Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Farkasálmok
  Today at 16:51
Tim Roberts

ϟ Karakterfejlődés
  Today at 16:20
Jacob Troops

ϟ Konyhafolyosó
  Today at 16:07
Jacob Troops

ϟ Eligazító terem
  Today at 15:31
Jacob Troops
ϟ Neira & Ginny
  Today at 11:51
Ginny Weasley
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Nancy Lukey
 
Gina Accipiter
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 590 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daphne Greengrass

Jelenleg összesen 39328 hozzászólás olvasható. in 3497 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Gavin & Jonathan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Jonathan Stark
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 54
ϟ Hozzászólások száma : 49

TémanyitásTárgy: Re: Gavin & Jonathan 2015-01-15, 12:26

- Ugyan kérlek, semmi gond.- hanyagul legyintett.- Én is szeretem a pacsirták énekét. Bizonyára zavarna is, ha valaki közbevágna.- megölelte a testvérét, majd a biccentést is viszonozta. Csodás volt a viszonyuk, két testvér, akik nem csak szeretik egymást, de az érdeklődési körük is hasonló volt. Minden bizonnyal az anyjukra hasonlíthatnak ebben.
- Az már szent igaz, hogy tekintélyes mennyiséggel hagytunk hátra mocskot. De legalább adunk munkát is, ami a véleményem szerint, igen csak dicséretes.- abbahagyta a sétálgatást, és háttal neki vetette magát a falnak, mellkasa előtt karba tette a kezeit, és elgondolkozva nézett a fivérére. - De kedves öcsém, a lányomról beszélsz. Nem egy egyszerű aurorról. Nem megdöglenie, hanem elhaláloznia, természetesen előtte némi kínzással társított szenvedésnek is kitesszük, de ez csak a formalitás. Amikor végre a kezeim közt lesz, akkor összeül a család, és közösen látunk hozzá.- hiába volt auror, a lánya is volt, és mint olyan, a legjobb bánásmódban kell részesülnie. A rokonai körében kell kilehelnie a lelkét. Ennyit csak megérdemel.
- Ha emlékeim nem csalnak, akkor igen.- elfintorodott amikor fivére megemlíti, hogy mit is akar az a féreg O’Neal.- Ugyan kérlek, a lányomnak jobb annál az ízlése, mint hogy egy O’Neal félével kezdjen. De természetesen tenni fogok a dolog érdekében pár apróságot.- ellökte magát a faltól, és odasétált az aurorhoz, leguggolt hozzá, az álla alá nyúlt, és forgatni kezdte a fejét, jobbra-balra.- Hm, még életben van. Ha már nem lesz hasznodra, remélem nem fosztod meg a drágáimat attól az örömtől, hogy elfogyasszák. Kitettek magukért.- hanyagul beletörölte a kezét az auror ruhájába, majd felállt, és Gavinra tekintett.- Mond csak, mikor hagyjuk abba ezeket az apró kis csipkedéseket? Mikor kezdjük el a hatalom megszerzését? A végén még lesz pár ostoba, aki jogot akar formálni a vezetésre. Nem lenne kellemes ha belharcok kereszteznék az utunkat.- kellemetlen lenne, ha az erejüket felkellene aprózniuk, és ahelyett, hogy a Minisztérium ellen vonulnának, egymással csatáznak.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Gavin & Jonathan 2015-01-02, 15:16

 

