Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Hermione&Cormac
  Today at 20:58
Cormac McLaggen

A hónap posztolói
Bexley Wildfield
 
Gina Accipiter
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Perselus Piton
 
Luna Lovegood
 
Dane Seoras
 
Winifred Hill
 
Jade Wilson
 
Statisztika

Összesen 596 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Andrew Benedict

Jelenleg összesen 34392 hozzászólás olvasható. in 3189 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A Van Horne birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Uther van Horne
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 253

TémanyitásTárgy: A Van Horne birtok 2015-01-24, 09:46

First topic message reminder :


Eileen & Uther
Face to  face

[You must be registered and logged in to see this image.]


A Roxmortsi hétvégék egyikén történik meg az alábbi eset. Elérkezettnek látom az időt, hogy bepillantást engedjek nyerni a vélának mindabba, amely engem jellemez. A többi angyal közül van Jasmine járt itt, a többiek túl „fiatalok” még. Eileen-nek azonban tudnia kell, mekkora fába vágta a fejszéjét. Immár nincsen visszaút, odaadtuk egymásnak magunkat, testileg-lelkileg, így elfogad, vagy meghal. Illetve elfogad, és később hal meg, ha úgy alakulnak az események, amelyeknek láncolata talán korábban kezdődött, mint hogy egyikünk is megszületett volna. A faluból a térmágia repít a van Horne birtokra, természetesen nem a hoppanálást, hanem az általam kifejlesztett, logikus módon rúnákkal megtámogatott tiltott teleport varázslat segítsévével, amelyet sem figyelni, sem nyomon követni nem lehet. A lányt felkapom, bár mindez oly tiszta varázslat, nem fog még rándulást sem érezni, csak a táj mosódik el, mintha tündérport szórtak volna ránk. Hasonlít ahhoz az aranyszínre, amelyet a vállára is hintettem a billog elhelyezésénél. Érdekes lehet, hogy ha mindig oly komor az aurám, honnan ez az aranymánia. Ha ő valami sötét, denevérekkel övezett várra gondolt, amolyan Drakula-stílusban, tévedett. Rengeteg üveglappal díszített modern házról van szó, nyilvánvalóan a luxus jegyében, azonban jó messze a lakott településektől, Brighton irányában. A hegyekben természetesen, maga a ház is egy sziklaszirt tetején áll. A nappali közelében érünk talajt, hogy ott engedjem el a lányt. A sötétebb, alagsori tervek még várhatnak...
- Helyezd magad kényelembe, rögtön jövök. – Eresztem el a derekát, s igéretemhez híven el is tűnök az egyik ajtón. Dohányzóasztal, hatalmas kanapé, bőrfotelek díszitik a szobát, a kandallóban már barátságos tűz ropog. Nyilvánvalóan tartom a látszatot, hiszen a sötét varázslók nem szoktak kérkedni azzal, amit képviselnek.
words [You must be registered and logged in to see this link.] just for you [You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Uther van Horne
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 253

TémanyitásTárgy: Re: A Van Horne birtok 2015-02-02, 09:20


Eileen & Uther
Face to  face

[You must be registered and logged in to see this image.]


