Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1482

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött Yesterday at 10:06


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tükörország & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Magam sem tudom honnan ez az erő, mintha mágia adná és talán az adrenalin is hajt ilyen mértékben, hogy képes vagyok egy nálam láthatóan magasabb és erősebb valakivel birokra kelni, de mégis sikerül, amikor a pálcám a földön landol, így szó szerint egymásnak esünk, amíg aztán meg nem érzem a fémes fájdalmat, ahogyan áthatol a tőr. Felsikoltani sincs erőm, talán a meglepettség folytja belém a hangokat, csak felnyögök alig hallhatóan, ahogyan húst ér a penge, hogy aztán a földön kössek ki. Nem érzek szomorúságot, inkább csak apa miatt és mert dolgom lett volna még, segíteni Miles ügyét megoldani, de úgy tűnik ez már nem adatik meg. Lehunyom a szemeimet, de hiába várom az utolsó csapást, nem történik meg, helyette a dörrenés, amire a felettem magasodó lény lehanyatlik, majd tántorogva eltűnik a szakadék peremén, amit én épp csak felkönyökölve tudok végignézni, annyi erőt nem érzek magamban, hogy elmenjek a szirt széléig, és bármennyire is fájnia kellene most, valahogy nem érzem a fájdalmat, sőt amikor anya megjelenik még el is mosolyodom, csak akkor tűnik el a mosoly, amikor visszatérünk a vonathoz, immár Shannával együtt.
Az biztos, hogy megállni nem igen tudok a lábamon, valószínűleg még az is kész csoda, hogy életben vagyok, de hogy visszatérjek velük az egyértelmű, hogy kizárt. De hát ezt tudtam, maximum ha az aggódó Harry előkerülne, akkor másokat próbálok megnyugtatni.
- Nincs semmi baj... anyával lehetek. - rebegem még, ennél sokkal több erőm nincs, ám ha meghallom, hogy Jakenek itt kell maradni, vagy megértem abból is, hogy a teste kezd újra alakot ölteni rendesen, hogy ő mégis távozhat, akkor nem is kérdés, hogy felajánlom a lehetőséget, hogy maradok helyette. Én úgy sem igen mehetek már el innen, nem igaz? Így a logikus.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 414

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött Yesterday at 08:07


Tükörországban, avagy a férfi a függöny mögött

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nox elkezdi kivonszolni a barlangból az eredeti, halott testét, és láss csodát, a barlang előtt egy thestrál várja engedelmesen, hogy felkapaszkodjon rá. A rémlóval vissza tud térni a vonat roncsaihoz, ahol úgy tűnik már több élő is tartózkodik, olyanok, akik korábban túlélték azt, hogy jelöltek legyenek, de most valamiért mintha a menekülés útját tudták volna meg, ezért együttes erővel próbálják kiemelni a mozdonyt a sárból, és úgy fordítani, hogy be tudjanak szállni. Egy magas, szakállas idegen férfi fordul a lány felé, előzékenyen kivéve a holttestet a karjai közül, s betéve a mozdonyba.
- Gyere kislány, magunkkal viszünk. – Nyújtja a kezét, hogy Nox is be tudjon szállni. A mozdony egyébként elég szűkös, de hiába próbálják beindítani, a sima indítókar nem fordul el. Ráadásul felfelé kéne menni, de a többieknek többek között nincsen pálcája sem.
Dick elismerően bólogat Jake lelkierejére, miszerint a fiú képes lehet még ezt is túlélni. Jake kezében megjelenik a tekercs, ha eddig nem nála lett volna. Dick hozzáér a pergamenhez, hiszen most már Jake az őrző, s számára érthető lesz a szavak sorrendje, hangalakja, amivel fel lehet majd lebbenteni a függönyt, és ha mindenki rajta kívül átment, végleg be is lehet zárni. Az első sora a tekercsnek a nimfa megidézése, láthatóan nem kell semmivel lekenyerezni, de ő lesz, aki a sötét mágiát majd támogatni fogja. Jake-ért egy thestrál jelenik meg, hogy levigye a vonatroncsokhoz, hiszen ott kell elmormolni a rituálét.
Harry rájön, hogy a függővel lehet majd beindítani a mozdonyt, hogy az egyáltalán működjön, és a levegőbe emelkedjen. Már csak vissza kéne térniük oda. Ám a különös varázstárgy arra is jó lehet, hogy ha mindhárman ráteszik a kezüket, zsupszkulcsként a mozdonyhoz viszi majd őket. Luna tehát áll a sziklaszirten, ahol szembenézhet a gonoszszal, Nicolas képében. A fiúnál ott van a feketén izzó tőr, Lunát viszont immár védi az a különös varázs, amit többen építettek fel. Ám ez úgy fest, nem igazán védelmet jelent, hanem fizikailag érzi úgy, hogy simán szembe tud szállni a fiúval, akár puszta kézzel is. A tűzgolyója viszont csupán megpörköli Nicolast, annak mintha valami természetfeletti védelme lenne. Nicolas ráront, kiverve a kezéből a pálcát, ám közben neki is kiesik a kezéből a tőr, s immár puszta kézzel birkóznak, hogy ki tud fölé kerekedni a másiknak. Az eső az egyik pillanatról a másikra hirtelen szakadni kezd, gyorsan át is áznak. Luna ereje nagyon komoly, egyre inkább fölé kerekedik a gonosznak, holott eddig nem volt túl nagy fizikuma. Ám a legfontosabb pillanatban mégsincs szerencséje, mert Nicolas ujjai rátalálnak a tőrre, és tövig mártja a lány testében, hogy annak a hátán buggyan ki az éle. Luna értelemszerűen összeesik, Nicolas pedig fölé térdel, hogy a magasba emelje a tőrt, mielőtt még újra lesújt. – Kár volt idejönnötök. Itt a vége. – És ekkor hallatszik valami a háttérből. Mint amikor valaki felhúz egy fegyvert. Mert pont ez történik.
Cody a bűbájjal le tud úszni Ginával a víz alá, hogy végre együttes erővel ki tudják kapcsolni azt a valamit. Sikerül, habár Ginának mintha valami furcsa lenne. Mintha egy pillanatra valami foltot látna a víz alatt, de már nincs ideje megnézni, mert a fény, amely lent volt, kikapcsol, és fel kell úszniuk. Viszont így tudják, hogy a gonosz sebezhetetlenségét így meg tudták szüntetni.
Nicolas megrezzen, és hátrapillant, hogy még pont szembe tudjon nézni Shannával, aki ott áll látótávolságon belül, kezében a vadászpuskával, amit el is süt. A lövés tökéletes, pont szembetalálja a testbitorlót. Aki így lehanyatlik Lunáról, és a szakadék szélére gurul. Vér buggyan ki a száján, ahogyan ingatja a fejét. – Ez.. nem lehet.. – Lecsúszik a szirt szélén, még éppen kapaszkodni tud, s ha Luna és Shanna kilép, hogy lássa, még vádlón néz fel rájuk, majd nem tudja tovább tartani magát, lezuhan a sziklákra. Üveges tekintete a semmibe réved, s többé nem mozdul. Luna pedig érzi, hogy a sérülése végzetes, mert már alig tud lélegezni. Pandora jelenik meg a közelükben, s kapja el az összecsukló lányt. Bánatos tekintettel ingatja a fejét Shanna felé, Luna számára ez tényleg a vége. Viszont egy villanással ők is ott vannak a mozdonynál, hazamehetnek. Shanna tudja támogatni Lunát. Viszont Jake a tekercs birtokában egyre inkább azt érzi, hogy fizikai testet ölt, kezd ismét emberré válni. A tekercset ugyan felolvashatja, de lehet, hogy nem is neki kéne itt maradnia, hanem az egyébként is haldokló Lunának?

//Határidő nincs, de gyorsan, ha tudtok^^//Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harry Potter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-13, 07:14

[You must be registered and logged in to see this image.]

Éreztem, ahogy minden egyes tűzgolyó kirepülésével a pálcámból mintha egy jó adag energia is távozott volna belőlem, ami nem volt meglepő, hiszen a mágia így működik. Azonban annyira elfáradtam közben, amire nem számítottam... többet vártam magamtól, aurortanoncként, de végiggondolva, mintha minden letarolt volna amióta erre a különös helyre értünk, és még a testemtől is elváltam, szóval talán mégsem volt ez annyira meglepő. Minden maradék energiámat bevetve sikerült magamhoz hívnom a függőt, és ahogy az ujjaimhoz ért, ábrák villantak a falon. A vonat roncsai. Oda kellett visszamennünk, ám ahogy körbefordulva tanulmányoztam a falat, meg is kellett benne kapaszkodnom, mielőtt elvágódtam volna. Próbáltam megérezni, hogy volt-e valami más tulajdonsága is az újonnan szerzett függőnek.
Luna hirtelen eltűnt, ami nem kis aggodalomra adott okot.
- Luna! - Kiáltottam a nevét jobb ötlet hiányában, és vártam a válaszra, de úgy tűnt, hiába. A másik két társamhoz fordultam, közben figyelve a megmaradt inferusokra is, ha még voltak ott - azonban Gina és Cody eltűnt a víz alatt, mire befejeztem volna a mondatomat.
- Luna, Luna eltűnt! A rohadt életbe! - Elkezdtem a barlang nyílása felé, pontosabban oda vonszolni magam a vízben, ahol bejöttünk, miközben a balsejtelem egyre jobban átjárt. Ekkor érkezett a mágikus üzenet Lunától, amire már nem voltam képes szavakkal válaszolni - úgysem volt értelme, hiszen senki nem hallotta volna, csak még elszántabban igyekeztem oda jutni, ahol bejöttünk.
Számomra nem volt opció, hogy még valakit elveszítsünk Jake-en kívül, és ha nélküle kellett távoznunk végül, tudtam, hogy addig fogok menni, amíg valahogy élve ki nem juttatjuk innen. Mert az nem lehet, hogy meghalt, és vége, és Luna és Shanna sem maradhat!
//Relikviamester: Különleges kapcsolata van a varázstárgyakkal, ősi relikviákkal, ereklyékkel. Kezdetben csak érzékelés, később uralás, magas szinten akár teremtés is.//

Tükörország

[You must be registered and logged in to see this image.]

