Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Hajnali jelenés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-16, 21:24

Tim & CodyTimben megvan az a szemétség, hogy tudja magáról, hogy sármos, és ezzel szeret néha vissza is élni. Bár jelenleg nem ezt teszi, egyszerűen csak figyeli a másikat, bár azt élvezi, hogy egy kissé zavarba hozza. De, hogy esetleg benne mit vált ki Cody? Amit eddig látott belőle, azzal nincs baja, szimpatikus a srác,bár nem kifejezetten beszélgettek sokat. De segítőkész, ami kifejezetten pozitív. Veszélyes, lehet, hogy naiv, de Tim szemszögéből nézve nagyon hasznos tulajdonság. Addig még nem jutott el, hogy féltse a srácot, vagy aggódjon érte, bár a vérfarkasos dolognál azért berezgett a léc. De az biztos, hogy lazázni nem rossz a sráccal, és egymás agyát már tudják húzni.
Egy sármos mosolyt még megvillant a köszönömös részre.
- Aztán tényleg térj vissza. Várni foglak. - néz hosszasan a fiú szemeibe, majd tekintetével követi, ahogy elhagyja az éttermet, és csak akkor tér vissza a reggelijéhez, amikor Cody már távozott. Kicsit kirázza az embert a hideg, meg végigfut a hátán a borzongás, ha egy ilyen fenevad figyeli, vagy bárki, főleg ilyen mély, sötét szemekkel, melyek mintha démoniak lennének. Főleg attól furcsa az egész, hogy Tim szemeiben nincsen semmi, csak végtelen figyelem. Nincs benne vadász ösztön, vagy gyilkos vágy, vagy valamiféle követelőzés, egyszerűen csak néz. Aztán olyan könnyedséggel folytatja a reggelit, mintha mi sem történt volna, és csak akkor távozik, amikor megitta a kávét is, vagy kettőt, meg miután befalta a palacsintát. És nagyon reméli, hogy Cody visszatér, pozitív hírekkel.

©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-15, 10:53

Bár igyekszem a lényeggel foglalkozni, azon kell kapnom magamat, hogy Tim arcának minden apró részletét végig pásztázom és minduntalan vissza vissza tér tekintetem az övébe. Általában nem szoktam így megnézni az embereket. Főleg, ha a tárgynak semmi köze ahhoz, hogy az illetőt felszedjem... Van valami a srácban amit nem tudok hová tenni. A Claras részre határozottan zavarba jövök.. Bele gondolok mi vár este és valahol, sikoltani lenne kedvem. Nyelek egyet, aztán vissza térek a valóságba. Legalábbis nagyon igyekszem nem elveszni Tim szemeiben, meg mosolyában. Ráérek elgondolkozni, mindez miért érint egy szentimentális idióta módjára, addig meg a lényegre összpontosítok.
Ebben sokat segít az, hogy beszáll az ökörködésbe és én is halkan felröhögök.
A szavai ezután viszont meglepnek ez látszik is rajtam. Félszegen húzom ki magamat és egy mosollyal viszonzom mindazt amit mond. Elraktározom a lényeget belőle. Magamban kitoldom annyival, hogy ezentúl levendulával, csalánnal, citromfűvel, farkasölövel, bormentával és hasonlókkal fogom bedörgölni a kiskutyatestem.
- Öhm köszi. Ez kedves tőled.~ nem.. Kifejezetten áldozat típus nem vagyok... Inkább csali.. De sosem panaszkodtam. Az utolsóra csak biccentek biztatóan.
- Megoldom. - ezt követően rá nézek a falon függő órára és felhajtom a kávém maradékát és szedelődzködni kezdek.
- Akkor ha más nincs, felkereslek miután vissza értem. - mondom egyszerűen és búcsút intek tőle. - Na vágjunk bele ebbe a remek napbas és tálaljuk ki, a károsodásmentes zárását! ~ hiába a többes szám, voltaképp a mondat magamnak szól. Timre pillantva csak - További jóétvágyat! - kívánok egy szusszantással és ha valóban nincs más távozom intézkedni.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-11, 21:10

Tim & CodyKifejezetten élvezi, ahogy zavarba hozza a srácot, és ahogy a tekintetük találkozik, állja. Nem, ő nem az a fajta, aki egyből felfedi magát, és elmondja, hogy "ne aggódj srác, egy kapura játszunk!" sokkal inkább az a kivárós fajta. Ha úgy alakulnak a dolgok, Cody majd rájön, hogy Tim is valami hasonló dolgokat érez meg gondol, mint ő. Mármint ami a nőket meg a férfiakat illeti. És verekedni sem szokott ilyenek miatt. Minden esetre állja a fiú tekintetét, továbbra is zavarba ejtően. A Clarás részre felemelkedik az egyik szemöldöke, majd széles, sármos mosolyával együtt hajol előre, állát kezeibe támasztva meg, az asztalra könyökölve. Szavak nélkül, de az arcára van írva, mit gondol a dologról. "Valóban? Mesélj még.."
Amikor húzni kezdik, akkor érzi, hogy nem direkt szívatják, de nem megy bele egyből a játékba, egy ideig maga sem tudja, hogy kezdjen-e ideges lenni, vagy vegye poénra ő is a dolgokat. Végül lazán hátradől, és rákacsint Codyra az utolsó mondatok után.
- Ezen ne múljon. De ha nem bánod, majd csak odakint, nem akarok illetlen lenni idebent. Vagy kimehetünk együtt a mosdóba.. - végül egy kissé fel is nevet, és megcsóválja a fejét, félhosszú tincsei ide-oda lengenek a mozdulattól.
- De a dicséretet értékelem. Bár már mondták egy páran. - utal a csinos pofis megjegyzésre, majd elkomolyodik, lassan bólint. Keze a juharszirupos palacsinta felé nyúl, és lassan enni kezd, most már tárgyalnak tulajdonképpen. Végighallgatja Cody aggodalmait, de nem utálja tőle jobban, valahol egészen konkrét, és tényszerű, amit mond. Ez esélyesen egy ilyen hely, és Tim is ebből származik, ezért neki nem nagy flash.
- Ne aggódj, az illatod kifejezetten kellemes és nyugtatóan hat a környezetedre. Van valami az illatodban, ami pozitívan hat ránk. Mást nem tudok mondani, sajnos a magunkfajta nehézfiúk nem élnek annyira szoros kötelékben, hogy megfelelő ajánló levelet írjak neked, vagy eláruljam a jelszót magunkhoz. Mert nincs. De félelemre nincs okod, nem vagy az a tipikus áldozat típus. - mondja teljes nyugalommal, hideg, száraz hangon, miközben eszegeti a palacsintát, aztán csak átnyújtja a levelet.
- Pár évet vártam rá, egy kis idő nem oszt, nem szoroz. Menni fog, majd megoldod.

