Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 22:41
Madeleine Eastwick


ϟ Képességdobás
  Yesterday at 19:51
Keith Maddox

ϟ Keith Maddox
  Yesterday at 19:36
Keith Maddox

ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 17:48
Viviana Rennes


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 12:32
Ginny Weasley


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Luna Lovegood
 
Gina Accipiter
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Gwyneira Rousseau
 
Daniel G. Paisley
 
Tim Roberts
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 585 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Keith Maddox

Jelenleg összesen 38959 hozzászólás olvasható. in 3479 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Reginald & Sienna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Sienna Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-19, 01:06

Nagyon lassan kapcsol a prof. Nem tudom, hogy a sokk teszi-e vagy az alkohol, hogy ilyen értetlenül, már-már bambán néz rám. Valószínűleg nem fogta fel egészen a mondandóm, de mindegy. Én többször el nem mondom neki. Egy kérdő pillantást lövellek felé, hogy tudassam, nem értem hirtelen zavara okát. Vagy hogy süket-e. Nem fogok persze hangosan rákérdezni, eleget beszéltem már így is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-19, 00:13Sienna & Reginald

Nem mintha a célom lett volna, hogy szimpátiát, ne adj isten szánalmat keltsek. Egyszerűen az alkoholban kellemesen oldott szervezetem enged jobban a tudatalatti akaratának. Ha van ilyen. A lényeg ,hogy a felettes énem inkább lenyugodott, mint egy nagypapa a kandalló előtti fotelbe és a kisgyerek furakodik előre, ami az impulzív vágyakat illeti...
Ha túllennék hamarabb a tökéletesen lelombozott fázisomon, bizonyára eleget téve a másik ki nem mondott kérésének, el is takarodnék, egyedül ruccanva ki valamerre, ahová még tudom használni az ósdin beállított zsupszkulcsomat.
Elsőre talán ezért sem üt fület, hogy a másik megszólal. Mondjuk addig amíg nem kortyolok egyet végre a kikért és le is pakolt párlatból. Mert a pohár pereme fölött nézek a másikra, s mintha kicsit befagytam volna a mozdulatba ahogy dolgozik a hardver.

by RCB
Vissza az elejére Go down
Sienna Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-17, 15:52

Milyen gyorsan lelombozódott. Nm fogom megpaskolni a hátát akkor sem, ha így néz. Attól még, hogy mondja, itt ül és én látom, szóval a jelenléte tény és való.
Látom a szemén, hogy elvágyik innen. Akkor menjen és szuszogjon máshol, nem kell a jelenléte. Anyára emlékeztet, ő mosolygott folyton, határozott volt és akaratos, de mosolygott és sokat nevetett. Nem, nem engedem át magam a szívszorító érzésnek. Valahogy önkéntelenül is összébb húzom magam, mintha fáznék. Talán árulkodóan megdörzsöltem az ujjaim?
- Rendben, menjünk - vágom rá mégis hirtelen. És fogalmam sincs, miért. Talán csak szabadulni akarok a szorító érzéstől, hogy anya itt áll, figyel és noszogat. Vagy... fogalmam sincs. Nem vagyok komplett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-17, 14:50Sienna & Reginald

- Ha bármit akartam volna, ezer módom és lehetőségem lett volna rá, mint vadidegennek ugyanannyira, mint a tanárodnak. De hagyjuk is, vedd úgy hogy ide sem ültem. - legyintek mert valóban lelombozó a tény, hogy egy tizenéves lány ennyire lelkesedés hiányában van. Elment a kedvem. Persze bizonyára más lenne a motivációs beállítottságom, meg nem is legyintenék így, ha egy órával korábban ejtettük volna meg ezt a beszélgetést.
És bizony ezzel a mozdulattal együtt érkezik meg az inverz honvágy... hogy miért is kellett otthagynom a keletet ezért. Sheska annyit festegetett ördöge persze, hogy most tud megtámadni, pedig annyira hangoztattam, hogy nem létezik. Tökéletesen rendben vn ez így...
Persze kívülről ebből annyi látszik, hogy egy nagyobbacska, reménytelen szusszantás után el is hallgatok, és az államat az öklömön támasztva pillantok el a másik válla mellett, ahol fut a belső mozim.

by RCB
Vissza az elejére Go down
Sienna Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-17, 13:34

Félek mindjárt idealszik nekem. Olyan kis kókadt, lehet túl sok volt neki az ital. Vagy csak a melegtől olvadozik ennyire.
Hunyorgok, szemöldököm összevonva figyelem a velem szemben vagyis féloldalasan ülő arckifejezéseit. Na meg, hogy karót nyeltnek titulál. Mert hogy általában a brit, mint jelző karót nyeltet jelent. Amerikaiak...
- Csak azért, mert nem ugrok az első csettintésre egy szinte vadidegennek? Egyesek ezt racionálisnak és érett gondolkodásnak neveznék. De van egy olyan érzésem, hogy Ön nem ezek közé az emberek közé tartozik. Egyébként pedig akár fel is vázolhatná, mit ért ez alatt a szórakoztató elfoglaltság alatt, és talán nagyobb bizalommal fordulnék a dolog felé. De csak felvetettem, Ön dönt, hogy mit szeretne. Lehet első és utolsó alkalom, hogy elgondolkozom az ajánlat elfogadásán.
Talán egy halovány mosoly is kiül az arcomra, ahogy ezt közlöm vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-17, 02:20Sienna & Reginald