 [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-12, 01:46

Valószínűsíthetően megtaláltam egy fontos pontot és meg is kíséreltem az elérését annak a mágikus kapcsolónak, amit érzékeltem, mégsem értem el, sokkal mélyebben volt mint gondoltam és a buborékfej bűbáj sem tartott ki, így vissza fordulni kényszerültem, és a felszínt is éppen csak elértem.
Ha nekem nem sikerült, legalább jelezni talán össze jön, hogy odalent van valami, ami kulcsfontosságú lenne, és segítséget kérhetek az ügyben.
Nem bírom ki és a felszín előtt egy harminc centivel a szervezetem levegő után követelőzve igyekszik fellélegezni, de levegő helyett, csak vízhez jut! Szörnyen kellemetlen, mikor sikerül felbukkannom végre, köhögve, félig fuldokolva igyekszem fenntartani magamat és ezúttal valóban levegőhöz jutni.
Gina el is kapja a pillanatot és jön is a kérdése.
- Jól vagyok! - köhögök egy újabb sort - Van odalent valami, olyan mint egy mágikus kapcsoló! Olyan mintha mindent semlegesítene ami ennek a borzalomnak a védelméért felel! - alig hogy végig mondom, Gina már merül is. Harry megszerzi a függőt, ki tudja az infernusok figyelme most mire fog irányulni, de valami azt súgja, vissza kell merülnöm és segítenem kell a lánynak. Így egy Anapneo-val gyors légút tisztítást végzek, és akkora levegőt veszek amekkorát csak tudok, majd merülök Gina után. A néminemű össze zavarodásom miatt valószínűleg nem sikerült megfelelően elvégeznem magamon a buborékfejet, tanán most sikerül. Meg talán máson jobban el tudom végezni, mint magamon, ha sikerül, Gina feje körül légbuborék képződik ami egy kis pluszt biztosít számára.
Számomra egyértelmű, hogy ki a jobb úszó, így nem is beérni vagy megelőzni akarom, egyszerűen csak tisztán tartani az útját.//Anapneo - Légúttisztító varázslat. Kitisztítja a célszemély légutait. A görög „anapneo” szóból, jelentése: lélegezni vagy újraéleszteni.
Bűbájtan: 10 pont - Buborékfej bűbáj. Aki ezt használja, annak az arcán egy buborék képződik, így ideiglenesen levegőt tud venni a víz alatt (a buborék nagyságától függően).//


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-09, 03:13TükörországHallatszik a hang, megdermedek tulajdon tettem felett, fel se fogom, elönt a szúró, kínzó fájdalom, majd elhal... Minden. Csak a sípoló csend nem. Pillanatoknak hat, talán azok is voltak, de felébredek. Új perspektíva tárul elém, tagjaim merevek, de rögtön tudom: ez nem az a burok, amihez szoktam. Felegyenesedek, hirtelen, mint aki rosszat álmodott, épp csak a víz nem ver, csupán íriszemre ül ki a jótékony sokk saját halott testem láttán. Kevés újszerűbb érzést tapasztaltam ezidáig, mégis elönt egyfajta savanyú csalódottság. A még fel nem fogott következmények súlya.
~ Még találkozunk. - üzenek egy utolsót, s ekkor megint a reflex dönt, üres testemhez guggolok, nyakamba veszem könnyed súlyát, s - itt-ott egy kis lebegtetéssel rásegítve - vonszolom el többedmagam (?) a vonathoz. Csupán elvétve pillantom meg új hordozóm, itt-ott felbukkanó, homályos felületeken néz vissza rám. De színészi vénám a régi: arcomon mesterséges, fagyott rémület ül, s ha a diáktársaságba botlanék...
- SEGÍTSÉG! Segítség! Valaki segítsen! Ez a nő megmentette az életem! SEGÍTSENEK! - kiáltom, sikoltom, legyen ott bárki, itt-ott még színpadias könny is csordul.
Ez az egyetlen esély, hogy testemet épségben kijuttassam innen. Odakint alapos elemzéseknek kell alávetnem. És persze... Nox Djarum méltó temetést érdemel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-07, 15:42

Jake & Griff & Dick

Igen, mindig is egy kissé máshogy fogta fel a valóságot, meg a világot tulajdonképpen, és ez most is kiütközik. Nem akarja temetni a dolgokat, de érzi, hogy ezzel most itt nem lehet játszani, és ez a valami van annyira veszélyes,hogy könnyen lehet, hogy nem fogják tudni megmenteni az ő életét. Elvégre.. mégis csak fiatal felnőttekről van szó legjobb esetben, akik még erősen gyakornokok, és sem a halotti, sem a fekete, sem a vérmágia nem tartozik a repertoárjuk közé, de még a hobby-listán sincsen fent. Ahogy látja Griff arcát, és szemeiben a rémületet, meg a kétségbeesést, finoman elmosolyodik.
- És is nagyon szeretlek. - súgja még a lánynak, majd lassan biccent, hogy ha tud, akkor menjen át, és már indulna is, amikor valaki elkapja a karját.
Ahogy megtorpan, és szinte lendületből fordul vissza, lendítve a kezét, az megáll a levegőben, ahogy Dick-kel találja szembe magát. Lassan engedi le maga mellé a kezeit, miközben értetlenkedve néz a férfire. Amikor azonban beszélni kezd, akkor főleg felszalad a szemöldöke.
- Azt hiszem, egy kissé hamar temetsz, Carlmichael. Még nem lehetetlen kijutnom innen. Ismerem az Árnyékvilágot. - mondja, egy kissé talán fenyegetően is, aztán arra, hogy valakinek muszáj itt maradnia, hosszasan szemez a férfivel.
Annyira természetesnek veszi, hogy neki kellene itt maradnia, hogy ez olyan, mintha már-már csapda lenne. Akkor is, ha van benne valamennyi ráció. A tükör felé pillant, Griffre, és tisztában van vele, hogyha valakinek fel kell magát áldoznia, akkor a lány kapva kapna az alkalmon. Gondolatban felsejlik előtte egy sápadt, fekete hajú fiú arca, egy régi beszélgetés, és az, hogy miért nem maradt nyomozó, helyszínelő, vagy sima alkimista, miért állt aurornak. Bár tény, hogy ez a kaland most nem munka, de ha nincs a meló, és nem kell Griffért mennie, most egyikük se lenne itt. De ezen késő keseregni. Mintha látná is az arcot maga előtt a tükör csillanásában.
- Biztos nincs más út? - fordítja lassan vissza a fejét a férfi felé,és ez a kérdés egy félszeg igent is jelent. Nem hagyhatja, hogy Griff legyen az, aki feláldozza magát, és az igaz, hogy ő már halott, ismeri is ezt a világot, eleget látott belőle.. és ha itt marad, talán neki van esélye arra, hogy kisurranjon innen. Több esélye van, mint bármelyik társának, bár Pottert még talán benevezné, úgyis mindent túlél. De ez csak játék a gondolattal.
- Mondd, mit kell tennem. Induljunk. - bólint végül a férfinek, és megy vele, amerre ő vezeti, illetve hallgatja, hogyan is kell ezt a függönyt őrizni, meg lebomlasztani, amikor végeztek. És még szerencse, hogy ezt Griff nem hallja, és szerencse, hogy azok voltak az utolsó szavaik..[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-07, 14:07


Tükörország & Gina
[You must be registered and logged in to see this image.]
A függőt ugyan nem sikerül megszereznem, de szerencsére Potter figyelmét sikerült felhívni rá, és úgy fest neki egy tök egyszerű módon, - invitoval- sikerül, ami nekem nem. Én is gondolhattam volna erre! Elvégre én szoktam mondani, hogy többet ésszel, mint nyers erővel... De azért én is rendesen elküldöm a picsába ezeket a qva dögöket a nyakamról.
Na persze nem nyugodhatok meg mert szinte rögtön, ahogy egy pillanatra fellélegezhetnék észreveszem, ahogy Cody fuldokolva jön fel a víz alól. Ugyanakkor ahogy lenézek abba az irányba ahonnan feljött én is észreveszem amit ő, és megértem, mivel próbálkozott.
- Cody jól vagy?! Majd én!- kiálltok oda a fiúnak. Majd egy mély levegő és máris megpróbálkozok azzal amivel az imént Cody. Talán valamire jók lesznek az apámtól a tengernél kapott úszó, és könnyűbúvár leckék... Apa csak most segíts! Most életek múlnak rajta, hogy elérjem a vízfeneket, és véget vessek ennek az egész helyzetnek...


