Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Silverstone
  Yesterday at 14:07
Lorelai McGregor

ϟ Cody Armstrong
  Yesterday at 10:36
Cody ArmstrongA hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Gillian Ollivander
 
Draco Malfoy
 
Lioneah McCaine
 
Sasha McCaine
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 634 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daniil Dolohov

Jelenleg összesen 37461 hozzászólás olvasható. in 3395 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A bál szépei a Scotland Yard ellen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-15, 19:28
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Örülök neki, hogy már nem haragszik annyira rám, a mosolyt legalábbis ennek tudom be. A fickó, aki feltűnt a semmiből, majd el is tűnt, vélhetően tényleg boldoggá tudja tenni, noha elég sötét alak, de ha Sophia mellette ki tud teljesedni, hát istenem, manapság kinek vannak egyszerű kapcsolatai? Még nekem sem, hiszen Crissy története inkább tündérmesébe való, semmint olyan, ami bárkivel megtörténhetne. Sophiával a nyomozásban szerintem ütőképes párost alkotunk majd, mindketten kellően provokatívak, kiváncsiak vagyunk, még akár aurorként is el tudtam volna őt képzelni, ám így, hogy újságíró lesz, nem különben jó szimata van a sztorikhoz.
- Aztán nehogy lehozd az esti kiadásban. – Tudom, hogy nagyokat néz, de azt is, hogy lehet benne bízni, bármennyire is imádja a nagy sztorikat. A kiváncsiság nála nem jár semmiképpen sem arrogáns stílusssal, hogy bárkin is átgázoljon. Éppen ezért folytatom, s csupán mosolyogva legyintek, jelezve, hogy vicceltem, nem nézem ki belőle. – Nos, a szüleim halála nagyon betett, nem éppen jártam jó úton, mint tudod. Ám nem az volt a mélypont. Nem tudom pontosan, de mindennek vége lett. Hogy megöltek, vagy valami árokba fulladtam bele, az nem derült ki, de.. egy gyerekori jóbarát sok éven át emésztette magát miattam, és.. visszajött, varázslattal, hogy megmentsen. Értelmet adott az életemnek, noha még számomra is teljesen furcsa ez az egész.. – Ismerem be a tarkómon végigsimítva a tenyeremmel. Sophia az exem, a pillantásomból érezheti, hogy az a barát bizony egy lány volt. Méghozzá nem lehet nehéz összerakni, hogy ha a jövőből jött, akkor nem éppen korombeli, de mégiscsak ki tudott ráncigálni a trágyából.
- És veled mi történt? Az a fickó se úgy tűnik, mint aki még csak udvarol neked. Utólért a nagy szerelem? Ő más mint... mi? – Magamra, és Sophia exeire értem, akik mind megbántottuk a lányt. Persze nem kötelező válaszolnia, csak úgy eszembe jutott, miközben elindulunk kifelé. Végülis ő tudja, hogy hogyan lehet eljutni a londoni rendőrőrsig, ott kell majd személyesen jelentkeznünk, és állományba állnunk. Közrendőr lévén úgy tudom, hogy még egyenruhánk is lesz. Crissy biztosan nyálcsorgatna, ha abban látna. Vagy csak én akarom ezt képzelni?