Az egyszer biztos, hogy kapcsolatunkat korántsem a romantika fémjelzi, viszont a semmiből olyan elsöprő a vonzalmunk a másik felé, amelynek gyakorlatilag megmagyarázathatlan az alapja. Egyszerre taszítjuk, és rántjuk magunkhoz a másikat. A lány talán sosem fogja tudatának minden szegletét megnyitni felém, mindig megmarad az a gőg, mellyel én is kezelem őt.
- Csupán megerősítésként, hogy tudd, nem olyan egyszerű velem, mint hinnéd. – Sugallom, mert már lemondtam arról, hogy félelmetesnek tartson. Van az a tekintély, amelyet másoktól könnyedén megszerzek, kicsikarok, attól viszont aki férfiként néz rám, nem is biztos, hogy szükség van rám. Elegendő lehet, ha mindössze a párjának kezel, és elfogadja azt, hogy más vagyok, mint a többi.
- A gonoszság szubjektív. Pusztán az eszközeim eltérőek a roxfort-ban tanultaktól. A szörny a lelkemből fakad, és te minden perccel a saját képedre formálsz. Csak tudnám, hogy miért hagyom. – Ebben az esetben viszont a korábbi kiméletlen jegességnek vajmi kevés nyoma van, odalépek hozzá, hogy átöleljem. Mindaz, amit tervezni szándékozom, egyre inkább tolódik egy másodlagos megoldás felé, amelyben van egy halvány remény arra, hogy életben hagyom. Talán mind az ötöt. Mindezt már a könyvtárszobában mondom, ahol láthatóvá válik a pentagramma. A pillantásából, s lelke rezdüléseiből érzem, hogy kissé meg van rettenve, legalábbis meglepődött.
Érzem benne a vívódást, hogy vajon milyen szerepe lehet benne. A kérdés szinte magától értetődő, ám azt tudnia kell, előbb szántam neki e szerepet, mintsem mélyebben megismertem volna. Mint hogy felhívta volna magára olyannyira a figyelmet, amelynek a rúnák ellenére is pokoli nehéz ellenállni. S nem mert véréből, sokkal inkább lényéből fakadó aurája az, amely elvarázsol, s hozzá láncol. Talán ez az oka, hogy az előbbi ölelésemet megtoldva végigsimítok a szőke tincseken, hogy magam felé fordítsam.
- Egy kis boszorkányság, amelyben neked is szerepet szántam. Megmutatom. – Engedem most el, és végiglépve a csúcsokon némán aktiválom őket, hogy beálljak végül középre. Érintéseim nyomán felsejlenek az angyalok alakjai, még az övé is. Áttetsző, szellemszerű látomások, amelyek most pusztán helyettesítik őket a jelenlét hiányában. Még az övé is ott van, nem kell most a helyére lépnie.
- Vannak az iskoládban olyanok, akik segítenek nekem. Dúl bennük a becsvágy, hogy többek lehessenek, mint amik. Közös erővel mindezt el fogjuk érni. A csillagok azt sugalják, közel van az az együttállás, amelyből hatalmat meríthetünk. Ám tudnod kell, azt, amit te képviselsz, senki más nem teszi. – Utalok arra, hogy nem véletlenül mentem bele az ultimátumba. Senkire nem vagyok képes nőként tekinteni, amely számomra is furcsa, ám mégis egyre természetesebb része az életemnek.words [You must be registered and logged in to see this link.] just for you [You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Van Horne birtok 2015-02-01, 22:38Uther & Eileen


A kérdésére fölöslegesnek vélem a válaszadást, már csak azért is, mert ő is tudja, hogy nem volt finomkodó, de e között, és a mindenki más számára taszító között igencsak éles különbség van a szememben.
- Nem szükséges képekkel bombáznod a tudatomat, jól emlékszem mindenre. Másként látjuk a dolgokat, pusztán erről van szó.
S nem is értem igazán, hisz saját bevallása szerint is sokkal rosszabb dolgokra képes ennél, akkor az eddigiek miatt miért kellene annyira félnem tőle, hogy netán még reszkessek is. Egyébként sem részem az ilyesmi, ritkán félek, s ha félek is, azt leplezem, bár előtte nehéz lenne a köztünk lévő kapocs miatt, de mindenképpen megpróbálnám hamar kiűzni a lelkemből a dolgot. Nem mondom, hogy egyszerű lenne, de kitartó némber vagyok.
- Miből gondolod, hogy el akarok érni bármi hasonlót? Ez nem így megy, ha mi gondolunk magunkról valamit, azt senki sem képes megváltoztatni, csak ha mi magunk is hajlunk rá, hogy elhiggyük, úgy van. Te gonosznak tartod magad, és egyébként sem ismerlek olyan jól, hogy azt mondjam, biztosan nem vagy az, maximum szeretném hinni, hogy nem így van.
Ugyanakkor tudom, hogy nem véletlenül vannak rossz érzéseim is vele kapcsolatban, épp ezért eszemben sincs megváltozatni, én csupán idomulok a helyzethez, amit sajnálatos módon nem én irányítok. Zavar, de nem tudok mit tenni ellene.
Követem, és nem szólok egy szót sem, bármi is az, csak túl akarok esni rajta. Nem mondom, hogy egyes esetekben nem maradnék meg a jótékony tudatlanságban, de ha ő másként óhajtja, úgysem engedné meg. Nem fogok elalélni a könyvtárszoba méretei miatt, valóban letaglózó, de mivel tudom, hogy valami kellemetlenség vár még rám, ezzel nem foglalkozom, az vesse rám az első követ, aki képes lenne megtenni. Egyszerűen most ez nem érdekel.
- Na ez nem sok jót jelenthet.
Állapítom meg csendesen, a pentagrammát járva körbe, de arra gondosan ügyelek, hogy még véletlenül se érjek hozzá. A körök aggasztanak, és számolgatok fejben, nem csak neki van szeme, nekem is, és az ismerőseimnek is, és bár soha senki nem kapta rajta semmin, de vannak lányok, akikkel gyakrabban látni, egyről tudok név szerint is, aki a téli szünetben a közelemben volt, ha bajba kerültem volna.
- Miért mutatod ezt meg nekem, és mi célt szolgál?
Nem kérdezem, hogy mi ez, mert tudom, de a többire csupán ötleteim vannak, ám egyik sem sokkal kellemesebb a másiknál, és nem akarom, hogy valami olyasmi derüljön ki, hogy az egyik ágán bizony az én helyem van. Túlságosan nagy pofára esés lenne…

