Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Camden Assembly (klub)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-08-11, 07:07


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sheree & Tommy

[You must be registered and logged in to see this image.]

Szoknom kell még ezt és persze jó lenne, ha kezelni tudnám a helyzetet és magamat is és jelenleg ez a legnagyobb kihívás egyértelműen. Tommy hatással van rám és ez vámpírként... még nagyobb kihívást jelent, mint normálisan. Nem csoda, ha aggódom és bár ő biztos magában, én sajnos még mindig nem igazán. Még most is félek, hogy a végén valami nem úgy alakul, ahogyan kellene, hogy végül tényleg gond lesz, amivel nem számolunk... vagy főleg ő nem számol és mindezt egy nyilvános helyen nagyközönség előtt... Necces, szó se róla.
- Én már... pár éve is láttalak a folyosókon időnként... csak akkor még nem... Igazából azt hiszem most se lett volna merszem odamenni hozzád. - kissé el is pirulok, hiszen ezzel nyíltan kimondom nekem már régebben is tetszett, csak hát nem tudtam hogyan kezdjek neki. Sera adott ugyan tanácsot, de ha nem jön ez a véletlen sérülés és nem futunk össze akkor talán nem ment volna, hogy odamenjek hozzá. Szerencsére így lett, bár közben meghalt valaki általam és Tommy is majdnem, tehát ha innen nézzük akkor annyira nem a legjobbak a körülmények, viszont ha meg nem történik ilyesmi, akkor valószínűleg sose megyek oda hozzá, neki pedig nem feltétlenül tűntem volna fel csak úgy a folyosókon attól tartok. Annyira nem vagyok feltűnő jelenség, ezzel azért tisztában vagyok.
- Persze, de közben van aki jobban ,van aki kevésbé jól tudja kezelni ezt, ezt nem tagadhatod és én már... öltem embert. - egész halkan suttogom csak már ezt, főleg mert észre se veszem, de tánc közben már mögém kerül és hát így még inkább közel kerülünk egymáshoz és kissé azért meglep, hogy a keze a hátsómra csúszik, de összességében cseppet sem érzem magamat kellemetlenül tőle, sőt... Szó se róla ez a tánc és zene tényleg olyan, ami felpezsdíti az ember vérét, amire még Tommy elég tapasztaltan rá is játszik és hát az enyémet, amúgy sem olyan nehéz felpezsdíteni. De legalább így háttal a zavaromat nem látja.
- Megbeszélnél velem valamit? Kíváncsi lettem... - és persze bele is borzongok a pusziba a nyakamon, még az apró libabőrök is megjelennek, letagadni se tudnám az élénk reakciót. Nem is próbálom, inkább a kezei után nyúlok és mivel még mindig mögöttem van előre húzom őket a hasamra és csak úgy ösztönösen jön a zene ütemére a finom csípőmozgás, amivel a hátsóm ezúttal az ő csípője magasságában súrolja őt. Na nem erőteljesen dörgölőzöm, de azért biztosan van hatása.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-08-06, 19:05

