Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Hajnali jelenés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Hajnali jelenés 2018-08-12, 20:33

First topic message reminder :

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-16, 21:26

Nem kell Codynak karakteresnek vagy karizmatikusnak lennie, arra ott van Tim. Cody jelenleg elég, ha hasznos, ha tud bizonyos dolgokat. Ami meg az első benyomást illeti, Timnek semmi kifogása a srác stílusa ellen, és eddig egyáltalán nem sznob, vagy gonosz, nem pattintotta le, nem űzte el, de talán ezért is találta meg őt. Szeret olyan embert szerezni informátornak, aki nem hajtja el egyből, nem veri meg és ilyenek. Bár tény, hogy alapvetően a srác az erősebb, ezért nem ijed meg, akár egy kigyúrtabb alaktól sem, nem szereti a nagy verekedést. Nem a legjobb kapcsolat indító. És amikor érzi, hogy a fiúval lehet, akkor bizony az önoltástól sem retten meg. Közelebb lép a sráchoz, és már-már a fülébe suttog, de azért halhatóan beszél.
- Ha gondolod, nyugodtan letagadhatsz, és ülök két asztallal arrébb. Nem kell mellettem ülnöd, ha esetleg nem felelek meg a szintednek. Meg az ízlésednek. - finom visszaszúrás, aztán csak lépked tovább. Élvezi a hajnali csendet, nem az a nagyon szociális alkat, éppen ezért, ha Cody nem szólal meg és ezt nem veszi rossz néven, akkor csendben sétál. Az ajtónyitásra biccent, besurran a srác előtt, és a rendelés után leül a kedvenc asztalához. Jó pozícióban, rálát a bejáratra, meg a pultra, sőt még a mosdókra is és nem ül mögöttük jelenleg senki. Meg egyébként sem. Mégse sarokasztal, közel van a menekülési útvonal. Számító, de nincs mit tenni. A szempilla rebegtetésre semmit nem reagál. A kérdésre azonban már annál inkább. A felszolgálólány, mint egy rossz amerikai kocsmában, tölt mindkét srácnak kávét a csészéjébe, Tim megvárja, mag távozik, majd behúzza maga elé, finoman beleszagol, aztán a srácra néz.
- Hallottam, hogy a családi háttered ellenére volt már egy-egy ügyed a Minisztériumban. Természetes, a jó oldalon. Ha minden igaz,dolgoztál már az Auror Parancsokságon. - kezd bele, ha bevezetés nélkül, akkor kerek-perec, figyelve arra, hogy ne adja ki magát teljes mértékben.
- Szükségem lenne néhány adatra és információra, hogy helyre tudjak tenni pár nevet egy családfa-kutatásban. Abban reménykedtem, hogy tudsz nekem segíteni, vagy tudsz valakit, aki segíthet.Mennyire ismered azokat a családokat, akik ott dolgoznak és a Roxfortban tanulnak? - még nem teljesen tudja, hogyan fogja ügyesen csavarni a szálakat, de első nem tűnik rossz tippnek ez az egész, amit kitalált. Kiderül, mennyire működik élőben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody L. Martimor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-14, 23:01