[You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-12, 11:19


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Köszönöm! - eresztek meg egy egyelőre még visszafogott mosolyt. Engem is meglepett Dane hirtelen felbukkanása, meg aztán Nick tudom jól, hogy nehéz esetnek is könnyedén mondható, hiszen elég csúnyán megbántott és az ember az ilyesmin nem teszi magát könnyen túl, még ha most nem is igen van választásom, mert úgy tettek össze minket. Viszont nem lenne értelme, hogy örökké haragudjak rá, hiszen most úgy fest, hogy jobb a helyzete és bár nem nekem sikerült elérnem ezt, de ha valakinek igen, hát akkor végül is az a lényeg. Nem várhattam feltétlenül, hogy az én kedvemért változzon meg, ha egyszer akkoriban túl sok gondja volt. Talán most kevesebb van, vagy most ért oda, hogy már kezelni tudja őket. A jó ég, de ismerem magamat és a kíváncsiságomat is, úgyis rá fogok kérdezni, ha nem is azonnal, hogy mi történt, ami ilyen irányba terelgette őt el. Pár hónapja szerintem még gyakorlati feladatot se nagyon bízott volna rá egy tanár sem, nem hogy párba állítsa valakivel.
- Elkapni a szemét arcokat. - na jó, azért itt már szélesebben elmosolyodom. Mindig is volt egy sajátos szóhasználata, ami mindig is szórakoztatott és ezt nem tudom ezúttal sem megtagadni. - Végül is igen, maximum így nehezebb dolgunk lesz, utolsó... senkikként, de majd az ügyességünkre hagyatkozunk. - no meg a mágiára, ami azért segít, hiszen több mindennek tud az ember utána járni akkor, ha olyasmit is bevethet, amivel a muglik nem igazán számolnak. Aztán persze akár a nagybátyám is segíthet, bár nem igazán avathatjuk be a részletekbe, de ettől még rádumálható, hogy egy kicsit megkönnyítse a dolgunkat. És persze amikor elindulunk, csak nem tudom megállni, hogy rákérdezzek erre a pálfordulásra, vagy legalábbis egyértelmű fejlődésre, amit mutat. Jót tett neki a rendesebb életvitel, annyi szent igaz és hát tényleg érdekel mitől változott a helyzet, vagy kitől.
- Hogy érted, hogy meghaltál? - kerekedik el a szemem. Na jó, ezt most tényleg nem különösebben értem, hiszen ha él, akkor mégis hogyan halhatott volna meg? Vagy hogy érti? - Nem vagy szellem... akkor nem jöhetnél el csak úgy a Roxfortból és áttetsző lennél, akkor... mi van? - még ösztönösen hozzá is érek csak szimplán a vállához, de tényleg nem tűnik szellemnek, akkor meg mégis hogyan halhatott volna meg? Úgy fest életben van és az emberek nem szoktak visszajönni a halálból. A mágia sok mindenre képes, de azért erre még mi sem. Vagy, ha mégis kijátszod a halált annak biztosan következményei vannak és minimum valami kellemetlen sötét mágiát kell alkalmaznod hozzá.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-09, 09:58
