Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 13:55
Megan Smith

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 13:20
Tim Roberts
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Megan Smith
 
Christopher Graves
 
Adam Jericho
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39886 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 414

TémanyitásTárgy: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-22, 07:28

First topic message reminder :


Tükörországban, avagy a férfi a függöny mögött

[You must be registered and logged in to see this image.]
A Roxfort Expressz-nek vannak rendhagyó indulási időpontjai is, amióta bevezették az egyetemi szekciót. A felnőttektől már nem várható el, hogy csak szeptember elsején, vagy június harmincadikán közelkedjenek az iskola és az otthonuk vagy éppen London között ingázva. Egy fülledt nyári éjszakához érkezett történetünk, amikor is a 9 és ¾-ik vágányról 23 óra 59 perckor indul járat. Hogy maroknyi hőseink miért éppen ezt az időpontot választották? Mindenkinek meglehet rá az oka, így jött ki a lépés a programjukat illetően. Ráadásul az időpont extrém volta miatt nem is tömött a vonat, minden fülkében van legalább egy szabad hely, na és persze megvan az az egzotikus hangulata a dolognak, hogy éjszaka, sötétben vonatozik az ember. Még Nox is kiér a peronra, megtalálja a helyét. Ugyan ő nem roxfortos diák, ám már többször is járt az iskolában, s most is megvan rá az oka, hogy mit keressen a vonaton, amely időben el is indul. Kalauz ezúttal nincsen, sem pedig büfés boszorkány, ám egymással beszélgethetnek, amíg ki-ki megtalálja a helyét. A szünidő már régen tombol, nyár közepét írunk, Gina otthona a Roxfort maradt, hiszen az iskola az egyetemisták miatt nyárra sem zár be, maradhatott is a saját hálókörletében a Griffendél toronyban. A legtöbben már ismerik egymást minimum arcról, de aki még nem, hát itt az alkalom, hogy most ez változzon. A vonat halkan zakatolva süvít bele az éjszakába, egyenlőre minden üzemszerűen működik.

//Határidő: június 28 csütörtök, éjfél//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 348

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-11, 15:46


Tükörország & Gina
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem igazán meglepő, hogy senkitől nem kapok választ a kérdésemre. Már megszoktam, hogy levegőnek néznek. Amikor azonban Potter azt mondja maradjunk a fülkében, épp feleselni készülnék, hogy én aztán tutira nem maradok bezárva egy szűk száguldó haláldobozban, főleg mert klausztrofóbiám van, még a gondolatát sem bírom elviselni a bezárt helyeknek, amikor is beüt a krach. Lesiklunk a sínről, és minden átmegy valami különös, gyors szürreálisba. A talaj eltűnik a lábam alól, és én pofára esek, mint egy darab zsírosdeszka, jó sok lilahagymával! Csak ezúttal a kezem lesz tutira lila az ütközéstől! És még így is szerencsés vagyok, hogy amit a járás után elsőként megtanultam az az esés volt. Ez olyannyira ösztönné vált, hogy a kezemmel tudat alatt reflexszerűen tompítottam. De még is rohadt nagyot nyekkentem.
Néhány perc elteltével, a karomba hasító fájdalomtól, könnyes szemmel, egy cifra olasz káromkodást kiadva magamból tápászkodom fel. Igyekszem realizálni a történteket. Hogy aztán a kifacsarodott holttesteket és sérülteket látva régi elfojtott emlékképek törjenek rám teljes súllyal. Az apám összezúzott holttestét látom magam előtt a sziklafalon. Pont így nézett ki. Amikor... amikor... megölték. Eddig is éreztem, hogy nem stimmel a saját történetem sem... de... de ez az egész úgy vág belém, mintha  valaki egy éles kést vágott volna a koponyámba. Összerogyok, és elrókázom magam. Kell néhány perc, mire ismét összeszedem magam. Mire a testemet rázó önkéntelen remegés alább hagy. Mire realizálom, hogy ez most nem az a helyzet, ahol összeomolhatok. A hányásomat nézve lassan felállok, és körbe pillantok. Látom, ahogy a Shanna nevű lány egy holttestet néz, ahogy a szőke másik lány egy sérült feje alá rak újságpapírt. Gyorsan úrrá kell lennünk ezen a rémálmon, ha túl akarjuk élni! Határozott léptekkel indulok meg feléjük, közben beszélni kezdek, hangosan, tisztán. Már semmi nem számít, a fájdalom sem. Csak a túlélés. Mintha nem is én volnék, mintha valami mélyről jövő életösztön szólna a többiekhez...
- Össze kell terelnünk az összes túlélőt egy helyre. Ott az a kis tiszta rész jó lesz! A súlyos sérülteket vigyétek a jobb oldalra, a könnyű sérültek, és akik még mozogni tudnak a bal oldalon csoportosuljanak! Először a súlyos sérülteket kell stabilizálni, majd a könnyebb sérüléseket ellátni! Mindenki aki képes egyedül mozogni segítsen annak, aki nem! Aztán a roncsokat kell átnézni, minden használható után! Ez egy kib*szott szurdokvölgy! Hajnalban rohadt hideg lesz! Ne tévesszen meg az évszak senkit! Tüzet kell gyújtanunk! Azok az újságok pont jók lesznek rá! A hipotermia és a dehidratáció a két legveszedelmesebb gyilkos, amikkel valaha is találkozhattok, és most mindkettő les ránk! Valamint jeleznünk kell a mentőcsapatoknak a helyzetünk! A legnagyobb baj, hogy napfelkelte előtt nem számíthatunk segítségre! Addig ki kell tartanunk, és életben tartani akit lehet! Most ezek a legfontosabbak! Munkára!- nem tudom honnan van bennem annyi erő, hogy parancsokat osztogassak. Csak azt tudom, hogy vagy úrrá leszünk a káoszon, vagy meghalunk. Én NEM halhatok meg! MÉG NEM.
- Odalépek Potterhez, aki láthatólag nincs túl jól. Na persze senki sincs jól, de neki segítségre van szüksége. Az oldalára teszem a kezem, és a gyógyító képességemmel megpróbálom meggyógyítani. Ha sikerül elküldöm, hogy segítsen a többi sérültnek, ha nem akkor intek a Shanna nevű lánynak, hogy segítse a sérültek számára kijelölt helyre. Én is a többi sérült felé veszem az irányt. Ekkor megpillantok valami fényeset. Lehajolok érte, és felveszem néhány törmelék darab alól félig kilógó Cody szarvasbogaras gyógyszeres szütyőjét. Mi tagadás a fiúnak jobban örültem volna. A nyakamba akasztom a bőrtáskát, és tovább lépek. Ha Cody egyszer előkerül, majd visszaadom neki. Addig nekem kell használnom belőle mindent, amit lehet. Valamint ha előkerülne végre, akkor lenne valaki aki ért a szakszerű gyógyításhoz is! Kellene! Átadnám neki az irányítást ezen a téren.
-Ha a Jake nevű srác előkerül az ő vállán is megkísérlek egy gyógyítást. Most minden fiúra szükség van, jobban mint bármikor! Igyekszem folyamatosan a sérültekre koncentrálni, és egy helyre gyűjteni, ellátni  őket. A súlyosabbakat a képességemmel, a kevésbé azokat Incorcerandus bűbájjal, Cody táskájában talált fertőtlenítővel, és kötszerrel manuálisan, ahogy a legjobb tudásom szerint sikerül. A súlyosabb eseteknek fájdalomcsillapító is jut a szütyőből, de csak módjával. Ki kell tartania, amíg jön a felmentő sereg! Bár rajtam már az is sokat segítene, ha Cody megjönne végre!

//Akkor csatlakozom az előttem lévőkhöz:

Természetes gyógyitó képesség:
 

(Bűbájtan:13 pont + Varázserő: 35 pont):
Incorcerandus – Sérültek ellátása:
Nagyobb sérülést szenvedett ember sebeinek ellátására, kötözésére alkalmas bűbáj. A vérzéseket is elállítja, de utána kötözni kell a sebet, amit a bűbáj „megtesz” helyettünk.