Vissza az elejére Go down
Uther van Horne
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 253

TémanyitásTárgy: Re: A Van Horne birtok 2015-01-30, 12:08


Eileen & Uther
Face to  face

[You must be registered and logged in to see this image.]


Miután a trió távozott, akkor fordulok a szőkeség felé  a kérdésemmel, miután úgy tűnik, hogy nem túlzottan érdeklődik a felkínált édes ital iránt. Tévedtem, amikor azt hittem, hogy ilyesmik felé vonzódik, vagy netán édesszájú. Alkoholtartalma elenyésző, a csokoládé inkább vágyfokozó, de így hagyjuk is, ne vesztessünk rá időt. Sokkal inkább az érdekel, amit rólam gondol. Érdekes, hogy korábban pusztán megmosolyogtam, hogy ha csinosnak lát, gondolatai mulatságosnak tűntek, foszlányoknak, amely ellen többségében küzdött, ám ahogyan elkezdtek azokat komolyan gondolni, én is változtam. Összekapcsolódtunk, s megtanultam meglátni a véla felszínt alatt a dacos hercegnőt, akit nem érdekelnek hallhatatlanságea törő arrogáns terveim, maga mellé húz le, holmi átlagos szintre. Pedig mi ketten sosem lehetünk átlagosak. Vérünk, származásunk, de leginkább tetteink emelnek ki a tömegből, ezért is vagyunk itt. A kötetlen szórakozásról szó lehet, ám amit most megosztanék vele, azt nem lehet volna túl ildomos az iskolában. A házamba az angyalok egyikét sem invitáltam, ha sor is kerül majd erre, az csakis egyszerre lehetéséges, hogy egyik se érezze magát kivételezett helyzetben, az a vélalány jussa.
- Akkor eddig túlzottan finomkodó lettem volna? – Kérdezem, s mindkettőnk fejében megjelennek a közös emlékek. A kviddicspályán történt szörnyeteg támadása, a kilátóban történt elvakultságom, vagy akár az, hogy képes voltam vele is durván bánni, amiért pofon is csapott. Ezek azonban mind eltörpülhetnek amellett, amire valóban képes vagyok. Felcsattanó válaszára tisztán, nyugodtan válaszolva kérdezek vissza.
- Mindenképpen el akarod érni, hogy ne tartsam magam szörnyegetegnek? – Felpattan, ez viszont már meglep, nem biztos, hogy fizikai vonzatot adtam volna ennek a mainak, ám legyen. Magam is megemelkedem, a teljes igazságot még nem tudhatja meg, ám ha legalább középtávon kénytelen vagyok az ígéretemhez tartani magam, akkor elvárhatja az őszinteséget. A velem egykorú európaszinten kötötett paktumnak, amelynek tagja, s lényegében feje vagyok, kötött szabályai vannak, miszerint belső ügyeinket tilos külsősökkel megosztani, ám az, amit az angyalokkal véghezvinni, nagyon is a saját dolgom. Mellé lépek, és mutatom az utat. Újfent meglep a magabiztossága, lassan már kezdhetném megszokni. Nem megyünk messzire, még csak titkos folyosók vagy sötét alagsorokra sem kell számítani. A könyvtárszoba az, amely most kicsiny utunk végcélja lesz. A szoba nem mellesleges hihetetlen szintű tudásról árulkodik, méreteiben pedig nagyobb a Roxfortban tapasztaltéhoz. Látszik, hogy évezredes gilmore-ok vannak itt felhalmozva. Mégsem ezért jöttünk. A szőnyeg arébb siklik, amint egy ponthoz érek, és alatta felsejlik a pentagramma. Az ötágú idézőcsillag végpontjaiban, és közepén is egy-egy személynek kialakított kis kör van. Összesen hatan kellünk majd hozzá. Egyenlőre még csak vizslatom a reakcióját. Még mindig nehéz a döntés, hogy meg kell majd halnia. Mind az ötüknek. Ám célok nélkül mi értelme a létezésnek.words [You must be registered and logged in to see this link.] just for you [You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Van Horne birtok 2015-01-28, 21:50Uther & Eileen


