Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A bál szépei a Scotland Yard ellen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-07-30, 10:21


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Elég kacifántos annyi biztos, amit mesél és hihetetlen is, még úgy is, hogy mindketten varázslók vagyunk, de mégis... azért nem mindennapi, hogy valakihez a jövőből jött vissza valaki és így egy nálánál jóval idősebb nőért van oda, hiszen az jól látszik, hogy ő nagyon is oda van azért a hős megmentőért, aki úgy fest, hogy visszahozta az életbe nem csak átvitt, hanem szó szerint vett értelemben is, ha egyszer eddig a halál várt rá a jövőben.
- És, ha ott lennél és mégis zavarna? Most ismered fiatalként, de úgy másképp is nézne ki és ha nem tudsz vele menni? Ez... nagyon kockázatos. - és hiába, hogy velem csúnyán elbánt a cseppet sem kontrollált élete miatt, de nem lenne jó, ha visszasüllyedne ugyanoda, mert megint egyedül marad és pedig ennek is meg van az esélye. Persze gondolom, hogy számolt vele és talán fel is van készülve rá, de közben ha arra számít, hogy a jövőbe juthat valahogy... ez azért egy olyan álom, amit nehéz elképzelni hogyan lehet megvalósítani, és ha nem sikerül neki?
- Én se gondoltam, hogy ez így összeférhet, de eddig akikről azt hittem nem veszélyesek, mind bántottak úgyhogy... - halvány mosolyt ejtek meg, mert hát nem akarok én most rá rosszat mondani és nem is csak rá értem, de lássuk be eddig, akikhez közöm volt nem tűntek veszélyes alaknak. Dane igen, ő tényleg az is, amivel tisztában vagyok, de pont e miatt talán tényleg kivétel és más lesz vele minden. Reménykedem és próbálok hinni ebben, mert az a helyzet, hogy menthetetlenül belé szerettem és ha átverne, ha lelépne... fogalmam sincs hogyan viselném el.
- Egyelőre nézzünk körül, aztán meglátjuk. Esetleg egy kis beszélgetés... az a recepciós lány egészen helyes, ebben a ruhában szerintem akármit elmond neked, ha elbeszélgetsz vele. - széles mosollyal bököm oldalba. Persze nem kell semmi olyat tennünk, de egy kis flört a cél érdekében beleférhet, hogy kiderítsük mik zajlottak itt mostanában, volt-e különös alak, vagy voltak-e különös jelenségek, amikre egy szemfüles recepciós kislány felfigyel.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-07-25, 12:39
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Tudom, hogy  nem egyszerű a történetem, de mégis kiváncsi lennék az övőre. Nem akarok tapintatlan lenni, meg belekérdezni sem, hiszen láthatóan kitér még a pillantásom elől is a kandurját illetően, így végül megelégszem azzal a néhány utalással, amit kapok, miszerint az illető bár sötét arc, de elvileg rendesen bánik vele, és ez a fő. Mintha Sophia engem sem akarna veszélybe sodorni azzal, hogy többet tudok a kelleténél. Csakhogy így megvédeni sem tudom, hogy ha mondjuk a nyilvánvaló negatív kisugárzás egyszer mégiscsak azt eredményezi, hogy történik valami a pasival. Az nem törné össze szegény lányt? Bár ennyi erővel nekem is kár reménykedni, hogy Crissy maradni tud, hiszen ha eleve félresikerült a varázslata, lehet, hogy már csak rövid ideig marad nálunk.
- De igen, talán az lesz.. de azon is gondolkoztam, hogy ha valahogy én is képes lennék az időutazásra, vele mehetnék. Tudom, hogy ott ő lényegesen idősebb, de ez engem nem zavarna. Lehet, hogy őt igen? Nem akarok megint.. boldogtalan lenni. Anyáék már régen meghaltak, de nem olyan könnyű továbblépni, az ő oldalán viszont.. sikerülhet. – Lehet, hogy tényleg beleszerettem Crissybe, ha végülis a kor nem számít esetében. Úgyis az az érdekes, hogy a kezemet fogja, hogy meghallgasson. Végülis csókolózni egy érettebb csajszival is lehet, mást pedig még nem próbáltunk.