Azzal a lendülettel azért nem állok fel, hogy leültem, egyelőre csupán a helyiség bejárata - vagy kijáratra, nézőpont kérdése - felé intettem a mancsommal, bágyatagon is valahogy aranyos kedves mosolyommal körítve. És akkor jön ez a szkeptikus, szemöldökfelvonós jelenet. Hát a fene egye meg ezeket a ollóhátasokat, hogy ilyenekkel van tömve az a ház.
- A meggyőzéstől távol áll azért, csak felvetettem, te döntesz, mit akarsz, de lehet első és utolsó alkalom hogy ilyesmit felajánlok... egyébként  meg Merlin rágjon meg benneteket, gyerekek, hogy ilyen britek vagytok. - a többesszám kinek szól az az én fejemben persze világos. De ezzel a lendülettel kedvetlenül) mintha már válaszolt is volna a lány... elutasítóan) a tálához döntöm vissza magam, és a karjaim is visszaérkeznek az elfoglalt fotel karfájára. Egy szusszantással nézek Siennára, majd el mellette, aztán megvakarom kicsit a rendbentartott államon azért a nap ezen szakaszában már kibújni vágyó borostát.


by RCB
Vissza az elejére Go down
Sienna Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-14, 20:45

- Nem kifejezetten... - még a mondaton sem érek végig, a hátsófele már a mellettem lévő ülőhelyzeten pihen. Szép, mondhatom. Tipikusan az a fajta, aki csak azért kérdez, mert van valami automatizmus az agyában, hogy ennek el kéne hangoznia. Mindegy, most mit csináljak, maximum ha túl sok, majd felállok és elmegyek.
Azért a hajlásra egy picit hátrahúzódom. Nekem is van személyes terem, láthatóan nagyobb is, mint a professzornak.
Amit beszél, annak pedig semmi értelme. Valójában mást akarok? Most komolyan, mire gondol? Ez az a pillanat, mikor az eddig kedvesnek és jóhiszeműnek gondolt tanár berángat a Szárnyas Vadkan alagsorába, és valami szektás, démon idézős, betépős mulatságra visz? Mert hogy körülbelül ilyen hangzása volt a dolognak. Vagy egy orgia.
És elindul. Hát engem magával nem visz.
- Ennek most meg kellene győznie, hogy jó ötlet Önnel tartanom, Professzor? - vonom fel szkeptikusan a szemöldököm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-11, 01:08Sienna & Reginald

Félelmetes? Ugyan már, ha hallanám ezt a vádat, gátlástalanul kellene kinevetnem a leányzót. Jelenleg nálam egy jólszituált puffskein is fenyegetőbb vagy félelmetesebb.
Nem zavartatom magam, a másik pillantása, ahogy felszalad a szemöldöke, és ahogy a kurta válasz érkezik elég indok arra, hogy önkényesen helyet foglaljak a szemben lévő ülőalkalmatosságban.
- Szabad?
Természetesen ez a kérdés tökéletesen fölöslegesen a manőver után érkezik. Túl is lendülök rajta, helyette inkább a zakóm gombját egy untig rutinos mozdulattal megoldva dőlök kicsit előbbre a másik felé.
- Azt a klubhelyiségben is csinálhatnád, Bogaram. Ráadásul tökéletesen üres a roxmorts-i hétvégéken... nade, elmondom, én mit gondolok, és mi az igazi helyzet. - egyébként egyáltalán nem kellemetlen a jelenlétem, nem estem bele az almaboros bödönbe sem - Valójában azért vagy pont itt és pont ezzel a rossz ürüggyel, mert tökéletesen mást akarsz. Mondjuk normálisan kikapcsolni, amit nem tudsz mindig... Milyen szerencse,hogy odakint az egyik legjobb hely vár rád, hogy ez ellen valamit tegyél. Na, jössz? - igen, valami miatt (a jókedvem miatt) felcsaptam önkéntes terapeutának és életvezetőnek. Féloldalas mosollyal intek az ajtó felé. Nem látok túl sok esélyt arra, hogy ennyivel kibillenteném a mufurc leányzót, de próba szerencse meg carpe diem.

by RCB
Vissza az elejére Go down
Sienna Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-10, 01:10

Ez az arc, amivel néz, ez szinte félelmetes. Na jó, félelmetes semmiképp, de... szóval kicsit ijesztő. Mármint a bájvigyor az arcán. Mint egy cukrosbácsi. Vagy mint aki be van csípve. Ez utóbbi teljesen valószerű igazából a professzorból diszkréten szállingózó illatok alapján.
Szerencsére kicsit ellép, hogy ne tekerjem ki a nyakam. Már kezdett sajogni ettől a póztól. Kicsit jobban felé fordulok, de épp csak.
Most... mikor kerültünk ilyen bizalmas viszonyba? De komolyan... Bogaramozik. Meg ahogy mondja. Meg különben is mi köze hozzá, hogy mit csinálok az iskolán kívül? Azon belül is igazából az időm nagy részében. Na mindegy, enyhén felvonom a szemöldökeim.
- Szeretek olvasni és kikapcsol - válaszolok egyszerűen. Mit kéne mégis csinálnom? Elvernem minden pénzem a Mézesfalásban? Vagy a "haverokkal iszogatni"? Hát nem, nem az a fajta vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-10, 00:41Sienna & Reginald

