Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 13:55
Megan Smith

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 13:20
Tim Roberts
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Megan Smith
 
Christopher Graves
 
Adam Jericho
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39886 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Gareth & Saga

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga 2015-05-11, 21:28

A filmnézést felajánlottam hiszen azért mégsem léphetek le csak úgy mikor szállást és éltet is kaptam habár nem kértem. És azért egy filmnézésben nincs semmi rossz. persze arra a kijelentésére, hogy szeretne velem beszélgetni a filmnézés előtt, lemerevedek. Ha megint Blair lesz a téma felkötöm magam. Én mér kitöröltem az életemből a gyermekkor barátomat. Elváltak útjaink és ez így van rendjén, egy ideig fájt, mert hát az ember ha az egyetlen barátját veszíti el piszkosul össze tud törni, de túl tettem magam rajta, azt se tudom hol van Blair, és így szerintem jobb is.
Gareth látszólag jó barátja, nagyon is jó barátja, ám nem hiszem, hogy túl sokat látná a cimboráját. Én szeretném végleg elfelejteni azt a férfit, nem akarom, hogy bárki emlegesse, én új életet kezdtem és szeretném ezt folytatni.
-Ha Blair-ről van szó akkor most hagyjuk, nem akarok róla beszélni. - Lehet otrombaság így beszélni azzal aki vendégül látott, de ez a téma kényes és nem a kedvenceim közé tartozik, ohh, de még mennyire, hogy nem.
Ez az élet rendje, megélsz valamit majd tovább lépsz, semmi sem tart örökké, ez ilyen. Gareth is jobban tenné, ha tovább lépne és nem Blair-re várna örökké, Ő nem fog feltűnni, van egy olyan érzésem, hogy sohasem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Gareth & Saga 2015-05-03, 14:56

Bevallom kicsit bánt, hogy már elmegy. De, amit mondott soha nem tudom elfelejteni, hogy velem egy filmet? Blair barátnője? Erre nem látszólagosan nagyot nyelem és a lehető legnagyobb örömmel nézek vele filmet. Ezen, egy ideig muszáj volt elgondolkoznom, de inkább a hátra hagyott idő elteltével azért, még is csak szeretnék vele filmet nézni. Ígéretet tettem Blairan, hogy most és mindörökké vigyázni fogok rá. Muszáj lesz, egyszer vele, most és mindenkorra beszélni. De ha elszeretne menni, ám legyen de akkor is az életem árán megfogom védeni.
Nézd Saga!Mielőtt, elmennék filmet nézni szeretnék veled beszélgetni.- Sóhajtottam, egy nagyot és valószínűleg, hogy a tekintetemből láthatóan tényleg komolyan szeretnék vele beszélgetni. Igen! Nem az a fajta típusú ember vagyok, aki csak leül és egy filmet néz, hanem sokkal többről van szó. Nyilván való, hogy nem rosszra gondolok de akkor is. Szeretném ha itt maradna, de nehezen még is tiszteletben tartom a döntését. Egyszerűen nincs, más mód vagy is van, de nem tudom, mikor fog eljönni Blair, hogy itt maradhasson. Egyszerűen, minden megváltozott lehet, hogy nem minden ha csak nem én? Soha, nem lennék olyan ostoba, hogy elszeressem a legjobb barátom nőjét. Képtelen vagyok rá és kész, nekem amúgy is ott van Adria aki dolgozik és hetente 1x2 jön haza hozzám. Persze nagyon hiányzik de ez van. Nem tudok mit csinálni. Mind azon által tényleg szeretném vele megbeszélni a dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga 2015-04-19, 19:56