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-07, 12:52


Tükörországban

Shanna&Jake
A csapatmunka az, amikor sokan csinálják azt, amit mondok.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Van, hogy elfognak az érzelmeim és minden megfontoltságom cserben hagy… és ez éppen egy olyan helyzet. Hiába fordít maga felé és próbálja rendbe tenni a kétségbeesésemet, akármennyire jóindulatból fakadhat az, hogy ha itt kell maradnia, ha meg kell halnia, akkor azt akarja, hogy továbblépjek… Szinte elönt a düh, ahogy végigzakatol rajtam ez az egész. Mintha olyan könnyű lenne továbblépni, mintha nem lenne a kapcsolatunk annyira mély és erős, hogy egy életig kitartson a szerelmem, mintha már is eltemetett volna kettőnket és… És egy pillanatra felmegy bennem a pumpa, de el is múlik néhány levegővétellel később és csak a kétségbeesés marad, hogy nem akarom, hogy tényleg ez legyen a vége. Nem kell így lennie, megoldjuk ezt az egészet, megtaláljuk a testét és együtt megyünk haza…
- Annyira szeretlek Jake… és annyira félek. - suttogom halkan, mielőtt elfordulnék tőle és a tükrökhöz lépnék, hogy az egyiket megérintve egy új helyre kerüljek. Erőt veszek magamon, és mikor nem jön utánam Jake, nem fordulok azonnal vissza és nem megyek át bezárt vadállatba, mert látom, hogy csak a kalandunk elején talált férfival beszél, de nincs veszélyben. Tovább fordulok a képekhez, és mikor megtalálom a fegyvert és megjön Luna pszi-üzije is - hm, milyen furcsa, miért nevezem így, miért jutott eszembe pont ez az idegen elnevezés? -, már pontosan tudom, hogy mit kell tennem. Ugyan arról fogalmam sincs, hogy éppen Jake-re milyen feladatot bíz az a bácsi, eszembe se jut, hogy az előbbi szavaink talán az utolsók lehettek, csak az dübörög bennem, hogy ha megölöm azt az alakot, megölöm azt a Nicolas hamisítványt ezzel a puskával, akkor minden rendbejöhet még. Auror vagyok, kiképeztek mugli fegyverekre, hogy ne csak a pálcámra hagyatkozhassak. Nem vagyok a legjobb lövész a világon, de a csapatban talán már ennyi gyakorlattal és a ténnyel, hogy itt van a kezemben, engem tesz a legalkalmasabbá a feladatra.
Pontosan tudom, hogy hova kell mennem. A képek és a kapcsolatom Lunával, ami még az előbbi pillanatban is aktívan élt elégnek kell lennie, hogy egy pontos hoppanálással a megfelelő fedezékbe érkezzek. Csak annyit üzenek vissza a lánynak, hogy a lövés az enyém és készüljön, aztán az egyik kezemben a fegyverrel, a másikkal a tükörhöz érve, ami Lunáékat mutatja, koncentrálva hoppanálok a magaslat legalkalmasabb fedezékébe, legyen az fa, kő, vagy akármi, ahonnan képes lehetek lelőni a lényt.
És ahogy tiszta célponttá válik, hiába viseli az egyik barátom arcát, gondolkozás nélkül kibiztosítom a fegyvert és lövök, hiszen élénken él bennem a kép, ahogy az az alak megölte Jake-et a tőrrel és szenvtelenül a semmibe taszította. El kell pusztulnia, és semmi sem tehet ebben a pillanatban boldogabbá azt hiszem, mintha az én kezem által pusztul el.  


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1482

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-07, 12:28


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tükörország & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Hiába akarnék, nem tudok segíteni Harryéknek, hiszen megérzem a támadást, de annak ellenére, hogy mi történik még sem érzem a sérülést magát, amíg aztán hirtelen mindenki el nem tűnik, azaz inkább én magam és már ketten vagyunk a lénnyel, aki ki akar jutni innen, ahogyan anya mondta és akinek én nem hagyhatom. Nincs fegyverem, fogalmam sincs, hogyan tudnám megállítani a nélkül, de azt megtehetem, hogy segítséget kérek, hiszen én magam nem vagyok harcos.
- Fent vagyunk, a legmagasabb ponton. Csak mugli fegyver győzheti le, másképp nem juttok ki innen. Szükségem van egy mugli fegyverre, bármire... - Shannának meg természetesen az üzenet, hiszen nem tudom egyedül ezt megoldani, maximum feltartani a lényt. Előkerül hát a pálcám, majd tűzgolyó süvít a kezemből a képességemnek hála, miután fizikai pajzsot húztam fel. Ha tőrrel támadt, akkor védekeznem kell, mert újra megteszi majd és én fizikai erő terén nem vagyok éppenséggel a leghatékonyabb. Egyelőre viszont mást nem tehetek, mint hogy feltartom őket és remélem a sokszor ismételt szavak, amiket anyától hallottam egyértelművé teszik a többiek számára, hogy vissza kell térniük a mozdony roncsaihoz, a vonathoz, ami valahogy kiviheti őket innen. Őket, mert én már elfogadtam, hogy ahogyan anya is mondta, én nem mehetek. Elég hát ha Shanna talált esetleg valamiféle fegyvert, azt nekem adja, a többi már nem az ő dolga, hiszen az én feladatom, hogy itt maradjak és tovább menjek anyával.
- Harry... kérlek mondd meg apának, hogy szeretem és... segíts neki. - ha nem térhetek vissza, hát így kell lennie és remélem, hogy Harry is megérti, hogy most nem tehetek mást és ő sem, és ezért muszáj hogy elmeneküljön, de ha visszatért segítsen apának, mert én el tudom fogadni a sorsomat, de nem tudom, hogy ő képes lesz-e rá.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 414

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-07, 07:26


Tükörországban, avagy a férfi a függöny mögött

[You must be registered and logged in to see this image.]


Gina észreveszi ugyan a függőt a nagy harc közepette, de most nincs ideje foglalkozni vele, mert azt is látja, hogy Cody fuldokolva feljön, láthatóan nem volt esélye leúszni a kapcsolóért, ami lent világít mélyen a víz alján. Ám ő maga is megpróbálhatja, hátha nagyobb az állóképessége, vagy megedzette már annyira az élet, hogy ő megtegye, amit a fiú tudott. A saját infernusait legalább le tudta magáról rázni. Akárcsak Harry, ügyesen bánva a tűzgolyóval, sikeresen végigszántja a barlangot, repülnek az infernusdarabok rendesen, és az utolsóról a függőt még éppenhogy magához tudja vonzani, habár más nem tudna két varázslatot ilyen gyorsan ellőni, de hát ő a fiú, aki túlélte, talán szülei ereje most itt is segítenek, de olyan szinten kifárad a mágikus túlterheltségtől, hogy már éppenhogy vonszolja magát. A függő a kezébe reppen, nem is kell, hogy felvegye, de a barlang falán világító rajzok jelennek meg, amelyek azt sugallják, hogy a vonat roncsaihoz kell visszamenni, és maga a mozdony még működőképes. Varázslattal levegőbe emelhető, és el tudnak tűnni innen. Ám még mindig kérdés, hogyan fognak átjutni a függönyön, amely itt tartja őket.
Shanna hirtelen ötlettől vezérelve átnyúl a tükrön, és sikerül neki! Egy aprócska szobába jut, amely mintha tényleg el lenne rejtve. A tükrök kaput nyitnak a hely különböző pontjaira, de vélhetően a távcső tulajdonosa alaposan el akarta rejteni ezt a kis szobácskát. Innen Shanna láthatja a büfés boszorkányos barlangot, ahol az édességek vannak, ezen felül láthat egy raktárat szomszéd helységként, amelyben csomó mugli fegyver roncsai vannak felhalmozva, mintha valaki nagyon szerette volna ezeket tönkretenni. Viszont a saját apró kis szobája szinte teljesen üres, ám egy vadászpuska van egy széken, mintha valaki azon kísérletezett volna, hogy tönkretegye, de nem sikerült. Bele is van téve egy töltény, amolyan oroszlánölős fegyver lehet, de az, aki ezeket tönkre akarta tenni, ezzel kudarcot vallott. Illetve Shanna a tükrök között látja azt a barlangot, ahol Gina, Cody, Harry és Luna van. Amikor Shanna átlép a tükrön, Jake karját valaki visszafogja. Dick Carlmichael az, a szellemek és túlélők közül az az élő, akivel a táborban találkoztak. Kicsit komor hangon szólítja meg a fiút. – Nagyon jó esélyetek van legyőzni őt. Ám ha elmentek, a függöny nyitva marad. Kell egy őrző, aki itt marad, és erről az oldalról bezárja. Mi már ezt nem tehetjük meg, mert már nem vagyunk jelöltek. A társaitok közül neked érdemes maradnod, hiszen te most nem élsz, és így.. adja magát a helyzet, hogy te legyél a függöny őre. Vállalod, ugye? – Eközben Luna próbálja megidézni a sast, de az nem jelenik meg, nem mutatkozik, így a varázslatok félkész marad sajnos, hiszen Nox sem épített bele. Ám ebben a pillanatban valaki letarolja oldalról, és egy pengét érez az oldalánál, ám a közösen felépített, ha nem is teljes pajzs felvillan, így nem érez fájdalmat, a tőr lepattan róla. A pajzs csak egy pillanatra védi meg, de látszik, hogy mivel nem tudták befejezni, többet már nem védi őt. Hirtelen egy sziklaszirten találja magát, vélhetően ez lehet a hely, a függöny legmagasabb pontja, a végső leszámolás. Magára fordította a lény figyelmét az átkozott nyaklánccal, ami most szétoszlik a nyakában, hiszen csak jel volt. Amint feltápászkodik, látja, hogy a Nicolas arcát viselő illető szembefordul vele, és ráront. A feketén villogó tőr ott a kezében. Ez most a kettőjük harca. Kivéve azzal, hogy, Shanna előtt is megjelenik egy olyan tükör, amelyben láthatja Luna és „Nicolas” párbaját. Át tud menni hozzájuk, ha úgy érzi.
Nox eközben megkapja az ajánlatát, amivel nem él. Lesújt a fiatal lány testére, ám pokoli fájdalom járja át a sajátját, s a hang a fejében ismét megszólal. – Kiszámítható vagy, ám a saját elképzeléseimből nem engedek. Talán egyszer visszatérsz hozzám, és folytatjuk. – Éles, hideg hacaj visszhangzik az elméjében, s mire magához tér, ott fekszik a kőoltáron, a tőr a földön, akárcsak Nox eredeti teste. A fiatal lány testében van, ám valami sürgető érzés azt sugallja, hogy ha meg akar menekülni, a sötét teremtény megadja neki az esélyt, csak menjen a vonat roncsaihoz, ott találja majd a kijáratot.