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sheree & Tommy

 Csibészes félmosolyra ragadtatom magamat, mert tudom, egyértelműen egy hullámhosszon vagyunk. Elfogadom, hogy neki nem szimpatikus az, hogy ha valaki ágyba bújna vele, és tulajdonképpen nekem sem volt alapfeltétle a rohamtempó. Az ismerkedési fázist azonban saját szájíz szerint is lehet bontogatni, végülis én már nem vagyok kezdő, és ha beszélgetünk is közben, vagy netán fülledt, táncos helyre viszem, hát szívem joga, ezt nem zárta ki. Én viszont szeretném éreztetni, hogy nagyon bejön nekem a kis félszeg mivolta, így a beszélgetés közben is végig hozzáértem, finom határozottsággal még a combjához is, hogy tudassam, ez nem csak amolyan álszent, visszafogott egymásra hangolódás, ami elvárható lenne egy pasitól. Én sem szoktam manapság már bárkivel összejönni, még akkor sem, ha már régen elégültem ki, főleg, mivel azok a rémképek tényleg rettentő ijesztőek is voltak, még csak a fájdalmas sebesülés miatt is jöttek ki. Már komoly kapcsolatra tartogatom magamat, hogy Cyra után új érát nyissak, és ha Sheree az, aki erre alkalmas lehet, akkor kár úgy tenni, mintha csak plátói lenne a vonzalom. Egy apró csók már elcsattant, de a sötéten csillogó szemei, ahogyan elváltoztak, azt hiszem ő is nehezen fogja magát vissza.
- Mert ez tényleg szubjektív. Ha pár évvel ezelőtt találkozol velem, talán én sem tetszenék. Akkoriban tényleg a lányokat hajkurásztam, ahogyan meséltem neked. Felelőtlen, bosszúálló életet akartam élni, mindenféle érdemi életkép nélkül. Nem voltak terveim, sem félretett pénzem. Manapság már kicsit hátra tudok dőlni, mert megdolgoztam minden morzsáért, és itt nem csak az anyagiakról beszélek.   – Simogatom meg az arcát, mielőtt még a táncparkettre lépnénk. Tudhatja, hogy számomra a lelki fejlődés is komoly kihívásokat támasztott, úgy kellett felkelnem, hogy ma jobb ember leszek, nem bántok másokat, és megtanulok megbocsájtani annak a lánynak, aki talán nagyon fiatal volt, amikor megalázott, és meglehet már nem is emlékszik rám.
- Akkor nem vettem észre, amikor véreztem, de ha egy kicsit jobban megfigyellek, talán akkor is rájövök. De ne feledd, nem kell magányra kárhoztatnod magadat, csak mert ez lett a sorsod. Ennyi erővel minden vámpír szingli lenne. Manapság a varázsvilágban mindenki úgy érvényesül, ahogy tud, és ezzel együtt tetszel, nem tudom, hogy jobban, vagy kevésbé tetszenél, ha nem tudnám rólad, úgyhogy ez mindegy is.   – Most már mögötte vagyok, így spontán módon a fenekére téved a kezem, bocsánatot meg úgysem fogok kérni, eljött velem, és elég mély dolgokról beszélgetünk ahhoz, hogy tudja, nem kizárólag megfektetni akarom. Sőt, ha még jó ideig nem jutunk el odáig, hát az sem baj, de azért az érintés kémiáját nem hagyhatjuk figyelmen kívül.
- Azért te ne aggódj. A tánc után pedig ha gondolod, vonuljunk el. Na nem azért, amire elsőre gondolnál, bár akár.. Most inkább megbeszélnék veled valamit.   – Finoman, és érzékien belepuszilok a nyakába, de ez csak amolyan a helynek, a hangulatnak megfelelő, teljesen ideillő bók a részemről, nem pedig felvezetése annak, hogy máris kipróbálhatnánk bizony a lepedőakrobatikát.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-07-23, 09:54


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sheree & Tommy

[You must be registered and logged in to see this image.]

