Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Éjszakai kiruccanás...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kiruccanás... 2018-10-07, 21:20


Miénk az éjszaka!

Mi baj lehetne?
Ahogy haladunk az utcákon én is érzékelem, hogy egyre kietlenebb, mondjuk úgy kevésbé jó hírű környékre tévedünk. A levegő is kezd hűlni, és hát ha a Roxfortban lennénk elmormolhatnák egy hőtartó bűbájt a vékony kis kabátjainkra, de nyár van, és ez London. Nekünk meg még két évet várni kell, hogy csak úgy szabadon varázsolhassunk.
Természetesen én is észreveszem a csövit, és a bűzfelhőt. Ahogy Pippa növekvő aggodalmát is. Talán itt lenne az ideje tényleg haza menni.
- Nyugi. Ez csak egy csövi volt. A csövik többnyire büdik, de ártalmatlanok. Másféléktől kell tartani errefelé. Meg a gettókban is. - vonom meg közömbösen a vállam a csövire. Megállok, és körbenézek, hogy merre is vagyunk. Azt hiszem tudom hol. Az egyik téglafalon lévő graffitin elidőzik a tekintetem, és látványosan szűkül össze a szemhéjam. Mintha a falfirka valami nagyon rosszat jelentene. Végül elfordulok tőle, és Pippára nézek.
- Azt hiszem tudom hol vagyunk. Thony lakása közelebb van, gyalog úgy 20 perc. 15 ha sietünk. Ti messzebb laktok. Ha átvágunk balra a gyárnegyeden, kb 10 perces úttal, akkor elérünk egy metrót, ami egész közel rak le hozzátok. Szóval Thony, vagy ti? Jobb lenne innen gyorsan tovább állni. - mondom sürgetőleg. Nem épp a legjobb helyen kötöttünk ki. Persze az én hibám, tudhatnám már, hogy London mely részeit tanácsos elkerülnöm. Jobban is figyelhettem volna.
- Milyen igaz! Kár, hogy erre már nincs lehetőségetek. Tudok valakit, aki fizetne, hogy személyesen bökjön meg Karvaly...
Mire észbe kapunk már körül is vett minket 6 srác. Nagyjából korunkbeliek, de semmi biztató nincs bennük. Szakadt ruha, és rugós kés a kezükben. Ez határozottan nem szerepelt a terveimben ma estére. Pippa elé állok be, hogy takarjam, nem mintha ez segítene bármit is. Az arcomra valamiféle megvető undor ül ki. Közben Pippa láthatja, hogy a kezem a farzsebembe csúszik és egy trágyaránátot, meg egy kisebb Weasley-féle füstgolyót húzok ki onnan.
- Még mindig Seggfej Király ölebe vagy, vagy már szólóban is elég nagy seggfejnek érzed magad ahhoz, hogy kislányoktól lopj nyalókát?- a kérdés is elég megvető, arrogáns, és lenéző volt részemről, ami talán nem a legjobb taktika, de mindig utáltam ezt a kis khmm... nem is tudok rá megfelelően alpári kifejezést, hogy mit. De ezen nincs is mit időzni, mert a seggfej int, hogy kapjanak el, de pechükre gyorsabban vágom földhöz a kezem tartalmát egyenesen az orrunk előtt...
- Futás! -kiáltok Pippára, és már húzom is magam után a csuklójánál fogva... Remélhetőleg sikerült a bűz és füstfelhővel annyira megzavarni őket, hogy nyerjünk pár perc egérutat... Talán ha befordulnánk egy sikátorba és elbújnánk ezek lennének annyira hülyék, hogy elszaladnak mellettünk...
♫ Zene ♫ ϟ "Az ember szíve éjszakai madár." ϟ
A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pippa Mulligan
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kiruccanás... 2018-10-02, 16:17