//Határidő dec 14, de ha előbb sikerül, nagyon jó lenne!!//Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-05, 23:11TükörországElszeparálva, a saját utamat járva. Szokásos, ugyebár. Mindenesetre egyes egyedül lépek át a barlang száján. Megcsodálom belőle mindazt, amit fénybűbájom láttatni enged, míg végül elém tárul mindaz, amiért sejthetően idekeveredtem.
S ismét megszólal a hang. Ajánlatot, netán ajándékot kínál, amiért hűen mellette álltam... Ugyanakkor mind tudjuk, hogy ezt is pusztán saját szabadulni vágyásom vezérelte.
Elcsitulnak a hangok, csak pár épp képződő cseppkő nesze birizgálja a fülem. Kezembe vettem a tőrt, s ülök a gyönyörű test mellett. Eljátszadozom rajta, hegyével épp csak megsimítom formás orrát, hőfehér nyakát, feszes kebleit. Ki lehetett egykor ő... S ki vagyok én most. Az oltáron visszacsillan rám tulajdon tükörképem, múlandó testem pillanatnyi mása, és elgondolkodok... Ha most megölöm magam, új testbe kerülök, s szabadulást nyerek, mi több lehetőségek tárháza várna reám odakint. E gondolatra felállok, a lány feje fölé hajolva hátulról szemlélem egy pillanatig arcát, majd a magasba emelem a tőrt, mint aki épp hasba kívánná szúrni magát. S azt mondom magamnak: tudom, rájöttem, hisz Ő sem tud szabadulni, neki is test kell, hogy kijusson innen, a saját mesterséges világából, s ez az egy mindkettőnknek nem elég. Csapba volt hát, hiába önző segítségem...
Felzaklat a gondolat, hirtelenségre késztet, s lám, a tőr landol, majd vért ont.
Immáron az oltáron fekvő leányzó torkában ékeskedik. Senki bábja nem leszek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harry Potter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-04, 06:16

[You must be registered and logged in to see this image.]

Hermione szavai csengtek a fülemben a meggondolatlanságról, amit gyakorlatilag minden alkalommal meghallgatok, amikor valamilyen, általa gyanúsnak ítélt szituációba kerülünk. Persze ez most arról szólt, hogy hogyan követhetek ilyen meggondolatlanul egy függőt, még akkor is, ha értek a relikviákhoz, azonban most könnyebb volt kizárnom, hiszen nem volt velem a lány. Fényt láttam a távolban, de nagyon halványan pislákolt, először nem is tudtam biztosra, hogy ott van, ahol látni véltem, de ahogy közeledtem, egyre erősödött. Végre megtaláltam a többieket, akik közül egyedül Luna tűnt úgy, hogy hajlandó szóba állni velem. Se nem volt ez újdonság számomra, se nem volt meglepő, ez a hely mindannyiunknak tartogatott hátborzongató élményeket, az szent.
- Megnézhetem? - Kérdeztem Lunától a függőre utalva, és ha engedte, odanyúlva kézbe vettem, hogy megvizsgáljam, az egyértelmű negatív energiákon kívül tartogat-e mást is, amit esetleg nem vettek észre. Ezután szótlanul vánszorogtunk tovább.
Egy barlanghoz értünk, aminek a fala azonnal leomlott a függőm hatására.. Azonban az elképedésre és meglepődésre nem volt időm, mert abban a minutumban hogy beléptünk a víz borította talajra, inferusok kezdtek el felénk áramolni.
Egy hátráltató átok, egy taroló átok, amivel reméltem sikerül egy rakást ezekből a szörnyekből messzire küldeni, amikor meghallottam Gina hangját, és megláttam Codyt a víz alá merülni.
- Gina, ne! Invito függő! - Kiáltottam, mert abban biztos voltam, hogy a közelükbe férkőzni nem jó ötlet, továbbá arra is muszáj volt figyelmet fordítanom, ami az emlékezetemből feltört, ahogyan az inferusokat távol lehet tartani, illetve Codyra, aki ha jól láttam, egyre lejjebb merült.
- Globus Igneo! - Kezdtem kiáltozni és az inferusokra tűzgolyókat lőni, elvégre mégsem vonhattam fel egy tűzkört magunk köré így, hogy Gina épp bevetette magát a tömegbe, Cody meg ki tudja hol járt. Amikor az inferusok a vészes közelségemből biztonságos távolságra kerültek, Gina körül tisztítottam a terepet.


//Relikviamester: Különleges kapcsolata van a varázstárgyakkal, ősi relikviákkal, ereklyékkel. Kezdetben csak érzékelés, később uralás, magas szinten akár teremtés is.
Globus Igneo: Pálcából tűzgolyó repül ki.//


Tükörország

[You must be registered and logged in to see this image.]

 [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-03, 11:26


Tükörország & Gina
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sejthettem volna, hogy valami ilyesmi van a dolgok mögött. Cody már beszélt a sötét családi múltjáról. De ez nem teszi egyszerűbbé a dolgokat. Sőt... Azt meg, hogy a hopponálás ezen fajtáját ne tanuljam meg... nos jobb ha egyenlőre elnapoljuk ezt a kérdést. Még úgysem vagyok 17, szóval nem tanulhatok hopponálni, szóval mindegy. Térjünk rá vissza akkor. Ha lesz akkor egyáltalán.
Jó hogy nem vagyok legilimentor. Valószínűleg ha hallanám, vagy észlelném Cody azon gondolatait, hogy feláldozná önmagát értünk, akkor csúnyán kioktatnám, hogy vagy együtt megyünk innen, vagy sehogy se! Számomra elfogadhatatlan lenne efféle áldozat.
De így jobb híján némán baktatok mellettük, egész addig, míg Harry-be és a barlangba nem botlunk. Elég furán nézek a fiúra, és a függőjére, de nem kommentálom. Főleg mert a barlang előtti fal eltűnik, és ismét túl gyorsan kezdenek történni az események!
- A fene..! - ennél cifrább káromkodásra nem jut időm mert egy rakat infernus jelenik meg a semmiből, azaz a vízből, amibe sikerült belegázolnunk. Vadul kezdek átkokat szórni a dögökre, amik le akarnak húzni.  Mindent, ami csak a tárházamban van. Aztán az egyik átkozott dög nyakában megpillantok valamit. Egy Függőt! Nem tudhatom biztosan, hogy az-e amit keresünk, de érzem meg kell próbálnom megszerezni. Mindet meg is teszek ennek érdekében.
- A FÜGGŐ! - kiáltom el magam teli torokból, ha esetleg nekem mégsem sikerülne mások is észrevegyék, és megpróbálják megszerezni. Ezzel egy időben egy ragadozó macska ügyességével próbálom elkerülni vagy átkokkal eltávolítani a rám támadó és útban lévő dögöket, hogy egy bizonyos átok fajzat közelébe kerülhessek. Ha ez megtörténik, és enyves kis ujjaim megérinthetik a függőt, akkor már biztosan nem eresztem...

