Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Farkasálmok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok Today at 10:29


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Emmára pillantok, amikor elhangzik a kérdés, de végül csak megrázom a fejemet. Most kétlem, hogy időnk lenne arra, hogy mindent részletesen elmagyarázza, még ha érdekli is a dolog.
- Ha már rendben vagyunk, de most túlságosan bonyolult lenne. - mondom ki végül, aztán már a járatra koncentrálok. Így is kihívás lesz a szűk és csúszós helyen közlekedni, de legalább amikor átérünk már van valamennyi derengő fény a teremben és ott már szabad kéz is van lumost varázsolni. Úgy fest, hogy innen nem megy tovább út, legalábbis első ránézésre nem, ezért a kúthoz sétálok. Bár nincs olyan éles szaglásom, mint a többieknek, de azért annyit érzek, hogy nincs kifejezetten kellemetlen szaga, inkább olyan mintha sáros víz lenne.
- Okkal van itt és mivel más nincs, amit egyelőre látnánk... mi van, ha ez a kijárat? - persze lábakon áll, tehát nem tudunk beleugrani és csak úgy leúszni, na de lássuk be a Minisztériumban is vannak wc-k amiken az ember lehúzza magát és máshová kerül, meg aztán mint  tudjuk akadnak zsupszkulcsok és hasonlók, tehát miért is ne lehetne ez is valami hasonló? Persze egyáltalán nem biztos és valószínűleg nem fog menni, hogy csak belemászunk, főleg ha netán még sem szimpla sáros víz van benne.
Amíg nézelődök a kondér körül Tim viszont érzékelheti, hogy a nála lévő medál mintha rezegne. Épp csak alig, de mégis csak érezhető, mintha valami érzékelne itt, vagy menni szeretne valahová?


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2019-01-06, 14:04


A farkasok és Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 Kicsit morogva mászok le Timről, hiszen még mintha neki állna feljebb, hogy elé ugrottam, és megmentettem. Az rendben van, hogy eleve én okoztam a balesetet, de legalább próbálkoztam. Sosem voltam a tétlenség híve, és miközben az oldalamra tapasztom a kezemet, s rendezem a vonásaimat, kissé felhúzom az ínyemet, ahogyan a fiú még engem méltat.
- Inkább az erő.. – A nyaklánc most nem túlságosan érdekel, hiszen csak a véletlennek köszönhető, hogy Tim lerántotta az illető nyakából. Lehet, hogy csak ócska ékszer, nem több. Amíg Sidney a járatot keresgéli, az orrom alatt azt mormolom, hogy én is ezt csináltam. Maradok a földön ülve, mert látom, hogy ki lett osztva a feladatnak, hogy majd Emma meggyógyít. Nem érzem, hogy rá szorulnék, de legalább a lány ennyire figyelmes. A Roxfortba nem csupán új falkát mentem összetoborozni, hanem én is értek az ősi jelekhez, ebben akartam elmélyedni, most meg úgy néz ki, mintha csak hülyét csináltam volna magamból.
- Köszi. Csak már mennék innen. Én mutattam meg a helyet nektek, és most esz a fene, hogy kelepcében vagytok. – Rázom a fejemet a düh, és a tehetetlenség kombinációjával. Egy pár pillanatra behunyom a szememet, amíg Emma gyógykezelése hat, aztán feltápászkodom. Az apró sebek még látszani fognak néhány napig, de kiheverem, főleg, hogy gyorsan lettek kezelve, meg hát született farkas is vagyok, annak is lehet jelentősége. Már nem káprázik a szemem, beérem a többieket, hogy bemásszunk a szűkös járatba. Én utolsóként, ami nem is baj, mert eddig is megszoktam már, hogy az előttem haladókat egy egészként látom, tudom őket figyelmeztetni, s korrigálni a helyzetet, ha szükséges. Olykor azért hátrapillantok, hogy tudjunk róla, hogy ha valaki, vagy valami mögöttünk van. – Farkas alakban lehet ilyen helyen kapaszkodni Emma. – Szólok a lány után, noha én magam is jobban szeretem, ha az igazi őserő járja át a tagjaimat, főleg veszélyes helyzetben, ahol több száz izom ösztönszerűen tud mozdulni. Az elől haladók néhány percnyi haladás után egy kiszélesedő terembe jutnak, amelynek a közepén sötétbarna folyadékkal teli hatalmas kondér áll, lábakon kitámasztva.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-12-28, 12:58


[You must be registered and logged in to see this image.]

Farkaskaland

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!
Akármivel szeretnék előállni, hogy a helyzetet ne úgy tekintsük, minthogy valaki az életünkre tört és meg akar minket ölni, már az elején eltipornak. Inkább csendesen nézegetem a jeleket, bár egy kicsit zavartan pillantok néha a többiekre.
- Indiánnak tűnő jelek, amiket az indián nem tudott megoldani, de talán nekünk sikerülhet? - kérdezem, vagy mondom? Nem is tudom, kicsit bizonytalanul nézek Joyce-ra, mintha valami gikszer lenne az elméletében. Talán az Indián maga vállalta ezt a feladatot évekkel ezelőtt valaki helyett, hátha ő meg tudja oldani, és úgy esett, hogy még sem, és most csak azért váltotta ki magát, hogy kívülről új információkat szerezzen. Talán… Túl sok a talán. Ki se mondom a gondolataimat inkább, főleg, mert a következő pillanatban Joyce valamit megnyom és egy csapda lép érvénybe, ami jól telibe is találja. Azonnal odalépek, nem igazán várom meg azt se, hogy szóljanak, hogy segítsek, pillanatok alatt szakszerűen ellátom, ami az én esetemben inkább jelenti a képességemet, mint pálcát és kötszereket. Nyíltan felvállalom, hogy a gyógyítás képességét birtoklom, csak hátráltatna a munkámban, ha nem tenném.
- Egyetlen perc és teljesen elmúlik, de máskor talán... óvatosabban, Joyce. - mosolygok rá kedvesen, megnyugtatóan főléhajolva, aztán ahogy felszívósik a sérülés, el is engedem, hogy nyugodtan talpraálljon.
Végül Sidney és Tim megfejtik az írást és egy szúk járat nyílik, de mielőtt elindulnék rajta, azért a lány mellé lépek és kicsit kíváncsian megszólalok. - Miért pont azt a kettőt választottad? Mit jelentenek? - kérdezem, majd egy kicsit belesek a járatba, majd hozzáteszem. - Nektek mennyivel egyszerűbb lenne farkas alakban! - pillantok Timre és Joyce-ra, de hát nincsen telihold, és amúgy is veszélyes mutatvány akkor, ha nem falkatársakkal vannak körülvéve, hanem csak harapott vérfarkasokkal, még a végén ránk támadnának. A kíváncsiságom visz előre, hogy ezúttal ne utolsóként görnyedjek be, hanem legrosszabb esetben utolsó előttiként, ha Tim és Sidney már meg is indult. Azért néha még Joyce felé pislogok, hátha tapasztal fantomfájdalmat, vagy esetleg a sérülés nem volt tiszta, hanem rejtett átok is lapult benne, mert ezt nem lehet azonnal érzékelni, lassan mutatkozik meg.
Furcsa szag terjeng, és természetesen sötét van, a talaj csúszós és nedves, a kezemmel támaszkodok a mohás falon, ahogy vaklószínűleg a többiek is ebben a kényelmetlen helyzetben.


[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-12-18, 13:20

Tim & a falka


[You must be registered and logged in to see this image.]
Ahogy bezúg a terembe, eléggé ráesik úgy saját magára, de azért egyben lesz, emiatt nem kell nagyon aggódni. Feláll, és leporolja magát, meg egy kicsit igyekszik stabilizálni az állását.
- Nem mondanám, inkább.. - kezdene bele, miközben Sidney felé indítja meg a kezét, de ekkor valami surrogó hangot hall, és a következő pillanatban Joyce az, aki végigterül rajta, mire Tim csak morrant egyet idegesen, és kimászik a lány alól, aki láthatóan nem tud megmozdulni.
- Az ész.. - csóválja meg a fejét, és úgy rázza meg magát, mint a kutya, ha vizes lett. Leporolja ismét magát, majd a nyakláncot felállva átadja Sidney-nek.
- Én azt mondanám, hogy ez a valaki egy indián, egy sámán, vagy törzsi varázsló, aki inkább vadászik farkasokra. Nem vagyok otthon nagyon a népekben meg kultúrákban, de ennyi megmaradt a mesekönyvekből és mágiatörténetből. Valami vajákossal, vagy sámánnal lehet dolgunk. - vonja meg a vállát végül, és hagyja, hogy Emma ellássa Joyce-t, most vele úgy sem tudnak mit kezdeni, ő pedig inkább Sidney-hez társul, és rá figyelmez, mert érezhetően neki van ebben valami tapasztalata. Némán, inkább testével és érzékszerveivel jelzi, hogy teljes mértékben figyel rá, majd amikor az visszaadja a függőt, akkor csak biccent, és nemes egyszerűséggel felveszi és a pólója alá rejti a dolgot - és semmiféle folyamat nem indul be.
- Ha kell, szólj. - toldja még hozzá, aztán megnézi, mit is kellene megnyomnia, és amint Sidney jelt ad, ő teszi a dolgát, és ahogy megmozdul a fal,és felsejlik a járat, elismerően néz az ereklyevadász lányra, részéről pedig mehet a menet, előre az alagútba. Lát a sötétben, és mivel ez a hely nem sok mindent tartogat, így nem tűnik rossz üzletnek elindulni bármerre is legyen. Meg ha Sidney nyitotta ki, akkor csak nem csapda.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-12-18, 10:45


