Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 22:31
Viviana Rennesϟ Hajnali jelenés
  Yesterday at 15:05
Tim Roberts


ϟ Eileen & Gillian
  Yesterday at 13:18
Gillian Ollivander


ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 10:04
Seraphin McCaine
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Madeleine Eastwick
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Tim Roberts
 
Ivarn-vo Inor
 
Nox Djarum
 
Viviana Rennes
 
Rose-Neira Brooks
 
Statisztika

Összesen 581 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Celine Magorie

Jelenleg összesen 38326 hozzászólás olvasható. in 3453 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Missy Foster házikója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Katherine Benedict
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 217

TémanyitásTárgy: Re: Missy Foster házikója 2018-08-05, 14:09


[You must be registered and logged in to see this image.]

Bex, Missy & Kath

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Akkor még igyekszem csendben maradni. - teszem a szám elé a mutatóujjamat is és tényleg igyekszem majd nagyon, hogy moderáljam magamat és ne okozzak Missynek kellemetlenséget, főleg mert nem lenne jó, ha Bexley még a babák miatt is esetleg kellemetlenül érezné magát. Így is biztosan épp eléggé az lesz neki majd a helyzet.
- Úgy érted, hogy... el akarják venni tőled a kicsiket? De hát te vagy az anyjuk ezt... nem tehetik meg ugye? - azért rendesen elkerekedik a szemem, hogy valaki ilyesmire is képes lehet a saját unokáival, hogy elvennék őket az anyjuktól, vagy azt akarják, hogy Missy menjen oda? Önző dolog, ha ettől még jobban megijedek? Nekem már tényleg nem maradt senkim és most jó dolog, hogy Missy itt van a babákkal Roxmortsban, ahová bármikor jöhetek és a suli is közel van, de ha elutazna messzire, akkor csak a szünetek és az ünnepek maradnának. Tudom mindenki másnál is ez így van, de... én nem szeretném.
- Oké, akkor Missy és anya mások előtt. - bólintok egy aprót, bár az anya szócskánál azért kissé még bizonytalan a hangom, de talán idővel majd azt is meg tudom szokni, hiszen anya meghalt, de Missy tényleg nagyon jó fej és kedves és végül is maga mellé vett, amit nem mindenki tenne meg csak úgy, szóval nagyon rendes is. Annyi nekem is beleférhet, hogy megtiszteljem annyival, hogy anyának szólítom legalább mások előtt, ha már egyelőre így szemtől-szembe biztosan nem menne. Az is lehet, hogy idővel majd ez is el jön. Közben viszont Bexley is megérkezik, úgyhogy szépen nyitom az ajtót neki.
- Akkor jó. Én tudod... nem tudtam, hogy nem lenne-e neked kellemetlen velem mutatkozni... vagy valami. mondom azért ki, hiszen mégis csak ez az igazság. Bex olyanokat ismer, akik nem igen vannak oda a magamfajta Griffendélesekért, szóval... lehet, hogy csak kellemetlen helyzetbe kerülne miattam. Közben persze betessékelem, miután megmutattam hová teheti a cipőjét és a kanapéhoz vezetem el szépen. - Kérsz valamit enni, vagy inni? - én egyelőre nem ülök le, hiszen elsősorban most Missyhez jött, nem pedig hozzám, úgyhogy leszek én a pincér, aki szaladgál és akkor tudnak addig is beszélgetni.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
A Series of Unfortunate Events