Csak egy kicsit szűkítem össze amúgy is eleve valahogy kissé mandulavágású szemeimet, ahogy kibetűzöm, amit épp az olvasmányból ki lehet. Ekkor sikerül a nyakát kitekerve a Hollóhátasnak is felém fordulnia.
A mosolyom mint egy jól ismert vendég jelenik meg az arcomon, ám ezúttal sziruposabban lágyan húzódik a vonásaimra, pont, mint amilyennek az italomat is képzelem hamarosan.
- Morgan kisasszony...
Két további lépéssel hátrálok, hogy immár a másik mellett, és kicsit szemben állapodhassak meg. Nem okozva szemtengely vagy gerincferdülést senkinek.
- Nagyon kedves tőled, de erre a kérdésre nem tudok se őszintén, se humorosan válaszolni... Nincs jobb dolgod a roxmortsi hétvégéden, mint itt olvasni? Komolyan, Bogaram?
A puszta, kicsit talán a stílusomhoz méltóan piszkálódó, de jóindulatúan elhúzott, hitetlen kérdés ez.

by RCB


A hozzászólást Reginald C. Barnby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-10, 23:59-kor.
Vissza az elejére Go down
Sienna Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-09, 23:37

Csendes magányban olvasgatja a könyvet ugye, tökéletesen harmonizálva az alapzajjal, hogy nem jön oda senki sem hozzá. Lapoz még egyet, egészen belekoncentrál a betűkbe, mikor megérzi a tekintetet a tarkóján. Bizsereg tőle, a szőr is feláll rajta. Hátrasandít, szeplős arcát félig a férfi felé fordítva.
- Barnby professzor? Segíthetek? - kérdezi még mindig csak sandít felé, nem fordul egészen hátra. Vörös üstöke előrehullik félig eltakarja az arcát, de egyelőre nem zavartatja magát, nem tűri hátra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna 2014-12-09, 22:36Reginald & Sienna

Én pedig eléggé benne járok már a délutánban, hogy ne a Seprűben kezdjek. A Vadkanból térek át ide, mert történetesen volt egy kizárólag (haha) szakmai megbeszélésem egy kedves ismerősömmel egy csapolt pint mellett.
Otthonos léptekkel vezet az utam utána a jobb hírnek örvendő kocsmába. Szinte nem is figyelem, hogyan akaszkodom rá a balommal az ajtókilincsre, és teszem át magam a küszöbön... azért kívülről ennek ellenére nem vagyok határozatlanabb, vagy egyenetlenebb hátúbb, mint általában. Talán csak a fekete öltönyöm alatt a nyakkendő oldottabb, és bájosabb a mosolyom mindezek fölött.
Mert egészen ezel a lágysággal fordulok majd a Madam felé, és kérem ki a kis párlatomat. Csak a szokásos. Útközben tán még le sem kell söpörni, maguktól is megolvadnak a melegben a kis porhómaradványok a kabátomon.
Persze nem sokkal ezután a pohárral a kezemben a lépteim egy megfelelő asztalhoz vezetnének, és mit ad isten, hogy nem egy ismerős mellett haladok el közben.
Mert elhaladok, három lépést, és aztán megtorpanva tolatom is vissza azt a hármat. Meg persze lepillantok, és összenézem a másikat, meg az olvasmányát.

by RCB
Vissza az elejére Go down
Sienna Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Reginald & Sienna 2014-12-09, 21:23

Jól esik egy kicsit megmelengetni azokat az elgémberedett tagokat a helyiségben, és elfogyasztani egy forró italt. Egyedül ül, mint igazából kifejezetten sokszor az iskolában is és hát azon kívül is. Előtte egy könyv pihen, nem a rúnatankönyve éppen, hanem kelta mitológia és rúnahasználat. Kifejezetten nem egy száraz anyag, emészthető, olvasható, már persze ha valakit érdekelnek az ilyesmik. Őt pedig több is, mint érdeklik, hiszen él hal a rúnákért. A bocsánatkérés részt mondjuk még nem sikerült kisilabizálnia, azzal gondjai akadnak, de azért a maga fejlesztésére, szórakozásból is olvasgathat.
Kifejezetten melegen öltözött, szereti ha egyetlen tagja sem fázik, habár nem a nyár a kedvenc évszaka. Túl könnyen leég a bőre miatt. Lapoz egyet a könyvben, és az ábrákat nézegeti a szöveg olvasása mellett (szerencsére azokat is mellékeltek).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reginald & Sienna

Vissza az elejére Go down

Reginald & Sienna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Három Seprû-