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Bár szabadkoznék, hogy ez kis sérülés igazán nem okoz gondot, de végül csak hálásan biccentek Emmának, miközben Tim is nagy robajjal érkezik meg közénk. Nem vagyok benne biztos, hogy ez most ugrás volt, vagy esés és lökték, hogy lejött volna-e önként... de most nem ezen kell gondolkodni, maximum ha olyan helyzetbe kerülünk ki tudja magát védené-e inkább, mint hogy együtt nézzünk szembe a veszéllyel.
- És ez az övé? Megnézhetnénk, hátha bármire jutunk vele. - tartom a kezemet Tim felé, amíg el nem sodorja előlem a mindenféléket tapogatózó szöszi. Halkan fújok egyet, mielőtt még morogni kezdenék... mármint nem úgy farkasosan, inkább csak, hogy mégis mi a fenéért kezd el csak úgy csinálni valamit, amit már tudjuk, hogy ez egy csapa és jó eséllyel veszélyes. Lehetne annyi sütnivalója, hogy...
- Tudsz neki segíteni? - pillantok Emmára, hiszen engem is meggyógyított, meg tudja nézni mennyire mély a seb, meg tudja-e gyógyítani, én addig foglalkoznék azzal a medállal, amit Tim megszerezett és hát lássuk be én vagyok itt az ereklyevadász, talán nekem van a legtöbb esélyem megoldani, hogy kijussunk innen.
- Egyszer apa három napra eltűnt, bekerült egy olyan szobába, aminek bejárata volt, de a kijárat annyira trükkösen el volt rejtve, hogy nem sokon múlt, hogy visszatér-e, de... - nem foglalkozom a felirattal, tovább kopogtatom a falat ott, ahol előzőleg üregesnek éreztem, mert az már egyértelmű, hogy a felirat csapdákat rejt, bár ki tudja, talán a kiutat is, viszont erre az aki innen most kijutott se jött rá. - ... ő is tudta, hogy minden csapdának kell lennie kijáratának, ami rejtett, amit csak az építők ismernek, hiszen másként ők nem tudnak kijutni, esetleg be, ha arra lenne szükség. - beszélek tovább. Azzal egyelőre nem foglalkozhatunk, hogy talán akit kiengedtük egy nagyon erős és veszélyes farkas, mert ez még inkább aggodalomra adhat okot és az nem segítene a mostani helyzetünkön.
- Tim... megtennéd, hogy ezt elteszed és megőrzöd, mert fontos lehet még? Aztán kérlek próbáld megnyomni a pontosan középen lévő két szót egyszerre. - pillantok a srácra, első körben visszaadva neki a medált. Itt félek nem lesz haszna, na de ha kezelni kell a helyzetet, hogy valakit a világra szabadítottunk akkor talán még kellhet. Amennyiben Tim megteszi, amit kérek és megnyomja a szavakat, én is nekiveselkedek az üreges területnek és igyekszem két kézzel taszítani rajta egyet. S lám enged! Nem nagy, de egy kisebb kb. gyerek méretű alagút sejlik fel, ami nekünk így térdelős lesz. Kérdés, hogy Joyce tud-e mozogni. - Remélem senkinek sincs klausztrofóbiája. - mert egyelőre nem tudhatjuk ez a járat hova és mennyi ideig visz és hát lássuk be elég szűkös.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-12-12, 18:33


A farkasok és Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 Nem is akarom erőltetni, látni Timen, hogy éppen a fiatal kora ellenére próbál bizonyítani, amit egy olyan nyilvánvaló lenézés, mint a hajkócolás totálisan szétzúzna. Különben is, farkas, teljes értékű tagja a most még nem is létező falkának, korától függetlenül azonosan kell őt kezelni. Amíg Emma Sidneyt gyógyítja, én érdeklődve figyelem, hogy Tim mit billeg a közelemben, s a feltűnő nyakánc a kezében számomra is áll leesést produkál.
- Ez meg mi.. az.. isten? – Kérdezem káromolva a felsőbb hatalmakat, noha leginkább magamban hiszek. Ettől függetlenül szükség lesz ahhoz, hogy az indián kultúrához értsünk, mert van egy olyan tippem, hogy nem fogunk egyhamar kijutni, főleg mivel Sidney vázás produkciója is arról árulkodik, hogy ez most be van zárva, bárhol is legyünk. Nyelek egyet figyelve a visszapattanó vázát, s bár a többiek kijárat után tapogatóznak, én inkább az írásjelek felé fürkészem a pillanatásomat, szőke tincsem végével játszadozva nyugalmat próbálok erőltetni magunkra, remélve, hogy nem fogy el mondjuk itt a levegő, ha hermetikusan vagyunk lezárva. – Annyi történt, hogy volt itt valaki, aki csak akkor tudott kijutni, ha valaki mást csal ide. Mi vagyunk most éppen a kanári a kalickában. Ő kijött, mi meg be. – Utalok arra, hogy aki Sidneyt berántotta, Timmel párhuzamosan ki is tudott szabadulni. Nagyszerű, de kérdés, hogy számunkra van e még kiút. Azért ingatom a fejemet Emma naivitására, ez egyértelműen csapda volt, nem akart nekünk mutatni semmit. – Azt mutatni, hogy ez lesz a sírunk, ha csak nem döntünk valamit. Én viszont nem akarok másokat ide csalni. Szerintem ez valami átok lehet, amit a falon lévő írással lehet talán megtörni. Az indián ezt nem tudta megfejteni, ezért a mi életünk árán jutott ki. Szép..   – Csóválom a fejemet csípőre tett kézzel, de csak magamban olvasgatom az írásjeleket. Legalábbis tippelem, hogy mi hogy hangozgat, de még csak nem is rémlik semmi az összefüggéstelen szavakból. Ha csak nem.. Találomra két szó fölé helyezem a tenyereimet, hogy megnyomjam ott a falat, mire az oldalsóból apró mélyedések nyílnak fel, s tűszerű dárda pattan ki egyikükből, egyenesen oda, hogy Tim áll. Ösztönösen ugrok, hogy legalább ne ő sérüljön az én hibám miatt. Elsodrom, amennyire lehet, s az oldalamnál érzem a szúró fájdalmat, és elborulok, mint a kuglibábuk. Megnyikkanva próbálok mozdulni, de nem megy..


[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-12-06, 13:15


[You must be registered and logged in to see this image.]

Farkaskaland

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!
Egyenesen vetődök le és végül Sidney-re érkezek, így ugyan megütöm magamat, de egy másodperc sajgás után tovább is szalad belőlem az érzés. Viszont amikor talpra állunk és megjelennek a többiek, akkor ahelyett, hogy a falat kezdeném tanulmányozni meglátom Sidney arcát és finoman megfogom a kezét, aztán a másik kezemmel, ha hagyja, felém fordítom az arcát.
- Várj egy pillanatot! Hiszen vérzel. - mondom türelmes, kedves hangom, mintha csöppet se számítana, hogy be vagyunk zárva ebbe a pincébe, az az első, hogy mindenki épségben legyen. A kezem átszalad az arca felett, és meleg, kellemes érzés öntheti el, miközben a képességem ezt a semmiséget könnyedén meggyógyítja, még zsibongás is csak nyomokban marad utána. Csak ezután fordulok a falakhoz.
- Még is mit keresnének itt indiánok? Angliában? - kérdezek vissza, kicsit összeráncolt homlokkal, ahogy közelebb lépek. A világítás nem teljesen éles, és ahogy ott állok az indián minták előtt, a szemem érdeklődve szalad végig az egészen és a többieknek eszébe ötölhet, ami korábban Gilly eszébe is beleötlött, ugyan ki nem mondta… Kiköpött Pocahontas vagyok. Egy kis mosoly suhan át az arcomon, ahogy tanulmányozom őket, de egyetlen szót sem értek, már ha ezek szavak, kifejezések, vagy egészen mások. Ugyan sokat dolgozok vérrel, még is csak akkor esik le, hogy ez a szag a levegőben az írásból származik, amikor Joyce felvonja a figyelmünket rá. Kicsit elfintorodom és azért már más szemmel nézek a jelekre.
- Szóval a farkas ami beszaladt lehetett azé az indiáné, akit kint láttál? Vagy éreztél. - kérdezek rá Tim felé fordulva, mert nem teljesen értem, hogy kiről beszél, hiszen amikor én Sidney után vetődtem még nem volt ott senki és fura szag sem. Rendben, én nem birtoklom a születettek finomabb szaglását, ez mondjuk igaz.
- Szerintetek rosszindulattal csaltak minket ide? Mi van, ha csak mutatni akart nekünk valamit? Ezt, a falon? Csak szavak, vagy… vérmágia vagy ilyesmi? - kérdezek újra, picit az ajkamba harapva, mert a rúnák és vérmágiák nekem abszolút vakfoltot jelentenek, mindig is gyógyítással és természeti mágiákkal foglalkoztam.  Hiába lehetnek a többiek idegesek, vagy akarnának azonnal kiszabadulni, én nyugodtan bámészkodok. A falak nem közelednek, nincsen halálos fenyegetés körülöttem, így semmi se késztet arra, hogy bepánikoljak és azonnal ki akarjak szabadulni. Azt hiszem… szelíd fogoly vagyok.

