Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 22:31
Viviana Rennesϟ Hajnali jelenés
  Yesterday at 15:05
Tim Roberts


ϟ Eileen & Gillian
  Yesterday at 13:18
Gillian Ollivander


ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 10:04
Seraphin McCaine
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Madeleine Eastwick
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Tim Roberts
 
Ivarn-vo Inor
 
Nox Djarum
 
Viviana Rennes
 
Rose-Neira Brooks
 
Statisztika

Összesen 581 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Celine Magorie

Jelenleg összesen 38326 hozzászólás olvasható. in 3453 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Benjamin Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon 2018-06-07, 15:36

First topic message reminder :

***


aláírás helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Gillian Ollivander
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 19

TémanyitásTárgy: Re: A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon 2018-06-17, 11:44Tekik & Gillian

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
>Minden ember egy könyv ezernyi oldallal, és minden oldalon rejlik egy kijavíthatatlan igazság.<

A vonat legvége tájáról szállok le látszatra csomag nélkül. Csak egy egyszerű retikül van nálam. Rajtam egy rózsákkal tarkított fehér, rövidebb szoknyás ruha, egy okkerbordó kordbársony mellény és egy ehhez passzoló cipellő. A hajam ezúttal össze fogva és két copfban felkontyolva. Nyakamban egy bársonyszalag egyetlen pár centis csepp alakú kővel.
Repestem mikor megkaptam Ben meghívását! Sajnos, a túlvégén szálltam fel a vonatnak, így Corvusék boxa előtt esélyem sem volt elhaladni, különben már rég rájuk törtem volna a fülke ajtót!
Leporolgatom magamat, kisimítom az üléstől esetlegesen meggyűrődött szoknyámat, majd körül nézek a peronon. most is ömlik belőlem a barack illat. Na jó nem fullasztóan mint valami gagyi illatosító. Ez friss és vibráló!
Mikor meglátom a kompániát felsikkantok örömömben és mint egy megvadult cikesz robbanok rá a társaságra.
- BEN! - visítom lelkesen - CORY! - visítom lelkesen - SASHA! - azzal ha hagyják terjedelmes keblemre vonom mindegyiket egyesével, majd hirtelen fordulattal a másik két lányhoz fordulok. Pillanatra járatom közöttük a tekintetemet, leplezetlenül méregetem őket egy csintalan mosollyal aztán végül Kathenek nyújtom a jobbomat. - Te bizonyára Katherine vagy! Az én nevem Gillian Ollivander. Örülök a találkozásnak! - És ekkor tűnik fel a hórihorgas figura is akinek pukkedlizek egyet. - James!~
Ezt követően a vöröskéhez fordulok. Kissé kimértebben nyújtok neki kezet, de az arcomon érdeklődés honol.- Csak nem egy Weasley lány?  - nincs bennem ítélkezés, de érezhetően nem mindig tudok elvonatkoztatni a sztereotípiától ami a Weaslyket mindig is körül lengte. Miután bemutatkozott, az érdeklődésem vissza tér a többiekre.
- Milyen volt az utatok? Jahj annyi mesélni valóm van!! - tapsolok egyet mintha csak előadáson lennénk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corvus Flint
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 146

TémanyitásTárgy: Re: A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon 2018-06-12, 20:21


