Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A pizzás fiú visszatér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A pizzás fiú visszatér 2015-01-07, 20:20


Emilia & AxelNem hiába lettem pizzafutár, tisztázzuk. Még ezer fedőmunkám lehetett volna, akár a varázsvilágban is, de úgy éreztem mivel ez a legegyszerűbb, ezért a legnagyszerűbb. Nem jár különösebb idegeskedéssel, igaz sokat kell vezetnem, de mivel szeretek vezetni, ezért az sem gond. Ráadásul dögös varázslóbigék invitálnak be a házba, mint amilyen ez az Emilia. Hülye lennék, ha nem élnék a lehetőségeimmel.
Szótlanul hallgatom a lány történetét a szüleiről, mert ez az a téma, amiről tényleg csak keveset sikerült megtudnom. Például arról fogalmam sem volt, hogy ennyire nem törődnek vele. -Értem -bólogatok. -Gondolom egy ilyen szép lány, mint te, ki is használja az alkalmat, amikor csak az övé a lakás -dobok be egy laza féloldalas mosolyt, hátha sikerül kicsit elnyernem a tetszését és elfogadja az invitálást a „keringőre”.
Egyébként visszatérve a témára, amit felhozott, emlékszem, hogy amikor még tini voltam, a fél karomat adtam volna érte, ha legalább egy hétre egyedül lehettem volna egy lakásban. Sosem voltam kimondottan rossz gyerek, de szívesen kipróbáltam volna egy s mást, például egy házibulizást az otthonomban. Az ilyenek azt hiszem nálam kimaradtak sajnos.
A lány kérdésére megint mosolygok és a pizzát a mellettünk álló előtéri kis szekrényre csúsztatom, hogy ne legyen útban. Majd mielőtt még választ adnék szóban, magamhoz „hívom” a varázspálcámat és megforgatom Emilia előtt, miközben továbbra is az ajtófélfának dőlök és a mosolyom kezd átmenni levakarhatatlanba. Főleg azért, mert a csaj arckifejezése... mindent megért! -Innen -mutatom neki továbbra is a varázspálcámat. Gyertyánból készült, sárkány-szívizomhúr maggal. Elég merev, vastagabb a megszokottnál. Mármint a varázspálcám, még csak az...
-Igen, régebben oda jártam Griffendélesként. Annak is már vagy három éve... -egyszer szívesen nosztalgiáznék, csak hát amióta befeketíti a mindennapjaimat a szakmám, azóta nem szívesen engedek betekintést másoknak az életembe. Azonban Emiliának nem lankad az érdeklődése és szeretne kicsit jobban megismerni. Muszáj valamit mondanom miért vagyok pizzafutár. Ó, hogy utálom, mikor ezt kérdezgetik! De végül is nincs gáz, ameddig nem szólom el magam. -Ereklyevadász képzettségem van, csak volt egy balesetem és azóta nincs kedvem a fél világot átszelni ereklyéket gyűjtögetve -és még csak nem is hazudok ezzel kapcsolatban. Végül is ez a színtiszta igazság, meg sem kellett ferdítenem ahhoz, hogy ne kerüljön közel a piszkos munkámhoz.
-Egyébként hamarosan mennem kell -szakítom félbe a társalgást, mert lassan már öt percet sikerült itt elidőznöm nála. -De ha szeretnéd elkísérhetsz egy körre. Na? -próbálok nagyon meggyőző tekintettel nézni rá, hátha eljön velem kocsikázni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A pizzás fiú visszatér 2014-12-28, 15:19