~Tim & Cody~


Nekem nincs olyan kicsattanó karizmám mint ennek a srácnak. Sőt azon kívül hogy süt belőlem egyfajta örök pozitivitás, meg gyógynövénytől szaglok, nincs bennem különösebb. Az arcom bármilyen mimikát képes elviselni, illetve prezentálni aminek én személy szerint örülök.
Bár a VMS óta egy egészen kicsit kipattintottabb vagyok mint voltam, vagyis a gizda kiskölyök testem minimálisan elkezdett átalakulni. És bár volt egy időszak amikor rövidebbre nyírva hordtam a hajamat is... most újra hagytam a francba lelőni, így bár nem ápolatlan, kellően lezser hatást kelt. A Varjú után nem szórakoztam azzal hogy fésülködjek meg ilyesmik.  Ing-mellény kombót, egy bővebb szaggatott kockás csőnadrágot szegecselt övvel, meg punk tornacsukámat sikerült ma hajnalra felöltenem. És ezzel tökéletesen elégedett is vagyok. Bár még mindig nem tesz kevésbé jellegtelenné ez az össze állítás vagy elegánssá, esetleg komolyabbá.
A gonosz félmosolyra meg a megjegyzésre szelíd képpel válaszolok.
- A legtöbben, mind veled egy szinten kezdjük. - határozottan csak ugratásnak szánom ez látszik is rajtam, amolyan, ha te kóstolgatsz én is de azért béke~, hiszen honnan tudnám mi igazából az ő szintje? Én se nézek ki úgy mint aki annyit keres, hogy fél év alatt össze jön egy fullos lakásra.
Igazából kellően fáradt vagyok, hogy ne erőltessem a beszédet, csak ásítok meg nyújtózom egyet menet közben zavartalanul. A mozdulataimban van valami könnyed természetesség annak ellenére is, hogy a nyakam is roppan meg a vállaim is.
Megérkezhetünk. Benyitok, előre engedem, remélem nem veszi... leginkább sehogyan. Kissé megszokásból jött a mozdulat, de nincs mögötte szándék annyira fel se fogom.
Leadhatjuk a rendelést a pultnál, a végtelenül unott valószínűleg hosszú műszak vége felé járó pultos lánynál, aztán vadászhatunk helyet magunknak. Amint ez meg van és kellően védett helyen vagyunk az asztalra könyökölök, mintha fingom nem lenne az illemről, rárebegtetem a pilláimat szintén minden szándék nélkül csak faszkodásból.
- Szóval... miről lenne szó? - csapok a közepébe mindennek.

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-14, 20:01

Nem áll szándékában egyből ellőni minden kártyáját, bár tény, hogy Cody egyébként nem rossz bőr, kifejezetten jóképűnek tűnik első ránézésre, de nem ez az első, ami eszébe jut. Ennél sokkal céltudatosabb, meg sokkal inkább él egy kissé zártabb, merevebb világban. És ki tudja, annak ellenére, hogy egy ilyen helyen dolgozik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonos az érdeklődési körük.
Tény, hogy nem a legmegszokottabb helyzet, amit generált, és az is biztos, hogy van oka arra, hogy bujkáljon. Bár tény, hogy a hely, ahol várakozott, sokkal inkább kellemes és kényelmes volt a számára, mintsem undorító, vagy bujkálást elősegítő rejtekhely. Csak kellett neki egy hely, ahol békésen tud várakozni, és nem dobják ki meg nem kötnek belé. És ez tökéletes volt. De az biztos, hogy Cody sokkal jobban teszi, ha elengedi a dolgot, és ráhagyja a srácra. Nem kell mindent megfejteni, azt se, hogy honnan ismeri, bár az iskolába nem első éve járnak, és tuti feltűnt már neki, de tény, hogy eddig még nem igen beszélgettek. Tim is csak onnan vágja a srácot, hogy kapott róla egy leírást, és már ilyen alak eddig nem jött ki innen.
- Ismered a Garabonciást? Azt hittem, aki ilyen menő helyen dolgozik, jobb helyekre jár. - mondja gonosz félmosollyal, minden esetre biccent, és ha a srác is jön, akkor közösen célozzák meg a helyet. Olcsó hely, szóval van annyi pénze, hogy kifizessen magának egy reggelit, meg az információ számára sokat ér. És ha a srác tényleg tud valamit, akkor az főleg jó. Laza léptekkel sétál végig az utcán, de nem kezdeményez beszélgetést. Valahogy annyi nem szociális. Inkább az utat nézi, meg a srácot, hogy megvan-e még. Meg ha nagyon nézi, akkor odavet egy kérdő tekintetet, hogy miért nézi ennyire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody L. Martimor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-13, 15:12