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tekergők III. Felvonás

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az egy történet, hogy Morgan miért is akarta, hogy eljöjjek, az pedig egy teljesen más történet, hogy a szüleim miért engedtek el. Még engem is meglepett, hogy mennyire nem kellett szépíteni a dolgon, elég volt tudniuk, hogy Morgan ott lesz, és hogy a szülei is a házban lesznek, és már ment is az igenlő visszajelzés. Persze nem csak úgy, hogy érezzem jól magam… A mellényem belső zsebében egy levél lapul, amit át kell adnom család fejének az utolsó napon, bár fogalmam sincsen, hogy mi áll benne, se arról, hogy miért csak az utolsó napon, elköszönéskor adhatom át.
Az út nagy részén vagy az ablakon nézek ki, már amennyire Benedict ki dugott fejétől ki tudok látni, vagy egy könyvet olvasok, de a gondolataim állandóan elkalandoznak. Nem sokára itt a nyár, ami azt jelenti, hogy az otthoni kúriában folytatódik az oktatásom a magántanáraimmal, akik közül a nőtől egyenesen ráz a hideg. A szüleim továbbra sem értették meg, hogy miért határolódtam el Jenkinséktől és még mindig hatalmas elvárásokkal viseltetnek felém, amit tanulmányi tekintetből maradéktalanul meg is ugrok, éppen csak nem egy tökéletes diákra van szükségük, hanem egy vasmarkú, magabiztos hercegre, aki a jövőben a még elvétve létező halálfalók és Voldemort szimpatizánsok élére állhat.
És ez lennék én?
Mindannyian egy kocsiban vagyunk, hiszen a kocsi hat személyes, én menetiránynak háttal ülök az ablaknál, Benedict menetiránnyal megegyezően, bár többet áll, mint ül. Míg a csapat szabadidős ruhában van, az nálam lényegében ugyanazt a ruhát jelenti, mint a Mardekáros egyenruha, éppen csak a ház címere helyett a családunk címere van felvarrva a zakómra. A kis Griffendéles lelkes megszólalására felpillantok a könyvből, amivel alig haladtam valamennyit, mert újra és újra olvastam ugyanazokat a bekezdéseket és lassan összehajtom és becsúsztatom a táskámba, aztán a vonat lassít és le is szállunk róla.
Mindig kicsit elkápráztat, hogy milyen heves a barátságuk, amikor Benedict elengedi a srácot, akkor én csak egy kézfogással köszöntöm, már ha vevő rá, és nem hagyja a kezemet a levegőben engem pedig lógva.  A férfinak csak kimérten biccentek, hiszen nagyon meglepne, ha az idősebb Morganhez lenne szerencsém a személyében, és ha csak egy lakáj, akkor nem is vár el többet a biccentésnél. Talán nem valami udvarias, sőt, érezni is a tekintetemből és a tartásomból - nem mintha az öltözetemről nem rína le -, hogy valamelyest kilógok a többiek közül a visszafogottságommal és sznobságommal.
Teljes a csapat, egyedül Hill hiányzik, hiszen éppen ezen a héten kellett a családjával elmennie. Még mindig nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban mit is kéne éreznem. A sárvérű lány rengeteg tekintetben volt furcsa, a hitével az istenében, a sok rivalizálással, ami közöttünk feszült, még is úgy éreztem, hogy vele voltam képes leginkább értelmesen, túlkapások nélkül vitázni, úgy, hogy ne legyen a végén hatalmas sértődés és valamilyen szinten megértsük egymás álláspontját.
- Én is köszönöm a meghívást, Morgan.  - biccentem visszafogottan, miután Accipiter esetlenül megköszönte a srácnak. Nem tudom biztosra, de úgy gyanítom, hogy csak mi leszünk itt, Morgan nem hívott másokat, így ha McCaine is köszöntötte és túl vagyunk a formaságokon felőlem mehetünk is a birtokukra. A Wildfield család és a McCaine család is kapcsolatban áll a Morganekkel, de én nem emlékszem, hogy valaha jártam volna itt, szóval valamilyen szinten azért érdeklődve várom, hogy olyan lesz-e, mint akármelyik másik aranyvérű kúria, vagy sem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Nem élhetsz mások elvárásai szerint.
Azt kell tenned, amit te helyesnek gondolsz,
még akkor is, ha ezzel megbántasz olyanokat,
akiket szeretsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Accipiter
Reveal your secrets
Online

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 268

TémanyitásTárgy: Re: A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon 2018-06-08, 22:11