csalingázás Ginával


Oké, lehet, hogy mégsem kellett volna nasikat becsempészni a nézőtérre, vagy hát... egyébként nem is azzal lenne a baj, sokkal inkább, hogy a fél-zacskónyi pillecukor nem teljesen alattunk kötött ki, hanem a szomszéd néni lábánál. És egy kis adag a táskájába is gurult belőle, pedig el akartam kapni a térdemmel, de csak rosszabb lett a helyzet. Még szerencse, hogy Tony nem tudja, mert fix, hogy most vele sétálnánk haza. Egyenesen haza.
Legalább a daueros néni jól járt, ingyen kaját se nagyon osztogatnak manapság.
Ami azt illeti, kedves pillantásokat sem igazán, mert ebben az utcában eléggé fura alakok jöttek előbb szembe, és az egyikük mintha méregette volna valamelyikünket, mielőtt elhaladt - és, most nem azt mondom, hogy az ember fia vitriolos mosollyal közlekedjen, mert én sem teszem - vagy, talán az esti fények néztek ki úgy az arcán, fogalmam sincs, szaga viszont határozottan volt, még azóta is érzem az orromban! Elnézve, Gina nem tűnik túl paranoiásnak, és igaza van, nekem sem ártana nem beképzelni árnyakat, de mi az, hogy meg sem kottyant neki?
- Hát... Valahol azt hallottam, hogy a labirintusban mindig balra kell menni. Mármint, tökre nem tudom, merre vagyunk, és azért ijesztő, mert az ilyen csöves emberek... Gin, te nem érezted azt a fickót? Húzott egy bűzfelhőt! Nem szeretnék semmiféle gettóban kikötni, szóval mehetnénk esetleg balra - vagy esetleg jobbra, ahh, csodálatos érvelés, képzeletben vállon veregetem magamat. Tényleg nem félek, csak na, egy kicsit kezd hűvösre fordulni az idő, inkább összébb húzom a farmerkabátomat magamon.
Olyan egyforma lett ezen a részen minden hülye kereszteződés, meg épület, nem lepne meg, ha egyszer már elmentünk volna például itt, a tűzlépcsős mellett. Ismerős, tájékozódásból sose voltam túl rossz, akárki megmondhatja, egyedül az lehet, hogy alig figyeltem az utunkra. Bár, előfordulhat, hogy ő ugyanígy tett, az biztos, hogy a sötétség egyre kevésbé fog segíteni, lassan a szemünket mereszthetjük a gyér világításban, ahol... Hát, remélem, hogy a ritkuló tömeg nem azt jelenti, amire gondolok, mert már csak néhány akad errefelé a színes kirakatos boltokból és a bizalomgerjesztő emberekből. Gin, ne nézz nyúlnak, de egy picit érdekes, ahová kikötni készülünk.
Csak mondom.


i get ready in
five minutes!

- pippa


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kiruccanás... 2018-07-18, 10:59


Miénk az éjszaka!

Mi baj lehetne?
Azt hiszem ez életem legjobb nyara. Legalábbis az elmúlt 7 évé biztosan. Apám halála óta gyűlöltem a nyarakat. Meg úgy általánosságban a tényt, semmim sem maradt, és egyedül kellett boldoguljak a nagyvilágban ahogy csak tudtam. Viszont elég egy kusza, és felkavaró éven vagyok túl, hogy úgy fogalmazzak. Az események úgy követik egymást az életemben, hogy már lassan én sem tudom követni. Címszavakban: Piton, Mercutio, barátkozások, békülések, Roxforban maradás nyárra, és szabadulás a mugli intézetektől, VMS... és még a felszínét se fejeztem ki ezzel, annak ami bennem van, vagy körülöttem kavarog... Egy új normális élet lehetősége.

Azt hiszem valahogy így jutottunk el a mai napig. Amikor is Mercutio elkért engem McGalagonytól, és Pippát a szüleitől, hogy színházba vigyen minket este. Egy klassz kis vidám komikus darabot néztünk meg. Hogy én és Pippa együtt, amikor csaknem 4 éven át úgy rivalizáltunk egymással, mintha két ragadozómadár lennénk egy zsákmányra? Nos, igen. Ez egy érdekes történet. Egyszer talán elmesélem, hogy is volt. A lényeg, hogy vele is sikerült végül is kibékülni év vége felé. De vissza a jelenbe. Azt hiszem kicsit elkalandoztam.

Szóval a darab után Mercutio még körbe is vezetett minket a színházban! Mármint tudod, ott, ahova csak a színészek, meg dolgozok mehetnek. Öltözők, próbatermek... Aztán csak úgy sétáltunk a színház utcájában... és hát te is tudod, hogy van az... ilyenkor támadnak a veszélyesen jó ötletek. Pippának meg nekem volt is ötletünk! Nekünk ne lenne!? Ne viccelj...
Szóval meggyőztük Mercutiot, hogy Pippáéknál szeretnénk aludni, minden rendben lesz, egyenesen oda megyünk. Még nincs is annyira késő. Na, de hát tudjuk milyenek az egyenes utak, nemde?
- Szóval, most merre? Jobbra, vagy balra szeretnél sétálni? - kérdezem vidoran a következő útkereszteződésben. Mert hát azt mondtuk, Pippáékhoz megyünk, de azt nem, hogy meddig fog tartani az az út, és közbe merre visz el... És annyi kalandos látnivaló van London utcáin, így estefelé. Minek is sietni bárhová?
♫ Zene ♫ ϟ "Az ember szíve éjszakai madár." ϟ
A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Éjszakai kiruccanás... 2018-07-18, 10:57


Miénk az éjszaka!

Mi baj lehetne?
Very Happy  bounce  tancikal
♫ Zene ♫ ϟ "Az ember szíve éjszakai madár." ϟ
A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Éjszakai kiruccanás...

Vissza az elejére Go down

Éjszakai kiruccanás...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-