~Tim & Cody~


Határozottan jóképű kölyök áll előttem és a kisugárzásában is van valami amit egyenlőre nem tudok hová tenni. Nem mondom, hogy most rögtön letérdelnék előtte, de... egy szórakozó helyen szívesen venném felé az irányt egyéb körülmények között. Meg ha mondjuk tudnám, hogy egy az érdeklőségi kör.
Azonban mosolya ellenére mégis ötszáz kérdés merül fel bennem, többek közt az is, miért pont a kukák közt várt? Hiszen még ránézésből sem egy jól szituált csöves. Végül úgy döntök nem bolygatom a saját fejében sem ezt a kérdéstkört, mert van valami az előttem állóban ami inkább arra késztet.. "engedd el~". Különben is láttam már elég sok furcsaságot, ha valaki a szemétben érzi jól magát ám legyen. Vagy csak rejtőzködött.. amennyiben igen, vajon mitől?
"engedd el~"
Azt, hogy a műszakom mára véget ért csak szelíden megmosolygom egy biccentéssel. Ó ha tudná...
- Végül is lassan hajnal négy. Határozottan jól fog esni az a reggeli meg kávé. - dünnyögöm és valóban rám tör hogy én is éhes vagyok. Az az egyszeri megállás meló közben nagyjából semmire nem volt elég.
- Csak nem a Garabonciás palacsintázójára gondolsz? - és már lelki szemeim előtt lebeg a jegeskávé meg a szedres palacsinta... erre a képre pedig egy halk nyüffenés is kiszakad belőlem, mint mikor a kutya jelzi, hogy "aggyákaját..lécci". Bár nem gondoltam, hogy meghívatom magamat, ha kell az övét is állom, nekem ezen nem múlik.
Persze lehet a Pár perc Krumplira gondolt valójában mert az is arra van, de sebaj...

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-13, 08:31

Nagyon reméli, hogy megjelenése jelenleg inkább a pozitív benyomást fogja kelteni, mint a negatívat, éppen ezért vet még egy kisfiús mosolyt. Van valami karakteres a srácban, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni. És persze az, hogy ismerősnek hat, két dolgot jelenthet: az iskolából rémlik a srácnak, vagy csak simán olyan érzést vált ki, hogy már valahol találkoztak.
Tim minden esetre összeszedi magát, amikor kijavítják, akkor enyhén zavarba jön, mert nem szokott ilyeneket rontani, de mentségére legyen szólva, hogy most ébredt meg.
- Martimor, persze. - javítja ki magát ő is, aztán ahogy a srác hátrahőköl, eléggé értetlenkedve néz rá, majd szemeivel a mögötte levő hátsó ajtóra pillant, aztán vissza a srácra, és egyértelműsítve szándékát, megcsóválja a fejét.
- Nem egyéjszakás kalandot keresek, ha esetleg erre gondoltál. A műszakod mára véget ért. - és már nyújtja is a kezét, amire kap egy válaszmosolyt, aminek kifejezetten örül, és határozott kézrázás után lép egy fél lépést hátrébb. És a gyomra egy közepes méretűt kordul meg, magában elnyom egy ásítást, és ez valahogy remek ötletet ad neki. Nem akar szobára, vagy lakásra menni, csak egy lazát akar csevegni, valamennyi pénz is van nála.
- Nem tudom, hogy vagy vele, de én farkas éhes vagyok. Reggeli és kávé? Tudok itt egy olcsóbb, de nyugis helyet, két sarokra. - int maga mögé, és ha a srác is benne van, akkor már el is indul arra, meglepően ismerősen mozog. És közben mélyeket szippant a levegőből,ami egészen kellemes illatú Cody körül, Timet megnyugtatja ez a gyógynövény illat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody L. Martimor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-13, 00:38