A gyógyszeres szütyőben lévő dolgok alkalmazásához:
Bájitaltan: 30 pont + Gyógynövénytan: 30 pont + intelligencia: 35 pont. //


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1483

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-11, 10:54


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tükörország & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Osztogatom mindeninek az újságot, aki kér természetesen. Még meg is lepődöm, hogy mindenki milyen lelkes, hiszen a Hírverő nem szokott kelendő lenni és én nem is hoztam magammal túlzottan nagy példányszámban. Utolsóként még Peter is kap egyet, mielőtt a vonat kezdene igen furcsán viselkedni, mintha minimum vihar lenne odakint, ezért is kapaszkodom meg, csak akkor moccanok amikor Harry kérdez.
- Talán jobb lenne védett helyen maradni... - szólok a Griffenséles után, de elég nagy a zaj a folyamatos gyorsulás miatt, így végül behúzom az ajtót magam mögött és Harry után indulok. Talán a folyosó még biztonságosabb is, mint a fülében, ahol igen nagy az ablak és akár még ki is lehet repülni rajta... Talán csak pár lépést sikerül tenni Harry után, amikor megtörténik a baj, egyértelműen zuhanni kezdünk. Nem sikítok, pedig minden bizonnyal ösztönös reakció lenne, csak kapaszkodni próbálok, amíg meg nem történik a becsapódás. Úgy festhetek, mint a nagy csaták után a tündék, hiszen körülöttem hangos nyögések, zilált néhol kifacsarodott testek, de nekem még a hajam is szinte ugyanúgy áll, mint előtte és csak az arcomon lévő kis karcolás árulkodik róla, hogy valami történt. Így sietősen Harry után indulok, aki pár lépéssel előttem esett egy elég nagyot és igyekszem felsegíteni.
- Jól vagy? Ez... valami szörnyű. - elszorul a szívem is, ahogyan körbepillantok, amíg meg nem hallom Shanna kiáltását nem messze, hiszen nem távolodtam el nagyon még a kabintól. Úgy kiabál mintha legalábbis lenne segítség... pedig sejtelmem sincs, hogy bárki jön-e majd. Egyelőre tehát segítek Harrynek visszajutni Shannáékhoz. - Én a másik irányban nézek körül. - mondom a lánynak, hiszen arról is hallani szenvedő hangokat. Hasonlóan mint ő azért az alap gyógyításhoz értek, maximum nem kiabálok segítségért, bennem nincs ilyen auror ösztön, de akinek tudok segítek. A nehezítés esetemben az, ha netán találok olyat, aki épp haldoklik, vagy nagyon súlyos a sérülése tuti, hogy ott maradok mellette fogni a kezét a helyett, hogy tovább mennék segíteni olyannak, akinek tudok is. De hát ez tőlem nem meglepő. Még az újságokat is szorongatom fél kézzel, így legalább ha valakinek segít a feje alá tudok tenni párat. Azért igyekszem nem nagyon eltávolodni a többiektől és ha Harryt még támogatni kell, hát támogatom tovább, ha csak nem ülne le inkább összeszedni magát.

//Hasonlóképp (bűbájtan 40, varázserő 20):

Incorcerandus – Sérültek ellátása:
Nagyobb sérülést szenvedett ember sebeinek ellátására, kötözésére alkalmas bűbáj. A vérzéseket is elállítja, de utána kötözni kell a sebet, amit a bűbáj „megtesz” helyettünk. //

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 235

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-10, 20:53


Kabinban

Jake &  Gina &   Luna &   Peter &  Harry
A csapatmunka az, amikor sokan csinálják azt, amit mondok.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem vagyok benne biztos, hogy jól vagy rosszul esne, ha Jake mondjuk túlzottan védelmezően viselkedne a férfi ismerőseimmel szemben, tekintve, hogy rengeteg van és el kell fogadnia, hogy az életem része ez a pezsgés. De szerencsére nem is túlozza el, csak érezteti, hogy hozzá tartozom, amivel semmi probléma, hiszen én is ugyanezt éreztetném szerintem akármelyik lánnyal, aki bekerülne a képbe. Nem szoktunk tényleg nagyon nyilvánosan romantikázni, Jake amúgy sem egy kimondottan nyílt személyiség, és bennem is bennem van, hogy a nyilvánosság számára elsősorban legyünk megbízható Auror-páros, és csak sokadsorban jöjjenek rá, hogy amúgy ténylegesen egy párt is alkotunk.
Többen szétszélednek, mindenkinek biccentek afféle "vettem és vigyázz magadra" tekintettel, aztán lehúzom az ablakot és Jake válaszára kicsit elhúzom aggodalommal a számat, és ekkor...
Hirtelen történik az egész, az utolsó lökés olyan erős, hogy a vonat konkrétan leszalad a sínről és elkezdünk zuhanni és zuhanni... A rántás erőteljesen kiránt az ablakon, nem férek ki a lehúzott ablakon így fájdalmasan belémvágódik az ablak éle aztán az egész ablak bereped és darabokra hullik, én meg csak zuhanok egy sikollyal az ajkamon.
- Jake! - szalad ki a számon, miközben a testem kicsavarodik és a Telekinézis képességemet félig tudatosan, félig tudatalatt úgy formálom magam körül, hogy az éles törmelékek egy részét távol tartsam és a zuhanásomat is tompítsam, de a gyakorlás nem mindig elég. Így is a sötétségben a vagonból kirepülve térek magamhoz egy pillanatnyi lefagyott ijedtség után a kezem elkezdi kutatni a testemen a sebeket, a fájó pontokat, és próbálom a testemet felhúzni egy ülő pózba, ameddig biztosítom a sérüléseimet. A fejem zsong, a testem fáj, és csak arra tudok gondolni, hogy vajon a többiek hogyan is vannak, pedig éppenséggel én is eléggé ramatyul vagyok. Előveszem a pálcámat és megpróbálok alapvető bűbájokkal - Incorcerandus - gyógyítani, de nem ez az erősségem, nem véletlenül helyeznek ki mostanában gyógyítókat, de Cody fogalmam sincsen, hogy hol van.
- Itt vagyok! - szólok hangosan, bár azért annyira messze nem repültem, de a látási viszonyok azért nem a legjobbak. - Mindenki... mindenki meg van? - húzom fel magamat, ha már a vérzéseimet legalább elállítottam, talpra kell állnom, meg kell néznem mi történt, hol vagyunk, mihez kezdjünk. Az egész helyzet abszurd, én nem láttam, hogy mi sodort ki bennünket, de nem futott ki magától  a vonat, ez a lökésektől egyértelmű. Nem csak én jártam rosszul, hallom a többi diák jajongását és ahogy előkerül Jake és megtudom ő legalább jól van-e, azonnal elkezdek vele sántíkálni az emberek között, ellenőrizni, hogy kin lehet segíteni, vagy... ki nem élte túl. Mindenkinél, aki könnyen gyógyítható felkiáltok, hogy "Elsősegélyhez értőt kérek!", aki pedig rosszul néz ki felkiáltok, hogy "Gyógyítót kérek!" - nem mintha sokan ugorhatnának a szavamra, de Cody talán meghallja -, aki pedig halott... nos... az elsőnél megtorpanok és egy hosszú pillanatig kitágult pupillákkal bámulom. Az első halott, akit életemben látok. És a diáktársam. Lehetnék én is.

// Zuhanás margójára, csak hogy látványos legyen:

Telekinézis:
Spoiler:
 

És a tényleges cselekedet (Bűbájtan 30 pont, Varázserő 25 pont, nem tudom mi kell. Very Happy):
Incorcerandus – Sérültek ellátása:

Nagyobb sérülést szenvedett ember sebeinek ellátására, kötözésére alkalmas bűbáj. A vérzéseket is elállítja, de utána kötözni kell a sebet, amit a bűbáj „megtesz” helyettünk. //
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 414

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-10, 19:02


Tükörországban, avagy a férfi a függöny mögött

[You must be registered and logged in to see this image.]