©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-07, 00:06


~Tim & Cody~
***II. Jelenés/ Mik ki nem derülnek?***Ha tanúja lennék a besurranási képességeinek, bizonyára megjegyezném, hogy majd jöhet hozzám is "látogatóba", ha végre meg lesz a lakásom... Szívélyes vagyok nem? Megelőlegezném, hogy bármikor szívesen látom és voltaképp egyetlen rajtaütését sem lehetne onnantól besurranásnak nevezni. Csak a leendő macskámat, vagy bármi egyéb házi állatomat meg ne egye. A többi nem érdekel! Az ezüstöt viheti... Na jó, ez kissé övön aluli lehetne egy véfarkasnak, még ha született is. Na mindegy. Az eszmefuttatás valójában végbe sem megy, hiszen nem láttam.
Nem mintha Cody úrfi ezüst étkészletet szeretne beszerezni úgy bármikor iss!
Ha Tim annyira figyeli a rezdüléseimet, találkozhat a tekintetünk. Hogy teszek-e az óvatosságra, azt nem lehetne mondani, de ha csak nem olyan a közeg, vagy a helyzet, nem nagyon szoktam kertelni. Minek? Van épp elég amit nem kötök egyből mások orrára. Ezt pont nem érdekel ki tudja meg.
Tim szavaira csak legyintek, mintha elhessegetni akarnám a kimondottakat részemről. - Öhm.. Felejtsd el, hogy bármit is mondtam! - mellé toldok egy nem annak szánt, de valahol kínosra sikeredett molyost. Fingom sincs Tim mit gondol. És így utólag bele gondolva, valahol kicsit zavarba hoz, hogy valsz épp egy hetero sráccal passzolgatjuk a labdát... És véletlenül sem szeretnék annyira belekóstolni, hogy utána megverjen... Volt már rá példa.
A következőkre kissé megilletődött zavarral túrok bele, hátrafelé rendezett, egyébként kócos göndör sörényembe.
- Csak pultos vagyok... Alá nem bukom. - mondom halkan, egy fokkal magasabb hangon, mint szerettem volna aztán oldalt pillantva elismerem - Bár tény, hogy mostanában jobban beszippantott az egész mint kellett volna de.... mindegy! - zárjom le végül. Bár Tim rá kontrázására csak elmosolyodok. - Ha ha.. - szemet forgatok szórakozottan, tettetett kényeskedéssel. De a mosoly a fejemen marad, jelezvén; értékeltem a humorát. - Clara a Hivatal... egyik fele.
Aztán elregélem Timnek az infókat és kivárok. Azért arra a torokfeltépős szövegre pislogok egy sort és az arcomra van írva egy kissé hitetlen, zavart, értetlen és egyben elismerő biccentéssel az a.... "excuse me bitch... WTF?!" kifejezés. Végül szusszantok egyet és tartom a szemkontaktust, kissé talán túl higgadtan. Végül feltartom mindkét kezemet és egy szelíd, de nem megalázkodó mosollyal a fejemen hozzá teszem.
- Bocs, engedd már meg, hogy izguljak, mielőtt beteszem a lábamat egy sakáltanyára! Nem neked, vagy a vérlényeknek szólt, ha az Azkabanba készülnék, lehet még gatyát is kéne cserélnem! Egy nyegle kis puhatestű vagyok, de hát ez van! Ha elkezdtem végig csinálom. - nem gúnyolódok vele, inkább igyekszem elütni az élt és végig tartom a békítőnek szánt hangszínt, meg leginkább elpoénkodom a gesztikulálásommal. Meg aztán... tényleg nem neki szólt vagy az anyjának. Aztán leengedem a kezeimet és részemről is feltűnik egy bájos mosoly, de az enyém mögött nem nagyon van más, csak amit ki is mondok. Talán egy kicsit újra bele megyek a kóstolgatásba, de minden bántás, vagy pöcsméregetés nélkül.
- Egyébként nem tudom milyen vagy a csinos pofid alatt. De feltételezem, van annyi eszed, hogy azok szerint a szabályok szerint játszol, amik bevédenek. És ebbe egy torok feltépés bizony nem férne bele. - valamivel szélesebbre húzódik a mosolyom és csak hogy adjunk még egy pofont a sztereotípia szarának hozzá biggyesztem megjátszott aléltsággal.
- De ha mégis megtennéd, kérlek jelölj körbe! Nem akarok más prédája lenni. - a végére grimaszolok, fintorgok egyet és megcsóválom a fejemet, hogy igen... bizonyára ez minden vágyam! kicsit sem ironikus az arcom. Aztán normalizálom magamat. És komolyan tekintek rá. Egyébként érzékelheti, hogy tényleg nem előítéletből vagy egyébből jött a megnyílvánulás, csak simán valóban parás vagyok. Vállat vonok végül
- Az is hozzá tesz, azért, hogy bár minden elintézhető, egyáltalán nem túl szabályos, hogy ennyi idősen bármilyen börtön-orvosi kisegítőnek álljak. Az ilyesmit általában csak huszonöt éves kor körül szokták engedélyezni. Masszív életcéllal és ajánló levéllel. Nem véletlenül kell végig járnom az intézményeket. - az ökörködés eltűnik a fejemről és lazán, mégis komolyan nézek rá. - Nem édesanyád lesz az egyetlen, akivel foglalkozni fogok valószínűleg, mire eljutok hozzá. És teszem azt, ameddig a doki kimegy rágyújtani és ott hagy valakivel, az gondolhatja úgy, hogy mit neki egy magamfajta takony. És ha falhoz ken, mert megérzi, hogy akár még ki is törhetne, hiszen nem vagyok ellenfél számára... - elhallgatok aztán egyszerűen két mondattal zárom le.
- Nem olyanok közé megyek, akik legalább részben a társadalom játékszabályai szerint játszanak, vagy játszottak. És ilyen szempontból, tökmindegy, hogy épp micsodák. - többet nem rúgok a földön fekvőbe de szerettem volna azért ezt tisztázni vele. Ki tudja mennyi ment át mondjuk és nem-e lettem csak még ütnivalóbb számára.
Végül elő kerül a boríték amire pislogok és elgondolkozom, hová tudnám ezt elrejteni... mert hogy a protokoll szerint semmit nem vihetek be magammal... Az orvosi cuccaimon kívül, amiket szintúgy állati szigorúan fognak ellenőrizni.
- Végül is van egy medálom amibe el lehet rejteni.. - dünnyögöm, majd magamhoz veszem és az ingem mellzsebébe, a mellény alá süllyesztem a borítékot. - Megoldom, hogy eljusson hozzá.

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-05, 20:34

Tim & CodyVannak trükkjei. Bár nem vámpír, de azért van néhány trükk a tarsolyában, és eleget élt az utcán, tulajdonképpen profi besurranó tolvaj is. Egy könnyed besurranás úgy, hogy egy valaki ne vegye észre, már nem is nehéz. A srác szavaira karba fonja a kezeit, és csak hallgatja, milyen is ez a Clara tulajdonképpen. Nem kifejezetten érdekli, de nagyon szórakoztatónak tartja a fiút, ahogy ennyire zavart és szétesett, és tulajdonképpen össze meg vissza beszél. Aztán, ahogy beljebb csúszik, finoman biccent, majd behuppan mellé a boxba, mint aki kifejezetten meg van nyugodva a dolgokban. Arra a cseppet sem félreérthető, sőt, kifejezetten egyértelmű mondatra felszalad az egyik szemöldöke, és halvány félmosollyal figyeli Cody rezdüléseit. Nem, ő nem fog most semmiféle coming out-ot tolni, annál (sajnos?) sokkal óvatosabb.
Isten igazából elhallgatja a fiú csacsogását róla, a lányokról, Miráról, a fúkról, majd a sandításra állja a fiú tekintetét, végül finoman megemeli a kávésbögréjét és belekortyol.
- Ezt jelenleg nem tudom, minek vegyem. Bóknak, felhívásnak, vagy egyszerű tényközlésnek. Bár nem terveztelek betámadni. - pislog ki a bögréje mögül, majd lassan elengedi, és utána néz, eléggé elgondolkodó arckifejezéssel. Még a szemöldökét is ráncolja.
- Nem mondanám, hogy az vagy. Persze a munkád se mindennapi, és ha a hely hatással van rád, nem csoda. Belegondolva, lehet, hogy igazad van. De én akkor sem fogom a fejedhez vágni, ebben biztos lehetsz. - mondja határozottan, komoly hangvétellel, majd kicsit hosszabban néz a srácra, és megereszt egy mosolyt.
- Clara melyik? A Minisztérium, vagy a hivatal? - gonoszkodik még, érezhető éllel a hangjában, aztán belemerevekedik a hosszú szemezésbe, tartja a szemkontaktust, és amikor Cody elfordul, akkor int a pincérnek, aki már jön is. Tim kihúzza magát,mint aki kifejezetten büszke a vérvonalára, és rendel magának egy nagy adag amerikai palacsintát, juharsziruppal, mert az jó, és utána kissé közelebb hajol Timhez, várva, mit fog mondani. Mert ő ezt eddig tudja, és valahogy az a kérdéskör sem izgatja, mit gondol róla a srác. Hallja, pontosan, mit mond a fiú, hiszen az érzékei kissé jobbak. Sejthető volt, hogy Codyékkal is üzleteltek, amikor azonban hallja, hogy a szülők halottak, akkor hirtelen rándul ökölbe a keze, és egy kissé erősebben is, mint kellene, egy kis vicsor is átfut az arcán, mint aki nagyon nem örül a hírnek. Mert ez így is van. Idegesen hátra is dől, mint akinek ezzel véget ért az élete is, és minden reménye oda, de aztán Cody folytatja, mire hegyezni kezdi a füleit.
Finoman rámosolyog sármosan a pincérlányra, amikor kihozza a kaját, de nem nyúl hozzá, izgatott, feszülten figyel a srácra, és nem tudja pontosan, hogy mit érezzen. Örüljön, hogy van nyom, vagy legyen dühös, mert telepen vannak a szülei . ahova ő is kerülhetne akár. Látja, hogy Cody nem kifejezetten lelkes arra, hogy odamenjen.
- Ahhoz képest, hogy minden vérlény bepróbálkozott nálad, nem tűnsz túl rutinosnak. Mitől tartasz? Most is itt ülsz velem, pedig bármikor feltéphetném a torkodat. És még fizetnem se kéne érte, mint ezért a palacsintáért itt a tányéromon. Amekkora szörnyeteg vagyok, ezt kellene tennem, nem..? - hangja kifejezetten vészjósló, és amitől még hátborzongatóbb, az az, hogy mindehhez ott van az a sármos, cuki kis arca, amivel Codyra pislog. Nyilván nem akarja bántani, mégis lehalkított, de tisztán érthető hangon beszél. Az utolsó kérdésre a zsebébe nyúl, majd egy egészen apró borítékot csúsztat át a fiúnak, mindenféle megjegyzés nélkül.
- Ezt. Személyesen neki. A többit majd intézem, ha eleget tudsz. Nem akarlak teljesen belekeverni.