Tekergők & Gina
[You must be registered and logged in to see this image.]
El sem tudom hinni. Még mindig nem fogtam fel. Itt ülök egy vonaton, az hmm... talán nevezhetjük barátokkal??? Pedig az ember azt hinné könnyű, természetes, és jó dolog, ha az ember a barátaival hosszú hétvégére megy. Csakhogy nekem ez az első alkalom, hogy ilyesmiben részt veszek. És ezt sem volt könnyű elérni. Az üvegházi fiaskó után. McGalagony elég pipa volt utána, és megírta Mercutionak levélben az egészet. Mercutio és én pedig még csak éppen ismerkedünk egymással. Próbáljuk kitalálni, hogyan is működhetne egy amolyan nevelőszülő-gyerek kapcsolat köztünk. Ámbár maga a tény, hogy magához akar venni, és ezen a levél sem változtatott meglepő dolog. Szóval elég pocsék volt az időzítés. Még ha az egészről én tehetek akkor is. Mercutio feltételekhez szabta az engedélyem, hogy eljöjjek a többiekkel. Noha azért az látszott rajta, hogy örül, hogy végre barátkozom. Vagy legalábbis próbálkozom, de kijelentette, hogy nem akar több levelet McGalagonytól a magatartásomról. Nincs több zűr, vagy ugrott az engedély. És fogalmam sincs honnan, de azt is tudta, hogy újabban megint elég pocsékul állok mágiatöriből. Nem tehetek róla, de ez az egy tantárgy, amitől falra másznék. Semmi értelme, és egyébként is halál unalmas. És semmi értelme. Minden más tantárgyból egy ideje stabilan hozom a szín kitűnőt, kivéve ezt. Viszont azt is kijelentette, hogy vagy javítok legalább várakozáson felülire mágiatöriből is, vagy ugrott a hétvégi buli. Elég kemény dió volt számomra már az is, hogy engedélyt kérjek, hiszen már évek óta nem szorultam senki engedélyére semmihez. Egyszerűen mindig megtettem, amit a kedvem diktált. Most pedig odaállni valaki elé, hogy "-Légyszi engedj el..." fura, és idegen volt. Ráadásul a házvezetői levél miatt az eddigi bolondos játszópajtásból hirtelen kibújt a szigorú felnőtt. Persze értem én, hogy miattam. Mert nekem akar jót vele... De akkor sem volt könnyű ezzel az arcával szembesülni. Nem mintha nem értékelnék mindent, amit értem tesz. Mert nagyon is. De akkor sem volt könnyű teljesíteni a feltételeit. Vagy inkább az új szabályokat. Nem volt könnyű megállni, hogy éjjel kóboroljak, vagy visszafogottabban csendesebben viselkedjek az órákon, hogy még pontot vonni se legyen okuk a tanároknak. És nem volt könnyű odamenni Binnshez, és azt mondani, hogy javítani szeretnék... de végül is az utolsó három jegyem mágiatöriből is kiváló lett. Megígértem Bennek, hogy eljövök, tehát nem tehettem meg, hogy nem teszek meg mindet, hogy betartsam a szavam. Pedig sokszor nagyon nehéz volt. Mégis elég volt Benre, és az ígéretemre gondolni, és máris könnyebb lett egy kicsit. Végre most volt célom, amiért a jobbik felem akartam mutatni mindenki felé. A többieknek mindez talán természetes, de nekem nem. Én még csak most kezdem összeszedetni az összetört életem darabkáit, és újra ragasztani az eltört üveggömböt. Tudom, olyan már nem lesz, mint az előtt, és néhol fájdalmas lesz ez a művelet, de talán a végén mégis lehet egészséges, normális életem. És barátaim, akikkel szívesen töltök időt.

