Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Abigail & Chance

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Chance Maverick
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Abigail & Chance 2014-11-28, 14:55Abigail & Chance

[You must be registered and logged in to see this image.]


Szárnyalok a széllel, versenyseprűm bár nem a legutolsó divat szerinti, ám még mindig tökéletesen alkalmas arra, hogy akár egy meccset végigvédjek. Azt borzasztóan sajnálom, hogy egyemistaként még beugró sem lehetek, ám logikus a szabály, egy 19 éves és egy 11 éves között akkora különbségek vannak, amit már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Pedig ha arról van szó, hogy húsz percre felrepülnék velük, hátha számítana legalább lelkileg, hogy egy veterán is ott van velük. Így pusztán annyit tehetek, hogy amíg megtűr a csapat, olykor mondok valami okosat, vagy végignézem a lelátóról az edzést, mutatok olykor valami szebb bukfencet. Az érkező lány hajtó, nyilván nekik tudok a legkönnyebben segíteni, az őrzőket kell kicselezniük, és hát én vagyok az, aki tudja azt hogy milyen is az észjárásunk. Most itt vagyok, hogy talán a jelenlétemmel támogassam a házat, és ha úgy alakul, hogy a leendő gólzsák edzőpartnerek legyek, hát miért is ne? Az első támadását sikeresen védem, igaz, nem is az a cél, hogy elvegyem a kedvét, önbizalmát.
- Még vagyok is, hobbi szinten. – Intek neki a karikák előtt lebegve. Hangszínem derűs, holott tudom, nem érzékenyülhetek el a kedvessége hallatán. A lényeg, hogy kőkemény meccsük lesz majd a Hollóhát ellen, ahol bár szegény Cho ritka balszerencsés alkat, ám a hajtósor olyan brutális, amilyet már évek óta nem láttam, így ha meg akarjuk szerezni a kviddicskupát, nem bízhatunk pusztán a fogónk erejében, gólokat kell dobni.
- Csak tessék. Abigail ugye? – Kérdezek rá, tavaly még nem volt a csapat tagja, egy hetedikes hajtó helyét vette át, de ez nem von le abból az értékből, amit képvisel. Már a mozgásából látszik, hogy egyértelműen különleges sportoló. -  Ne foglalkozz az ellenfél terelőivel, azt majd a sajátjaink megoldják. Csak az őrzőre figyelj, és cselezz. Fiú örzők ellen akár még zavarbaejtően is. Na dobj. – Most a bal oldali karika előtt lebegek, ám részemről ez is pusztán átverés, nem kell közepén lebegnem ahhoz, hogy tudjak vetődni.


és naggyá leszel!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Merj álmodni

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Abigail & Chance 2014-11-23, 00:53
Chance & AbigailNyúlnék is a kvaffért, csakhogy nincs a ládában. De pár perccel ezelőtt hoztam ki. Most akkor mi van? Hol a kvaff? Erre rájövök, hogy mennyire sikerült kizárnom a környezetemet, amikor észreveszek valakit a karikáknál. Vagy nagyzolón, vagy csak szórakozásból gyakorlatozik, miközben még a labdát is dobálgatja. Először azt hittem vissza kell szereznem tőle a kis vöröset, így újra a seprűmön hasítottam a levegőbe. Azonban mikor egy pontban megálltam a seprűvel, hogy kitaláljam, mit csináljak, átdobta nekem a labdát, amit sikeresen el is kaptam. Nos, ezek szerint mégsem kellett elvennem a labdát. Majd bólint egyet, és ösztönösen érzem, miért. Igaz, persze elég nagy segítség volt, hogy a középső karika elé repült... de mivel ez csak utána következett be, jár nekem pár házpont. Biztos voltam benne, hogy azt várta, hogy rádobjam, és vajon betalálok-e. Kicsit eltávolodtam, és egy kisebb, ezúttal a srácra való tekintettel: lasabb égi manővert követően a büntető zónán kívülről (még egy kis engedmény) megcélozva egy karikát elhajítottam a kvaffot. Pár centin múlt ugyan, de nem sikerült betalálnom. Kivédte a dobást.
- Csak nem őrző voltál? - kérdezem mosolyra húzva a szám. - Mert akkor felesleges volt finomkodnom - közlöm, hátha esetleg nem volt nyilvánvaló. - Amúgy szia! - köszönök nagyhirtelen mikor rájövök, hogy még nem történt meg. -   Ha megengeded akkor következőként dobnék valami tűrhetőt is - nézek rá kedvesen. Hajtó az őrzővel. Nos, úgy tűnik eztt összehoztuk. Jó kis különedzés lesz ez. Látom előre, hogy lányhoz kissé méltatlanul megizzadok majd, mint valami ló... De ez mikor is szokott engem érdekelni? Legalább a drága csk örülni fog, hogy csúcsformában leszek, és a következő meccsen a hajtók döntik el a játékot. Talán. Irány a házkupáért! Gondolkozzunk valamivel nagyobb távban.