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 210

TémanyitásTárgy: Re: Missy Foster házikója 2018-08-02, 22:28


missy&&kath&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha akarnám sem tudnám letagadni a parányi izgalmam. Őszintén szólva eléggé félek ettől az gésztől, hiszen ki tudja, hogy mit tudok meg Missytől, s az sem érne váratlanul, ha kevesebb dolgot tudna, mint amennyit szeretnék. Kicsit kezdek már lemondani arról, hogy több dologgal is tisztában legyek, hiszen olyan, mintha erről a családról senki sem tudna beszélni vagy nem akar. Én személy szerint már azt is furcsának tartom, hogy Bulgáriában élnek. Biztosan annak is megvolt az oka, hogy ők kimentek oda. Annyi kérdés kavarog a fejemben, de félő, ha bemegyek elfelejtek mindent és csak állni fogok ott szólanul Kath-tel és a Missy nevű lánnyal.
Nagyon megörülök, amikor Kath ajtót nyit nekem, s rögtön mosolyra is húzódik a szám, ami elég ritka, ha a lánnyal vagyok. Persze most sem azért vigyorgok, mert annyira örülök, hogy látom csak szimplán megnyugszom, hogy jó házhoz jöttem és egy idegen sem fog idiótának nézni. Meg is van az első siker a mai napra.
- Sziasztok – lépek beljebb és a tekintetem rögtön Missy-re téved, hiszen egyáltalán nem ilyennek képzeltem. Régebben láttam már a Roxfortban, de nem tudtam, hogy róla van szó és igazán meglep, hogy egy ilyen gyönyörű és fiatal nő két gyermek édesanyja, s máris özvegy. Alig lehet több húsz évesnél. Én ennyi idősen kétlem, hogy akarnék gyereket, de ez még a jövő zenéje. Jelenlegi állás szerint még csak házasságot sem szeretnék, ami persze még változhat a jövőben. – Hát könnyűnek éppen nem nevezném, de nem volt vészes – legyintek, mert eszem ágában sincs elmondani nekik, hogy egy ideje már az utcában bolyongok.
- A cipőt hova tehetem? – kérdezem, s míg nem kapok rá választ nem kezdem el lehúzni a lábamról, így jelenleg csak egy helyben állok és Missy-re nézek kérdő tekintettel. Annyira nehéz ez az egész, hiszen fogalmam sincs, hogy hogyan oldódok majd fel és kezdek kérdezősködni. Alapból nem vagyok valami szégyenlős lány, de most valamiért nagyon rám jött ez.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 192

TémanyitásTárgy: Re: Missy Foster házikója 2018-07-27, 06:59Kath, Bex & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nem várom el a kislánytól, hogy nyilvánvaló legyen, ami számomra teljesen logikus, hiszen egyrészt nem felnőtt, másrészt nincsenek még babái. Így a lepisszegésemhez nem járul megrovó tekintet, sőt, nagyon is kedves vagyok vele, lévén mégiscsak belement, hogy egy család legyünk. Maradhatott volna a Roxfortban is, amíg kitart az öröksége. Dumbledore biztosan egyengette volna az útját, ahogyan sokan másoknak, én viszont szerettem volna, ha mellette mégiscsak szerető családban nő fel. Bár a picit még annyira nem tudják értékelni, hogy rajtam kívül ki van körülöttük, de más lassan másfél évesek, és megismerik őt. El fog jönni az az idő, amikor már konkrétan a nővérüknek fog tűnnik, és én is ezt szeretném.
- Még nem biztos, de már becsukták a szemüket. Jó lenne úgy beszélgetnünk, hogy nem kell hozzájuk visszarohangálnunk. – Nem akarom én őket sem zavarni a kis barátnőjével, hiszen annak idején én sem örültem volna, ha anyám ott ücsörög mellettem, miközben beszélgetek valakivel. Bár igaz, én azért teljesen más alkat vagyok, mint a szigorú aranyvérű asszony, aki belőlem is kötelező jelleggel aurort akart faragni. Csak kicsit maradok, bemutatkozom, adok nekik enni, és már megyek is vissza a kicsikhez.
- Andrew? Az ő lánya? Hm.. Bejelentkezett hozzám pár napja, miszerint a szülei igényt tartanának a babákra, ők akarnák felnevelni, mert már nincsen senkijük. – Csóválom a fejemet az idősek ukáza alapján, de azért igaz ami igaz, az az Andrew nagyon jóképű alkat, tisztára úgy éreztem magamat, mint valami csitri, nehéz volt megszólalni is, de végül csak összekaptam magamat, és leráztam, azt remélve, hogy a dolog annyiban marad. Ő nem volt arrogáns, de próbált figyelmeztetni, hogy a szülei nem adják majd fel.
- Ezen már én is gondolkoztam, mert bonyolultnak tűnhet. Nem vagyunk szokványos család. A mostoha olyan fura, meg hát a nővéred, nagynénéd sem vagyok. Amikor ketten vagyunk, hívj nyugodtan Missynek, végülis ez a nevem, és ebben minden benne van. Mások előtt mégiscsak az anya lehet a leginkább célrevezető, örökbefogadtalak, nem csak vérszerinti anya lehet valaki. Persze csak ha neked is jó így. – Nincs köztünk komoly korkülönbség, hiszen ő tizennégy, én pedig huszonkettő, így még azt sem lehet mondani, hogy nagyon korán vállaltam gyereket, de jobb elképzelést most nem tudok összerakni, így ezért javaslom így, aztán ha öregszünk, lehet, hogy később nem is lesz jelentősége. Ő most megy ajtót nyitni, én pedig kiveszem a gofrit a sütőből, hiszen nagyjából mostanra ütemeztem be. Kiteszem a konyhaasztalra a tepsit, és elkezdem felvágni fogyasztható méretre a rácsos tésztát, majd baracklevárt választok, remélve, hogy ez így megfelel. Ebédet nem mertem készíteni, hiszen ki tudja, hogy Bex mit szeret, és mit nem. Ám még összekaphatom magamat, ha szükséges.
- Áh, szia Bexley, Missy vagyok. Fáradj beljebb. – Állok meg Kath mögött, de csak annyira, hogy kedves mosollyal intsek én is, jelezve, hogy ott vagyok, ha kellek, de semmiképpen sem láb alatt.