Persze nem megszokott a számomra az, hogy egy vadidegen férfi előtt ülök pizsamában, de a helyzet így hozta és ha kézzel-lábbal akartam volna tiltakozni akkor sem sikerült volna. Nem ezt hívják a sors jobb horgának? Dehogynem. Természetesen ettől függetlenül holnap szeretnék a sarkamra állni és elintézni, hogy új szállást kapjak. Persze az nem lesz ugyanolyan, mint a saját lakásom, de lényegében minden jobb, mint hontalannak lenni, nemdebár?
Furán nézek kicsit a férfira, hiányozni, én? Igen, valóban zavar, hogy majdnem mindenhonnan Blair köszönt vissza rám, de nem különösebben érdekel. Én így is úgy is feszélyezve érezném magam.
-Elhiszem, hogy nem ártanál nekem, tényleg elhiszem. De világ életemben egyedül voltam és ezen képtelen vagyok változtatni. - Nem akarom megbántani, ez a tiszta tény. Mindig magamra utalva éltem és lehet ez az oka annak, hogy zárkózott vagyok.
-Nem köszönöm! - Egy mosolyra is telik tőlem.
-Esetleg van valami filmed amit megnézhetnénk? Nem hiszem, hogy képes volnék álomra hajtani a fejem. - Ha már olyan modortalanul lelépek holnap akkor legalább amíg itt vagyok ne legyek bezárkózva az ideiglenes szobámba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Gareth & Saga 2015-04-14, 19:09

Nagyon jól áll neki a pizsama,mintha ráöntötték volna. De persze tudom, hogy most mi is járhat a fejében. Az lehetséges, hogy az ilyen emberek nem  a jóról híreseg, de én igen! Persze megtudok ölni, egy Ex- halálfalót ha ezt kapom parancsként, másrészt meg miért ne lehetnék kedves? Igaz? Sőt mi több annak nagyon is örülnék ha itt maradna, mert bármelyik pillanatban bekopoghat a pajtásom az az Blair! Tudom, hogy nem nagyon szereti a társas embereket, és bármennyire szeretném, hogy maradjon de ha elszeretne menni, akkor csak tessék. Utjára engedem remélem, azért egyedül boldogulni fog. No, de mindegy hiszen így is  úgy, is majd én fogok kapni a haveromtól, de ha egyszer ezt kell tennem akkor csak hajrá.
Biztos, hogy ezt szeretnéd? Hidd el én nem ártottsm neked és nem is szeretnék, de ha ezt szeretnéd akkor remélem, hogy sikerrel fogsz járni, és biztonságban helyezed magad, mert... Figyelj! Az egész házam tele van a legjobb haverom képével ha ez zavar téged, akkor csak szólj és leveszem nem tartom vissza. Megmondom az őszintét, igaz, hogy néhány órája ismerlek, de nagyon fogsz hiányozni- Mikor befejreztem, az evést majd elpakoltam magam után, de mivel nem vagyok szemtelen ezért megkérdezem, hogy kér-e még enni.
Kérsz még ?- Óvatosan megkérdreztem, majd ismét leültem vele szembe. Tudom, hogy zárkózott, de utóbb meg kell nyílnia, nem bújhat el örökre a saját árnyékában rejtőzve.
Vissza az elejére Go down
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga 2015-04-08, 11:18

Nem szándékosan jöttem ki törölközőben, egyszerűen csak nem akartam vissza venni a poros, füstös ruhámat és reménykedtem benne, hogy ennek a férfinak van valami kölcsön ruhája vagy nem is tudom. Gondosan magam köré tekertem a törölközőt, de sajnos így sem sokat takart. Nem csupán a hajam volt vörös, az arcom is ezt a színt öltötte magára. Nekem ez épp eléggé kínosan alakul, a férfi pillantásai pedig csak fokozzák a zavarom. Biztosan jól döntöttem, hogy eljöttem vele? Hogy lehetek ennyire óvatlan? Egy akasztást érdemelnék minimum.
Követem abba a szobába ahol a ruhák vannak elméletileg. Kipakol pár pizsamát majd távozik a szobából. Sóhajtok egyet és pár percig játszom a gondolattal, hogy kiugrom az ablakon és eltűnök innen, de aztán gyorsan elvetem, egyrészt mert amilyen magas a nyakamat törném, másrészt eddig nem történt semmi, miért menekülnék? De utálok bizonytalan lenni.
Miután pizsamát öltöttem magamra lassan elindulok le a konyhába. Megkordul a gyomrom az étel illatára. De megkondul a fejemben a vészharang, sose egyél olyan ételből amiről biztosan nem tudod, hogy ehető.
Leültem vele szemben az asztalhoz és figyeltem ahogy eszik.
-Jó étvágyat! - Motyogom el majd óvatosan belekanalazok az ételbe és megkóstolom, finom. Vagy egyszerűen csak éhes vagyok és kimerült, nem tudom.
Még mindig gyanakvó vagyok a férfival szemben hiszen az önzetlen kedvesség, segítőkészség bizony ritka.
-Reggel elmegyek. - Mondom halkan, el kell mennem, mert ez így nagyon nem jó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Gareth és Saga 2015-03-16, 12:37