Jake az egyetlen, aki többet érzékel abból, mint ami a valóságban történik. Nem lát ugyan szellemeket, de azt érzi, hogy valami sötét erő keríthette hatalmába a vonatot, amely oldalról akkorát kap, hogy leugrik a sínről, és egyenesen beleszáguld a semmibe. Sötéten kavargó karmok tépázzák a zuhanó vagonokat, legalábbis Jake most így érzi. Mintha.. egyenesen a lelkükre pályázna valaki, vagy valami, azt próbálgatva, hogy vajon mennyit bírnak ki az egészből. Jake azonban nem nagyon ér rá lamentálni, mert mindössze pár másodperc az egész, ahogyan a vörös szerelvények még megpördülnek a levegőben, mielőtt darabokra szakadva csapódnának be a talajon. Mivel szakadék felett jártak, valaki sziklára fog esni, valaki pedig az avarba, legalábbis többen kirepülnek a saját vagonjukból. Jake igen rosszul jár, még a rákészülés ellenére sem sikerül jól talajt fognia. Nem töri ugyan semmilyen csontját, és még a vagonjában is marad, de a becsapódástól úgy kiugrik a válla, hogy úgy fest, mint egy összecsomagolt fogas.
A nem sokkal mellette nézelődő Shanna a bizonyíték arra, hogy ez a kabin nagyon rosszul járt. Shanna átesik a félig kihúzott ajtón, egyenesen az üveglapon keresztül, amik így szilánkos sebekkel borítják majd a testét, mázli, hogy nem ment ki a szeme. Quinn és Nox járnak most talán a legrosszabbul, ők szó szerint a sziklafalnak csapódnak, kicsavarodott testül groteszkül vérzik, csoda, ha túlélik, el is vesztik az eszméletüket, de életre lehet őket pofozni. Harry Lunával beszélgetett, a fiú figyelmét viszont így elvonhatt a lány, bár elindult Peter után, a becsapódás úgy oldalba vágta, hogy a seggén keresztül veszi a levegőt, nehéz lesz megszólalnia. Lássuk a szerencsésebb túlélőket. Gina lába alól kiszalad a talaj, és úgy pofára esik, mint a zsíroskenyér. Szerencséjére viszont mint utcagyerek tolvajnak jó az egyensúlya, azért a kezét előreteszi, így tompítja azt, hogy lefejelje a padlót, de azért fáj az alkarja cefetül. Luna az örökké álmodozó kislány fejére csak egy billegő börönd koccan rá, felkarcolva a halovány bőrt. Peterre ráesik az másik diák, akinek éppen valamilyen fémrepesz hatol át a derekán, viszont a rázuhanó test tompít minden becsapódásból származó zúzódást, így nem esik baja. Cody pedig a mosdó magányában jót pisil, talán éppen ez menti meg, mint valami kapszula, kutya baja sem esik, csak tótágast áll számára a világ pár percig.
Amikor végre megáll a zuhanás, és a forgás, mindenhonnan nyögéseket hallani, talán ők maguk teszik. Hőseinken kívül vagy húsz diák lehet a vonaton, és igen, vannak halottak is. A vagonok szétzúzva, a testek nagy része kirepült, rengeteg a sebesült. A szakadék alján vannak, erdőség, és az említett sziklafallal néznek szembe. Shanna viszont aki a rúnaismeret mestere, egyértelműen érzi, hogy itt bizony a hoppanálás, vagy egyéb térmágiák nem működnek. Mintha valami alkonyzónába kerültek volna, ahonnan nem lesz könnyű kikeveredni...

Határidő: július 16, éjfél//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harry Potter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-08, 20:24

[You must be registered and logged in to see this image.]
Elszoktam a tömegtől, amióta nem vetült márrám annyi figyelem, mint ahogy tudtam, a meg nem történt múlt-jövőben történt volna - ez a gondolatmenet nagyon zavaros volt még a számomra is.
Ginára mosolyogtam, furcsának tűnt, ahogy ott ülta többiek között, akik idősebbek voltak nála, mégis kinyitotta a száját, nem is akármekkorára. Lunára figyeltem ezután, hiszen feltett egy kérdést.
- Shanaval voltunk egy rendezvényen, aztán arra gondoltam, ha már megy a vonat, elugrok a kviddicskesztyűimért. Ott felejtettem a kastélyban. - magyaráztam neki egy széles mosollyal. A bohókás lány, amióta jobban megismertem, mindig fel tudta dobni a hangulatomat.
Sok minden történt egyszerre, a vonat gyorsított és rázkódott, én pedig automatikusan előhúztam a pálcámat, majd beléptem, és becsuktam az ajtót is végre, miután láttuk a vezetőt elsietni valamerre, ami biztosan nem a vezetői fülke iránya volt.
Jake kimondta a félelmemet, én pedig vacilláltam, hogy mit is tegyek.Együtt maradni mindig biztonságosabb, de a kíváncsiságom nem hagyott nyugodni.
- Megyek én is, tartsátok csukva az ajtót, ha tudjátok. Luna, jössz? - kérdeztem automatikusan, az előbbi szavaimat főként Shannanak és Jakenek intézve, elvégre ők voltak auror szakon velem együtt,  azután kiléptem a folyosóra Peter után, és elsiettem vele a vezető irányába, továbbra is magam előtt tartva a pálcámat, amennyiben szükség lenne rá.

Tükörország

[You must be registered and logged in to see this image.]

 [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 150

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-07, 12:32

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tükörország & PeterElég mozgalmas fülkét sikerült kifognom, amit nem is bánok, tekintettel arra, hogy elég hamar elkapna az álom, ha esetleg egyedül kellene utaznom. Ráadásul, több szem többet lát, több fül többet hall, már ami a mondást illeti, így szinte biztos vagyok abban, hogy némelyik emberkéből sikerül egy kis használható információt kihúznom, ha elég alapos vagyok. És itt nem csak a nyomozásra gondolok, hanem a suliban hallható dolgokra is, melyek azért engem is érintenek. Neeem, nem Dane-al kapcsolatban, hiszen ő elég óvatos ahhoz, hogy ilyen mondvacsinált pletykák ne kerüljenek ki róla. Simán kitörné a szócső nyakát is.
- Én is kaphatok egyet? - pillantok Lunára, majd a kezében tartott Hírverőre. Hiába a közutálat az újság iránt, azért vannak benne érdekes és igaz dolgok is, melyeket leginkább csak az lát meg, aki képes valamennyire a tények mögé pillantani. A vadászok pedig még kénytelenek is, hiszen ebből élünk, nem igaz? Ha nem figyelnénk oda arra, ami mások szerint valótlanság, akkor nem látnánk meg a dolgok mibenlétét. - Szeretem olvasgatni – teszem még hozzá, ha esetleg kérdő tekinteteket kapnék másoktól, miközben igyekszem ártatlan képet vágni. Való igaz, nem hinném, hogy pont én lennék az, akit az emberek Hírverővel a kezében képzelnek el.
- Fogalmam sincs, de valami biztosan nem stimmel – csóválom meg a fejem Shanna kérdését hallva, miközben egy éles kanyar hatására kissé oldalra dőlök a székemben. Ez határozottan nem az Expressz stílusa. Legalábbis, amikor szeptemberben megyünk az iskolába, akkor nem szokott így rázkódni és gyorsulni a vonat. Felállok hát a helyemről, majd megszólalok: - Megyek és megkérdem, mi történt – Beszéd közben elhúzom az ajtót, majd szétnézek a folyosón. Természetesen én is láttam elfutni a kalauzt, úgyhogy el is indulok abba az irányba, amely felé a férfi ment. Nem tűnt túl nyugodtnak, úgyhogy valami probléma biztos akadt a vonattal. Már csak az a kérdés, hogy mi? Talán csak valamiféle ártalmatlan meghibásodás. Az ilyesmit általában nem kell túl komolyan venni, de a többiek arcát látva úgy gondoltam jobb, ha kissé körbeszaglászok...