I'll paint it on the walls

But now I have some clarity to show you what I mean


A skót levegő mindig a legrosszabbat hozza belőlem elő. A legjobb értelemben. Itt tanultam meg mindent tulajdonképpen, itt nőttem fel. Talán ezért sem esik nehezemre lágyan mosolyogni az otthonom falai között. A bátyám és én is, meg a lányom is ezeket a szobákat nevezhetjük édes otthonnak. Merthogy igazán otthonos is. Vannak állataink, hiszen a bátyám farkasai is itt élnek velünk. Plusz az éppen aktuálisan gyagyásra vagy halálra kínzott aurorokat is itt tartjuk, míg meg nem unjuk őket vagy meg nem tudunk mindent amit akarunk tőlünk.
Megpörgetem a kezeim között a tőrt, amire a kínpadon fekvő nyurga, babaarcú auror férfi felnyüszít.
- Igazán inspirál ez a nézés arra, hogy mennyiféleképp tudom neked bemutatni, hogy mennyire elcseszett helyzetben vagy, kis barátom. - mosolygok szinte lágyan az áldozatomra. Meg kell tudnom egy-két dolgot ettől a kis pondrótól. - Mondd csak... Kit állított a Minisztérium a sarkamba? Ki lesz... az én legjobb barátom...?
Közömbösen nézek, miközben kínzó lassúsággal metszek végig a combartériája felett. Ettől már üvölt a fájdalomtól, mintha megveszett volna. Talán meg is veszett tőle. Nekem aztán mindegy...
- Christopher! Christopher... O'Neal. - az első felét még üvölti, de aztán elfogy az ereje. Szóval O'Neal. Nem lep meg, hogy az én eszemmel szemben egy jégcsapot állít a kormány. De a madárkák azt csiripelik, hogy van valaki, aki örülne, ha a bátyám veje lenne a kölyök. Ez olyan szórakoztató...
- Köszönöm, igazán jól éreztem magam, auror úr... - hajolok meg felé és ledobom a tőrt a tálcára, mikor betoppan a bátyám. Szélesen elvigyorodom. Mindig örülök, ha láthatom őt.
- Jonathan! Nos, sajnálom, de a mi kis pacsirtánk, olyan gyönyörűen énekelt itt nekem a előbb... - sóhajtok fel szinte boldogan, majd közelebb lépek, hogy átölelhessem a bátyám. - Szintén örülök. - biccentek is egy aprót e mellé, majd hátralépek.
- Az biztos. Londont sokáig fogják pucolni az elhárítók a mai után. - röhögök egyet kedélyesen. - Igazán kár, szerettem volna pedig, ha tudja, hogy mennyire ideje lenne megdöglenie. Szóval ma sem sikerült. - hümmögök egy aprót, majd a nyomoroncra bökök a padon, aki fájdalmas nyüszítésekkel vérzik.
- Mondd, te láttad ma ott O'Neal-t? Azt a karót nyelt kis seggdugaszt, tudod, akire lányod nyáladzik... - pillantok fel rá Jonra.

 TAG: Jonathan 
  MUSIC: Breaking The Habit 
  NOTES: brother dearest
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Jonathan Stark
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 54
ϟ Hozzászólások száma : 49

TémanyitásTárgy: Gavin & Jonathan 2014-11-08, 11:33

Fáradtan dörzsölte az orrnyergét, miközben a baljáról, lassan vér csöpögött a sáros földre, ami mohón nyelte el a vörös nedűt. Kedvenc hím farkasa, Gin odasétált mellé, és nyalogatni kezdte a kézfejét. Két okból tehette ezt, az egyik, mert Jonathan volt a gazdája, az alfája, a másik pedig, hogy nem csak az emberi húsra, de a vérre is rászokatta őket. Mosolyogva nézet le kedvencére, véres bundájára, fogairól sárgás húscafatok lógtak, tevékenyen kivette Gin is a részét a kis játékukból. Elin pedig elvolt a kedvenc játékával, egy apró plüssnyúllal.
- Rendben van, elég lesz. Gyertek!- megsimogatta a farkas fejét, majd elindult a ház felé, ahol gyermekkorát töltötték Gavinnel. Fivére már biztosan bent várja, vele ellentétben Jonathannak volt egy kis dolga még. Megfelelően üdvözölni leányát. Majdhogynem vicces volt látni az arcát, amikor ráeszmélt, hogy most se sikerül a szánalmas vágya. Kioltani az apja életét, olyan nevetséges, olyan kicsinyes, annyira Elinre vall.
- Otthon, édes otthon.- becsukta maga mögött az ajtót, majd pálcájával a kandalló felé bökött. Kellemes melegséggel töltve be a helyiséget. Farkasai azonnal lefeküdtek elé, és élvezték a hőt.
- Rendben van, pihenjetek csak. Ma ügyesek voltatok, meg lesz a jutalom. A legfinomabb húsokat szerzem meg nektek. Egyszarvú, kentaur, amilyet csak szeretnétek.- kedvesnek mondható hangon szólalt meg, miközben levette a talárját, és leterítette egy székre, majd elindult a kínzókamrába. Ahol a jelek szerint fivére már elfoglalta magát.
- Ejnye, kedves öcsém. Megint egyedül fogtál hozzá? Kezdem azt gondolni, hogy minden szórakozást magadnak akarsz. A végén még csak nézni se fogod hagyni.- mondta sejtelmesen mosolyogva, majd odasétált öccséhez, és megölelte. - Örülök, hogy épségben látlak.- elengedte, majd hátrább lépet. - Szó mi szó, termékeny és eseménydús volt a mai napunk. Remélem nem haragszol meg, de nem tudtam átadni üdvözleted az unokahúgodnak. Éppen elvoltam foglalva azzal, hogy megöljem.- lassan sétált végig a falak mentén, miközben ujját végighúzta rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Gavin & Jonathan

Vissza az elejére Go down

Gavin & Jonathan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Jonathan Miller / Einar Skurgeson
» Barbi&Gavin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-