- Erre mondják, hogy a látszat csal? Mondjuk nálam tényleg nehezen férhető össze, hogy veszélyesnek tűnik, de nem bántana téged. Mégis, örülök, hogy valaki az elvárásaidra cáfol, és fontosnak tart téged. – Nem, tényleg nem vagyok féltékeny, de ha már én megbántottam őt, jó lenne tudni, hogy valaki olyan lépett a helyemre, aki mellett biztonságban tudja magát érzelmileg is. És hát talán még lehetünk barátok, végülis most is egész jól elbeszélgetünk. Lehet, hogy tanácsot tud adni Crissy esetében is?
- Akkor te tárgyalsz, én meg szétátkozom mindenkit, aki közbeugat? – Kérdezem vigyorogva, hiszen most még nem tudom, hogy engem miért is küldtek. Talán mert jól mutatok Sophia mellett? Vélhetően az is benne van, de az auror képességeim is biztosan fontosak. Besegítem őt a taxiba, s nem sokkal később már a rendőrőrsön adjuk le a papírokat, s kapjuk meg az egyenruhákat. Mindenki a saját öltözőjében kapja magára az új szerkót. Fura ez nekem, hiszen aurorként nem volt ilyesmi, most pedig tisztára úgy érzem magamat, mintha valami nagy nulla lennék. Kilépek a folyosóra, várva a lányt, hogy merre is induljunk el.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-07-16, 10:14


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Azért ez eléggé nyakatekert történet és szó se róla, hogy rendesen meglep vele elsőre, sőt másodikra is, amikor jön a magyarázat. Azért az nem gyenge, hogy valaki a jövőből jött miatta és hogy meghalna, ha nem segítenének rajta. Persze ebben tény, hogy van ráció, hiszen elég zaklatott életet él már nagyon régóta, és ezek szerint még őt is kijózanította a tény, hogy valaki biztosra mondja rossz vége lesz. Vagy ez még nem lett volna elég, ha az a lány... nő nincs rá elég nagy hatással?
- Hát lehet, de nem fura ez? És, ha visszamegy oda, ahonnan jött nem lesz... tudod megint pocsék a helyzeted? - na nem akarok én ördögöt festeni a falra, de lássuk be eléggé maga alatt volt már jó ideje és ha most valaki fontos lett neki, de az illető lelép... bár ha fiatalabb testbe került gőzöm sincs, hogy ez egyáltalán hogyan zajlana, mármint a lelépés része, bár valahogy úgy sejtem, hogy ezt ő se tudják, és talán nem is akarnak foglalkozni vele, ha tényleg kialakult valami kapocs, vagy tudom is én. Én se akarnék arra gondolni, hogy Dane esetleg valamikor úgy dönthet, hogy lelép, hiszen megígérte, hogy nem fog bántani, ahogyan már olyan sokan megtették és én bízni akarok benne. - Hű az... nem kevés. - kerekedik el a szemem. Azt hittem mondjuk tíz, vagy kevesebb. Volt már nekem is idősebb pasim, olyan 30-as, de azért a 15 -20 év nem kevés, főleg ha netán visszakapná a saját testét vajon nem lenne Nick számára utána már nem ugyanaz a helyzet?
- Ha azt nézed előtte a többségről pont, hogy azt hittem rendben vannak, mert elsőre úgy tűnt... De ő tényleg nem bántana, tudom. - vagy csak tényleg megint ezt akarom hinni? De Dane más. A legtöbben tették a szépet, ígérgettek, de ő sosem tett ilyet. Mindig is nyílt lapokkal játszott és sosem mondta másnak magát, mint ami. Pont e miatt más, mint azok akikhez eddig közöm volt. Nem játssza meg magát és nem próbál átverni, hiszen az elején szinte még féltem is tőle. Más most az út, a rosszból mentünk a jó felé, nem pedig fordítva. És ez még valahol nekem is új.
