Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 12:24
Megan Smith
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Megan Smith
 
Shanna Griffin
 
Daniel G. Paisley
 
Elijah Crowfield
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39870 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Gia & Chance - Véletlen találka?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Chance Maverick
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Gia & Chance - Véletlen találka? 2014-11-16, 21:07Gia & Chance

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Ha nem is lélegzetvisszafojtva, ám kissé feszülten várom a választ, még kisfiúsan csinos frizurámba is beletúrok, nehéz uralkodnom a dolgon. Talán kicsit bonyolult, hogy nekem kell az ilyesmit kezdeményezni, hiszen hol van az megírva, hogy pont a pasiknak kell kezdeményezni, de úgy gondolom, hogy Georgiana megéri a kockázatot. Ha nemet mond, legalább tudom. Kockázatos játékba fogtam, még meg is utálhat emiatt, de ha már elkezdtem, végigviszem, ennyire vagyok férfi, volt egy elképzelésem, lesz-ami-lesz, bedobom magam. A pergamenen található pecsét teljesen jogos, nem szándékozom kicsapatni magam az egyetemről még a szőkeség miatt sem.
- Pedig istenien állna rajtad. – Félmosoly, nem fogok minden mondatán nagyokat vigyorogni, mint valami idióta. De egyszerűen meg tudom zabálni, amiért ilyen kimérten szarkasztikus, mindig fel tud vele vidítani. Sokkal jobban, mintha egy örökkön viháncoló csitrivel kezdenék. Talán ő lesz, aki egyszer gatyába ráz, még ha nagyon előre is szaladtam. Egyenlőre csupán tetszik.
- Tíz perc múlva. Ha az megfelel. Amit csak jól esik. – Nem sietettem, ha nagyon iparkodik, elég lehet egy gyors átöltözéshez. Széttárom a karom, elegáns vagyok, egy sötét nadrág, törtfehér ing, és zakó. A nőknek sokkal szabadabb a ruhatár, ha sportosan jelennek meg a színházban, akkor sem szól senki semmit. Nekitámaszkodok a falnak, ezzel jelzem, hogy itt fogom megvárni, ahogyan eddig is.
- Zsupszkulcs. Kisétálunk a birtok elé, és onnan. A hoppanálás nem az én világom. – Bólintok, amikor elindul felfelé, és várakozom. Úgy tűnik leendő feleségem tartja magát a menetrendhez, mert hamarosan meg is jelenik a fekete koktélruhában. Nem mondom, hogy kiesik a szemem, de nem tudom nem megnézni magamnak. Végül csupán egy mosolyra telik tőlem, nem biztos, hogy az a lány, akit bombázni, meg letarolni érdemes. Nyújtom a karom, aztán elindulunk kifelé. Igen gyorsan átszeljük az udvart, s a vaskapu előtt húzom elő az ósdi coca-colás dobozt. Ha a lány is ráteszi az ujját, akkor már pukkanunk is, gyomorforgató repülésről itt nincsen szó, alaposan megterveztettem, hogy minden kényelmi funkciót ellásson. Amikor felnézünk, valóban Kentben vagyunk, csak éppen nem egy rendezvény aulájában, hanem egy előkelő, de nem felvágósan puccos étterem fedett teraszán, ahol nem fázik meg akkor sem, ha nincsen túlöltözve. Előttünk megterített asztal, vázában virággal. Gyertyafény persze  nincsen, nem akarok én most hűderomantikus lenni, csak...
- Nos... elnézést a füllentésért, volt bennem némi félsz, hogy kosár lesz, ha szimpán elhívlak. Vector professzor igen megértőnek bizonyult az ügyben, tud a dologról, a pergamen az ő pecsétjével érvényes. – Nem ajánlom fel, hogy visszakozhat, és már repülünk is a Roxfortba, ezt magától is megteheti, nem vagyok annyira bátortalan, hogy máris menekülési opciót ajánlok fel. Kérdően pillantok rá, közben pincér indulna felénk, akit egyetlen kézmozdulatommal állítok meg, még ne.


és naggyá leszel!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Merj álmodni

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 248

TémanyitásTárgy: Re: Gia & Chance - Véletlen találka? 2014-11-14, 14:28


Chance & Gia
[You must be registered and logged in to see this image.]