Az alkalmazottak felé bólintok, nem újdonság a létük, nekünk is vannak, szóval egyáltalán nem lep meg a dolog, sőt. Csodálkoznék, ha nem lennének, bár azért kíváncsi lennék, hogy kit szolgálnak ki, mikor Uther nincs itthon.
- Örvendek, Eileen vagyok!
Nyújtok nekik kezet a bemutatásuk sorrendjében, elvégre így illik, illetve hát, anyám szerint ne az aljanép nyújtogassa a kezét, nálunk ilyet nem is dívik, szívrohamot kapna a szentem rögtön. Nekem nem derogál a dolog, és szerintem soha nem is fog, nem vagyok olyan. Mikor mennek, barátságosan intek utánuk, a csokoládélikőr nem biztos, hogy kell, nem szoktam alkoholt inni, talán már egy kevéstől is becsiccsentenék, és az nem biztos, hogy jó ötlet lenne.
- Nem tudom, majd akkor válaszolok, ha mutattál valamit, ami valóban taszító lehet mindenki más számára.
Ötletem sincs, mi lehet ez az egész, egyelőre nehezemre esik túlságosan komolyan venni a dolgot, de azért igyekszem. Ettől még elég hamar leesik, hogy nem a könnyed szórakozás reményében vagyunk itt, és már megint valami hajmeresztő dologra készül. Tudhattam volna, kutyából nem lesz szalonna.
- Szóval ezért hoztál ide? Mindenképpen el akarod érni, hogy féljek tőled?
Alighogy visszaültem, már fel is kelek a kanapéról. Én ezt nem értem, az egész embert nem értem, mintha az lenne a legnagyobb problémája, hogy nem félek tőle. Miért kellene? Mert mindenki azt teszi? Én nem vagyok mindenki, és soha nem is leszek. Ha ez zavarja, akkor nem kellett volna ennyire mélyen beleásnunk magunkat az egészbe.
- Na… gyerünk, mutasd azt a valamit, essünk túl rajta minél hamarabb.
Talán dühös vagyok, jó, nem csak talán, valóban az vagyok, szikrát szórnak világos zafírjaim, és körbenézek, mintha azt próbálnám kitalálni, merre, az arra. Egy ilyen felvezetés után én ugyan nem fogok nyugton ücsörögni, és kivárni, hogy vajon mikor mutatja majd meg azt, amiről beszélt az imént. Nem, türelmes vagyok, ha van rá okom, most határozottan úgy érzem, hogy nincs.


A hozzászólást Eileen Cavanaugh összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-02-01, 22:14-kor.
Vissza az elejére Go down
Uther van Horne
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 253

TémanyitásTárgy: Re: A Van Horne birtok 2015-01-28, 11:11


Eileen & Uther
Face to  face

[You must be registered and logged in to see this image.]


