Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Tower
  Yesterday at 22:52
Kalandmester

ϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 22:32
Jacob Troops

ϟ A holdfény sármos arca
  Yesterday at 22:09
Tim Roberts


ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 21:39
Jacob Troops


ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 17:05
Viviana Rennes


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Armand Stansson
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Gwyneira Rousseau
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Jacob Troops
 
Perselus Piton
 
Daniel G. Paisley
 
Statisztika

Összesen 584 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Eleanor Branstone

Jelenleg összesen 38874 hozzászólás olvasható. in 3477 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Farkasálmok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-14, 12:00


A farkasok és Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 Igaz, tényleg elfelejtettem bemutatkozni, de annyira meg vagyok hökkenve, hogy itt tahófalva közelében, ahol még mágikus térerő sincs, meg a mobilom sem működik, egyértelműen más farkasoskat lelek. Ám jogtalan a meglepődésem, mert ha engem idevonzott valami, akkor ez másokkal is megeshet. Nem először esek abba a hibába, hogy úgy vélem, körülöttem forog a világ, de talán ez nem is baj, ebből tanul a farkas. Sidneyt mindenesetre nem tartom veszélyesnek annyira, hogy kicsit is tartsam a távolságot, a rajta terpeszkedő kosz miatt sem nézem le, ő valahogy imád kommandózni a sárban, míg én a városokhoz szoktam.
- Joyce. – Nevetem el magamat a szavain, merő véletlenségből itt kirándulunk mindannyian. Ez annyi abszurd, ezért is jövök rá, hogy a megjelenő szőkeség nem lehet farkas, még a polója ellenére is, csak valami fura illatminta van rajta, ami miatt megtévesztett, de így egy laza legyintéssel elviccelem a dolgot, mintha csak poén lett volna, és így talán nem figyel rá fel, hogy Sidney a bokrok felé szimatol, amit én is nézek, inkább megérintve a vállat a térképe fölé sandítok, mintha rohadtul érdekelne, hogy merre megy. Valójában inkább az érdekel hogy mi van a környéken, afféle gócpont, ami kiindulási hely lehet, ha valami idevonzott minket. Egy közeli táborhelyre téved a tekintem, szerencsére nem arra, amerre a szöszi tart. Úgy húsz perc séta lehet, még valami tanösvény is vezet oda, bár Sidney lehet, hogy inkább a rózsabokrokon verekedné át magát odáig. – Menj csak, nem tartóztatunk. – Engedem el a vállát, hogy aztán az érkező Emmával diskuráljak kissé, ha már úgy fest, ő is közülünk való. – Joyce. – Emelem fel szigorúan a mutatóujjamat, engem nem szokás becézgetni. Farkasnak születtem, az emberi alakomat viszont úgy kezelem, ahogyan kitaláltam magamnak egykor. A szüleim is a farkas vérvonal szülöttei, igaz, és adtak emberi nevet, de nem vagyok se cuki, se kedves, hogy még becézgessük is. Ám pillantásom derűs, határozott, nem akarom Emmát elmarni magamtól, csak egyértelműsítek. Hogy aztán a szám elé kapjam a kezemet, elfojtva a röhögést, amikor Gillian átesik a bokorban kuksoló srácon, akiről jól éreztem, hogy ott van. – Azért ne törd el a lábad. – Csóválom a fejemet kissé közelebb lépve a kettőshöz, a szöszit már útjára bocsájtottuk, de Tim felé az integet cseppet. – Legalábbis nem nagyokat. – Egészítem ki Emmát. A fiúról is egyértelműen szaglik hogy közülünk való. Megvárom, míg a lány legalább halló távolságon kívül ér, ekkor alkotom meg a négyünk gyűrűjét. – Láttam a térképen egy tábort. Lehet, hogy túl evidens lenne, hogy ami idevonzott minket, az ott van, de a térképen még az is oda volt írva, hogy lezárt terület. Megyünk, ugye? – Nem az én falkámról van, így nem osztogatok parancsokat, de ha kívánnak csatlakozni, én közlöm, hogy arrafelé tartok. Meg is indulok a tanösvény felé, kivéve ha megállít valaki.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 124

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-13, 14:05


[You must be registered and logged in to see this image.]