Mikor megláttam törölközőbe rögtön elállt a szavam. Néma csendet ismét én borítottam. Nem tudtam, mit mondani legfőképpen kérdezni, hisz még mindig teljesen elvagyok varázsolva. A combjai, a vállai mind mind tökéletesek csak talán a törülköző takarta el a legnagyobb látványt, de ezzel most nem szeretnék semmi kockáztatni hiszen, nem tehetem tönkre a legjobb barátom életét pláne, ha a csajával lefekszek, vagy ha lefeküdnék de ilyenről még szó sincsen. Aztán a néma csendet most végleg megtörtem.
Gyere.. Mutatom hol tudsz öltözködni. Nem csak az én ruháimat tudod felvenni hanem régen lakott itt, valaki és itt hagyott pár ruhát, gondoltam az neked megfelel. De van pizsama- Kinyitottam, egy szekrényt és mindenféle ruhák és 1-2 pizsama is volt köztük. Magára hagytam, hogy nyugodtan öltözhessen majd a vacsorát is elkészítettem. Idegességemben bekaptam a pipámat és fújtam, egy füstöt ami meglehetősen, minden idegszálamat kellemesen megnyugtatja. Mikor kilép az ajtón ismét néma csend borít mindenütt, majd rá pár perc múlva megszólalok.
Nagyon jól nézel ki- Dícsérem közben udvariasan felállok kihúzom neki a széket tudatára adva, hogy kényelmesen helyet foglaljon. Minden ki volt készítve a kis asztalkámra majd Sagával szemben ültem.
Hát akkor jóétvágyat- Mondtam neki, azzal komótosan falatozni kezdtem. Néma csend borította a házamat és ezt végképp nem szeretem hiába, vagyok itthon egyedül mindenkivel társalogni szoktam. De hát ő egy olyan lány, aki nem nagyon létesít kapcsolatot bárkivel. Szerintem nem velem van a baja és ezt is megértem mert elmondta, de azért tiszteletbe tartom majd vacsora után szeretnék vele egy kicsit beszélgetni.
Vissza az elejére Go down
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga 2015-03-14, 12:35

Nem igazán férek meg az emberek mellett, már gyerekkoromban is jobban szerettem egyedül játszani, nem igényeltem más gyerekek társaságát. Blair volt akit közel engedtem magamhoz, de hát Ő sincs már az életemben ahogy a szüleim sem akikkel azért jóval szorosabb volt a kapcsolatom. Idővel talán sikerül kiépítenem valamennyire a bizalmat magamban mások iránt, de nem tudom ez vajon mikor fog sikerülni.
Miután megmutatta a szobát és a fürdőt már is kissé jobban éreztem magam, egy forró zuhany mindent megold.
-Egy kicsit talán éhes. - Ha már vendégül látnak nem illik mindent visszautasítani, lehet nem bízom benne, de azért faragatlan tuskó sem vagyok.
Miután lezuhanyoztam ezerszer frissebbnek érzem magam és a kedvem is kicsivel jobb, mint előtte. A ma estém rémes volt, szerintem nem csoda ha ki voltam akadva egy csöppet. A hajamat kiengedtem had száradjon meg és elindultam a konyhába, hogy vendéglátómat most már egy kicsivel jobb stílusban köszönthessem.
-Szia! Sikerült lezuhanyoznom, köszönöm! - Na igen, nem vagyok az a beszédes típus, azt se nagyon tudom miről is társaloghatnánk. Egy valamiről azonban nem akarok szót ejteni és az Blair, Őt kitöröltem már az életemből.
Csak néztem, hogy mit csinál, ennyit arról, hogy majd felhozok egy témát, hogy mégse tűnjek némának, de csupán eddig jutottam. nem jó kezdés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Gareth&Saga 2015-03-05, 10:52