Megint a  pizza...
Axel&Emilia&Astoria
☄ ... :$ ☄ I Am A Pizza ☄ 405 ☄
Ahogy kinyitom az ajtót, egyből vigyorogva köszönök a fiúnak, aki talán most őszintébben mosolyog, mint szokott... Nem, e hülyeség, úgysem erre kéne figyelnem, vagy éppen arra, hogy milyen szép szeme van, hanem a pénztárcámra, ami... Nincs is nálam. Szuper Lia, folytasd csak a bénázást a mai napon, nem volt elég az, hogy kifolyt a pezsgő...
Amint belép a házba, gyorsan becsukom mögötte az ajtót, mert nem akarom, hogy bejöjjön a hideg, amit utálok. Nekilátok a pénztárcám megkeresésének, átnézem a kabátjaimat, de sehol.
- Ők nem az igazi szüleim... És az év kilencvennyolc százalékában itthon sincsenek, szóval a ház gyakran üres... - kutatok tovább az egyik táskámban a kabátoknál. Azt hiszem ez az. Elégedett mosoly ül ki az arcomra, de kihúzom és nem, csak az egyik fényképezőm a tokjában. - Én meg már azt hittem... Na mindegy... - dobom vissza a gépet a táskába, majd a srác felé fordulok. - Most meg azt hiszem Ausztriában vannak, az ünnepek előtt kaptam tőlük a levelet - rántom meg a vállamat, mert már nem nagyon lepődök meg azon, hogy ezt csinálják. Mikor kicsi voltam, akkor persze utáltam a sok utazást. De a helyemben ki nem utálta volna? Örültem, hogy egy normális családhoz kerültem, erre jött a rengeteg költözés és mikor a Roxfortba kerültem, akkor is egy csomó erőfeszítésükbe telt összeegyeztetni hogy itthon legyenek, amikor nekem szünetem van.
Már épp készülnék körülnézni a nappaliban, amikor meghallom a következő mondatot. Közelebb lépek hozzá, és már csak a kezében tartott pizza miatt van köztünk akkora távolság. - Te honnan tudsz a Roxfortról? - ekkor veszem észre, hogy van rajta egy névjegykártya. Ez biztos, hogy új, mert eddig nem láttam rajta, pedig már érdekelt azért, hogy mégis hogyan szólíthatnám. - Axel... Érdekes név... Talán te is varázsló vagy és ott tanultál? - érdeklődök, s közben alaposan szemügyre veszem. Nem néztem ki belőle, hogy varázsló, de azt éreztem, hogy valami nem stimmel vele, most már legalább tudom, hogy ez volt az. Vagyis remélem, hogy ez, mert ez még mindig nem olyan nagy dolog, mintha az derült volna ki róla, hogy egy perverz alkoholista, vagy maffiózó, vagy drogdíler... Oké, leállok, még a végén túl nagy hülyeségek jutnak eszembe. - De izé... Akkor miért vagy pizzafutár? Hiszen a varázsvilágban is biztos tudnál mit csinálni, nem? - teszek fel egy újabb kérdést. Én azt hittem, hogy ha elvégezzük az egyetemet is a Roxfort-ban, akkor biztos lesz mit csinálnunk... De lehet, hogy tévedtem? Talán több lehetőség van a mugliknál?

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A pizzás fiú visszatér 2014-12-27, 15:23