- Csak, amit megtapasztaltam a Milleniumon. - szállok be közben én is a taxiba, miután megérkeztünk. - Azt hiszem minél többet ki kell szednünk a nagybátyámból, amit esetleg nem mondott el, mert félt, vagy ilyesmi és amit talán nekem elmondana és persze jó lenne tudni nincs-e más a rendőrségnél, aki érdekes lehet, aki esetleg kiszúrta őt erre a célra. - hát igen, hiszen azt hallottam ez a szervezet elég nagy, ki tudja hogy mikor futunk bele olyanba, aki több információt tud, vagy... aki lebuktat.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-07-11, 10:50
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nem érzem azt, hogy csak mert láttam Sophia pasiját, nekem is be kéne mutatnom Crissyt. Egyrészt úgy látom, hogy Sophia inkább csak kavar azzal a pasival, komoly érzelmi töltete lehet ugyan a dolognak, de az a fickó túlságosan is pofátlan volt, hogy csak úgy szerelmes legyen. Én meg azt sem tudom, hogy Crissyvel hányadán állok, még baromi sok tisztázni való van, hiszen ahogyan Sophia is mondja, Crissy bizony hozzám képest jóval idősebb, és nem úgy tűnt, mint aki csak olyan lazán bevállalná, hogy együtt legyünk. Nehezen barátkozik meg azzal, hogy a fiatalkori testébe bölcsebben tért vissza.
- Oké, nem én haltam meg, hanem ő látott meghalni a saját idejében, de technikailag ez talán mindegy is. Olyan sors felé haladtam, amelynek láthattad, hogy nem lesz jó vége. Veled is aljas voltam, de.. valahogy ez a lány, vagyis nő ráébresztett, hogy nem tehetek magam körül tönkre mindenkit. Valahogy tetszett a fiatalos bája, de mellette meg olyan dumái vannak.. Hát lehet, hogy az érettebb nők valók nekem, akik helyre tudnak tenni? – Ezzel nem Sophiát nézem le, hanem a saját gyerekességemet állítom központba, nekem egy anyáskodó, gondoskodó lányra volt szükségem, nem pedig egy erős akaratú riválisra, mint amilyen Sophia. Igen, talán azzal a másikkal jobban összeillenek. – Igen, azt hiszem tizenöt-húsz évvel. – Nem számolgattam, meg hát Crissy se mondott évszámokat. Nem akartam tudni, hogy honnan jött, vagy hogy mi lesz abban a jövőben, amiben ő élt, hiszen lehet, hogy még a mágia is megváltozik, ha a szöszi képes volt ilyen időutazós testváltásra is.
- Végülis te tudod, nem akarok kiváncsiskodni, csak hát nem tűnik egy udvarlós típusnak. Meg hát te is annyiszor csalódtál, csodálkozom, hogy megint valami ilyen alakban bízol. Ám a te választásod, úgy fest manapság senkinek nincsenek egyszerű kapcsolatai. – Bólogatok, miközben kiérünk a birtokról, ott pedig már hoppanálhatunk is, párosan tesszük meg, a minisztérium közelében vagyunk, mert megszokásból ide kívánom magunkat, de a rendőrség a lényeg. Fogok egy sárga taxit, amibe besegítem a lányt, s mellé ülve már száguldunk is az őrs felé. – Mit tudsz akkor erről a mostani ügyről? A nagybátyád kapcsán mi lesz a dolgunk? – Gondolom körbeszimatolni, hiszen a millineum óta teljesen fel van bolydulva a varázsvilág, és állítólag mindenhez Sophia rokonának is van némi köze.[You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-29, 11:50


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Így már még inkább kíváncsi vagyok, hogy ki lehetett az, akinek sikerült elérni, hogy Nicolas megváltozzon, mert az egyértelműen látszik, hogy igen sokat változott ahhoz képest, amilyen akkor volt, amikor együtt voltunk. Most sokkal lazább, nyugodtabb és nem utolsó sorban nincs úgy szétcsúszva sem. Gondolom a közös feladatot is szívesebben bízta rá a tanárunk, mint ha még mindig hasonló állapotokat mutatna, mint régebben.
- Ha szeretnéd, de... így még érdekesebb. Most már mesélj! - legalább amíg elsétálunk a birtok hatásáig és hoppanálni tudunk. Azért az nem semmi, hogy meghalt, mármint egyelőre még nem is értem, hogy ezt pontosan hogyan érti és azt sem, hogy vajon miről is lehet szó, de pont ezért vagyok egyre inkább kíváncsi. Meghalt, de mint tudjuk nem igen szokott csak úgy következmények nélkül megtörténni és a következmény általában temetés, ami nem igen visszafordítható. Mindenesetre csendben maradok és feszülten figyelek, hogy aztán rendesen elkerekedjen a szemem. Ami körülöttem mostanában zajlik az se mondható éppenséggel hétköznapinak, de az, amit ő mesél... na az még inkább meglepő és hirtelen gőzöm sincs, hogy mit is mondjak rá. Szóval azt akarja ezzel mondani, hogy valaki visszajött a jövőből és megakadályozta, hogy meghaljon?
