Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Tower
  Yesterday at 22:52
Kalandmester

ϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 22:32
Jacob Troops

ϟ A holdfény sármos arca
  Yesterday at 22:09
Tim Roberts


ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 21:39
Jacob Troops


ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 17:05
Viviana Rennes


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Armand Stansson
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Gwyneira Rousseau
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Jacob Troops
 
Perselus Piton
 
Daniel G. Paisley
 
Statisztika

Összesen 584 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Eleanor Branstone

Jelenleg összesen 38874 hozzászólás olvasható. in 3477 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Sidney & Armand - Felkészülés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Armand Stansson
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Sidney & Armand - Felkészülés 2018-09-15, 12:01Sidney& ArmandÚgy fest a mostani inzermezzó nem folytatódik, pedig Stansson igazán szívesen nekiment volna a másik kettőnek, akár még azt is beválallva, hogy ő maga esik áldozatul, mivel holnap reggel nem neki lesz meccse. Ám a csapatának igen, s neki ott kell feszítenie öltönyben a partvonal mellett, méghozzá úgy, hogy akár még egy éjszakai edzést is beiktat, amint megtudják, hogy mi is lesz a holnapi versenysszám. És megtudta, nem véletlenül iszogatott a bárban, mert rá kell szánnia magát, hogy felébressze a kölyköket, életük egyik legnehezebb pillanatára felkészítve. Most azonban egy teljesen másféle vakvágányra kényszerültek, és most ezen kell továbbhaladniuk egyenlőre, mivel Sidneynek meg kell nyugodnia.
- Na nem úgy hódolód, mint az a másik.   – Vonja meg a vállát, Chrisre céloz, aki a sajtótájékoztatón ölelgette, puszigatta a lányt, bár elképzelhető, hogy csak valami barátságféle van köztük. Stanssonnak végülis mindegy, amíg a csapattagok feje tiszta, és felkészülten tudnak nekivágni a meccsnek az írek ellen, amely sokkal véresebb lesz, mint azt Elizabeth vagy Gina elképzelte volna, hiszen mindkettejük ezt vitatta de nagyon.
- Ez a verseny egyrészt a tisztes helytállásról szól, hogy képviseld a hazádat, öregbítsd a hírnevét, másfelől mindenki használja a tudását, hiszen az a szabály, hogy bármilyen tudást bevethetsz, amíg a játék alap szabályát nem sérted meg. Például a lángoló fociban igenis lábbal kell rúgnod a labdát, de senki nem írja elő, hogy nem lehetsz közben elefánt alakban.   – Érzi ő, hogy mennyire remeg a lány hangja, pedig kifejezetten erőteljes személyiség, de ez sokkolta, hogy képes lett volna valaki így megszentségteleníteni. A férfi megállítva Sidneyt, maga felé fordítja. Összeérinti a két tenyerét, s pár kortynyi vizet fakasztva lemossa a lány arcát, hogy az kissé felfrissüljön, kitisztuljon a bűvölet alól. Bár az is lehet, hogy mindez már megtörtént, akkor némi törődésnek kivételesen most itt lehet a helye. – Felesleges, nem érsz vele semmit. Ahogy mondtam, ez most még a versenyen kívül történt. A törése is meg fog gyógyulni. Bármit is akarsz tenni, a pályán elégtételt veszel, ha egyszer majd összekerülünk.   – A bár felé sandít, nem követik őket, le van zárva az ügy, legalábbis ma estére. Amint végzett az egyébként gyengédnek nevezhető tisztogatással a karját nyútja a lánynak, hogy meginduljanak valamerre. De hogy merre.. A csapatot kéne felébreszteni, de most még hagy pár percet arra, hogy megvitassák a mostanit. – Na ide figyelj kis tizes. Holnap ugyan győznünk kell, de még nem állt össze a csapat annyira, hogy kockáztassatok. Nem vödörben akarlak visszaküldeni titeket Angliába. Úgyhogy csak semmi ostobaság, megértetted?  [/b][/color][/i]