Gondolataimból Kath ránt vissza a valóságba. Egy enyhe mosollyal nézek fel az ablakban álló lánykára. És nagyjából ezzel az enyhe mosollyal követem végig a kisebb háztárs mozgását egész addig, amíg meg nem érkezik a vonat, és ő Ben ölelő karjaiban köt ki. Nem igazán tudom, hogy illene-e utánoznom ebben, vagy sem. Azért az olyan közvetlenséggel, mint az ölelés még gondjaim vannak. Nem véletlen. Egyéb iránt egy farmer rövid nadrág, egy közönséges fehér póló, sport cipő, és ami ezeknél sokkal fontosabb két barna bőr íjász alkarvédő van rajtam. Talán ha többiek belegondolnak sosem látták még csupaszon az alkarjaimat. Még Piton órái végén se, amikor mosogatni kellett...
Végül egy zavart esetlen mosollyal nézek Benre, ahogy kibontakozik Kath öleléséből.
- Szia Ben! - köszönök barátságosan, de látszik rajtam, hogy kissé bizonytalan vagyok, abban hogyan is kéne viselkednem vele. - Örülök, hogy látlak, és hogy itt lehetek. Köszönöm. - nyögöm ki végül enyhe zavarral. Még mindig nehéz felfogni, hogy a Hollóhátas fiú a barátja ként tekint rám. Majd a karót nyelt férfi felé fordulok, és a lehető leg udvariasabb hangnemben egy enyhe biccenttéssel köszönök felé.
- Üdvözlöm. - majd kicsit félre állok, hogy Sasha és Corvus is üdvözölhesse a házigazdánkat. Előbbi felé megvillantok egy barátságos mosolyt. Amikor Kath mellém sorol, és kérdez csendesen, hogy csak ő hallja válaszolok, miközben átkarolom a vállát. Tulajdonképpen saját magam is meglepve ezzel a nyílt közvetlenséggel.
- Minden bizonnyal, de majd kiderül.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ "A barátság mindenütt talál utat és módot." ϟ


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Benedict
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 217

TémanyitásTárgy: Re: A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon 2018-06-08, 15:21


[You must be registered and logged in to see this image.]

Tekergők & Kath

[You must be registered and logged in to see this image.]

Lassan úgy festhetek, mint egy elfuserált kutya, akire folyton rászólnak, hogy ne hajoljon ki az ablakon, csak legalább nekem a nyelvemet nem csapkodja a szél, mert hát azt nem dugom ki, ellenben a hajam tényleg úgy kezd kinézni, mintha minimum hurrikánból léptem volna ki, de igazából ez cseppet sem érdekel. Természetesen én vagyok a leglelkesebb jó eséllyel, mint mindig. Abban sem vagyok teljesen biztos, hogy Corvus tényleg el akart-e jönni, mert a képe az út nagy részén szokás szerint kissé savanyú, vagy nagyon, csak én akarok már több jót látni benne, mint ami valójában ott van? Ez sem töri le a lelkesedésemet viszont, hiszen jól akarom érezni magamat Bennél, ha már még hivatalos meghívót is küldött. Missy meg is volt lepve, én meg főleg, mert nem igazán vagyok az efféléhez szokva. Oké persze még a suliban, ha mondjuk meghívtak minket a testvéremmel egy szülinapi zsúrra kaptunk sablon meghívót, de nem ilyen furi hivatalos hangvételűt, ez azért új nekem.
Újfent behúzom a fejemet az ablakból. Kész csoda, hogy nem csapta le egy ág, vagy villanyoszlop, vagy fatörzs sem, de úgy fest mázlista vagyok, vagy kardban tartják annyira a sínek környékét, hogy gondolnak a hozzám hasonló elvetemültekre.
- Mindjárt ott vagyunk! Az már szerintem Ben az állomáson, valami karót nyelt fickóval. - széles mosollyal, izgatottan huppanok vissza a helyemre. Remélhetőleg egy kocsiban utaztunk eddig, ha csak Corvus nem akart mindenáron távolságot tartani. Felkapom a hátizsákomat, amibe besikerült gyűrni a három napi ruhát. Missy segített azért, hogy ne legyen vészesen kapcarongy a végeredmény, de őszintén szólva túlságosan izgatott voltam ahhoz, hogy még erre is figyeljek, az is kész csoda, hogy elegendő mennyiséget sikerült elpakolnom. Kétlem, hogy ha kifogynék tudna valaki ruhát adni kölcsön, úgyhogy kénytelen voltam legalább nagyjából odafigyelni. A vonat pedig hamarosan be is gördül az állomásra, én akkor már az ajtóban toporgok, hogy egy lendületes ugrással kössek ki a peronon. Nem sikerül elesni, úgyhogy sikeres az akció. Egy szimpla rövid farmer nadrág van egyébként rajtam és egy halvány barack színű rövid ujjú, amin egy jó nagy szelet görög dinnye van középen mintázatként. A lábamon sportcipő, mert az a legkényelmesebb, ha netán kiruccanunk abba az említett erdőbe is, amiről Ben más mesélt.
- Szia! - elsőként támadom le jó eséllyel, hiszen kb. kizárt, hogy bárki beelőzzön. Természetesen az ölelés nem maradhat el, a karót nyelt fickó felé pedig egy kissé zavart hellot motyogok csak el és még egy meghajlást is eszközölök. Van pukedlizni kéne? De nincs szoknyám, szóval úgy hülyén nézne ki és fogalmam sincs, hogy mi itt a módi. - A pasas valami inas lehet? - suttogom oda Ginának, miután besorolok mellé, hiszen kb. ő lehet még aki nem igazán mozog otthonosan egy ilyen puccosabb környezetben. Az tuti, hogy ma még fogom párszor tátani a számat majd.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
A Series of Unfortunate Events