[/i][/b][/color]
Vissza az elejére Go down
Chance Maverick
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Abigail & Chance 2014-11-18, 12:14Abigail & Chance

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nagyon kíváncsi vagyok az új csapatra. Amióta mi nem vagyunk Cedric-kel, sokat változott a felállás, és azt kell mondanom, előnyükre. Mi nem lettünk bajnokok, pedig minden megvolt bennünk, hogy sikerüljön, de valahol mindig máshol járt az eszünk. Abban viszont még segíthetek, amíg egyetemista vagyok, hogy felkészítsem a pici válogatottat arra, hogy a kezük közé kaparintsák a kupát. Sosem kviddics-edzőként képzeltem el magam, ahhoz valahogy túl komolytalan, és laza vagyok, de ami Jess-szel működik, miért is ne működhetne a többiekkel? Végülis elég, ha barátként tekintenek rám, afféle tanácsadóra egy vén rókától, aki már ott állt a tűzvonalban, és jó pár gólt kifogott. A lelátóról észreveszem aztán a szőkeséget, aki ugyan nem Jess, de az egyik kis hajtóleány. Hajtó az őrző ellen...? Ez már érdekesen hangzik. Nagyon úgy tűnik, hogy ideges a kicsi, nem árt, ha lenyugtatom valahogy, ami azonban nem lesz túl egyszerű, mert azon túl, hogy nem esik hasra a motoromban, nem vesz észre, vagy csupán nem méltat figyelemre. Furcsálkodva emelkedem fel, és kinyújtott karomban landol a seprű, ha már a tároló ajtaját nem csukta be maga mögött. Emelkedem én is a levegőbe, egyenlőre még nem lövök ki, hagyom, hogy a lány ízlelje a magasság erejét. Kvaffot nem vitt magával, a láda viszont már kint a füvön. Felnyitom hát én, a vörös labdát pedig a hónom alá kapva repülök az egyik karikahármashoz, hogy ott dobálgassak fel a levegőbe. Bemelegítésként bukfencezek párat, átdobom és elkapom a másik oldalon a labdát, és ehhez hasonló megmozgató gyakorlatok. Amikor végre felfigyel rám, láthatja, hogy a ládából hiányzik a kvaff, nálam van már. Amikor odakoncentrál, akkor felé dobom, és biztatóan bólintok. A középső karika elé lebegek, és várom az esetleges támadást.


és naggyá leszel!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Merj álmodni