***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Sidney & Armand - Felkészülés 2018-09-14, 12:02


Armand & SidneyÚgy fest azért egy szintnél ők sem akarnak tovább menni, így végül nem lesz különösebb balhé mindenki legnagyobb örömére, csak a fickót viszik el, akit az edző rendesen helyben hagyott és még ha amúgy nem is vagyok oda a stílusáért jelen esetben nagyon igazat adok neki, mert az a szemét megérdemelte, amit kapott. Mégis hogyan lehet valaki ennyire rettenetes alak, hogy képes valakit csak úgy a képességeivel totál elbódítani, és ilyen aljas módon nehezíteni meg a dolgát a következő napra, amikor már tudjuk mind, hogy meccsünk lesz. Ha ezt nézem akkor minden bizonnyal tartanak tőlünk és azért az aljas húzás, ami végül is pozitívum, bár egyelőre most még nem tudok a pozitív oldalra gondolni.
Nem állok neki hevesen bólogatni, vagy ilyesmi Stansson szavaira, de tényleg egyetértek vele. Valószínűleg azért csinálták, mert megtehették és mert tudták, hogy megtehetik és ezért is léptek le most. Tényleg durva lett volna, ha végül az az egész végeredménye, hogy másnap totál kikészülve és megalázva kell ébrednem egy idegen szobában, ahol nem akartam lenni. Lássuk be ez így ilyen formában majdnem olyan szintű bűntett lenne, mint valakit jól leitatni, elkábítani és úgy rámászni... Akár még fel is jelenthetném a törött karút, ha nem lenne így is épp elég baja és nem akarnék most távol maradni az esetleges balhéktól.
- A hódolóm... nem hangzik jól, csak a csapatunkat akarta meggyengíteni így. Elég szánalmas. - és persze egyben dühítő is, főleg ha netán arra gondolok, hogy ebből tényleg mi lehetett volna és azért már, hogy kifelé megyünk a bárból igenis látszik rajtam az a düh, ami most még csak ott a mélyben rezeg, de nem tört a felszínre.
- Jól... azt hiszem, de összezavarta. Már rendben vagyok, csak ez... mégis hogyan lehetnek ennyire aljasok? - az egy dolog, ha a versenyen mindent bevetnek, na de most nem a versenyen vagyunk még, ez annak csak az előestéje és hogy már most is mindent bevetnek, hogy ilyen rettenetesen aljas módszerrel képes valaki a másiknak ártani. - Akár valami hatóságnak is bepanaszolhatnám. - teszem végül hozzá most már igen egy kissé remegő hangon, mert lássuk be itt tényleg nagyon komoly dolgok történtek és igenis erőszakról lett volna a szó a végén, ha nincs pont itt az edző, hogy kihúzzon a bajból, vagy is megelőzze.©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Armand Stansson