Oh hát végül is nem mondhatom, hogy nagyon régen, de már jó pár hete feltűnt nekem, csak hát nem igazán tudtam, hogyan beszéljek vele, vagy hogyan nyissak felé, mert ahhoz semmi bátorságom sem volt. Most viszont hogy a szerencse mellé sodort, vagy a szerencsétlenség már nincs olyan nehéz dolgom. Persze fogalmam sincs mi lesz ebből, főleg ha azt is hozzávesszük, hogy mi vagyok és mennyire veszélyes, de... azért az segít és megnyugtat, hogy láthatóan Tommyt egyszerűen nem érdekli a dolog és nem fél tőlem, így nekem is könnyebb. Bízik bennem, úgy én is könnyebben bízom magamban.
- Egyedi tempó, ezt tetszik. - mosolyodom el, bár a magabiztosságomat nem most fogom hirtelen megszerezni az holt biztos, de azért igyekszem nagyon, hogy jobban menjen és bátrabb legyek, legalább valamivel, főleg ha már ő ennyit dicsér és bókol és úgy véli, hogy ennek az egésznek igenis lehet értelme közöttünk annak ellenére is, hogy tudja, hogy mire vagyok képes, ha nem mennek éppenséggel jól a dolgok.
- Nem is tudom lenne-e bárki más, aki ezt jó értelemben tudná mondani rám. Ezért... különösen hálás vagyok, de komolyan. - mosolyodom el, hiszen tényleg nagyon rendes srác és én bírom, tényleg és nem csak a külseje miatt, mert a fenébe is baromi jól néz ki! Egyáltalán nem meglepő, hogy könnyű dolga volt mindig is a lányokkal és gondolom nem kellett sokat küzdenie azért, hogy levegye őket a lábukról. Esetemben sincs nehéz dolga, bár végül is nálunk nekem tetszett meg először és nem arról van most szó, mint másoknál, nem levenni akar a lábamról, csak szimplán tetszem neki és ez és minden mozdulata azért csak-csak legyezgeti erősen a hiúságomat. Nem mondhatom, hogy nincs így, csak hát azt sem szeretném, ha elveszíteném az uralmat.
- Sőt...? Én meg azt hittem, hogy ha kiderül és később elmondom, de te elég hamar rájöttél. - és azt hiszem ez még jó is, így nem kell attól félnem, ha esetleg csak utólag jön rá, hogy mi lesz majd és mégis csak értelmetlen volt az egész, randi meg minden. De így most minden olyan szupernek tűnik! Még azt a sötét ruhás Hectort is simán elfelejtem, vagy a sír kiásását, vagy a többit, ami mostanában történt.
- Remélem nem taposom meg a lábad. - hát nem voltam még ilyen helyen annyi szent. Azért itt tényleg fülledt a hangulat, mintha mindenki úgy táncolna, hogy nincs is itt más, teljesen kizárják a külvilágot, én pedig most nem tehetek mást és nem is akarok, mint hogy Tommyra bízom magamat és engedem, hogy vezessen és mutassa mit is tegyek és úgy irányítson, ahogyan neki tetszik, oda csússzon a keze, ahová másoknak is körülöttünk? Azért időnként csak oldalra pillantok és kissé kikerekedik a szemem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-07-18, 11:05