Elismerésem Chance, még ha nem is mondom ki. Szerintem szótlanságom és arcom elég beszédesek. Lehet nem is olyan tesze-toszák a Hugrabugosok… vagy de és csak Chance a kivétel.
Átveszem a pergament és miután áttornáztam egyik karomba a könyveimet, szét is hajtogatom. Természetesen alaposan átolvasom és a pecsétet is megvizsgálom. Nem bűbájjal, sem nagyítóval, csak úgy szemre, de igazinak tűnik. A nagy ellenőrzésből felpillantok Chance-re, mikor a ronda Griffendéles fiút emlegeti. Félig elmosolyodok, értem én, kacsintás nélkül is, de meg kell hagyni nem tűnik tőle mesterkéltnek, természetesen áll jól neki. Fújok egy nagyot.
- De fényes piros dresszt meg cilindert nem veszek fel.
Ez lenne az én beleegyezésem kifejezése. Ha mégis nagyon azt akarná, hogy valami idióta jelmezbe öltözzek, akkor szimplán nem megyek el mégse. Habár kicsit kimozdulni Kentbe, még ha nem is London, jó lenne, de azért nem annyira, hogy ilyen elmondhatatlanul borzasztó öltözetben jelenjek meg.
- Gondolom nem egyenruhában kéne mennem, mit vegyek fel? És mikor kell indulnunk?
Nem tehetek róla, hogy ilyen lényegretörő vagyok, mondjuk most ő is eléggé az volt, szóval nem érzem úgy, hogy szabadkoznom kéne. Egyébként se szoktam. Ráadásul nincs is időnk sokat teketóriázni, ha egyszer másfél óránk van Kentbe érni. Másfél órát mondott, ugye?
- Tényleg, hogyan fogunk eljutni Kentbe ilyen rövid idő alatt? Én még nem hoppanálhatok.
Elindulok közben a klubhelyiség felé, jobb minél kevesebb időt elfecsérelni, mert még ki kell faggatnom arról is, hogy úgy egyébként és cseppet sem mellékesen, mi lesz az én feladatom. Na és hogy milyen krachok üthetnek be, amik miatt jobb a több szem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chance Maverick
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Gia & Chance - Véletlen találka? 2014-11-12, 21:28Gia & Chance

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Tulajdonképpen ki máshoz jöhetnék? Nincsen semmi bajom a mardekárosokkal, főleg egyirányú a gyűlöletük vagy lenézésük a hugrások felé, ez engem hidegen hagy. Most egyértelműen Georgiana miatt vagyok itt. Nem csak azért, hogy elhívjam arra a rendezvényre. Kiváncsi vagyok rá, mert bármennyire is tartózkodó, komoly, minimum a barátja akarok lenni. Jessamine esetében ez igen könnyű volt, ettől még nem nézem le a háztársat, de mégis teljesen más változó, ha a mardis szőkére gondolok. Vonz a mélysége, még ha nem is feltétlenül pasiként. Na jó, de. Magamnak beismerhetem. Csak éppen az a nagyon bonyolult, hogy vajon a tettrekész megoldások híve, vagy a kedves barátkozásé? Vagy eleve halvaszületett ötlet, és már azért is vállonveregethetem magam, ha nem átkoz fejbe csak mert megszólítom? Nem, én nem hinném, hogy csak mert mardekáros lenne, ilyen. Nem húzhatunk skatulyát senkire, érdekel, hogy mi van a felszín alatt, érdekel, hogy mennyire szeretne megfelelni az édesapjának, és hogy tulajdonképpen mit is vár saját magától. Miután nincsen már érdemi családom, nem tudom hazavinni, de ha lenni, akkor el tudnám képzelni, hogy őt mutatom be otthon. Vagy túl lazára veszem a dolgot, és előreszaladtam? Hát na, mit tehetek én arról, ha fényévenként van valaki, aki kiemelkedik a tömegből, és úgy igazán aranyosnak tartom? Maradok a durr bele kategóriánál, én már csak ilyen vagyok. Na nem mindenkivel, vele igen, a határokat pedig ő fogja meghuzogatni. Felteszem a nagy kérdést, aztán meglátjuk.
- Tulajdonképpen mindent előkészítettem, de mégis hitelesebb, ha ketten vagyunk. Meg ha beüt a krach, akkor több szem többet lát. – Az engedélyen elmosolyodom. Biztos voltam benne, hogy rá fog kérdezni. Ugyan Pitonhoz nem lett volna pofám odamenni, ám Jesstől azt hallottam, hogy Gia kifejezetten jó rúnaismeretből, ezért Vector professzortól kértem el őt. Az engedély pedig megadatott. Előhúzom a papírt, és átadom, amin rajta a tanár pecsétje. – Utólagos engedéllyeddel már megérdeklődtem. Ettől még mondhatsz nemet is. Túl fogom élni. Szenvedni fogok, mint egy kutya, de majd megkérek egy halálosan ronda, idióta Griffendéles srácot. Hogy még jobban büntessem magam. – Kacsintok rá. Ha ennyiből nem veszi a lapot, akkor nem értem hogyan lehet agyafúrt mardekáros. Tudom, hogy nem vár tőlem ilyen gesztusokat, nem is kell, nálam ez csak úgy jön.


