Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Anne & Pat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2015-02-13, 22:47
Anne & Pat- Na végre valaki, aki egyetért! – viszonozom a vigyorát. Mondhatnám, hogy csak viccelek, de valójába nem, pontosan így érzek, tudom, hogy jól nézek ki, van tükröm , láttam már magamat elégszer, de azért… jó az, ha mások is észreveszik. Sokan azt mondják, hogy nagyképű vagyok, és ez igaz is, tényleg az vagyok, szeretem magamat, de végül is ezzel ki nincsen így? Az első lépés, hogy kiegyensúlyozottak legyünk, és ezt csakis úgy érhetjük el, ha bízunk magunkban, ha magabiztosak vagyunk, és nehéz ezt úgy megvalósítani, ha belenézünk a tükörbe és olyan valakit látunk, akt nem akarunk. Fogadjuk el magunkat, én ennek a híve vagyok.
- Szóval ilyennek látsz? Hogy ennyire függök a testiségtől? – nézek rá érdeklődve. Komolyan ennyire… meglátszik? Mert ilyen vagyok, igaza van, függök másoktól, leginkább nőktől és a testüktől, mert ami a fejükben van, az a legkevésbé sem izgat. Gondolatok… nem érdekelnek. Érzések? Figyelmen kívül hagyom őket, mert nincsen rá szükség, ez csak szex, nem szerelmes vallomás, és sokan összekeverik a kettőt. Van, aki szeret élni, és van aki nem tud, ezért igyekszik minél gyorsabban lehorgonyozni valaki mellett, aki talán még csak nem is illik hozzá. Mintha ettől jobb lenne… elkötelezni magunkat valaki mellett, akiben nem vagyunk biztosak…hülyeség.
- Igen, motorral. Szeretek száguldozni. – rántom meg a vállam mosolyogva. Persze, azt egy kocsival is lehetne, de motoron ülni más, sokkal jobb érzés, sokkal…szabadabbnak érzem magamat olyankor, ráadásul általában egyedül jövök, szóval mégis minek autóval menni? Motorral gyorsabb, ráadásul szerintem még ezerszer stílusosabb is, mint egy leharcolt, négykerekű tragacs. – Most hogy mondod…talán hozzá se kellett volna tennem. – azt nem tudom, hogy józanul is ennyire…ilyen, vagy csak a pia váltja ki ezt belőle, de gondolom az első eshetőség a megfelelő. Nem egy visszafogott lány, ahogy eddig láttam a Roxfortban, és ezzel nincs is semmi baj, sőt, ilyennek kéne, hogy legyenek az emberek.
- Ünneprontó vagy. – csóválom meg a fejemet vigyorogva. Amúgy nem vagyok én híve az ilyennek, a bilincs meg a többi az kissé…fura nekem. A bilincs még talán elmegy, de az már tényleg a maximum, kiszíjazni valakit…elég fura, ha van aki erre izgul fel, de végül is én nem ítélkezem. – Legalább kettőnk közül higgye ezt valaki. – mondom mosolyogva még mielőtt megfognám a kezét és kivezetném a helyről. Azt csak tudja még, hogy hol is lakik, szóval majd elnavigál oda, én meg reménykedem, hogy tényleg kapaszkodik és nem esik le félúton, mert…az igazán kellemetlen lenne, még senkit nem hagytam el motoron.

//Köszi a játékot Smile//

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2015-02-01, 22:10
patrick && anne
Okay... I know I'm drunk...

- Azért a robbanás előtt majd menj fedezékbe. Kár lenne, ha megsérülne a szép arcod - mosolygok rá kacéran és ahogy érzem, kissé megszédülve hajolok közelebb hozzá, hiszen az alkoholnak köszönhetően a fejem jóval nehezebbnek érzem, mint amilyen valójában. Azon sem lepődnék meg, ha hirtelen ólomsúlya lenne és előrebuknék azért, mert túl nehéz. Mondjuk ilyesmi még nem történt velem, szóval ettől nem tartok. Bár elég furán nézne ki, mert ha most előre esnék, akkor Patrick-en landolnék azt hiszem. Valahol a vállá, vagy a mellkasán? Öm... Nem vagyok benne túlságosan biztos, viszont az tuti, hogy rajta kötnék ki. Mindegy, ha nem gondolok rá, akkor talán nem történik meg, igaz? Ráadásul majd a szobámban már nyugodtan kidőlhetek a puha ágyra...
- Csak ötlet volt. Tudod, arra az estre, ha nagyon nem bírnád már -
pillantok rá a végén egy amolyan "nekem mindegy, a te döntésed" arckifejezéssel, ahogy kissé oldalra döntöm a fejem. Viszont abban igaza van, hogy a végeredményben nem igazán számítana. Mégis mi értelme lenne az egész előjátéknak, ha végül mégsem jutnak el arra a pontra, mint kéne? Oké, mondjuk, azért ha a két fél jól csinálja, akkor megeshet, hogy már az is elég, de az ilyen esetek ritkák, nagyon ritkák. Mert ha már az eleje annyira jó az együttlétnek, akkor mégis miért ne folytatnák? Szóval az előző ötletem hülyeség, vagyis most annak érzem. Fura, de az előbb meg még olyan értelmesnek tűnt... Mindegy, ilyen állapotban teljesen normális, ha baromságokat beszélek és később meg az ellenkezőjét állítom.
Mikor megemlíti a hazajutást, egyből kapok a lehetőségen. Már az is nagy segítség lenne, ha hazakísér, nem szükséges vinnie, hiszen van két lábam. Ráadásul nem rajongok én annyira az olyan szitukért, hogy valaki az ölében vigyen... Főleg a bál óta nem, mégis miért kellett azt? Oké, már megint itt tartok? Nem, nem, eszembe sem jut a bál! Nem!
- Mot... Motorral? -
kérdezek vissza nagyra nyílt szemekkel. Azzal mégis hogyan akar engem haza vinni? Beülök az ölébe? Vagy mögé? Egyáltalán lehet ilyent? Mintha Patrick érezte volna, hogy átfutott rajtam ez a kérdéssor és kapok valami magyarázatfélét. - Tudod, ha a mondat utolsó részét nem teszed hozzá, akkor valószínűleg félreértettem volna - mondom nevetve, ahogy végiggondolom, mennyire félreérthető helyzet alakulhatott volna ki ez esetben. Leszíjaz? Oh, mintha csak egy pornófilmbe lenne szánva ez a mondat. Vagy ha valakinek nagyon beteg a fantáziája, akkor horrornak is elmehet, bár ebbe a lehetőségbe inkább nem gondolok bele.
- Szerintem elég stabilan át tudlak karolni, szóval nem lesz szükség azokra a szíjakra... Sem pedig bilincsre, mielőtt az is eszedbe jutna -
vigyorgok a srácra, majd hirtelen felállok. Mármint, ha ez most éppen annak számít, hiszen nem állok én most olyan stabil lábakon. Ráadásul még tűsarkú is van rajtam. Mondjuk az nem jelent semmit, hiszen futni is képes vagyok benne ha nagyon muszáj... Belekapaszkodok a fiúba majd arcomon a levakarhatatlan idétlen mosollyal nézek fel rá. - Oké, azt hiszem meg leszek ám... Szóval, ha gondolod, akkor mehetünk...