©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-05, 02:44


~Tim & Cody~
***II. Jelenés/ Mik ki nem derülnek?***Tim még ezek szerint sehol nem volt mikor megérkeztünk Claraval és nem vettem észre mikor beninjázott.
Mikor meghallom a hangját mellettem felcsendülni kissé megrezzenek és bizony fel is kapom a fejemet. Oké el kell ismernem... elég megkapó a srác. De csupán kellemes szemcukorka marad számomra. Azokat figyelembe véve amiket megtudtam róla, csak fogpiszkáló lehetnék maximum számára egy kiadós Holdra vonyítás után.
A kérdésére kínomban felröhögök kissé kigyulladnak a füleim, de az arcom egy mosollyal ötvözött grimaszt ölt. - Egyik sem. Clara egész csinos lány, annak ellenére is, hogy rohadt szeszélyes.. - egy pillanatnyi feleszmélés után hozzá fűzöm az egyértelműt - Nem mintha nekem aztán nem lenne full tökmindegy.  - némi zavarral folytatom és apránként rakom helyre a gondolataimat. Vélhetően még a Clara által okozott sokk alatt vagyok. - ..és az hogy szeszélyes, még csak nem is tartozik a külső tulajdonságaihoz... - tényleg szét vagyok csúszva! De végül is minek omoljak össze Clara feltételén... Mintha nem csináltam volna már ilyet... jó az rohadtul más eset volt.
Ennek örömére valóban beljebb is csusszanok és ki is bukik belőlem a szavaira minden különösebb zavar nélkül a véleményem egy szórakozott vigyorral, amiben most talán kicsit több van, mint egy ártatlan megjegyzés.
- Hozzád lenne, a kajához is van, az estéhez meg majd ...csinálok... - szusszantok egyet
- Az igazság, amit végül szerettem volna amúgy kinyögni Claranak, hogy annyi közöm van a lányokhoz, mint flamingónak a betonozáshoz. - részemről meg is történt a coming out. Aztán bele gondolok és eszembe jut Mira és egy kissé megdől az előbbi kijelentésem. - Na jó egy kicsit több de.. Az egy kicsit más szitu volt... - egy kicsit nagyon.
- Bele gondolva.. az összes vérlény betalált eddig a Mardekárból. - sandítok Timre egy feleszmélő arckifejezéssel, mint aki nem tudja eldönteni, ez most megtisztelő, vagy ijesztő!
Nézek a kávémra és Tim szavai egy kissé zavart mosolyt csalnak az arcomra. És hagyom, hogy ott lebegjen a mondata, aztán egy sóhajjal oldom fel.
- Csalódást kell okoznom és azon sem csodálkozom, ha ezután bárki a fejemhez vágja, hogy egy igazi ribanc vagyok. - ez a mondat az estét figyelembe véve, tulajdonképpen egészen helytálló!
- Ugyanis két egész intézménnyel lesz randim még ma. Méghozzá a Minisztériummal és a hivatal. - Timre nézek jelentőségteljesen egy hosszabb pillanatig. Aztán komolyabb hangvétellel folytatom. Mintha az előző kis egymást kóstolgatás meg sem történt volna. Hiszen nem ezért vagyunk itt. Mély levegőt veszek és bele is kezdek.
- A családfád elég egyenes. Nem igazán vannak oldalágai, szinte minden felmenőd Született. - megejtek egy elismerő biccentést. Ha jön a pultos lány    kérek valami... valami húsos palacsintát ezúttal. Tejföllel! Aztán folytatom ha a csajszi felvette Tim rendelését is és lelépett.
- Volt pár varázsló család akikkel viszont üzleti szerződéseik voltak. Többek közt a Martimorok is és a McCaine-ék is... Akik ugye végül elkapták a szüleidet. - széttárom a kezemet megadóan - De nem tudom miről szóltak a szerződések, addig nem sikerült eljutnom. - nem mellékesen minden különösebb megbotránkozás nélkül kezelem azt, hogy egy született farkas-familyát fejtegetünk épp. Másfelől, így hogy nekünk is közünk van a dologhoz.. talán nekem is hoz némi infó többletet, arról hol lehetnek Lilitha-ék. Persze halkan beszélek, hogy csak Tim hallja, de nem is motyogok. - McCaine-ék, a szülők azonban meghaltak. És a legkisebb is eltűnt... még a nyár elején. Szóval, őket már nem igazán lehetne megkérdezni - összegzem - Viszont! - mutatom fel a mutató ujjam - Édesapádat elvitték Angliából, az utolsó orvosi vizit szerint egy Dél-Dakotai telepen helyezték el. Édesanyád viszont itt van Skóciában, az Avon folyó mentén szintén egy vérlényeknek fenntartott telepen. - újabb nagy levegőt veszek, mielőtt folytathatnám, kihozzák a kaját. Újfent megvárom. Ujjaimat elgondolkozva illesztem a számhoz, de aztán csak újra felveszem a fonalat.
- Clara segítségével, sikerült elindítani a folyamatot, hogy a telep gyógyítója mellé osszanak be. Amiatt lesz randim a két intézménnyel. Még van némi papírmunka... - itt elhallgatok, nyelek egyet, láthatóan azért kicsit idegesség tölt el a gondolatra, hogy egy halom vérlény közé másszak be, mint csíra friss hús gyakornok gyógyító... még ha csak átmenetileg is.
- Ha meg van a beléptető kártya, másnap indulok. Ami azt jelenti, hogy holnap után. - itt hagyok egy pillanatnyi szünetet és magamhoz veszem az első falatomat.
- Mit üzensz édesanyádnak.. illetve mit adjak át neki?
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-03, 19:02

Tim & Cody- Hát ez az. - csendül fel egy, a fiú számára kifejezetten jól ismert hang, közvetlenül előtte, az asztalánál állva, és ahogy esetleg Cody felkapja a fejét, Tim sármos félmosolyával találja szembe magát, karba font kezekkel, féloldalasa állva, egy laza bőrdzsekiben, alatta valami világosszürke pólóban, fekete kopott nadrágban, meg egy sima edzőcipőben. Eléggé elüt a sráctól, cseppet sem vette elegánsra a figurát, nem gondolta, hogy kellett volna. Ami meg a jelenetet illeti, nos.. mindent hallott. De Cody eddig nem fedezhette fel, mert ismeri annyira a helyet, hogy el tudjon bújni. Nem sokkal a srác meg a lány után érkezett, és egyből becampelte magát egy kifejezetten jó kis helyre, úgy, hogy hallja őket, de ne vegyék észre, háttal is volt, meg sarokban is, és nem győzte visszafogni a nevetést, ami a jelenet láttán támadt benne.
Most pedig ott áll a srác előtt, és nem nagyon tudja eldönteni, mit is tegyen, de van pár kérdése, amit nem tud nem feltenni.
- Na és mi az igazság, amit nem akartál elmondani Clarának? Tényleg nem voltál lánnyal, vagy csak nem az eseted? - dönti finoman oldalra a fejét, és a hangja egészen halk, Cody mégis tisztán hallja. Végül aztán nem kínozza a pillantásával meg a sármjával.
- Csússz beljebb és együnk valamit, ha még van hozzá gyomrod.. meg hozzám. - toldja hozzá enyhe gonoszkodásképpen, de ez jól áll neki. Meg végső soron megbeszélni jöttek,és bár belépőt nem kapott a srác, Tim reméli, hogy van néhány információ, amit a srác megtudott, vagy legalább nem kell a felesleges ki vagy te köröket lefutni. Ha nem, akkor csalódnia kell majd a gyógyítóban.
- Ha szólsz, hogy randevúra készülsz, kiöltözök. Vagy később érkezem. - hagyja lógva direkt kétértelműen a levegőben ezt a bizonyos mondatot, és nem dönti el, kinek a kedvéért is vett fel Cody ilyen csinos ruhát. Tény, hogy Tim nem érez semmit egyelőre a srác iránt, de a jelenlegi helyzettel és szituációval szívesen húzza még egy darabig, csak, hogy zavarba hozza és tesztelje a fiú tűrő és egyéb képességeit. De tény, hogy az illata kifejezetten kellemes a vérfarkas számára, van benne valami megnyugtató.