- Tehát azt mondod nem meghaltál, hanem meghalnál... a jövőben és valaki visszajött, hogy ezt megakadályozza? Jesszus! Ez azért... - nem semmi, hogy mit ne mondjak és főleg eléggé kacifántos sztori. Persze értem, hogy az illető gondolom nőnemű és jó eséllyel Nick oda lehet érte, ha sikerült értelmet vernie a fejébe és ezek szerint jóval idősebb lehet nálunk, ha egyszer... - Na várj, ha ez a jövőben történt akkor az az illető... egy idősebb nő? - hát na akkor ezért nem értem én el nála semmit sem? Mármint nem vagyok féltékeny, de ez megmagyarázza. Az anyja meghalt, vagy tudom is én és kellett neki valaki, aki anyáskodik felette helyette? Ezek alapján legalábbis valahogy úgy fest a helyzet. Én meg a korom miatt is ere nem voltam feltétlenül alkalmas. Így azért sok mindent könnyebb megérteni a mi kapcsolatunk tekintetében is.
- Udvarol, hát... végül is igen, a maga módján és más igen. Azt hiszem bízom benne, ő valahogy... Érzem, hogy tényleg fontos vagyok neki, eddig azt hiszem ezt csak érezni akartam. Elég bonyolult ez az egész tudod és hát sok mindent azt hiszem nem is mesélhetek róla, csak bajba kerülnél miatta. - nem arról van szó, hogy nem bízom benne, hiszen Nick is rám bízta a titkát, de azért lássuk be ez elég bonyolult dolog, főleg ha azt nézzük, hogy Dane aurorként dolgozik, de csúnya dolgokat tett nem is egyet és most már vámpír is a vérfarkassága mellett, plusz ott van az a napló ügy... Elég sok minden van a háttérben, amiről ha Nicolas tudna valószínűleg csak bajba keveredne miatta és úgy fest a bajból pont sikerült kimásznia, nem kellene újabb-ba cseppennie.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-15, 19:28
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Örülök neki, hogy már nem haragszik annyira rám, a mosolyt legalábbis ennek tudom be. A fickó, aki feltűnt a semmiből, majd el is tűnt, vélhetően tényleg boldoggá tudja tenni, noha elég sötét alak, de ha Sophia mellette ki tud teljesedni, hát istenem, manapság kinek vannak egyszerű kapcsolatai? Még nekem sem, hiszen Crissy története inkább tündérmesébe való, semmint olyan, ami bárkivel megtörténhetne. Sophiával a nyomozásban szerintem ütőképes párost alkotunk majd, mindketten kellően provokatívak, kiváncsiak vagyunk, még akár aurorként is el tudtam volna őt képzelni, ám így, hogy újságíró lesz, nem különben jó szimata van a sztorikhoz.
- Aztán nehogy lehozd az esti kiadásban. – Tudom, hogy nagyokat néz, de azt is, hogy lehet benne bízni, bármennyire is imádja a nagy sztorikat. A kiváncsiság nála nem jár semmiképpen sem arrogáns stílusssal, hogy bárkin is átgázoljon. Éppen ezért folytatom, s csupán mosolyogva legyintek, jelezve, hogy vicceltem, nem nézem ki belőle. – Nos, a szüleim halála nagyon betett, nem éppen jártam jó úton, mint tudod. Ám nem az volt a mélypont. Nem tudom pontosan, de mindennek vége lett. Hogy megöltek, vagy valami árokba fulladtam bele, az nem derült ki, de.. egy gyerekori jóbarát sok éven át emésztette magát miattam, és.. visszajött, varázslattal, hogy megmentsen. Értelmet adott az életemnek, noha még számomra is teljesen furcsa ez az egész.. – Ismerem be a tarkómon végigsimítva a tenyeremmel. Sophia az exem, a pillantásomból érezheti, hogy az a barát bizony egy lány volt. Méghozzá nem lehet nehéz összerakni, hogy ha a jövőből jött, akkor nem éppen korombeli, de mégiscsak ki tudott ráncigálni a trágyából.
