Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Emiliana&Kyle - Új utakon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-12-08, 08:24Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
  - Igazán szép dolog tőled az önzetlenség, de én akkor is örülnék neki, ha valamit együtt tudnánk csinálni. Nekem sincsenek barátaim, és bármilyen közös elfoglaltság jó lehet. – Nem akarom győzködni, mert nyilván mint lány is tetszik, de másokkal eddig nem osztottam meg a Justice és őrült fogadott apám történetét. Kicsit megkönnyebülés is a jelenléte, még ha én mindig arra emlékeztetem, hogy nélkülem egyedül van. Én talán még azon a ponton vagyok, hogy ha nagyon akarnám, viselkedhetnék kevésbé bunkón, hogy ne történjenek olyan dolgok, mint Aurorával, de hát a faszom.. Én már ilyen vagyok. Emiliana viszont sosem bánt senkit, csak saját magát marcangolja, és várja az elkerülhetetlent.
- Akkor kurva nagy mázli, hogy én öltelek meg majdnem.. – Vigyorodom el, hiszen így találkoztunk, talán ráébredt, hogy élnie kell. És valahogy szembenéznie az apjával. Nem én vagyok a tökéletes megmentő, hiszen magam is angyali segítségre szorulok. Olyat kaptunk egymás személyében, aki szintén hasonló helyzetben van, de talán ez nem is gond, lévén kapaszkodhatunk a másikba, mint ahogyan megtettük a kilátóból csüngve, akkor éppen szó szerint. Gondolván egyet veszek egy nagy levegőt, és előrenyúlok a kezéért. Csak szépen óvatosan, hiszen ez most teljesen másféle kapcsolatnak tűnik, amolyan barátkozós, udvarlósnak, semmint csábítósnak. A fizikai kontaktus eddig csak egyszer valósult meg köztünk, amikor elkaptam, és nagyon is kérdés, hogy mi történik, amikor valaki tudatosan, de nem bántón ér hozzá. Hátha igényli a gyengédséget is, amit annyira azért nem szoktam túlzásba vinni.
- Nos, erre talán van esély. Figyelem őt egy ideje, és hozzám hasonlóan elkúrt életet él. Mindenkinek tetszeni akar. De.. pár hete egy bizonyos pasival mutatkozik csak, méghozzá olykor megfogják egymás kezét, meg bizalmasan sutyorognak. Ez azért eddig nem volt rá jellemző. Mégse egy önző picsa lenne csak? – Tűnődöm el a vonásait méregetve, hiszen ha Emynek igaza van, és Justice is képes valakit fontosnak vélni, akkor mindaz, amit általában mutat, hozzám hasonlóan csupán a felszín. Tényleg elcseszett család lehetünk. Ettől még azért nem oldozhatom fel a tettei alól. És közben látom, hogy az egzotikus külsejű, de félénk véla újra és újra zavarba jön. Na igen, az őszinteségem most arra szolgál, hogy afféle vallomást tegyek, mert nyilván nem hülye ő sem, ha azt tudja rólam, hogy fontos számomra a gyengébbik nem, akkor átgondolom azt, hogy bizony ő milyen csinos, amellett, hogy törékeny, sebezhető.
- Tudod az a furcsa, hogy itt nincs olyan, hogy illik. Más esetben tényleg elvártam volna, ha valakit méregdrága éttermekbe viszek, vagy ilyesmi, akkor széttegye a lábát.. Veled inkább akkor, ha lenne kedved ismerkedni.. Egy csókból még nem lesz automatikusan szex, legalábbis nem kell, hogy az legyen. Most nekem értékesebb, ha tudunk beszélni, vagy.. akár hülyülni, nevetni. Ha mellette még kedved is lesz összebújni, tényleg csak összebújni.. – Nem győzködni akarom, rábeszélni sem, csak béna érzés, hogy most először gondolok valakire amolyan romantikus módon, és ezt megfogalmazni nem az én stílusom. A fokozatosságnak lehet szerepe mindkettőnk szempontjából. De kiváncsi vagyok az ő véleményére is.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-12-05, 16:51