©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-03, 12:34


~Tim & Cody~
***II. Jelenés/ Mik ki nem derülnek?***Nos valóban! Három nap alatt a világot meg lehetne váltani, így egy kicsit nekem is sikerült előrébb lépnem az ügyben. Előrébb mint amire számítottam. Meglepően simán ment, hála az iratokat kezelő csajszinak...
Mikor belépek a palacsintázóba, még így kora reggel, az oldalamon ott van a lány is. Nem karolunk össze, annyira nem vagyunk jóban gondolom én nagy naivan. Rendelünk és asztalhoz ülünk. Ha Tim már itt van és kiszúrom, csak biccentek neki alig észlelhetően, de nem hívom fel rá a figyelmet.
Ma meglehetősen elegánsra vettem. Fehér ing, bordóból, fényjátékra tengerzöldbe átmenő hímzett bársonymellény, fekete egyszerű zakó, tengerzöld nyakkendő és a zakóhoz tartozó naci. A hajamat nem voltam már hajlandó levágatni, időm se volt rá, így csak egyszerűen egy oldal választással hátrafelé van fésülve, valamivel férfiasabb képet ad az egyébként punci fejemnek.
Clara csacsog csacsog csacsog és még tovább csacsog amire készségesen válaszolgatok és egyszer egyszer vissza kérdezek, hogy ne legyek bunkó. Végül rátér a lényegre.
- A beléptető kártyádat csak holnap tudom kiállítani, de minden más meg van. Megkaptad az engedélyt. - kissé túlságosan is ábrándosan néz rám, amit jótékonyan nem reagálok le. Legalábbis nem úgy, hogy adjam alá a lovat.
- Ez fantasztikus! Nem is tudom, hogy tudnám meghálálni, hogy ilyen gyorsan elintéztél mindent. - mondom ki vesztemre, mire Clara olyan arcot vág, mint aki már régóta várta ezt a jelenetet.
- Mondjuk a ma estével... nálam... - közli elég egyértelműen, zavart, mégis ragadozó mosollyal a fején és mikor megérzem a belső bokámnak simulni a lábfejét, kis híján vissza köpöm a kávémat, telibe porlasztva a világot, de így csak félig megfulladok. Majdnem kiszalad a számon egy kappanhangú ijedt "Tessék..?" de ezt is vissza nyelem inkább és már közölném épp bűnbánó arccal, hogy van valakim amikor "szemérmesen" a kanalával játszadozva emlékeztet rá.
- Az imént mondtad, hogy nincs senkid. Gondoltam... Miért ne? - Oké akkor most jött el az a pillanat, hogy kimondjam az igazat, további keringő nélkül.
- Clara én nem...- mielőtt azonban befejezhetném halkabbra veszi a hangját de totális megdöbbenéssel bukik ki belőle. - Úr Isten... te nem voltál még lánnyal..? - erre kissé megilletődötten nézek rá, mint aki full mást akart mondani.. de ez senkit nem érdekel. Igen érdekes arcot vághattam, ha ez volt az első ami lejött neki belőle. És annyira leblokkolok, hogy lecsúszok a további kibúvó lehetőségekről. Clara pedig kapva kap egy nem létező tényezőn, somolyogva feláll odalép hozzám, mikor közelebb hajol erőnek erejével kell tartanom magamat hogy ne csússzak a box legbelsőbb sarkába, csak udvariasan felnézek rá. Ő pedig a fülemhez hajol
- Csak a ma estét töltsd velem, ezekért cserébe!~ elkapom a tőlem csak egy két évvel idősebb lány tekintetét és egy magabiztosabb mosollyal a fejemen adok választ... Mintha kicseréltek volna. Ha Tim ott van esetleg és tanúja ennek a borzalomnak, épp úgy nézhetek ki, mint... akinek megjött az ihlete... hogy az estére, vagy arra, hogyan úszom meg, az egy nagyon jó kérdés.
- Viszek vacsit.~ kapok még egy puszit a szám sarkába Claratól, majd ő lényegében tovább áll. Kilép a palacsintázóból, én meg ott maradok... Lehajtva megcsóválom a fejemet egy oldottabb tragikomikus arccal. Kiengedem a bent tartott levegőmet.
- Hát... ez baszott kínos volt... - dünnyögöm magam elé és megejtek egy halk nevetést, bár akár sírásnak is hangozhatna.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-03, 04:44


~Tim & Cody~
***I. Jelenés vége***Cody életeket ment, egyenlőre nem feltétlen magas szinten és van hogy csak közvetetten és egyenlőre nem nagyon ebből él, szóval minden ilyen tette, voltaképp hivatásszerűen egy jókora ingyenes "szívességtétel".
Noha ő sérüléstől, betegségtől, és annak gyógyulási idejétől függően, simán csak úgy fogja fel, mint egy szükséges, fontos lépés, esetenként fordulópont, vagy néha helyzet szülte kötelező gondolkodási idő, a további Úthoz.
A madame leckéje, amiről még mit sem tud, tökéletes lesz ahhoz, hogy ténylegesen hivatássá, hitvallássá és megélhetési forrássá alakuljon benne mindaz amiért tanul és olykor a saját életét is kockáztatja.
A csodálatos, hogy bár nem buzog benne a mártírkodás egy nagyobb célért sok mindent hajlandó lenne beáldozni. És számára egy másik ember élete épp ilyen. Nem várja el, hogy viszont megtegyék érte. Ha megmenekül az illető, meg ő is, csak simán hálás érte... Hogy kinek az rejtély.
Tény, hogy esetekben gyáva kis szar, vagy épp tehetetlen, vagy le van bénulva lélekben a helyzettől, de... Megan után is kimászott szakadó viharban a tetőre, úgy, hogy betegesen retteg a viharoktól... És nem várt érte semmit a lánytól. Tény az is; sosem volt a zsigereibe kódolva, hogy bárkit is megmentsen önmagától. Ő esetlegesen egy egy kritikus ponton, vissza adja az életét az illetőnek. De hogy utána azzal az illető mit kezd, vagy mit nem, az rá van bízva. Ha érdekli az illetőt a véleménye, természetesen nagyon szívesen megosztja vele, néha kérdés nélkül is, de nem fogja senkire a világnézetét rátolni. Legalábbis igyekszik.
- Nem tudom miből űzöl sportot.. A pályán nem szoktalak látni..~ még a kezeit is széttárja ártatlanul. A válasza pedig épp úgy cseng, hogy abból, nagyon is az jöhet; ő márpedig épp kóstolgatja! A pajkos csillanásnak nem adja jelét, hogy észre vette volna. Maga sem biztos benne mit is látott pontosan... Vagy csak szerette volna látni..? Egy pillanatra kicsit mocskosabbnak érzi magát a kelleténél, de túllendül rajta hamar.
A mesterjelszóra, meg a kézfogásra csak elmosolyodva megcsóválja a fejét. Végül elfogadja egy biccentéssel.
- Minden jót addig is!~ mondja kissé elveszve abban a mosolyban, minden különösebben feltűnő mimika nélkül és nagyon igyekszik, hogy ne nézzen a srác után.. Azért akárhogy is, akár munka, akár megegyezés, akár egyéb, azért ez a kis reggelizés most úgy jól esett neki. Még ha csak egy egyszerű reggeli is volt, egy minden bizonnyal elérhetetlen jó sráccal.
Egy pár perccel később feláll az asztaltól, nagyot nyújtózik, aztán haza battyog ő is.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-02, 20:51

Tim & CodyHát ez a Mardekáros srác sok mindenben hisz, de az emberi jóságotolyan tündérmesének tartja, mint az ingyenes szívességeket. Az ő világában nem létezik. Persze, akadnak néha emberek, akik élnek ilyenekkel, de azokról mindig feltételez valami hátsó szándékot, vagy kifejezetten ostobának tartja őket. Nem éri meg jónak lenni és önfeláldozónak, önzetlennek. Mindennek ára van, még egy kedves szónak is. Legalábbis abban a környezetben és világban, ahol ő felnőtt. Az ő értékrendje ezt sugallja.
Feljebb kúszik a szemöldöke, és karba fonja maga előtt a kezeit Cody szavaira, egészen hitetlenkedő arcot vágva.
- Azt mondod, sportból verek meg embereket, és nem azért, mert jogos? Még a végén azt kell feltételeznem, hogy sértegetsz, vagy kóstolgatsz.. - és valami pajkos fény is mintha megcsillanna a szeme sarkában, de csak egy pillanatra, talán Cody észre sem veszi. És Tim bizony látja, hogy a másik szeme felcsillan a mesterjelszóra. Jobbját nyújtja a srác felé.
- Ha gondolod, ebben megállapodhatunk. - igen, eléggé erre jár az agya, de ő már csak ilyen. Ha kezet ráznak, visszahúzza a kezét, és a kérdésre, hogy milyen is az a "magadfajta" nem ad konkrét választ. De ez nem meglepő. Először találkozott sráccal, és bár tud róla dolgokat, nem fog teljes mértékben kitárulkozni előtte. Persze, megvannak azok a dolgok, amiket sokan tudnak, amik levágósak, meg amik nyílt titkok, esetleg kiderülnek, de Tim alapvetően nem ugatja sokakkal a holdat csak úgy, hogy propagálja magát. Bár a renoméján esélyesen csak javítana, nem rontana, valahogy misztikusabb, ha senki sem tudja, hogyan üt ki fél kézzel egy hat tonnás izomagyat.
- Ami késik, nem múlik. Van egy sejtésem, hogy három nap múlva mindent tudni fogsz. És reggel itt foglak várni. Jó éjt és szép álmokat addig is. - vigyorodik el szélesen, majd egy könnyed mozdulattal feláll az asztaltól, és egy sármos félmosolyt dobva a srác felé kisétál a reggelizőből, mintha itt sem lett volna, és két sikátor múlva el is veszik valahol.


©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-09-01, 03:20

~Tim & Cody~


Ő szereti nyitva hagyni a lehetőségeket és legfeljebb akkor csuk be ajtókat, ha nyomós okot kap az adott személy felől. Sajnos hisz az emberi jóságban meg az ilyen hülyeségekben és szereti azt gondolni, hogy az ember eredendően alkotó békés szellemi hangulatot képviselő lény. Sajnálatosan azonban, a legtöbbekkel, mikor megosztotta ezen gondolatait, csak szánakoztak rajta, vagy vállon veregették és... olyasmiket mondtak neki, "inkább hagyunk ebben az álomban".
Számára azonban ez nem álom, egyfajta hitnek lehetne inkább nevezni, mert legalább olyan erős és legalább annyira kitart mellette.
Valahol mégsem lehetne rá mondani, hogy szemellenzővel él és vak arra mi zajlik a világban sokhelyütt és nagyon is jól emlékszik a szüleire, akik... határozottan nem az emberi jóság megtestesítői voltak. És annak ellenére, akármit is gondol róluk, embernek látja őket. Épp olyan esendőnek, mint a Földön bárkit. Az más kérdés, hogy szar emberek, de attól még emberek.