- És veled mi történt? Az a fickó se úgy tűnik, mint aki még csak udvarol neked. Utólért a nagy szerelem? Ő más mint... mi? – Magamra, és Sophia exeire értem, akik mind megbántottuk a lányt. Persze nem kötelező válaszolnia, csak úgy eszembe jutott, miközben elindulunk kifelé. Végülis ő tudja, hogy hogyan lehet eljutni a londoni rendőrőrsig, ott kell majd személyesen jelentkeznünk, és állományba állnunk. Közrendőr lévén úgy tudom, hogy még egyenruhánk is lesz. Crissy biztosan nyálcsorgatna, ha abban látna. Vagy csak én akarom ezt képzelni?

[You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-12, 11:19


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Köszönöm! - eresztek meg egy egyelőre még visszafogott mosolyt. Engem is meglepett Dane hirtelen felbukkanása, meg aztán Nick tudom jól, hogy nehéz esetnek is könnyedén mondható, hiszen elég csúnyán megbántott és az ember az ilyesmin nem teszi magát könnyen túl, még ha most nem is igen van választásom, mert úgy tettek össze minket. Viszont nem lenne értelme, hogy örökké haragudjak rá, hiszen most úgy fest, hogy jobb a helyzete és bár nem nekem sikerült elérnem ezt, de ha valakinek igen, hát akkor végül is az a lényeg. Nem várhattam feltétlenül, hogy az én kedvemért változzon meg, ha egyszer akkoriban túl sok gondja volt. Talán most kevesebb van, vagy most ért oda, hogy már kezelni tudja őket. A jó ég, de ismerem magamat és a kíváncsiságomat is, úgyis rá fogok kérdezni, ha nem is azonnal, hogy mi történt, ami ilyen irányba terelgette őt el. Pár hónapja szerintem még gyakorlati feladatot se nagyon bízott volna rá egy tanár sem, nem hogy párba állítsa valakivel.
- Elkapni a szemét arcokat. - na jó, azért itt már szélesebben elmosolyodom. Mindig is volt egy sajátos szóhasználata, ami mindig is szórakoztatott és ezt nem tudom ezúttal sem megtagadni. - Végül is igen, maximum így nehezebb dolgunk lesz, utolsó... senkikként, de majd az ügyességünkre hagyatkozunk. - no meg a mágiára, ami azért segít, hiszen több mindennek tud az ember utána járni akkor, ha olyasmit is bevethet, amivel a muglik nem igazán számolnak. Aztán persze akár a nagybátyám is segíthet, bár nem igazán avathatjuk be a részletekbe, de ettől még rádumálható, hogy egy kicsit megkönnyítse a dolgunkat. És persze amikor elindulunk, csak nem tudom megállni, hogy rákérdezzek erre a pálfordulásra, vagy legalábbis egyértelmű fejlődésre, amit mutat. Jót tett neki a rendesebb életvitel, annyi szent igaz és hát tényleg érdekel mitől változott a helyzet, vagy kitől.
- Hogy érted, hogy meghaltál? - kerekedik el a szemem. Na jó, ezt most tényleg nem különösebben értem, hiszen ha él, akkor mégis hogyan halhatott volna meg? Vagy hogy érti? - Nem vagy szellem... akkor nem jöhetnél el csak úgy a Roxfortból és áttetsző lennél, akkor... mi van? - még ösztönösen hozzá is érek csak szimplán a vállához, de tényleg nem tűnik szellemnek, akkor meg mégis hogyan halhatott volna meg? Úgy fest életben van és az emberek nem szoktak visszajönni a halálból. A mágia sok mindenre képes, de azért erre még mi sem. Vagy, ha mégis kijátszod a halált annak biztosan következményei vannak és minimum valami kellemetlen sötét mágiát kell alkalmaznod hozzá.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-09, 09:58
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nekem is úgy tűnik, hogy az ismeretlen auror hapsi csak azért tűnt fel, hogy kinyilvánítsa, hogy mennyire is az övé a lány. Nem is tudom, hogy ráncoljam a homlokomat, vagy elnevessem magamat. Crissy felé én sosem lennék ilyen bunkó, az egymásra találásunk egyébként is várat még magára, de ha össze is jön, akkor sem fogom kalickában tartani. Ám azt látni, hogy Sophia szinte beleborzong az illető érintésébe, csókjába, igenis irigylésre méltó. Na nem azt mondom, hogy nekem még bejön a lány, hiszen egy rongy alak voltam, amikor bántottam lelkileg, ám barátok egyszer még lehetünk. Hátha majd nekem is jut valaki, akiért így érdemes élni. Crissy eléggé bonyolultnak ítélte meg a mi helyzetünket, de ezt most muszáj félretolnom, hiszen feladatunk van. Remélem, hogy pár nap múlva ismét látom, ahogy megbeszéltük, hiszen ez a beszivárgós akció nem szabadna, hogy egy hétnél többet elvegyen az életünkből.