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Abigail & Chance 2014-11-12, 22:39
Chance & AbigailMár cetlit sem hagyok a szobánkban. Minek? Úgyis tudja mindenki, hogy hol találhat meg, max. lelátogatnak ide, és önző módon azt kell kérjem fagyoskodva várjanak, vagy beszéljenek velem este. A kviddicspályára tartok minden délután, ha van ott valaki, ha nincs. Muszáj gyakorolnom, itt a november, nemsokára meccs. Addig is elkezdődött az idegőrlő, túlhajszoló maratonom. És nemcsak Zacharias elvárásai alapján. Á... Dehogy! Valóban semmi nem bírhat rá ezen a fránya labdajátékon kívül, hogy agyonterheljem magam, de ez elérheti. Drága gyomorgörcs! Légy vezérem! Segíts meg ezen a nehéz úton, és parancsolj nekem! Eme instruálás, bizonyítási vágy, és az oroszlán voltomból adódó győzelemmánia hajt le naponta a pályára. Amíg ott vagyok és dobálgatok, röpködök, az is lenyugtat kissé, meg kiszellőzteti a fejemet. Ezúttal megint mindegyik jól jön.
Captatok is a tárolóba a seprűmért, amit szerencsére nem török el Chance motorjában - valami csoda folytán, eddig teljes épségben megúszott engem, legfeljebb pár harci sebet kapott, de néhány kopás nem gyengítette. Kiérve körül se nézek, egyszerűen csak a seprűmre ülök, és már a magasban is vagyok. Uppsz. A kvaff. Sebaj köröket nélküle is lehet róni. És kellene az az adrenalin. Így előrehajolva megindulok azzal a csudaseprűmmel. Összevissza cikázva elmosódik a táj, és tulajdonképpen minden körülöttem. Szívem szerint kiáltoznék, ordibálnék és sikítoznék. Felettébb nyugtató. Nem érzem, hogy pöröghetnékem van, most inkább olyan lazulni akarok feelingem van, csak simán üdögélnék, de ettől még a késztetés is bennem van, hogy gyakorolnom kell. És úgy tűnik emez hangosabban üvöltözik, ezzel elérve, hogy rá hallgassak.
De ha már dobálgatni, vagy lenyugodni szándékozom, és mégiscsak hajtó lennék, ahhoz kell a kvaff, kénytelen vagyok véget vetni, ennek a céltalan suhanásnak. Ekkor veszem észre, hogy hangyányit eltávolodtam a pályától. Ideje visszatalálni, és kihozni azt a vörös labdát. Egyedül vonszoltam ki a ládát. De mire kiértem vele, rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok egyedül.

Vissza az elejére Go down
Chance Maverick
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Abigail & Chance 2014-11-02, 10:22Abigail & Chance

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Georgina érdekes lány, csak erre tudtam jutni. Külsőre ugyan tökéletesen hasonlít a testvéhez, de a mostani rózsaszín összeállítást leszámítva teljesen máshogy öltözködik, és eleve más is a stílusa. Komolyan gondoltam, hogy megismerném, majd a jövő zenéje, hogy mennyire lesz rá lehetőségem. Ideje visszatérnem a kviddicspályára, ott szoktam hagyni a motort, nincsen különösebb garázs a birtokon, Jess kisírta nekem, hogy tárolhassam a labdák raktárában. Talán ideje lenne lemenni Roxmortsba inni egyet, hétvége lévén nincsenek óráim, Matt-et pedig úgyis nemrég látogattam meg, nyomasztó volt, most pár nap szabadságot ilyen téren engedélyezek magamnak. Betolom hát a járgányt a tárolóba, s mielőtt még megindulnék a falucskába, felülök a lelátókra, hamarosan kezdődik az új évad, ezen merengek el. Jess biztosan ügyes fogó lesz, a repülésről elég sokat beszélgettünk. Miközben a karikákat figyelem, eszembe ötlik amikor még aktív játékos voltam, milyen jó kis bandánk volt, Cedricékkel például nem csak a pályán, azon kívül is nagyon jóban voltunk együtt csavarogtunk, beszéltük meg a lánytémákat. Amióta a többség egyetemista, szétszéledtünk, én is alig vagyok itt, csak afféle veteránként a kispadról figyelem az eseményeket, vagy ha valaki megkér, hogy mutassak pár ütést, hajmeresztő mutatványt, ilyesmik, akkor szívesen bekapcsolódom az edzésekbe. Nem hoztam magammal túl meleg pulcsit, lassan érdemes lenne indulnom, a november már jó fagyos tud lenni. Egyedül mégsincs nagy kedvem iszogatni, hátha erre tart valaki, aki halálosan izgul már a leendő meccseik miatt.


és naggyá leszel!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Merj álmodni

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Abigail & Chance

Vissza az elejére Go down

Abigail & Chance

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Birtok :: Kviddicspálya-