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Talán... nem lenne rossz ötlet. - hát igen nekem nem egyszerű bármiben is meggyőzni magamat, vagy másnak engem. Már megszoktam, hogy egyedül vagyok és nem nyitok senki fel és másnak sem hagyom, hogy nyisson felém és ez most új, amit még nem tudom, hogy pontosan hogyan is kell kezelni. Kyle ahhoz képest amilyennek az elején tűnt nem olyan ijesztő alak, sőt még kedvesnek is mondhatnám a maga módján, a cseppet erős szóhasználatával, vagy ahogyan másokhoz viszonyul, de úgy fest tényleg épp annyira elveszett lélek, mint én és ez az embereket azért össze tudja hozni.
- De ezt igazán nem várhatom el tőled, hiszen nem a te dolgod, nekem... erősebbnek kell lennem, főleg mert valószínűleg ha nem jössz akkor haltam volna meg. - lehet, hogy majdnem kilökött, viszont úgy fest az kellett hozzá, hogy rájöjjek igenis nem akarok meghalni, csak nem tudom, hogy mit kezdjek az életemmel és hogyan oldjam meg, de ha nem lök meg odafent, hanem én magam ugrom, akkor abból már nincs visszaút, maximum útközben jöttem volna rá, hogy marhaságot csináltam aztán vége... Rövid történet lett volna. Lényegében azzal, hogy majdnem megölt megmentett, hiába faramuci ez a helyzet így. - Beszélek először az igazgatóval, de köszönöm, tényleg hálás vagyok. - hogy segíteni akar és ennyire fontos ez neki, amikor én nem is tudom...
- Talán mélyen azért mégis csak érez valamit e miatt. Tudod belőled se nézné ki az ember, hogy... tudod. - hogy segítene másoknak, vagy más gondját a saját vállára venné, akkor nem tudhatja, hogy a nővére mennyire és mit érez mélyen legbelül, csak mert az kívülről nem látszik. Na nem az én posztom győzködni őt, de sose tudhatjuk lássuk be. Persze, amikor tovább beszél újra csak zavarba hoz, ami jól látszik, mert lesütöm a pillantásomat és pillanatokig azt sem tudom,hogy mit mondjak.
- Én... nem ezt szoktam meg, hanem hogy egyedül vagyok és egy idő után elfogadták, hogy nekem jó így és ez most furcsa... azt hiszem. És nem tudom én mit tehetnék érted, mert olyan kedves vagy velem, azt illik viszonozni. - köszörülöm meg a torkomat, hiszen igen újfent csak a zavaromat hozta elő ezzel, hogy el tudna képzelni minket együtt. De az mennyire illene hozzá, aki ahogyan mondta úgy tud kikapcsolni, hogy lányok után szaladgál? Én nem vagyok olyan lány, nem is tudom, hogy mit tudnánk kezdeni egymással, vagy mit tudnék nyújtani én neki.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-11-25, 07:56Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
 
- Én is csak egy-egy mugli sportban, a külsőm talán a jó géneknek köszönhető, nem vagyok egy sportember. De talán ha együtt, olyan sportot választanánk, amely fokozatosan tanulható.. Könnyebb lenne a feszültséget levezetni, nem lennénk egyedül, és akár megvédhetnéd magadat. – Utóbbira nekem nincsen szükségem, ritkán konfrontálódok bárkivel, bár igaz, hogy már bepróbálkoztam olyan lánynál, akinek volt pasija. Akkor aztán majdnem tettlegességig fajult a szóváltás, de szerencsére megúsztam, és el tudtam simítani az ügyet. Nem akarok én lenni a Roxfortban az a közutált nyikhaj, aki mindenki szemét szúrja a húzásai miatt. Látom, hogy Emy tényleg nem egy sportos alkat, de arra, hogy kissé lefoglalja a gondolatait, bármilyen szabadidős elfoglaltság erre jó lehet. Ahogy fürkészem a tekintetét, tőlem furcsa módon megindít, hogy ennyire tépelődik, nehezen fogalmazza meg a szavakat. Megtehetném, hogy itt hagyom, és nem foglalkozom vele, hiszen a saját bajaimon túl másét is a nyakamba venni.. De legalább van valaki, akivel hasonlítunk, és ez kevésbé nehéz, mint örökösen egyedül lenni.
- Nem mindenki ugyanolyan erős, másrészt a származásod baszott nagy terhet ró rád, nem csoda, hogy összeroppansz alatta. Nemsoká itt az iskola vége, úgyhogy most tényleg itt az idő, hogy kitalálj valamit. Ha nem az igazgató segítségével, akkor én.. mondjuk úgy, vállalom a további felelősséget, ha már majdnem miattam haltál meg.  – Ez nem teljesen igaz, hiszen ha nem ment volna fel a kilátóba az öngyilkosságon agyalni, akkor én sem lököm ki merő véletlenségből. Ám így alakult, én pedig nem tudok elszakadni a gondolattól, hogy végre felelősséget válalhatok valakiért. Furcsa, de kellemesen jó érzés.
- Nos mondhatnám, de figyeltem azt a lányt távolról az elmúlt hetekben. Egy arrogáns, gőgös picsa. Játszik a pasikkal.. igaz, én is ezt teszem a lányokkal. Ám nem tűnik egy visszafogott alkatnak, aki valami súlyos terhet cipel a vállán. – Rántom meg a sajátomat, jó eséllyel Justice már nem is emlékszik az esetre, talán csak kinevetne, ha odaállnék elé a sztorival. Arra még nem szántam rá magamat, hogy drasztikus lépéseket tegyek, megkínozni azért mégsem akarom, noha megfordult a fejemben. Ám Emytől igenis édes, hogy még az én bajommal is próbálkozik megoldást keresni. – Egyébként miért vagy ilyen zavarban? Segíteni akarok, és nyilván, ha azt mondom, hogy jó nő vagy, akkor úgy is gondolom. De nem akarok tőled semmi tisztességtelent, hiszen akkor nem mondtam volna el a dolgokat. Ettől függetlenül azért el tudnám képzelni magunkat. – Mosolyodom el halvány mosollyal, hiszen úgysem tudom letagadni, hogy minden bátortalansága ellenére aranyosnak találom. Sőt!
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-11-19, 10:11