Farkaskaland

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!
Néhány pillanatra tényleg azt hiszem, hogy Gilly a forrás, aztán a finom, barackos virágos illatot sikerül megkülönböztetni a másiktól. Kedvesen mosolygok rá, ha kimondaná a Pocahontasos gondolatait még válaszolnék is, hogy nem ő az első, aki hozzá hasonlított, de nem teszi. Joyce megszólalására viszont, minthogy friss vérfarkas találkozót tartunk egy kicsit megakadok a könnyedségben, hiszen ugyan rólam teljesen nyilvános, hogy vérfarkas vagyok, mindenhová be van iktatva, hiszen farkas klánból származom, miért akarnám tagadni, azért akadhat itt olyan, aki ennek így nem örül, főleg, hogy a szőkeség egyértelműen nem egy közülünk. A színészkedés nem az én műfajom, de megpróbálom elhessegetni az egészet és úgy csinálni, mintha tényleg a lány pólója miatt mondott volna ilyesmit.
- Ó, tehát a családoddal vagy itt? - kérdezem kedvesen a lánytól, de nem tartóztatom, ez csak afféle jelzés Sidney-nek, hogy lehet, hogy még csak most került ide a szőkeség, de ettől függetlenül régebb óta is itt lehet a környéken. De nem, nem ő az, és realizálva ezt el is köszönök tőle és további jó kirándulást kívánok. Tekintve, hogy éppen nyár van, az iskolában pedig még soha nem láttam, még azt se tudom biztosra, hogy boszorkány vagy mugli, azt se mondhatom neki, hogy viszlát a Roxfortban.
Joyce megfeszül, amikor kiszagolja, hogy nem csak három vérfarkaslány gyűlt ide, hanem van itt egy harmadik is, de én egyáltalán nem kezdek el idegeskedni. Sőt, kezdem magam egyre jobban érezni, hiszen a régi falkámhoz indultam, abban a reményben, hogy újra otthon érezhetem magam a társaim között, és amikor ez a szag elcsábított onnan, azt hittem, hogy a lehetőségnek vége, de… De úgy tűnik, hogy egy másik csapat farkashoz vezetett.
- Gondolom mindannyian ugyanazért vagyunk itt, Joy, de érdekes, hogy még így se tudjuk, hogy pontosan miért. - mosolyodom el, kedvesen, kicsit nevetve a helyzeten. Persze, jó az óvatosság, de tényleg, még is miért akarna bárki is ránk támadni itt, a semmi közepén? Minden esetre, mikor a távozó lány átesik a vélhetően utolsó farkason, és ezzel felfedi, hogy ki is volt a bokorban, felvonom a szemöldököm.
- Nem kell ott bújkálni, nem harapunk ám. - szólok oda, egy intéssel, miközben kicsit megnézem a csapatot. Rangidős vagyok, annyi szent, hiszen én most kezdem a mesterszak utolsó évét, utánam jön Sidney, aztán Joyce és végül… szinte pimaszul fiatalabb nálam az a srác! Na nem kapok szívbajt és kezdem el magam temetni azért, mert 23 évesen a gyógyítás az életem és a Nagy Ő-t nem találtam meg - vagy megtaláltam és már el is veszítettem... -, de azért még is csak szembetűnően idősebb vagyok náluk. Megvárom, míg a kívülálló kellően távolra jut és eloszlik az illata a könnyű, kellemes szélben, aztán mély levegőt veszek, hátha újra el tudom kapni azt a bizonyos illatot. - Szerintetek mi lehet a forrás? Valamiféle farkas-csapda, vagy csak egy ártalmatlan mágikus növény virágzása? Remélem inkább a második... - mondom elgondolkozva, újra nem mutatkozom be, hiszen a srác nyilván fülelt, a többieket pedig ismerem, és ha mondjuk Sidney nem is emlékszik a nevemre, akkor is az imént mondtam a szőkének.