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-11-27, 17:24

Tim & a falka


[You must be registered and logged in to see this image.]
Talán tényleg bölcs, hogy Joyce nem kócolja össze a haját, bár tény, hogy nem biztos, hogy kifejezetten bedurcizna, de egy vicsort minden bizonnyal megejtene a lány felé. Jobb az ilyesmit elkerülni. Sidney esése, majd Emma utána ugrása után sikerül kinyögnie egy mondatot, és Joyce-nak kell igazat adnia. Arra meg, hogy be akar-e menni utánuk egyértelmű nem a válasz, de kérdés nem nagyon lett feltéve, éppen ezért nincs mit tenni, le kell menni. A biztonságosnak ítélt, de eléggé meredek csúzda nem a legjobb előjel, és ami ezek után következik, az sem éppen. Ha tényleg csapda, akkor elég para volt belesétálni. Még odafent nyújtózik egy nagyot, mint aki készülődik az ugrásra, amikor az eddigi finom parfüm helyett valami kifejezetten büdös dolog csapja meg az orrát, és ahogy fordul hátra, hogy megnézze, honnan jön, valami nagy és szőrös dolog mellkason löki. Annyi esélye van, hogy a valami után kap, és a nyakából leszakít valamiféle nyakláncot, és azzal együtt esik le a földre, hangosan nyekkenve. Persze beletelik egy fél percbe Joyce érkezése után, de végül sajnos ő is itt köt ki, halkan morogva, majd félregurul, amikor a váza szilánkjai leesnek.
- Tuti csapda, és esélyes, hogy a valami, vagy valaki tényleg egy indián.. de már odakint van.. - mondja kissé szaggatottan, azért nem volt kellemes ez a hátas, majd felemeli a kezében levő nyakláncot, ami egyértelműen farkas fog nyaklánc. - Kegyetlen büdös volt, és szerintem nem farkas.. inkább.. annak öltözött.. - és bele se mer gondolni, hogy ez jelen pillanatban milyen kihatással és jelentéssel is van rájuk.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-11-22, 14:57


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Halk nyekkenéssel konstatálom, hogy Emma épp rám érkezik. Meg is lep vele, hiszen nem ismerjük annyira egymást, hogy csak úgy vetődjön. El nem tudom képzelni Joyce hogyan érkezik lassan, hiszen nincs lépcső, csak egy lyuk a plafonban jelenleg, ahol én leestem, Emma pedig ugrott... Mindenesetre feltápászkodom, érezhetően nem tört el semmim, de azért sikerült kissé bevágnom a fejemet, a szemöldököm mentén van is egy szép kis zúzódás, de azzal most nem igen foglalkozom, csak megtörlöm a szememet, mintha izzadság csordogálna a szemembe, ami persze vér így most már elmázolva.
- De hol van a farkas és... mi kapott el? Éreztem, hogy valami leránt, egyértelműen éreztem. - szóval nem estem be, vagy eleve olyan rendszer van a bűbájban, ami elzárta a kijáratot, hogy... - Az a kérdés viszont... - hangosan morfondírozok és ha jött Tim, ha nem, keresek valami mozdíthatót, ami egyelőre valami fura alakú váza lesz és jó célzással a lyuk felé hajítom, ahonnan sikerül alá zuhannunk. A rossz hír, amit sejtettem, hogy a váza nem esik ki a plafonon, hanem visszapattan és darabokra töri a földön. - Tehát jó eséllyel nem ott fogunk kimenni, akkor kell valami ajtó. - indiánul nem értek, bár voltam már maja temetkezési helyen, de nem tudom a jeleket fejből úgyhogy első körben ajtót próbálok keresni, a falat ütögetve, amíg meg nem találok egy területet, ami érezhetően üreges...
- Ha azzal nem juttok semmire... - akkor ezt kellene kinyitni és kitalálni tényleg hová tűnt az a farkas, bár könnyen lehet, hogy csak valami csapda volt, hogy valaki megnézze a helyet és igazából nem volt valóságos. Ez esetben jár nekem a vállveregetés, hogy ügyesen beugrottam és így magammal rántottam az önként csatlakozó többieket is, kivéve persze Timet, amennyiben fent marad.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-11-15, 18:05


A farkasok és Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 Mind a négyen kiváncsian, vagy éppen elismerően méregetjük egymást, ami nem meglepő. Mindig ez van, ha egymástól független farkasok verődnek össze, akár alkalmilag. Nincsen erőfitogtatás, legalábbis most még nem. Én sem vágyom automatikusan rá, hogy az alfájuk legyek, voltam már többször ebben a szerepkörben, de ez komoly teher, hiszen most is éppen azért vagyok egyedül, mert túléltem másokat. Majd az idő eldönti, hogy meddig is szól ez az alkalmi szövetség. Nem tartunk támadástól, ám óvatosan járjuk körbe a kőépületet, amely magasságával is kivív némi tiszteletet, ahogyan baljóslatúan emelkedik fölénk.
- Naugye.. másrészt helyes! – Szinte adná magát a helyzet, hogy összekócoljam Tim haját, hiszen jó pár év van köztünk, de azt hiszem amilyen sármos-cuki nézést lövel felénk, a végén még bedurcizna. Igenis el kell ismernünk, ha kész már ilyen fiatalon kihasználni az adottságait, s nem beledermedni a kora hátrányaiba. A betonzár viszont azt jelzi, bármi is van lent, okkal barikádozták ennyire el. A különös, édes parfümillatot nem érzek, de a csapda talán aktiválódott, ezért is nem érezzük már. Mindegy, önszántunkból sétáltunk bele, mert tudni akarjuk, mi is van itt. Meglepetten nyikkanok meg, amint valami berántja Sidneyt, Emma pedig gondolkozás nélkül vetődik utána.
- Na erre mondják, hogy fejjel a falnak. – Csóválom meg a sajátomat Timnek mormolva. Kitapogatom a helyet, ami betonfalnak álcázza magát, és valami csúzdát érzékelek, még ha nem is hosszút, pár méter lehet, noha nagyon meredek, valami szuterén pincébe vezethet. – Óvatosan. – Javaslom lágy intéssel a fiúnak, s oldalt fordulván megtámaszkodok befelé menet, a sarkaimra ülve oldalazgatok lefelé, s várom, hogy Tim is kövessen lassacskán, hogy ne essünk mi is a többiekre. Kiteszem a lábamat, és lejebb ereszkedem, ha Emmáék kissé arrébb kúsztak egymásról, majd a kezemet nyújtva kisegítem Timet is, ha jön utánam. Amíg a többiek felállnak, én körülnézek. Világít valami pislákoló lámpa, ennek fényénél csodálhatjuk meg a pincét, amelynek falai égetetten kormosak, ám a fekete felületre vérrel különféle szimbólumok vannak mázolva. – Indián jelek lehetnek. Igen ősi lehet a jelentésük, de a vér alig pár hetes. – Szólok hátra a társaim felé. Jelenleg nem látunk senkit, aki Sidney-t behúzhatta.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-11-12, 12:20


[You must be registered and logged in to see this image.]