a hozzászólás Patricknak készült, 483 szót tartalmaz, és írás közben a Memories című számot hallgattam. öm... nem tom, sztem most majd zárhatunk, nem? xD és bocsi, hogy csak most... zsakos  

©️


Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2015-01-16, 20:05
Anne & PatAbban már igaza van, hogy a legtöbb háztársunk szintén nem valami… hiszékeny hülye, hogy bedőljenek annak, hogy létezik egy nagy szerelem, ami megváltoztatja az egész életünket, és létrejön a béke és a harmónia országa… komolyan, ennél még a hippik hülyeségei is jobban szavahihetők. Én csak nem tudom mire gondolt az az ember, aki kitalálta, hogy létezik olyan, hogy szerelem. Mármint nem számolt azzal, hogy egyesek rájönnek majd arra, hogy ennél nagyobb baromság még nem létezett soha? Csak mert én rájöttem, és rájött Anne is, és még persze sokan mások, akik nem vakok és nem naivak. Meg akinek van egy kis sütnivalója.
- Lehet, kitudja. – rántom meg a vállam mosolyogva. Én azonban már nem igazán örülök annak, hogy nem lesz semmi, de hát ez van, elhatároztam magam. Nekem nem kell attól félnem, hogy majd a szüleim rám olvasnak, mert nem érdeklem őket, és ők sem engem, már külön élünk, és az én testem ez, annak adom oda, akinek csak akarom, nem? De, ezt pedig nemhogy a szüleim, de még maga az isten sem tilthatná meg nekem. Amúgy is, erre találták ki az óvszert, ha nem akarsz következményt, hát itt a megoldás, nekünk lett ez kitalálva, normális embereknek, akik nem egész életükben a nem létező után ácsingóznak.
- Kitudja, fura egy lány, felrobban ő már magától is szerintem. – Liesel-ről elég sok dolgot eltudnék már most mondani, de nem akarok senkit sem fárasztani ezzel. Mondott valamit, én meg kihívásnak vettem, és most majd bebizonyítom neki, hogy mennyire semmit nem tud rólam. Elég volt már a szentbeszédből. A következő szavai hallatán viszont felvonom a szemöldökömet, kíváncsi vagyok, hogy mégis mit akar ezalatt a „az nem számítana szexnek” szöveg alatt érteni. Persze, nem tudom ez mennyiben lenne… szabályos, hiszen valahol ha kielégíteném magamat, akkor is ugyanazt érnél el, nem? Dehogynem, de azért kíváncsian várom a szavait. – Váó! – mondom elismerőem mosolyogva. – Végül is, igazad van, de a  végeredmény szempontjából nem sokat számítana. – rántom meg a vállamat. Ráadásul ha nem fekszem le egy lánnyal, akkor hagyom is a fenébe és nem fogok vele elkezdeni pettingelni, hogy akármi mást csinálni, mert… nem azt kapom, amit akarok, és kevesebbel nem érem be.
- Motorral vagyok. – mondom széles mosollyal. Na igen, nem ihatnék, de… mégis kit érdekel? Valamiben meg kell halni, én pedig akkor már inkább ezt választom, mint az öregedést. – Majd maximum hozzám, vagy a motorhoz szíjazlak, hogy ne ess le útközben. – rántom meg a vállamat. Valahogy megtudjuk oldani, hogy ne veszítsem el útközben.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2015-01-11, 15:46
patrick && anne
Okay... I know I'm drunk...

A nevemre sem? Azért annyira csak nem vagyok részeg, hogy ez legyen... Mondjuk ha így is lesz, akkor biztos, hogy a nap kilencven százalékát majd ágyban töltöm, apa jót nevet majd ezen, anya pedig csóválja a fejét, mint mindig. Egy szokásos olyan nap lesz, hogy én itthon vagyok. Még szerencse, hogy igazából nem is zavarja őket annyira, hogy bulizni járok, mert tudják, hogy a suliban erre mennyire nincs lehetőségem. Ott semmi érdekeset nem lehet csinálni a roxmortsi hétvégéken kívül...
- Nem, dehogy -
nevetem el magam. Gondoltam, hogy azért egy egyetemista - ráadásul pont Patrick - gyakorlott csókkirály. Sőt, igazából azt hiszem mondhatnám, hogy a Mardekárosok többsége csókkirály, mert többen is vannak hozzánk hasonlóan, akik a kapcsolatoknak élnek. Mármint nem a rendes kapcsolatoknak, mert az talán alig lehetett eddig valakinek, inkább a látszatpárokra gondolok és arra, hogy testileg összefonódjanak... Wow, én most tényleg körülírtam a szexet? Hát ilyen se fordult elő eddig gyakran, az biztos.
- És az is lehet, hogy rá se jönnék, hogy nem szeretem -
nevetek, ahogy elképzelem a jelenetet. Nem, biztos, hogy nem esne le, hogy utálom azt a számot, hanem táncolnék tovább, mert ilyenkor azt szoktam csinálni. De mindegy is, táncolunk, aztán pár pillanat múlva megtudom, hogy nem fog több történni köztünk a csóknál. Talán így jobb is lesz, és megúszok egy újabb fejmosást az anyámtól. A bulizás az még mindig nem zavarja annyira, mint az, ha lefekszek valakivel. Mert persze, hogy ő az anyám, persze hogy legilimentor és persze, hogy ezt kihasználja és persze, hogy mindig kutat a fejemben. Kész csoda, hogy a bálos esetet még nem kérte számon rajtam, de nem kiabálom el magam, még bármikor felhozhatja a témát...
- Ooh... Érdekesen hangzik, de én akkor neked drukkolok, úgysem te fogsz felrobbanni, hanem ő, amikor rájön, hogy milyen könnyen kezeled ezt az egészet - kacsintok rá. - Amúgy meg, ha úgy vesszük, akkor az például hivatalosan nem számítana szexnek, amikor nem... Hogy fogalmazzak, várjál... - nevetve gondolom végig, hogy mégis hogyan mondhatnám ki szépen. - Hát szóval tudod, amikor te is meg a csaj is csak kényeztetitek a másikat, mint az előjátékban, és nem történik meg az aktus... Az hivatalosan nem számítana szexnek - állítom az egészet úgy, mintha valami nagy tudományos dologról lenne szó. Az is lehet, hogy baromságot beszélek a sok alkoholtól, gőzöm sincs, de én most tök komolyan gondolom, amit mondtam. Aztán majd ha holnap emlékszek ere, akkor lehet, hogy falba verem a fejem a saját hülyeségem miatt...
- Hát lábam az van, szóval elég lenne, ha csak kísérnél -
adok őszinte választ a kérdésére. Mintha csak kitalálta volna, hogy ez a kérdés átfutott a fejeben. Bár logikusnak számít, hogy egy lányt az én állapotomban nem kéne egyedül utcára engedni, mert a végén még megtámadják. Aztán jobban végiggondolom az értelmét a kérdésének és az is megfordul a fejemben, hogy kocsival van... Oké, az mondjuk fura lenne, mert mégis miért jönne buliba kocsival? Akkor nem ihatna semmi alkoholt...

