Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40435 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Gillian Ollivander

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Gillian Ollivander
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16

TémanyitásTárgy: Gillian Ollivander 2018-06-12, 23:52


Gillian Ollivander

Terebélyes fa
hajszál-gyökérből fejlődik,
kilenc-emeletes torony
kupac földből emelődik,
ezer-mérföldes utazás
egyetlen lépéssel kezdődik.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Userinfo:  Titkos karakter

Teljes név: Gillian Ollivander-Graves
Születési hely és dátum: Írország/ 1983. 02. 13
Csoport: Mardekár
Patrónus: Angyalcápa (Squatina australis)
Évfolyam: VI. évfolyam
Képesség: Metamorfmágus
Mágikus adottság: Egyszer talán Relikviamester ha elég sugárzást kap
Familiáris: Szarka (Pica - pica)
Kiemelkedő tudás:
Átváltoztatástan - Született tehetség Kiemelkedő
Rúnaismeret - Kiemelkedő
Mugliismeret - Tehetségtelen
Kihez tartozol: Saját karakter

Jellem:
Kíváncsi vagy a jellememre? Adok hozzá pár tippet:
Cseresznyefa; Főnixtoll; 12 hüvelyk; Kifejezetten rugalmas

Kinézet, megjelenés:
Igazi baba arcom van amit imádok, bár kicsinek volt olyan dagi fejem, hogy az arcomtól nem látszott az orrom, tudod mint mikor a párnában eltűnik a gomb. Na a szemeimmel is valami hasonló volt, mert miután, a folyamatos edzéseknek meg táncnak hála lement rólam a gyerekháj jó része(eskü egy hadsereg ogre is jól lakott volna annyi szalonnával!) hirtelen mindenki megjegyezte hogy "Jé neked mekkora szemeid vannak!"
Hosszú, fenékig érő világosszőke hajam van ami mindig tökéletesen alkalomhoz van belőve, vagy boszorkányos egyszerűséggel kiengedve omlik/ömlik belőle a friss virág vagy barack illat. ~ Imádom azokat a parfümöket akárhány galleonba is fájnak!
Az alkatom nem volt ám mindig ilyen, mint most. Régebben anyu mindig úgy hívott a konyhába hogy "Szívecském gurulj már be közénk vacsira!" Na jó csak vicc volt, anyu nem szívatott ezzel.
Aztán megnőttem. Tudod lett cicim, meg fenekem, meg ilyenek. Nem nem lettem sokkal magasabb... sok évnyi masszív 140cm után egy tavasz meg egy nyár alatt 165cm-re nyúltam. És mivel sportszerűen űzöm a táncolást simán ledobtam a felesleget.
Öltözékemet tekintve imádom az egybe ruhákat, az öveket és azokat a cipőket amik emelnek rajtam.
Szóval ha most meglátsz, egy baba arcú szőke minimacát láthatsz. És mivel mindig adok magamra, tipikusan egy gazdag buta liba benyomását keltem, aki ráadásul még tökéletes is!
Hallatlan!

