötletem támadt....
-Csatlakozol hozzám?-kérdeztem tőle, közben lefeküdtem és úgy néztem föl rá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Simon x Zoë 2015-01-26, 12:18Simon & Zoë

Ez is egy ici-pici idézet!A
lig vártam, hogy mindenki elaludjon. Ilyenkor végre azt tehetem amit akarok, azt tehetem amit szeretek.
Bármi jobb annál, hogy lefeküdjek az ágyamba és arról álmodjak, milyen volt a karjaiban lenni és újraérezni azt, amit akkor éreztem, ahogy kimondta a nevem. Felriadok esténként, szívem vadul ver, én pedig zihálva veszem a levegőt. Felér egy rémálommal is ez az egész. Mintha csak egy újabb vicc lenne ellenem. Viccekből pedig van elég minden napra.
Mardekárosok azóta nem vették el a jegyzeteimet, de már megdobáltak szendviccsel és be is zártak már a második emeleti mosdóba. Furcsa, hogy pont akkor nem kellett senkinek sem wc-re mennie, vagy kezet mosnia, mikor bent voltam. Valamikor estefelé merészkedtem ki onnan, mikor úgy véltem, már senki nincs kint. Nem is tudtam bemenni az óráimra. Nem voltam Gyógynövénytanon, Mágiatörténeten ... Ma kihagytam az összes órámat amit még szeretek is.
Mezítláb és pizsamában lépkedek a mogorva folyosók hideg kövén. Na jó, igazából annyira nem is olyan hideg. Legalábbis nekem most nagyon jól esik hűvössége. Taláromat is a szobában hagytam, mert melegem van, így csak a kedvenc pizsamám van rajtam. Ez pedig egy sárga topp, ami szorosan simul felsőtestemhez, és egy piros kockás hosszú szárú nadrág. Ebben nincs semmi ciki, vagy szégyellni való dolog, hogy esetleg ne adj Merlin, valakivel összefutnék, aki szintén csak tilosban sétál.
Van egy jó kifogásom, ami miatt biztos nem kerülök büntetőmunkára, ha egy prefektus, vagy tanár kap rajta az éjszakai bóklászásom közben. Csillagvizsgáló. Ez a célom, ahova éppen tartok.
Hogy mit mondok annak, aki megkérdezi mit csinálok? Hát Asztronómia házit. Könnyen elhihető, végül is idén is felvettem azt a tantárgyat, de csak mert szeretek elveszni a csillagokban. Megannyi formát fel tudnak venni és rengeteg csillagkép van, amit érdemes felfedezni.
Szaladó léptekkel haladok felfelé a torony csigalépcsőjén. Mezítelen talpam topog a lépcsőkövön. Széles mosollyal tekintek magam elé, hisz tudom mi fog várni. Tudom mit teszek ma és hogy egy kis csillagászat után, csak róluk leszek képes álmodni, más nem tereli majd el a fantáziámat olyan irányba, ami illetlen lenne. Mert az, valljuk be.
Ahogy a lépcső tetejére érek megtorpanok. Simon meg ... mit keres itt? Elkerekedett szemekkel nézek az előttem álló fiúra.
- Öhm ... szia. - mosolygok felé. Kicsit bátortalan léptekkel sétálok közelebb hozzá, mert senkire nem számítottam ma.


THANKS LIZZY :3
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Simon x Zoë

Vissza az elejére Go down

Simon x Zoë

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-