Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40436 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Tim Roberts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Tim Roberts
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 17

TémanyitásTárgy: Tim Roberts 2018-08-10, 20:39


Tim Roberts
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Userinfo: Jacob Troops

Teljes név: Timothy Prince Roberts
Születési hely és dátum: Edinburgh, 1984.10.06.
Csoport: Mardekár
Patrónus: Ocelot
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Diák (ötödik)
Képesség: Született vérfarkas (kiskapu)
Mágikus adottság: (Hangmágus)
Familiáris: (Vadászgörény)
Kiemelkedő tudás: Legendás Lények Gondozása - Kiemelkedő, Rúnaismeret - Kiemelkedő (vagy Született Tehetség)
Kihez tartozol: Sasha McCaine

Jellem: Ha egy szóval kellene összefoglalni, akkor talán hűség. És, hogy ez mit is jelent pontosan? Tudja, honnan jött és hova tart, mik az indíttatásai és a céljai. Fűti a bosszúvágy és a tudásszomj, hogy kiderítse, mi is történt a családjával, és mi köze mindennek a McCaine családhoz. Határozott, a kiállása magáért beszél. Nagyon pimasz tud lenni, ha úgy alakul, és kifejezetten megosztó személyiség. Nem tehetsz róla, de viszonyulnod kell hozzá. Törvényes gonosz. Szívesen üzletel,akár az ördög, tiszta üzleteket folytat, akkor is, ha ez számodra mocskosnak tűnik. Persze még kicsi, és éppen ezért befolyásolható - legalábbis annak tűnik. A világot úgy látja, ahogy elé tárult, és ez nem a napfényes oldal.
Nem kifejezetten harsány, társasági lény, de valahogy mindig oda kerül, ezért van benne valamiféle modorosság és játszott kedvesség. De alatta nincs igazi kedvesség. Inkább tudni akar, egyfajta magányos farkas, aki kutat, hogy hatalmat és információkat kapjon. De hűsége és lojalitása az élet minden területén megjelenik, legyen az ember, állat, identitás, eszme, tanár, család.


Kinézet, megjelenés: Karizma, karizma és karizma. A legidegesítőbb de ugyanakkor a legerősebb tulajdonsága. Egyszerre átok és áldás. Amikor belép a szobába, minden szem rászegeződik, és mindenki reagál rá valahogyan. Van benne valami különleges sárm, ami szembeötlik. Vagy idegesít, vagy elbájol. Főleg azért, mert egyébként semmi átlagos nincs rajta. Egy laza tini srác, aki szívesen vesz fel pólót és szakadtas farmert, a csuklóján bőr és gyöngy karkötőket, de az biztos, hogy a sötétebb színek az ő világa. Tornacipő, hosszú ujjú póló vagy éppen kapucnis pulcsi, mindegy, de megy a sötét lelkéhez, meg a sötét hajához. Mély, sötétbarna szemek, dús, rövidre nyírt, barna haj, és dús szemöldök. Karakteres arca van, amit egyből megjegyzel, és a karakteressége nem nyereséget tükröz, hanem egyfajta kisfiús bájt.
Gesztusaiban van néha valami vadállatias, vagy egyszerűen csak vad, a szemei is néha idegesen, gyilkosan villannak meg, de ezt igyekszik a lehető legjobban elrejteni. Nem aranyvérű, de a mozdulatai egészen úriasak tudnak lenni adott esetben.  