és naggyá leszel!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Merj álmodni

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 248

TémanyitásTárgy: Re: Gia & Chance - Véletlen találka? 2014-11-10, 19:38


Chance & Gia


Hm, azt hiszem, nem másra várt. A biztonság kedvéért lopva hátrapillantok a vállam fölött, de senki nem jön mögöttem, akinek láttán ennyire vidámnak tűnhetne, szóval kizárásos alapon ez nekem szól…
Um.. ez vajon hogyan szokott működni? Én nem tudom, de olyan hirtelennek tűnik. Idáig két szót is alig váltottunk, most meg megint itt van a múltkori véletlen találkozás után és úgy jön elém, mintha annál nagyobb öröm nem is érhetné, mint hogy találkozunk.
Lehet, hogy az nem is véletlen volt? Nem fogok rákérdezni, ahogy arra sem, hogy ennek így kell-e működnie. Azt hiszem így vagy úgy ki fog derülni magától is.
Felvonom szemöldökömet, mikor igen hamar nyilvánvalóvá teszi, hogy nem a napszemüvegéért jött. Hát, mint már megállapítottam, jól elvan a felső fiókomban. Azt azért ellenőrzöm, hogy tényleg nincs a kezében se virág, se csoki. Rendben van, felpillantok rá várakozón.
Megállok, míg kiböki, hogy miért is jött. Meglep. Miért nem Jessietől kér segítséget? Habár mintha rémlene, hogy most extrém sokat kell edzenie. Mindegy, csak ne a Weasley iker körül sündörögjön. Na de, vissza Chance-hez, aki gyorsan a lényegre tér. Nagyon helyes, csak semmi felesleges fecsegés. Vagy csak nem akarja, hogy azelőtt tiltakozzak, hogy elmondaná a segítségkérés tárgyát.
Kissé elkerekednek szemeim. Hát, ha már azzal meglepett, hogy tőlem kért segítséget, akkor a folytatással még jobban meglep. Annyira, hogy tiltakozni is elfelejtek, pedig az zsigerből szokott jönni nálam. Helyette a kérdések, azok nagyjából ugyanolyan zsigeriek nálam.
- És egy beugró segéd, aki soha nem csinált ilyet, jobban átláttatja veled? De egyébként is, nem kell ehhez valami engedély? Tudod, a hatodévesek nem utazgathatnak át az egész országon csak úgy.
Tessék, nem mondtam élből nemet… igaz, igent sem. Azt mindenesetre legalább nem kell boncolgatnom, hogy hirtelen-e a dolog, mert mégsem arról van szó, hogy „máskor is látna engem”. Azon majd mindenesetre el kell gondolkodnom, hogy akkor ennek végülis örülök-e vagy sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chance Maverick
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Gia & Chance - Véletlen találka? 2014-11-10, 17:55Gia & Chance