Gyógynövények. Nos igen... Valahol átok és valahol áldás, hogy a bőrébe ivódtak. Ennek hála, illetéktelenek is megtalálhatják, de... valamit valamiért.
A macsózására csak elmosolyodom és megdörgölöm az arcomat szemforgatva. Azért értékeltem ám.
- Ha lehet, olyat küldj csak ilyen formában hozzám látogatóba aki megérdemli! Noha a bíráskodás nem a mi feladatunk lenne. - toldom még hozzá csak úgy egy hosszabb gondolat lenyomataként... és látszik, hogy számomra ez is egy érdekes kérdéskör lehetne, tovább azonban jelenleg nem fűzöm mert csak bele gabalyodnék és a végén megfojtom magamat.
A mesterjelszóra csak biccentek. Felkelti az érdeklődésemet a szemeim is kicsit felcsillannak... úgy visszafogottan, lévén... Ittlétem, vagyis Roxforti ottlétem* alatt egyetlen más klubbhelységben sem jártam... Pedig mindig is érdekeltek a többi ház milyen környezetben kummantja el az idejét.
- Most már őszintén érdekel, milyen is ez a magadfajta. - mondom csak egy olyan arccal meg hangsúllyal, ami még akár egy fáradtkás ártatlan keringőre hívás is lehetne.... de nem. Ez csak egy egyszerű szójáték volt.

Gondolkozom még, hogy van-e még kérdésem, közben simán a számhoz emelem Timet figyelve, kissé elbambulva az üres kávéscsészémet. Persze sikeresen feleszmélek egy zavart grimasszal.
- Na jó, akkor legyen legközelebb ugyanitt....ööö... mondjuk... - ásítok egyet, kezemet a szám elé csapva, aztán csak megrázom magamat mint egy kutya
- Mondjuk három nap múlva. - vendéglátás... nulla idő érzék, fogalmam sincs milyen nap van, csak azt tudom hogy napközben milyen óráim lesznek.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-26, 09:16

Tim & CodyTimnél ez azonban mindenféle személyeskedés nélkül történik, egyszerű szóhasználat, ami beleivódott a mindennapokból, de annak kifejezetten örül, hogy a srác nem veszi magára a dolgot. Sőt, még egy következő találkozót is sikerül lefixálniuk, ami kifejezetten jól hangzik. Minden a terv szerint halad - Tim agyában legalábbis. Kifejezetten izgalmas, hogyan is akarnak egymáshoz közeledni, Tim agyában ugyanis ez egyelőre hasznos ismeretség és munkakapcsolat. Az érdekes, hogyan fog ez barátsággá átalakulni. De nincs kizárva semmi sem.
És ahogy a másik felnevet, érzi, hogy valami hatalmas reflektor gyúlt ki az agyában, és élvezi a helyzetet, ahogy hátradől a székben, és leteszi az üres kávésbögrét az asztalra, és onnan figyeli a másikat, egy kissé ő is felnevetve.
- Nem vagyok az a váltogatós fajta. - somolyog, és hallgatja Cody okfejtéseit, és igyekszik megjegyezni, mikor és hol találhatja meg, bár amennyire különleges illata van a srácnak, nem nagyon lesz nehéz megtalálni. A gyógynövények illata egészen átitatja a srácot, ami egyébként megnyugtatólag hat a fiúra. És amikor a gyengélkedőre kerül a sor, akkor csak előbújik a srácból a macsó.
- Sajnálom, de ott nem velem fogsz összeakadni, hanem azzal, aki esetlegesen belém köt. - villant egy lehengerlő mosolyt meg félprofilt, aztán az utolsó mondatot elraktározza magának, mint egyfajta szóbeli szerződést.
- És ha mégis be akarnál jutni, vagy szeretnéd tudni a mesterjelszót a hálókhoz és klubhelyiségekhez, akkor tudod, hol találsz. - biccent még egyet a végére.
- Annyi még, hogyha komolyabban akarsz beszélni, jobb, ha ide jövünk, vagy Roxmortsban van egy-két hely. A magam fajta sosem lehet elég óvatos. - szögezi le még a végére, no nem paranoiás, csak profi. És eddig nagyon örül, hogy a tanárokkal nem szokott gondja lenni és elég kevés sráccal kötekszik vagy verekszik össze, mert nehéz csökkentett módban verekednie. De egyelőre elég profi ahhoz, hogy az ilyen helyzetekből kijöjjön, minden gond nélkül.


©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-26, 01:38

~Tim & Cody~

Fel se tűnne neki, ha nem ismerte volna meg ezelőtt Quinnt. Bár lassan egy-másfél hónap múlva lesz fél éve, hogy azon az ominózus estén kiadták egymás útját. És Quinn gyakorlatilag megfenyegette, ezért is döntött úgy, hogy inkább vissza veszi a nevét szépen csendben, mintsem, hogy Quinn botrányt csináljon. Így is kiszivárgott és a Próféta remek cikket kanyarított belőle.
Ismertségük alatt pedig bőven kijutott a fiú apró cseprő, vagy épp egyértelmű manipulatív megnyilvánulásaiból és Cody azóta kissé érzékeny az ilyesmire, de nem vette sértésnek, vagy különösebb megtiprásnak.
Tim felé inkább annak szólt a megnyilvánulása, hogy ha a fiú akar valamit, akkor azt ilyesmi nélkül is el tudja érni. Nála legalábbis. Még ha ez a legtöbb embernél meglepően nem is működne esetleg.
Nos.. Nox háza és az ott lakó dolgok, Ivorról már szót sem említve... Ha ezek nem tudták elijeszteni az új idegen dolgoktól, a folyamatos megújulástól, az állandó meglepetésektől, váratlan helyzetektől, akkor voltaképp Tim sem fogja. És jó ha nem kezd hinni a morzsás szarvú szapirtyóban.
Valamiért minden gondolata ellenére, talán pont az utolsó miatt megüli egy gyermeteg jóízű derű. Furcsa, hogy a hangulatát képes egy pillanat alatt átváltani egyetlen ilyen apró gondolat, de arra egyetlen emléke, élménye sem elég, hogy patrónussá materializálódjon... A tény viszont nem csüggeszti már el.
Azon némiképp elgondolkozik mennyire jó ötlet "barátkozni" olyanokkal akikkel bármiféle üzlet köti össze, de.. ugyan mi a franc veszteni valója van?!
- Keríthetünk rá alkalmat. - mondja könnyed jókedvvell. A következőre csak biccent. Tudomásul vette.
Az órára való berontásra csak felröhög é igen itt tudatosul benne, hogy hát persze a srác is Roxis! A szoba ajtaja alatt való becsúsztatásra viszont látszik rajta az error.
- Ha csak házat nem váltottál, teszem azt, Hugrabugra, akkor aligha lesz küszöb alatti levél. - tárja szét a kezeit és némi vigyor is befigyel. - Külön szobája tudtommal csak az egyetemistáknak akad. De szólj ha tévedek. - én se tudhatok mindenről nemde bár?
Utolsó falatok, utolsó kortyok.
- A folyosók jók lesznek. És akad dögivel órám, csak vagy a laborokban, vagy az üvegházakban vagyok.. vagyunk, vagy a gyengélkedőn vagyok ugye ügyeletben.. Vagy a konyhán, ha éjszaka érek vissza a kastélyba és jelszóváltás miatt kint ragadok... Hát igen.. mert hogy ilyen is gyakran elő fordult már. Ennél több potenciális helyet azonban nem sorolok mellé. Nem érzem igazából szükségesnek, nem is a titkolózás végett.
-De lényegében délutánonként a felsorolt helyeken mindig megtalálhatsz te is, ha esetleg lenne bármi.. amiben tudok segíteni. - lehet kicsit elhamarkodott a nagyvonalúság, de... igazából, ezt nem csak neki ajánlottam már fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-25, 22:18

Tim & Cody- Megnyugtató. - engedi le a kezeit, és hagyja, hogy a gondolat elsuhanjon. Nem akart nagyon érzelmileg zsarolni, vagy ilyesmi, klasszikus trükköket alkalmaz. Ami pedig a másikat illeti, Tim semmi mást nem lát benne, mint egy srácot, aki számára információkat tartalmaz, tud meg, szerez és átad, és éppen ezért értékes.. zsákmány.. de ez nem Cody hibája, egyszerűen a neveltetés és az élet. Hamar megtanulta,hogy ne bonyolódjon bele könnyed afférokba, sosem lehet tudni, kinek és mitől van fóbiája és ki mire kapható,és ki az, aki esetlegesen díjazza az ő kis irányultságait. És mivel ennyire, meg ilyen téren nem nyomozta le a srácot, ezért csak ott van az a dög vigyor az arcán, ahogy a másikat nézi, majd lassan bólint, miközben a kávéját iszogatja, és nem zavarja a másik lassúsága, ő nem siet.
- Jól hangzik, és örülök, hogyha nem üldöztelek el egyből. Szívesen töltök még veled időt máskor is. - és ez igaz, bár, hogy mik a hátsó szándékai, az más kérdés.
- Ne aggódj. - mosolyodik el kifejezetten kópésan. - Születésem óta az vagyok, ami. De semmi, ami veszélyt jelentene rád, ha esetleg ettől tartanál. - kacsint még a végére, majd lassan elkortyolja a második kávéját is, és kényelmesen hátradől, majd a kérdésre láthatóan elgondolkozik. Azon töpreng meg agyal, hogyan is tudna a sráccal beszélni. Nyilván adják magukat egyértelmű dolgok, de azokat nem véletlenül kerüli, és jobb lenne, ha ez így is maradna. De tud esetleges titkos zugokat, bár nem olyan elcsépelteket, mint a Szellemszállás, vagy efféle.
- Lehetőleg ne ronts be egyik órámra se, ha egy mód van rá. De a szobám ajtaja alatt csúsztathatsz be levelet, vagy a folyosón is beszélhetünk meg egy találkát. Az nem tűnik fel senkinek. Bár mostanában alig látlak a falakon belül, de egy-egy órád csak akad még. Jól tudom? - és ha eddig nem esett le, akkor talán most összeáll a kép, hogy bizony, honnan is ismerős ennyire a srác, ennyire megmagyarázhatatlanul. Van köztük egy kis különbség, órák meg minden tekintetén, és Tim erősen kerüli a gyengélkedőt is, de ha úgy van, akár oda is be tud ugrani egy-két dologért.