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Ebben igazad van, nem vagyunk egyformák. - se mi, se mások, se úgy általában az emberek, amivel végül is nincs is különösebben baj, csak elsőre nekem riasztó volt a stílusa, főleg azok alapján, ahogy én jártam már és így talán érthető, ha tartottam tőle ,hogy esetleg tőlem is ilyesmit akar. Persze már bánom, már akkor is megbántam, hogy ilyet feltételeztem, de nincs mi tenni. Végül is ő keresett meg, ha még mindig nem tudom, hogy pontosan mi is lehetett ezzel a célja.
- Együtt? Én... nem igazán vagyok otthon semmilyen sportban, még a repüléstanból is épp csak átbukdácsoltam. Nem is tudom... talán... - bár hogy mit és hol és egyáltalán hogyan azt nem tudom, főleg akkor ha mindjárt itt a nyár, nekem haza kell mennem, ahogyan neki is és ez így... hát eléggé megnehezíti a dolgokat, főleg hogy én visszajönni sem fogok jövőre, ő ellenben igen. Valahogy mégis úgy érzem, hogy ez számára még mindig nem egyértelmű, bár azért lehet, mert próbál segíteni és tanácsot adni és abban igaza van, hogy annál bármi jobb, mintha az apám... Csak halkan sóhajtok egyet, hiszen ez így is nehéz, akkor el kellene mondanom Dumbledorenak mindent? De hát még senkinek se beszéltem erről, Kyle az első kivétel, mégis hogyan állhatnék oda az igazgató elé?
- Nem tudom mindenhogy bonyolult. Nem véletlenül mentem fel a toronyba... gyenge vagyok megoldást találni és kitálalni mindent az igazgatónak... - tudom, ha nem változtatok akkor ne panaszkodjak, de hát igenis tényleg könnyebb volt feladni az egészet, mint hogy tegyek azért, hogy jobb legyen a helyzet, pedig tudom én jól, hogy kellene, hogy muszáj lenne végre tennem valamit, igenis fel kellene szívnom magamat és végre elkezdeni az életemmel kezdeni valamit, eljönni az apámtól, ha egyértelműen olyasmit akar, ami nem normális... de nekem van ennyi erőm?
- Azt mondtad gyerek volt, nem lehet, hogy megbánta? - az emberek azért még ha nem is mutatják meg szoktak bánni dolgokat, én is mindig abban reménykedtem az apám nem akarja, amit akar és hogy belül tudja ez rossz és abbahagyja, amikor erre végre tényleg rájön. Na persze a remény hal meg utoljára, de valahogy eddig még se változott semmi, csak rossz irányba, de Kyle nem biztos, hogy ugyanolyan életet él, mint én, az ő testvére megbánhatta, amit tett.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-11-13, 07:42Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
 - Ami egyébként nem baj. Mindenki máshogyan éli meg a baját. Én is lehetnék egyedül, csak a fiúk máshogyan működnek. – Ismerem el, a lányoknak nem olyan fontos a szex, legalábbis a legtöbbjüknek, és nem abban látják a feszültség levezetését. Persze több is könnyűvérű köztük, aki bármire kapható, de leginkább azoknak, akiknek nincsenek gondjaik. A lányok valahogy olyanok, hogy ha bajuk van, akkor bezárul minden kapu, és akkor gondolkoznak az örömszerzésben, ha végképp el tudják engedni magukat. Ezen régebben agyaltam, hogy a könyvtárban könyvmoly kiscsajokat felszedni, akik melankólikusak, magányosak, de úgy fest, az nem az én terepem, nem a csábításban vagyok jó, hanem azok kihasználásában, akik amúgy is kaphatóak. Jó, nyilván előfordult már, hogy a csinos pofámmal, és a lehengerlő szövegemmel átfordítottam valakit, aki amúgy nem akarta, de minek kockáztassak, amikor vannak elegen? Legalábbis nálam nem az olyan típusú sikerélmény a menő, amiben kihívás van. Van nekem elég bajom, hogy még csábítgassak is. Hogy ha meg nem jön be, akkor még azon is rágódjak.
- Nem igazán. Sőt nem. Ki lenne? Fiú barátaim nincsenek, a lányokkal pedig nem töltök igazán időt, hogy sportra is jusson. – Rázom meg a fejemet, és körbenézek az ivóban. Nem a randizós kávézóba mentünk, de valahogy mégis sokkal értékesebb ez a beszélgetés, mintha arra menne ki a játék. Visszatekintek az arcára, ahogyan engem kérdezget, szavai igazi kiváncsiságról szólnak, nem pedig a felszínes játszma előfutáraként. Meglepő, de a mellkasom szúrni kezd az elfojtott szorongástól, ahogyan lehajtom a fejemet, és inkább iszok. Bágyasztó érzés, tényleg ilyen, amikor megéljük azt, hogy komolyan kell vennünk magunkat. – Ha együtt sportolnánk valamit? – Vetem fel a lehetőséget. A legtöbb dolog nekem jól áll, noha azt sem veszem úgy igazán profin. Ám ha nem sok ideje van, mert lassan ismét találkoznia kell az apjával, akkor az a helyzet kíván mielőbbi megoldást. Ám egy önvédelmi sport akár jó is lehetne. – Én nem akarom, hogy egyedül maradj, de ha bántana, most mi a jobb? Egyébként nagyon sokan vannak, akik a Roxfort mellett dolgoznak, Dumbledore többnek szerzett már olyan állást, ahol jut tandíjra, és az iskolában pedig tudsz lakni. – Na nem csúcs állásokról van szó, de legalább fenn tudná tartani az életét, amíg nem talál jobbat, vagy az iskolába jár. – Nem, de én sem tudom, hogy mi a legjobb megoldás. Sem magamnak, sem neked. Nos.. a nővéremre már rátaláltam, de még nem mentem oda hozzá. Csak mert.. enyhén szólva is gyilkos gondolataim támadtak, viszont az apámmal ellentétben én nem vagyok olyan.. Így viszont mit csináljak? Képeljem fel azért, amit tett?