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-04, 13:14

~Tükörország vagy Csillagkapu?~

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza nézve a társaság felé még látom kilépni és eltűnni Quinnt az első osztály felé.. Sóhajtok egyet némán, beszélnem kell vele, de majd csak miután lenyugodott. Ismerem a vérmérsékletét és jelenleg semmi értelme nem lenne utána menni vagy kérdezgetni.
És különben is, másért indultam.
Harry-vel össze botlok a mosdóból kifelé, kérdésére csak egy szórakozott vigyort engedek el. - Mindenképp az hiányozna az életemből! - magamra csukom a fülkeajtót és könnyítek magamon egy békés szusszantással. Épp hogy végzek és nem hugyozom le a lábamat, mikor is érzékelem, hogy a vonattal mintha valami nem stimmelne. Elcsomagolom magamat, kézmosás reflexből és tépném fel a fülke ajtót, hogy vissza térjek a többiekhez. Csak egy apró ablak van, de nem azzal foglalkozom. Sem a viharnak nem örülnék, hiszen simán képes vagyok pánik rohamot kapni tőle, a dementorok meg csak pont lenne az i-re. Mivel még mindig nem sikerült vissza idéznem a patrónusomat... Bár nem jut kapásból a dementor az eszembe a jelenségre, csak vissza szeretnék térni mihamarabb.
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-04, 11:58

Tömeg. Tipikusan olyan képződmény, ami mindig is távol állt a sráctól, de ahogy Griff komolyabb szerepet kapott az életében, ezek a kellemetlen dolgok is elkezdtek záporozni. Szerencsére van annyi önuralma, hogy ne borítsa ki, vagy ne frusztrálja annyira. Ettől függetlenül kifejezetten fojtogató neki ez a népsereglet. Ezért is örül meg annyira Lunának és az újságnak, mert legalább van hova menekülnie.
- Kösz Luna! - köszöni meg még egyszer, és inkább a meglepettség miatt nem válaszol, utána pedig mintha nem is lenne fontos. Meg aztán, később úgyis beszélgetnek még. Legalábbis ő így gondolja. Az újságnál hagyja, hogy Griff belenézegessen, úgy is tartja direkt, és ahogy az emberek jönnek-mennek, ő csak felnéz, Ginának is segít Cody, így nem kell felállnia hozzá.
- Jake. - biccent, bemutatkozásképpen, nem viszi túlzásba. Peter megjelenésére kissé megrezzen, de ez csak azért van, mert sikeresen leütközte Lunát. Ahogy nézi, Griff ismeri, és a kérdéséből is ez jön le, ami miatt kap egy sanda pillantást, meg egy kisebb méregetést a fiútól, mert nem tudja hirtelen hova tenni.
- 'Estét Peter, Jake vagyok, örülök, hogy ilyen későn is ilyen éles a szemed. - nincs a szavaiban agresszió, inkább valamiféle kellemes, vagy kellemetlen piszkálódás. Majd Harry is megérkezik. Nem érti, miért feszeng annyira, nem az az enyelgős típus, így esélyesen nem kellett gyertyát tartania. Max egy ölelés meg egy csók volt, aztán átsétáltak a városon, kellemes csendességben, kevés beszélgetéssel, és már fel is szálltak a vonatra. Ami egyre jobban kezd rázkódni.
- A dementorok dobálják így a vonatot, amikor megkergülnek, vagy szökevényt keresnek, nem tudom, mi lehet ez. - feleli félhangosan Shana ki nem mondott kérdésére, és csak akkor engedi el a kezét, amikor az ablakhoz megy. Csak a szemeivel követi, és reméli, hogy legrosszabb dementorokat lát meg, nem furcsa, túlvilági lényeket. Egyébiránt inkább a helyén marad, készenlétben, hogy tudjon cselekedni, ha a vonat kisiklana, vagy rájuk esnének a cuccok.

//Kísértetvadász: A kísértetvadászok képesek azokat a szellemeket is látni, akik már átléptek a függönyön.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1483

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-04, 11:26


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tükörország & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem firtatom tovább, hogy miért is vannak itt, hiszen Jake nem válaszol, minden bizonnyal nem nyílt információ akkor pedig nem illik kihúzni belőle minden áron. Közben a hátam mögött megérkezik egy kis vöröske is, igazi Weasley is lehetne, de ha jól tudom Ginnynek nincsen húga és azért csak tudnék róla, ha lenne.
- Nem csak kölcsön, tessék. Luna vagyok. - nyújtok oda neki egy barátságos mosollyal egy újságot, aztán Jake is megkapja a sajátját. - Apának segítek, bár kicsit korábban jöttem volna, de sétáltam egyet a városban és elment az idő, meg két vonat is közben és ez az utolsó, amit muszáj volt elérnem. - és igen, aki kicsit is ismer cseppet sem lepődik meg, hogy lekéstem két járatot is, csak mert sétálgattam a városban és elvarázsolódtam egy kicsit. Aki pedig nem, hát általában hamar rájönnek, hogy tőlem az ilyesmi cseppet sem szokatlan. Aztán persze Cody is kap egy újságot és félre is állok, amikor kisiet, ami pont tökéletes pillanat arra, hogy Peter hátulról belém jöjjön és épp csak sikerül megmaradnom a lábamon egy kisebb kibillenés után. Megkapaszkodom az ajtófélfában, szorítva a maradék példányokat a Hírverőből, ami nem hullik szét a padlón és ez kész csoda!
- Oh szervusz Harry! - fordulok az újonnan érkezett felé miután elhangzott Peter cseppet sem visszafogott kérdése, de ez már úgy fest Shanna dolga lesz, hiszen végtére is elég egyértelmű, hogy ők ketten egy pár, ahogyan az is az volt, hogy a két fiú is akik aztán szét is spriccelnek, én pedig újra Harry felé fordulok. - Mi jártban erre ilyen későn? Azt hittem örülsz, hogy Siriusszal töltheted a nyarat. - bár minden bizonnyal fontos dolga lehet és hát biztosan a barátait is meglátogatja a nyáron, legalábbis ha jól sejtem. Shanna válasza már alig jut el hozzám, hiszen épp mögöttem viharzik el a kalauz immár előkerülve és mintha...
- Egyre gyorsabban megyünk. Ha hibás a vonat nem kellene megállnia inkább? Vagy épp a fék romlott el? - morfondírozom és egyelőre igyekszem megkapaszkodni az ajtófélfában. Az akkor is hatásos volt, amikor Peter majdnem sikeresen ledöntött a lábamról. Elég szépen rázkódik a vonat.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 348

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-03, 20:54


Tükörország & Gina
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kicsit meglepetten, de annál boldogabban pislogok, amikor Cody hajol ki a szőke lány takarásából. És már segít is felpakolni a cuccaim. Ha most Gilly vagy a Sasha lennék Cody nyakába ugranék. De szerencséjére nem vagyok egyikük sem.
- Codyyy! Te is itt? Jaj de jó! Annyi mesélni valóm van! 3 vonatutat is kitenne! - lelkesedek nagy örömmel a fiúnak. Remek, legalább nem leszek egyedül a visszafelé úton. -  Szóval szerinted tényleg jó a rucim? Nem olyan... nem tudom... kislányos?- nézek rá bizonytalanul. Na igen, én és a ruhák... messziről lerí, hogy nem ez a mindennapi viseletem. Igazából Mercutio és a színház kedvéért vettem ezt fel. Aztán Cody elhagyja a fülkét, a slozi irányába, és utána a másik srác is, aki valsz Cody mellett ült eddig. Nem ismerem, és nem is hat meg a távozása. Annál jobb, majd én ülök Cody mellett az út hátra levő részében. Mármint, amikor visszatér a sloziról. Oda azért nem megyek utána. Pedig már tényleg alig bírom magamban tartani a neki szánt szóáradatom...
Szóval egy nem túl nőies mozdulattal lehuppanok a távozó srác helyére, és a továbbiakban békésen nézek ki a fejemből. Hirtelen nem is igen tudom mit kezdjek az átok szoknyával. Hogy kéne most úgy ülni, hogy ne villantsak a szemben ülő srácnak? Átok szoknya. Ki találta ezt fel?! Komolyan.
- Ööö... én is örvendek, Shanna. - eresztek meg egy bizonytalan mosolyt, az idősebb lány felé.
Úgy fest, amúgy egy elég interaktív mozgalmas fülkét sikerült kifognom, mert megjelenik egy Peter nevű srác is, majd amikor épp sikerül elbambulnom Potter is beköszön. Természetesen ezzel megint ijesztgetve engem. Mi van ezzel a sráccal? Nem tudna egyszer nem a semmiből megjelenni, és a frászt hozva a környezetre köszönni? De ez csak a másodperc töredékére ül ki az arcomra.
- Potter. Aszem' már mondtam neked, hogy ne ijesztgesd a kisebb háztársakat, mert egyszer elfogy a legendás szerencséd. - eresztek meg rá egy már-már szemtelen vigyort. Na igen, az első találkánk a fiúval is valahogy így esett a klubhelyiségben. De most inkább csak valami játékos csipkelődés van a hangomban, semmint komoly fenyegetés. Valahogy sehogy se sikerül komolyan vennünk egymást a híres Harry Potterrel. Ez van. Amúgy csak szerintem megyünk túl gyorsan, vagy más szerint is?
Aztán hirtelen a kalauz szalad el a fülkénk előtt beszélve, valami... hmm... nevezzük mágikus telefonnak... - Ugye nincs semmi komoly baj? - kérdezem erős gyanakvással a hangomban, lévén azt nem értettem miről beszél a kaller, mert már tova is tűnt. Így jobb híján a folyosó felé nézek, majd Shanna mellé állva ki az ablakon, és végül ismét a többiekre. Különben is hol van ennyi ideig Cody? Mi a fene tart neki ennyi ideig egy slozi szüneten? Lehet mégis utána kéne mennem? Vagy nem? Mi a franc van most?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 235