~Tim & Cody~


Így frissen és tisztán leginkább gyógynövényektől szaglok. Mintha amúgy már a bőrömbe ivódott volna. Noha igen halvány az egész és legintenzívebbnek is a csalán mondható.
Azért a morranásra megdermedek és araszolok egyet odébb. Ilyet legfeljebb Ivortól hallottam eddig, de aligha hiszem, hogy a srác bármilyen formában fajtársa lenne... Kitépem az agyamból a tényt, hogy egy aliennel lakok egy fedél alatt amikor épp Noxnál vagyok és csak figyelem az ébredőt, meg közben felkelek a földről. Sikerült lehorzsolnom a tenyeremet kissé vérzett is, de alig hogy hozzá értem, semmissé is foszlott a horzsolás is, meg a vérzés is. Leporolom az immár ép kezeimet a mozdulat pedig megakad amikor meghallom a nevet, majd emlékeztetem magamat, hogy hát igen, ha vissza vettem a nevemet, akkor viseljem is!
- Martimor. És igen. - javítom ki meg biccentek mellé leplezetlenül mérem végig hogy mégis kifasz kérdi... Valahol esküszöm már láttam!
- Beajánlott- hőkölök vissza a szótól. Nézek egy jókorát. - Ki és mire? - Újfent végig mérem, de most másképp és ez látszik is mert amolyan "mi van hús kéne?" arcot vágok bár inkább szórakozott a kifejezés, mintsem bunkó.
Valószínűleg alaposan félre értem, de valljuk be... naphosszat kapom az ajánlatokat, és egy kicseszett luxuskuplerájban pultozok. Tessék elnézni!
De végül is semmi rosszat nem mondott, várjuk ki a végét. Elfogadom a kezét hát és viszonzom a mosolyát. Dög fáradt, de azért őszinte és érdeklődő mosoly.
- Cody. És végül is persze... - vonok vállat. - beüljünk valahová? - Meganhez nem vihetek fel senkit megbeszélés alapján, Noxhoz meg nem fogok senki idegent felvinni. Ha mást nem... fogadó, szálló, éjszakai kajálda/italozó. Számomra bármelyik szóba jöhet.. Noha persze függ attól is, hogy tulajdonképpen mit szeretne.

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-12, 22:40

Nem akart az ajtó mellé behuppanni, bevetni magát a konténerekhez, meg a bagósokhoz, így a kukákat választotta. Kellőképpen távol van, de ugyanakkor kellőképpen közel is. Nagyon küzd azért, hogy ne nyomja el az álom, de esélytelen próbálkozás, és az álommanó győz. Nem csoda, hiába van bizonyos családi háttere, hiába tolta tele magát koffeinnel, egy 16 éves tinisrác, aki még nehezen bírja az éjszakázást, főleg, ha előtte nem alussza ki magát. És a fene se gondolta, hogy ennyire le lesz szedálva, éppen ezért el is dől, mint egy zsák szemét, és csak akkor rezzen össze meg ébred meg, furcsa morgás közepette, amikor valami átesik rajta. Felriad, és hirtelen eszmél fel, ahogy idegen ember szaga csapja meg az orrát, kezét az arca elé kapja, és morog valamit, amit nem igen lehet kivenni, még félig alszik, félig a szemeibe sütő lámpafényt szűri ki.. Aztán pislog vagy kettőt, és mintha ismerős lenne a srác. Nem feltétlenül a suliból, de valahonnan.. igen! az informátor őt adta meg kontaktnak!
- Igen, én.. hello! Te.. te vagy a Mortimer kölyök, ugye? - dörzsöli ki az álmot a szeméből, miközben felhúzza magát, meg felküzdi félálló helyzetbe, majd megrázza magát, leporolja a ruháját, és úgy nézi a srácot, de nagyon úgy fest, hogy ő az, akit keres. Bedob valami kedves mosolyt is.
- Ne haragudj, hogy így felborítottalak, meg letámadtalak. Valaki beajánlott. - kiropogtatja a tagjait, miközben még egyszer végignéz a srácon, hogy nem lett-e neki baja, mert akkorát taknyolt.
- Elkísérhetlek esetleg egy darabon? Klassz lenne, ha tudnánk valami nyugodtabb helyen dumálni. Amúgy, Tim. - toldja még hozzá, és a kezét is odanyújtja, bemutatkozásképpen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody L. Martimor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-12, 22:23