a hozzászólás Patricknak készült, 483 szót tartalmaz, és írás közben a Részegen ki visz majd haza című számot hallgattam. zsakos  

©️


Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-30, 18:46
Anne & Pat- Szerintem a nevedre sem fogsz emlékezni holnap. – mondom neki mosolyogva. Ez egy ilyen dolog, sokan félnek az alkoholtól, meg a csúnya rossz hatásától, de mégis mindenki ezzel szennyezi és öli meg magát, nem? Az alkohol jó dolog, csak éppen sokan húzzák le, mert a narancslé meg a többi gyümölcslé sokkal egészségesebb. Az alkohol jó mindenre. Elhagyott a feleséged? Igyál. Megcsalt? Igyál. Megölted, mert megcsalt? Igyál. Csak inni kell és kész, elfelejtesz mindent, még ha csak egy rövid időre is. Az alkohol talán nem ad választ, de elfelejteti az emberrel a kérdést, a gyümölcslé meg csak annyit ér el, hogy tíz percenként járj vécére. Na melyik éri meg jobban?
- Nehogy azt mondd, hogy meglepődtél! – nem igazán titkolom az iskolában sem azt, hogy miként viszonyulok az élethez, tudhatják rólam, hogy szívesen vagyok nőkkel, szívesen járok bulizni, amit most már bűntelenül meg is tehetek, köszönhetően annak, hogy egyetemista vagyok. Sokan le is szóltak azért, hogy végül az elemista szakirányt változtattam, de… mégis kit érdekelnek? Lehet, hogy elég felelősségteljes irányt választottam, én pedig elégé utálom a felelősséget, de ebben láttam a legtöbb lehetőséget, és én élek-halok a lehetőségekért. Azokat kiaknázhatom és a saját előnyömre fordíthatom, ezáltal előnyben lehetek és jobban járok, mint mások.
- Hát, kevés az esélye, hogy azt a számot itt lejátsszák. – ilyen állapotban szerintem még Mozart szimfóniájára is simán táncra perdülne. Az a jó az ilyen helyeken, hogy senki sem gondolkodik, mindenki cselekszik és kész, ezt pedig imádom. Utálom, ha valaki tékozol, mert mégis miért jobb az, ha hosszú órákig gondolkodsz valamin? Végül úgyis ugyanoda kötsz ki: döntened kell. Én pedig inkább azonnal döntök, mintsem ilyen baromságokkal üssem el az életemet. Az első megérzés mindig a helyes, a többi már csak azért van, hogy elbizonytalanítsa az embert, de persze mindenkinek a saját dolga, hogyan is dönt. Itt nincs helye azoknak, akik ezt nem tudják felfogni.
- Nem olyan rég kaptam egy… kihívást. Kíváncsi az egyik ismerősöm arra, hogy felrobbanok-e, ha nem szexelek. Szóval úgy döntöttem egy kicsit felidegesítem. – az a múltkor is egész jól ment, bár azért nem mondanám, hogy Liesel nem különösképpen jó abban, hogy az idegeimen táncoljon. Persze, ott is én voltam a hibás, de még a mai napig nem értem miért is kell így kiakadni azon, ha valaki egy pasi mellett ébred fel. A csajjal legalább sikerült beszélnem azóta, elég volt néhány előre betanult, már-már rutinos sablon szöveg és a csaj el is felejtett mindent. Komolyan, ha a nők ennél egyszerűbbek lennének…. – Na és téged haza kell majd vigyelek? – haza… vagy akárhol is legyen most. Én egy albérletben dekkolok ha éppen nem vagyok suliban és szünet van, de gondolom neki van valami normálisnak nevezhető családja akiknél megtudja húzni magát, hogy ne a Roxfortban unja magát halálra.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-27, 14:19
patrick && anne
Okay... I know I'm drunk...

Efelől semmi kétségem. A vodka mindenkinek jó barátja, ha éppen felejteni akar, vagy lerészegedni vagy épen csak olyan kedve van. Vodkát bármikor lehet inni, olyan mint valami gyógyszer. Még véletlenül se higgye bárki, hogy én egy nagy alkoholista vagyok, mert én csak szeretem a piát és nem iszok mindig, csak néha... Viszont akkor sokat, mert szeretem feszegetni a határt és szeretem, hogy részegen olyan szabad vagyok és minden sokkal könnyebb. Nincsenek szabályok, semmi gondolkodás, egyedül a gravitáció szeret nagyon beleszólni a dolgokba... Én meg persze próbálok neki ellenkezni, mert mégis ki nem tenné? Van olyan ember, aki szeret eltanyálni, mikor cseppet sem józan, hogy aztán minimum negyed órája rámenjen a feltápászkodásra? Neeeem, én azt utálom, inkább megyek szlalomozva és dülöngélek, de nem akarok orra esni...
- Igen? Jó, akkor ezt most megjegyzem... Már ha emlékszem majd rá egyáltalán holnap -
vigyorodom el. Kérdéses, hogy mennyire fogok emlékezni ebből az egészből. Talán simán kiesik az is, hogy szerinte a barna haj jobban áll. Azt hiszem lehet, hogy ezt eddig mástól meg sem kérdeztem, de valahogy sosem érdekelt, hogy kinek melyik hajszínem tetszik jobban. Azt sem értem, hogy most hirtelen mégis miért kérdeztem rá, szóval ezt is elkönyvelem az alkohol számlájára, hiszen ilyenkor képes vagyok hülyeségeket beszélni. Ugyanígy teszek a következő lépésemmel is, amit lehet, hogy józanon most éppen nem tettem volna meg. Igen, úgy gondolom, hogy talán csak az alkohol hatása, hogy megcsókolom, viszont nem érdekel - vagyis még nem érdekel. Talán holnap majd fog, ha emlékszem rá, de jelenleg túl ködös a fejem legbelül.
- Te sem vagy rossz -
kacsintok a fiúra, ahogy megemlíti a csókomat. Volt alkalmam gyakorolni, szóval meg is lepődnék, ha nem így lenne. Azonban a kérdését, amire valószínűleg nem is vár választ, szó nélkül hagyom. Nem akarok, sőt nem is tudok most normálisan gondolkodni. Majd holnap, józanon elgondolkodhatok ezen, úgysem fogok csinálni semmit, tehát lesz idő rá bőven...
- Öö... Biztos van olyan, hidd el... Csak nem jut most eszembe -
vigyorodom el, majd ezt a számot is végigtáncolom vele. Hirtelen tényleg nem tudom, hogy van-e olyan szám, amit utálok... Arra emlékszem, hogy azt az új számot - el is felejtetem már, hogy kitől - teljes mértékben rühellem.
- És mit kutatsz? Izé... Vizsgálsz? -
kérdezem kíváncsian, miután lehuppanok mellé. Talán jobb is lesz így, ha nem történik több köztünk a csóknál, mert... Mert nem először járnék úgy, hogy részegen olyant teszek, amit nem kéne. Az anyámnál már szerintem így is kivertem párszor a biztosítékot nyáron, nem kéne megint, hiszen apu nem mindig tudja meggyőzni arról, hogy ő is ilyen volt ennyi idősen. Míg Patrick válaszára várok hátratűröm a hajamat, mert már megint előre hullott néhány kósza tincs. Erre bezzeg nincsen varázslat, mármint arra, hogy a hajam mindig normálisan álljon, pedig én biztos hasznát venném...