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-03, 20:34


Kabinban

Jake &  Gina &   Luna &   Peter &  Harry
A csapatmunka az, amikor sokan csinálják azt, amit mondok.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha én azt tudnám, hogy Harry csak úgy gondol rám, mint a csaj akit visszapaszolt Jake-nek… lenne egy-két szavam. Persze, érdekes, hogy ő a túlélő, meg megmentő, meg minden, de én képes vagyok még őt is ugyanúgy ugráltatni vagy parancsolgatni neki, mint akármelyik másik iskolatársamnak, ha úgy érzem, hogy az adott helyzetben én vagyok a kompetensebb vagy nekem van igazam. Szóval egy ilyen nem is tudom, soviniszta szöveggel kihúzná a gyufát rendesen.
Ugyan pihentetem a szemem, ami virágnyelven azt jelenti, hogy lehet, hogy még képes lennék elaludni is, még se zavar, hogy a mi fülkénkbe tömörült az élet. Mindig is szerettem, ha körbe vesznek az emberek, ráadásul majdnem mindenkit ismerek, többé - kevésbé, így ahelyett, hogy frusztrálna, inkább nagyobb nyugalommal tudok pihengetni, kikapcsolhatnak kicsit az auror ösztönök. Csak a fél szemem nyitom ki először, amikor Luna bejön a Hírverővel, aztán lassan mosoly kúszik az arcomra és kinyitom mind a két szemem.
- Szia Luna! - köszönök kedvesen, hiszen háztársak és évfolyamtársak is vagyunk, az ő kedvéért még megpróbálok nem elaludni. Főleg, hogy ahogy tellik az idő, az Express egyre furcsábban kezd el rázkódni és száguldani, lehet, hogy már nem is tudnék visszaaludni. Mivel már Jake és Cody is kért újságot, én csak kicsit belelesek, nem kérek sajátot.
- Ülj le nyugodtan, még éppen akad hely - fordulok tovább a belépő fiatal vörös lányhoz, és elkezdem kicsit pásztázni, hogy beazonosítsam, hogy kiről is van szó. Azt hiszem hallottam már róla, de beszélni nem beszéltünk, így amiket tudok, azokat is mélyen elrejtem magamban, míg igazolásra nem találnak. - Shanna Griffin, örvendek Gina. - mutatkozom be kedvesen, ugyan kezemet nem nyújtom, mert annyira most itt a vagonban nem kötnek a formalitások, és amúgy is egy kisebb gyerek csak furcsállkodva nézne rá. Biccentek Cody-nak, mikor kimegy, aztán Quinnek is, akit szintén csak hírből ismerek, szerintem beszélgetni nagyon nem beszélgettünk, és tovább fordulok a most betoppanó Peterhez. Na hát, tényleg nagy az éjszakai élet, most, hogy egyetemisták szabadon oda-vissza vonatozgatnak. Az emberek cserélődnek, ketten mennek, ketten jönnek, de még így se tudja elvonni a csapat a figyelmemet a tényről, hogy az Express már rendesen száguld és rázkódik.
- Szia Peter, rég találkoztunk, egy fogadást biztosítottunk Harryvel, de... Csak egy pillanatra hunytam le a szemem, de úgy érzem, mintha a Grimbuszon lennénk. Mi folyik itt? - kérdezem most már kihúzva magamat ültömben, igaz Jake kezét még nem engedem el, csak furcsállva nézek rá is, aztán az ablak kallantyújáért nyúlok, hogy lassan kinyissam és kinézzek, hátha csak koszos és azért látunk csak sötétséget kifelé, semmi mást. Arra elfelejtek válaszolni, hogy Jake a barátom-e, de szerintem elég egyértelmű abból, hogy mennyire közül ültünk egymáshoz és hogy fogtuk egymás kezét, vagy majd ő válaszol helyettem, ha nem.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 414

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-07-03, 17:25


Tükörországban, avagy a férfi a függöny mögött

[You must be registered and logged in to see this image.]


A sötétben masirozó vonaton mindössze alig két tucatnyi diák szunyál, vagy éppen mászkál, ismerkedik, de koránt sincs az a nagy tömeg, mint szeptember elsején, amikor a kicsikkel van teletömve minden kocsi. Többségében most felnőttekről van szó, talán csak Gina számít ilyen pöttömnek. Nicolas sétál el Shannáék fülkéje előtt, mielőtt a lány lehunyná a szemeit, még éppen odainthetnek egymásnak, s a fiú megkerüli a kukucskáló Lunát, majd továbbigyekszik a szomszéd kocsiba, nem marad ott beszélgetni. A vonat félúton lehet a Roxforthoz, amikor kiderül, hogy mégiscsak van kalauz a vonaton, mert az éppen hátrarohan a folyosón, közben pedig egy mágikus ketyerébe beszélve éppen valamelyik vasútállomást hívhatja, hogy lefordulhatnak-e arra, mert a vonattal valami meghibásodás történt, de olyan, hogy el se fognak jutni az iskoláig, sürgősen meg kell állni valahol. Cody sikeresen eljut a mosdóig, és itt kezd el vészesen gyorsítani az amúgy sem lassú Expressz, ráadásul mintha mindkét irányból oldalról valami dobálná, akár a szélvihar, holott ha kinéznek az ablakon, akkor csak a sötét égboltot látják. Vagy mégsem?

//Mindenkitől kérek egy dobást a kockadobások fórumában a hozzászólása megírása és berakása után. A dobás a következő legyen. Intelligencia + jóslástan + Legilimentor (tanult 15, született 30). Ha ez alatt dobtok akkor érdekes dolgok történnek. Ha felette, még érdekesebbek!//

Határidő: július 9, éjfél//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Quinn A. Perold
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-27, 22:27

Nekem nem Codyval vagy éppen a sulival volt gondom, hanem a világgal és azzal, hogy élnem kell, Rosa a néném felbaszott a nagybátyám csak rákontrázott. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolkodtam el azon, hogy kioffoljam ezt az egészet és aludjak inkább tovább, de megígértem Codynak, így kénytelen leszek elmenni. Baromi fáradt és lestrapált voltam, nulla életkedvvel és a türelmem... Hát az sem volt az igazi. Ma egész nap kussban voltam és szinte senkihez sem szóltam, tök egyszerűen öltöztem fel, fekete cipő, fekete farmer, fekete nadrág és fekete póló... ja meg egy fekete bőrkabi. Nem sokkal később pedig már azon kapom magamat, hogy Luna itt van és Cody meg hugyozni megy... Nem igazán csatlakozom be a beszélgetésbe, nem is figyelek és ezt nem tudom elégszer kihangsúlyozni.
És aztán ez a vörös csaj, kiirritál, nem is akarok vele egy helyen lenni, így felemelem a formás seggemet és elindulok egy másik helyre, ha bunkó vagyok, ha nem, nekem ennyi elég volt most mindenkiből, csak csendre és magányra vagyok. És nem... Most Codyra sem vagyok kíváncsi. - Én most egy kicsit elvonulok, majd visszatérek srácok. - mondom nekik bár igazából magam sem tudom, hogy hányan vagyunk, vannak ott. Elindulok hát az első kocsi felé, gondolom nem lesz ott senki és kicsit magam lehetek. Ha mégis lenne ott valaki, akkor csak csendben meghúzom magam és nem fogok senkit sem zavarni. Majd Codyval beszélek vagy valami, remélem nem fog keresni és aggódni, azért nem akarok vele összenőni, mindennek megvan az egészséges mértéke, így a kapcsolatnak is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harry Potter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 45