~Tim & Cody~


Tulajdonképpen hamis iratokkal, ha nem vagy egy közismert figura, lenne esély bejutni, minden különösebb nélkül.
Az már más kérdés, hogy megkopasztanának már egy rohadt ásványvízzel is, nem hogy még mással. Drága hely a csak úgy betévedők számára. Az viszont biztos, hogy senkit nem hagynak túl sokáig árván odabent.
A hátsó bejárat egy szűk zsákutcára néz, a bejárat körül pedig első körön pár fedett tetejű konténer van, csak azon túl vannak a kukák. A konténereknél van pár magifixel oda ragasztott hamutál jelezvén a szünetlakók birodalmát.
Fogalmam sincs róla ki ajánlott engemet és pontosan mire is, így a mindennapi rutinnal csinálom végig a műszakomat ami ezúttal enyhén szólva is horror volt.
Na jó valójában csak a szokásos. Pár lekoptatott dúsgazdag faszi, akik közül az egyik megint eljátszotta a licitálós manővert, hátha kellő mennyiségű galleonért cserébe a farkára ülök, de hová lenne a kikezdhetetlen védelmem, ha ilyesmire vetemednék..?
Cserébe a műszakok utáni kimaradások, ahelyett hogy megszűntek volna, csak még inkább megszaporodtak. Bár most nincs bennem az az önpusztító hangulat mint év elején volt. Most csak szimplán jól akarom érezni magamat. Tény valahogy az is elmúlt hogy kétségbe esetten pörgessem magamat végkimerülésig. Csak lazán!
Egyébként csak simán állati hosszú volt a nap és örültem ha levegőt venni van időm. Szünetelni sem mentem ki, csak max enni. És lám letelt ez a nap is.
Totálisan gondolataimba süppedve lépek ki a hátsó ajtón. Tisztán, az egész nap belém ivódott szagoktól megszabadulva hála az öltözőben terpeszkedő fürdőnek, elhaladok a kukák közé beékelődött alak mellett.. Vagyis mennék, mert simán hasra esek a lábában egy félhangos nyikkanással. Oké, hát ezt nem így terveztem! De kellően felélénkülök legalább és miután csekkoltam miben estem el, pár pislogás után csak kibukik belőlem, amennyiben a másik is felébredt.
- Öh.. bocs, jól vagy? - lehet részeg, lehet hajléktalan, így hirtelen marhára nem is ismerem meg egyetlen vonását sem, de ha ellátásra szorul, akkor a tökömet érdekli ki vagy micsoda.

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-12, 20:40

Egy kopott bőrdzsekit vett fel, hogy bírja az éjszakázást, meg a kopott, fekete farmerját, ami inkább már szürkébe hajlik. A cipője most is ugyanaz, mint mindig, egyszerű tornacipő, ami valahogy még bírja a mászkálást, meg a koszolást. Azt a tippet kapta, hogy itt majd fog tudni információkat szerezni, meg kapni, és már egy ideje kifigyelte magának a helyet. Ahogy azt is, hogy nem mehet be csak úgy, mert kiskorú, és éppen ezért nem engedik be. Hacsak nem akarja eladni a testét, vagy egylb részeit, de erre egyelőre még nem fog sor kerülni, éppen ezért nem is akar bemenni. Kapott egy fülest, hogy Codynak mikor lesz váltása, pontosabban meddig van bent, így várja, hogy végezzen. Az éjszaka elején még egészen jól ment, mászkált a városban, bedobott egy energiaitalt, hogy ébren maradjon, aztán csak ideért. Nekitámaszkodott az ajtónak a szemben lévő sarkon, majd közelebb és közelebb merészkedett. Végül a hátsó kijáratot vette célba, miután kissé összeverekedett az egyik kidobóval. Beugatott neki, aztán elszabadult a pokol, de két tasli után nem kereste tovább a bajt. A pofon meg legalább felébresztette egy kis időre.
Most meg a hátsó bejáratnál van, ahol Codynak nemsokára ki kell bukkannia. Csak ő győzze kivárni. Befészkeli magát a kukák mellé, és pechjére be is bólint, elbóbiskol.. de nem alszik mélyen, amint kinyílik az ajtó, azonnal felriad, és remélhetőleg Cody vagy belebotlik és átesik rajta, vagy ő elég hamar megébred, hogy elkapja, és beszélni tudjon vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Hajnali jelenés 2018-08-12, 20:33

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés

Vissza az elejére Go down

Hajnali jelenés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-