Már máskor is elraboltam őt, többek között amikor a kilátóhoz mentünk. A dolog nyitja, hamarabb visszatérni, minthogy hiányolni kezdjék. Mikor kerülhet erre sor? Tanórák alkalmával többek között. A többség most a falus eltávot élvezi, estig biztosan van időnk, az engedélyt már év elején leadta, így senki nem keresné indokolatlanul, ha pedig valami gond lenne, az angyalok szólnak időben, s Eileen visszatérhet az iskolába. Anyámmal biztosan nem fog találkozni, gyermekkorom óta nem láttam, eltűnt, hogy megtörtént az a véres esemény, amely beárnyékolta, s egyben marandandóan meghatározta életpályámat. Talán megtehettem volna, hogy nem követem a sötét hagyományokat, fényes páncélú lovag lesz a történtek hatására, hogy saját döntésem alapján nyissak új fejezetet a Van Horne dinasztia történelmében. Ám úgy véltem, mindaz, ami eldöntetett, az ostoba döntések sorozata, s egymásra gyakorolt hatása volt, én többre lehetek képes, túlszárnyalhatom őket. Nem szükségszerű az őrület. A ház immár az enyém, szolgák neveltek fel, anyám halottnak van nyilvánítva, akár ez így is lehet, ám titkon én érzem, egyszer még visszatérhet, s kérdés, hogy az kire milyen hatással lesz. A valaha élt legsötétebb varázsló, még a sötét nagyurat is beleértve. Az egykori mentoromat szintúgy.
A vélalány a karijamban jól tűri a számára még újszerű teleportációt, a haja száll csak valószinűtlenül ezüstös fénnyel, amelyen sikerül rajtafelejtenem a tekintemet. Döntése nyomán valóban egy párrá nőttük ki magunkat, ám az én szabályaimmal. Amit aztán gyorsan kiegészített, s úgy tűnt, meglepődött hogy elfogadtam az ultimátumot. Elengedem őt, amikor végre talajt fogunk, ezúttal bokáig érő hosszú kabát van rajtam, amely még a levegőben való utazástól meglebben cseppet, mielőtt a hátamhoz tapadna ismét. Vetek még rá egy határozott pillantást, itt már végképp én vagyok a házigazda. Pár perccel később térek vissza, a nyomomban három szolgálóval.
- Lester, komornyik, Gordon, lakáj, és Peyton a házvezető. – Mutatom be őket szépen sorban. A nőt nem véletlenül hagyom utoljára, nem tiszteletlenségből, ám vele lesz legtöbbet kapcsolatban. Lester öregedő, bajuszos, vidám tekintető fickó, Gordon szigorú pipeckőc de gondos alkalmazottnak tűnik, míg a mindenesem főleg az étkezéseimért felelős, csak ostobán hangzana szakácsnőként aposztrófálni. Udvariasan megvárják, míg Eileen kezet nyújt. Lester végül egy tálcát helyez a dohányzóasztalra, amelyen megbontott csokoládélikőr van, mellette két pintes üvegpohár. Biccentenek, és már távoznak is. Ha a lány visszaül, mellette foglalok én is helyet.
- Azt mondtad, nem félsz tőlem. Ez akkor sem fog változni, ha mutatok valamit, valóban taszító lehet mindenki más számára? – Kérdezem érdeklődő hangon. Azt eddig is tudta, hogy nem vagyok egy szentéletű, látta a varázslatomat a kviddicspályán, és minden alkalommal éreztettem vele, minden amely emberi, tökéletesen távol áll tőlem. Közvetlenül mellette ülök, s úgy játszom a tincseivel, mintha nem is halálos dolgokról beszélnék. Ismét én volnék a macska ebben a párharcban?words [You must be registered and logged in to see this link.] just for you [You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Van Horne birtok 2015-01-26, 22:02Uther & Eileen