Valószínűleg, hogy nem egy társas lény akkor is megszeretném ismerni. Ott állt a bejárati ajtó előtt és megmutattam neki a vendég szobát és a fürdőszobát.
Magadra hagylak! Nem vagy se éhes se szomjas?- Mosolyogva megkérdeztem tőle, majd elmentem vacsorát készíteni közben válaszát vártam. Láttam nem nagyon szereti ha a közelébe vagyok megértem. Tiszteletbe tartom, hogy egyedül szeretne most lenni. Átérzem, amit érez hisz egy cipőben járunk. Valami oknál fogva egyszerűen nem tudom kordában tartani, hogy itt maradhasson. Remélem azért majd a későbbiekben feloldódik. Ezért is próbálok kitalálni egy igen hasonló sztorit miért maradjon. Blairt pedig várom mikor bukkan fel és talán itt tudom tartani.
Vissza az elejére Go down
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga 2015-02-23, 23:44

Talán fura vagyok, de ez van, már nem igen fogok változni sem. Sajnos nem tudok bízni az emberekben, tudom, hogy nem mindenki érdemli meg a bizalmatlanságot, de nem tudom odaadni csak úgy bárkinek. A munkatársaimat is évek óta ismerem mégse bíznám egyikőjükre sem az életem. Pedig az aurorok jó emberek, legalább is a jó oldalon állnak, bíznom kellene bennük mégse tudom magam rávenni. Így hát szerintem nem meglepő az, hogy ebben az idegen férfiban nem bízom. Csak úgy megjelent és az a hirtelen nagy ember szeretete nekem gyanús. Aurorként pedig minden embert megnézek, és bár azt mondja Ő is auror még soha nem találkoztam vele ezelőtt.
-Ki van zárva, nem, holnap reggel szállodába megyek, erről nem nyitok vitát. nem ismerlek, mondhatod magad annak akinek csak akarod, nem bízom benned. - Talán kicsit felindultabban válaszoltam a kelleténél, de nem ismerem, feltűnik a semmiből, előad egy mesét és aztán arra kér 5 perc ismeretség után, hogy maradjak mindig mellette..ez már teljesen pszichopata viselkedésre vall és megrémiszt.
Ahogy kinyitja az ajtót pár másodperces dilemmázás után belépek, mert már fáztam kissé odakint. Megállok egy nappaliszerűség közepén és meg se moccanok. Annyira nem érzem jól magam. A saját házamba vágyom, a saját ágyamba és a saját magányomba.
Már szeretném megvenni az új házam ahol megint csak én leszek majd. Jobb egyedül, de tényleg. Blair mindig megértette ha magányra vágytam, nem erőltette rám magát, de ha kellett egy támasz akkor ott volt. Kár, hogy ez már tényleg csak a múlté. Egy lezárt fejezet, a barátságunk vége. Egyszer minden véget ér és ebbe bele kell törődni, gyerekként buta fejjel úgy voltam vele, hogy a mi barátságunk csak azért sem fog véget érni, de megtörtént. Ez a dolgok rendje, mindenki ment a saját útjára.
Ha tudnám milyen gondolatok járnak a férfi fejében hát már menekülőre is fognám.
-Esetleg egy vendégszobát mutatnál, és lezuhanyoznom is kellene.. - Ejtem ki halkan a szavakat. Úgy érzem még nem ért véget ez a mai nap, pedig már jó volna a hotelszobámban pihenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Gareth & Saga 2015-02-12, 20:42