[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Benedict
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 217

TémanyitásTárgy: Re: Missy Foster házikója 2018-07-11, 10:35


[You must be registered and logged in to see this image.]

Bex, Missy & Kath

[You must be registered and logged in to see this image.]

Gyorsan elhalkulok, amikor Missy megérkezik. Tényleg nem kellene hangoskodnom, ebben teljesen igaza van, hiszen ha még alszanak vagy pont most tett le őket, akkor nem nekem kellene felébreszteni az ikreket. Ehhez majd még nyáron szoknom kell, hiszen sokat leszek itt és mivel nekem is volt egy ikertestvérem sosem kellett más kisebb testvér miatt csendben maradnom, hiszen mi együtt nőttünk fel Bellel.
- Szia! Alszanak? - viszonozom az ölelést, talán még pár pillanattal tovább is tartom, mint kellene. Jól esik, főleg hogy már van valaki, akinek fontos vagyok, mindezt úgy, hogy már lassan tényleg az egész családomat elveszítem pár évente. Tény és való, hogy sokat még nem beszéltem neki Bexleyről, nem csoda, ha nem igazán tudja, hogy pontosan kicsoda, micsoda, de mielőtt ideér mér bőven van pár percünk átbeszélni a dolgokat, legalábbis úgy gondolom.
- Szóval Bexley Mardekáros igen, és az apukája Darius... azt hiszem unokatestvére? Nem vagyok benne biztos, mert nem ismerem annyira a családot, de valami Andrew Benedict a cikkek alapján. Bexley többet szeretne tudni az új családjáról, de mivel én nem ismerem őket, te többet mesélhetsz szerintem róluk. - darálom le gyorsan és persze sejtelmem sincs róla, hogy történetesen Missy még ismeri is ezt az Andrewt, hiszen nem szokott nekem azért ilyesmikről mesélni. De sokat nem trécselhetünk, mert máris felhangzik a kopogtatás, így pattanok is, csak félúton torpanok meg.
- Uh... akartam kérdezni.. Nem tudom mit mondjak másoknak, de téged említelek. Szerinted? - na igen az még valahogy nem áll a számra, hogy a nevelőanyám, vagy nénikém, hiszen nem az, nem vagyunk ténylegesen rokonok, csak Darius révén. A gyámom olyan hideg megnevezés lenne, de akkor mi a megfelelő? Megvárom még a válaszát, csak aztán nyitom az ajtót Bexley előtt. A mosolyom szinte azonnal visszafogottá válik, hiszen ő biztosan nem valami kitörő lelkesedést vár, meg hát ő nem is olyan és bennem is van bőven feszélyezettség vele szemben.
- Szia! Könnyen idetaláltál? - nem volt bennem olyan ,hogy direkt ne akarnék vele jönni, inkább csak úgy gondoltam Missynek könnyebb, ha nem együtt jövünk, hanem előbb én, mondok pár szót és jobban fel tud készülni majd a beszélgetésre. Persze közben félre is állok, hogy Bex bejöhessen és becsukhassam mögötte az ajtót, addigra tuti, hogy Missy is utolér.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
A Series of Unfortunate Events