a hozzászólás Patricknak készült, 457 szót tartalmaz, és írás közben a Részegen ki visz majd haza című számot hallgattam. zsakos  

©️


Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-20, 12:00
Anne & Pat- Elég jó vagyok mások meggyőzésében. A vodka pedig minden ember jó barátja. – mosolygok a lányra. Na igen, felesleges amiatt parázni, hogy a szex több, mint testiség, mert ilyen nem létezik, a szerelem a naiv hülyéknek van, akik nem kellenek senkinek sem a világon, és ezért kitalálják, hogy ők az igazinak tartogatják magukat, de az igazi cseszik eljönni értük, mert vagy nem létezik, vagy már rég meghalt úgy… még valahol  a reneszánsz és a középkor idején. Akkor volt divat ez a hatalmas szerelem, meg a pokol tüze, ha nem lehetnek az imádott lánnyal… a valóságban ilyen nincs. Csak szex és semmi más.
- Hát… a barna, mindenképpen a barna. – bólintok egyet mosolyogva. Nem is tudom, valahogy szőkén elképzelni őt… fura, amolyan jó kislányos, legalábbis az én képzeletemben, aztán kitudja? A szőkék általában a legbolondabb, de legbevállalósabb nők a világon, de persze már erre is láttam kivételt, kivételek mindig vannak, sajnos ezt nem úszhatjuk meg. Egyesek azt hiszik, hogy léteznek  még csodák, hogy a Mikulás bemászik a kéményükön és megajándékozza őket sok-sok csokival, de mindez csak mese habbal, semmi köze a valósághoz, azért lett kitalálva, mert az emberek halálra unták magukat, és nem tudtak magukkal mit kezdeni, ezért úgy döntöttek, hogy inkább találnak valami kifogást. De ma nincsenek kifogások, ezt erősíti meg az is, mikor Anne gondol egyet és csak egyszerűen megcsókol, én pedig nem ellenkezek, miért is tenném? Olyan ez nekem, mint másoknak a fogmosás, rutinosan megy, és ezzel is bizonyítjuk, hogy nincs semmi olyan ebben a világban, ami ne lehet szabad. Azt teszünk, amit csak akarunk. – Jól csókolsz. És látod, semmi jelentősége nem volt annak a szexnek, különben ezt nem tetted volna meg igaz? – vagy talán pont azért tette meg mert részeg? Nem hinném, nem olyan lánynak ismertem őt meg, mint aki odaadja a szívét, mert hinne a szerelemben. Ugyan már! – Melyik számot nem imádod? – vigyorgok rá, de persze nem kell kérlelni engem, hogy belemenjek a dologba. Részeg, azaz azt is imádná, ha rákezdenék most egy cimbalommal neki, szóval… mindegy, a lényeg az, hogy végre elszakadhassak a sulitól és a sok libától, akik ott vannak, elfelejtsem a családomat, akik tökéletesen defektesek, és azt csináljam, amihez a legjobban értek. Semmit, de mégis mindent. – Holnap nem fogsz mellettem ébredni. – mosolygok rá, mikor véget ér a zene, és intek a fejemmel, hogy jöjjön velem, és üljünk most le. – Részeg vagy, én meg egy társadalmi vizsgálatot folytatok, szóval ma nem lesz semmi, oké? – csak nem haragszik meg igaz? De szöget ütött a fejembe az, amit Liesel mondott nem is olyan régen.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-14, 00:57
patrick && anne
Okay... I know I'm drunk...