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-24, 09:51

[You must be registered and logged in to see this image.]
Öltöny és nyakkendő. Öltöny és nyakkendő, mert nem volt annyi eszem, mint Shannanak, hogy átöltözzek azután a rettenetesen unalmas és haszontalan rendezvény után, amire elmentünk. Amikor megkaptam a meghívót (meghívót!) tudtam, hogy neki is jutott egy, úgyhogy felvetettem, hogy mehetnénk együtt, hátha nem akarok majd minden pillanatban egy Avada Kedavrát irányítani a mellkasom közepére.
Ő tuti jobban szórakozott, mint én, habár az apja igazán kitett magáért, ami a beszélgetést illeti - életemben nem éreztem még, hogy huszonöt perc ennyire hosszú legyen, pedig a Mágiatörténet örökkévalóság minden egyes alkalommal.
Visszapasszoltam Jake-nek a lányt, és igyekeztem nem gyertyatartóként funkcionálni a maradék időben, habár a láthatatlanná tévő köpenyemet jó lett volna előkapni ennek a kivitelezésére.
A vonaton aztán nem bírtam tovább nézni a párost, akinek a sziluettje a kabinban olyan rettentően távol állt attól, amitén átélek nap mint nap, ami lehetne... ha Ginny nem lenne Ron húga. Kislisszantam a mosdóba.
Mire végeztem, már valaki igen türelmetlennek tűnt, pedig nem gondoltam, hogy sokáig foglaltam volna a "helyet" Cody elől.
- Romlott tökös derelye? - kérdeztem, inkább csak megjegyzésként, mivel ugye ebben a késői órában még a büfés boszorkány se fárad fel a vonatra. Visszamentem a kabinhoz, hogy arra legyek figyelmes, lehet, hogy másikat kell keresnem, úgy megnőtt a létszám.
- Őőő... helló. - nyögtem elmésen, csak úgy mindenkinek, ahogy végigfutott a pillantásom az összeverődött bandán, majd megállapodott Lunán és a Hírverőn egy bizalmas és barátságos mosoly keretében. Na, vele szívesen átülnék egy másik kabinba, hiába kapok néha agybajt a sületlenségektől, amikkel traktál.

Tükörország

[You must be registered and logged in to see this image.]

 [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-23, 21:58TükörországJómagam személyében rejtélyes nőalak ácsorog a vágány egyik ódon oszlopánál. Észrevétlen, ő mégis mindent lát: a közelgő estét, a szelíden füstölgő vonatot, az első, majd az utolsó (előtti) felszálló utast is figyelemmel kísérem. Csak mikor már meggyőződtem a kihalt terepről, szállok fel a már éppen induló vonatra. Földig érő, áttetsző fekete köpenyemet lágyan megragadja a szél, ahogy az első lépcsőfokra lépek. Csuklyám alól kibukik hófehér üstököm, ideje hát felszállni.
A legelső kocsiban foglalok helyet, az első osztályon (mondhatni), lehetőleg mindenfajta emberi társaságtól elszeparálva magam. Jöttöm nem publikus, s még annyira sem szabályszerű, drága unokaöcsém elméjében kutakodva tudtam csak rálelni erre az eshetőségre, mint egyenes út a Roxfortba. Noha célom nem az iskola ódon falai közt bújik meg, hanem az azt övező sűrű Rengetegben, a birtokra való bejutás szempontjából ez tűnt a legideálisabb megoldásnak. És nem utolsó sorban a legkényelmesebbnek.
Hátradőlök hát, kecsesen nyújtózkodva a vörös kárpiton élvezem az elhaló nappalt.


A hozzászólást Nox Djarum összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-06-24, 16:36-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 150

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-23, 13:24

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tükörország & Peter


Bestiamesternek készülök ugyan, de hivatalosan még mindig vadász vagyok, ami egyet jelent azzal, hogy egyszerűen képtelen vagyok úgy végigülni egy tanévet a suliban, hogy ne szervezkedjek a veszélyesebb mágikus lények ellen. Most is pont ugyanez a helyzet, néhány levélváltás egy régi kollégámmal és ismerősömmel, egy füles, miszerint egy különösen veszélyes vámpír garázdálkodik Londontól nem messze, ennek pedig az az eredménye, hogy jómagam az éjfél előtt egy perccel induló, szokatlan időpontot választó Roxfort Expresszen találom magam, teljesen felpörgött állapotban. Hát igen, rég volt már, hogy vámpírok után rohangáljak tanév alatt, és talán ez az egyetlen olyan eset, hogy úgy hagyom itt az iskolát, hogy nem rágom magam folyton azon, vajon mit fog tenni Dane. Talán kezdenék bízni abban, hogy nem okoz bajt? Lehet. Sophia mindenesetre mellette van, és ugyan még mindig nem ismertem el magamban azt, hogy ők ketten talán romantikus kapcsolatban vannak, de azt biztosra veszem, hogy a lány jelenlétében Dane nem fog hülyeséget csinálni.
- Bocsi – szólalok meg, vagyis leginkább ezt mormogom a bajszom alatt, miközben fellökök egy szőke csajszit, aki nekem talán alig ér a vállamig és a Hírverő néhány példányát szorongatja az ujjai között. Teljesen a gondolataimba merülve száguldottam végig a folyosón, amikor pedig megpillantottam Cody-t elsietni a másik irányba, úgy gondoltam, talán jó ötlet lenne néhány szót váltani vele a Londonban történtek után. Féltem a lövés után a szemébe nézni, ezért se látogattam meg a kórházban, de most talán itt az alkalom, hogy megtegyem és bocsánatot kérjek tőle. - Jól vagy? - segítem fel a lányt, ha esetleg elesett volna, majd magamban megállapítom, hogy sikerült a lehető legfurább emberi példányt kifognom a Földön. Luna Lovegood. Hallottam már róla ezt-azt, habár személyesen még nem volt alkalmam beszélgetni vele. Ismét Cody felé pillantok, aki addigre elfordult a wc-ék irányába. Oda azért talán mégse kellene követni, nem igaz? - A nevem Peter. Peter Greenwood – mutatkozom be Luna felé, majd bekukkantok a fülkébe is, végül széles mosolyra húzódik a szám, amikor megpillantok egy régi ismerőst: - Szia Shanna! Mi a helyzet? - vigyorgok immár fülig érő vigyorral, habár a körülmények, melyek között megismerkedtünk a lánnyal, nem éppen hétköznapiak. Pillantásom az ujjaira vándorol, melyek valaki máséba fonódnak, végül annak az illetőnek az arcán állapodnak meg. - Nahát, ő a barátod? - teszem fel kissé pofátlanul a kérdést, majd benn is termek a kabinban, miközben levágom magam egy szabad helyre. Csak nem fognak kitessékelni, nem igaz? Eszem ágában sincs ugyanis teljesen egyedül végigutazni a hátrelévő időt.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-22, 23:53

Tükörország vagy Csillagkapu?