Tényleg fura, kicsit a lány és mondta Blair hogy vigyázzak rá. Na és persze vele mert még nem ismer engem és ez természetes. Blair kért meg, hogy óvjam őt amíg távol van, és ha megpróbálom elszeretni tőled a kedvesét akkor nem maradok élve. De tudhatná Blair, hogy nekem nagyon rosszul megy az udvarlás. Általában ő segített nekem mindenben, amikor még fiatal voltam. Na, jó most se vagyok öreg csak na...épp ezért, szeretek pipázni mert mindig megnyugtatja az idegeimet. Megígértem, a legjobb haveromnak hogy vigyázni fogok a barátnőjére mert bármikor betoppanhat hozzám, és valami kielégítő választ kell mondanom neki, hogy miért ne menjen szállodába. Mikor mentünk már, majdnem a házamhoz közel jártunk ekkor eszembe jutott valami.
-Nézd...szeretném, ha ott maradnál velem minden nap és nem szeretném, ha szállodába költöznél. Nekem is meg van a saját életem. Megértem, hogy ilyen vagy és ezt el is fogadom. De, kérlek maradj mindig mellettem..bármi is legyen vagy lesz a fő, hogy mellettem legyél.-Mondtam neki aggódó képpel, mert nem szeretném ha tényleg bármi baja esne és akkor engem Blair kinyírna. Tényleg ő a legjobb haverom, és megtudom neki mutatni hogy én is képes vagyok másokra vigyázni. Nem, egyszer mentettem meg neki, az életét és így lettünk nagyon jó barátok. Csak, hát az eltűnése kicsit lesokkolt, és nem tudok semmit. Legutóbb ennyit mondott nekem, ha találkozok egyszer egy vörös hajú lánnyal, akkor az az ő barátnője akit nagyon nagyon szeret. Mindig vigyázzak rá és ne vesszem szem elől, mert ha igen akkor nem élem túl azt a napot. Ez volt, az utolsó amit a fülembe hallottam csengeni. Lassacskán, már el is értünk a házba ajtót nyitottam és előre engedtem majd szépen magam után bezártam az ajtót.
-Hát.. Itt lakom remélem tetszik! Nézz szét nyugodtan addig főzök egy jó forró teát.- Mondtam kedvesen mosolyogva Sagának és elmentem teát főzni. Persze itthon, nem használok varázslatot csak, amikor kell mondjuk a takarításhoz. Hamarosan kész lett a tea majd hagytam még, hagy nézzen szét nyugodtan. Nagy levegőt vettem, majd hátulról végig néztem és ez járt a gondolatomba, hogy milyen szerencsés az én barátom. Adriával, már régtől nem találkoztam és most nagyon hiányzik nekem. De, legalább itt van Saga akivel mindig beszélgethetek meg minden egyéb dolog. Remélem, azért majd jóban leszünk és hamar megfog kedvelni. Mert én bizonyára egy vendég szerető ember vagyok.
Vissza az elejére Go down
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga 2015-02-11, 16:53

Nem igazán azzal van bajom, hogy kedves hozzám. Egyszerűen ehhez nem vagyok hozzá szokva. Egyetlen embert engedtem eddig közel magamhoz és az Blair volt senki más. Még néha vele se éreztem magam túl jól, olyan érzés volt mintha csak útban lennék neki pedig ezt Ő soha nem éreztette velem. Én alapjáraton ilyen tartózkodó vagyok, félek az emberi kapcsolatoktól. Ez a férfi is kissé túl közel kerül az aurámhoz, belép a személyes terembe és ez nem tetszik, szeretem megtartani a 3 lépés távolságot ha lehet. Persze a munka az más, ha el kell kapni egy sötét varázslót vagy egy szökött rabot akkor természetesen ezeket a rigolyákat mellőzöm, de utána napokig úgy érzem mintha minden erőmet kiszívták volna belőlem. Olyankor átkarolom magam és próbálok visszarázódni a jelenbe. Fura, Blair mikor átölelt vagy csak hozzám ért soha nem éreztem félelmet vagy rosszullétet csak megnyugvást, védelmet. De persze ez már csak a múlt, külön utakon járunk. Semmi sincs ami össze kötne minket csak az emlékek, tulajdonképpen azt se tudom merre jár vagy mit csinál, hiányzik, a sok évnyi barátság nem szűnik meg egyhamar.
-Nem-nem, elnézést, egyszerűen nem bírom az emberi kapcsolatokat, gyerekorom óta ilyen vagyok. - Az, hogy auror némileg talán enged a feszültségemen, de hát bárki mondhat bármit ez még korán sem bizonyíték.
A dalt amit énekelt nem ismerem, ám kicsit sem sikerült oldania a feszültségemen, ezen egy dal nem fog segíteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Gareth & Saga 2015-01-18, 17:21