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-11, 20:18

Tim & a falka


[You must be registered and logged in to see this image.]
Talán nem a lehető legjobb belépő, amit produkál, de kifejezetten izgalmas, amit maga előtt lát. Egy furcsa találkozó, egy lánnyal, egy szag miatt, és Tim csak kushad a földön, amíg ki nem derül, mi is van itt. Eléggé alfákat lát maga körül, meg harcias, kissé agresszív embereket (farkasokat) akikkel nem akarna egyből szembe kerülni, kissé ki akarja ismerni őket, legalább a mozgásukat, járásukat, tartásukat, hátha kiderül belőle valami. Gilly megjelenésére kifejezetten fülel, ám amikor a csajszika elindul felé, akkor érzi a vesztét és halkan morogni kezd, de feleslegesen. Gilly egyenesen átesik rajta, hemperegnek egy kicsit, majd Tim próbálja magáról leemelni a lányt, aki szerencsére semmi durva dolog közben nem zavarta meg, de a csattanás, meg az esés meg minden sikeresen leleplezi.
- Nem tesz semmit. Nem láthattál. - morogja a lánynak, miközben feláll, és Tim is felül, majd kissé idegesen pillant a társaságra, akik ott vannak, és érzi, hogy most már nincs visszaút. Feláll, lendületből, leporolja bőrkabátját, majd megköszörüli a torkát, és finoman int a lányok felé.
Kifejezetten sármos, jó kiállású srác, de látszik rajta, hogy a jelenlevők közül ő a legfiatalabb, és az is látszik rajta, hogy nem szívesen szólalna meg egyből, sőt, nem is nagyon szólal meg. A keze mégis határozottan lendül, és integet vele, de csak finoman, könnyedén, nem úgy, mint egy idióta. Furcsa, egy fiúcska, akinek semmi cucca nincs, szemben három felszerelt lánnyal, akiknél vagy annyi cucc van, mintha egy hetes táborba készülnének, vagy egyszerűen sok. Több szempontból is kilóg a helyről, viszont van egy olyan érzése, hogy egy bizonyos szempontból nem, ami miatt kíváncsian várja, feszült izmokkal, hogy mi lesz a reakció a megjelenésére. Reflexeit kiélesíti, hogy tudjon reagálni bármilyen esetleges támadásra.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gillian Ollivander
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-09, 15:35cameo & Gillian

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
>Minden ember egy könyv ezernyi oldallal, és minden oldalon rejlik egy kijavíthatatlan igazság.<

A csodálatos az egészben, hogy a pólómon a Holdciklusok mintája, csupán a bolygó iránti rajongásomból fakad. Fel sem merül bennem, hogy úgy festhetek benne, mint valami kezdő vérfarkas az amatőr kategóriából.
De ha valaki be is nyögné, vagy oltani próbálna. Akkor is lepattanna fényességes tökéletességemről és hercegnő módjára állnék odébb hogy "Ahh! Balga lelkek, ti ezt nem érthetitek!" többek közt aligha hiszem hogy bárkit is érdekelne egy asztronómiai konzultáció.
Na jó ez a tömörülés, ráadásul mind nagyjából egy idős csajokból egy kissé kezd furcsa lenni. Véletlenül sem szeretnék bele rondítani a szeánszukba! Szóval igyekszem mihamarabb megpattani.
Ekkor azonban az egyikük, aki úgy néz ki mint pocahontas! hozzám lép és nem is ereszt el kérdés nélkül. Villantok neki egy mosolyt, leplezetlenül megbámulom az indiánlányt szememre való na! Mindenkit megnézek akit annak érzek, nem tehetek róla. Nekem a hajamból továbbra is ömlik a friss virá-barack illat és valami halovány parfüm is van rajtam. Tutira megyek, ha rám támad valami, az ne veszíthesse el a nyomomat!
- Igazából csak kicsit elcsatangoltam felfedező útra apuéktól. Van a közelben valami fátyol vízesés. Oda tartok. - felelem készségesen, legalább ha eltűnök egy ember meg tudja majd mondani, hogy merre mentem. Intek hát búcsúzóul.
- Nos akkor én mennék is tovább! Szeretnék oda érni sötétedés előtt, meg vissza is mondjuk. - végig derűs, sugárzó és gyönyörű maradok. Nem tudom, hogy vagyok képes kirándulás közben is ennyire tökéletes maradni... Jó azért néha én is élvezem a dagonyázást, de az egy más helyzet.
Elő csapok egy térképet a táskámból és pár másodpercig tájolom magamat. Majd Emmára meg a másik kettőre vigyorgok. - Hahh! Ha szerencsém van már nincs messze.- Ezzel megindulok Sidney és Joyce felé, vagyis úgy sréhen mellettük haladok el. A beszélgetésükre nem figyeltem, így felőlem épp hüvelygombáról is beszélgethettek! Rájuk is rájuk intek elmenve mellettük.
- Szép napot csajszikák!~ A puszi dobás elmarad, és bevetem magamat az aljnövényzetbe, majd... nem sokkal odébb átesek valamin egy sikkantással. Vagy... valakin??
Szegényen olyan szinten átborultam, hogy sikerült fel is löknöm és letarolnom a francba. Csak abban reménykedem, hogy nem mellel vettem le az arcát.
Zilált hercegnő módjára tápászkodom fel, olyan kishableányosan tolva fel magamat, meg megdobva  a hajamat, a srác mellkasát használva támaszul, mert hogy elkenődtem rajta mint palacsintán a nutella. Talán nem szakad a kistehén súlyomba bele. És miközben már tisztogatom meg porolgatom magamat már nyújtom is a kezemet sűrű bocsánatkérések közepette és csak remélni tudom, hogy nem... hogy nem épp könnyített magán itt a bokrok alatt, mert az aztán vér ciki lenne, ha épp egy halom csaj előtt lököm bele mindenbe... ÁÁÁÁÁ sikítanak a gondolataim!! Csak félve sandítok a kérdéses területre és mikor konstatálom, hogy a srác gatyája a helyén, kicsit megkönnyebbülök, de a fejem így is lángol. - Bocsi bocsi, remélem jól vagy?... Öhm... én... Én akkor megyek is tovább! - mutogatok abba az irányba amerre eredetileg akartam menni. Azzal el is oldalazok magára hagyva a társaságot. Mintha itt sem lettem volna!
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