A Varjú után voltaképp mindegy.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy újabb végtelen nap a Varjúban, újabb végtelen mennyiségű információ és inger. Egy igazi zúzós nap a pult mögött, amikor levegőt venni sincs sem időd sem lehetőséged. Mintha a vidámparkban versenyt űztél volna az összes pörgő-forgó gépezetekre való felülésben.
Ma megkaptam a levelet is, tökéletes időzítéssel közvetlen munka előtt, miszerint megérkezett a Roxforti IV számú üvegházba a növény amit rendeltem Viviana professzor közvetítésével. Így Louis maradt a pultban zárásig... ami egyet jelent a hajnal néggyel vagy ki tudja mennyivel.
Cserébe el tudtam érni az utolsó expresszt ami ma indult még. Csak a meló utáni fürdés mentett meg... Ritkán mondok ilyet, de ez a nap nagyon horror volt! A nyárra való tekintettel egy halásznadrág, egy kapucnis ujjatlan cipzáras mellény és elnyűtt tornyacipőm van rajtam. Egyetlen ezüst [You must be registered and logged in to see this link.] van csupán ékszer gyanánt a csuklómon. Egyetlen hátizsák van csak nálam, az is jelenleg a poggyásztartón pihen.
Quinnel megbeszéltük, hogy találkozunk. Hálás vagyok, hogy velem tart.
Shanna- val és Jakel ününk egy kabinban, sréhen szemben velük. Quinnek meséltem, hogy év elején melléjük osztottak.
Nekem a kezemben egy könyv, történetesen A nyolcadik utas a halál · Alan Dean Foster-től. Sokadjára olvasom újra és még mindig nem tudtam megunni.
Tartásom Quinn felé húz, a vállunk lazán össze ér és nekem ez tökéletesen elég kontakt jelenleg.
Az agyam zsibog, szóval értékelem a vonat csöndjét és nyugalmát.
Ekkor benyit Luna, én pedig felnézek a könyvből rá és Jake-hez hasonlóan én is jelzem igényemet az újságra. - Nekem is jöhet egy! - akármit is gondoljanak a Hírverőről, engem mindig meg tud mosolyogtatni. Közben válaszolok is. - Átmelózott nap, de legalább vár egy palánta a 4-es üvegházban.- foglalom össze röviden mit is keresek épp itt.
Egy pillanattal később hogy Lunával lebizniszeltük az újságot, Gina hangja üti meg a fülemet és ki is hajolok Luna takarásából némiképp meglepett, de derűs képpel.
- Csajszi! - bukik ki belőlem és fel is állok, hogy segítsek feltenni a poggyászát. Legalább valamire jó a villanypózna magasságom. Azonban hamar dobbantok is. Muszáj megmozgatnom magamat! - Jó a rucid. - jegyzem meg, lévén életemben nem láttam Ginát így, mint most.
Quinnhez fordulok és egy laza mosollyal közlöm a nyilvánvalót. - Mindjárt jövök. - ezzel kioldalazok Luna és Gina között és irányba veszem a vonat sloziját. Az újságot természetesen nem viszem magammal. Tiszteletlenség lenne. Majd ha vissza tértem, fellapozom!
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.


A hozzászólást Cody Armstrong összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-06-24, 11:19-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 348

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-22, 22:19


Tükörország & Gina
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hűűű! Zsúfolt egy nap volt a mai. Nem is tudnám honnan kezdeném, ha el kéne mesélnem. Először is reggel Mercutio eljött értem a Roxfortba. Hogy mit keresek ott a nyár közepén? Ezt magam sem értem pontosan. Legyen annyi elég, hogy úgy fest végre megszabadulhatok a múltam egyes nyomasztó részleteitől. Ha feledni nem is tudom. McGalagony elengedett mára Mercutioval! De kikötötte, hogy az esti utolsó vonaton rajta kell lennem! Mert ott fog várni a peronon, és ha nem szállok le, akkor jajj nekem! Szóval Mercutióval lesétáltunk a Roxmortsba. Onnan hopponáltunk az Abszol útra. Mármint Mercutio hopponált, én csak belé kapaszkodtam... és fú... hát nem tudom, hogy ezt meg akarom-e tanulni... vagy pusztán átélni újra. Oké praktikus, de elég... nem is tudom mi a jó szó rá. Aztán gyakorlatilag Mercutio végigrángatott az összes bolton. Egy csomó ruhát, meg új táskát, meg ilyesmiket vett nekem! Pedig én nem akartam, hogy ennyi sok pénzt költsön rám! Kicsit még mindig furán érzem magam ez miatt. Nem szoktam hozzá, hogy bárkitől kapjak... főleg ennyi mindent egy nap... ez nekem sok! Aztán bültünk enni egy étterembe. Klassz volt... majdnem mintha apával abban a tengerparti vendéglőben lettünk volna... csak nem volt se tengerpart, se... ő. Pedig kedvelte volna Mercutiot. Én ezt gondolom. Így könnyebb. Aztán viccből megjegyeztem, hogy kaphatok-e egy Tyto Albát? Én tényleg nem gondoltam komolyan. De mire észbe kaptam már egy kisállat kereskedésben voltunk, és... és... én megláttam [You must be registered and logged in to see this link.]!!! Hát nem cuki, és édes, és szeretni való?! Az eladó rá akart beszélni egy idősebb jobb fizikai állapotban lévő és drágább példányra, de Mercutio finom eleganciával hajtotta el a búsba. Nem is tudtam, hogy ilyen is tud lenni. Tudom, ő még kicsi, és sokat kell gondoskodni róla, hogy megerősödjön, és megtanuljon repülni, meg minden. De ő az enyém. Majd én megtanítom mindenre, amire kell. Nem hagyhattam ott magányosan elpusztulni. Egyszerűen nem! Velem már jó lesz neki. Aztán színházba is mentünk este! Mercutió is játszott a darabban! Nagyon élveztem! És körbe vezetett a színházba! Ott is, ahova a vendégek nem mehetnek! Csoda klassz volt! Sajnos túl hamar ért véget a móka. Mert a vonat ugye nem vár! És tudjuk jól, hogy nem jó McGalagonynál kihúzni azt a bizonyos gyufát! Még a szünidőben sem! Szóval Mercutio kikisért a vonathoz, és felrakott rá. Azért a csomagjaimra nézve vetett egy aggódó pillantást, de mondtam, hogy megoldom. Meg szerintem miattam is aggódik. Csak ezúttal nem tudom miért. Nem eshet semmi bajom. Tényleg.

Szóval egy kicsi gyöngybagollyal, és több cuccal, mint amim az elmúlt 7 évben volt, indultam el helyet keresni egy szimpi fülkében. Találtam is egyet, amiben egy szőke lány álldogált valamilyen újsággal, meg mintha egy pár üldögélt volna. Vagyis onnan gondolom, hogy pár, hogy fogják egymás kezét. Általában egy üres fülkét keresnék, de valahogy egy ilyen őrült nap után most nem vágyom a magányra. Nem fura?
-Sziasztok! Van egy szabad hely? - kérdezem, és amennyiben igenlő választ kapok, kissé esetlenül kezdem felpakolni a cuccaim a csomagtartó polcra. Kivéve a kicsi baglyom. Őt lent hagyom magam mellett. Lehet az úton végig a kezemben fogom majd, és pátyolgatom szegény kicsim!
- Milyen újságod van? Kaphatok egyet kölcsön olvasni? Egyébként engem Ginának hívnak, és titeket? - fordulok végül barátságos, de kissé bizonytalan mosollyal a szőke lány felé. Sőt az utolsó kérdéssel valamiféle barátságos csevegést is próbálok kezdeményezni, ami tőlem hatalmas lépés a jellemfejlődésben! Ha ezt Sasha, és Cody látnák biztos nagyon büszkék lennének rám!


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.