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Sidney & Armand - Felkészülés 2018-09-12, 08:04Sidney& ArmandNem lehet tudni, hogy miért teszi, találgatni persze szabad. Lehet, hogy csak nem akarja, hogy az egyik kulcsjátékosa az első meccs előtti éjszaka kiüsse magát, netán akarata ellenére megerőszakolják. Az is lehet, hogy tisztességtelennek tartja a vélák ezen erejét, és nem hajlandó szó nélkül tűrni az ilyen jellegű csábítást. Ám az is felmerülhet, hogy eddig nem említett indokok miatt lépi meg ezt az amúgy nagyon is komoly lépést, amivel világra szóló botrányt tud majd eszközölni. Azért nem túl kemény taslikkal igyekszik életre varázsolni Sidneyt, ami remélhetőleg azelőtt sikerül, hogy az edző elveszti a türelmét, mert akkor elképzelhető, hogy a lány sajgó állal megy majd a holnapi meccsnek elébe. Végre áttörik a gát, s a kinevezett csapatkapitány ismét az értelem szikráit mutatja, s immár ketten fordulnak a közeledő vélakettős felé, no meg hallgatják a nő fenyegetését. Stansson nem moccan, tartása akár egy kőszikáé. Nem lép Sidney elé sem, megvédte már, de ha úgy alakulna, hogy őt bántanák, akkor nyilván a másik kettőt is szarrá veri. Ám a vélák a nyafogó, vinnyogó szépfiúért nyúlnak, legugolnak hozzá, a karjukba veszik, és elindulnak vele kifelé. Stansson csak cicceg, ő aztán benne lett volna, hogy tovább folytatják.
 - Ugyan Patrice. A verseny megnyitója éjfélkor kezdődik. Addig csupán három idegen voltunk, nekem többek között nem tetszett, hogy molesztálnak valakit. És ne akarj úgy tenni, mintha nem ismernéd a szabályokat, pont azért csináltátok még most, hogy később ne reklamálhassunk.. – Ingatja a fejét a férfi, bőven el tudja képzelni, hogy a cicafiú követte Sidneyt, hogy még most az ágyába vigye, mielőtt még megrovást kaphatna érte. Legalábbis a verseny szempontjából. Int Sidneynek, és nem foglalkozva a vélák vezetőjének gyűlölködő pillantásával, egyszerűen lelépnek, hogy a bár előtti kis utcácskában meginduljanak a lejtőn.  – Ha benyújtják a számlát a szétvert berendezésért, majd ráterheljük a hódolódra. – Mosolyodik el immár, végeredményben a történtek ellenére büszke magára, hogy így elbánt a kis szarossal, és hát Sidneynek is meg tudta mutatni, hogy a versenyen komoly aljasságok várhatóak majd.  – Jól vagy? Nem zavarta teljesen össze a fejed? – Kérdezi a lánytól, noha nem csendül a hangjában aggodalom, úgy véli, úgyis a tettek beszélnek, azaz már beszéltek is. Mindazonáltal Sidney érezhet némi extra bánásmódot, hiszen eddig is a férfi kiemelt figyelmét élvezhette a többiekkel szemben.