A tánc, lényegében a tér betöltésének egyik lehetősége.

A győzelem életforma.
Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-05, 11:24


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Valószínűleg a különösen csalogató illat zavarja meg a többi érzékeimet is, ezért is lehet, hogy elsőre a szőkeség igazán még csak nem is ismerős és aztán is csak éppen futólag, ahogyan Emma is, hiába vagyunk háztársak, de nem járunk egy évfolyamra és hát nem ismerhet mindenkit az ember még csak látásból sem. A fiatal szőkét meg aztán végképp, aki a pólójával minimum úgy fest mint valami vérfarkas rajongó, vagy ennyire nyíltan vállalná fel, hogy micsoda? Balga lélek, vagy még túl fiatal, ha így van, hiszen közismert tény, hogy a legtöbben nem igazán vannak oda a magunkfajtákért, ezért is nem igazán érdemes villogni az embernek ilyesmivel. Egyelőre viszont nincs mit tenni, várakozó álláspontra kerülök, főleg a kissé lekezelő stílusnak hála Joycetól.
- Sidney... és mind pont véletlenül ide kirándultunk vajon? - persze egyelőre nem vagyok abban biztos, hogy ők is az illat miatt futottak be, sőt még csak azt sem tudom, hogy mind vérfarkasok lennének, senkinek sincs a homlokára írva, viszont amikor Joyce a bokrok felé pillant és egyértelművé teszi, hogy van itt valaki valahogy automatikusan szagolok kissé bele a levegőbe és igen így már nekem is sejthetővé válik, hogy nem csak négy lány illata különül el, hanem akad itt más is és talán... nem is lány. A kellemetlen az lenne, ha az illető netán mugli, Joyce pedig nyíltan beszél vérfarkasokról, ami persze már azzal együtt, hogy ki is szúrta az illetőt egyértelművé teszi, hogy ő maga is az.
- Nem lehet ő, hiszen most jött... - felelek kissé megkésve Emma felvetésére, és ekkor már leesik, hogy ezek szerint ő is az illat miatt érkezett, de a sejtése szinte a fiatal szőke nem vérfarkas, ahogyan úgy fest mindhárman azok vagyunk? Kissé ráncolom a homlokomat, és el is hallgatok, hiszen ha Gilly nem vérfarkas nekem eszem ágában sincs csak úgy felfedni előtte, hogy én az vagyok. Az iskolában sem nyilvános info ez rólam, nem most akarom elkezdeni a terjesztését, vagy valakinek a kezébe adni az titkot, akit még csak nem is ismerek.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-01, 18:03