//Sötét varázslatok kivédése: 13 pont
Bűbájtan: 13 pont//


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-12-01, 18:53

Jake & Shanna

Könnyedén feljut hát a csúcsra, és Griffel együtt lép be a forgó üvegek közé, és ahogy sejtette, azok most is mutatnak valami kifejezetten izgalmasat. Hogy múlt, jelen vagy jövő, az talán nem is érdekes, mert itt minden furcsa. De mielőtt válaszolhatna, érzi Griff szomorúságát és bizonytalanságát, és a kérdése is ezt támasztja alá. Finoman lép a lány mellé és teszi a kezét a szájára, miközben kissé félredönti a fejét, és érezhető, hogy most valami nem túl biztató, de nagyon is komoly dolgot fog mondani.
- Nem hiszem, hogy itt van külön idő, vagy jelenleg ez számítana, hogy mikor történnek a dolgok. És az én lelkem, és sorsom most a kapuval van összefonódva. Ha megfejtjük a rejtélyt, és sikerül legyőznünk a Nimfát, akkor van esélyünk arra, hogy együtt menjünk haza. De bármi is lesz.. mindig szeretni foglak. És azt akarom, hogy tudj továbblépni. - simít végig a lány arcán, miközben annak szemeibe néz, és érzi, hogy nagyon kemények a szavak, meg egyelőre az sem biztos, hogy itt ragad, de sajnos benne van a pakliban. És szereti annyira a lányt, hogy ne akarja örökre magához láncolni, és ne akarja, hogy ne tudjon tovább lépni. Azt akarja, hogy boldog legyen.
- Ha a tükrök nem segítenek, menjünk vissza a többiekhez. Tudjuk, milyen szóval idézi meg a nimfa a varázslatot.. talán még nem késő szólni a többieknek. Ha teljes a kép és együtt vagyunk, többre mehetünk, minthogy ketten akarjuk bezárni. - hívja a lányt, ha annak nem sikerül nagyon kivennie, mi is van a kapu mögött, csak annyit, hogy valami hatalmas fegyver. Ez esetben inkább a thesztrálokkal Lunáékhoz csatlakozna.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-30, 20:03


Tükörországban

Shanna&Jake
A csapatmunka az, amikor sokan csinálják azt, amit mondok.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Harrytől elválunk, ő megy Lunáékhoz, mi megyünk fel a tükrökhöz. Mivel Jake teljesen úgy néz ki, mint régen, és a thestrálok is úgy reagálnak rá, mint azelőtt, néhány pillanat erejéig megcsap az érzés, hogy ez az egész, ami az előbb lepergett előttem meg se történt, de… Nem akarom megtéveszteni magamat. Úgy kapaszkodunk fel, mint azelőtt, a feladatra koncentrálva, de miután végig álljuk a Tükör bemutatóját már egyre nehezebbé válik.
- Ez most a múlt, a jelen, vagy a jövő volt? - kérdezem elbizonytalanodva, mivel ebben a szent pillanatban azt se tudom, hogy a nimfa idéző tekercs kinél van. Talán a tükör csak meg akarja mutatni, hogy mit is kell vele csinálni?
- Jake, ez az egész ügy… nem kéne inkább azzal foglalkoznunk, hogy megtaláljuk a… tested? - kérdezem, miközben dolgozom fel a dolgokat, és mivel a tükrök egy kapu megnyitását mutatták, azon gondolkozom, hogy esetleg ez a tükör nem működik-e kapuként. Ha valamit megmutat, talán ha át tudunk lépni rajta, akkor oda is kerülünk, amit mutat. Vagy ez túlságosan elrugaszkodott elmélet? Most nem a képességemmel érek a tükrökhöz, hanem a kezemmel érintem meg a felületét, megnyomom kicsit, abban reménykedve, hogy képesek leszünk átlépni rajta, vagy észreveszek esetleg valamit, ami arra utal, hogy egy varázslatot ha elvégzek, akkor meg tudom bűvölni.
- Ha jól sejtem akárhova is vezet az a kapu, nekünk ott kéne lennünk és meg kéne néznünk. Talán a tükör is segíthet, de talán csatlakoznunk kéne a többiekhez, hiszen az a valami… amit éreztünk, amire a mágiát kezdtük el építeni, nemsokára eljön.
Hallatszik az általában magabiztos, pattogó, talán néha parancsoló hangomon, hogy ezúttal nem olyan vehemens, össze vagyok zavarodva, nehéz gondolkozni, ez egy olyan helyzet, amire nem lehetett felkészülni az Auror kiképzésen se. Ha a tükörrel semmire se megyünk, ha nem tudom átbűvölni, hogy oda vezessen, ahova a nimfa megidézett kapuja tenné, hogy megnézzük mi van mögötte, akkor csatlakoznék Lunáékhoz, de ha Jake-nek jobb ötlete van, akkor meghallgatom és hallgatok rá. Látszik a szememen, a tartásomon, mindenemen, hogy még mindig kicsit sokkos vagyok attól, ami történt és nem is igazán tudom, hogy mit mondjak, vagy tegyek. Ha tehetném, akkor csak megölelném és soha többet el sem engedném, de… de úgy érzem nem tehetem.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1482

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-29, 11:51


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tükörország & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Csak halkan sóhajtok egyet Gina szavaira. Nem hiszem, hogy ez a legalkalmasabb helyzet, hogy megpróbáljam meggyőzni nem jól gondolkodik. Nem lesz könnyebb az édesapja elvesztése, ha jobban ismeri a múltat, akkor is el kell engednie, és az soha sem egyszerű, de annyiban hagyom ezt most, főleg hogy megérkezik Shanna üzenete, amire automatikusan a kezem a saját medálomra csúszik, de egyelőre még mindig nem veszek róla komolyabban tudomást. Van azt hiszem most épp elég dolgunk és gondunk, nem lehet egyszerre mindennel foglalkozni, mégis tetézi a bajt Cody "üzenete". Egy pillanatra találkozik a tekintetem a srácéval, miközben Gina szótlanul lépked mellettünk. Értem... vagy inkább érzem, hogy pontosan mi is játszódik le benne és ez egyáltalán nem jó... nagyon nem jó. Remélem, hogy a medál, ami a nyakamban van nem táplálkozik negatív energiákkal, mert a velem tartó két személynél most kevés negatívabb lélek lehet a földön, Noxot leszámítva persze, akiből egyértelműen árad a sötétség. A pillantásom tudatja Codyval, hogy értem őt, de azt nem jelzem, hogy megértem-e, netán ha ilyesmire kerülne sor, akkor hagyni fogom-e neki, hogy ilyen nagy áldozatot hozzon. Ha kijutunk, akkor mind jussunk ki, nem igaz?
- Oh Harry! Találtunk egy tekercset, amivel megidézhetünk egy sötét nimfát, de nem tudom, hogy képesek leszünk-e kezelni és keresünk egy függőt is, de még nem tudjuk hogyan néz ki. Anya szerint minden út önmagába vezet, talán ott a kijárat, ahol bejöttünk ide és én is kaptam egy ilyet, de az enyém úgy érzem nem sok jót jelent. - Harry medáljára mutatok, most már a többiek számára is egyértelművé válhat, hogy a nyakamban ott lóg, ami eddig nem volt ott és cseppet sem bizalomgerjesztő. Ezzel most nincs mit tenni, főleg hogy dolgunk van és nem csacsoghatunk itt, így hát irány a barlang, ahol újra anya jelenik meg. Tudomásul veszem a szavain, ezen most nem fogok fennakadni, csak apát sajnálom, ha nem megyek vissza... fogalmam sincs, hogy mihez kezd majd.
- Tudod, hogy apa... ő nem tudom képes lesz-e ezt elviselni. - nem rólam van szó, most se magamra gondolok, így végül csak sóhajtok és bólintok egyet. Mugli fegyver, renden van, tehát ha a gonosz előkerül kell egy mugli fegyver és kell valami előny, mivel legyőzhetem, ami az én fizikai erőmmel... így az egész talán csak reflex és jó eséllyel valóban az, és odakint történhet csak meg nem itt a barlangban, amikor létrejön a hatalmas sas, aki talán majd segít, ha harcra kerül a sor.

//Druida 7. szint: Óriássas: Képes megidézni egy óriás sast, amin maximum két személy fér el. A sas nagy erejével közlekedésre is alkalmas, támadása sem utolsó rendű karom/csőr, ezen kívül szárnycsapásaival távol képes tartani az ellenfelet, mintha erős szelet idézne.//

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 414

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-29, 07:49


Tükörországban, avagy a férfi a függöny mögött

[You must be registered and logged in to see this image.]


