2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!
Az oldal alapítása: 2014. október 2.
Belépés
Chatbox
Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)
Amennyiben előre láthatóan hosszabb ideig nem leszel, akkor azt kérlek itt jelezd felénk és a játékostársaid felé is, ha nem szeretnél egyesével írogatni mindenkinek. Lehetőség szerint tüntesd fel ez esetben a multijaidat is, mert ugye nem feltétlenül tudja ezt mindenki fejből.
Csak tegnap derült ki, hogy holnap nekem ki kell repülnöm Hollandiába egyetemi ügyeket intézni egy pár napra. Viszek gépet, de nem biztos, hogy lesz időm hsz-t írogatni. Szerda éjjel érek haza, utána már val.szeg. leszek. Addig pusszancs
Jöttem szólni, hogy ma egyáltalán nem leszek, és holnap is valamikor délután fogok hazaesni. Gépközelbe nem biztos, hogy kerülök, és jövő héten is elsősorban az elmúlt néhány napban befutott hsz-eket fogom előre venni, és utána tudok - vagy igyekszek - írni a többieknek. Addig is kérem, hogy legyetek türelemmel. ^^ Tényleg megpróbálok sietni a reagokkal.
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Hiányzásnapló 2015-07-23, 12:05
Halihooooo!
Megint én, igen, úgy tűnik, hogy ez a nyár ilyen, nem tudok vele mit csinálni... Most épp egy eléggé méretes festményen dolgozom, aztán jön hozzám vendég, utána héten meg fesztiválozok (aug. 3-tól 9-ig). Gondoltam egyszerűbb lesz ezt most egyben itt jeleznem, hogy ötletem sincs, hogy most mikor, hogyan, kivel, kinek és hova tudok reagot írni. Fogok, ha több időm van, de a festmény eléggé leszívja az ember energiáját.
Remélem megértitek, igyekszem, tényleg, Anne és alteregói
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Hiányzásnapló 2015-07-20, 04:58
Heyho!
25.-től nem vagyok, határozatlan ideig, szerintem úgy aug közepéig x) PM-ben szerintem elértek majd, Raz vagy Piton alatt. Ami biztos, hogy FB-n elérhető leszek szerintem. Reagot írni vagy fogok vagy nem, még nem tudom, hogy alakul, de 24.-ig igyekszem minden mai napig befutott tartozásomra írni.
Ezzel a arakterrel egy időre "nyugdíjba" vonulok, ert aki miatt megalkottam már nincs azz oldalon és játékom sincs vele, így fölöslegesnek érzem. Aki játszani akarna ezzel a karakterrel, amit nem nagyon gondolok, akkor Drew Witcherre írjon
Egy vezetőnek nem bábukra van szüksége, hanem emberekre.
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Hiányzásnapló 2015-07-16, 15:06
Sziasztok!
Oké, akartam írni még mielőtt elmegyek, de ez-meg az közbejött... :/ Vasárnapig nem leszek elérhető, reagokat se várjon tőlem senki, majd talán akkor, ha megjöttem, majd kiderül, mennyire leszek fáradt Addig is köszönöm türelmeteket
Bár tudom, hogy mostanában nem voltam aktív, de nem tervezek eltűnni. Holnap estétől én se leszek elérhető, egészen 20.-ig, ugyanis az évi Rockterápián ott kell lenni. Vár a Rockmaraton, ami most nem Pécsen lesz, így netem se lesz, tehát ahogy Danielt se, úgy engem se tudtok sehol se elérni, majd max vasárnap, ha hazaértünk.
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Hiányzásnapló 2015-07-13, 13:46
Nyeeh. Ma még akinek tudok, mert lesz hozzá agyi kapacitásom, írok... Holnaptól viszont lelépek egy hétre, szóval ne keressetek Nem írom, hogy privátban elértek, mert... igazából nem. Sehol sem. Úgyhogy ha valaki le is nyomozta valahonnan a telefonszámomat, el is lehet felejteni. Hétfőn jövök, addig is csók a családnak, puszi a pocitokra, meg ilyesmi kedvességek.
Én és Silent Zodiac holnap elutazunk, és nem jövünk haza egészen Július 20.-ig. Szerintem egy-két nappal később fogunk csak regálni minden hsz-re és pm-re; már nagyon várjuk hogy visszajöhessünk játszani
Holnapra kimenőt kérek a legtöbbektől, és türelmet Csak Brady karimmal írok majd kettőt, mert régóta húzódó hsz, vagy mert elutazik a partner utána, de más hszre nem lesz időm. Az új oldalt gyártjuk ezerrel, és kell egy szabadnap, mert mindennap játszom, és nem haladok semmivel. Köszi a megértést
*Beoson, nehogy felébresszen valakit.* Holnap nagy valószínűséggel nem leszek, mert több program is beszerveződött, de talán este még felnézek, ha lesz hozzá energiám. Szóval Carmen Wilkes és az összes alteregója eltűnik egy napra.