- Oké, meggyőztél... Bár lehet, hogy ehhez az előbbi néhány vodkának is köze van - vigyorgok a fiúra, ahogy szavai teljes mértékben meggyőznek. Igaza van, az nem volt több, nem lehetett több, mint egy szex, ami... Jó volt... Semmi több és kész, legalább ezt sikerült elérnem az este folyamán, hogy elhiggyem az ilyen dolgokat ha tovább nem is, de legalább ma este, hiszen ezért jöttem ide. Kell egy kis felejtés vagy bármi, ami eltereli a gondolataimat Dariusról és arról, hogy mit érzek, amikor megcsókol, hozzámér vagy éppen aznap este. Nem, nem és nem! Erre nem szabad gondolnom! A partnerkeresés Patrick számára pedig pont kapóra jön, mert ezzel tényleg elterelhetem a figyelmemet.
- Hmm.. Akkor én neked szőkén vagy barnán jönnék be neked jobban? -
tűnődöm kicsit hangosan, ahogy ránézek világosszőke tincseimre. Képes voltam visszafesteni barnáról csak a bál miatt... Ez se normális, az biztos, mert most meg hiányoznak a sötét fürtök. Érdekel, hogy a pasik mit gondolnak erről, mert mégiscsak az a célom, hogy nekik tetszek és nekem meg teljesen mindegy, hogy épen melyik hajszín képviselői közé tartozom.
Csak egy hatalmas vigyorral jelzem, hogy bizony-bizony ez a két ital még simán rám fért. Mondhatom az előbbi vodkákkal együtt nagyon ütős ez a cucc és kezdem magam úgy érezni, mint egy hatalmas pillangó, aki csak repülni akar. Semmi másra nem tudok figyelni csak a fejemben lévő bizsergésre és arra, hogy ne vágódjak hanyatt az egyre pocsékabb egyensúlyérzékem miatt. Éppen ezért találom ki, hogy én most akkor táncolni viszem Patrick-et, mert miért ne? Azért vagyunk itt, hogy bulizzunk, nem? mégis miért jönne valaki egy szórakozóhelyre? - Háááát... az majd kiderül - vigyorgok a fiúra, majd közelebb hajolok hozzá és megcsókolom, viszont az okát nem tudom, hogy miért teszem. Egyáltalán kell lennie bármiféle indoknak ahhoz, hogy megcsókoljak valakit? Józanon talán, de most nekem nem kell semmiféle magyarázat. Megcsókoltam, mert éppen ehhez volt kedvem és... Jó volt, nem éreztem semmit csak azt, hogy Pat jól csókol és ez éppen elég most nekem. Részegen úgysem tudok tisztán gondolkodni, az agyam helyén egy nagy ködöt érzékelek, ami lassan nehezedik rá az egész testemre. - Juj, imádom ezt a számot! Táncolj velem még egyet - kérlelem a fiút, amint meghallom az újabb zenét, ami azért pörgősebb mint az előző, így átválthatunk egy másik táncstílusra. Már ha az egyáltalán táncfélének számít, hogy smárolok vele és közben valamiféle mozgást végzünk. Nem tudom, mi lesz, ha ez a dal is véget ér... Mi fog történni az este hátralévő részében? Fogalmam sincs, de pillanatnyilag éppen nem agyalok semmin, csak élek pillanatnak és majd lesz, ami lesz.

a hozzászólás Patricknak készült, 423 szót tartalmaz, és írás közben a Részegen ki visz majd haza című számot hallgattam. zsakos  

©️


Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-12, 21:56
Anne & Pat- Tudod, nem én vagyok a legjobb ember, hogy ezt megmondjam neked. – na igen, pont én vagyok a kapcsolatszakértő,aki megmondja mi a jelentősége a szexnek, igaz? Semmi, élvezed és kész, szükséglet, ennyi, nem kell ezt túl bonyolítani, nincs olyan, hogy több, mint szex. Szex van és kész, ennyi, nekem senki ne mondjon mást.  – De szerintem verd ki a fejedből, a szex csak szex, nem rakétakilövésre és nem is házasságra készülsz vele. – rántom meg a vállamat egyszerűen. Így is gondolom, ez nem több, mint együttlét, nem kell bele többet látni, és komolyan, ő nem olyan, aki nem hisz a szerelemben? Nehogy már elgyengüljön itt nekem.
- A szőkéket jobban csípem, de a barnák is jöhetnek, ha nem találsz említésre méltó szöszit. – mosolygok le rá. Nem vagyok ilyen, nincsen zsánerem, én minden nőt megajándékozok magammal, nincsenek típusok, csak vannak szép nők, és ronda nők, az utóbbiakkal pedig nem kezdek, mert a csajozás szóljon az élvezetről, egy ronda nőn mit nézek mégis? A külső nekem számít, és mindenki másnak is, csak nem  merik bevallani, mert azt mondják majd róluk, hogy felszínesek… nem is értem miért kell egyeseknek ennyire foglalkoznia a külvilággal. Mégis kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? Csak az számít amit te hiszel.
- Akkor jó, rád fér. – bólintok egyet vigyorogva. Ha már ennyire járatja az agyát ezen az egész több volt, mint szex dolgon, akkor éppen itt az ideje annak, hogy végre ki is verje a fejéből, mert gondolom nem azért jött el ide, hogy azon az egyetlen éjszakán gondolkodjon folyamatosan, igaz? Ha igen, akkor egy elég szánalmas dolog ez, de persze én nem ítélkezek, csak hát… úgy volt, hogy nem hisz a szerelemben, akkor most mi történt? Mi az, hogy több, mint szex?Ha gyereked lesz belőle, na az több, de a szerelem…ugyan már, csak egy hülye mese, amit a gyerekekkel hitetnek el. – Oké főnök! – szinte ellenkezni sincsen időm, na nem mintha ellenkezni akarnék. Tetszik a dolog, már amúgy is rohadtul untam azt, hogy csak én nyitok folyamatosan és nekem kell teperni, itt egy kis változatosság, végre valaki olyan, aki megragad és magával húz, erre várok mióta itt vagyok. – Szerinted mi lesz, ha ennek a táncnak vége? – kérdezem mosolyogva, miközben kezeim a derekán nyugszanak. Na igen, ismerem magamat, pontosan tudom, hogy mi lesz, de természetesen nem erőltettek semmit sem, úgyhogy…. nem is tudom, ha ennyire kiakadt egy szex miatt, akkor ennek az estének talán nem olyan vége lesz, mint amilyet én akarok.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-09, 19:16
patrick && anne
Okay... I know I'm drunk...