Harry, Cody, Luna, és Gina elindulnak tehát a tisztás felé, ahol mintha valami fény derengene, valahogy Harryt folyamatosan vezeti valami, mintha a fénylő amulett is utat mutatna neki. Egy barlanghoz érnek, amely előtt áttetsző, de mégis pulzáló fal emelkedik, ám amint közelebb érnek, a Harry nyakában lévő amulett felvillan, és a fal szétoszlik, engedelmesen beljebb engedve őket. Ám nem sok idejük van körülnézni, mert a térdig érő vízből infernusok emelkednek fel, többen is, mintha az előző évek, évtizedek elbukott jelöltjei lennének. Gina és Harry azonnal a kiszemeltjeik közé tartozik, őket támadják meg elsőre. Gina az egyik infernuson mintha egy különös függőt fedezne fel. Az lenne Hekaté függője? Luna mellett az édesanyja jelenik meg, s Pandora ismét megszólítja őt. – Luna kedvesem. A sors keserű fintora, hogy neked kell majd megmentened mindenkit, a társaid tudat alatt is téged választottak. Te leszel az a jelölt, akinek majd szembe kell szállnia vele. Az utolsó részlet, amit hozzáteszel a varázslathoz, mindenképpen meg fogja határozni a harcot. Ha sikerül, mindenki békére lelhet végre. Ám ne feledd, amikor emberré válik majd, csak mugli fegyver árthat neki! – Ez biztosan komoly terhet ró a lányra, de legalább az édesanyjával lelhet majd békére, ha le tudja győzni a gonoszt. Cody viszont a víz alatt ismét felfedezi a világosságot, ami mintha valami mágikus kapcsoló lenne. Ha leúszik a víz alá jó mélyen, akkor talán ki tudja kapcsolni. Gyógyítóként érzi, hogy ez valamiféle blokkoló varázs lehet, jó eséllyel a függönyön túl uralkodó gonosz szellem sebezhetetlenségéért felelő varázsról van szó. Shanna és Jake felmennek, Jake is fel tud a thestrálok segítsévél repülni a távcsőhöz, és valóban változik a helyzet. Belenéznek a távcsőbe, és látják, amint a tekercs tulajdonosa felolvassa a tekercset (még akkor is, ha nincsen a vérkapu előtt), a nimfa pedig megjelenik, és egy különös, ősi varázsszóval kinyitja azt. Azt azonban nem, hogy mi rejlik a kapu mögött, de az valahogy sejthető, hogy valami fegyver lehet..
Nox beküldi a feltérkező varázst, amely egyértelműen azt jelzi számára, hogy nincsen veszély, bemehet. A barlangba érve egy hideg kőoltárra lel, amelyen egy gyönyörű fiatal lány fekszik, amolyan tizennégy éves forma. A mellkasán összekulcsolt kezekkel, amolyan Hófehérkeként. Az oltár előtt a földön egy fekete markolatú tőr. A hang a fejében ismét megszólal. – Ugyan a függőt nem hoztad el, ám hathatós segítségemre voltál, ezért megadom az új élet esélyét. Neked, és csak neked. Új testre lelhetsz, ha hátrahagyod a régit. Visszatérhetsz az élők sorába, új emberként, s folytathatod azt, amihez értesz, a káoszhoz. Senki nem fog a régire emlékezni, a neved is megtarthatod. – Ez tehát azt jelenti hogy ha Nox megöli magát a tőrrel, akkor a fiatal lányként éled újra, ám a varázsereje, a tudása megmarad. Komoly kísértés ez, hiszen ezzel tovább növelheti a hatalmát, ráadásul diákként akár a Roxfortba is járhat, belülről bomlasztva a rendet.

//És a hsz után mindenkitől egy szerencsepróbát kérek! Határidő dec 5 éjfél//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 613

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-28, 02:35

Nézek Nox után, vagyis a füstfelhő után ami az útját jelöli, követem a tekintetemmel amíg el nem tűnik, leginkább olyan arccal, mint egy kölyökkutya akit megvertek és az autópálya szélén hagytak, netán még le is hugyoztak....
Valami a mellkasomba fészkeli magát és bele is nyilall, nem nem infarktus, csak egy mentális roppanás ami fizikális tünetet vonzz magával.
Végül kisimul az ábrázatom és megül egyfajta... közöny. Ami történt, semmi mást nem tudok vele tenni mint lenyelni. Nincs itt az ideje, sem annak, hogy a saját hozzá állásomat, és helyzetemet hova tegyem, sem annak, hogy Nox oldaláról bármiféle köröket fussak és megpróbáljam magamat meggyőzni, hogy valójában van terve, és minden csupán a terve része és nem is úgy gondolta amit gondolt... Nem semmi értelme nem lenne ezekkel most bármit gondolni, csak elterelik a figyelmet a lényeges részekről, és arról a feszítő tényről, hogy hol vagyunk és bizony a túlélésért és a kijutásért küzdünk épp!
A kezeim ökölbe szorulnak, aztán elernyednek mert minden tiltakozásom ellenére ezer gondolat rohan meg amiken ha akarnék se tudnék átlépni...
Nox a Martimorok sötét könyvtárából tanult... olyan sötét varázslatokat, amik még egy felkészült aurort is megizzasztanának. Ha párbajba bocsátkoznánk, semmi másban nem bízhatnék, csak abban, hogy a védő varázslataim elég erősek, avagy elég gyorsan ki tudok térni, vagy hatástalanítani tudom mielőtt komolyabb károkat okoz... Elég lenne-e csak hatástalanítani? Nox, Luna szavait idézve aligha csak hatástalanítani akarna... És ekkor belém áll a felismerés, hogy ha Ivor nem tud ide jönni, de Nox meghal, akár általam, akár bármi által, az az ő vesztét is jelenti egyben... Hiszen az esküje Noxhoz köti... És... Noxot ez kurvára nem zavarja a jelek szerint.. ha érdekelné, nem kockáztatná Ivor életét is... amit elvileg annyira tisztel... Elvileg. Kétségbe ejtő. Letaglózó. Kiábrándító. Vagy pont ez miatt fogom úgy érezni a kritikus pillanatban, szent meggyőződéssel, hogy Noxnak van egy konkrét terve. Hiszen egy több ezer éves entitás életével, akivel esküt tettek, nem játszana... Kezdek... Úgy érzem kezdek megzavarodni és ez nem jó!

Fél percet hagyom hogy ez az egész átrohanjon rajtam mint a hajnali gyors és mindezek ellenére újra éled bennem az elhatározás abba az irányba, hogy akárhogy is Lunáékkal kell maradnom, a társaimnak kell segítenem.
Nox... Nox biztos tudja mit csinál...
- Az unokanővérem Gina. - többet nem mondok, hiszen már meséltem neki róla, akapcsán, hogy hová is lehet jutni, ha az élet úgy hozza. Bár akkor egy szót nem említettem arról, a lánynak, hogy Noxban miféle ambíciók dolgoznak, és hogy ennek ellenére újra és újra megadtam neki az esélyt. - És a hoppanálás ezen formáját, ha lehet, soha ne tanuld el! - ezt követően nyelek egyet és Luna szavaira bólintok. - Menjünk a tisztásra! - és el is indulhatunk, vagy keríthetünk magunknak thestralokat és mehetünk velük. A medál sajnos, mivel Luna sem hívja fel rá a figyelmet, hirtelen nem is tűnik fel. Bár valószínűleg szemet fog szúrni, ha mást nem amiatt, mert a lány felől nem szoktam hozzá a kiáradó negatív energiákhoz.
Menet közben, Lunára koncentrálok, az események egyértelművé tették, hogy legilimentor, akár csak Nox és arra a gondolatra, érzésre összpontosítok, ami bennem van, ami össze foglalva megüzenheti, hogy elvesztettem az ítélő képességem Nox felé több okból is, de ha olyan helyzetbe hoz, amivel tényleg kijuttat bennünket, cserébe az életemért, akkor számomra egyértelmű lesz a választás. Ha nem látom a lányon, hogy az üzenet átment volna, akkor majd szavakba foglalom, ügyelve arra, hogy Gina számára viszont a szándék rejtve maradjon.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Plátói szerelem: lekvárosüveg kívülről nyalogatva.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-24, 22:56TükörországSzabadulószámom siker koronázza, a druidaátokból kiszabadulva füstként szállok tova, jócskán megrohamozva átkokkal az apró bagázst. Egyedül unokaöcsém későbbi vívódásai foglalkoztatnak valamelyest, de ez nem egy olyan helyzet, ahol ezt előtérbe szabadna helyezni.
A magasból szemlélem a helyszínt, nem merészkedek túl föntre, félő hogy a körölöttünk lévő burok csúnyán megsebez, de így tisztán kirajzolódik előttem a hely különös, szimbolikus elrendezése. Szintúgy megerősíti bennem meggyőződésem: a hely mesterségesen, tudatos szándékkal lett létrehozva, s ott, valahol délen, ahol a fény pislákol, talán azt is megtudhatom miért.
Nem sokkal a barlang szája előtt érek földet, gondosan megigazítva magam rántok pálcát. Rövidke igét mormolok, hegyén halovány fénygömb gyúl, apró csápokkal, mint valamiféle piciny medúza. Finoman meglegyintem, s a jelenés már el is veszett a barlang sötétjében. Egyszerű feltérképező bűbáj, mely ha nem jelez vészt, egy Lumos társaságában jómagam is belépek az ismeretlenbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harry Potter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-24, 07:36

[You must be registered and logged in to see this image.]