Elgondolkoztam magamon, azért annyira nem is vagyok ijesztő szerintem. Mások csupa jó véleménnyel vannak és ezt a embereknek köszönhetem. Mindenkivel jóban vagyok, otthon és nem szeretnék nagy felhajtást kelteni. Elindultam, majd biccentettem Sagának azzal a tudattal, hogy készen állok a menetre. Elővettem a pipámat majd rágyújtottam. Nem értem, hogy mi baja van velem..talán, csak az hogy túlságosan is kedve vagyok? Nem, szeretnék a legjobb haverom csajára tapadni, mert tudom milyen az amikor dühbe jön. Hiszen, már nem egyszer fordult elő ilyen. Mikor mentünk, végig az úton közben füst karikákat pöffentettem a levegőbe, majd volt néhány kérdésem a hölgyhöz.
-Ha, megbocsájtasz miért, vagy ilyen velem? Talán azért, mert túl kedves vagyok neked? Hidd, el én csak segíteni szeretnék az embereknek mert, én egy jólelkű és kiváló auror vagyok.- Mondtam nei, vidáman mosolyogva és elkezdtem egy régi dalt énekleni neki, hogy egy kicsit jobb kedve legyen. Meglehetősen elszeretném nyerni a tetszésemet és szinte olyan vacsorával kínálom meg, amilyenről még csak álmodni se mert volna.
Vissza az elejére Go down
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga 2015-01-17, 10:10

Nem véletlenül vagyok bizalmatlan az emberekkel szemben és a viselkedése sem ad több okot a bizalomra, mint a félelemre. Auror vagyok és mégis vannak dolgok amiktől félek, azt hittem amint leteszem a vizsgát és hivatásos auror leszek minden félelemem elszáll, de nagyot tévedtem, ez nem ilyen egyszerű.Egyedül Blair-ben bíztam meg, Ő érdemelte ki, hogy tudja a titkaimat és közel lehessen hozzám. Ám Őt is elvesztettem azzal, hogy az álmomat üldöztem ami igazából egy meneküléspont az életemben a félelemtől és még csak nem is sikerült elérnem.
-Elég lesz ma éjszakára, holnap intézkedem, hogy új lakóhelyet kapjak. - Első utam a bankba fog vezetni és remélhetőleg az eddig felhalmozott pénz és örökségem egy része elegendő lesz egy új lakás megvételére. Nem szívesen tölteném a napjaimat egy hotelszobában vagy másoknál.
Ez a férfi nem ijesztő vagy rémes, inkább olyan, mint aki rejteget valamit és ez a túlontúl kedvesség ami belőle árad alighanem inkább veszélyes, mint biztonságos.
-Köszönöm, de arra nem lesz szükség, holnap majd bevásárolok magamnak. - Hárítom el finoman az ajánlatát. Igen, valóban tartok tőle és ezt nem tudom elrejteni előle. Elfogadom a szállás lehetőséget, de semmi többel nem akarok függeni tőle.
-Akkor esetleg indulhatnánk. - Vetem fel az ötletet tekintettel arra, hogy majd megfagyok ebben a pokrócban. Holnapig majd csak kibírom, a félelmeinket le kell tudnunk küzdeni még ha a félelem testet is ölt valakiben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Gareth & Saga 2015-01-12, 17:02