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nekem is úgy tűnik, hogy az ismeretlen auror hapsi csak azért tűnt fel, hogy kinyilvánítsa, hogy mennyire is az övé a lány. Nem is tudom, hogy ráncoljam a homlokomat, vagy elnevessem magamat. Crissy felé én sosem lennék ilyen bunkó, az egymásra találásunk egyébként is várat még magára, de ha össze is jön, akkor sem fogom kalickában tartani. Ám azt látni, hogy Sophia szinte beleborzong az illető érintésébe, csókjába, igenis irigylésre méltó. Na nem azt mondom, hogy nekem még bejön a lány, hiszen egy rongy alak voltam, amikor bántottam lelkileg, ám barátok egyszer még lehetünk. Hátha majd nekem is jut valaki, akiért így érdemes élni. Crissy eléggé bonyolultnak ítélte meg a mi helyzetünket, de ezt most muszáj félretolnom, hiszen feladatunk van. Remélem, hogy pár nap múlva ismét látom, ahogy megbeszéltük, hiszen ez a beszivárgós akció nem szabadna, hogy egy hétnél többet elvegyen az életünkből.
- Akkor.. gratulálok, és minden jót kívánok. – Azt már nem teszem hozzá, hogy remélem vele jobban boldogul majd, mint velem, vagy akár az elődeimmel, mert szegény lány eddig tényleg mindig mellényúlt. Ez a fickó eléggé sötét alaknak tűnik, viszont őszinte az, ahogyan egykori barátnőmhöz nyúlt, így tényleg ez minden, amit leszűrhetek, hogy jók együtt. Nem tudom, hogy mi értelme volt így becameozni, hiszen korábban is elbúcsúzthattak, de hát nyilván nem látok bele a kapcsolatukba.
- Szerintem mindegy, hogy auror munkát végzünk vagy mugli rendőrnek megyünk. Mindkettő esetében ugyanarról szól, valamit ki kell nyomozni, és elkapni a szemét arcokat. – Nem becsülöm le magunkat. Sophiában már akkor is többet láttam egy bálkirálynőnénel, amikor együtt voltunk, azóta pedig még érettebbnek tűnik. Mondjuk nem láttam még gyakorlatban nyomozni, ám megvan hozzá a fellépése, hogy agilis legyen, s mint egy thestrál, ne eressze el a húst a fogai közül, képletesen és gyakorlatiasan is szólva.
- Túl sok a titok, igazából el se mondhatnám, de talán téged be tudlak avatni, hátha nem közlöd le a holnapi kiadásban. Nos.. túlságosan veszélyesen éltem, és.. meghaltam. – Mosolyodom el, ám egyáltalán nem úgy tűnik, mintha viccelnék. Van az a gúnyolódó kifejezés, amikor csak szivatjuk a másikat, én viszont nem így teszek, most csupán felvezetem a dolgot, s biztos vagyok benne, hogy Sophia van annyira kiváncsi, hogy tovább csomagolja az ügyet.