[You must be registered and logged in to see this image.]
Előtörténet: Skócia szép, a főváros pedig zajos és nyüzsgő. Főleg a sötétebb negyedben, ahol mindenki el akar bújni a napfény elől, és csak olyan dolgot tesz, amik szintén jobb, ha nem kerülnek napvilágra. A főváros varázsló negyedében látta meg a napvilágot, egyke gyermekként, egy félig vidéki helyen. Pár lépésre ott volt az erdő, ahogy ez a kertvárosi részekhez illő.
Előbb tanult meg rajzolni, mint járni. De nem képeket festett, hanem egyenes vonalakat, és szabályos szerkesztésű ábrákat. Rúnákat. A család, amibe beleszületett, minden lehetőt megtett, hogy elbújjon a világ elől. Tim első rajzai éppen ezért azok a rúnák voltak, amik körbevették a családi házban. Első játékai is bűvöltek voltak. Vagy eltűntek, vagy leskelődni lehetett rajtuk keresztül, ki a világra.
S hogy milyen egy alvilági családban felnőni? Bandázás a többi sráccal, az éjszaka végtelen szeretete, és a felelősség hamari megtapasztalása. Ezek jellemzik ezt az időszakot. Szerencsére nem kellett sokszor költözködniük, így volt egy nyugodt, békés pont, ahova vissza tudtak húzódni. De Tim így is sokat látott a világból. Sok ember fordult meg náluk odahaza, a háznak mindig voltak olyan részei, ahova nem lehetett bemennie. Ezt persze nem tartotta be.
Az első nagy verése 8 éves korában volt, amikor apja rajtakapta, hogy a dolgozószobában nyitja ki a zárt fiókot. És a verést nem azért kapta, amit tett. Azért, mert lebukott. Az volt élete egyik első nagyon erős leckéje, amit azóta sem felejtett el. A jó munkához idő kell és precizitás, és akkor tökéletes, ha senki nem vesz észre belőle semmit. Titokban be és titokban ki. A kézügyességének és képességének hála az apja elkezdte magával hordani. Ő lett a kis besurranó, ha arra volt szükség.
Szépen zajlott az élet, a maga sötét medrében, egészen addig a végzetes napig, amíg egyik nap végzetes dolog történt. Aurorok ütöttek rajta a házukon, és Tim hiába kiabált, és küszködött, egy valami vésődött az agyába, egy név. McCaine. Őt elhurcolták, bedugták egy intézetbe, a szüleit pedig az Azkabanba. Mindkettőt. Vitának helye nem volt. Azt korábban is tudta, hogy vannak sötét üzelmeik, és azzal is tisztában volt, hogy milyen életet éltek. Mármint, tudta,hogy azon kis százalékhoz tartoztak, akik inkább a törvény ellen vannak, mint mellette.
[You must be registered and logged in to see this image.]
A testvériség és egyéb titkos szervezetek mindig is közelebb álltak hozzá, ahogy a mágia sötétebb oldala, és a megélhetés egyszerűbb vége.
Persze ennek ahhoz is köze volt, hogy a falka, amiben nevelkedett, kicsit más életstílust diktált neki, mint az átlagembereknek. Sokat gondolkozott később, hogy ez volt-e az oka annak, hogy elkapták és elvitték a szüleit, és az egész családot.
12 évesen megkapta a levelet a Roxfortba, ami megváltás volt számára. A nagyszülei, vagy egyéb rokonai nem vették magukhoz, nem is tudott róluk semmit, egy kissé a semmiben lógott, így az intézetből való kijutás tökéletes módja volt az iskola. A Teszlek Süveg automatikusan osztotta be a Mardekárba, kérdés nélkül.
Ahogy átnézte az évfolyamtársai és egyéb iskolatársai nevét, valami megütötte a szemét. Egy név. Egy név, ami bevésődött az agyába: McCaine. A tanulmányai előrehaladtával igyekezett minél jobb viszonyt ápolni velük, nem azért, hogy megölje őket, ez a fajta gyilkos indulat sosem jellemezte. Inkább csak információkat akar. Az elmúlt évek során próbált levelet küldeni a szüleinek, egyszer kapott egy baglyot az anyjától, de azóta semmi. Mintha a szülei eltűntek volna. A srácnak fogalma sincs, mi történt, vagy miért tartóztatták le a szüleit, kicsi volt ahhoz, hogy ezt felfogja vagy átlássa, feldolgozza. De ahogy egyre nagyobb lesz, talán egyre többet tud meg. Vagy akkor, ha sikerül bejutnia a McCaine rezidenciára. A Minisztérium esélytelen, ezt ő is tudja, meg ott egyből kiszúrnák, mert nem az a bejegyzett fajta. Meg a sármja miatt mindenhol kiszúrják, így nehezen titkolja magát, meg kilétét is. De őrjöngésre eddig kevésszer került sor. Szerencsére.
[You must be registered and logged in to see this image.]

És, hogy mit hoz a jövő? Reményei szerint válaszokat a kérdésekre, amiket folyamatosan tesz fel, esetleg valami pozitívumot. Mert jelenlegi jelleme egy eléggé cinikus valakit takar, aki néha már-már túl óvatos a világgal. De még csak kamasz, még a lázadó korszakát éli, ebből bármi lehet, és reméli, hogy lesz is. De az ideái és az eszméi iránti hűség, és a falka, családja iránti hűség miatt a bosszúvágy újra meg újra fellángol benne, és életben tartja, hogy tudja, merre kell mennie.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Calista.Merrickleadva
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Tim Roberts 2018-08-11, 07:34


Elfogadva!
Üdvözlünk az oldalon!

Nos, elsősorban nagyon örülök annak, hogy a meghirdetett karakter gazdára lelt Smile
Másodsorban pedig igazán pofás kis srácot dobtál össze számomra, mindent megtartva benne, amit kértem, de közben a magad ízlését is hozzáadtad és a végeredmény... Áh, fenomenális lett Smile
Alapból olyasvalakinek terveztem Timet, aki fiatal kora ellenére már tisztában van a sötét oldal működésével, de te még az én képzeletemet is felülszárnyaltad és valami fantasztikusat alkottál belőle, ezt köszönöm Smile
Azzal mondjuk megleptél, hogy vérfarkas lett a gyerekből, de én ezt nem bánom, kis extra ízt ad a dolgok számára.
Nem is tartoztatlak hát tovább, menj és foglalózz, ha még nem tetted, mi pedig nemsokára megdobunk a jogaiddal Smile

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Tim Roberts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterek részlege :: Mardekár-