Chicks & Axel
Én sem várhatom mindig ölbe tett kézzel, hogy az ölembe hulljon a főnyeremény. Ráadásul az előző esti jól végzett munkám után úgy éreztem rám fér már egy kis szórakozás, jelenleg pedig nem akadt más „áldozat”, csak Emilia, akinek rendszerint naponta egy, de inkább több pizzát szoktam kivinni. Láthatóan nem csak a kaja érdekli ennyire (másképp nehezen lenne olyan jó alakja), úgyhogy ezt már így előre elhatároztam: megkönnyítem a dolgát és ezzel együtt a sajátomat is... elvégre gyilkos estém volt, kellett valaki, aki segít elterelni a gondolataimat nap végére.
Még mielőtt a céges autóval a házhoz értem volna, az egyik utcában félreálltam és a blokkra ráírtam a telefonszámomat, utána előkotortam a névkártyámat -amit csak az első héten hordtam utána soha- és a ruhámra raktam. Régebben valahogy nem akartam, hogy az emberek megtudják a nevemet, nem előnyös, ha egy bérgyilkost mindenki ismer. Azonban úgy éreztem nem lehet belőle baj, ha ennyi idő után Emiliának felfedem a kilétem. Múltkor úgy is titokban lenyomoztam a csajt, nem hagyott nyugodni a kiléte, az, hogy a nevén kívül semmit sem tudtam róla. Bevallom, hogy rohadt gyanús volt, és ezt bár nem osztottam meg Alexanderrel, de a módszereivel utánanéztem pontosan ki is ez a törzsvásárló. Így tudtam meg, hogy nem egy seggdugasz mugliról van szó, hanem egy varázslóról, aki úgy néz ki ártalmatlan rám nézve, mert még csak tanuló és nem auror szakra iratkozott. Persze ahhoz, hogy ezeket az információkat megtudjam, virrasztanom kellett egy egész éjjelen át, de megérte, mert minden fontos dolgot megtudtam róla, amire szükségem lehet.
Néhány perces „késéssel” érkeztem meg az érintett házhoz és az ajtó nyitódására azonnal magamra varázsoltam a szokásos mosolyt, amivel szoktam fogadni a vásárlókat. Már-már berögződött ez nálam, hiszen a főnök ezt követelte meg. Van egy mottója: „Ha a szád mosolyra áll, a bankszámlád az égbe száll!” Szerintem egy nagy szar az egész és erőltetett, de Phil-lel sosem vitatkoztam ezen. Meghagytam neki azt az örömöt, hogy azt higgye mester a lelkesítő beszédek fabrikálásában.
Ez alkalommal viszont úgy érzem nem csak azért mosolyogtam a lányra, mert kötelességem, hogy vidáman fogadjam a vevőket. És szerintem Emilia is láthatta, hogy most szó sincs erőlködésről. Pár pillanatig még az arcán is elidőztem, alaposabban felmértem a tetszetős vonásait. -Szia! Meghoztam az óriás négysajtos pizzádat -mutattam neki a dobozt, azonban nagy meglepetésemre ahelyett, hogy szokásosan elvette volna és a kezembe nyomta volna a pénzt, beinvitált. -Oké -léptem  be az előtérbe. Szétnéztem a helyiségben, ami a karácsonyi hangulat ellenére sem volt túldíszítve és pont az egyszerűsége miatt tetszett. Véleményemet csak elismerő bólintásokkal tudattam.
-Még a szüleiddel laksz, igaz? -hoztam fel a témát, miközben beljebb mentem, de a konyhába inkább nem tettem be a lábamat, sem a nappaliba. Az előtér végénél dőltem a falnak, onnan néztem, amint a lány keresgeti a pénztárcát. -Gondolom a Roxfortban tanítási szünet van -jó, lehet, hogy nem ezzel kellett volna kezdeni, de mivel még jobban fel akartam kelteni az érdeklődését, ezért muszáj volt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A pizzás fiú visszatér 2014-12-25, 11:06