Farkaskaland

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!
Nyitnám a szám Joyce szavaira, hogy igen, de nem tudjuk, hogy kiskorú-e, attól függetlenül, hogy kölyökképű srác. Inkább elengedem a dolgot, mint egy hal nyitom majd csukom a számat és egy kis sóhajjal fújom ki a levegőt. Mindegy, nem fontos, nem leszünk semmivel sem előrébb, ha az igazamat magyarázom. Inkább hatalmasakat pislogva nézem, ahogy az ajtó lekerül és Tim mindenkit elkápráztat a betörési technikájával. Bele se gondolok, hogy még is mi kell ahhoz, hogy az ember a kisujjából rázzon ki egy ilyen kis ajtófeltörést, de szeretném azt hinni, hogy egészen egyszerűen… nem is tudom, az édesapja lakatos volt? Vagy segített építkezéseken? Semmiképpen sem akarok arra következtetni, hogy gyakorlott betörő. Hiába nincs ajtó, alatta még is egy betonfal feszül, ami első ránézésre áthatolhatatlan.
- Akármi lehet lent, de ha szerinted valamit kiszabadítanánk, akkor esetleg… húzzunk fel valamilyen mágikus csapdát, ha valami hirtelen ki akarna ugrani az azonnal fogságba kerüljön? - mondom, vagy inkább kérdezem, bizonytalanul ötletelve Joyce-nak. Ahogy megjelenik az a farkas csak egy leheletnyit húzódok hátra, hogy el tudjon szaladni közöttünk, nem látszik a mozgásán semmi agresszív, biztos vagyok benne, hogy nem akar minket megtámadni, még is meglep, amikor átugrik a falon. Aztán Sidney elkezd áttapogatni a falon, ami így már gyaníthatóan csak egy illúzió és… a köüvetkező pillanatban berántja valami. - Sidney! - bukik ki belőlem egy gyors kiáltás. Azonnal kapnék utána, hogy ha a kezét nem is, de a lábát megragadva itt tartsam, de nem sikerül, nem álltunk egymáshoz eléggé közel. Tim még végig se tudja mondani a kérdését, én már is gondolkodás nélkül fejjel előre vetődök Sidney után, egy tigrisbukfencre készülve, hiszen fogalmam sincsen, hogy milyen terep vár a túloldalon. Ha valaki bajba kerül, akárki, akkor olyan, mintha a fejemben egy kapcsoló átkapcsolna meggondolatlan hősieskedésre, egyszerűen a szívem vezet, és a szívem azt mondja, hogy mennem kell Sidney után. Hátra se nézek, csak remélem, hogy a többiek is követnek.

A túloldalon valami puhára esek és kicsit felnyögök, ahogy megpróbálok feltápászkodni és a szememet kinyitva realizálom, hogy akin landoltam ezzel a nagy vehemenciával meg bukfencre készüléssel, az egyenesen Sidney. A rossz hír az, hogy fogalmam sincs, hogy mire számíthatunk, a jó hír az, ha eltörtem valamijét, akkor egy pillanat alatt meg tudom gyógyítani…  

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-11-08, 17:26

Tim & a falka


[You must be registered and logged in to see this image.]
Pici, de kifejezetten találékony gyermekről van szó, az már bizonyos. A kérdésekre, mely szerint mégis mi lehet ez a hely, meg hol vannak a többiek, nem akar több szót fecsérelni, mert eléggé bizonytalan az egész, és az lesz a vége, hogy a hangoskodásuk miatt fognak rájuk találni. Meg a bizonytalanon lamentálni se túl szerencsés, és ezen talán csak Emma pozitív, már-már naiv gondolkodása segíthet, mert jelenleg nem túl fényes a helyzet. A halottakon csak hümmög egy sort, nem tetszik neki az alternatíva, és valahogy furcsa is, hogy mennyire nyugodtan mászkálnak egy full kihalt helyen. Ezért is akar végre bejutni. Emma kérdésére finoman rázza meg a fejét.
- Nem vagyok az a pálcás típus alapvetően. És Joyce szavai is igazak, de semmi gond, meg tudom magam védeni. - mondja egy kifejezetten magabiztos félmosollyal. Bár kérdés, hogy mivel is állnak szemben.. egyszerű dolgokkal elbánik, még egy hippogriffet is lebirkózik valahogy, de valami sötét mágus, vagy egyéb nyavalyás lény már lehet, hogy kifog rajta. De addig el kellene jutniuk..
Az elismerő nézésre azért csak megdobban a szíve, és finoman kihúzza magát, miközben leporolja a kezeit. Afféle sármos, macsó nézést meg mosolyt dob be.
- Nem terveztem, de köszönöm az elismerést. - és tényleg hízeleg neki, és éppen ezért valahol örül, hogy most nem kell még dominancia harcot vívnia senkinek senki ellen, mert széles a paletta, és túlságosan is színes a kis társaság. A következő indok pedig a betonpadló, és annak újabb rejtélye, ami miatt Tim tesz egy határozott lépést - hátra.
- Mi a .. - csúszik ki a száján, miközben cseppet sem nyugodt, és az még jobban zavarja, hogy a betonajtó fullra szigetel szagokat, és mindent. Ahogy a farkas eltűnt, majd Sidney-t lerántotta valami, a srác agyában erősen megfordul, hogy most megy vissza az út szélére stoppolni. Nem az a bátor, hősködő fajta, és ami azt illeti, az égvilágon semmi köze ezekhez a lányokhoz, úgyhogy nem szívesen vetné be magát csak úgy az ajtón túlra. Hiába van meg az esély arra, hogy minden rendben, ha egyszer ott az esély, hogy semmi sincs, és Tim nem az a nagylelkű fajta. Inkább a másik kettőre néz.
- Nem akarjátok letapogatni, mielőtt utána mentek? - és talán fel se tűnik, hogy milyen számban és személyben beszél, az már inkább, hogy örülne,ha mágiával rásegítenének a döntésre.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-11-07, 14:40


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Emma szavaira csak megrázom a fejemet. Kétlem, hogy ilyen egyszerű lenne. Egy egész tábor van itt, egy elhagyatott tábor csak azért, hogy idecsaljon vérfarkasokat, akik megnéznek valamit, hogy aztán tovább álljanak? Nem sok esélyét, sőt nem sok realitását látom a dolognak, de én valahogy nem hiszem, hogy ő ezt komolyan gondolja, talán inkább csak reménykedik, vagy ha komolyan... hát túlságosan naiv, ami ha gond van nem jön majd jól.
- Kétlem, hogy csak kirándulni vagyunk itt, de igen ha valamit találunk meg kell vizsgálni mielőtt bárki hozzányúl.. .ha tárgy aza valami egyáltalán. - lehet zsupszkulcs is igen, ahogyan Tim mondja, de akár átkozott tárgy is, vagy arra aktiválódó csapda, ha hozzáérünk, vagy ugye fennáll annak is az esélye, hogy eleve nem is tárgyról van szó. Én azért még most sem hiszem, hogy ez az egész csak valami kirándulást célozna meg és igenis rossz jel, hogy nem érzékelünk semmit. Ha túlvilági lények vannak itt az még rosszabb. Sokkal nehezebb elbánni valakivel, akinek még csak fizikai teste sincsen.
- Ügyes! Talán csak nem ereklyevadásznak készülsz? - vagy tolvaj vagy, lehetne a másik kérdés, de ezt nem mondom ki nyíltan. Mégis bár Emma meglepődik, az én pillantásom inkább elismerő, viszont az engem is ledöbbent, hogy le van betonozva a csapóajtó alatti terület, legalábbis első ránézésre, viszont a következő pillanatban mégis csak megláthatjuk az érkezőt, azaz persze első körben halljuk. Egy farkas, átlagos, szimpla erdei példány, valahol a ház oldalánál bukkan fel és közelít meg minket. Jó eséllyel kapcsolni se sok időnk van, mert a következő pillanatban már ugrik is és egyszerűen eltűnik a betonban... vagy alatta és nem minket támad meg, bár az ugrása szögéből, irányából ez egyértelmű volt. Na persze, ha valaki netán gyorsabb nála és megakadályozza, nem éri el a célt. Ha nem, akkor én is közelebb lépek és a beton felé nyújtom a kezemet. Igen, épp, mint a 9 és 3/4-dik vágányom, a kacsóm simán átsiklik a betonon. - Tehát a farkas nem szellem... bár ki tudja, akkor miért nem érzékelte a va...? - itt el is akadok, mert  többiek arra eszmélhetnek, hogy egy pillanat múlva már el is tűnök a szemük elől, miután valami simán átránt a betonpadlón elkapva az alig lenyújtott csuklómat.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-31, 13:23