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 210

TémanyitásTárgy: Re: Missy Foster házikója 2018-07-09, 22:20


missy&&kath&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Igazából elsőre bele sem gondoltam abba, hogy milyen rosszul tájékozódom. Kath persze készségesen elmagyarázta, hogy hova kell mennem, még a ház külsejét is jól lefestette nekem, amit nagy nehezen találok meg. Körülbelül fél órán keresztül baktatok a szűk utcában, mire végre meglátom és kissé sikerül megkönnyebbülnöm, hogy legalább jó úton járok. Egy picit ennek köszönhetően azért kések, de nem olyan sokat, hogy lemondjanak a látogatásomról és összedőljön a világ. Talán Kath még számít is arra, hogy nem leszek pontos, hiszen sosem vagyok az és amúgy sem bír a csaj, így még egy pont, hogy jobban húzza rám a száját. Biztosan nem repdes az örömtől, hogy valahonnan rokonok vagyunk, én sem örülök, de bele kell törődni és ma talán összeáll minden a fejünkben. Száz százalékra veszem, hogy nemcsak nekem, de Kath-nek is jól fog esni a megvilágosodás, amit Missy hoz majd el nekünk, legalábbis erre számítok. Én tuti boldog leszek, akármit is mond, mert legalább megpróbáltam. A kis mitugrász meg úgy tesz, ahogy akar. Különösebben nem érdekel.
Mondjuk így jobban belegondolva találkozhattunk volna a Roxfortban is vagy a faluban egy olyan helyen, amit mind a ketten ismerünk, így nem kellett volna ennyit járkálnom feleslegesen, de biztos a kis Benedict-nek ciki, ha velem láthat. Majd megszokja a társaságom, ha nem is tartjuk a rokoni kapcsolatot, azért még egy jó pár évig koptatni fogjuk a Roxfort padjait, ha nem döntök úgy, hogy a Durmstrangot választom. Hosszú még az idő szeptemberig, addig simán dönthetek.
Nehéz bevallani, de valójában eléggé izgulok emiatt a találkozó miatt, s mindössze az vigasztal, hogy bármi is fog történni majd ezután találkozom Corvusszal, aki nemcsak megjátsza, hogy érdeklik a történtek, hanem tényleg. Majd meghallgat, s minden jót és rosszat kiadok magamból, hogy aztán együtt nevethessünk.
Ezekkel a gondolatokkal kopogok be a bejárati ajtón. Legszívesebben azonnal benyitnék, de az még tőlem is hatalmas bunkóság lenne, így inkább várok, míg Missy vagy Kath ajtót nyit.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 192

TémanyitásTárgy: Re: Missy Foster házikója 2018-07-06, 08:18Kath, Bex & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

A környezetem egy igazi mázlistának tart még annak ellenére is, hogy egyedül nevelem az ikreket Darius halála óta. A két kicsi igazi mintababa, nem túl sírósak, viszonylag sokat alszanak, és nagyon kiváncsiak a környezetükre. Lassan másfél évesek, s amióta Kathrine-t is magam mellé vettem, egész kis népes családnak származunk, mi a négy nő, noha ebben a házban Kath ritkábban fordul meg, ő még bentlakó vendége a Roxfortnak. Pici ahhoz, hogy gyakran hazajőjjön, és remélem tényleg az otthonának nevezi a házikómat. Amit csak lehet, próbálok megadni neki, nem kell anyának hívnia, igaza volt, bizonyos tekintetben a nővére, vagy még inkább a nagynénje vagyok, de vannak dolgok, amikben nekem kell döntenem, mint mondjuk a pénzügyeit illetően, ott teljesen enyém a felelősség, hogy legyen tiszta ruhája, amit elvihet, és egy kis zsebpénze is, hiszen három hetente lejárnak a faluba. Meg úgy általánosságban azt érezze, hogy vigyáznak rá. A mai viszont különleges nap, Kath elvileg hozza az egyik kis barátját, nekem pedig nem kell rá gondolnom, hogy Darius unokatestvére kissé el akarja vetetni tőlem a babákat csak mert az öregek igényt tartanak az utódokra. Igyekszem most is mosolygós lenni, hiszen a bánat nem old meg semmit, és hátha le tudom róla beszélni Andrew-t, aki mintha hajlott volna arra, hogy mellettem álljon. Kath jól számolt, a kicsiket nem rég le tudtam tenni aludni, most talán van egy-két óránk. Délelőtt van, tehát vélhetően már reggelizett Kath és a barátnője is, aki állítólag szegről-végről talán rokona is Dariusnak, de ezt nem biztos hogy jól értettem, amikor a kislány betoppant hozzám. Azért szendvicset a házimanónkkal, Maximmal együtt én magam készítek, és sava-júj-cukorkát is vettem, pár évvel ezelőtt még én magam is imádtam, hogy szénné égette a nyelvemet. Ám lehet, hogy manapság már más a divat.
- Hal-kab-ban! – Suttogom kifelé jövet, de fülig ér a szám, hiszen nem csak Darius hugát, hanem lényegében a saját kis nevelt nagylányomat látom benne. Így ölelésre suhanok hozzá, és a karjaimba zárom, megsimogatva a fejét, puszit is nyomva rá. Talán nem számított korábban ilyen érzelgősségre, ám részemről hamar rájöhetett, hogy igenis ez vagyok én. – Végre! Előkészültem mindennel, ha éhesek lennétek. Na de ki is ez a lány? Mardekáros? – Ráncolom a homlokomat, noha nincsenek előítéleteim, Darius is az volt. Csak hát nem akarom, hogy Kath bajba keveredjen. Remélhetőleg nem valami olyan aranyvérű rokon, aki anyámékhoz hasonlóan mindenen felhúzza az orrát.
[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Benedict
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 217