[/b][/color][/i]


***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Sidney & Armand - Felkészülés 2018-09-10, 07:37


Armand & SidneySzó se róla azért már az is meglep, hogy az edző megjelenik az asztalunknál, amikor minden akaratom ellenére végül mégis leülök. Hát szó se róla igaza volt, még ha ezt nehéz is elismerni, a vélák ereje túlságosan erős és ha ezt teljes erővel be is vetik kb. képtelenség ellenállni nekik, ami a versenyen még inkább nagy kellemetlenséget jelentene, úgyhogy muszáj lesz valami tenni. Mintha úgy hallottam volna Cody már próbál kikeverni valami használható bájitalt, ami segít ebben, de hogy hol tart a projekttel azt egyelőre nem tudom, de ezek után biztosan rá fogok kérdezni. Amikor viszont Stansson konkrétan elkapja a véla srác kezét hát tényleg még inkább meglepődöm, főleg hogy ezek után meg is csavarja és én csak arra eszmélek, hogy reccsen a csont és az asztal is darabokra törik előttem, de én még mindig  a helyemen ülök és végre akkor sikerül értelmes tekintettel az edzőre pillantanom, amikor még az arcomat is paskolgatni kezdi.
- Jól van már... itt vagyok! - rázom meg a fejemet, hogy most már abbahagyhatja a pofozgatást, mert jól vagyok és már tudok önállóan létezni is, ami eddig láthatóan nem ment. A pasas a földön fetrengve vinnyog, én meg azért rendesen elképedve nézek nyomorultra. Jól helyben lett hagyva, sőt talán még egy elismerő, vagy hálás pillantást is vetek lopva Stanssonra, amíg fel nem csattan annak a nőnek a hangja.
- Csak engem védett! Nem hiszem, hogy fair lenne efféle trükkökkel... élni az ellenfél ellen az utolsó este. - igen egyértelműen a védelmére kelek, hiszen engem akart védeni, nem csak hobbiból törte el a fickó karját. Amúgy is megérdemelte! Ha nincs itt Stansson, akkor mi lett volna a vége, még jól le is itat és felvisz a szobájába, hogy aztán másnap képtelen legyek koncentrálni és még ki tudja mi történhetett volna? Úgyhogy igenis kihúzom magamat és stabilan megállok az edzőnk mellett, hiába közeledik a két véla. Igyekszem ezúttal koncentrálni és ha kell akkor igenis nekik megyek, bár kétlem, hogy itt helyben akarnának valami verekedést kezdeményezni, ha pedig ők nem teszik akkor mi sem lépünk, legalábbis nagyon remélem, hogy a kissé vehemens fickó sem akar ilyesmibe belemenni, ha nem muszáj itt az oldalamon.©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Armand Stansson
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Sidney & Armand - Felkészülés 2018-09-08, 06:52Sidney& ArmandNem néz nagyon körül, amikor belép, talán észrevette volna a vélát is itt láblógatva iszogatni, de hát valljuk be nem vonzzák túlzottan a férfiak. Csak kicsit el akar merengeni a múlton, s csupán az érkező lánynak int, de amolyan semmi sem kötelező alapon, hiszen nincsenek összenőve, nem várja el, hogy Sidney leüljön hozzá. Hogy ez megtörtént volna, vagy sem, azt már sosem tudja meg, lévén a véla fiú vadászatra indul, s pont az ő csapatkapitányát választja le. Stansson visszafordul az italához, de időről időre hátranéz, hiszen tudja, mire is képesek a franciák, s lássuk be, már ő is áldozatul esett korábban. Nem hallja ki, hogy mi történik, de igencsak sejthető. A lány rövid ideig ugyan ellenáll, de a tisztavérű vélák bűvereje komoly támadást jelent. A férfi eltűnődik néhány pillanatig, hogy vajon mi történhet, ha nem lép közbe, de aztán azon kapja magát, hogy a lábai életre kelvén moccannak, s már talpon is van. Talán csak ő látja bele a mozdulatba, hogy a véla a lány melle felé indítja a kezét (lehet hogy csak az arca lett volna, de lecsap a kinyújtott kézre, s úgy megcsavarja, hogy a fickó a levegőben a saját tengelye körül repül egyet, csont reccsenése tölti be a bárt, ahogyan Stansson enyhe ívben az asztalhoz vágja hősünket, amely fülsértő robajjal törik ripityára. Az sem érdekli, ha a véla netán nyafogva vinnyogni kezd, csupán Sidneyhez hajol, átfogva a vállát az egyik kezével, a másikkal pedig apró intésekkel az arcát próbálja meg kivonni a kábulatból. Pofonnak mindez nem nevezhető, de ha nem változik semmi, talán odáig is eljutunk.
- Sidney! Térj magadhoz, gyerünk! – Ha kell felhúzza innen, elviszi jó messzire, de azért mégsem akarja magával vonszolni. Viszont a bár bejáratánál, ahol Stansson is belépett a billiárdasztal mellett, megjelenik a vélák vezetője, a nyúlánk topmodel kinézető nő. Stansson ajkára egyetlen gyűlölt szó bukik.   – Patrice.. – A nő szája késhegynyi vékonyra húzódik, mellette a homályból két véla lép ki, jó magasak, pasik. – Stansson. Ezért kizáratlak a versenyből. – A két fickó megindul az edző és Sidney felé, de nem tudni, hogy milyen okból. Az edző most még nem moccan, őszintén szólva szarik rájuk, inkább a lányt élesztgeti, akit furcsa módon a keresztnevén hívott most először.[/b][/color][/i]