A hozzászólást Gina Accipiter összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-06-27, 20:07-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-22, 10:01

Ő a maga részéről nem fáradt, és egy cseppet sincs meglepve azon, hogy viszonylag könnyebb napja volt. Hiába jutott be az Auror parancsnokságra, hiába tanult ott tovább, és hiába gyakornok, dolgozik terepen, valamiért az ő családja és Griffinék még mindig nem jönnek ki elég jól. Várható is volt tehát, hogy a mai estére ő nem fog meghívást kapni. De ezzel nincs is semmi baj. Volt elég dolga, délelőtt még a családjánál volt, beugrott ebédre, hogy megbizonyosodjanak az állapota felől, majd délután tett egy kis kitérőt volt mentora felé, akivel meglepően könnyed délután töltött együtt. Márha egy kellemes másfél órát délutánnak lehet tekinteni, de Jake-nek minden esetre jól esett egy kicsit más dolgokról beszélni,a kutatásairól, bájitalokról, miután lefutották az elkerülhetetlen "hogy van a hivatása" köröket. Alapvetően nem bánja, hogy így alakult, és van aki erre is rákérdez, de jelenleg egészen boldognak és elégedettnek érzi magát. Persze azt azért nem átallt megjegyezni félig csípősen, pimaszul, hogy elég nagy fiú ahhoz, hogy ne figyeltessék, de valahol ez a gesztus is jól esett neki. Azt azonban maga sem tudja, mért nem jön álom a szemére, és miért ennyire friss a kései órához képest.
A bál végére elment Griffét, és átkísérte a vonathoz, hogy megbeszélték. Nem hagyta volna, hogy egyedül lófráljon London utcáin ilyen későn, az nem illik. De azt egyből látta a lányon,hogy nagyon fáradt, így nem is kérdezgette, mi történt és mi volt,érezte rajta, hogy most nem akar mesélni. Amint felszálltak a vonatra és elhelyezkedtek, ő maga az ablakhoz ült, Griff meg kényelmesen neki dőlt,és ahogy most kinyújtja a kezét, azonnal mozdul, és finoman fonja össze ujjait kedvesével, miközben az éjszakai tájat nézi. Luna érkezésének egészen megörül, és kedves mosolyt küld felé.
- A legjobbkor! Én elfogadnék egyet. Ez kölcsönös. Hogyhogy ilyen későn? - nem felel igazából a kérdésre, inkább visszakérdez, mert egy kissé meg van lepődve ő maga is, hogy ezen a járaton más diákkal is találkozik. Bár mindenkinek biztos megvan a maga oka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1483

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-22, 08:24


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tükörország & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Apa mostanában még a megszokottnál is ziláltabbnak tűnik. Nem is volt kérdés, hogy a nyarat vele töltöm, csak épp most mégis néhány napra meg kell szakítanom az együtt töltött időt. Megkért, hogy személyesen felügyeljem azt a kötegnyi újságot, amit Roxmortsba küldünk és ha már ott vagyok akkor beszéljek egy ismerősével, mert neki sajnos nincs ideje rá. Így hát tettem egy kis korutat akkor már Londonban is az Abszol úton és kissé elment az idő mire észbe kaptam. A város éjszakai fényei annyira csodálatosak! Sétáltam, igen sokat mire rájöttem, hogy a vonat a végén még itt hagy, pedig ez a mai legutolsó járat, amire még felkerülhetek, másnap pedig csak reggel indul egy, ami azért már soká lenne, hiszen nincs londoni szállásom. Ezért vagyok a vonaton, bár nem értem pontosan miért kell figyelni az újságokra. Apa szerint nem régiben eltűnt egy adag és nem tudja, hogy pontosan hogyan és miért, no meg ez az ismerőse valamilyen fontos csomagot fog átadni nekem, amit nem merne elküldeni bagolyfordultával. Nem kérdezgettem, éreztem a nélkül is, hogy mennyire aggódik és ha akarja hát úgyis elmondja majd mi a baj, ha pedig nem, úgy se tudom belőle kierőszakolni. Külön kabinom van hát, nem is tudtam róla, hogy más diákok is vannak a vonaton, de végül úgy döntök egy helyben ülni igen-igen unalmas, ezért indulok el kicsit körbejárni a vonaton. Olyan kihalt így, hogy még csak a büfékocsi sincs, sem a megszokott hangzavar. Nem kellemes egyedül ücsörögni.
- Hírverőt? - dugom be a buksimat sorra azokba a kocsikba, ahol látok valakit és persze, ahol nincs mondjuk bereteszelve az ajtó a látogatók elkerülése végett. Így jutok el jó eséllyel Shannáék kocsijához is. Ismerős arc, ha csak látásból is, de ő ennél azért jobban, hiszen ki ne tudná, főleg akinek egy újságot szerkeszt az édesapja, hogy kicsoda, ha egyszer igen jelentős személy az apja. Apa persze nem kedveli... de ő általában nem kedveli a jelentős személyeket, főleg akkor ha még hivatalos illetők is. Így egy mosolyt is hozzácsapok a kérdésemhez, ahogyan bekukkantok, szorongatva az újságból néhány példányt. Sokat nem hoztam, hiszen várható volt, nem lesz nagy tömeg egy ilyen kései járaton.
- Sziasztok! Azt hittem ilyenkor nem találkozom diákokkal, mert szinte mindenki odahaza tölti a nyarat. - na persze lássuk be ez alól én magam is láthatóan kivétel vagyok és persze nem akarok belemászni a magánügyeikbe sem, de láthatóan simán figyelmen kívül hagyom, hogy Shanna szeme épp csukva volt és Jake kezét szorongatja.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 235

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-22, 07:51

Hosszú volt ez a nap, és úgy érzem, hogy jobban elfáradtam a bálban - mert igazából hívhatjuk annak is -, mint egy Auror küldetésen. Fél-hivatalosan mondjuk az utóbbi is volt, hiszen ahelyett, hogy ténylegesen biztonsági emberek állítottak volna, néhány aranyvérű vagy nevesebb Auror szakos hallgatót hívtak meg, hogy ha valami félre sikerül akkor ők lépjenek közbe. Ott volt apám, az Auror osztály feje és a nagyapám Horatius Lumpsluck is, meg persze Petra családja, a Flint család, Brooks család és meg megannyi aranyvérű család, akik minden ilyen szociális eseményen felbukkannak.
De nem történt semmi. Csak csinos ruhában beszélgettem a régi ismerősökkel, felelevenítettünk rengeteg kapcsolatot, olyanokkal is, akiket csak gyerekkoromban láttam utoljára. Igyekeztem büszkévé tenni apámat és anyámat, és úgy láttam a szemükön, hogy sikerült is. Még csak nem is mondanám helytállásnak, mert tényleg szeretek beszélgetni és ismerkedni és semmi más dolgom nem volt.
Most viszont lekerült a ruha és felkerült a szokásos nadrág, kényelmes cipő es lenge póló, hogy könnyedén mozogjak a nyári éjszakában. A fülke majdnem teli, de ahelyett, hogy beszélgetnék most egy kicsit lehunyom a szememet. Nem, nem aludtam el, csak pihentetem! Persze, ha az egyik ismerősöm hozzám szól, akkor kinyitom és erőt merítek valahonnan, de addig is... Már éjfél van, nem csoda, hogy jó érzés a színes - szagos forgatag után lehunyni a szememet.
De legalább Jake itt van mellettem, a kezem ki is nyúl felé, hogy még csukott szemmel is összefonódjanak az ujjaink.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 414

TémanyitásTárgy: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-06-22, 07:28


Tükörországban, avagy a férfi a függöny mögött

[You must be registered and logged in to see this image.]
A Roxfort Expressz-nek vannak rendhagyó indulási időpontjai is, amióta bevezették az egyetemi szekciót. A felnőttektől már nem várható el, hogy csak szeptember elsején, vagy június harmincadikán közelkedjenek az iskola és az otthonuk vagy éppen London között ingázva. Egy fülledt nyári éjszakához érkezett történetünk, amikor is a 9 és ¾-ik vágányról 23 óra 59 perckor indul járat. Hogy maroknyi hőseink miért éppen ezt az időpontot választották? Mindenkinek meglehet rá az oka, így jött ki a lépés a programjukat illetően. Ráadásul az időpont extrém volta miatt nem is tömött a vonat, minden fülkében van legalább egy szabad hely, na és persze megvan az az egzotikus hangulata a dolognak, hogy éjszaka, sötétben vonatozik az ember. Még Nox is kiér a peronra, megtalálja a helyét. Ugyan ő nem roxfortos diák, ám már többször is járt az iskolában, s most is megvan rá az oka, hogy mit keressen a vonaton, amely időben el is indul. Kalauz ezúttal nincsen, sem pedig büfés boszorkány, ám egymással beszélgethetnek, amíg ki-ki megtalálja a helyét. A szünidő már régen tombol, nyár közepét írunk, Gina otthona a Roxfort maradt, hiszen az iskola az egyetemisták miatt nyárra sem zár be, maradhatott is a saját hálókörletében a Griffendél toronyban. A legtöbben már ismerik egymást minimum arcról, de aki még nem, hát itt az alkalom, hogy most ez változzon. A vonat halkan zakatolva süvít bele az éjszakába, egyenlőre minden üzemszerűen működik.

//Határidő: június 28 csütörtök, éjfél//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött

Vissza az elejére Go down

Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-