Néztem a testem, és egy idő után az tűnt fel, mennyire szakadt, rongyos volt minden ruhadarab, hogy tényleg úgy néztem ki, mint akit megrágott és kiköpött Bolyhoska. Közben leomlott a fal, és feltűnt Jake, de én már arra koncentráltam, hogy a testembe visszajussak, ami sikerült is. Az első lélegzetvétel, újra, olyan volt, mintha víz alól az utolsó pillanatban rúgtam volna magam a felszínre.
Valami fura, meleg érzés a mellkasomon arra késztetett, hogy odakapjak, így egy függőt fedeztem fel. Melegséget árasztott, így szimplán elkönyveltem, hogy biztosan nem baj az, ha ott van. Miután majdnem meghaltam, nem lehetek akkora pancser, hogy most egy függő nyírjon ki, plusz valamennyire értettem is a relikviákhoz, ugyebár.
- Aha. Bocs, Jake... - Válaszoltam végre Shanna kérdésére, majd sajnálkozva a fiúra pillantottam, akit nem sikerült megmentenem a halál torkából, pedig a tervem jó volt. Működhetett volna. Nem volt időm fellélegezni komolyabban, mert éreztem, ahogy Luna üzenetet küldött, hiszen én is elvégeztem az összekapcsoló bűbájt. Az üzenet visszaküldésével nem fárasztottam magam, azt Shannára bíztam, elvégre ő volt a legjobb bőrben közülünk. Bólintottam Shanna szavaira.
- Nyugi, rendben leszek. Vigyázzatok egymásra! - Azzal a barlang falához léptem, és ugyanazt a bűbájt használva, amivel bejöttünk, kinyitottam, hogy aztán kisétáljak. Nem zavart különösebben, hogy végre elhagyhattam azt a hátborzongató helyet.
Lassan tudtam haladni, de a pálcámat végig magam előtt tartottam, ha szükségem lett volna rá. Ha problémamentesen odaérek a tisztásra, akkor megvárom a másik csapatot, vagy ha már ott vannak, akkor szimplán magamba szívom az élő társaim látványát.
- Miről maradtam le? A barlangban semmi nem volt, információn kívül... meg a büfés boszorkány testén. Megtámadták Jake-et és... elvált a testétől, amit elvesztettünk. -


//Relikviamester: Különleges kapcsolata van a varázstárgyakkal, ősi relikviákkal, ereklyékkel. Kezdetben csak érzékelés, később uralás, magas szinten akár teremtés is.//


Tükörország

[You must be registered and logged in to see this image.]

 [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-21, 09:43


Tükörország & Gina
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ahogy megérzem Cody kezét, csak egy röpke vállrándításra jut az időből. Képes lennék tovább piszkálni a felcseszett viperát? Talán, ha némi információt remélek. Sajnos az események gyorsabban változnak, mintsem követni tudnám. Legendás éberségem már nem olyan, mint korábban.
Nox átkokat szórva tűnik el, valamiféle számomra sosem látott fekete füst alakban... Cody gyors pajzsbűbájának hála viszont nem történik baj. Igazából nem tudom mit éreztem volna, ha Codynak baja esik az óvatlanságom miatt. Lehet mégsem volt a legjobb ötlet felcseszni a nőt. Okosabban kellett volna kiszedni a szándékait. De már mindegy. Ez nyilván nem fog megtörténni.
- A köddé válás ezen formáját nekem is meg kell tanulnom. Bár sokkal okosabbak nem lettünk. - jegyzem meg valamiféle sötét komolysággal.
- Nem biztos, hogy tudni akarom, mi közöd neked ehhez a nőhöz. Azért jól vagytok? - pillantok aztán Codyra, majd Lunára. De azért pálcát húzok, és innentől sokkal éberebben figyelek.
Amikor meghallom Luna kedves szavait, egy picit feszültebb testtartást veszek fel, de nem húzódok el látványosan, nem is lököm fel a lányt az érintésre reflexszerűen, mint ahogy azt korábban tettem volna. Nem igazán tudom, hogy ez jó, vagy rossz. Annyi biztos megváltoztam az elmúlt hónapokban. Kevésbé védekezek élesen, de egy ilyen helyen ez hátrány lehet. Minden esetre bár még mindig igyekszem távolságtartóbb lenni az emberekkel úgy általánosságban, lassan, és nehezen bízom meg bennük, de valahol mégis jól esnek a lány szavai.
- Sajnos attól félek, hogy én képtelen vagyok elengedni. Addig legalábbis, amíg nem kapok válaszokat. Hogy lehetne jövőm, amíg a múltam egy sötét viharfelhőként kísért, várva, hogy lecsaphasson rám? Nekem a megbékéléshez szükségem van a teljes igazságra. - értem én, amit Luna mond, csak azt hiszem az ő helyzete kicsit más. Neki van otthona, és vannak válaszai. Persze tudom, ugyanúgy fáj egy szeretett ember elvesztése, de a megbékéléshez szükség van egyfajta bizonyosságra, ami számomra még hiányzik.
A továbbiakban csendben követem a többieket a tisztás felé, ahol csak remélem, hogy a többiekkel épségben találkozhatunk. Remélem, hogy Nox nem képes megtalálni előttünk, és a tekercs nélkül a nimfát. De ha így van, akkor még inkább résen kell lennünk, nehogy kellemetlen meglepetést okozzon. És remélem valahogy kijutunk majd innen...


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-20, 13:53

Jake & Harry & Shanna

Amikor sikerül alakot öltenie, finoman simít végig a lány hátán, ahogy magához öleli, halkan suttogva néhány kedves, megnyugtató szót azzal kapcsolatban, hogy minden rendben lesz, meg hogy mennyire szereti, és nem lesz semmi baj, aztán ahogy lassan elválnak egymástól, Jake arcán valami furcsa mosoly jelenik meg. Maga sem tudja, mi okozza ezt, de tény, hogy a jelen helyzet kifejezetten izgalmas a számára. És nem hiszi, hogy ne lenne ebből visszatérés. Vagy ha esetleg mégsem, és az állapot végérvényes lenne..
- Mondtam Lunának, hogy ott találkozzunk. Rájuk fogunk látni fentről, ha végeztünk, ott találkozunk. Legyél óvatosabb. - búcsúzik el a griffendélestől, és van benne valami irónia, hiszen ha úgy tetszik, mindketten borzalmas helyzetbe kerültek ezzel a kis afférral. Pedig egyikük sem akarta. Ahogy elköszönt, finoman megszorítja Griff kezét, jelezve, hogy induljanak. Az még kérdés, hogy pontosan hogyan is lehetne feljutni azokra a sziklákra, de Jake halott lévén megpróbál szerezni egy thesztrált, ha nem, akkor szellemként talán tényleg máshogy hat rá a gravitáció. Legrosszabb esetben pedig néhány varázslattal megtámogatva magát felmászik a sziklafalon.
Ha pedig feljutnak, akkor beáll Griffel a távcső közepébe, miután ellenőrizte azt, megnézte, mi voltázott esetleg, vagy mi az, ami maradt, illetve próbál rajta néhány fokot, meg szöget állítani. Ha Griff telekinézist használ, akkor Jake igyekszik irányítani őt, mégis csak van benne valami alkimista, ami miatt ért egy kicsit ezeknek a mágikus dolgoknak a felerősítéséhez, hiszen most energiát akar felerősíteni. Remélhetőleg sikerrel, vagy legalább valamiféle újabb segítséggel gazdagodva.
Ha pedig ezzel végeztek, fél szemmel lenéz a tisztásra, hogy a többiek vajon megvannak-e még, Harry átért-e oda, és sikerült-e nekik valahogy lassan megfejteniük ezt a borzalmas rejtélyt. Közben pedig egy korábbi szellem szavai csengenek a fülében, ami miatt valahogy végtelenül kezd megnyugodni.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 233