- Akkor.. gratulálok, és minden jót kívánok. – Azt már nem teszem hozzá, hogy remélem vele jobban boldogul majd, mint velem, vagy akár az elődeimmel, mert szegény lány eddig tényleg mindig mellényúlt. Ez a fickó eléggé sötét alaknak tűnik, viszont őszinte az, ahogyan egykori barátnőmhöz nyúlt, így tényleg ez minden, amit leszűrhetek, hogy jók együtt. Nem tudom, hogy mi értelme volt így becameozni, hiszen korábban is elbúcsúzthattak, de hát nyilván nem látok bele a kapcsolatukba.
- Szerintem mindegy, hogy auror munkát végzünk vagy mugli rendőrnek megyünk. Mindkettő esetében ugyanarról szól, valamit ki kell nyomozni, és elkapni a szemét arcokat. – Nem becsülöm le magunkat. Sophiában már akkor is többet láttam egy bálkirálynőnénel, amikor együtt voltunk, azóta pedig még érettebbnek tűnik. Mondjuk nem láttam még gyakorlatban nyomozni, ám megvan hozzá a fellépése, hogy agilis legyen, s mint egy thestrál, ne eressze el a húst a fogai közül, képletesen és gyakorlatiasan is szólva.
- Túl sok a titok, igazából el se mondhatnám, de talán téged be tudlak avatni, hátha nem közlöd le a holnapi kiadásban. Nos.. túlságosan veszélyesen éltem, és.. meghaltam. – Mosolyodom el, ám egyáltalán nem úgy tűnik, mintha viccelnék. Van az a gúnyolódó kifejezés, amikor csak szivatjuk a másikat, én viszont nem így teszek, most csupán felvezetem a dolgot, s biztos vagyok benne, hogy Sophia van annyira kiváncsi, hogy tovább csomagolja az ügyet.

[You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-06, 13:47


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Meglep azért Dane felbukkanása indulás előtt, mintha csak ki akarná jelölni a területét mielőtt egy másik sráccal dolgoznék együtt, pedig meséltem neki Nicolasról és persze arról is, hogy már egyáltalán nem érdekel és abban sem voltam biztos akarok-e egyáltalán együtt dolgozni vele, de... végül is belefér, hiszen úgy fest változott, az egommal pedig nem szabad foglalkoznom, hogy nem miattam, mert tuti biztos, hogy valaki miatt. Az ember ritkán szokott magától fejlődni, annak mindig valami oka van és az esetek nagy részében inkább valaki az oka. Na nem az én dolgom ez sem, de tény, hogy kíváncsi vagyok. Dane viszont hamar el is tűnik, ahogyan érkezett, épp csak beköszön, én pedig végül Nicolasnál kötök ki, hiszen indulunk mindjárt.
- Fazonnal futok? Végül is így is mondhatjuk és igen... azt hiszem, bár kissé bonyolult, de... igen. - határozom el végül a választ. Hát igen Dane nehéz eset, ahogyan a háttérben zajló események is, amiknek ki tudja mi lesz még a vége, de azért mégis csak jobb most, mint attól tartani, hogy valami nyugis pasi megint átejt és jól átver a palánkon. Dane nem tenné, hiszen azt sejtem lett volna már lehetősége, ha nem is Jade-del, meg a születendő gyerekével, de hát lássuk be titokzatos és sármos... kétlem, hogy lasszóval kéne magának nőt fognia, ha nagyon kellene neki valaki, mégis velem fut, ahogyan Nicolas mondat volt, legalábbis... remélem, hogy csak velem. Aj... nem kellene féltékenykednem, ha eddig nem tettem igaz?
- Ha arra van szükség, bár fogalmam sincs így mire jutunk, de lepjük meg őket, ha már biztosan úgy hiszik ezzel csak letudják a kötelező gyakorlatot a suli felé és kész. Mit szólsz? - végül is eltengődhetnénk,hogy semmire se jutunk, de ha elég ügyesek vagyunk akkor többet is kihozhatunk ebből az egészből és megmutathatjuk, hogy a két csinos pofi mögött azért több is van és igenis tudunk információkat szerezni. Irány hát a birtok határa első körben és miközben az udvaron sétálunk a kapu felé, azért nem tudom megállni, hogy ne kérdezzek... mert no látszik rajta, hogy változott a régihez képes a helyzete nagyon is.