©️


A hozzászólást Tim Roberts összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-26, 09:19-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-25, 21:58

~Tim & Cody~

Biccentek csak egyet egy halk félnevetéssel, fél szusszantással.
- Ugyan, attól azért messze vagy. - mondanék még valamit, de inkább magam is elengedem a gondolatot. Nem akarok bele bonyolódni. Na jó ennyi udvariaskodás pont elég lesz! Igyekszem figyelmen kívül hagyni a vállait, meg úgy bármit amin egyébként megakadhatna a szemem. Nincs rajtam kényszer, nem vagyok olyan aki éjjel nappal a farkán pörög, csak épp úton vagyok, hogy újra bele toljam magamat egy szinte aszex életérzésbe. Amikor semmi nem fáj, semmire nem vágysz más emberektől és tudsz a tanulásra, munkára és hasonló hülyeségekre koncentrálni. Egy állapot, amibe az éjszakai kimaradások, még bele-bele férnek, de az afférok már nem. Egy állapot ami vastag palaréteggel von be mindent, ami egy kicsit is gyúlékony lenne a lelkemben. És ami távol tartja a szentimentális álmodozásokat.
És ebbe, nem fér bele sajnos Tim válla... meg a dögvigyora sem, ami valami elcseszett módon egészen megkapó... és hideglelősen roppant ismerős.
Az hogy definiáljam az embert.. és vagy kismillió definíció tódul az agyamba, köztük a muglik által vallott három fő vonallal.
- Az igazság az, hogy nem az ember emberségéről szeretnék most filozófiai vitát nyitni. Mert jelenleg nincs hozzá agyi kapacitásom, de egy következő alkalommal nagyon szívesen állok elébe. - köhintek, kortyolok én is a kávémból, eszek a palacsintából, ma reggel különösen lassú vagyok, még csak egy kicsivel tartok többnél mint a fele.
- Rosszul fogalmaztam... Kórtól módosult ember, humanoid varázslény... ilyesmire gondoltam jelenleg. - vállat vonok magam is és bele törődök a válaszokba. Én is úgy vagyok vele, hogy az orvosi papírokkal úgy is mindenre fény fog derülni. Tulajdonképpen nem tudom miért ez az opció merült fel bennem, hiszen ha valaki kérdezne, én is tudnék érdekes dolgokat mesélni, holott maximum egy két évvel vagyok csak idősebb. És Gina is tudna mesélni, ahogy még vagy kétmilliárdan... Lehet az elcseszett női hatodik érzékem kapcsolt be, ami egy ideje már szarik a fejemre... Most talált volna feléledni?
Mindegy elengedem a kérdést. "Minden, amit tudnod kell, előtted van." Visszhangzik a fejemben a mondata és rá is bólintok. Egy félnyújtózás után a nyakamon oldalt pihentetem meg a kezemet, segítve egy roppanást is.
- Rendben. Ha megtudok valamit hogyan értesítselek? Vagy... hol keresselek?
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-25, 13:48

Tim & CodyÁrtatlan kiskutya szemekkel néz a srácra, és bárnem tudja, mi az, amire gondol, vagy csak nem mutatja ki, finoman felemeli a kezeit, az egyikben a villával, és megvonja egészen izmos vállait, amik korához képest talán túlságosan is izmosnak tetszenek.
- Rendben, bármire is gondoltál. Nem akartam beléd gázolni. - toldja meg szavakkal is a mozdulatait, majd amikor látja a srácon, hogy valamit el akar mondani, akkor bekapja az utolsó falatot is, majd a kávéjára terelődik a figyelmes, teljes mértékben,és a bögrével a kezében figyelmez Codyra, mintha valami nagyon fontos dolgot akarna mondani. Követi a pillantását a pultos lány felé, majd visszanéz a srácra, és villant egy vadállatias mosolyt, meg egy kacsintást, majd belekortyol a kávéjába. És a kis hatásszünet után szólal csak meg.
- Definiáld kérlek a teljesen ember fogalmát. - és van valami hihetetlen természetes könnyedség a kérdésében. Ami még passzol is Cody szavainak súlyához és kifejeződéséhez. Aztán ahogy a szüleire terelődik a téma, elkezd gondolkozni egy cseppet, mi az, amit esetleg most el kellene mondania - és nem fogja megtalálni a lapon? Mert az bizonyos, hogy a szüleit is érinti a dolog, hiszen akkor nem lenne ő sem az, ami. Sokkal gyengébb lenne - és talán egy boldog, békés családi házban élne, miközben a legnagyobb baja, hogy az most Leviószá vagy Levioszáá, illetve, hogy a hipogriffek hány tojást raknak, és miért is nem eleven szülők. De a dolgok nem így alakultak, így inkább csak a fiút figyeli, miközben a lehető leglassabban kávézgat. De ilyen a stílusa.
- Minden, amit tudnod kell, előtted van. - feleli kissé sejtelmesen, de tény, ami tény. A születési anyakönyvikben minden szerepel, a vércsoportja, a neme, a faja, és a szüleinek is a faja. Ha úgy nézzük, tulajdonképpen egy szép pedigree van kifejtve az aktákban. De jobb, ha ezt Cody akkor tudja meg, amikor a kezébe kerülnek. Nem mintha Tim bizalmatlan lenne, de amit kell, a fiú meg fog tudni, a többi meg, szóbeszéd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-25, 13:28

Jó lesz minél hamarabb kialudnom a Varjút, mert hajlamossá tesz az ártatlan mondatokhoz is olyan gondolati elemeket kapcsolnom, amik marhára nem tartoznak a tárgyhoz.
Tim sármja megcsap, de mellé jön még valami. Mégpedig az ahogyan a szavait használja. És a fürkésző kíváncsiságot az arcomon felváltja valami.. leplezetlen felismerés féle.
A szám sarkába mosoly kúszik és szelíden felmutatom a mutató ujjam.
- Ezt ne! Oké? Legalábbis velem ne. Köszi. - hogy simán csak felismertem-e a pillanatot, vagy személyes ok miatt kérem hogy nekem ne akarjon a lelkiismeretemre rá tolni semmit, arra ügyelek, hogy ne legyen feltétlen egyértelmű.
Hátra dőlök és úgy döntök kiterítem a lapjaimat.
- Csak felmerült bennem a gondolat.. - elgondolkozom hogyan is fogalmazhatnám meg. Pillanatra a pultos lányra nézek, de be van dugva a füle és zenét hallgat. Pompás!
- Hogy nem teljesen vagy ember. - lathatja rajtam hogy olyan természetességgel állok úgy az óvatosság ellenére is a kérdéshez, mintha minimum egy ufoval élnék együtt egy házban... A szomorú tény, hogy ez még igaz is.
- Csak azért kérdem, mert ha esetleg a szüleidet is érinti a dolog, akkor az fontos tényező lehet, arra nézve, hol helyezhették el őket. - közlöm egyszerűen, immár nem köntörfalazva.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-25, 10:26

Tim & CodyEgyszerű trükk, ha az embernek megmondod, mit tegyen, és teljes határozottsággal érsz tőle valami nagyon egyszerű dolgot, meg fogja tenni. Manipulálás kezdőknek. És Így is lesz, Cody megfújja a kártyát, és ahogy felnéz Timre, ő elismerően biccent.
- Köszönöm. Ügyesen fújsz. - és íme itt is van az áhított dicséret. És ami a szüleit illeti,igen. Eléggé fontosak, és lassan elég régóta keresi őket,és nagyon nehezen jut a nyomukra. Persze eddig az is nagy trükk volt, hogy a nevelőit lerázza, és ha azzal sikerült haladnia, akkor ez se lesz akkor ördöngösség, de azért várjuk csak ki a végét. ÉS ahogy a szülei fontosak neki, úgy a forrásait is tiszteletben tartja. Amíg a forrásai is tisztelik őt. Megvan az a törvényes gonosz hozzáállása, hogy nem ad semmit, csak ami árérték arányban illik a másik félnek. Szívességért szívességet, életért életet, áruért, árut, információért információt. És persze védi az embereit - mindenféle szimpátia nélkül, egyszerűen csak azért, mert hasznosok a számára. De egy ilyen életúttal kell ennél több?
Érzi, hogy a fiú megakad, meg leteszi a villáját, hisz ez látszódik, és méregetni is kezdi, mire csak oldalra dönti a fejét, és megvárja, amíg a másik szólal meg. Egy sima srácnak tűnik, külsőre nincsen benne semmi, hiszen született vérfarkas, zseniálisan elrejt mindent, amíg nem zuhan rá egy kamion, vagy nem jön fel a hold.
- Az attól függ, mit szeretnél még tudni? - dobja vissza a labdát, majd folytatja a reggelijét, és megeszi annak maradékát, fel-fel pislogva a srácra.
- Nézd, nem kell tőlem tartanod. De ha nem fűlik a fogad az egészhez, akkor kérem vissza a kártyát és már itt sem vagyok. Nem a Te hibád ha nem akarsz segíteni, és ezt az egészet elfelejtjük. De bánnám, ha így kellene alakulnia.. - néz fel enyhén manipulatívan, bedobva a kis sármját, meg a szavaiban is van valami megmagyarázhatatlan hanglejtés. A karizmája eddig még sosem hagyta cserben, és reméli, nem most kezdi el.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-24, 09:52