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon 2018-06-07, 15:37

A tekergők & Ben

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

A hivatalos meghívók kimentek, és pár nappal később meg is jöttek a válaszok, szerencsére mind igenlő volt. Még Corvust is elengedték, ott a kapcsolatápolás a lényeg az aranyvérű családok között, holott nem azért hívtam meg, hanem hogy végre feloldódhasson ő is, hogy tudjunk vele barátkozni. A többiek esetében elsőre nem kaptam túl lelkes választ, de próbáltam nem megbántódni, és elfogadni, hogy a büntetőmunka sűrűjében mindenki örült, hogy élt, nem pedig a meghívásra koncentráltak. Gina is határozottan kellemes meglepetés, mert a beszélgetéseink alapján kiderült, hogy cseppet sem az a zsarnokoskodó vezető, akinek hittem, nagyon is érzékeny lány, csak éppen elhanyagoltnak, magányosnak érzi magát, ezzel próbál takarózni. Mindent előkészítettem, és az egyszerűség kedvéért a birtok közelében elhaladó vonatállomásra megyek ki értük, méghozzá kora délután, még az uzsonna előtt. Három napunk, és három éjszakánk lesz, csütörtököt írunk, vasárnap kell mindenkinek visszaindulni. A hatalmas ház bővelkedik vendégszobákban, lesz mindenkinek külön hálója, noha feltételezésem nem sokat fogunk majd aludni, inkább átmászkálunk majd egymáshoz. Remélem, hogy senki nem késte le a vonatot, mert James, a velem elküldött hórihorgas lakáj hangsúlyozta, nem lenne túl szerencsés ingázni az állomásra. Én most az iskolai egyenruhát lecserélve halásznadrágban, és pólóban feszítek, egészen lazának tűnök, noha az ábrázatomon a megszokott komoly, de cuki arckifejezés ül. Már a peronon ácsorgok, a háttérben ott van James, a távolban pedig feltűnik a vonat, amivel elvileg a többiek jönnek.[You must be registered and logged in to see this link.]

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
• to my new friend • [You must be registered and logged in to see this link.]aláírás helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon 2018-06-07, 15:36

***


aláírás helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon

Vissza az elejére Go down

A szörnyeteg lehellete - A tekergők a Morgan birtokon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

+

Similar topics

-
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Mystic Falls utcái
» Joseph Morgan
» Avalon > Morgan Le Fay

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Otthonok-