***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Sidney & Armand - Felkészülés 2018-09-07, 14:56


Armand & SidneyNem vagyok az a szórakozós típus és persze most sem azért vagyok a bár közelében, mert ilyesmin törném a fejemet. Azért jöttem le, mert épp útba esik és innen a legkönnyebben megközelíthető az edzőterem. Na persze a szobatársak szerint hülyeség, hogy még most is ezzel foglalkozom és Daniel is azt mondta, hogy inkább leléphetnénk körülnézni a városban, vagy sétálni egyet mondjuk, annak több értelme lenne, mint egy edzésnek még utolsó este is, de tudja jól, hogy én mennyire komolyan veszek mindent, így hát a zsebembe csúsztattam egy kisebb adagot a Stanssonttól kapott bájitalból és most azzal együtt vágok át a báron, hogy megcélozzam az edzőtermet egy kis levezető edzésre, vagy nevezze mindenki, aminek akarja. Meg is lep rendesen, hogy a fickó itt van és az is, hogy láthatóan iszogat és a lábát lógatja, de egyelőre nem megyek oda hozzá, maximum biccentek, ha netán hátranézne és észrevenne, de valószínűleg nem kerül erre sor. Célirányosan haladok hát, amíg meg nem érzek egy kart az enyémen, amire persze hátra kapom a fejemet, hogy megnézzem, hogy ki is az, hát naná... az egyik véla a franciák közül, pont az persze, amelyiken úgy megakadt a pillantásom, amikor leszálltunk a gépről. Automatikusan nyelek egyet, miután pár pillanatra sikerül lefagynom.
- Gyere szépségem, meghívlak egy italra. - simán maga után von, pedig tudom én legbelül, hogy eszem ágában sincs sem inni, sem pedig ezzel a ficsúrral akármit is csinálni, de már az asztalnál vagyunk, amikor végre sikerül megemberelnem magamat és kirántanom a karomat a szorításából. - Nem kösz, épp más dolgom van! - na igen ezt sokkal határozottabban szándékozom mondani, mint ahogyan ez kívülről valójában hangzik. A hangom már-már remeg és gőzöm sincs, hogy mit is kellene tennem ez ellen. Mi lesz, ha tényleg ezekkel kerülünk szembe? Egyáltalán képes lennék megütni, vagy bármi más ezt a srácot, vagy egy hozzá hasonlót?
- Oh dehogy nem, innál velem egyet... - mondja újra, most már egészen búgó hangon, amitől persze már megint megindul a lábam és úgy fest a végén még tényleg le is ülök az asztalhoz, amikor előzékenyen kihúzza nekem a széket. A fenébe! Pedig odabent kiabál az igazi Sidney, hogy nem akarja ezt, nem akar inni és nem akar mást sem ezzel a kis szépfiúval, de a lábaim valahogy nem engedelmeskednek nekem rendesen.©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Armand Stansson
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Sidney & Armand - Felkészülés 2018-09-06, 14:09Sidney& Armand
A  meccs előtti előeste. Kezdődik a világbajnokság, nem csoda, hogy ha az edző sem tud aludni, így jobb híjján a szálloda földszinti bárjában iszogat, neki aztán nem kell színjózannak lennie, amikor majd hajnalodik. Felmerül benne, hogy leszólít valaki, akivel lehet egyet billiárdozni, de amilyen keresetlen stílusa van, még kocsmai verekedésbe torkollana a dolog, ezért inkább sötét pillantásokkal kortyolgatja az italát egymaga, és mereng a múlton. A csapat egészen jól állta a sarat az elmúlt hónapban, de más dolog gyakorlópályán megmutatni, hogy mit tudsz, és megint más élő ellenfél ellen. Ahogyan a távol-keleti harcművészek mondják: nagyon jó, de a tégla nem üt vissza.
Az összetétel az előzetes várakozásokkal szemben igenis képes lehet arra, hogy megnyerjen mindent, ám félő, hogy ebben az évben most több olyan csapat is indult, amely korábban komoly sportembereket tudhatott a sorai között, mégsem nyertek soha semmit. Most valahogy mindenki meg akarja mutatni. Ott vannak a franciák, akik között a vélák biztosan sokáig eljutnak, még mázli, hogy legalább nem a csoportkörben találkozik velük Anglia. Az írekkel viszont igen, akik kviddicsben világbajnokok, így most rajtuk a nyomás, hogy itt is megmutassák. Na meg persze Dél-Afrika a három elbukott döntővel, akik most nyilvánvalóan Stansson nélkül akarnak nyerni. És még sorolhatnánk. Ahogyan Sidneynek is mondta, a csoportkört kell túlélni, aztán onnan indul el az élethalál-harc. Az ezdő a nagy iszogatás közepette is abba is belegondol, hogy talán le kéne mennie úszni egyet, ha már billiárd partnert nem tud vadászni magának.
[/b][/color][/i]


***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Armand Stansson
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Sidney & Armand - Felkészülés 2018-09-06, 14:06

***


***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Sidney & Armand - Felkészülés

Vissza az elejére Go down

Sidney & Armand - Felkészülés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol :: Varázslók Mágikus Sportja-