A szex, mint létszükséglet? Ebben egyetértek vele, de az a gong, hogy mikor Dariussal megtörtént a dolog, azt többnek éreztem egy jól sikerült együttlétnél. Éppen ez az, ami miatt leittam magam. Mégis mi lehet az, ami akkor történt? Még sosem volt velem ilyen és ez a legnagyobb probléma. Megrémít, hogy amikor vele vagyok, akkor nem tudok tisztán gondolkodni és az is megrémít, hogy olyan dolgokat művel mellette a testem, amit még soha. Miért dobog olyan gyorsan a szívem, amikor megcsókol? Miért fut át rajtam egy enyhe bizsergés minden alkalommal, amikor hozzám ér? Ez a sok miért az, ami miatt most itt vagyok és azt teszem, amit. Kell egy kis szórakozás, néhány óra, amikor nem tiszta a fejem és mindentől jó kedvem lehet.
- Lehet, hogy több volt egy egyszerű szexnél.. Egyáltalán lenne értelme ennek? - kérdezek rá egy értetlen mosollyal az arcomon, mert én sem igazán tudom ugyebár, hogy mi van. Több annál, hogy lefeküdtem vele? Akkor magyarázza el valaki, hogy mi az, ami miatt többnek éreztem...
- Persze, a szőkék vagy a barnák az eseted? - kérdezek vissza, de a mondatom vége szinte alig hallható, hiszen a zene is hangos és a csajszi is megérkezik az italainkkal, majd kérdésemre nem is válaszolva lelép. Nem értem, hogy mégis mi baja van, talán megzavartam valamit? Szerintem Pat meg épphogy inkább örült az érkezésemnek, mert ez a csaj egy rémálomnak tűnik... Alig hallottam beszélni, de a hangja eszméletlen vicces volt és a srác helyében én tuti itt hagytam volna. Nem is értem, hogy ő hogy bírta végighallgatni a lány mondatait...
Úgy tűik Patrick nem veszi a kihívásomat, mert míg én gyorsan felhajtom az italomat, addig ő csak vigyorogva tekint rám, majd a következő tette kicsit váratlanul ér. Így is érzem, hogy már elég részeg vagyok, de az a célja, hogy ez még jobban összejöjjön? Na nem mintha bármi kifogásom lenne az egész ellen, én ugyanis ezért vagyok ma itt. és minél több alkohol lesz a szervezetemben, annál kevesebbet fogok gondolni a múltkor történtekre. Igazából annál kevesebbet fogok bármin is gondolkodni, ami nem ide való, mert túlságosan is bódult állapotban leszek... De megiszom az ő poharának tartalmát is, mit sem törődve a következményekkel. Igaz egy bizonyos kérdés átfut az agyamon hirtelen, de ahogy jön, úgy is száll tova. Részegen ki visz majd haza? Nem tudom, de majd kiderül...
- Az nem kifejezés -
vigyorgok Patrick-re, amint meghallom kérdését. Egyáltalán nem érzem, hogy biztos lábakon állok, a fejem lüktet és olyan érzés, mintha egy hajón lennék. Ahogy próbálok egyensúlyozni úgy pillantok fel nevetve Pat-re és invitálom táncolni kisebb-nagyobb nyelvbotlásokkal. - Most, hogy leitattál, jössz nekem egy tánccal, szóval gyere - ragadom meg a felsőjénél és húzom magam után a táncparkettre. Átkarolom a nyakát és közelebb lépek hozzá, majd nem is figyelve a zenére elkezdek vele lassúzni. Bár azt hiszem most épp olyan szám megy, amire többen is áttértek az ilyesmi táncra. Wow de jó érzékem van ehhez...

a hozzászólás Patricknak készült, 479 szót tartalmaz, és írás közben a Részegen ki visz majd haza című számot hallgattam. bocsi, hogy csak most zsakos  

©️


Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-05, 20:34
Anne & Pat- Ja, tényleg, pont úgy nézel ki, mint aki még életében nem látott piát. – a mosolyt, ha akarnám se tudnám levakarni a képemről. Nem baj az, ha piál, piáljon csak, elvégre ezért vagyunk itt, nem? Legalábbis ő mindenképpen, nekem nagyobb terveim is vannak estére, de ezek most várhatnak egy kicsit.
A reakciójára, na meg mikor a fejét a mellkasomnak dönti, csak még inkább kiszélesedik az arcomon tanyázó mosoly. Remek, legalább  már azt tudjuk, hogy ő az aranyos és boldog részegek csoportjába kerül. Volt már csaj, aki leitta velem magát és olyan volt, mint valami depressziós halálra ítélt. Szerencsére ez nem ismétlődik  most meg.
- Mi az, hogy nem kellett volna? Gondolom nem a plüssmackó gyűjteményéért mentél vele szobára, nem? A szex éppolyan szükséglet, mint mondjuk az evés, kell és kész. Szóval emiatt ne idd le magad, hülyeség. – egy bölcs ember azt mondta, hogy a szex oldja a feszültséget, míg a szerelem csak okozza azt, és ez igaz, már ha létezne szerelem, mert én nem hiszek ebben, én csak abban hiszek, hogy a pillanatnak élni sokkal jobb, mint a tegnapnak,vagy a holnapnak. Nem is értem Anne-t, minek kiakadni azon, hogy lefeküdt valakivel? Megtörtént, oka volt, jól érezte magát és pont, nincs ezen mit gondolkodni többet.
- Keresem a nőt, aki mellett majd holnap reggel felébredek. – mondom meg neki mosolyogva az igazat, mert hát… minek hazudni? Egyértelmű, és tudom, részeg, pont emiatt még egyértelműbb az, hogy teljesen felesleges hazudnom, ha nem felejti ezt el holnapra, akkor sincs semmi, nem foglalkozom azzal, hogy mások milyennel látnak. – Akarsz segíteni benne? – pillantok rá vidáman. Na igen, értse ahogy akarja, egészen addig, míg meg nem érkezik a szöszi az italunkkal, és nem igazán lep meg, hogy nem válaszol Anne szavaira. Van ilyen, megorrolt rá, amiért éppen vele vagyok és nem vele, de… komolyan, mit hitt? Keressen magának valaki mást annyira nem néz ki azért jól. – Gőzöm sincs, de minden benne van, ami hosszú távon megöl. – úgy tűnik ma őszinteségi rohamom van. Azt már csak vigyorogva tudom nézni, ahogyan felhajtja az italt, és először még én is a számhoz emelem a poharat, de végül meggondolom magamat, és kicserélem az  én teli poharamat, az ő üres poharára. - Azt hiszem neked erre nagyobb szükséged van. – mosolygok rá, majd a mellettünk lévő asztalra le is rakom a két üres poharat, amint végzett a másodikkal is. – Na, forog már a világ? – ha az a cucc van benne, amit a múltkor ittam, akkor azt hiszem kettő éppen elég belőle, nekem a harmadiknál már a világ szivárványszínű volt.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-04, 00:32
patrick && anne
Okay... I know I'm drunk...