Előtörténet:
Furcsa de az eredetünk homályba vész. Mikor nagyapát kérdeztem, előszeretettel hivatkozott úgy a család történetére, mintha onnantól léteznénk, hogy a pálcaüzlet megalapult. Azt mondta, mikor a rómaiakkal partot értek az őseink Britannia partjaira, akkor alapítottuk a boltot.
Már csak abba bele gondolni, hogy Róma mettől meddig létezett is szédítő, nem még vissza keresgélni, hogy azon belül vajon hol meg mikor megy hogyan is volt! Az Olivaneder név pedig azt jelenti "Aki az olajfa pálcát birtokolja". A családnév eredete mediterrán eredetű, hiszen az olajbogyó fa nem terem meg mindenütt.
De be is értem ennyivel.
Sokkal inkább foglalkoztat a család valódi öröksége; ami nem más mint a pálcakészítés! Hihetetlenül komplex és az ember egy életen át tanulja és.. ÉS...! És még hosszan tudnám sorolni, de a részletek államtitok szinten vannak, úgyhogy itt meg is állok!
Annyit azért biztosan elárulok, hogy a világ egyik legizgalmasabb dolga számomra, pálcának való fákat keresni! Egy egy túra alkalmával azokat a fákat keressük fel az erdőségekben amiket bólintérek őriznek. Mert, hogy csak azok a fák adnak pálcának alkalmas ágat! A bólintérek nem költöznek ám be akárhová vagy akármire!
A saját pálcám fáját is én találtam! Az volt az utolsó túrám Angliában nagyapával.
Hát igen... Anglia... Alig várom már, hogy nagyapát újra lássam meg azt a két remek srácot meg azt a szőke fruskát és végre megismerjem Katherine-t! Benjamin Morgan, Corvus Flint, Katherine Benedict és Sasha McCaine! Természetesen róluk van szó. Biztosan rengeteget változtak ők is! Ben tuti egy igazi cicafiú lett! Jó ég majd elfelejtettem elcsomagolni a kártyáit! Bár ez nem angol kiadás egyik sem, az utazások során gyűjtöttem neki, Amerikai, Japán, és Indiai kártyakülönlegességeket is. Remélem tetszeni fog neki! Hiányoznak a beszélgetéseink meg a séták.
Katherine-al még nem találkoztam személyesen, de Ben gyakran említette a leveleiben, főleg az utóbbi időben. Így különösképpen érdekel, ki is ez a lány?!
Azok alapján, ahogy Ben ír róla, néha úgy érzem féltékeny vagyok akkor is, ha barátilag ír róla így. De végül is biztosan nagyon cuki-mukik. Bízom a srác ítélőképességében. Hiszen annak idején velem is barátkozott!
Cory régebben is állati fura srác volt, ritkán szólalt meg, de ha odaszólt akkor az ütött! Imádtam. Na jó bevallom néha gonoszkodtunk is másokkal. De vicces volt! Mivel kicsinek gurultam mint egy uborkás hordó, rengetegen gúnyoltak. Én pedig mint kezdő kisboszorka szépen csendben becserkésztem az összeset és jól megleckéztettem mindet! Remek szórakozást nyújtott és remek gyakorlóalapot szolgáltattak! Emlékszem egyszer Corvus rajta kapott és onnantól ő is beszállt az apró cseprő bosszú hadjárataimba.
Sasha meg... Sasha. Két liba, ő meg én! Noha vele csak egyszer találkoztam, de akkor másfél hetet össze voltunk zárva. Elvittük nyaralni, vagyis anyáék elhozták őt is, mert hát a varázsló családoknak ápolniuk kell egymással a kapcsolatot persze! Bár egy másfél hónapra rá már Amerikában voltunk, így sajnos az ismétlés elmaradt. Emlékszem, először azt hittem kikapjuk egymás szemét, de harmadik napra már egészen jól elviseltük egymást, nyaralás végére pedig mondhatni jóban lettünk. Bár akkoriban szörnyen irigyeltem, hogy ő minden gond nélkül rohanhat a parton egy szál bikiniben anélkül hogy sercegő zsírtócsává olvadna!
Hogy miért is ez az "újra találkozás?"
Nos édesanyám Pandora Graves. Egy amerikai aranyvérű boszorkány, aki annak idején Angliába jött felfedező útra. Aztán mikor megismerkedtek édesapámmal Gydeon Ollivanderrel, Írországban telepedtek le. Tíz éves koromban pedig anyáék úgy döntöttek, vissza költöznek Amerikába, természetesen velem meg a húgommal. Fogalmam sincs mi állt a hirtelen elhatározás mögött, de ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem a szüleimet?! Ha utazásról van szó, amúgy sem tudok ellenállni az új dolgoknak! Igaz ez egyben azt is jelentette, hogy két igen jó barátomtól és a család Londoni részétől egy időre el kell búcsúznom. Bár levélben igyekeztem mindenkivel tartani a kapcsolatot, legalább két havonta írtam mindenkinek ha nagyon feltorlódtak a dolgaim! Cserébe lett egy halom unokatestvérem! Na jó csak kettő, a Graves ikrek, meg egy titokzatos nagynéném, Annabelle. Bár az ikrek közül Amyvel annyira nem jó a viszonyunk, valahogy egyszerűen nem találtuk a közös hangot, addig Chrisnek boldogan lógtam a nyakában minden iskolai szünet alatt. Kicsit azért egyedül éreztem magamat, mikor elmentek. De az élet furmányainak köszönhetően a sors újra össze hozza a rokonokat. Ezúttal a Roxfort berkein belül!
Jó rég találkoztam már a srácokkal! Tuti rám se fognak ismerni! Többek közt azért is mert mikor utoljára láttak, még egy fotel alkatú kis törpe voltam. Nem is értem miért nem bálna lett a patrónusom, vagy dugong... Na jó nagyon boldog voltam amikor ez a kis szörnyeteg testet öltött! ~Angyalcápa~ tökéletes!
Egyébként Amerika csodás hely! Az RBF-eket még az Ilvermorny-ban tettem le. Viszont a Roxfortban van lehetőség egyetemi szakosodásra. Christől megérdeklődtem, hogy hogy is működnek arrafelé a dolgok és arra az elhatározásra jutottam, hogy a RAVASZ-t ha a Roxiban teszem le, nem kell se felzárkóztatás se semmi! És egyenes utam van az egyetemre is! Tökéletes terv! Az Ereklyevadász és a Szimbolisztikus között vaciláltam, de odáig még van két évem.
Egyenlőre mint említettem, haza jöttünk Írországba és vár rám egy hétvégi találkozó. Alig várom már, hiszen közel hét éve nem láttam senkit!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Gillian Ollivander 2018-06-15, 08:54