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-11-12, 10:39


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Értem, azt hiszem... csak másképp kezeljük a bajainkat. - igen, világos számomra is már ez az egész és hogy miért akadt ki annyira, amiért én is rosszul kezeltem a legutóbb, bár ez még nem jelenti, hogy bármi is változik. Nem tudom, hogyan változtathatnék az életemen, vagy hogy bármi tudna-e változni, innentől meg... hát gőzöm sincs, hogy ennek az egésznek is mi értelme. Ha neki helyre teszi a lelkét, hogy nem kell miattam őrlődnie, hát legyen úgy, ennyi belefér nekem is, de valahogy nem vagyok elég pozitív ahhoz, hogy úgy gondoljam ez majd jól megváltoztatja mindkettőnk életét. Az emberek amúgy se szoktak csak úgy egyik napról a másikra megváltozni, az életük meg főleg nem.
- Értem, van ebben is logika. Nekem könnyebb egyedül, akkor nincsenek kérdések, nem kellenek válaszok és nem kell beszélnem se senkivel. - szóval igen ebben vagyunk mások, hogy másképp kezeljük. Én nem lennék azért önpusztító, hogy ne gondolkodjam és amúgy is ki tudom kapcsolni a gondolatokat, ha elfoglalom magamat úgy is, hogy közben nem fekszem össze mindenkivel, akárkivel csak hogy ne legyek egyedül. De nem ítélem el, ő így döntött és lássuk be végül én voltam az, aki ki akartam ugrani a toronyból, szóval ha ezt nézzük az ő megoldása túlélési szempontból jobbnak tűnik.
- Ez igaz, ha nem akarsz egyedül lenni, úgy azért nehezebb és más is. Akkor olyan sport kell, amit valakivel csinálsz. Nincs olyan... bárki, akivel tudnád? - nem tudom van-e barátja, akár csak egy is, vagy valami lány, akit nem vágott át nagyon, vagy bántott meg. Gondolom lányokat sokakat ismer, de nem tudom van e köztük bárki olyan, aki esetleg erre alkalmas lehet, vagy bármi másra alkalmas lehet azon kívül, amit amúgy szokott velük csinálni.
- Felejtésátok? Nem tudom... ha az apám elfelejtene? De... akkor tényleg nem lenne semmim és fogalmam sincs, hogy mit csinálnék. - azért ez így tényleg nehéz, hiszen ott lakom, hiszen az apám az egyetlen rokon, hiszen nincs pénzem és munkám és az iskolát sem kezdhetem el, ha nem dolgozom és nincs miből tandíjat fizetni, de ahhoz sokat kellene dolgoznom és közben tanulni... Nem tudom, talán az iskoláról, ha lemondok és csak dolgozom, de akkor hol fogok lakni? - Mégis azt mondod, nincs másod az őrült apádon kívül, de én válasszam a teljes egyedüllétet? - hát lássuk be tényleg eléggé hasonló a helyzetünk. Az övé se jobb, mint az enyém, ám ő sem választotta azt, hogy lemond a jelenlegi rossz helyzetről. - És, ha megkeresnéd a régi családodat? - nem ismerem a sztoriját, annyira pontosan azért nem és azt sem tudom eleve a nővére miatt van itt ,rajta akar bosszút állni, de azért úgy fest neki van más is az életében, csak ők nem tudnak róla. Van egy másik családja.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-11-04, 09:20Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
   