- Hééé! Én nem vagyok annyira kiskorú és... annyira nem is rúgtam be - bököm ki néhány nyelvbotlással vigyorogva, ahogy Patrick az állapotomra célozgat. Tudom, hogy részeg vagyok, de nem itatott le senki, azaz én itattam le magam, de még korántsem vagyok olyan túlontúl nagyon becsiccsentve. Ahhoz kellett volna még néhány pohár ital, de... Oké, jól hallottam, hogy Pat épp most rendelt nekem is egy kört? Nem zavar egyáltalán, legalább még jobb lesz a hangulatom és hamarabb elengedhetem magam. Na nem mintha ezt  nem tenném meg már most is, amikor a fiú lényegében átkarolja a derekamat elvileg azért, hogy ne essek el.
- Én hősöm! -
mosolygok rá, ahogy közben kezeimet áthelyezem nyaka köré és észre sem veszem, de lényegében elkezdek táncolni vele. Már ha ez az apró mozgás egyáltalán táncnak nevezhető. Ahogy meghallom kérdését hirtelen elnevetem magam és homlokomat a mellkasának döntöm, majd úgy nevetek tovább enyhe fejcsóválással. Szerelmi bánat? Én meg a szerelem? Jó vicc. Bármi is van Darius és köztem, abban biztos vagyok hogy az nem lehet szerelem, mert én nem lehetek szerelmes, az kizárt. Egyáltalán nem értem, ami a fiú meg köztem van, de azt azért csak tudnám, ha ilyesmiről lenne szó, nem?
- Nem hiszek az ilyen baromságokban, csak lefeküdtem egy sráccal, akivel talán nem kellett volna... Vagy... Nem is tudom, mindegy... Csak egyszerűen szükségem volt erre... Azt hiszem érted, mire gondolok - bököm ki a fiúra emelve tekintetemet néha kisebb szüneteket tartva, hogy viszonylag józan hanglejtést hozhassak össze, de ez valljuk be, rohadtul nem jön össze és Patrick meg most biztos tök furának tart, hogy egy szex miatt ittam le magam. Ami igazából tényleg hülyeség lenne, ha nem Dariusról lenne szó. Mármint ő meg én... Nekünk különös kapcsolatunk van és... És mégis miért gondolok én most pont rá? Azért jöttem el bulizni, hogy kicsit kitisztuljon a fejem, szóval gyerünk Anne, élj a mának!
- Amúgy te mit csinálsz itt? -
teszem fel a lehető legbénább kérdést Pat-nek, de úgysem tűnik fel, hogy semmi értelme nem volt ezt megkérdeznem, hiszen nem vagyok teljesen józan. Lényegében úgy érzem, hogy ez egy tök természetes kérdés, mert még véletlenül sem lenne ám egyértelmű, hogy bulizni jött egy szórakozóhelyre. Aztán az előbbi szőke csajszi megjelenik két itallal. - Ez mi? - érdeklődök, de csak a kezünkbe nyomja a poharakat és lelép. Nagyokat pislogva tekintek utána. - Oké... Akkor ne válaszolj - majd Patrick felé fordulok és próbálok értelmesen rákérdezni nála is, hogy mégis mi ez a cucc, amit a csaj hozott. A színe tetszik, meg ha jól látom jégkocka is van benne, szóval valami koktélféle lehet. - Te tudod, hogy mi ez? Vagyis izé... Inkább hagyjuk... Verseny, hogy ki issza meg előbb! Egy, kettő, három - hívom ki egy párbajra hirtelen, majd elkezdem minél gyorsabban inni a cuccot és a pohár mögül közben a fiúra pillantok. Na, ki fog győzni? Ő vagy én?

a hozzászólás Patricknak készült, 474 szót tartalmaz, és írás közben a Phytm of joy című számot hallgattam.    

A hozzászólást Anne Newsome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-09, 19:19-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-03, 14:06
Anne & PatSoha nem értettem azt, hogy egyeseknek miért van szüksége arra, hogy berúgjanak. Nem mondom, hogy nem jó dolog, én is gyakrabban vagyok részeg, mint józan, de nem feltétlenül kell a földig leinnom magamat, hogy élvezni tudjak egy egyszerű bulit. A muglik persze mindent kitalálnak, egyesek belövik magukat és mindenféle más droggal küldik a másvilágra a testüket és a lelküket. Nem vagyok valami nagy híve ennek. Én sokkal jobban szeretek megérkezni, inni valami ütőset, amitől kicsit jobban feloldódom és már célba is veszem a táncparkettet. Ha ott nem jön össze valami, akkor sincs semmi baj, nagyon sok szomorú és magányos lány szokott lenni, akik törődésre vágynak, tőlem pedig ezt megkaphatják.
Én szerintem csak azok isszák magukat részegre már az első pillanatokban, akik nagyon elakarnak felejteni valamit, vagy valakit. Egyszer egy bölcs ember azt mondta, hogy az alkohol nem old meg semmit, hiszen nem szolgál válaszokkal, de elfelejtetteti veled a kérdést, amin rágódtál. Gőzöm nincs kimondta ezt, de iszom rá egyet. Sokan persze az alkoholt is leszólják, pedig a legtöbb ilyen ember még életében nem kóstolta, ami nagyon nagy bűn. Nem azért mert olyan finom lenne. Senki nem azért iszik alkoholt, mert az olyan finom, hanem azért, mert elfeledtet veled mindent, és úgy mosolyogsz tőle majd, mint valami bolond.
Ez van azzal a lánnyal is, aki, mint derült égből a villámcsapás, belém botlik. Az viszont még inkább meglep, hogy tudja a nevemet, bár… ha kicsit jobban szemügyre veszem, akkor már nekem is ismerős a lány ,de a neve… fura módon tudom. És nem azért mert érdekelne, pusztán csak megjegyzem azokat, akik nem olyan szürkék, mint egy szamár. – Anne! Azt hittem, hogy itt kérnek valamit, még mielőtt kiskorúakat itatnának le. – mosolyodom el, bár a szavaim kioktathatónak tűnhetnek, nem azok, remélem ezt ő is feltudja fogni még így az alkohol mámorában is. Nincs azzal gond, ha egy fiatalkorú piál, melyik ne tenné? Amúgy is, én is csak tizennyolc vagyok, pont nagykorú, mégis évek óta élek már úgy, ahogyan teszem most is, szóval… nekem lenne a legkevesebb jogom pálcát törni a feje felett. – Megtennéd, hogy hozol valamit nekünk inni? – nézek rá mosolyogva a szöszire, akivel eddig táncoltam, persze húzza a száját, de végül csak elkoslat a pult irányába, és nagyon remélem, hogy amint meghozta az italunkat, soha többet nem látom. Ritka idegesítő egy csaj, bár tény, hogy nem néz ki rosszul, de már csak a hangjától elásnám magamat a földbe. Azt hinné az ember, hogy ilyen nincs, de biztosíthatok mindenkit, hogy van. Egyesek egy disznóhangszálaival születnek. – Te meg… gyere, foglak! – Anne válaszát már nem igazán várom meg, csak közelebb húzom magamhoz, kezeim pedig elég hamar a derekán nyugszanak. Nem olyannak ismerem, akit túlságosan is zavarna a másik közelsége, amúgy is részeg, szóval… nem lesz itt semmi baj. – Ugye nem szerelmi bánatodban ittad le magad? – mosolyogva kérdezek tőle, hiszen a szerelmet a világ legnagyobb baromságának tartom, és ha jól tudom, ő sem éppen a híve. Ha pedig kiderülne, hogy mégis… az aztán csalódás lenne.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat 2014-12-03, 00:39
patrick && anne
Okay... I know I'm drunk...