[You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-06, 13:47


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Meglep azért Dane felbukkanása indulás előtt, mintha csak ki akarná jelölni a területét mielőtt egy másik sráccal dolgoznék együtt, pedig meséltem neki Nicolasról és persze arról is, hogy már egyáltalán nem érdekel és abban sem voltam biztos akarok-e egyáltalán együtt dolgozni vele, de... végül is belefér, hiszen úgy fest változott, az egommal pedig nem szabad foglalkoznom, hogy nem miattam, mert tuti biztos, hogy valaki miatt. Az ember ritkán szokott magától fejlődni, annak mindig valami oka van és az esetek nagy részében inkább valaki az oka. Na nem az én dolgom ez sem, de tény, hogy kíváncsi vagyok. Dane viszont hamar el is tűnik, ahogyan érkezett, épp csak beköszön, én pedig végül Nicolasnál kötök ki, hiszen indulunk mindjárt.
- Fazonnal futok? Végül is így is mondhatjuk és igen... azt hiszem, bár kissé bonyolult, de... igen. - határozom el végül a választ. Hát igen Dane nehéz eset, ahogyan a háttérben zajló események is, amiknek ki tudja mi lesz még a vége, de azért mégis csak jobb most, mint attól tartani, hogy valami nyugis pasi megint átejt és jól átver a palánkon. Dane nem tenné, hiszen azt sejtem lett volna már lehetősége, ha nem is Jade-del, meg a születendő gyerekével, de hát lássuk be titokzatos és sármos... kétlem, hogy lasszóval kéne magának nőt fognia, ha nagyon kellene neki valaki, mégis velem fut, ahogyan Nicolas mondat volt, legalábbis... remélem, hogy csak velem. Aj... nem kellene féltékenykednem, ha eddig nem tettem igaz?
- Ha arra van szükség, bár fogalmam sincs így mire jutunk, de lepjük meg őket, ha már biztosan úgy hiszik ezzel csak letudják a kötelező gyakorlatot a suli felé és kész. Mit szólsz? - végül is eltengődhetnénk,hogy semmire se jutunk, de ha elég ügyesek vagyunk akkor többet is kihozhatunk ebből az egészből és megmutathatjuk, hogy a két csinos pofi mögött azért több is van és igenis tudunk információkat szerezni. Irány hát a birtok határa első körben és miközben az udvaron sétálunk a kapu felé, azért nem tudom megállni, hogy ne kérdezzek... mert no látszik rajta, hogy változott a régihez képes a helyzete nagyon is.
- Na jó... biztosan semmi közöm hozzá, de mi történt? Vagy... ki történt veled? - elmosolyodom azért olyan bocsánatkérően, hiszen talán semmi közöm hozzá és az is lehet, hogy nem is akar beszélni róla. Végtére is nem vagyunk kifejezetten barátok, hiszen azóta nem is beszéltünk, hogy úgy megbántott, de nem élhetek a múltban. Ha nem én voltam, aki kihúztam a mocsárból, hát nem nekem kellett megtennem. Végtére is nem panaszkodhatom, hiszen ott van Dane, a sötét és titokzatos idegen, aki úgy fest nagyon oda van értem úgy, ahogyan előtte még senki sem és ez nekem bőven elég. Az egom most igazán nem fontos.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-02, 11:28
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Legalább nem néz rám úgy, mintha a pillantásával meg találna fojtani. Tudom, hogy komolyan megbántottam, de a bocsánatkérés és az eltelt idő függvénye enyhíthetett a múlton. Tényleg szép páros voltunk, de a gondjaim nem engedték, hogy akkor túllépjek rajtuk, így szét kellett mennünk, ez törvényszerű volt, és kétlem, hogy egy ilyen szép lány, mint Sophia egyedül van, még a csalódások ellenére sem, hiszen tudtam, hogy nem ő használ ki másokat, hanem őt verik át rendszeresen. Mégis, mintha hozzám hasonlóan most az ő életében is lenne valaki. Legalábbis már láttam egyszer-kétszer valami idősebb pasival, aki bejárós az iskolába. Sőt, az a fickó már a minisztériumban is feltűnt az aurorok között. Ő is auror lenne? Mindegy, az most nem az én dolgom. És csak említeni kellett, mert a fáklyafényből kibontakozva egy fekete bőrzsekis alak tűnik fel, hátulról átölelve a lányt, a nyakába csókolva, majd eltűnik amerről jött, mintha ez amolyan útravaló lenne. Na jó, azért ennyire nem kell nyilvánvalónak lenni.. Én se rángatom ide Chrissyt egy látványos smárra.. Na nem mintha őt lehetne, annál lényegesen visszafogottabb, meg hát különben is mi még csak ismerkedünk, és túlságosan sok a nyomasztó körülmény.
- Szia. Most ezzel a fazonnal futsz? Remélem most már boldog vagy. – Magamhoz képest egészen őszintén mondom, hiszen a történtek ellenére kedvelem Sophiát, féltékeny pedig alig lehetnék, hiszen engem nem ő, hanem a szöszi tudott kigereblyézni a mocsárból. Akkor pedig barátsággal kell gondolnom a mardekáros lányra, és drukkolni a sikerének.
- Nem tudom, jó eséllyel rám a múltam miatt auror feladatokat nem bíznak még egy darabig. Azt tudtad, hogy nem is nyomozók, hanem közrendőrök leszünk? Forgalomirányítás, meg ilyesmi.. – Csóválom a fejemet, nem tudom, hogy ebből hogyan tudunk bejutni a belsőbb szekciókba, ahol Sophia nagybátyjáról, meg a varázsvilág leleplezéséről tudhatunk meg továbbiakat. Igen, jó eséllyel a két fiatal, csinos arcú kezdő leszünk, akit mindenki olyan naívnak hisz, hogy nem tartanak majd tőlünk. De a kávéért vagy a pizzáért minket ugráltat majd mindenki. Csodás![You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-06-01, 11:55