Megint a  pizza...
Axel&Emilia&Astoria
☄ ... :$ ☄ I Am A Pizza ☄ 501
Kezembe veszem a telefont és már hívom is a szokásos pizzériát. Míg kicsörög, megpróbálom kinyitni a pezsgőt, de persze amilyen béna vagyok, nem sikerül.
- Hello! Megint én... Igen, a cím a szokásos... Nem, nem, ma egy négysajtosat, de a nagyobbat... Oké, köszönöm -
teszem le a készüléket, miután sikeresen leadom a rendelést. Lehet, hogy meg kéne tanulnom főzni, mert az nem egészséges, hogy pizzán élek... Viszont nem is mindig a kaja miatt rendelem a pizzát. A múltkor figyeltem fel rá, hogy milyen helyes futárja van ennek az étteremnek. Meg is lepődtem először, hiszen London elég nagy város és én már egy csomó helyről rendeltem eddig, de mindig valami tök gáz srác szállította házhoz, amit kértem. Éppen ezért ért hirtelen jött kellemes csalódásként, hogy ez a srác túl szexi futárnak. Valami biztos nem stimmel vele, bár lehet, hogy megint csak én vagyok túl kételkedő...
- Megrendeltem a pizzát -
szólok be Astorianak a fürdőszobába. Sokáig tartott meggyőznöm, hogy a négysajtos pizzát imádni fogja, de csak sikerült rábeszélnem. Na meg az is szerepet kaphatott ebben, hogy elárultam neki, hogy a futár jó pasi...
Visszatérek a konyhába, hogy tovább szenvedjek a pezsgőbontással. Most már értem, hogy ezt miért a pasik szokták csinálni... Azonban nem zavar, hogy megint egyedül vagyok itthon. Még a suliba jött a levél, hogy apa munkája miatt megint külföldön lesznek, de már hozzászoktam ehhez. Legalább azt csinálhatok, amit akarok, enyém a ház és a nevelőanyukám sem szól be, hogy miért úgy rendelem a kajákat. Valószínűleg kisebb fejmosást kapnék és elkezdene tanítani főzni... Csak az kéne, kösz, de inkább kihagyom, lusta vagyok hozzá. Jobban szeretek dalokat írni, bár nem tudom, mégis mikor lesz bátorságom ezeket megosztani bárkivel is. Nehezen boldogulok a pezsgős üveggel, de csak sikerül leszenvednem a kupakot, vagy dugót, vagy mi ez... Azonban hiába örültem, az ital kifut és ráfolyik a füzetemre. Én lehetek csak ennyire béna, ugye? Mit sem törődve a maradék pezsgővel, gyorsan előhúzom a pálcám és kiszárítom az elázott lapokat. Szerencsémre, csak néhány helyen kenődött el a szöveg, így azokat a részeket elkezdem pótolgatni, amíg még mindegyik dalszöveg a fejemben van.
Egy idő után meghallom a csengőszót és ekkor eszmélek fel, hogy ez több paca volt, mint elsőre gondoltam. Még mindig nem végeztem, de a pizzás fiú miatt inkább félbehagyom a javítgatást. A kifolyt pezsgő is csak akkor tűnik fel igazán, mikor arra fordulok és hirtelen arcon csapom magam, hogy kiment a fejemből. Most valószínűleg minden ragad, mint a ragasztó... Azonban egy gyors pálcasuhintással elintézem ezt is és volt nincs pezsgőtócsa.
- Szia! - köszönök vigyorogva a srácnak, ahogy ajtót nyitok. Na de várjunk, hol van a pénztárcám? Gőzöm sincs, de lett volna időm megkeresni, ha nem bénázok azzal a hülye pezsgővel. Mindegy, ez legalább egy jó indok arra, hogy behívjam a fiút a házba. Úgyis csak miatta rendelem innen a pizzát, mert amúgy semmi különlegeset nem érzek benne, szóval tényleg csak neki köszönhetik, hogy én ennyire rendszeres vásárló lettem... - Mindjárt megkeresem a pénztárcám, valahol a házban van, de addig inkább gyere be, ne ácsorogj kint a hidegben.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: A pizzás fiú visszatér 2014-12-22, 00:54

+18


Chicks & Axel
Észrevett a tükörben, de mielőtt még megfordult volna én már a fojtóhurkot erősen odaszorítottam a vékony, kecses nyakához. -Kérem, ne bántson! Megteszek bármit, csak ne öljön meg! Kérem! -könyörgött, ahogy mindenki. Az első könnycseppjei már ki is csordultak a szeméből, a hangján érezni lehetett a rajta eluralkodott félelmet, kétségbeesést. Fogalma sem volt miért akarom megölni, úgyhogy annyi tiszteletet megadtam neki, hogy közlöm miért fog meghalni. -Kurva. Tudod előbb gondolkozni kellett volna, mielőtt megcsalod a férjed egy egész focicsapattal. Hmm... igen. Szép kis összeget fizetett a holttestedért -bólogattam, majd mielőtt még nagyon beleéltem volna magam a seggfej gyilkos szerepébe és hagytam volna lépni a csajt, már meg is húztam a hurkot. A vér csak úgy spriccelt a nyaki ütőeréből, beterítette vele az egész fürdőt, még rám is ment valamennyi. Mivel már nem tartotta magát, ezért elengedtem a fiatalos, egyébként meglepően szép, szőke hajú nőt. A teste magatehetetlenül csuklott össze, a lendülettel pedig jól megfejelte a kád szélét, valószínűleg a koponyája is betört mert egy elég éles reccsenést hallottam. Egy ideig csak néztem a holttestet, amint egyre több vér folyik belőle. Lassan a bakancsomig is elért a szép nagy tócsa, akkor azonban elléptem mellőle. A kezembe repítettem a pálcámat, majd egy tisztító bűbájt alkalmaztam, csakhogy minél kevesebb nyomot hagyjak magam után. Kifelé menet azonban még egyszer „megpiszkáltam” a bakancs orrával a nőt. -Kár érted. Ha nem lettél volna egy mocskos ribanc még élhetnél.