Igazából örülök annak, hogy itt a téli szünet. Hogy miért? Mert van időm átgondolni a mostanában történteket és azt, hogy mégis mi van Darius és köztem. Engem is váratlanul ért, ami a bál után történt, mert egyáltalán nem terveztem, hogy ágyba bújok vele. Azaz megfordult a fejemben, de valami miatt képes lettem volna tovább várni. De mégis miért rágódom én ezen? Megtörtént, lefeküdtem vele és... és jó volt, kész, ennyi, pont, semmi több. Nem kéne ennyit rágódnom a történteken, hiszen ez nem rám vall, elszoktam fogadni, hogy megtörténtek a dolgok, de az a pillanat mégsem tud kitisztulni a fejemből.
Karácsony a szokásos módon telt. Jöttek a rokonok, az ismerősök, itt voltak, hoztak valami vacak ajándékot, együtt vacsoráztunk, majd elmentek. Az egyetlen érdekes az egészben az volt, hogy apu meg én kicsit megbűvöltük a desszertet és lényegében azok, akik ettek belőle, hát ők... bekékültek, mint a mesékben a törpék. Vicces volt de persze rajtunk kívül senki sem értékelte a poént, szokás szerint.
Úgy döntöttem, hogy ha már megvettem ezt a két ruhát Skyla-val, akkor bizony használni is fogom őket. Amilyen rövidek, úgysem hiszem, hogy felvehetném a suliban... Szóval inkább elmegyek bulizni, mert miért ne? Majd az alkohol segít kicsit kitisztítani a fejemet... Vagyis inkább egy időre kiveri a fejemből Dariust, mert az nem normális, hogy folyamatosan ő jár a fejemben. Szóval a szokásos módon kicsíptem magam: magassarkú, miniruha, smink. Az összhatás pedig egy kicsit utcasarkosra sikeredett, de ez nem tud érdekelni, hiszen buliba megyek és ott úgyis így néz ki minden csaj a korosztályomból...
Tudtam, hogy lesz ez a buli, mert a suliban az egyik háztársam beszélt róla, és nekem nem igazán volt most kedvem másik party után nézni. Amint beérek a szórakozóhelyre, szerintem egyértelmű, hogy a tánctér helyett a bárpult felé veszem az irányt, és kérek vodkát. Nem tudom, hogy miért éppen azt, de úgy döntöttem, hogy most szép gyorsan berúgok, hogy élvezni tudjam a bulit.
- Egyet azért, mert felpofoztam - mondom magamnak, mintha innék valamire és ezzel nyugtassam magam, hogy ez teljesen normális, majd miután lehúzom az italt jelzek a pultosnak, hogy töltheti újra. - Egyet azért, ami a parton történt - húzom le újra az italt, majd jobban belegondolok és a következő is erre megy inkább, hiszen annyi minden történt aznap délután, hogy erre nem elég egy ital. - Egyet arra, hogy elhívott a bálba... Egyet azért, hogy lefeküdtem vele... - húzom le sorban a két vodkát, aztán már érzem, hogy hirtelen több indokom nincs. Fizetek, de már összemosódik előttem néhány dolog... Kicsit szédülök is, de nem érdekel, ez volt a cél, érzem, hogy részeg vagyok, viszont jól érzem magam, így a táncparkett felé indulok. Azaz indulnék, de amennyire pocsék most az egyensúly érzékem, sikeresen nekimegyek valakinek. - Bocs - mondom enyhén pislogva, ahogy jobban szemügyre veszem és már le is esik, hogy én ismerem ezt a srácot. - Szia Patrick - köszönök hatalmas mosollyal az arcomon, amit valószínűleg mostantól le sem lehet rólam vakarni az est hátra lévő részében, mert az alkohol mindig boldogsághormont termel a szervezetemben és amíg a hatása alatt vagyok lényegében vigyorgok, mint a tejbe tök...

a hozzászólás Patricknak készült, 511 szót tartalmaz, és írás közben a Faster című számot hallgattam. öm... izé... bocs, hogy kicsit hosszú lett... xD  

A hozzászólást Anne Newsome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-09, 19:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Anne & Pat 2014-12-02, 12:19
Anne & PatAz a nagy baj a karácsonyi bállal, hogy nincs senki olyan, aki pár nélkül menne. Félnek, hogy mi lesz, ha meglátják őket egyedül, hogy majd kinevetik azt, aki pár nélkül érkezik, pedig… nem. Én is pár nélkül mentem, és senki nem röhögött, sőt, ha jól emlékszel két lánnyal léptem le végül, bár nem lett az egészből semmi, mert az egyik reménytelenül romantikus és addig nem teszi szét a lábát, amíg szerelmes nem lesz. Azt pedig én nem fogom kivárni, szerelembe esni pedig még kevésbé fogok, komolyan, ki az a hülye, aki még ma is képes hinni a szerelem erejében? A másik csaj pedig simán csak eszméletlenre itta magát… soha nem fogom megérteni, hogy miért piál az, aki nem bírja az alkoholt. De mindegy, azért így se volt velük rossz az este, de vissza már nem mentem, mert minden csaj, vagy szerelemmániás, vagy a pasijával lődörög. Ez mondjuk még nem kizáró tényező, de egy bálon semmi kedvem valakit leütni, mert féltékenységében nekem ugrik. Nem nagy dolog az, ha kikezdek a csajukkal, ha a csaj még viszonozza a dolgot is, na az már… nekik baj, nekem irtó nagy mázli. És itt esik el ez az egész szerelem dolog. Ki se tudnék kezdeni a csajukkal, ha tényleg dúlna a szerelem.
De ennyit a bálról, már nincs, most éppen van jobb dolgom is, mint azon gondolkodni, hogy mi volt ott. A téli szünet a legjobb. Ilyenkor senki nincs kint, legalábbis elég kevesen, mert valósággal meglehet ott fagyni, és fura módon minden nap olyan bulit tartanak a muglik télen, mintha a karácsonyt ünnepelnék újra, újra és újra. Muglik között nőttem fel, szóval pontosan tudom, hogyan mennek a dolgok itt. És bár a muglik végtelenül hülyék és primitívek tudnak lenni, bulit azért tudnak rendezni, és elég ütős piákkal visznek színt az egészbe, szóval… nem véletlen, hogy én is itt kötöttem ki. Persze, egy kicsit azért reklámoztam a dolgot még a suliban, nem baj az, ha a többi diák is végre belekóstol egy mugli buliba, mert garantáltan van olyan jó, mint egy karácsonyi bál. Itt nincsenek tabuk, és ez a legjobb az egészben. Már csak találni kéne egy olyan lányt, akivel eltudom tölteni ezt az estét úgy, hogy nem kötöm fel magam unalmamban.  

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Anne & Pat

Vissza az elejére Go down

Anne & Pat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-