[You must be registered and logged in to see this image.]

Nicolas & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Amikor legutóbb Nicolas félrehívott a folyosón eléggé meglepett, de annyi tény, hogy sokkal jobb állapotban volt, mint anno, amikor mi voltunk együtt. Még ha nem is tartott sokáig, mégis pocsék egy érzés volt belegondolni, hogy megcsalt csak mert nem volt képes rendbe tenni az életét. Ő is egy volt azok közül, akiknek sikerül darabokra törni a szívemet és akkor és ott nem is nagyon érdekelt, hogy erre mi a mentsége. Rossz élet, szülők elvesztése... másnak is van, hogy rossz, de attól még nem menthetjük fel minden alól. Nem mondom, hogy repestem a boldogságtól, de nem most voltunk együtt és persze azóta elég sok minden történt velem, kezdve Dane-nel, Peterrel, vagy épp a napló előkerülésével, így nem is igen gondoltam rá és végül egyszerűen csak elfogadtam a bocsánat kérését. Végül is nem szándékosan ártott, akkor azt se tudta, hogy mit tesz a sok ital hatására, de nem lett volna értelme tovább csinálni. Akkor és ott azt se kérdeztem meg, hogy mire fel a változás, hiszen látszik rajta, hogy határozottan jobban van. Sikerült összeszedni magát magától, vagy...?
- Szia! - érkezem meg kissé azért gondterhelten, hiszen pont nekem nem kellene egy ilyen ügybe belefolyni, na de mégis milyen okkal háríthattam volna el a dolgot, ami elegendő ahhoz, hogy ne legyen feltűnő, de mégis érthető? Így hát elfogadtam, azt is, hogy Nicolas-szal leszek párban, hiszen úgy fest jobban van és lássuk be azért kíváncsi vagyok rá, hogy mi történt vele, ami segített rendbe jönni, vagy egy aki van a dologban? - Elég nagy falat lesz ez nem gondolod? Ennyire le lehetnek terhelve az aurorok? - sorolok be mellé, hiszen indulhatunk is akár, mivel még át kell venni a hamis iratokat, aztán ki kell deríteni minél többet. Talán pont az ártatlan képünk miatt választottak pont minket? A jó ég tudja, de óvatosnak kell lennem és jó lenne, ha Nicolas nem nagyon futna össze a nagybátyámmal. Nem tudom, hogy ő mennyit tud erről az egészről, azóta se vettem a bátorságot, hogy beszéljek vele, hogy csak elrabolták, vagy valami más is van-e  a háttérben.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-05-30, 18:50
Sophia & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 


Igen, tudom, hogy Sophia egy kalap szarnak se tartja már az egykori kapcsolatunkat, de amióta megismertem Crissyt, egészen gatyába ráztam magamat, még olyannyira is, hogy egyszer félrehívtam az egykori bálkirálynőt, hiszen vele együtt választottak meg a tavalyi év királyi párjának. Hiszen akkor még együtt is jártunk. Ám amennyire alkoholba fojtottam a bánatomat, szünni nem akarom keserűségem a szüleim halálát követő sikertelen nyomozásomat illetően, hát Sophia itta meg a levét. Szerelem volt, ez nem kérdés, de mindent tönkretettem, mert az alkoholmámomoros, átkártyázott éjszakák hevében bizony ki figyel arra, hogy elméletileg várja otthon a szerelme, így hát megesett, hogy valaki más ágyában ébredtem. Le voltam csúszva, és hárítottam. Nem tagadtam, még akkor sem, amikor Sophia már kiabált velem, meg sem akartam értetni vele, hogy miért kell kidobnia, tudta magától. Csak azért, mert egykor rendes családba születtem bele, még rossz útra tévedhetek, ha a körülmények úgy hozzák. És meg is történt, hiába óvott mindettől Será is. Ám a szőkeség megjelenése után azért csak elkezdtem felkapaszkodni, és pár hónapja az említett módon félrehívtam Sophiát, hogy legalább bocsánatot kérjek. Nem magyarázkodni akartam, csak rámutatni, hogy nem vele volt a baj, nem tudtam megemészteni a történeket, átlépni az árnyékomon, felelősen gondolkozni. Nem mondom, hogy lehetünk még barátok, hiszen alaposan megalázhattam, de legalább ne utáljon. Főleg most, hogy párba osztanak minket, mivel neki van újságírói vénája, ezt mindenki tudja, míg én auror vagyok, de be kell épülnünk a londoni rendőrség mugli szekciójába, mondván Sophia nagybátyja is ott szolgált. Nem sokat tudok még a dologról, de kapunk állítólag hamis igazolványokat is, a többi pedig a lányon áll. Már ha hajlandó velem dolgozni. Elvileg megkapta a baglyot, a nagyterem előtti folyóson várom, aztán majd kitaláljuk, hogyan tovább. Azt ugyanis nem engedhetjük, hogy a varázsvilág lelepleződjön.

[You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♠️ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: A bál szépei a Scotland Yard ellen 2018-05-30, 18:49

***Ki vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A bál szépei a Scotland Yard ellen

Vissza az elejére Go down

A bál szépei a Scotland Yard ellen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom
» [Miniboss] Hanna
» Part 14 / 11
» Egy visszatérő lélek, Mr. Jóképű istenség ellen.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-