Nem mondom, hogy megnyugtat a tény, tiltott mágiát használ, és minden létező szabályt megszegek azzal, hogy elhagyom az iskola területét, és nem Roxmortsba megyek. Ettől függetlenül nem mondtam nemet egyszer sem, sőt, rögtön rábólintottam, érdekelt, honnan jött, még ha az anyja nem is. Tőle sem féltem, szó sincs erről, de nem éreztem kellemesnek ama lehetőséget, hogy megismerjek egy férjgyilkost.
Furcsa volt, mintha repülnénk, csak éppen sokkalta gyorsabban, mint az megszokott volna, akár seprűn, akár a szárnyainak segítségével. Nem képzeltem el, hol lakhat, butaság, akkor csalódna az ember, nem mondom, hogy nem illene hozzá valami szellemkastély, de olyanban nem igazán laknak emberek. Még varázslók sem nagyon, de aztán ki tudja, biztos vannak olyan dilis egyedek is, akik ezt találják nyerőnek.
A sziklaszirtről azért nincsenek éppenséggel pozitív élményeim, de nem fogok nekiállni hisztizni miatta, távol álljon tőlem. A ház kellemes, az biztos, modern, letisztult, elegáns. Azt hiszem, illik hozzá, még akkor is, ha ez tulajdonképpen a családja révén lesz majd egyszer az övé.
- Rendben.
Bólintok rá könnyedén, bár egyelőre oly kényelmesen biztosan nem fogom érezni magam, de azért próbálkozom. A kanapét találom a legmegfelelőbbnek, mert hát, mégiscsak amolyan pár lennénk mi ketten, hogy nézne ki, ha egy-egy fotelban ülnénk? Ha ő másként látja, majd abba ül, különösképpen nem fogom zavartatni magam miatta, csupán megjegyzem a jövőre nézve.
A kandalló lángjaiba réved el tekintetem, és fura, de már megint elég pikáns gondolataim támadnak, holott azt hittem, el fog múlni, ha túlesek a tűzkeresztségen. Neeem, sőt, még rosszabb lett, szerintem a bagzó macskák sem gondolnak ennyit ilyesmire. Szörnyű vagyok.
Hátradőlök a kanapén, egyik lábam keresztbe vetem a másikon, és úgy várakozom, miközben csendesen nézelődök…
- Nagyon szép ház!
Szólalok meg, amikor visszatér, akár egyedül van, akár nem.
Vissza az elejére Go down
Uther van Horne
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 253

TémanyitásTárgy: A Van Horne birtok 2015-01-24, 09:46


Eileen & Uther
Face to  face

[You must be registered and logged in to see this image.]


A Roxmortsi hétvégék egyikén történik meg az alábbi eset. Elérkezettnek látom az időt, hogy bepillantást engedjek nyerni a vélának mindabba, amely engem jellemez. A többi angyal közül van Jasmine járt itt, a többiek túl „fiatalok” még. Eileen-nek azonban tudnia kell, mekkora fába vágta a fejszéjét. Immár nincsen visszaút, odaadtuk egymásnak magunkat, testileg-lelkileg, így elfogad, vagy meghal. Illetve elfogad, és később hal meg, ha úgy alakulnak az események, amelyeknek láncolata talán korábban kezdődött, mint hogy egyikünk is megszületett volna. A faluból a térmágia repít a van Horne birtokra, természetesen nem a hoppanálást, hanem az általam kifejlesztett, logikus módon rúnákkal megtámogatott tiltott teleport varázslat segítsévével, amelyet sem figyelni, sem nyomon követni nem lehet. A lányt felkapom, bár mindez oly tiszta varázslat, nem fog még rándulást sem érezni, csak a táj mosódik el, mintha tündérport szórtak volna ránk. Hasonlít ahhoz az aranyszínre, amelyet a vállára is hintettem a billog elhelyezésénél. Érdekes lehet, hogy ha mindig oly komor az aurám, honnan ez az aranymánia. Ha ő valami sötét, denevérekkel övezett várra gondolt, amolyan Drakula-stílusban, tévedett. Rengeteg üveglappal díszített modern házról van szó, nyilvánvalóan a luxus jegyében, azonban jó messze a lakott településektől, Brighton irányában. A hegyekben természetesen, maga a ház is egy sziklaszirt tetején áll. A nappali közelében érünk talajt, hogy ott engedjem el a lányt. A sötétebb, alagsori tervek még várhatnak...
- Helyezd magad kényelembe, rögtön jövök. – Eresztem el a derekát, s igéretemhez híven el is tűnök az egyik ajtón. Dohányzóasztal, hatalmas kanapé, bőrfotelek díszitik a szobát, a kandallóban már barátságos tűz ropog. Nyilvánvalóan tartom a látszatot, hiszen a sötét varázslók nem szoktak kérkedni azzal, amit képviselnek.
words [You must be registered and logged in to see this link.] just for you [You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Close your eyes, and you'll see that you're really need!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Van Horne birtok

Vissza az elejére Go down

A Van Horne birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Similar topics

+

Similar topics

-
» Földesúri birtok
» Földesúri birtok
» Yamanaka birtok
» Hazukage birtok
» Nara birtok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Otthonok-