- Én sem beszélgetni szoktam, még ha ez most számodra kurva rosszul is jön ki. Nem letámadni akarlak, csak.. megosztani valamit. Azt, hogy hasonlítunk. – Na nem mondom, hogy nem lenne izgalmas gyorsan ágyba bújni, legalább kevésbé lennénk feszültek, de lényegében számomra is meglepő módon találtam valakit, akinek hasonló gondjai vannak. Sőt, lényegében eddig senkiről nem tudtam, hogy gondja lenne, talán csak Auroránál éreztem, hogy valami nagyon feszíti belülről, de akkor és ott nem túlságosan érdekelt a dolog. Betörte az orromat, én meg annyiban hagytam. – Én a társaságot kedvelem, mert akkor legalább nem kell egyedül lennem. Pocsék gondolataim tudnak lenni, amolyan ön és közpusztító gondolatok. Akkor már inkább kiélem magamat amennyire lehet. – Vonom meg a vállamat őszintén bevallva, hogy gyakorlatilag egy érzelmi roncs vagyok, aki akkor hiszi csak teljesnek magát, ha méregdrága ajándékokat vesz a minimális zsebpénzéből lányoknak, kábítja őket mindenféle fűzős dumákkal. Mintha egy csodás élet lenne mindez kívülről, valójában meg önámítás, amire csak Emy helyzete hívta fel a figyelemet. Vagyis eddig is tudtam mindezt, csak még magamnak sem vallottam be.
- A futás a legalapvetőbb magányos sport, de akkor szintén feljönnek a szar gondolatok, és az ember térde is szétmegy. Lehet biciklizni, meg hasonlók, de ott is elkalandoznak a gondolataid. Nem, azt hiszem ebben az esetben valami olyan kell, amiben vagy valakivel. Nem kötelező versengened is, elég ha csak a másikon is látod, hogy leizzad, és hajtja magát, de ez jó figyelemelterelő lehet. – Furcsa, hogy ilyesmiken gondolkozom, hiszen eddig csak olyan sport volt az életemben, hogy lementem egy kicsit erősíteni. Nem vagyok nagydarab alkat, nincs rajtam felesleges sem, izmok viszont alig. Inkább arányos, szikár a stílusom, bár ebből még sok mindent ki lehetne hozni, ha odafigyelnék. Ám Emy a vélasága mellett sem egy magas, nyúlánk teremtés, lehet, hogy az egzotikus vére miatt ilyen kis pöttöm, alacsony. Tulajdonképpen egészen jó csaj, ahogyan magamban megjegyeztem, de ez az állandó önutálat, ami őt is jellemzi, nagyjából láthatatlanná is tesz. Bár így menne az apjával is.
- Nem vagyok sok mindenben jó, de a felejtésátokban igen. Tudod.. ha úgy éreztem, hogy nem akarok magam mögött hisztis picsákat hagyni, akkor érdemes bevetni. Hát ez vagyok én. Viszont az apádon kipróbálhatnám. Már csak az a kérdés, hogy mit tudnál magaddal kezdeni, ha nem lenne senki, aki anyagilag támogat. De úgy vélem, új életet tudnál kezdeni, és akkor nem lennél semmire rákényszerítve. – Azt eddig is tudta, hogy nem vagyok egy szentéletű, most csak mélyítem a rólam alkotott képét, de hozzáteszek egy ötletet is, amivel segíthetek. Ám visszakérdez, ezért most rajtam a sor, hogy kicsit meséljek. Mindenesetre erőltetten indul, de én vállaltam, hogy megkeresem, hogy kitárulkozzak. – Mert nincsen senki más. Amióta átlátom, hogy a nővérem hülye vicce miatt nincsen családom, kapaszkodom ebbe az őrültbe. Nem csak őrült, sötétlelkű is, tudjukki a mániája, és a visszatérésén dolgozik, mégis; ha ő sem lenne, akkor ki volnék én? Egy senki.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-11-02, 16:47


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Igaza lehet, sok értelme nincs annak, hogy most még azt fejtegessük ki volt a hibás, hogy ki bántott meg kit, vagy sem. Megtörtént és az a fő, hogy végül is megbeszéltük és most már így minden oké, azt leszámítva persze, hogy az én esetemben azért még így se sok minden változik, hiszen attól még ugyanúgy lehetetlen az életem és nem igazán tudom most sem, hogyan is lehetne bármi jobb, vagy hogyan lehetne ebből bármiféle pozitív változás. Azt hiszem ezzel ő is tisztában lehet, csak akkor nem értem pontosan mire fel is van most ez az egész.
- Értem én. Bár nálam nem a tettek, de nekem sincs nagy gyakorlatom beszélgetés terén. Inkább csak... meg vagyok magamban. - ami persze butaság, főleg ha azt nézzük, ha az embernek problémái, nehézségei vannak az életben kérhetne segítséget, tanácsot, lehetne olyan, aki esetleg segít neki, tanácsot ad, tud valami megoldást. Én ellenben nem beszélek a gondjaimról, így aztán megoldásokat sem remélhetek, már csak azért sem, mert nincs kitől. Bár ha eleve úgy vélem nincs megoldás és más sem tud... most sem gondolom Kyle lenne a megváltó és kitalálná mit tegyek, csak maximum ez a nap nem lesz annyira pocsék, mint az eddigiek. Végül is ez is valami.
- Az mondjuk csapat sport, mások is kellenek hozzá. Olyasmi kellene, ami akár egyedül is megy, ha épp nincs kivel. - na igen, mindenkinek jó valami hobbi, amivel azért el tudja foglalni magát, ha arról van szó. Szerintem Kylenak is kellene valami. Nem mondom, hogy kezdjen el festeni, de ha csak magában van és mindig lányok után szaladgál az már egyértelműen nem jó. Sosem fogja lelkileg boldoggá tenni... bár erről én beszélek, aki amúgy sem tudja, hogy milyen boldognak lenni, ez így azért eléggé vicces, már-már röhejesnek is mondható.
- Oh, elvesztél otthonról? Sajnálom és az apádat is, de... miért nem hagyod ott? - ő is ezt kérdezte tőlem ugye? Nekem csak annyi volt a válaszom nem tudnék mit tenni, egyedül a saját lábamra állni csak úgy... nem tudom menne-e és persze az iskolát nem folytathatnám tandíj híján, na de Kyle más, ő talán erősebb nálam jobban menne neki az elszakadás, önálló élet, vagy ilyesmi.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-10-28, 07:33Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]