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Akármennyire is tűnik különbözőnek a stílusunk, valamiben nagyon hasonlítunk. Őt is többnyire egyedül látni, nem nagyobb társaságban. Zárkózott lenne? Azt hiszem igen, míg én azért határolódom el másoktól, mert bár barátkozni szeretek, nehezen tudom, hogy hol a határ, gyakran vagyok komolytalan, bántó, így talán jobb, ha látványmágusként megtartom azt a bizonyos távolságot, hogy csak messziről imádjon az a bizonyos közöngség. Na nem mintha akkora sztárnak hinném magam, jól elvagyok a saját kis világomban, és elfogadom, hogy többnyire nem velem, rajtam nevetnek. Jess bár nagyon aranyos, mondhatnám cuki lány, sok tekintetben mégis más, mint én. El tudtunk viccelődni, hülyülni, a kviddicsben is igen összehangoltak voltunk, de valahogy... Giát érdekesebbnek tartom, pedig alig ismerem. Lehet, hogy csak az újdonság varázsa, majd ki fog derülni elég hamar. Nekidőlök a falnak, kedves mosollyal intek az értetlenkedő mardekárosoknak, akik elhaladnak mellettem.
Eddig sem voltam kifejezetten magam alatt, de felderül az arcom, szinte ellököm magam a faltól, ahogyan elésietek, eszembe sem jut bevárni őt. Nem mintha valami hűde lovagias lennék, inkább türelmetlennek mondanám magam, túl akarok esni azon a bizonyos kérdésen. Ezzel egyértelművé tettem, hogy hozzá jöttem, és nem csak úgy meglepetésszerűen neki is odaintek, ha már látom. Ahogy nézem most nem a rózsaszín szerelés van rajta, ami ugyan igen tetszetős volt, de mégis összetéveszthető Jess-szel. Bár csak hátulról, arca még az ikerség ellenére is teljesen mások a gesztusaik. De nem, Gia legyen csak Gia. Felvetettem ugyan annak lehetőségét, hogy megismételjük a dolgot, ám attól félek, nehezen valósul meg, ha nem erőltetem a dolgot. Igazából... akarom erőltetni. Meg akarom őt ismerni, és ha ennek az a módja, hogy jelezzem felé, hogy érdekel, hát jelzem. Nem azt mondom, hogy pasiként gondolom így, mert már az is nagy szó lenne, ha Jess-hez hasonlóan jóban lennénk, de ha már el kéne gondolkoznom a dolgon, hát igen, akár pasiként is gondolkozom rajta.
- Tulajdonképpen nem azért jöttem, sőt... virág, vagy bonbon sincsen nálam. – Kezdek bele, hirtelen támadt magabiztosságom gyorsan eloszlik, ahogyan a komoly kis szemekbe nézek. De már nem hátrálhatok meg. Nem tudom, hogy miért pont őt akarom megkérni, hiszen amilyen karót nyelt tud lenni, még elküld a fenébe, viszont... a mocimra is felült, szóval adjuk meg az esélyét, hogy mégse.
- Azért jöttem, hogy a segítségedet kérjem. – Mosolyodom el, ez végülis mégsem olyan, mintha randit kérnék tőle, de ha bejönnek a számításaim, rá tudjuk fogni, hogy az volt. Miután úgy tűnt, hogy nem szereti a mellébeszélést, gyorsan folytatom. – Olyan szinten ágynak esett az egyik társam, hogy... itt állok hogy is mondjam, társtalanul. Másfél órám van odaérni Kentbe egy rendezvényre. Nem várom tőled, hogy hirtelen látványmágus legyél... de lennék az... assziszensem? Vagy segédem? Mindegy, hogy hívjuk, de félek, nem látnám át egyedül a dolgokat. – Hát ennyi, nem mondom, hogy nagyot nyelek, mert nem vagyok valami kiskamasz, akinek az élete függ egy ilyen választól, végülis azért vagyok pasi, hogy néha kockáztassak. Sokan mondták már, hogy amilyen idióta vagyok, a griffesek között lenne a helyem. Hát na.