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-19, 10:05


Tükörországban

Harry&Shanna&Jake
A csapatmunka az, amikor sokan csinálják azt, amit mondok.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Alig figyelek Harry-re, mármint a szellem énjére, a testét igyekszem kéznél tartani és biztonságba helyezni, annyi lélekjelenlétem van, de… De eléggé szét vagyok csúszva. A talpraesettségem a múltté, átvette a helyét a kétségbeesés. Fogalmam sincsen, hogy Harry csak úgy vissza tud-e szállni a testébe, arról se, hogy ha megnyitom ezt az átjárót, akkor találhatok-e bármi olyan eszközt, ami segít Jake-en, mert… mert még nem nyilvánítom halottnak, még nem zárult le ez a történet, én…
- Meg kell találnom, vissza kell hoznom… - mormogom az orrom alatt, egészen addig a pillanatig, míg Jake lényegében testet nem ölt mellettem. Nem gondolkozom, sem azon, hogy hogyan kerülhetett ide, sem azon, hogy ha szellem, akkor vajon mennyire fizikális, azzal a lendülettel megölelem - vagy csak megpróbálom megölelni?
- Jake…! - nyögöm ki, és belülről záporoznak a kérdések, amik a legnagyobb közhelyek lennének, még is annyira igaznak tűnnek. Miért? Miért pont velünk? Hogy történhetett ez? Nem veszíthetlek el, olyan fiatalok vagyunk, az eljegyzés, még nem is éltünk együtt, én… De még sem mondok semmit, mert meghallom a szavait, és inkább azzal törődöm, hogy ezen a furcsa helyen a halálból lehet vissza út. És ha van, akkor mi megtaláljuk.
- Rendben, menjünk a tükrökhöz. - bólintok neki, bár a szemem azt sugallja, hogy képtelen vagyok tovább élni, ha őt végleg elveszítem... és közben Harry is visszatalál a testébe. Fogalmam sincs, hogy azért hullott le a fal, mert vért csepegtettem arra a helyre, vagy sem, de érzem, hogy közeledik az a sötét fenyegetés, ami miatt közös varázslatot alkottunk, és azt is, hogy eljött az én időm. - Harry, jól vagy? - kérdezem megy, egy kicsit aggódva nézve az ébredő fiúra és a medálra, ami megjelent a nyakában. Ekkor érkezik be Lunától a mentál üzi, ami előtt leengedem az oklumenciás falaimat és kicsit lehunyva a szememet, de csak egy fél percre, megpróbálom minden mondandóját megemészteni. Visszaküldöm neki, hogy mi történt, hogy megjelent valaki Nicolas képében és leszúrta Jake-et, a szelleme kivált a testéből és fel kell mennünk a tükrökhöz, hátha látunk valamit, a barlangban megtaláltuk a büfés boszorkányt kiszipolyoozva és rengeteg nevet a barlang falán, a miénket is, és Harry nyakában megjelent egy furcsa nyakék, de nem tudom, hogy ennek így ömlesztve mennyi értelme lesz. De majd jövünk…!  Harry-nek és Jake-nek pedig tovább adom Luna szavait.
- Harry, ha látod azt a nőt véletlenül se bízz benne, azonnal ártalmatlanítsd és a függő, amiről Luna beszélt… Talán az, ami a nyakadban van? Találkjoznod kell velük a tisztáson! - küldöm el a fiút, lényegében kizárva abból, hogy feljöjjön velünk a tükrökhöz. Talán butaság, de olyan élesen él bennem a kép, ahogy Jake összeesik és lezuhan, ahogy… meghal, hogy vele akarok lenni, és csak vele. Még akkor is, ha nem romantikázunk, hanem világot megmentünk… vagy legalább magunkat. - Vigyázz magadra, jó? - búcsúzok azért el három szóban Harry-től, de inkább szeretnék Jake-kel törődni, akármennyire az érzelmeim beszélnek. Még se mondok semmit, csak folyamatosan fogom a kezét és ránézek, és egyre erősebben próbálok visszatalálni a tettek mezejére.
Ha Jake befog egy thestrált, akkor azzal felmegyünk a távcsőhöz, ha nem, akkor a telekinézis képességemmel szökkenek fel, neki pedig szellemként valószínűleg egy kicsit másak a természet törvényei és könnyedén megoldja. Felérve ezúttal nem engedem, hogy Jake egyedül álljon bele, megfogom a kezét, és ha nem látunk semmi újat, akkor a Telekinézis képességemmel a tükrök helyzetét elkezdem átállítani, elkezdem forgatni és pörgetni, mintha a kezdő lökést akarnám ezzel megadni, hogy magától forogjon, vagy új pozícióba helyezni, hogy új képet mutasson. Még engem is meglep, hogy a képességem milyen erővel szakad ki belőlem, és hogyan kapcsolódik a nagy varázslathoz, amihez mindenki hozzátett már egy kicsit… Azaz majdnem mindenki, de most én jövök. A tükrök mágiája nem tudom pontosan hogy működik, de megpróbálom az én erőmet, és a közös varázslat erejét megsokszorozni, prizmaként használva, meglátjuk mennyi sikerrel.

// Ha kell Jake-nek segítség feljutni, mert nem tud Thestrált lőni magának, és az építéshez:
5. szint: Képes dobó- és célzó fegyvereket felerősíteni, elméjével felgyorsítani őket, nagyobb sebzést okozva és ugyanígy lassítani is a felé tartó támadást. Képes erős ajtókat, falakat kirobbantani puszta akaratával. Maximum 80 kg súlyú embert képes 3-4 méter magasságig megemelni.” - nyilván a robbantást nem alkalmazom. Very Happy //

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért.
Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1482

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-19, 09:49


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tükörország & Luna

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem tudom, hogy mit tettem volna, ha netán Cody-nak valami baja esik a védelmünk okán, miközben a nő elmenekül, mert ezt teszi, füstté válik egy pillanat alatt, hiszen erősebb nálunk, felnőtt is, sőt tudjuk jól, hogy a gonosz olyan határokat is átléphet, amiket mi nem, így még erősebbé válhat mint mi.
- A tekercs nálunk van, nem találhatja meg a nimfát e nélkül... remélem. - ha mégis az épp elég nagy baj és az is, hogy nem épp arra használná a sötét lény erejét, hogy ezt az egészet megállítsa, hanem hogy még hevítse és erősítse, amiből csak valami nagyon-nagyon rossz születhet, ezt mind tudjuk. Aztán még Ginára pillantok, hallva a szomorú sóhajt. Mindazok ellenére, ami most történt és hogy átérzem a fájdalmát megszorítom a kezét egy kedves mosollyal.
- Ha nem, hát vedd ezt a mostanit búcsúnak. Hidd el, nem a búcsútól lesz jobb az elválás, csak ha... idebent képes vagy elengedni őt. Akkor sokkal könnyebb leszel. - egy pillanatra teszem csak a mellkasára a kezemet, aztán hátrébb is lépek, hiszen jó eséllyel érzem Gina távolságtartóbb típus és nem biztos, hogy értékeli, ha mások túlzottan belemásznak az aurájába.
- Láttam egy tisztást nem messze innen, még odafentről, Jacobbal azt beszéltük meg, hogy ott találkozunk. Ha minden rendben akkor.. ők is oda jönnek. - és remélem, hogy minden rendben, üzenek hát Shannának, hogy jó lenne összeegyesülni, mert itt is sok minden történt, röviden tájékoztatom Nox árulásáról és eltűnéséről, a tekercsről és hogy meg kell találnunk a nimfát és nem mellesleg a függőt, amit anya említett és persze, hogy minden út önmagába vezet vissza.. ez vajon mit jelent pontosan? Ott távozhatunk, ahol ideérkeztünk? A nyakamban megjelenő függővel egyelőre azon túl, hogy megtapogatom nem foglalkozom. Érzem a negatív energiákat, amik áramolnak belőle, de meg se próbálom letépni. Ha átkozott, akkor úgy sem fogom tudni levenni, most sok fontosabb teendőnk van.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.


A hozzászólást Luna Lovegood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-11-19, 10:14-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 414

TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött 2018-11-17, 11:01


Tükörországban, avagy a férfi a függöny mögött

[You must be registered and logged in to see this image.]


Jacob tud beszélni, és minden egyebet, hiszen most itt a függöny mögött még halottan is teljes értékű embernek tűnik. Időnként bevibrál az alakja, és Shannával rá kell jönniük, hogy mi a teendő, hogy úgy térjenek vissza, hogy Jacob visszaszerezze a testét, különben végleg halott marad. De talán jó ötlet lehet, hogy ismét felmenjenek a távcsőhöz, és együtt belenézzenek, hátha valami eddig nem látott tűnik fel a szemük előtt.
Luna és Gina Noxot vallatja, miután Luna földhözvágta a nőt, ráadásul még a druida fűszálakkal le is kötözte. Nox azonban erős, már korábban is a sötét nagyúr udvarában is megfordult, nem okoz neki gondot letépni az amúgy alacsony szintű természetvarázst, és az átkait ugyan Cody visszaveri, de a sötét boszorkány füstfelhő, s lángcsóva kíséretében eltűnik a szemük elől az égbe. Ugyan Shanna sasához mérten neki is koppan a feje a burán, ami alatt vannak, de ezt a lentiek már nem látják. Nox viszont magasabbról látja az egészet, mint annak idején Jake, így most számára az egész terep kirajzolódik. Nem a magába forduló végtelen nyolcas fénypontjait látja, hanem a függöny egész területét, amely olyan, mint egy kereszt formájú sziget. Egészen keresztény keresztnek tűnik. Viszont fentről már lát egy olyan helyszínt, amit a többiek még nem. Hasonló lehet, mint az a barlang, amelyben Harryék jártak, ám a kereszt másik végében áll, méghozzá lefelé egy szakadék mélyén, s mintha valami pislákolna is a bejáratánál. Csalogató a fény, amely onnan árad. Lunáék már nem látják Pandora csapatát, s csupán a tekercs marad számukra. Lunának a párbaj közben kitisztult az elméje, s amikor körbenéz, mintha sosem tapasztalt emlékek szállnák meg, talán az anyja közvetítésével. Beugrik neki, hogy ha az illető, aki ide csalta őket, téren és időn keresztül képes utazni, akkor olyan hatalma lehet, amelyet nem oktatnak semmilyen varázslóiskolában, de még Voldemort hatalmát is meghaladja. Ez valami más.. Mintha nem a számukra ismert mágiát használná valaki. A kérdés, hogy Nox után mennek, vagy vissza Shannáékhoz, netán más ötletük van. Na és persze ott van Hekaté függője, amely még mindig titokzatosságba burkolózik.
Harry lassan testet ölt végre, úgy tűnik csak a sokk szakította szét a testétől, de most hogy a fal leomlik, ismét Shanna mellett van, és magához tud térni. A nyakában viszont egy aranyló amulett jelenik meg, mintha védené valamitől. Lunáéban viszont egy sötét, amit le sem tud venni, de árad belőle a sötét mágia. Mintha valahogyan megjelölték volna, és ki van szemelve valamilyen sötét célra. Cody gyógyító varázslata viszont beépül az eddigiekbe, egész szép pajzsuk van már!

//Ezúttal rövidebb a határidő: november 24, éjfél, 25-én tuti írok, ne várjatok egymásra!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött

Vissza az elejére Go down

Tükörországban avagy a férfi a függöny mögött

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-