Nagyon, szép neve van a lánynak. Thalassa egyszerűen rendkívül bűbájos, aranyos és kedves név és ráadásul ő maga is ugyan ez. Tudom milyen, amikor az ember nem hisz más emberekben. Igazából Blair csak, mesélt Sagáról de, álmomba sem tudtam volna, hogy ilyen gyönyörűen néz ki. Szinte letudtam olvasni, az arcáról hogy mit szeretnék tőle?? Mikr, egy az hogy nem is ismerem meg stb...ezért mondta, hogy nem bízik az emberekbe és igaza van. Pedig én csak azért öleltem át, hogy ne fázzon nem pedig azért merthogy szeretnék tőle valamit. Nekem különben is már van, valakim csak távol vagyunk egymástól és olyan üresnek érzem az otthonomat. Mindazon által kissé szélesebb mosolyra húztam a számat és elkezdtem vele beszélni.
-Igen! Tudok, egy remek helyet neked ma éjszakára!! De, ha szeretnéd lehet több napos is a hely.- Mondtam neki, majd újra elővettem a pipám és miután a kedves válaszára vártam rágyújtottam a pipámra. Eszembe jutott, még egy dolog és azt el mondtam neki még el nem felejtem.
-Szóval...Még ruhát, is tudok neked adni ha szeretnél.- Mondtam kedvesen. Még jó hogy nem kellett dolgoznom, mert akkor nem találkozhattam volna, a barátom leendő barátnőjével. Persze nem szeretnék tőle semmit, hanem pusztán csak barátságot mert ezt a barátságot nem szeretném elrontatni. Vagy talán többet is? Ki, tudja a lényeg hogy a lány jobban nyíljon felém minthogy azt én gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga 2015-01-11, 00:23

A pokróc bár puha szőrmés attól még vacogom alatta. Holnap azonnal intézkednem kell, be kell mennem a bankba és a széfemből kivenni annyi megtakarított pénzt amennyi csak van, új helyre kell költöznöm, az utcán mégsem élhetek. De annyira bosszant, hogy azalatt míg otthon voltam támadtak meg és égették fel a házam és hiába oltottam a lángokat hasznavehetetlennek bizonyult, varázstűz, az ellen a víz hatástalan, a pálcámat is csak épp kitudtam menekíteni, már varázsolni felesleges volt, a háznak befellegzett. Most meg tiszta korom vagyok, letüdőztem az összes füstöt és csak a rajtam levő ruha van meg és a pokrócom. Hát lehetek még ennél is rosszabb helyzetben? Ekkor pillantom meg a felém jövő férfit...igen, lehetek még ennél is rosszabb helyzetben.
Felfigyeltem Blair nevére, ismeri Blairt? Az Blair-emet? Kissé bizonytalanul nézek rá, nem tudok bízni az emberekben, ez soha nem ment, nem most fog elkezdődni a bizalom az biztos.
-Üdv! Thalassa vagyok. Auror. - Ezt úgy érzem muszáj odabiggyesztenem. Egy úgymond védelem, egy pajzs, általában senki nem mer kikezdeni egy aurorral a következmények miatt. Ez az én személyi védőfalam.
-Nem ismerem Gareth. - Mondom meg nyíltan, nem tűnik veszélyesnek, határozottan nem, de ettől még nem tudhatom, csak úgy felajánlja a lakását úgy, hogy nem tud rólam semmit...gyanús én pedig ma már épp elég rosszat átéltem, nem kívánok egy újabba pottyanni.
Ám tényleg nincs hol aludnom, ebben a hidegben nem maradhatok az utcán. ha nálam a pálcám akkor megtudom védeni magam, nem bánthat, nem?
Az ölelésre megborzongok és eltolom magamtól.
-Mit csinál? - Riadtan húzódom hátra, nem szeretem ha hozzám érnek, soha nem szerettem, egyedül Blair ölelhetett meg, de az is nagyon régen volt már. Túl régen, hogy számítson bármit is. Már nem emlékszik rám..bárcsak én is elfeledhetném.
-Ma éjszakára szükségem lenne szállásra, tud akkor segíteni ebben? - Kissé bizonytalan a hangom, bizalmatlan vagyok, de erre meg van az okom, az emberekben nem lehet bízni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Gareth és Saga 2015-01-10, 15:07