A farkasok Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 

Szó sincs róla, hogy beletörne a körmöm, ha a természetben kell mászkálnom, de igazi ami igaz, jobban szeretem a civilizált vidéket. Születésem óta úgy tartom, hogy ha egy aktuális falkát akarok magam köré gyűjteni, akkor érdemibb sikerre akkor van esélyem, ha a városban kutakodom, ahol nagyobb a népsűrűség. Elvegyülni is egyszerűbb, másfelől nagyobb a sansz arra, hogy értelmes alakokkal kerüljek össze. Ám amióta leszálltam a buszról Tahófalva közelében, élek a gyanuperrel, hogy nem itt találom meg a tökéletes társakat. Ha vannak is itt farkasok, vidéki kis bunkók, akiket öt perc alatt lerendezek, aztán irány vissza Londonba. Vagy a Roxfortba. A szag viszont erősödik, és még mindig nem tudom a forrását, de egyre jobban facsarja az orromat. Ekkor tűnik fel a jót mocskos csaj, gallyakkal a hajában. Helyinek is nézhetném, de a vonásai alapján mégiscsak arisztokratikus. Eltévedt hozzám hasonlóan? Rémlik, mintha már láttam volna, de nem ugrik be. Éppen válaszolnék, amikor egy másik lép ki a fák közül, félre nem érthető a pólója, és itt már be tudom azonosítani őket.
- Na mi ez kislányok? Az éves kezdő vérfarkas találkozóra siettek? – Kérdezem félmosollyal, arra utalva, hogy már tudom, hogy mik, de akkor is kétlem hogy ők okozzák ezt a furcsa szagot, inkább csak az merülhet fel, hogy hozzám hasonlóan már messziről idevonzza őket valami. Ám ha többünkkel így van, akkor nem árt, ha felkészülünk arra, hogy mások is erre tévednek. – Igazából rohadt meleg. Csak a csalán miatt nem vettem rövidet. – Mielőtt még valami urizáló kis prostinak hinnének, aki itt finnyázik, eléjük állok, mintha ösztönösen védeném őket. – Sss.. van ott valaki. – Suttogom a hátam mögé, egyértelműen Timre fókuszálva. Nem látom, de érzékenyebb az orrom egy csöppet mint a másik kettőnek, és rohadtul nem bírom, ha valaki megles. Illetve van az a kitétel, amikor igen, de ez most nem az. Éppen élesen felemelném a hangomat, amikor legalább egy ismerős arc tűnik fel. Na nem mintha így nem lennénk elegek. – Emma te is? Mi a szar van itt? – Biccentek vidoran. Legalább ezt a csajt komálom. Nem vagyok ugyan régóta a Roxfortban, de a kevés alkalomból, amikor le méltóztattam menni a nagyterembe, ezzel a bigével rugdostuk egymást vicceskedve az asztal alatt. Azért igyekeztem kicsiket rúgni, mert még eltöröm a csontját a kicsinek. Róla viszont eddig nem tudtam, hogy farkas. Ez aztán érdekes fejlemény..


[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 124

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-08-26, 08:32


[You must be registered and logged in to see this image.]

Farkaskaland


Ne akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!

Nem vagyok annyira oda Londonért, legalább is a belvárosért semmiképpen, hiszen annyi ember nyüzsög és annyira kívülállónak érzem magam közöttük. Az buszok, a teherautók, a dudálások megijesztenek és a magabiztosságom minden szikrája oda, ha a metróból kitóduló tömeg csak úgy elsodor magával és nem tudok mit tenni ellene, mert nem vagyok olyan típus, aki agresszívan megveti a lábát és beleáll abba, hogy levállaljon mindenkit, aki nem tartja a tisztességes távolságot, hanem jön mint az ökör.
De ki kell bírnom, mert dolgom van a városban, aztán tíz éve először… Eldöntöttem, hogy elmegyek a régi falkámhoz. Fogalmam sincs, hogy mire számítsak, hogy a nagyanyám tárt karokkal fogad-e, vagy a falka emlékszik-e még rám egyáltalán, vagy amikor a szüleimmel elhagytuk az azt jelentette, hogy kiléptünk és már senkiük se vagyunk, de… a nagyanyám még is csak a nagyanyám. És én nem neheztelek olyan nagy erővel, mint a szüleim teszik.
A Brightonba tartó vonaton ülök, amikor megérzek valamilyen furcsa illatot. Apám vérfarkas, így valamelyest jobban ismerem a farkas ösztönöket, mint egy harapott általában, ráadásul már több, mint tíz éve élek együtt az átokkal, de ilyet még sem tapasztaltam még.  Tíz percig tipródtam, hogy mi legyen, egészen addig, míg a következő állomásnál meg nem éreztem, hogy vagy itt szállok le, vagy innentől már csak távolodni fogok a ponttól.
Nem készültem nagy túrára, ugyan a Brighton melletti farkastanya az erdőben van és mugliknak járhatatlanok a körülmények, nem szoktak maguktól odakeveredni, egy vérfarkasnak nincs szüksége mászókötélre és túrafelszerelésre ahhoz, hogy megtalálja. Így csak egy sportcipő, egy farmer és egy egyszerű póló van rajtam, a táskámban is az általános dolgaim, víz, étel, pálca és persze alapvető elsősegély felszerelés és néhány üres csomag és tárolóedény, mert a falka közelében különleges növényeket gyűjtöttem volna.
[You must be registered and logged in to see this image.]