Elég nehéz úgy magamat adnom, hogy amúgy tudom, hogy milyen mondatoknak kéne a számra jönnie, hogy az udvarlásommal célt érjek. Na igen, de hogyan tudnék őszintén csábos lenni azzal, akit majdnem megöltem véletlenül, aki szinte szó szerint elsírta nekem a bánatát? Igen, szép lány egyértelműen, bár rengeteg benne a sértettség, de igenis elképzelhetőnek tartom, hogy ő meg én, akár nem csak az ágy szintjén, ám mellette ott a kínzó tény, hogy lelkileg mindketten roncsok vagyunk, ez pedig nem túl jó párosítás. Megpróbálok mosolyt erőltetni az arcomra, nemlétező lelkierőt meríteni az amúgy általános magabiztosságomból.
- Végülis mindegy, hogy ki bántott meg kit, szarul alakult. Tudod Emy, nem szoktam beszélgetni, legalábbis nem ilyesmiről, ráadásul nem hosszan. A tettek beszélnek, azt hiszem. – Még ha amúgy komolytalan tettek is, de minek húzni a másik idejét? Mindig baszott gyorsan a másik tudtára adom, hogy mit akarok, mint mondjuk Auroránál, ami nyilvánvalóan zsákutca volt, na de azt hagyjuk is. Máskor meg célt értem, és jó volt, legalábbis nekem. Fogjuk rá, hogy olykor a csajnak is. Nem vagyok én durva, csak kissé magamra gondolok, hogy ne a múltamra keljen.
- Nem tudom, a nagy ivászat közepette egyszer egy mugli csapathoz verődtem, ők hívtak lacrosse-ozni, az egészen jól ment, de többször nem próbáltam ki. – Vonom meg a vállamat, lehet, hogy próbálkozhattam volna a tanulás terén, de összességében csak az őrült nevelőapámra tudok gondolni, Justice-ra, aki mindent elrontott, na és persze a család fájó hiányára. Talán éppen ezért a szex az, ami kikapcsol, mert ott valahogy annyira túlfűtöttek az érzelmek, hogy nagyjából megfelelő pótlék lehet, meg még sikerélményt is ad. Nem akarom zavarba hozni azzal, hogy más lányokat miért, és hogyan vittem az ágyamba, de valahogy az, hogy vele ilyen szenvedős dolgok történtek, lehet, hogy kiváncsivá tette, hogy én hogyan éltem az életemet. – Azt hiszem az én apám, mármint a nevelőapám amolyan halálfaló féle. És belőlem is ezt akar faragni. Lényegében ő talált rám, amikor elvesztem otthonról még kicsi koromban, azóta ő nevel.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]
Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-10-23, 14:17


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Őszintén szólva tényleg azt hittem, hogy többet az életben nem találkozunk, de nagyon úgy fest, hogy erőteljesen rám cáfolt azzal, hogy most mégis itt van és még virágot is hozott, amire aztán végképp nem számítottam. Kedves... csak hát az a nagy kérdés, hogy van-e értelme, vagy mit szeretne ezzel, hiszen nekem így is hamarosan haza kell mennem, akkor sok értelme nincs, ám legyen... végül is egy kis időből bajom nem lesz és hát amúgy sincs semmi dolgom, végeredményében teljesen ráérek. Azon nem is igen gondolkodom, hogy mi is ez, baráti beszélgetés, vagy akármi más, hiszen mint említettem úgyis mindegy, ha innen nézzük, úgy se sok minden lehet ebből, mivel én jövőre már nem leszek itt.
- Pedig igazából úgy éreztem én bántottalak meg. Nem állt szándékomban, csak... de tudod ez most, kedves dolog tőled. - halvány mosoly azért és még meglepetten azt is tapasztalom, hogy kihúzza nekem a széket, pedig arra tényleg nem számítottam, hogy még ilyen lovagias is tud lenni. Jó persze gondolom ahhoz, hogy levegye a lányokat a lábáról azért mégis csak kell valamit produkálni, mert még ha vannak nagyon könnyű vérűek is, akkor is azért biztosan vannak a könnyű vérűeknek is elvárásaik.
- Azt hiszem értem, de... ha mást nem is csináltál nem tudhatod miben vagy még jó nem? - persze nem mondom, hogy na akkor most változzon meg gyorsan, azt nem is lehet elvárni tőle, meg semmi, egyszerűen csak zavaros az egész nekem, hogy miért jó, hogy valaki ennyire kizár mindent az életéből, ami érzelmekkel kapcsolatos. Bár én beszélek, aki lényegében mindenkit kizárok az életemből. És most nem kezdem el folytatni, hogy ez az egész amúgy is értelmetlen, hiszen hamarosan vége a sulinak, nem rontom el. - Én egy kólát kérek. - adom le a rendelést, amikor a pincér is megérkezett. Nem kérdezek rá újra, hogy meséljen akkor nekem az életéről, az okokról, ha szeretne akkor úgyis megteszi, főleg ha már így virággal kezdeményezett.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-10-15, 07:49Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
   