- Na jó... biztosan semmi közöm hozzá, de mi történt? Vagy... ki történt veled? - elmosolyodom azért olyan bocsánatkérően, hiszen talán semmi közöm hozzá és az is lehet, hogy nem is akar beszélni róla. Végtére is nem vagyunk kifejezetten barátok, hiszen azóta nem is beszéltünk, hogy úgy megbántott, de nem élhetek a múltban. Ha nem én voltam, aki kihúztam a mocsárból, hát nem nekem kellett megtennem. Végtére is nem panaszkodhatom, hiszen ott van Dane, a sötét és titokzatos idegen, aki úgy fest nagyon oda van értem úgy, ahogyan előtte még senki sem és ez nekem bőven elég. Az egom most igazán nem fontos.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-02, 11:28
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Legalább nem néz rám úgy, mintha a pillantásával meg találna fojtani. Tudom, hogy komolyan megbántottam, de a bocsánatkérés és az eltelt idő függvénye enyhíthetett a múlton. Tényleg szép páros voltunk, de a gondjaim nem engedték, hogy akkor túllépjek rajtuk, így szét kellett mennünk, ez törvényszerű volt, és kétlem, hogy egy ilyen szép lány, mint Sophia egyedül van, még a csalódások ellenére sem, hiszen tudtam, hogy nem ő használ ki másokat, hanem őt verik át rendszeresen. Mégis, mintha hozzám hasonlóan most az ő életében is lenne valaki. Legalábbis már láttam egyszer-kétszer valami idősebb pasival, aki bejárós az iskolába. Sőt, az a fickó már a minisztériumban is feltűnt az aurorok között. Ő is auror lenne? Mindegy, az most nem az én dolgom. És csak említeni kellett, mert a fáklyafényből kibontakozva egy fekete bőrzsekis alak tűnik fel, hátulról átölelve a lányt, a nyakába csókolva, majd eltűnik amerről jött, mintha ez amolyan útravaló lenne. Na jó, azért ennyire nem kell nyilvánvalónak lenni.. Én se rángatom ide Chrissyt egy látványos smárra.. Na nem mintha őt lehetne, annál lényegesen visszafogottabb, meg hát különben is mi még csak ismerkedünk, és túlságosan sok a nyomasztó körülmény.
- Szia. Most ezzel a fazonnal futsz? Remélem most már boldog vagy. – Magamhoz képest egészen őszintén mondom, hiszen a történtek ellenére kedvelem Sophiát, féltékeny pedig alig lehetnék, hiszen engem nem ő, hanem a szöszi tudott kigereblyézni a mocsárból. Akkor pedig barátsággal kell gondolnom a mardekáros lányra, és drukkolni a sikerének.
- Nem tudom, jó eséllyel rám a múltam miatt auror feladatokat nem bíznak még egy darabig. Azt tudtad, hogy nem is nyomozók, hanem közrendőrök leszünk? Forgalomirányítás, meg ilyesmi.. – Csóválom a fejemet, nem tudom, hogy ebből hogyan tudunk bejutni a belsőbb szekciókba, ahol Sophia nagybátyjáról, meg a varázsvilág leleplezéséről tudhatunk meg továbbiakat. Igen, jó eséllyel a két fiatal, csinos arcú kezdő leszünk, akit mindenki olyan naívnak hisz, hogy nem tartanak majd tőlünk. De a kávéért vagy a pizzáért minket ugráltat majd mindenki. Csodás![You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-01, 11:55


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Amikor legutóbb Nicolas félrehívott a folyosón eléggé meglepett, de annyi tény, hogy sokkal jobb állapotban volt, mint anno, amikor mi voltunk együtt. Még ha nem is tartott sokáig, mégis pocsék egy érzés volt belegondolni, hogy megcsalt csak mert nem volt képes rendbe tenni az életét. Ő is egy volt azok közül, akiknek sikerül darabokra törni a szívemet és akkor és ott nem is nagyon érdekelt, hogy erre mi a mentsége. Rossz élet, szülők elvesztése... másnak is van, hogy rossz, de attól még nem menthetjük fel minden alól. Nem mondom, hogy repestem a boldogságtól, de nem most voltunk együtt és persze azóta elég sok minden történt velem, kezdve Dane-nel, Peterrel, vagy épp a napló előkerülésével, így nem is igen gondoltam rá és végül egyszerűen csak elfogadtam a bocsánat kérését. Végül is nem szándékosan ártott, akkor azt se tudta, hogy mit tesz a sok ital hatására, de nem lett volna értelme tovább csinálni. Akkor és ott azt se kérdeztem meg, hogy mire fel a változás, hiszen látszik rajta, hogy határozottan jobban van. Sikerült összeszedni magát magától, vagy...?