De nem, hiába vagyok kíváncsi, hogy milyen lehet a régi otthonom, már le is ugrok kecsesen a vonatról a peronra és a hosszú hajamat egy laza copfba kötve kezdek el laza kocogásban a szag irányába menni. Persze nem vagyok egy hosszútávfutó, így több, mint egy órába tellik, mire a szomszédos falu határán valahol az erdős-mezős területen kibukkanok. Akármilyen szag terjengett, azt nem fedi el, hogy már több vérfarkas is van a közelben, mindegyiküknek erős szaga van, valószínűleg születettek, így erősebbek nálam, de a kíváncsiságom és a naivitásom nem enged semmilyen aggodalmat felébredni. Miért akarnának ártani nekem? Talán csak őket is vonzotta ez a valami.
- Mintha macskamenta lenne, csak… farkasmenta. - morfondírozok félhangosan, kicsit elbűvölten, ahogy kilépek egy sokadik irányből, a többiektől függetlenül. Futva esek be, egy pillanatra meglepetten nézve a vérfarkas lányok bizalmatlankodására, akiknek az illata még ismerős is a Roxfortból. Mikor a pillantásom tovább megy a szőke teremtésre, aki viszont nagyon is ismeretlen számomra, és még csak nem is tűnik farkasnak, egy picit megtorpanok.
- Vagy te lennél az? - teszem fel a költői kérdést, de ezt még olyan halkan, hogy maximum a két farkaslány - és persze a bújkáló srác - figyelhet fel rá. - Szia, én Emma vagyok, merre tartasz? - kérdezem barátságosan érdeklődve, kezet nyújtva neki, pedig majd megöl a kíváncsiság legbelül és sokkal jobban szeretném faggatni. Persze nem teszem, nem fogom lerohanni, attól csak megijeszteném, ráadásul mivel ő teljesen ismeretlen a számomra, még azzal se indíthatok, hogy szia, lehet, hogy a te szagod vonzza ide a farkasokat, de ne aggódj, nem hagyom, hogy akárki is megegyen, akármilyen illatod van. Nem… nem akarom ráhozni a frászt szegényre. Persze a másik két lánynak is mosolyogva köszönök és bemutatkozom, ha túl vannak a bizalmatlankodáson, amit én is olyan szépen átugrottam, ahogy az ember lány.