Az előző esti megbízásom csak a szokásos történet: A feleség nem tudott megülni egy szerszámon, amikor pedig ez eljutott a férjhez, olyan szinten megharagudott rá, hogy halottan akarta látni. Állítólag már nagyon régóta voltak köztük kisebb súrlódások, de az utóbbi tettével annyira felajzotta, hogy nem bírta tovább viselni az asszonyt. Tipikus pszichopata férj, aki az indulattól nem látott világosan, viszont magát féltette annyira, hogy inkább másra bízta a piszkos munkát. Nevezetesen rám. Elég gazdagok voltak, ezért megengedhette magának, hogy bérgyilkost fogadjon. Viszont a legtöbb ügyféllel ellentétben, ő kikötötte hogyan ölhetem meg. Szerinte ennyi pénzért joga van ahhoz, hogy beleszóljon a dologba... nem vitatkoztam. Elég régóta űzöm a szakmát ahhoz, hogy a legtöbb módszert ismerjem. Most sem volt gond a kivitelezéssel.
A délelőttöm nagy részében igaziból azon kívül, hogy pihentem és ettem nem sok mindent csináltam. Egyrészt azért, mert fáradt voltam, napok óta nem aludtam jól. Másrészt megint elkapott az egy napos szar kedv. Minden egyes elkövetett gyilkosság után ez van. Kicsit elgondolkozok rajta ilyenkor, hogy mekkora pöcs vagyok és mennyire nem helyes amit csinálok, mert nyilván mindegyik áldozatom nyomot hagy bennem. Aztán úgy a nap vége fele már leszarom mi történt.
Pont délben kellett beugranom a pizzériába dolgozni. A munkahelyem egy köpésnyire van a lakásomtól, ezért legyalogoltam odáig és bepakoltam a rendeléseket a céges autóba. Gondoltam legalább addig is lesz valami, ami eltereli a gondolataimat az előző estéről. Részben ezért is dolgozok, hogy lehessen egy normálisnak mondható életem is. A másik indok meg nyilván az, hogy így kevésbé vagyok feltűnő. Egy pizzás fiúról senki sem gondolná, hogy alkalmanként embereket öl, ha kap megbízást. Ez pedig jelentősen segíti a beolvadásomat a varázs világba, sőt még a muglik világába is. Azért nem aggódok, hogy esetleg a pénz mennyisége miatt akadnak a nyomomra. A lóvét, amit egy-egy holttestért kapok egy fekete bankszámlára küldik. Anno Alexander mindent elintézett nekem.
Úgy délután kettő körül megint egy ismerős címre kellett szállítanom a pizzát. Az utóbbi napokban a legtöbbet oda viszem, egy elég jófajta barna hajú lányhoz. Már párszor elgondolkoztam rajta, hogy vajon mit csinál annyi pizzával? Szexuális orgiákat rendez, és azért kell neki annyi, hogy legyen mit ennie a vendégeknek? Csak azt nem értem, hogy akkor engem miért nem hívott meg. Olyan szívesen megkóstolnám a kiscsajt.
Viszonylag hamar megérkeztem, benyomtam a csengőt, majd vártam, hogy ajtót nyisson Emilia. Mert igen, ez a neve. A pizzához mellékelt papírra írták rá, onnan tudtam meg.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A pizzás fiú visszatér

Vissza az elejére Go down

A pizzás fiú visszatér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-