~Tim & Cody~

Átveszem a kis kártyát, és úgy teszek, ahogy Tim mondta. Ráfújok. Önkénytelenül megmosolygom röviden a trükköt, mintegy elismerés gyanánt.
És egy pillanatra úgy nézek fel rá, mint aki meglátta az elismerésre vágyó gyereket benne. De épp csak egy pillanat és a gondolataimat megtartom továbbá.
- Ügyes trükk. - valóban az. Én is van hogy alkalmazom. Ennek bonyolultabb változataival egész jól le lehet védeni hivatalosabb iratokat is. A mozzanat tudatosít bennem még valamit, úgy nyomatékosan. Mégpedig, hogy a fiúnak nagyon is fontosak a szülei. Szemügyre veszem a neveket és a dátumot, hamar
elraktározom.
A forrással kapcsolatos álláspontjára biccentek. Éreztem, hogy valami ilyesmi lesz a válasz. Valahol pedig még örülök is neki, mert ez azt jelenti, hogy én sem leszek kiadva.
Az utolsó mondatára azonban megakadok egy pillanatra, leteszem a késem, villámat és Tim szemeibe nézek komolyan. Meg úgy végig mérem alaposabban. Ezúttal olyasmi jegyeket kutatok, ami arra utalhat, hogy a fene nagy önbizalma esetleg abból fakadna, hogy nem teljesen emberrel van dolgom. Ivor után már semmin nem lepődnék meg, bár igyekszem a Földön ismert vérlényeknél és varázslényeknél maradni.
Igazság szerint egy kicsit most az én ábrázatom is úgy festhet mint egy kutya ami szagot fogott. Egyenlőre nem firtatom, hogy ugyan mennyit is tud a szüleim hollétéről, vagy bármiről. Kérdés, honnan értesülne arról, hogy keresnek? Mégis miféle körökben mozog ez a kölyök? Bár kissé megült a gyomorideg, kívülről nem igazán látszik rajtam semmi.
- Van még valami, amiről tudnom kell? - teszem fel a kérdést egyenlőre csak így, de kellően jelentőségteljesen. Csak hogy tudjam mire számítsak, ha már ilyesmibe bonyolódok. És bár úgy hangozhat, nem feltétlen a beszélgetés lezárásának szánom a kérdést. Közben újra bele fogok a reggeli eltüntetésébe. Ezúttal azonban, még kaja közben is minden rezdülését figyelemmel kísérem.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-24, 09:08

- Ez teljesen természetes. - mondja, mint aki már várta, hogy mikor kéri el az adatokat a srác, és egy laza mozdulattal vesz ki a zsebéből egy névjegykártya nagyságú félkemény papírt, amire felvéste a dolgokat. Bár elsőre semmi nem látszódik rajta, mintha csak egy üres papírlap lenne. Ujjbeggyel finoman végighúz rajta egy rúnát - ami kívülről csak valami huzigálásnak tűnik ujjal.
- Fújj rá. Most már felismer. - húzza ki magát, mintha ez akkora menő dolog lenne, pedig egy alap eltüntető rúna, amit legtöbben naplókban használnak, de hasznos. Meg ez csak egy papír, pár adattal, amik nem vezetnek túl messzire, nem halálosan fontosak, de Tim azért óvatos fajta.
- Nem tudom, hova vitték őket, csak annyit, hogy kik tartóztatták le őket. A többit rád bízom, remélem sikerül valamit kihámoznod. - eszik bele jóízűen a reggelijébe, majd hátradől, és a kávéját kezdi szürcsölgetni, szemében sejtelmes fény villan meg.
- Első szabály. Sose add ki a forrásod. - mondja, mint aki éppen az alvilági életre tanítja a fiút. - Ez is része a tisztességes üzletnek. - vonja meg a vállait, aztán kortyol egyet a jó öreg feketéből. Aztán komolyabban néz a srácra, és lassan leteszi az asztalra, miközben előredől.
- Nézd Cody, én egyszerű srác vagyok. Azzal kereskedek, amim van. Választhatsz, hogy tegyek neked egy szívességet, vagy elintézek neked valamit. Mondjuk, hogy a szüleid kapjanak pár kamu nyomot, ha esetleg fel akarnának keresni. - és olyan könnyedséggel mondja, mintha mi sem lenne természetesebb. A végén pedig eszik egy nagy falatot a reggelijéből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-24, 08:55

~Tim & Cody~

Valahol belül nagyon is lecsapódik a zsigereiben, hogy el kell tűnne arról a helyről. A próféta cikke úgy érzi semmi másra nem volt jó, csak hogy csalit csináljon belőle. Mert ennek ez az egyetlen előnye. Bár reménykedik benne, hogy a végzetes találkozást el tudja még odázni egy kicsit. Tudja, hogy a szülei nem hülyék, és azt is hogy almindig is paranoiásak voltak. Jó lenne, ha ez rá nem ragadna át!
Mindenképpen beszélnie kell a parancsnokságon valakivel és segítségét kérnie. Mit bánja ő, hogy csali lesz belőle, csak legyen terv is mellé!
Hallgatja Timet. Bele kortyol a kávéjába, bele eszik a szedres palacsintájába és közben figyel.
- A legegyszerűbb, ha elárulod a szüleid nevét. És a dátumot. A családok történetét nem tartom számon fejben, illetve, hogy ki kit és mikor tartóztatott le. De ha meg van a név és a dátum, talán egyszerűbben is meg közelíthetjük az egeszet. - elgondolkozik, az a tisztességes szó arra készteti, hogy felvonja egyik szemöldökét és mozgásra bírja a kerekeket. Azért.. Valahol őszintén érdekli, hogy a srác ezért mit akar ajánlani? Nem azért mert a nyereség vagy a haszon érdekelné, hanem mert valóban kíváncsi.
- Ha az aktájukhoz nem is, valószínűleg a fegyházba kerülésüket követő első orvosi iratokhoz hozzá férhetek... Feltéve, hogy nem az Azkabanba vitték őket. - sajnálatos lenne. Nem vagyok benne biztos, hogy be akarnék oda kommandózni bármilyen nyilvántartásért, patronus nélkül. De ha úgy alakul... Akkor nincs mit tenni.
- Két dolgot árulj még el! Az egyik, hogy találtál rám? A másik, mégis mit jelent nálad a tisztességes üzlet?
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-19, 19:54

Nem zavarja a másik ásítása, gondolja, hogy ez azért van, mert éjszakáig dolgozott és Tim most se hagyja aludni. Ő maga azért kezd felébredni, mert inhalál egy jót a kávéja felett, ami sokat dob a reggelén. Igen, még csak 16, de tulajdonképpen koffeinfüggő és a reggeli kávéja nélkül kifejezetten morgós meg morcos. Nem érdemes addig vele nagyon szóba állni, vagy kötekedni.
Az meg, hogy hogyan és milyen trükkökkel talált rá Codyra, az maradjon meg az ő titka. Tudja, milyen körökben kell forognia, és tudja azt is, hogyan kell információt kicsikarni vagy megvenni másoktól, és hogyan kell elbújni, és elrejteni a forrásokat a következő alkalomig. Éppen ezért - meg mert Cody nem is kérdezi - nem mond semmit arról, hogy bukkant rá a fiúra. Mintha ez teljességgel természetes lenne. Nem sejti, hogy ezzel esetleg megrémiszti a fiút, vagy menekülésre készteti.
Amikor kezdenek a lényegre térni, akkor lassan bólint, majd hallgatja a felsorolást, végül pedig elégedetten kortyol bele a kávéjába.
- Pontosan. Mit tudsz róluk? - kérdezi, majd érzi, hogy Codynak még mindig nem teljesen világos, mit akar tudni. Bár az igazat megvallva, Tim se tudja pontosan, hogy mi a helyzet, vagy milyen információk segítenének neki. Van némi morzsája, ehhez akarja megtalálni a veknit.
- Nézd, minden információ, ami a birtokodban van, fontos a számomra. Nem tudom, mennyit tudsz kinyerni. Van egy dátumom, amikor a szüleimet utoljára láttam, amikor aurorok rontottak be a házba, és elvitték őket. És tudom, hogy te be tudsz menni oda, ahova én nem, és ismersz olyanokat, akiket én csak távolról. - magyarázza tovább a dolgokat, majd amint kijött a kaja, belevág a palacsintájába, és mielőtt még beleharapna a reggelijébe, ismét felnéz a fiúra.
-Tisztességes üzletet ajánlok, semmit sem kérek ingyen. - és van ebben a tekintetben valami nagyon furcsa, és kissé gonosz is, ahogy a srácot figyeli, majd egyszerűen beleharap a palacsintába, majd elégedetten húzza ki magát. De az a tisztességes szó nagyon furcsán hangzik Tim szájából.
- Ha csak az adott napi és a környéken levő orvosi leleteket tudod megnézni, nekem az is jó kiindulási alap. Nem volt egy egyszerű menet.. - na igen, az, hogy valaki őrjöng, és széttép néhány dolgot, tényleg nem egy sétagalopp, és hiába volt hirtelen a rajtaütés, mégiscsak egy vérfarkas fészekbe törtek be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-19, 09:05