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-08-24, 08:40

Tim & a falka


[You must be registered and logged in to see this image.]
Szó, ami szó, nem minden kamionos kedves, és a harmadik sofőr, akihez sikerült bekéredzkednie, kifejezetten para volt, és nem egyszer félt attól, hogy esetleg kikapja valamelyik szervét egy bokorban. Még szerencse, hogy fél kézzel képes felemelni egy teherautót, így hacsak nem ütik le valami spéci vérfarkas elleni szerrel, akkor nem lesz nagy baja. Nem is fél.
- Siess Kölyök, három perc ebédszünet, aztán megyünk tovább! - szól rá az egyik kamionsofőr, mire Tim csak int, kiugrik a kamionból, és már sprintel is az olcsó büfébe, hogy kérjen egy nagy bögre kávét, meg abból a kevés pénzéből, amije van, valami húspogácsás szendvicset. Kipergeti az aprót, kilöki az ajtót, és ekkor csapja meg az a furcsa szag. Szmeöldökráncolva néz el a távolba, ismét megmozgatja orrcimpáit, és nagyon furcsa gondolatai támadnak.
- Hé, Earl! Arra mi van?
- Springwater. Egy koszos kis falu.
- Nem akarsz ott kidobni?
- Hát.. - és a srác csak villant egy sármos félmosolyt, mire a férfi kivágja a kamion ajtaját. - Pattanj be, másfél mérföldre a bekötőúton kidoblak.
- Nagy vagy haver! - és már bent is van a kamionban, elmajszolja a kis szendvicsét, betolja a kávét, majd amikor odaérnek, csak int a sofőrnek, egy laza mozdulattal kiugrik, leporolja a nadrágját, ami csak enyhén kopott, meg a bőrdzsekijéről is leveri a port, meg a koszt, majd megigazítva féloldalas hátizsákját nekivág a nagy gyalogútnak, követve a furcsa szagot. Ami főleg azért furcsa, mert nem erre tervezett menni, de van valami őrjítő ebben a szagban, és annyit már kölyökként is megtanult, hogyha ilyen dolgokat érez, azt kövesse. Ésszel - de kövesse. A szülői hagyaték nagyjából ebben és még néhány praktikában ki is fúj, de ez is több, mint a semmi.
Ahogy közelebb ér, ideges lesz, és lekushad a földre, halkan morogva, és vicsorogva, amikor két másik vérfarkast érzékel, nem kifejezetten nyugodt állapotokban. Az izgalomnak és az agressziónak is megvan a szaga, így csak óvatosan merészkedik közelebb, és amikor egy embert is megpillant a két rivalizálónak tűnő farkas mellett, akkor még jobban lekushad a bokorba, és onnan figyeli az eseményeket. Nem az a bizalmas, törtető típus, inkább kivár.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gillian Ollivander
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-08-23, 18:53Tekik & Gillian

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
>Minden ember egy könyv ezernyi oldallal, és minden oldalon rejlik egy kijavíthatatlan igazság.<

Az igazság marhára az, hogy eljöttünk "nyaralni" ami mindig abból állt eddig, hogy nyaralási idő alatt ellátogatunk egy olyan helyre, ami felér egy varázsrezervátummal, mind növények, mind élőlények tekintetében és élvezzük a természet lágy ölét!
Erre most kifogtuk ezt a sivár helyet, ahol állítólag van valami forrás, de eddig az ég világon semmit nem találtunk!
Nincs bajom a muglikkal, csak a háztartási dolgaik nagy százalékával! Nem varázsolhatok még, és most anyáéknak sem úgy megy mint kellene. És attól az űrkori sütőtől meg egyenesen hideglelést kapok!
Hogy a francba képesek a muglik abban a mikroban vagy mi a francban sütni? Még ha tértágított lenne, hogy egy tálca sütemény bele férjen! És még anyáékkal is össze vesztem remek!

Így esett, hogy marhára neki vágtam egy szál táskával a "vadonnak" és épp egy sor fa meg aljnövényzet közül mászom elő és érek ki egy rétre, amikor a rét másik felében két másik spinét pillantok meg. Igazából... Marhára nem ismerem fel szegény Sidney-t lehet a gallyak a hajában, meg az arcát borító retektől... Meg mert minden bizonnyal kéne egy szemüveg lassan... Lassan de biztosan!
Így igazából, csak jól nevelten rájuk intek. - Hali! Szép napunk van mi? - a kérdést azonban költőinek szánom, mert tulajdonképpen tovább is haladnék, átkelve a réten, eltűnve a susnyásban meg a fák között. Hátha találok valami érdekeset. A rövidnadrágot azonban hosszúra váltottam mielőtt elindultam volna. Meg szandál helyett a széthasznált, de még mindig ápolt és gondosan tisztán tartott túrabakancsomat húztam a lábamra. Derekamra kötöttem a kockás flanelingem, a holdciklusos trikómat viszont magamon hagytam. Ahogy táskámat is magammal hoztam. Elmélyülten haladok, mint valami vaddisznó, csak nekem jobb illatom van, bár a célom még igen kétes. Elvileg nem messze innen van egy szirt, arra pont jó lesz felmászni és kicsit körül nézni a magasból!
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

A tánc, lényegében a tér betöltésének egyik lehetősége.