A farkasok és Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Érdeklődve hallgatom, hogy Emma miket mesél a vérfarkasságról, következtetésként le tudom vonni, hogy akkor ő született felmenők utóda, de nála ez valamiért nem öröklődött mint nálam. Nagyjából egymagasak vagyunk, de az ő tartása némiképpen bizonytalanságról uralkodik, mintha mindenki felé megpróbálna empatikus lenni, én viszont sosem kérdőjeleztem meg a sjaát döntéseimet, bevállaltam, ha olykor nyersen sikerült viselkedni. Ahogyan körbejáratom a tekintemet, Sidneyben lobog a tettvágy, Timben pedig a bizonyíthatnék, így összességében azt kell mondanom, hogy egészen jó alapanyagból dolgozhatunk. Azt már sose tudjuk meg, hogy a szőke térképes csaj milyen lett volna, ha szintén farkas. A kérdés igazán csak az, hogy ezek itt mennyire hallgatnak rám, mennyire tudom rájuk erőltetni az akaratomat. Ugyan jönnek velem, de elhangzottak már kétkedő beszólások is. Igen, ezt én is úgy vallom, hogy a tettek alapján lehet tiszteletet kivívni, nem vagyok a megfélemlítés híve, pedig megtehetném. Talán éppen az emberi külsőm alapján nem gondolnák rólam, hogy félelmetes is tudok lenni, holott ha ők is farkasok, akkor tudhatnák, hogy bizony az emberi alak nem minden.
- Vagy halottak.   – Felelem Sidneynek, mivel én is úgy érzem, hogy jelenleg egyedül vagyunk, ám mi van, ha túlvilági lényekkel van dolgunk? Mi ugyan a vér és a hold átkától függünk, ám a sötét éjszakai kísértetek nem érzékelhetőek az életjeleik alapján. Tim viszont közbeveti, hogy ő rohadást sem érez, tehát hullák sincsenek. Ez viszont még továbbra sem zárja ki a szellemeket. A szétváláson még gondolkozom, először nézzük meg a csapóajtót. Amikor Tim felnyitja, bólogatok, s hozzáteszem a magam véleményét. – Ha kiskorú, akkor rajta van a nyomjel, és mivel nem vagyunk tanárok, nem engedélyezhetünk neki ilyesmit.   – Abban viszont igaza van Emmának, hogy nem csak mágiával lehet érvényesülni, addig pedig megvédjük. Ha már előre lettem engedve, akkor nem csak hogy kinyitom, hanem fel is tárom az ajtót. Édeskés, vattacukor illat csapja meg az orrunkat, mintha az ember kinyitna egy parfümös üveget. De mit keresne itt ez az illat? Viszont ezzel együtt az a furcsa, csalogató érzés teljesen megszűnik, ami ide vonzott minket. Mit nyitottunk ki? Erőltetem a szememet, de nincs szükség rá, hogy fényt varázsoljak, ugyanis a csapóajtó lejárata teljesen be van betonozva. – Ez meg mi.. a szar? Bebörtönöztek ide valamit? Nem is tudom, hogy jó ötlet-e kibontani, de ha már itt vagyunk?   – Pillantok a társaimra megdöbbentek. Akár szét is válthatunk, hátha találunk egyebet is a táborban. De most nyilatkozzanak ők is.[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-27, 09:08


[You must be registered and logged in to see this image.]

Farkaskaland

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!
Kicsit tanácstalanok vagyunk, hogy vajon van-e más farkas is, akit idevonzott ez a valami, vagy sem, de csak úgy jöhetünk rá, ha tovább haladunk. Elkezdek Sidney-vel beszélgetni, miközben az egyáltalán nem kihúzott szememmel, csak ultradús szempilláim alól nézem a környezetünket, hiszen nem akarom, hogy a szaglásunk legyen a egyetlen érzékszervünk, amire koncentrálunk. Ha szándékosan vonzottak ide éppen ezzel, akkor át is verhetnek vele, nem is tudom, csak egy gondolat, ami arra sarkall, hogy a szememmel is pásztázzam a környéket.
Egy ideig azért sétálunk, míg el nem érünk ahhoz az épülethez, szóval van idő beszélgetni a vérfarkasságunkról. Az nagyon jól esik, hogy Tim elfogadja a békejobbomat, olyan kis magánakvalónak tűnt abból, hogy a fák között kuksolt ahelyett, hogy azonnal odajött volna hozzánk, de ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem olyan elszigetelt. Ha nem is tűnik valami életvidám, viccelődős fiatalnak, akkor sem megközelíthetetlen.
Mikor Joyce beleszól a beszélgetésbe kicsit elmosolyodom, mint egy elnéző anyuka, szeretettel és megértéssel. - Nem mondtam, hogy pontosan tudom milyen érzés. De született farkasok között nevelkedtem és az édesapám is vérfarkas, tehát lehet róla fogalmam és pontosan tudom a hátrányait annak, hogy a testemben nem magától aktiválódtak a vérfarkas gének, hanem beharaptak hozzá. - válaszolom türelmesen, nem kioktató hangnemben a legkevésbé se. Nem bántott meg azzal, hogy így visszakérdezett, biztosan csak kíváncsi, és én mindenkinek szívesen válaszolok. Főleg, hogy elkezdtem kutatni minden szempontból a vérfarkasság és a harapott vérfarkasság mibenlétét, különbségeit, lehet-e esetleg utóbbiból előbbibe változni bájitallal, mutációval, bűbájjal, akármivel, tehát mondhatni nagyon is kompetens vagyok a témában.
Mikor végül odaérünk az épülethez és megtorpanunk, én is inkább először elkezdeném körbejárni a helyet és leselkedni kicsit, mintsem azonnal besétálni a hátsó ajtón, de mivel a szétválás valahogy úgy érzem, hogy egyikünknek sem szimpatikus ötlet, így fel se vetem én se. Sidney előveszi a pálcáját, ahogy én is, ugyan én egyelőre nem varázsolok, csak várom a bűbájának az eredményét.
- Talán ha megtaláljuk a forrását, akkor elmúlik a hatása, és mások már rég elmentek. Talán valami egészen érdektelen dolog… - dobom be újra a naivat, de nagyon kevés meggyőződéssel sajnos, aztán kicsit letaglózva nézem végig, hogy Tim néhány pillanat alatt szétkapja a hátsó ajtó felfüggesztéseit. Nem vagyok egy nagy besurranó, sose volt szükségem rá az életemben, de ha jól értelmezem, akkor most már hiába van a zár zárva, a srác szimplán le tudja emelni az egész ajtót, úgy, ahogy van.
- Hűha, ügyes vagy... ezt még is honnan...?  - jegyzem meg, azért fojtott hangon, aztán már megszokásból várom, hogy valaki bevágjon elém. Gyógyító vagyok, többször mentem már auroroknak segíteni, és mindig én voltam a hátvéd, soha nem mentem be egy történésbe se először. Persze ez most más, nem auror csapat vagyunk, de én ettől függetlenül is előzékenyen várom, hogy más kezdje meg a sort. Persze ha félnek, vagy látom, hogy tanácstalanok, hogy ki menjen be elsőnek, hát megteszem, egy pajzsot felvonva, de előtte még újra a sráchoz szólok.
- Pálcát már használhatsz az iskolán kívül, ugye? Vész esetére jobb megbeszélnünk.  - mosolygok rá, kicsit bocsánatkérőn, hiszen végül is ez már megint egy kérdés a korával kapcsolatban.


[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-20, 16:51

Tim & a falka


[You must be registered and logged in to see this image.]
Persze, nem skatulyázgat mindenki, de mivel elég megjegyzést kapott a korát illetően, ebből egyenesen arra következtet, hogy van egy címke, amit megnyert magának. Nem szeret zöldfülűnek tűnni, mert nem is érzi magát annak, de ha a többiek így tekintenek rá, hát legyen. Joyce-nak nem válaszol erre semmit, csak egyik szemöldökét felhúzva néz rá, hiszen ő kérdezte meg, nem keresi-e bárki is. Ahogy Sidney is érzi, önérzet az van benne, meg önreflexió és önkritika is. Bár az is biztos, hogy farkasok mellett nem hat annyira a kis sármja, de majd meglátják, mibe is keverednek. Emma közeledésére azonban reagál, és elfogadja a kezet, amit felé nyújtanak, majd közepes erősséggel szorítja azt meg egy félmosollyal. Nincs harag.
Az, hogy ki a falkavezér, számára egyáltalán nem eldöntött, főleg, hogy még falkáról sem beszélhetnek, de tény, hogy Joyce kifejezetten furcsa a számára. Nem folyik bele a lányok beszélgetésébe, de az bizonyos, hogy erős különbség van a született vérfarkasság meg a harapottság között, és Emma csak ennyit mondott, nem azt, tudja, milyen a másik oldal. Ez nyilván lehetetlen dolog. Ami meg a távolságot illeti, ő a környéken volt és egyik kedvenc hobbyjának hódolt, a random stoppolásnak, ami azt jelenti, hogy ő nem tett meg nagy távot. És arra gondol talán a többiek is más miatt, de itt jártak, valamekkora körön belül.
Sidney mozdulatára és letapogatására csak figyel és kivárja az eredményt, majd lassan megindul a főépület felé.
- Négyen vagyunk, ha gondoljátok, ketté is válhatunk, az egyik csapat elölről nézi meg a helyet, a másik hátulról. De rothadást nem érzek, azaz se zombik, se hullák nincsenek a környéken. Ami azt jelenti, hogy ez a tábor elhagyatott, és annak a valaminek, ami idecsalogatott, lehet több képessége is van. Lehet egy Zsupszkulcs, szóval csak óvatosan a kezekkel. - fejti ki a maga véleményét, miközben elindul a többiekkel, azaz Joyce szavai szerint, és amikor odaérnek a csapóajtóhoz, akkor csak érdeklődve megszemléli, megrángatja, és ahogy sejtette, zárva van. Éppen ezért miután átnézte a szerkezetet, zsebéből elővesz valami vékonyabb, hegyes kis fémet, és nem a zárszerkezettel bajlódik, hanem a csapóajtó felfüggesztését szedi szét igazából néhány ügyes, könnyed mozdulattal majd a kis fémet megpörgetve az ujjai között lép hátra egy lépést.
- Hölgyeké az elsőbbség. - és azért látszódik rajta az enyhe fokú büszkeség, hogy na tessék, jó ő valamire, és nem kellett kitépni az ajtót, ez által nem is csapnak akkora zajt. Bár nagy kérdés, mi vagy ki van itt, aki nem ad életjeleket.. csak nem ilyen durva a bunker hogy leárnyékol mindent..