Nem tudom, hogy mi hozható ki egy olyan helyzetből, amelyből eleve mindketten rossz szájízzel távoztunk. Na nem mintha más esetben olyan fényesre sikerült bármikor is egy lánytól távozás. A legtöbb esetben önző vagyok, csak a saját kielésülésem érdekel, mert annyira azért nem vagyok jó fej, hogy attól legyen boldog, hogy másnak is jó. Csak túl akarok esni a dolgon, egy cseppnyi boldogságot csempészve a gyászos mindennapjaimba, és lássuk be, erre az ösztönös kéj a leggyorsabb megoldás.
- Szívesen. Nem volt jobb ötletem. – Vallom be az igazat, a füttyentést pedig elengedem a fülem mellett, tőlem tényleg szokatlan, hogy akár csak udvarolni akarnék. A csábításnak más eszközei vannak. Simán csak bíztam benne, hogy ez az ősrégi gesztus most megállja a helyét, apró figyelmesség, amivel éreztethetem, hogy sajnálom ahogyan viselkedtem. Egy pillanatra bepillantást engedtem a lelkem sötét bugyraiba, holmi sajnálatból, de nem akartam, hogy engem sajnáljon. A mosolya viszont tényleg egyedi, még ilyet nem láttam tőle, úgyhogy máris megérte, mondtam én, hogy jó csaj, csak hát végülis sosem úgy éreztette vele senki, ahogyan kellett volna. A hozzám hasonlók nem túl kedves alakok, ez tény. Nem viszonzom a mosolyt, mert nekem még nem megy, inkább vívódok, hogy pontosan mit is kéne mondanom, nem az ilyen típusú beszédben vagyok jó, inkább a káromkodós macsózásban, amelyben pár perccel később már az övét bontogatjuk egymással. – Ez a beszéd. – Nem címkéztük fel, hogy ez holmi baráti megbeszélés, vagy randi, hanem amolyan lesz ami lesz. Mivel nem abba a randizós kávézóba megyünk, ami hányinger rózsaszín falakból épült, hanem csak simán a három seprűbe, ez így nem egyértelmű, de legalább nem kell érdemi döntést hoznunk. A kapun kívül máris a Három Seprű elé hoppanálunk, picit hozzáérek a vállához, hogy neki ne kelljen varázsolnia. Aztán nyitom neki az ajtót, ha már virág, akkor a csomaggal némi előzékenység is jár. – Bűnbánat, asszem. Nem akartalak csak úgy ott hagyni. Tudom, hogy milyen vagyok, és nem is mentegezőzöm, csak arra kellenek a lányok. – Húzok ki neki egy széket, hogy aztán én is helyet foglaljak. A legutóbb nem úgy tűnt, mintha nagyon ivós lenne, most meg még kora délután is van, kár lenne gyorsan berúgni, noha a lelki állapotom simán indokolná. Végül maradok annál, hogy két forró csokit rendelek, azt mindenki szereti, ráadásul évszaktól függetlenül jolly joker választás. – Én abban vagyok jó, így nem gondolom túl. Az tűnt a leglogikusabb választásnak, és akkor nem kell másra gondolnom. De mivel téged máshogyan bántottalak meg, de mégis elmondtad a bánatodat, tőlem igazi faszkalap megoldás volt lerázni a kérdést. – Most még nem kezdek bele, előbb inkább megvárjuk a rendelést, ami gyorsan megérkezik, de még hagyok emészteni való időt. Kissé kitárulkoztam, de azt hiszem nem sok újat mondtam, mint amit eddig is leszűrhetett. Inkább csak a miértek volt a kérdés.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emiliana Gray
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-10-10, 10:40


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Emiliana

[You must be registered and logged in to see this image.]