Sziasztok Elnézést kérek mindenkitől, akik a hszemre várnak, de egy hétre gép nélkül maradtam, és most további egy hétig nem leszek (még mindig vizsgázom )
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Hiányzásnapló 2015-07-02, 16:16
váratlanul és hirtelen jött, de 20 perc múlva utazok a barátnőmhöz, vagy vasárnap vagy hétfőn jövök haza, addig semmiképp sem leszek megértéseteket köszönöm )))
Tudom, hogy most éppen senkinek sem lógok hsz-ügyileg, de ha időközben érkezne reag vagy pm, a szokásosnál is lassabb leszek a válasszal, ugyanis elkapott az időmumus (vizsgák & munka), és csak július második hete után esedékes a visszatérésem
Sziasztok! Hétvégén nagy részt nem leszünk, esküvőre megyünk, maximum telefonról néha fellesünk, ha van esetleg valami fontos. Ügyintézés terén vasárnap délután, estefelé leszünk már érdemben, addig is jók legyetek! ^^
Ebben a két napban Lavander és Keith a helyettesek, szóval ha Előtörténet készülne el, akkor ők el tudják fogadni őket, aztán ha megjöttünk vasárnap, akkor majd a beállításokat elvégezzük, addig ha valakinek nagyon égető maximum szín nélkül el tud kezdeni játszani, ha már el lett fogadva az ET-je. Esetleges fontos és égető kérdésekkel is őket lehet bombázni addig.
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,
Hétfőn még államvizsgázom, de utána még legalább 1 hétre szükségem van, hogy összeszedjem magam. Bocsánat a késésért, igyekszem visszatérni, csak most felborult minden.
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Hiányzásnapló 2015-06-09, 20:53
Hát akkor én is ide kerültem... Minden bizonnyal egy hétig nem leszek aktív, és nem nagyon fogok reagolgatni... Mondhatni fáradtságnak, ihlethiánynak is. Pm-ekre fogok válaszolgatni, és akikkel van játékom, azoktól előre is elnézést kérek a kimaradásért! Hiányozni fognak: Camire Arogonte, Tamina B. Mallory, Andrew Collins
Jelentem, bizonytalan hétszámig (1, de maxi 2) aligha tudok reagálgatni ide-oda-amoda, ugyanis úgy néz ki a jelenlegi beosztásom hogy reggel fél öttől este nyolcig kőkemény dolog van, kiállítások meg tudjaamindenható, tehát itthonra már csak aludni járok (jobb esetben), de amint tudok visszamászok és mindenkinek firkálok valami szépségeset.
Sok játékom nincs, de remélem a nyáron változik a helyzet. Nem ezért írtam. Június 15-ig nem fogok posztolni, utána meg várom a heves leveleket, h játszanátok velem (akármelyik karimmal, sőt tervezek újat is hozni, ha valakinek elég jó vagyok)
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Hiányzásnapló 2015-05-26, 22:08
Jelezném, hogy még gépközelben sem leszek a következő két napban, mert megyek alkalmassági vizsgákra. Tehát szerdán és csütörtökön életjel nem várható tőlem, FB-on lehet zargatni, ha nagyon sürgős a dolog, oda talán felnézek
A héten legkorábban csütörtökön tudok írni. Bocsesz mindenkitől
Vendég
Reveal your secrets
Tárgy: Re: Hiányzásnapló 2015-05-13, 22:30
Ahoy!
Nos, akit érint, annak már bizonyosan szemet szúrt, hogy jelentős mértékben visszaesett az aktivitásom. Ez a hó végéig nem is fog változni, beadandók, államvizsga, beteg háziállat, miegyéb... "A késésért szíves türelmüket és megértésüket kérjük", meg a hasonló szövegek... Anyázni ér, ígérem sietek, és próbálok azért haladgatni.
Ha valakinek nagyon kellenék, PM-ben vagy FB-n elér.
Sajnálattal kell közölnöm, hogy jelen karakteremmel, határozatlan ideig nem leszek elérhető. Sajnos az ihlet múzsája nem mutat hajlandóságot a homlokom megcsókolására :/ Remélem mihamarabb visszatérek majd :$ Mindenkitől elnézést kérek!!