Elfogadva!
Üdvözlünk az oldalon!

Nnna, meg is jötteeem!

Jó kis karakternek tűnik így ET-olvasásra, rengeteg történetbe tud becsatlakozni, hiszen a Tekergők is körülbelül egy korúak vele - csak egy évet ver a többségükre - és a Graves  szálon is azonnal kapott  vagy négy-öt rokont, akivel lehet kapcsolatot ápolni/kialakítani. Kimondottan tetszik, hogy kiskorában duci volt, most meg az alakja elképesztően nőies, így aki valaha is csúfolta, vagy becsmérlőn nézett rá, most leeshet az álla. Előttem a jelenet, ahogy beültetik az elsősökkel a székbe, hogy a fejére rakják a süveget, miközben az összes asztalnál a fiúk lélegzetvisszafojtva szurkolnak, hogy "hozzánk kerüljön a bögyös, lécci-lécci-lécci".
Ugyan bevallom, a pálcaleírásra nem kerestem rá, de a kinézetből és az előtörténetből is érződik azért, hogy milyen lesz a jelleme. Született kis ereklyevadász-ereklyekészítő, büszke lehet rá a nagyapja, illetve alig várom, hogy a Grindelwald szálak odáig szaladjanak, hogy megismerjük Duncant, az apjának a történetét, hiszen ő is híres ereklyekészítő, csak amerikában.
Jó sok kapcsolat sikerült tehát, és remélhetőleg a játéktéren kiderül, hogy 4-5 év elteltével hogyan működnek újra a karakterek Benék ottalvós hétvégéjén!
Idővel kiszedem a karakterajánlást a hirdetettek közül és bekerülsz Pandora Graves anyuval a Grindelwald családfába is, de egyelőre nincs más hátra, mint hogy játékba kezdj! ^^

Jó játékot!


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Gillian Ollivander

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterek részlege :: Mardekár-