Kikullogok bájitaltanról, hiszen az utolsó óráim egyike ez már, aztán vége az évnek és haza kell mennem. Egyelőre még mindig nem tudom, hogy mi is lesz akkor, de próbálok úgy tenni, mintha nem is tudom... nem következne be a megmásíthatatlan, pedig sajnos tudom, hogy be fog következni. Rendesen meg is lep, hogy ismerős arcot látok a folyosón várakozni. Én utolsók között jövök ki a teremből és valahogy ösztönösen pillantok hátra, hogy nem jön-e mögöttem más, de Kyle nagyon úgy fest, hogy elég határozottan néz rám ahhoz, hogy végül csak megálljak és ne menjek el mellette. Valószínűleg nem másra vár, ha már ennyire rám néz, meg persze amikor megszólít már végképp egyértelművé is válik a dolog.
- Szia! Öhm... persze. - kissé meglepetten veszem el a csokrot, amire persze kapunk még egy füttyentést is valami háztársamtól, de azzal végképp nem foglalkozom. Hát igen ahogyan Kyle is mondta akármennyire is meg akarom én húzni magamat, ez nem igazán működik akkor, ha eleve már csak a származásom is felhívja rám a figyelmet. Pont e miatt lett az a rémes pletyka, úgyhogy cseppet sem meglepő ez a mostani jelenet sem, bár még arra sosem került sor, hogy valaki csokorral a kezében várjon rám. - Köszönöm, ez... nagyon szép! - még egy halvány mosolyt is sikerül az arcorma varázsolnia, ahogyan átveszem a csokrot és beleszippantok a kellemesen finom virágillatba. Nem szoktam ilyesmit kapni, ahogyan mosolyogni se nagyon, pedig tény és való, hogy még az alapnál is jobban feldobja az arcomat.
- Hátrányom már nem igazán származhat belőle végülis... - na igen kirúgni nem tudnak, hiszen vége a sulinak, ilyenkor már szerintem nem is érdekel túl sokakat, hogy az ember mit csinál. Még Piton órája is egészen laza volt magához képest így az év végére. Már csak azt nem tudom, hogy miről szeretne beszélgetni, főleg most ez olyan fura helyzet, hiszen legutóbb úgy tűnt én bántottam meg őt, közben meg ő hozott nekem virágot és egyelőre még ennek sem értem az okát. - Ne hidd, hogy nem esik jól, de... miért? - nem tudom megállni, csak kibukik belőlem a dolog, hiszen élhetné tovább az életét úgy, ahogyan eddig, egyáltalán nem lenne köteles velem foglalkozni, akkor meg vajon miért teszi? Nem igazán értem a dolgot.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-10-07, 09:08Emilana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
 
Azóta eltelt egy hét, és nincs túl jó kedvem, és erről Emy tehet, még ha közvetve is. A fenébe is, egészen jól sikerült elterelnem a gondolataimat Justice-ról, a családomról akit ismerhettem volna, a szörnyűséges apámról, erre jött az a lány, akit véletlenül majdnem kilöktem. Aztán beszélgetni kezdtünk, és bevallom igenis érdekelt a nyűgje, hogy olyan nyomorult, szánni való. Nem azt láttam benne, mint a többi tucatban, mert bár igen csinos, és nem is tudja magáról, de az, hogy ennyire egyedül van, kilátástalan a helyzete, végülis a sajátomat idézi. Csak míg ő egyre jobban maga alatt van, én próbáltam afféle féktelen életmódot élni, mondván akkor legyen úgy vége az életemnek, hogy valami nemibajt kapok, vagy bedrogoznak, bármi, csak ne kelljen szembenézni az elhagyatottsággal. És sajnálatos módon ezen jár az eszem, hogy nemsoká vissza kell menni az apjához, aki eddig csak visszafogta magát valahogy, de hamarosan a nézésekből érintések lesznek, akkor pedig Emiliana teljesen összetörik majd, és tényleg megöli magát. Nem, bármennyire is a saját kicsinyes fájdalmamon rágódom gyakorta, azért mégsem akarom, hogy valaki, akiről tudom, hogy vágyja a halált, végül tényleg megtegye. Mivel ő még hetedikes, nem mászkálhat el a suliból, ezért én magam mentem le a faluba egy apróbb körcsokorért, s megvártam, amíg véget érnek aznap a tanórák. Amikor végül az utolsó órája is lezajlik, a már ismert bájitaltan, a tömlőc ajtajában várom meg, míg Piton elsiet mellettem, csupán egy érdeklődő fintort vetve rám, hiszen az én házvezetőm, de kapcsolatunk már nem olyan szoros, mint amikor én is kisdiák voltam. Ha végre a lány is kijön, akkor amúgy sem gondolom, hogy le kell szakítanom a többi hugrabugostól, lévén amúgy is magányos alkatnak tűnik. Eleve elé lépek, hogy mások elsiessenek mellettünk.
- Szia. Beszélhetünk? – Nyújtom át a [You must be registered and logged in to see this link.], ami nem nagy, nem hivalkodó, de mégiscsak érezze, hogy nőből van. Nem lekenyerezni akarom, csak legalább valami gesztust intézni felé, ha már a múltkor olyan gyorsan magamba temetkeztem. Nem hagytam ott, de mégis, válaszokat nem adtam. – Tudom, hogy nem jöhetsz el csak úgy az iskolából, de megkérdeztem, hogy már nincsen rajtad a nyomjel, akkor a kutya nem fog megállítani a kapuknál. Van kedved.. beülni valahova? – Ez nem igazi randi, hiszen nem beszéltük meg, szimpla beszélgetés, bocsánatkérés, bármi, aztán persze bármi kialakulhat, de ott még közel sem tartunk.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] » Lonelyness » [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 148

TémanyitásTárgy: Emiliana&Kyle - Új utakon 2018-10-07, 09:07

***


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Emiliana&Kyle - Új utakon

Vissza az elejére Go down

Emiliana&Kyle - Új utakon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Három Seprû-