[You must be registered and logged in to see this link.]


A hozzászólást Tim Roberts összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-10-31, 13:44-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-17, 09:33


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Úgy fest, hogy önérzetből nincs hiány, de inkább önérzetes legyen valaki és álljon ki magáért, mint hogy akárki akármikor simán elnyomja nem igaz? Én legalábbis kétlem, hogy jobb lenne valami kis gyáva nyúl a csapatba, aki mindentől megijed, így is már-már zavaró számomra, hogy ez a Joyce annyit beszél, hogy a végén még komolyan kiszárad a szája. Én is inkább a tettek mezejére lépnék, mint Tim, mint hogy valahogy csak úgy ott hagyjam a cuccaimat szerteszét, kekszet eszegessek és azzal foglalkozzam ki mennyire van frankón kisminkelve. Hát nem édes mindegy, ha valami idecsalogatott minket és arra is van esély, hogy ez a valami valami kellemetlen csapdába hívogat?
- Úgy sejtem, ha a helynek lenne konkrét vezetője már előkerült volna, de olyan kihalt itt minden... Ha mást is idecsalogatott az illat, de nem találkoztunk vele, az cseppet sem jó jel. - ezzel nem igazán azt fogom megerősíteni Emmában, hogy ez most egy békés kis séta, hanem igenis komoly dolognak nézünk valószínűleg elébe. Már épp én is válaszolnék, hogy előbb mérjük fel a terepet, mert nem biztos, hogy a legnagyobb épületet kellene elsőre megcélozni, amikor Joyce meg is indul a kekszével egyetemben, hogy mégis csak azt célozza be. És mivel szétválnunk nem kellene, végül csak sóhajtok egyet.
- Akkor úgy látom a főépületet nézzük meg elsőként, bár jó lenne tudni van-e itt bárki más is rajtunk kívül... - mindenesetre most már előkerül a pálcám. Kihalt a hely annyira, hogy ne fussunk muglikaba és valahol a ház oldalánál, ahol kevésbé látnak minket azért csak ellövök egy bűbájt, ami az életjelekre fókuszál. - Rajtunk kívül nincs itt senki, vagy... legalábbis a mágia nem érzékeli, ami furcsa, ha minket is idecsalt ez az illat... mást is idecsalhatott, de akkor hol lehetnek a többiek? - tehát nincsenek szabadon, vagy védve vannak mágia által, vagy... nem élnek, ez utóbbi a legrosszabb variáció, de ezzel is számolnunk kell.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-14, 18:25


A farkasok és Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Bár Sidney nem hagyja hátra a cuccait, én a sajátomat leteszem az egyik padra. Mivel bármikor át tudok változni, nem ragaszkodom semmihez úgy, hogy baj lenne, ha elveszíteném. Olyan dolgok vannak benne, mint újság, némi harapnivaló, jegyzetfüzet, no meg némi női kellék, noha úgy vélem, sokszor felesleges a vakolat, közel sincsen annyira kihúzva a szemem, mint Emmának. Bár úgy látom, ez a Sidney sem viszi túlzásba a sminkelést, már amennyire a mocsokréteg alól átüt bármi is.
- Én nem skatulyáztam senkit. A kor a legtöbb esetben nem számít. – Közlöm Timmel semleges hangon, a többesszám talán nekem is szólt, noha nem foglaltam állást. Felőlem lehet zöldfülű, de ha ő is farkas, megmutathatja a terepen, hogy mennyit ér valójában. Nem szokásom senkit sem lenézni, már csak azért is, mert már számos falkának voltam a vezetője, a sors iróniája, hogy a legtöbb farkasom már halott, vagy hátra kellett hagynom. Jó szemem van ahhoz, hogy kiszúrjam az értékeket, s most Timmel kapcsolatban valahogy jót szimatolok, lehet rá számítani. Miközben kibújok a hátizsákomból, Sidneynek válaszolva méregetem a kőházat, valahogy az a hely az, amely igazán vonz, noha lehet, hogy pont az a csapda forrása.  – Nem tudom, csak veletek találkoztam útközben, meg azzal a szőkével. Viszont elég nagy távolságból jöttünk, aligha hiszem, hogy ebben a körben csak mi lennénk farkasok. – Ez azért szintén gyanakvásra ad okot, miért csak négyen vagyunk. Csak a tiltott rengetegben számos ordas él.
- Pont a tábor nevére nem figyeltem, de hátha ki van táblázva valahol. Az biztos, hogy benne volt a nevében a nyár. – Indulnék el a tó felé, de mivel onnan úgy vélem elég hideg szél fodrozza a hullámokat, maradok inkább, s a háttérben beszélgetőkre figyelek. Egyet kell értenem a hallottakkal, s ennek szót is adok. – Honnan tudod, hogy milyen érzés születettnek lenni? Egyébként kétségkívül sokkal szabadabb. – Ezzel kinyilvánítom, hogy én amióta világra jöttem, nem is számítok embernek, hiszen a felmenőim mind farkasok voltak. Van néhány ékszerem, egy-egy gyűrű, nyaklánc, és fülbevaló, amit ha jobban megnéznek a lányok, a ruhám minőségén túl is lehet látni, hogy a luxus kategóriába esnek, tehát nem kell attól félnem, hogy holnap nem lesz kenyérre való. – Az a ház kettős érzést kelt bennem. Egyszerre gyanus, és hivogató. Mi lenne, ha keresnénk valami hátsó bejáratot? – Vetem fel az ötletet, és ha a többiek nem indulnak el direkt másfelé, akkor nem a felfelé vezető lécsőn indulok el a magasodó épület irányába, hanem megkerülve a dombocskát, hátha lelek valami ösvényt, tudomisén borospince lejárót. És lám, valóban egy csapóajtó látszik, amivel talán éppen az alagsor felől lehet megközelíteni az épületet.[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-11, 18:35


[You must be registered and logged in to see this image.]