~Tim & Cody~

Ásít egyet. Nem azért mert Tim untatná, hanem mert hetek óta éjszakázik és az egyetemi elvárások is egészen "bedurvultak" így második évre. De még fiatal zsenge szervezet, mit neki az ilyesmi?!
Amúgy is amint össze jött egy tisztes lakásra, kénytelen kelletlen másik munka után fog nézni. Valami olyan után, ami kapcsolodik a szakmájához.
De ez most így, minden ellenére egészen üdítően hat rá. A nevét az arcával annyira nem nehéz össze kapcsolni, mert a próféta is sikeres cikket kanyarított belőle mindenféle hülyeséggel, szalagcím gyanánt a "Meg került az elveszett Martimor kölyök! Vajon újra össze áll a rettegett család?" és alatta sajnos telibe ott virított egy arckép róla. A cikk meg már említésre sem méltó. Inkább az a kérdés foglalkoztatja, honnan tudta meg, hogy hol dolgozik? Bár az összes lehetőséget össze vetve valószínűleg nem volt nehéz dolga... Csak a szülei ne akarják megtalálni mert akkor a Varjú földig ég...
Marhagyorsan el kell tűnne onnan, ez csak ezt erősíti meg benne.
Tim sármjában van valami valóban megnyerő és bizalmat ébresztő, de túl sok hasonló alakot szolgál ki, sem, hogy már engedjen ennek a puszta benyomásnak. Legalábbis nem annyit.
- Szóval azok érdekelnének akik nem követik a hagyományt. - ha jól értem. Vegig pörgetem fejben is meg hangosan is a vezeték neveket köztük említem azt is, akikre tulajdonképpen kíváncsi.
- Róluk lenne szó igaz? - és közben kattogok, lehet bele kérdezek olyasmibe amibe nem kellene, de maximum lepasszolja, hiszen megteheti.
Igyekszem össze kapcsolni, hogy a családfa kutatás és az hogy meg akarja találni a szüleit hogyan kapcsolódhat össze.. De egyenlőre lógva hagyom a kérdést... Vagyis.. Inkább át fogalmazom.
- Akkor ha jól értem a szüleid eltűntek és a családokkal való esetleges kapcsolódás, hozzájuk vezethet? - voltaképp Nox is így derült ki, hogy rokonom... Én is a családfában kerestem a válaszokat, bár én másra. Azokra azóta sem találtam rá igazán... De nem sikerülhet minden.
Ezt követően pedig felhívom a figyelmét még egy apróságra.
- Gyógyítóként lehet nem férek hozzá olyan iratokhoz, ami számodra hasznos lehet. Bár a születési.. Vagy halálozási papírok talán épp azok amik kellhetnek.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-18, 15:05

Pedig csak ezt akarta visszasúgni a maga kis gonosz stílusával, semmi egyebet nem akart. De tény, ezek szerint Codynak még reggel van, Tim, ahogy sikerült megtalálnia a srácot, és megérezte a hely illatát, azonnal felpörgött, és felébredt. Érzékei kiélesedtek a reggeli puszta gondolatára is, és amint belépnek, az orrát megcsapja az illat, és amint leülnek, már inhalál is a kávéja felett, onnan figyeli a másikat. Nem az a veszélyes fajta, de tény, hogy kifejezetten furcsa lehet Codynak, hogy reggel ott várta a kukák között, fekete ruha van rajta, információkat akar, és tudja, hogy a Martimorok ivadéka. Igen, nem a legjobb ajánlólevél, és teljes joggal érzi azt, hogy nem bízhat meg a fiúban. De ennek ellenére Tim sármjában van valami, ami mégis megnyugtathatja a fiút, mintha nem is lenne olyan veszélyes. És tény, ahogy a reggeli kávéját szürcsöli, nem az jut az eszébe senkinek, hogy most harapta át valaki torkát tomboló vadállat képében. Pedig.. akár ezt is tehette volna..
- A kettő gyakorta kéz a kézben jár, de jogos kérdés. - mosolyodik el kissé, de csak egy pillanatra, mintha megdicsérné a fiút, hogy jó volt a kérdése, illetve lám csak máris felébredt. Belekortyol a kávéba, és elgondolkozik.
- Van pár dinasztia, aki érdekelne. A gyerekeik közül van, aki követi a szülei örökségét. De nem mindenki. - reméli, ezzel sikerült szűkíteni a kört, de nem akar egyből rátérni a konkrétumokra,és csak egy bizonyos családról faggatni a fiút. A következő kérdésre azonban kifejezetten elgondolkozik, miközben felébred benne valamiféle ellenszenv is. Nem akar válaszolni, azt érzi, hogy a fiúnak ehhez semmi köze. De a kis számító énje is felbukkan, aki szívesen bedobná a "sajnálj meg" kártyát, főleg, mert annyiban hasonlít Codyhoz, hogy árvaházban nőtt fel, szülei meg vagy az Azkabanban, vagy még rosszabb helyeken vannak, miután a sintérek bevitték őket. Ahogy forog az agya, végül a lehető legegyszerűbb és legőszintébb választ húzza elő, ami ettől függetlenül talán a leghatásosabb is.
- Ezt akarom én is kideríteni. És meg akarom találni a családomat. - elszántság csillan a szemeiben, majd a pincérnő kihozza, amit a srácok kértek, mint egy végszóra tulajdonképpen, Tim kissé hátrébb is dől, halkan megköszöni, majd villát ragad.
- Jó étvágyat! Lássunk neki! - felméri a tányér tartalmát, majd a villával belevág a felcsapat, vastag tésztájú palacsintába, amiből kifröccsen az eperdzsem, mint a vér..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés 2018-08-17, 01:24

~Tim & Cody~


Amikor Tim közelebb hajol pillanatra, talán a fáradság miatt, azt gondolom, másról ejt majd szót, de nem. A visszaszúrásra csak egy erőtlen de őszinte "ehehe" érkezik. Megjegyezhetném, de a pillanat elúszik.. mindenesetre igen nehéz lenne két asztalt átérve bizalmasan beszélni... És hogy megfelel-e az ízlésemnek azt végképp lógva hagyom...
Asztalhoz ülünk.
És terítékre kerül mit is szeretne. Elgondolkodva nézek rá. Az első mondataira biccentek egy rövidet, magamhoz veszem én is a kávémat és minden zavar nélkül, látszólag véletlenül, a fél cukortartót bele borítva kavargatni is kezdem. Valami miatt, magam sem tudom, de különös érzés fog el. Amolyan... "legyek óvatos" érzet. Hogy pontosan mi váltja ezt ki belőlem, magam sem tudnám megmondani.
- Mármint azokat, akik aurorok és a gyermekük is auror pályát választott, vagy azok is bele tartoznak az érdekeltségi körbe, akiknek simán aurorok a szüleik? - a kérdés lehet hogy banálisan hangzik, voltaképp fontos tényező. Az más kérdés, hogy lényegében egyaránt ismerem az összes lehetőséget. Minden álszentség nélkül, a Roxfort egyik legtehetségesebb gyógyítójaként vagyok számon tartva, így nem mindig Shanna-ékat kaptam. Bár megjegyzem minden ilyen alkalommal alaposan leizzadtam, többnyire mert ezen alkalmakkor én is átokpárbajok központjába kerülhetek igen könnyedén. Lényegesen másabb mind egy kórházban rohangálni fel alá és istápolni, ellátni, gyógyítani az osztályokra érkezőket... És másabb mint Jakékkel misztikummágiás vagy egyéb ügyek után mászkálni és össze kaparni őket, olyan ártalmakból, amikről hírből nem hallottam!
Szóval, igen, volt szerencsém ezekhez a családokhoz.
- Mire vagy kíváncsi velük kapcsolatban? Hogy kapcsolódnak-e a te családfádhoz? - kellemetlen, de eddig kérdésre kérdéssel válaszoltam. Ez csupán annyit tesz, hogy szeretnék konkrétabb kérdéseket kapni. Nem akarok olyasmit kifecsegni, ami nem ide tartozik, de mást megkárosíthat. Elvégre fingom nincs mi a célja a srácnak a családfa kutatással... Persze nem mintha nem tudna bármit össze kamuzni.. de... az már más kérdés.
Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Hajnali jelenés

Vissza az elejére Go down

Hajnali jelenés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-