Unatkoztam otthon egyedül, mert persze most nem volt semmi dolgom. Igaz, hogy Auror vagyok, de mivel a legjobb barátom lelépett vagy eltűnt egy szó nélkül, így gondoltam elmegyek és megkeresem. Ismeretlen utakon jártam, a hely persze aligha ismerős is volt, nem tudom nyomon követni az eseményeket. Pedig eléggé jó az arcmemóriám de, nem csak az hanem még azt is képes vagyok megtanulni hogy hol járok na és persze jó irányba haladok. Útközben ahogy szoktam, most nem volt velem senki sem így elővettem a pipát és meggyújtottam. Állítólag megnyugtatja, az idegeket és nekem most pontosan erre van szükségem. Ahogy egyre közeledtem, észre vettem valakit és a farzsebemből előkaptam a pálcám. Nem tudtam kivenni, így a messzi távolból hogy ki ez és mit szeretne tőlem, de felém közeledett vagy nem tudja, hogy hova menjen? Vagy lehet, hogy tudja csak éppen segítséget kér? Így, a messzi távolból alig ha észre vettem rajta, egy pokrócot ami maga köré volt tekerve. Gondoltam biztos szegény, és segítséget kér vagy nem tudom. Közelebb mentem hozzá, és láttam hogy lány majd a pálcámat visszatettem a zsebembe majd azt odaköszöntem neki.
-Szia! Gareth Fulbright vagyok Blair Parker legjobb barátja! Te ki vagy, ha szabad kérdeznem?-Vidáman oda biccentettem neki, és átnyújtottam neki a kabátom. Nem szerettem volna udvariatlan lenni, de újra számat szóra bírtam.
Figyelj! Tudok neked egy biztonságosabb menedéket nyújtani neked, ha esetleg szeretnéd felajánlhatom a házamat védelmezés képen. Persze csak, akkor ha szeretnéd.-Mondtam neki, ismért egy barátságos mosolyt elengedve a szám mellett. Nem is volt, ma túlságosan jó idő láttam rajta, hogy szegény lány majd meg fagy így, gyorsan átöleltem hogy ne fázzon.
Vissza az elejére Go down
Thalassa S. Gramarye
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Gareth & Saga 2015-01-09, 23:56

Auror vagyok, ez volt életemben a legnagyobb vágyam és most mégis épp oly gyengének érzem magam, mint akkor voltam mikor még csak álmodoztam erről a hivatásról. Azt hittem gyengeségem, bizonytalanságom és az emberekbe vetett bizalmatlanságom mind köddé válik, de tévedtem, épp oly megvan mind, nem lettem erősebb, nem lettem legyőzhetetlen, épp annyira vagyok sebezhető, mint a múltban, és a dolgokon az se javít, hogy a saját házam romjainál állok. Mert igen, itt állok egy plédbe burkolózva és nézem a leégett házam romjait. Fogalmam sincs, hogy történhetett, egyik pillanatban még ott fekszem az ágyban és próbálok álomra lelni, a másikban meg már kijutni próbálok a füst és a tűz fogságából, a házon már semmi se tudott segíteni, porig égett mindennel együtt amit évek alatt magamnak vettem vagy megörököltem, emlékek tárgyban rejtve, mind odavesztek, A fura az, hogy nem tudom siratni az egészet, pedig mindenem odalett. Bizarr ez az egész, sok veszteségem volt egész életemben, elvesztettem a barátnőmet aztán Blair is eltűnt az életemből de több, mint egy éve már, hogy nem láttam, azelőtt se nagyon beszéltünk amint az iskola véget ért mind mentünk a saját utunkra. Így ez sem tekinthető veszteségnek ha úgy fogjuk fel, hisz mindenki saját életet választott magának, bizonyára Blaire is azt teszi amihez ért és én is azt teszem, kinyomozom a gyújtogatót és rábizonyítok valamit amivel az Azkabanba csukathatom. Auror vagyok, megtehetem, de a kérdés, tényleg akarom-e? Jelen pillanatban nem akarok mást csak egy ideiglenes szállást ahol meghúzhatom magam míg újra nem állok talpra vagy nem veszek ki egy szobát egy fogadóban. A pokrócba bújva nézem tovább a leégett ház maradványait majd elindulok az úton lassan sétálva. Majdcsak kilyukadok valahol. Fú az optimizmus, még annyira hideg sincs, a fogadó is talán egy kilométeres sétára van, mi az nekem? Bárcsak a seprűm sem égett volna bent, egyedül a pokróc és a pálcám maradt meg, bár ez is több, mint a semmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Gareth & Saga

Vissza az elejére Go down

Gareth & Saga

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-