Farkaskaland

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!
Mikor Joyce-tól nem kerül elő a térkép, csak beszél róla, azért leesik, hogy arról a térképről beszélt, ami a bolyongó csinos szőkeségnél volt, aki belénk botlott. Lehet okos lett volna észrevétlenül duplikálni a térképet, de így se rossz, hogy legalább fogalmunk van arról, hogy merre és mit fogunk találni.
A kis farkasfiú türelmetlen és nem kapós arra, hogy a fiatalságát az orra alá dörgöljük, így nem is forszírozom egy szóval se tovább, inkább békítőleg kinyújtom felé a kezemet, persze nem tűnik olyan típusnak, aki engedné, hogy barátságosan megszorítsam a vállát vagy a karját, így ha kitér, nem erőltetem.
- Igazad van, inkább legyünk mozgásban. - mosolygok rá, aztán megindul a csapat és én Sidney-vel kezdek el beszélgetni. Szeretném tudni, hogy kikkel hozott össze a sors, ez talán nem nagy bűn, ahogy a kíváncsiságom se. De miután ő válaszol, és megtisztel azzal, hogy még ha tömören is, de válaszol, én se fogok elzárkózni a kérdéstől.
- Lassan tizenöt éve. De az apám született farkas, szóval nem volt idegen előttem ez az egész, csak hát… beharapottnak lenni teljesen más, mint farkasnak születni a falkánkba. - mesélem neki őszintén, ezzel is megpróbálva igazából megmutatni, hogy hiába vagyunk mások, más háttérrel, azért még én állok a legközelebb ahhoz, hogy tudjam, milyen nem született vérfarkasként átváltozni teliholdkor. Fájdalmas, kínzó, nem olyan felszabadító érzés, mint a másik kettőnek.
Megállunk a közelében kicsit tervezgetni, de Sidney-hez csatlakozva én is kicsit megrázom a fejem. - Nekem sincsen olyan nagy cuccom, amit hátra kéne hagyni. Hívjatok naivnak, de én azért remélem, hogy nem valami csatába indulunk… - jegyzem meg, próbálva pozitívnak maradni. Igen, a szag idevonzott minket, biztos, hogy valami történik, de miért kell ennek mindenképpen baljósnak, halálosnak, negatívnak lennie?
- Én azt mondanám először járjuk körbe, ha nem hatalmas terület. - válaszolok Timnek, de nem Sidney helyett, csak utána, azért megemlítve a véleményemet, aztán a térképes kérdésre Joyce felé fordulok, hiszen ő látta, én csak egyszerűen hiszek neki. A kekszből elveszek egyet, de valójában inkább csak azért, hogy az osztozással közelebb kerüljünk, nem azért, mert éhes vagyok és tényleg ennék belőle. Ettől függetlenül elrágcsálom, miközben tanácskodunk.

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-09, 22:45

Tim & a falka


[You must be registered and logged in to see this image.]
Valahogy érezte, hogy ez lesz, de ahogy beleszimatol a levegőbe, érzi, hogy hiába fiatal, nem ő itt a leggyengébb láncszem, akár tetszik, akár nem. Bizony, csak úgy árasztja az őserőt, mert eléggé szép dinasztiát tudhat a háta mögött, noha nem gazdagok,de azért befolyásosak, csak inkább a mágusvilág sötétebbik oldaláról. De ezt nyilván nem fogja senki orra alá kötni, ahogy azt se, hogy 12 éves kora óta senki sem keresi tulajdonképpen.. Varázslónagykorúság ide vagy oda. Kihúzza magát, miközben állja a lányok tekintetét.
- Tovább skatulyázgattok, vagy elindulunk még ma? Semmi kedvem itt rostokolni sötétedésig, annyira nem izgalmas a hely. És nem keres senki, ne aggódjatok. Nem miattam fogtok bajba kerülni. - válaszol egészen dacosan,hiszen bár semmit nem tud a többiekről, látásból ismeri őket maximum, ennek a fordítottja is igaz, ők se tudnak semmit a srácról. Aki a maga besurranó múltjával lehet, hogy hasznosabb lesz, mint gondolják. Mikor végre elindulnak, akkor bizony ő is megy, és a táborhoz érve idegesen pillant és szimatol körbe, ez az elhagyatottság neki egy cseppet sem tetszik.
- Pakoljatok, ha gondoljátok. Megkeressük a hely vezetőjét, vagy fel akarjátok térképezni a helyet? - néz itt főleg Sidneyre, mert ő tűnik a leginkább kommandós meg militáns alkatnak, mint a felszerelése, mind a kiállása és a stílusa miatt,így ha a terepet fel kell térképezni, akkor úgy érzi, hogy rá biztosan számíthat, a többiek számára még kérdések. A kekszre finoman megcsóválja a fejét, és inkább néhány lépést tesz a hely közvetlen közelében, ahol megálltak, mint aki mozgást, vagy idegen szagot keres de nem kifejezetten talál semmit. Legalábbis semmi olyat, ami számottevő lenne, vagy emberekre utalna.
- Mit mondtatok, mi volt a térképen ideírva, mi ez a hely? - kérdezi,ahogy végigjáratja a tekintetét meg az érzékszerveit a helyen.

[You must be registered and logged in to see this link.]


A hozzászólást Tim Roberts összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-10-20, 16:51-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-02, 13:40


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem tudom megállni, hogy ne mérjem végig a srácot, mint férfi a háznál. Fiatalabb nálunk minimum 2-3 évvel, tehát igen távol áll mondjuk az igazán férfiastól. Ha férfias valakire kellene gondolnom, akkor Stansson jut eszembe... na jó, ez mondjuk fura, az edző határozottan bunkó tud lenni, de mindettől függetlenül, amikor a verseny előtt kiütötte azt a véla pasast... Kissé megköszörülöm a torkomat, ahogyan elkalandoznak a gondolataim, hogy aztán inkább a térképre koncentráljak. Akkor nézzük meg azt a tábort kizárásos alapján és menjünk az orrunk után. Én azért jóval kevésbé vagyok ezúttal is laza, mint mondjuk ez a Joyce. Nem tudhatjuk nem valami csapdába sétálunk-e bele, hogy mi ez az illat, úgyhogy jobb, ha az ember inkább óvatos, mint hogy utólag derüljön ki valami nagy kellemetlenség.
- Néhány éve, már... mondjuk, hogy megszoktam. Hát te? - pillantok oldalt a mellém besoroló Emmára. Nem tudom, hogy mennyire kell most itt barátkoznunk, bár tény, hogy ha némán sétálunk el a célig az nem valami érdekes, bár engem nem zavarna, akkor legalább jobban tudok figyelni. Az is lehet, hogy valami ereklye, ami így csalogat minket vérfarkasokat, ez pedig még izgalmasabbá tenné a dolgot, akár valami komoly felfedezést is kecsegtetve! A táborhoz megérkezve bár veszek a sajtosrúdból, de a táskám egyelőre marad.
- Vajon másokat nem vonzott ide, vagy csak még nem értek ide, vagy... - az az opció rosszabb, ha már igen, de már eltűntek más okból kifolyólag, mert a vonzó illat nem szűnt meg, tehát ezzel azt a gyanút erősítenénk, hogy ez mégis csak veszélyt jelent. - Én nem válok meg a cuccaimtól, azt se tudjuk, hogy mi ez a hely és mi vonzott ide minket. - a táskám tehát marad, amúgy is vannak benne fontos holmik, amik kellhetnek, ha netán bajba kerülünk, vagy valami olyan helyzetbe, ahol elkél pár hasznos holmi és hát azt se tudjuk van-e itt bárki más, hát eszem ágában sem akarok én bármit is őrizetlenül hagyni. Tehát tőlem el is indulhatunk a szag után körbenézni.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Joyce Brekinridge
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-10-01, 19:37


A farkasok és Joyce
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
Emma talán félreértette, nem én hoztam az ominúzus térképet, hanem a szőke lány, aki ezek szerint szintén Roxfortos, de őt nem hozzánk hasonlóan vonzotta ide, csak simán túrázik. Az ő térképe felé hajolva lestem ki, hogy itt van a közelben egy tábor, ami talán a gócpontja lehet annak, amit már messziről érzékelünk. Itt a senki földjén, távol mindentől csak a kis falu van, ahova szívem szerint nem is mennék be, hiszen kinek kell az olcsó sör? Nem, az erdő széle már sokkal ígéretesebbnek tűnik, s láthatóan mások is felfigyeltek rá, jelenleg csupán ártalmatlan, veszélytelen farkasok, ám ez a későbbiekben változhat, ezért jobb résen lenni.
- Kétlem, hogy vérfarkas tábor lenne. Arról hallottam volna. És esélyesen ti is. – Nem mondom, hogy mindent tudok, ami a fajtánkkal kapcsolatos, de azért vagyok annyira tájékozott, hogy itt tahófalva környékén soha semmi nem történt, ami említésre méltó, vagy megírták volna az újságok. Nem tudom, hogy a másik három mióta farkas, én ugye a születésemtől kezdve, így az erejüket is csak éles helyzetben tudnám felmérni, de az biztos, hogy míg egy vérfarkas emberi alakjában nem szúr szemet, négy már messziről szaglik, ami azt jelzi, hogy valami nagy zsiványság van készülőben. Mi csak egymáshoz csapódtunk, de máris falkának minősülünk bárki szemében, aki képes felismerni az ilyesmit. Ám sosem voltam félős, nem véletlen, hogy az érdektelen roxforti beosztás kapcsán is griffendéles lettem, mert a gigantikus túlerőnek is beleröhögök a képébe. Jőjjön csak bárki, harcias farkaslány vagyok! – Nem bánjuk. Szóval Tim. Nem akarok anyáskodni, de nem keres téged valaki? Olyan kis fiatalkának tűnsz, ha kiderül, hogy elkóboroltál otthonról, és minket kérünk számon, simán letagadjuk, hogy mi loptunk el. – Csóválom a fejemet mosolyogva, hihetetlen, hogy a kiskölyök is csak úgy árasztja magából az őserőt, de az biztos, hogy még nem érte el a varázslós nagykorúságot. Akkor mi a jó életet keres itt felügyelet nélkül? Ahogyan közelebb érünk a táborhoz, látjuk, hogy egy fehér-piros csíkos deszka van keresztalakban felállítva, a közepén pedig sárga tiltó mondat, miszerint tilos a bejárat, merthogy lezárt a terület. Lazán elsiklom mellette, kicsit beelőzve Sidney és Emma kettősét. Tucatnyi faház tűnik fel, közepén pedig egy afféle bulira alkalmas tűzrakóhely. A házikók mellett egykori horgásztó, mólóval, de csónak nélkül. Az egyik fán kocsigumiból kreált hinta. A közeli dombocskán viszont egy tekintélyes, téglából húzott egy emeletes főépület. Vélhetően a táborozók mellett ott trónolhat a tulaj, vagy a vezetők. Olyan furcsán elhagyatottnak tűnik ez az egész, az illat viszont belengi az egész helyet. – Lecuccoljunk, aztán körbenézünk? – Én már most járatom a tekintemet, engem a főépület vonz, de most valahogy nem vagyok szétválós kedvemben. Szóljanak hát a többiek is. A hátizsákomból előkerül egy dobozni sajtos száraz keksz, azt adogatom körbe, amíg agyalunk.[You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ Returning point ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Farkas
farkasnak
farkasa.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-29, 20:45