- Szia! - érkezem meg kissé azért gondterhelten, hiszen pont nekem nem kellene egy ilyen ügybe belefolyni, na de mégis milyen okkal háríthattam volna el a dolgot, ami elegendő ahhoz, hogy ne legyen feltűnő, de mégis érthető? Így hát elfogadtam, azt is, hogy Nicolas-szal leszek párban, hiszen úgy fest jobban van és lássuk be azért kíváncsi vagyok rá, hogy mi történt vele, ami segített rendbe jönni, vagy egy aki van a dologban? - Elég nagy falat lesz ez nem gondolod? Ennyire le lehetnek terhelve az aurorok? - sorolok be mellé, hiszen indulhatunk is akár, mivel még át kell venni a hamis iratokat, aztán ki kell deríteni minél többet. Talán pont az ártatlan képünk miatt választottak pont minket? A jó ég tudja, de óvatosnak kell lennem és jó lenne, ha Nicolas nem nagyon futna össze a nagybátyámmal. Nem tudom, hogy ő mennyit tud erről az egészről, azóta se vettem a bátorságot, hogy beszéljek vele, hogy csak elrabolták, vagy valami más is van-e  a háttérben.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-05-30, 18:50
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 


Igen, tudom, hogy Sophia egy kalap szarnak se tartja már az egykori kapcsolatunkat, de amióta megismertem Crissyt, egészen gatyába ráztam magamat, még olyannyira is, hogy egyszer félrehívtam az egykori bálkirálynőt, hiszen vele együtt választottak meg a tavalyi év királyi párjának. Hiszen akkor még együtt is jártunk. Ám amennyire alkoholba fojtottam a bánatomat, szünni nem akarom keserűségem a szüleim halálát követő sikertelen nyomozásomat illetően, hát Sophia itta meg a levét. Szerelem volt, ez nem kérdés, de mindent tönkretettem, mert az alkoholmámomoros, átkártyázott éjszakák hevében bizony ki figyel arra, hogy elméletileg várja otthon a szerelme, így hát megesett, hogy valaki más ágyában ébredtem. Le voltam csúszva, és hárítottam. Nem tagadtam, még akkor sem, amikor Sophia már kiabált velem, meg sem akartam értetni vele, hogy miért kell kidobnia, tudta magától. Csak azért, mert egykor rendes családba születtem bele, még rossz útra tévedhetek, ha a körülmények úgy hozzák. És meg is történt, hiába óvott mindettől Será is. Ám a szőkeség megjelenése után azért csak elkezdtem felkapaszkodni, és pár hónapja az említett módon félrehívtam Sophiát, hogy legalább bocsánatot kérjek. Nem magyarázkodni akartam, csak rámutatni, hogy nem vele volt a baj, nem tudtam megemészteni a történeket, átlépni az árnyékomon, felelősen gondolkozni. Nem mondom, hogy lehetünk még barátok, hiszen alaposan megalázhattam, de legalább ne utáljon. Főleg most, hogy párba osztanak minket, mivel neki van újságírói vénája, ezt mindenki tudja, míg én auror vagyok, de be kell épülnünk a londoni rendőrség mugli szekciójába, mondván Sophia nagybátyja is ott szolgált. Nem sokat tudok még a dologról, de kapunk állítólag hamis igazolványokat is, a többi pedig a lányon áll. Már ha hajlandó velem dolgozni. Elvileg megkapta a baglyot, a nagyterem előtti folyóson várom, aztán majd kitaláljuk, hogyan tovább. Azt ugyanis nem engedhetjük, hogy a varázsvilág lelepleződjön.

[You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-05-30, 18:49

***Ki vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen

Vissza az elejére Go down

A bál szépei a Scotland Yard ellen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» [Miniboss] Hanna

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-