és naggyá leszel!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Merj álmodni

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 248

TémanyitásTárgy: Re: Gia & Chance - Véletlen találka? 2014-11-08, 23:40


Chance & Gia


Természetesen egyedül tartok a klubhelyiség felé. Mágiatörténet óra után még külön kérdezni a tanártól egy kiváló trükk, ami biztosítja a nyugalmas, fecsegésmentes utat a teremtől a klubhelyiségig. Legalább van lehetőségem elmorfondírozni az órán hallottakon. Még a jegyzetfüzetemet sem csukom be, néha-néha belepillantok, óvatosan közlekedek azért, a folyosó-torkolatoknál illetve sarkokon mindig az utat nézem, nincs kedvem beleütközni senkibe, hogy aztán lehessen udvariasan vagy átkozva rabolni egymás idejét attól függően kibe ütköznék bele. Persze ez nem azt jelenti, hogy kerülgetném az embereket, csupán odafigyelek, hogy engem nagy és tisztes ívben kikerüljenek.
A pincefolyosóra érve megpillantom Chancet. Megrebbennek a szempilláim, akaratlanul is naná, hogy eszembe jut a múltkori motoros délután búcsú szavai - mintha be kéne azonosítanom, hogy melyik délután, mikor csak egy volt, ahh, mindegy. Nem túl gyakori látogató a pincefolyosón, egészen biztosan a napszemüveg miatt jött. Már ha nem valaki teljesen másvalakire vár, mert hát az is lehet, hogy abból az örökségből telik száz plusz egy ugyanolyan napszemüvegre és teljesen mindegy neki, melyiket hol felejti.
Mindenesetre kapóra jön, nem véletlenül nem adtam még vissza neki a napszemüveget, holott már felírtam Jessie jóvoltából, hogy mikor vannak órái. Az olyan kínos lett volna, hogy egy srácra várok a folyosón.
- Szia!
Ráköszönök, majd egy levegővel folytatom is.
- Ha megvárod egy pillanat, és mindjárt hozom a napszemüvegedet.
Nem lassítok, egyértelműen az a szándékom, hogy visszaszolgáltassam neki jogos tulajdonát. Ha a fentebb már fejtegetett okból, netán más okból tiltakozna, hát én nem fogom győzködni, hogy ugyan hadd adhassam vissza neki, akkor majd elkéri máskor… mert akkor már biztosan nem fogom utána vinni. Prímán elvan végülis az éjjeliszekrényem felsőfiókjában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chance Maverick
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Gia & Chance - Véletlen találka? 2014-11-07, 21:16Gia & Chance

[You must be registered and logged in to see this image.]


A napszemüveg eszembe sem jut. Látni akarom, és megelőzni azt, hogy nemet mondjon. Merthogy azt mondta, majd átgondolja. Talán kicsit letámadásnak tűnik, de nem kell úgy vennie, hogy a nőt látom benne. Na jó, azt, de hát erről tehetek vajon? Gyönyörű, ez egyértelmű. Ám ahogyan beszél, amilyen elhivatottság van minden gesztusában... Ennyi, nem tehetek róla, nyilván felesleges lenne úgy tennem, mintha máris beleestem volna, de érdekel. Vagy tetszik. Ezt még nem döntöttem el. Teljesen más személyiség mint a testvére. Talán pont ez vonz benne. Akit már ismerek, de a barátságon túl nem villanyoz fel, egy vele szinte azonos külsejű, de komolyabb lány, az teljesen más tészta. Hát meglátjuk. Ahogyan az első alkalommal, most is bőven megvan az esély rá, hogy felképel, lekoptat, de ha nem, talán folytathatjuk azt, ami elindult. Egyrészt gratulálnék a sikeresen vett akadályhoz a griffendél ellen, másrészt még akár a segítségét is kérném, mert a legtöbb lány ismerősöm enyhén szólva alkalmatlan a feladatra. Jess talán azért esik ki, mert prefektus, és kviddicsezik, nem s ér rá annyi. Meglátjuk, hogy Gia mit szól majd a dologhoz. Nincs most nálam felesleges átverős cukorka, és virágcsokor sem, barátként, ismerősként jöttem. Vagy valami ilyesmi. A mardekár lépcsője előtt várakozom, hátha véletlenül erre jár. Fel nyilván nem tudok hozzá menni.és naggyá leszel!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Merj álmodni

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Gia & Chance - Véletlen találka?

Vissza az elejére Go down

Gia & Chance - Véletlen találka?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Geista Kahoko

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor :: Pincefolyosók-