[You must be registered and logged in to see this image.]

Farkaskaland

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!
Mikor Joyce helyesbít a nevén én kicsit elnézést kérve mosolygok, kedvesen, szelíden, nem fogom kötni a farkast a karóhoz, végül is engem is ritka, hogy becéznek, bár az Em-mel vagy akár a Mars-sal is teljesen békében vagyok. - Joyce, persze. - bólintok rá, jelezve, hogy értettem, aztán ugye jön Gilly útra bocsájtása, a bokorban a srácon átesés és végül kiderül, hogy a született farkas lány egyáltalán nem vaktában jött, hanem térképpel a hóna alatt. Nálam nincsen semmi ilyesmi, hiszen nem is erre a területre készültem, hanem jó pár kilométerrel délebbre, szóval nyilván csak az orrom után jöttem. Érdeklődve nézek rá és hallgatom végig Sidney kérdéseit, aminek minden pontja jogos, csak… Csak anélkül nem kapunk választ, hogy meg nem nézzük.
- Biztos, hogy nem vérfarkas táborként van feltüntetve a térképen, csak talán azért, hogy a muglik tudják, hogy tiltott terület, ha a mugli-riasztó csődöt mond. - feltételezem, kicsit elgondolkozva,  talán még van is benne igazság.
Lassan összeáll a csapat, én sem akarok csak úgy visszafordulni, szóval egyértelmű, hogy velük tartok. Ugyan Tim megjegyzésére, hogy kell a Férfi a háznál kicsit felkuncogok, mert a magam 23 évével ő inkább csak kisfiú, de nyilván nem akarom megbántani és nem teszem ezt szóvá, minél többen vagyunk annál jobb.
- Naná, hogy megyünk! - válaszolom én is Joyce kérdésére, egészen lelkesen, nem látom annyira borúsan a helyzetet. Nem gondolnám, hogy kiírtani akarnak minket, azt se, hogy ellenséges falkába botlunk, egyszerűen… nagyon rég volt ilyen rossz tapasztalatom, így egyszerűen nem gondolok ilyesmire. Az, hogy a közmegítélésben a varázslókban még mindig élénken él, hogy Greyback és rengeteg másik vérfarkas Voldemort mellett harcolt, egy egészen más kérdés. Azért tették, mert a sok évnyi vadászat után beleőrültek a gondolatba, hogy ők uralkodhatnak mások felett, és nem őket tekintik a söpredék vérlényeknek. Ez persze nem jogos indok, és amiket tettek, attól még most is kicsit elszorul a torkom, hiszen… még is csak vérfarkasok. Talán még szegről-végről a rokonaim is.
Felőlem indulhatunk a tábor felé, de gondolom nem ész nélkül trappolunk be. Megigazítom a táskámat, újra összefogom a hajamat, hogy kicsit szorosabban tartson, aztán bele szaglászva a levegőbe indulok el a többiekkel.
- Mióta? Már ha akarsz róla mesélni. - lépek Sidney mellé, egy kedves mosollyal. Számomra ez nem tabu, de megértem, ha neki igen és nem fogja egy idegennek - még ha háztársa is vagyok, csak jó pár évvel feljebbről - elmesélni. Nem lesz harag, nem lesz csúnyánnézés, csak egyszerűen tudomásul veszem, hogy nem  a legjobb témát boncolgatom.


[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-21, 22:04

Tim & a falka


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem rossz szöveg, hogy nem harapnak a többiek, de eléggé gyenge. Főleg, hogy mindenki tudja, hogy vérfarkasokról van szó. És Tim nem egyszer keveredett már agresszív falkákba, meg egyedekbe, akik miatt futnia, vagy harcolnia kellett. De úgy fest, ez most egy békésebb társaság, a biccentéseket sorra viszonozza. Mindent hallott, tökéletesen, úgyhogy a neveket már tudja, azt is, hogy Joyce nem szereti, ha becézik. Finoman felméri a társaságot, és az izmait egy kissé elengedi, amikor látja, hogy tényleg nem akarnak itt támadni. A rangidős dolgon meg el se gondolkozik. Nem az a fajta, aki direkt belemegy ezekbe a konfliktusokba, sokkal inkább dolgozik be.
- Tim. - toldja oda kurtán, majd vesz egy mély levegőt, beszívva a valami furcsa illatát. - Engem is ez vonzott ide, úgyhogy ha nem bánjátok, veletek tartok. Azt mondják jól jön egy férfi a háznál. - mondja, enyhe iróniával, mert a maga 16 évével nem biztos, hogy alfa hím lesz belőle, hiszen ő az egyetlen hím, de még egészen fiatalka. Amit persze tud, azt beledobja a közösbe, végighordozva a tekintetét mindenkin. Ha ebben megegyeznek, akkor ő maga pedig fogja magát, és elindul Joyce,meg az esetleges többiek után. A tábor dolog neki is bűzlik, de nem jobban, mint ez a fura virág, vagy bármi.. azért reméli, nem valami szekta rituáléjába sétálnak bele.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sidney Smallwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok 2018-09-20, 09:38


Farkasok & Sidney

[You must be registered and logged in to see this image.]


Tényleg elég furcsa, hogy mindegyikünket ide vonzott valami és jó eséllyel ugyanaz, hiszen amúgy nem lennénk mind vérfarkasok. Ők is a furcsa illat miatt jöttek, csak ahogyan Emma kifejtette az a nagy kérdés, hogy ez most jót vagy rosszat jelent. A furcsa illat vajon veszélyt jelent, vagy sem, csapda vagy valami véletlen? És, ha véletlen, akkor miért nem jöttek ide többen? Én legalábbis nem a szomszédban csatangoltam, és a többiek is láthatóan célzatosan érkeztek, akkor még az ország több vérfarkasa is itt lehetne, ha csak...
- Lezárt terület? Gondolod, hogy valamiféle vérfarkas tábor lehet? Ha mi itt vagyunk valami miatt akkor mások is jöhettek, de akkor miért lenne rajta a térképen? - na igen nem szoktak vérfarkas táborokat feltüntetni a térképen igaz? Vagy csak egy sima lezárt tábor területe, ahol gyülekeznek a magunk fajták, na de miért?
- Én is jobban örülnék valami virágnak. - pillantok körbe, bár itt semmit se látni, úgyhogy valahogy ennek látom a legkisebb esélyét. Tim úgy fest ügyesen elbújt, tehát valószínűleg nincs szükség rá, hogy újfent bemutatkozzam neki, mivel az előbb már megtettem ezt Joyce irányába, tehát csak biccentek az előkerülő srácnak, ahogyan a távozó szöszkének is megtettem az előbb, még az előtt, hogy reagáltam volna vérfarkas témában. Nem ismerjük a túrázó lányt igazán, és miután nem közénk tartozik remélhetőleg visszatér a családjához, mert ha belefut valami vérfarkas falkába, azzal kétlem, hogy túlságosan jól járna.
- Én egyelőre képtelen lennék csak úgy nem figyelni arra, ami ide vonzott, úgyhogy mást nem igen tehetünk. - egyezem bele, főleg mert tényleg a muszáj nagy úr, úgyhogy meg kell nézni, hogy mégis mi lehet azon a lezárt területen, főleg akkor, ha egyértelműen onnan érezzük ezt a vonzó illatot.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Farkasálmok

Vissza az elejére Go down

Farkasálmok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-