A győzelem életforma.
Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-08-23, 16:55


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Teljes menetfelszerelésben vágódom ki a bokrok közül, amikor meghallom a lépteket és egyértelműen megérzem, hogy aki közeledik hasonló lehet, mint én. Azóta, hogy megkaptam a főzetet elmélyültem azért jobban is a farkaslétben és, ha elég jól odakoncentrálok emberi alakban is képes vagyok előcsalogatni legalább a képességeim egy részét még a bájital nélkül is, azzal együtt pedig... Egyelőre viszont nem tudok semmit arról, aki a tisztásra érkezett és erről a furcsa illatról sem, ami ide csalogatott, pedig nagyon érdekel, hogy mégis mi a fenéről lehet szó. Annyi biztos, hogy nem átlagos és az is ,hogy ilyesmit még sosem éreztem. Csalogat és vonz már vagy egy napja, azért is szakítottam meg a nyári terveim egy részét, pedig nem úgy volt, hogy egy ilyen kis aprócska faluban tengetem az időt, miközben lennének sokkal-sokkal fontosabb teendőim is.
- Ki vagy és... mit keresel itt? - szegezem neki azonnal a kérdést. Nem úgy fest, mint aki az efféle környezethez van szokva, ellenben velem, aki terepfelszerelésben vagyok. A hátamon hátizsák, persze tértágított darab és persze pillenkönnyű, a pálcám nincs a kezemben még, ellenben egy halványan derengő fiola igen, bár alig látszik ki az ujjaim közül, ahogyan szorongatom. Arra már az ideérkezésemkor rájöttem, hogy itt sajnálatos módon nem sok mágia van, éppen ezért nem is szegezek rá pálcát, mert valószínűleg nem érnék sokat vele, a bájitalok viszont minden helyzetben igen jó szolgálatot tesznek. Vajon ez a lány idézte elő az illatot, vagy ő is e miatt érkezett? Egyáltalán mi a fene lehet és pontosan honnan érezni, mert arra még nem volt időm, hogy pontosabban is megvizsgáljam a tisztást. Abban viszont biztos vagyok, hogy válaszokat akarok, mert se aludni rendesen, se koncentrálni nem tudok azóta, hogy megéreztem, ami az én szakmámban igen kiábrándító és lássuk be halálos veszélyekkel járhat.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Farkasálmok 2018-08-21, 07:12


A farkasok Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
Egy Londonhoz közeli kisvárosban kezdőtött minden. Éppen valami fontos, mások számára lényegtelen ügyemet intéztem, amikor szimatot fogtam. Valami.. egész egyszerűen vonzott. Még sosem figyeltem fel semmire ilyen intenzitással, hiszen a dolog középpontja nem volt éppen közelinek nevezhető. Kilóméterekre innen.. Körbekérdezősködtem, hogy mi van a cél irányában, és valami poros kis falucska. Springwater, vagy mi az anyám. Nagyjából megpróbáltam belőni az irányt, és odahoppanálni, ám a dolog már csak azért sem működött, mert még nem jártam ott, így nem akartam több darabban végezni, másfelől a cél olyan homályosnak tűnt, mintha alig lenne ott mágia. De akkor meg mi a szar vonz ennyire? Olyan illata van, mint a farkasok legizletesebb zsákmánya, de ez hülyeség, mindenkinek más ízlik igazán. És ha csapda? Nem is tudom, ha valaki meg akart volna ölni, akkor egyszerűbben is lerendezheti. Nincs kedvem keresgélni úgy, hogy kocsit bérelek, ezért kinézek egy arrafelé tartó távolsági buszt, és elhülök, másfél naponta egyszer megy oda bármi is. Kurvajó. Az enyém nagyjából este indul. Addig felcuccolok, bár nem tudom, meddig maradok majd, és mit keresek, de olyan alapvetésekkel számolok, mint hátizsák, baseball sapka, kulacs. Tisztára úgy érzem magamat, mint egy proli túrázó, kész szégyen. Azért bakancsot nem húzok, elég a sima edzőcipő a farmerhez és a széldzsekihez. Az éjszakai járaton próbálok pihenni, noha nem szoktam hozzá a kényelmetlenséghez, mégis elnyom az álom. Reggel van, amire odaérünk, és még csak nem is a faluban tesz le ez a szar, hanem egy poros aszfaltúton, innen kéne gyalogolni valamerre. Ám a szimatom alapján a nyom ismét erősödik, nem a falu felé, hanem valahol a rét közelében. Még mázli, hogy hosszúgatyában jöttem, mert egy forrónaciban szétcsipkedne a csalán, meg a többi szarság. Megnézem a telómat, semmi térerő persze. A pálcám alig pislákol, jól mértem fel, alig van itt mágikus eszencia. Ez az én formám. Na gyerünk Brekinridge, nyomás! Elindulok a susnyás irányába.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok

Vissza az elejére Go down

Farkasálmok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-