TémanyitásTárgy: Re: Missy Foster házikója 2018-06-20, 14:55


[You must be registered and logged in to see this image.]

Bex, Missy & Kath

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem vagyok kifejezetten profi szervező, de bár nem szabad sajnálnom Bexleyt, de ennek ellenére mégis segíteni szeretnék neki, ha már ennyire érdekli a családja... a családunk, habár engem valahogy sosem érdekeltek a Benedictek, ahogyan én sem őket. Gondolom eszük ágában sem volt foglalkozni vele, ha Darius mesélt is netán rólam odahaza, hiszen az anyám mugli, az apám meg elhagyta a családját... ez nem épp a legjobb alap valami nagy családi karácsonyhoz. Arról nem is beszélve, hogy ha jól sejtem azok a nagy családi karácsonyok se szoktak kifejezetten kellemesek lenni egy komoly család mellett. Úgy beszéltem meg Missyvel a gyengélkedőn, hogy mivel amúgy is egy hét múlva ahhoz képest, hogy Bexleyvel beszéltem Roxmortsi hétvége lesz, az utolsó az évben eleve Missynél találkozunk majd. Kétlem, hogy Bexley szívesen jött volna le velem együtt Roxmortsba és nem a háztársaival. Azt nem hiszem, hogy a mi... rokoni szintünk már itt tartana, meg hogy velem akarna mutatkozni, ezért ezt a lehetőséget fel se ajánlottam neki, csak futólag szóltam neki pár napja, hogy akkor mikor és hol lenne a találkozó, azaz megadtam neki Missy pontos címét, én pedig lebeszéltem vele is, hogy mikor érkezünk majd. Próbáltam úgy belőni, hogy a babák aludjanak, de ez egyelőre még nem mindig száz százalékos, szóval majd meglátjuk. Maximum segítek és foglalkozom velük, amíg ők beszélgetnek, vagy ilyesmi.
- Megjöttem! - lököm be az ajtót. Missy gondolom az emeleten lehet és épp lefekteti a kicsiket, vagy már kész és a konyhában ügyködik? A nappali üres, annyi biztos, és Bexley is mindjárt érkezik majd, szóval egyelőre a konyha felé indulok, ha netán van ott olyasmi, amivel már előkészült, akkor kihozom a nappali kis asztalára. Biztos, hogy készült valami sütivel, vagy egy kancsó limonádéval, ahogyan ismerem és talán... mondom talán azért kicsit én is kíváncsi vagyok rá, hogy miket mesél a Benedictekről, vagy is milyen lehet a családom azon része, amiről nem tudok az ég világon semmit sem.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
A Series of Unfortunate Events

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Benedict
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 217

TémanyitásTárgy: Missy Foster házikója 2018-06-20, 08:54

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A Series of Unfortunate Events

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Missy Foster házikója

Vissza az elejére Go down

Missy Foster házikója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Jane Foster /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Otthonok-