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sheree & Tommy

 Fogalmam sincs róla, hogy régóta tetszem Sheree-nek, de hogy nagyon ülnek az őszinte bókjaim, az számomra is komolyan meglepő. Nem csábítok, hanem csak kimondom, amit gondolok, lényegében tabuk nélkül. Az új életet kezdésemnek ez a második, végső fázisa, amikor nem csak hogy nem teszek tönkre másokat, képes vagyok egy egészséges ismerkedésbe belemenni. Tudom, hogy ő nem tartja magát topmodelnek, de a lényeg, hogy én meg tudom látni benne azt, amitől olyan igazán nőies tud lenni. A kis fruska, de mégis megvan az a visszafojtott szexualitása, amely kapizsgálja a fantáziámat, ám mégsem csak erről van szó. Olyan igazi barátnő alapanyag, aki mellett nem csak a szikrák pattognak, hanem akivel jókat lehet dumálni is. Vicces, hogy az egyébként nagyon is csinos Cyrával hasonlítom össze, de egyértelműsítenem kell, hogy Shereee a maga édes bájával már most több, mint ahova Cyra eljuthatott volna.
- Ne hasonlítgasd magad másokhoz. Ez inkább egyedi tempó, a miénk. Aztán meglátjuk.   – Készséggel beleegyeztem, hogy ne támadjuk le egymást még ott a hálókörletébe, szívesen ismerkedek. Az élet viszont oly rövid, mindkettőnk esetében a halál sebesen szárnyal körülöttünk, így ha ki akarom fejezni, hogy mennyire tetszik ő nekem, akkor holmi tapintatosságból nem fogom vissza magamat. Az udvariaskodás egy bizonyos szintig jó fej dolog, de van értelme, ha később mondjuk megváltozik a rólam alkotott véleménye? Akkor inkább ismerjen ki most, barátkozzon meg a gondolattal, hogy mi is lehet köztünk, főleg, hogy azért ő is úgy tud rám nézni, mint még talán senki, így nyugodtan bezsebelhetem, valami igenis kölcsönös köztünk.
- A lelkierő nem a gyilkosságoktól függ. Sokkal inkább attól, hogyan éled meg végül. Te megpróbálod összekapni, átlagos lányként viselkedni, holott nem vagy az, és ezt jó értelemben mondom.  – Nyúlok most oda a szőke tincseibe, hogy beletúrjak, érzékeltetve, hogy az előbbi megremegésem talán a félelem szülte reakció volt, de ettől még mindennel együtt nagyon is izgalmas ez az egész. Japánban egyenesen kulturája van szörnyekkel együtt lenni, Sheree meg még távolról sem olyan szörny. – Teljesen. Remélem nem fogsz elszaladni. Ha nagyon elpattanna a húr, akkor szólj, és lelépünk, kitalálunk valamit. Ezzel kell együtt élned, engem pedig nem zavar, sőt..     – Nyújtom a kezemet, hogy az övé után nyúljak, s meginduljunk a táncparkettre. Az ital talán lazított annyit a gátlásain, hogy el tudja engedni magát. Elsőre csak a vékony kis csípőjére teszem a kezeimet, hogy a nyakamat karolja át, de tudjuk ezt majd még cifrázni. A salsában nem igazán vannak lassú számok, pörgős mind, úgyhogy gyorsan fel kell vennünk az ütemet. Körülüttünk összefonódó párok már jóval gyakorlottabban dörgölőznek össze, ügyet sem vetve a külvilágra. Enyhén szólva is fülledt a hangulat..[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-07-10, 17:36


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sheree & Tommy

[You must be registered and logged in to see this image.]

Tommy tényleg nagyon helyes srác, nem csoda, ha zavarba ejtő, hogy ennyire felkeltettem a figyelmét, miközben rám nem szoktak annyira felfigyelni. Neki ellenben pont a fiatalos bájom tetszik, és még az sem zavarja, hogy lapos vagyok, mint a deszka, vagy épp, hogy akármikor átharaphatnám a torkát és végezhetnék vele. Gőzöm sincsen, hogy csinálja, vagy hogyan vagyok rá ilyen hatással, de kár lenne tagadni tényleg jól esik, attól függetlenül, hogy meglepő.
- Oh... szóval ez a lassú tempó? - nem tehetek róla, de nyelek egyet, hiszen sejtem én miről beszél. Gondolom a legtöbb lányt igen rövid idő alatt ágyba vitte, sőt valószínűleg az első randin már sok minden volt, ha egyáltalán érdemben randizott. Rám mégis odafigyel és nem rohan, rendesen randizunk, nem támadott le és talán sejti, hogy nem is lenne okos ötlet már csak a miatt sem, ami vagyok. Azért az én esetem egészen más, mint a legtöbb lányé, de talán tisztában van ezzel és van rá esély, hogy nem volt még dolga hozzám hasonlóval. Azért annyi esze biztosan neki is volt, hogy ne borítson ki egy vámpírt, mert ha egy vámpír akar visszavágni neki, mert jól átejtette és kihasználta... hát az igen buta döntés lenne.
- Sera tényleg egy szent, de én meg a lelkierő... Ha lenne, nem öltem volna meg valakit és... valakit majdnem, nem gondolod? - na igen és ő most is újra és újra kockáztat azzal, hogy sejtem mi jár a fejében és hogy érzem milyen hevesen ver a szíve és lüktet az ereiben a vér csak attól is, hogy rám néz, vagy közelebb húzódik. Eléggé... nagy hatással van rám és fordítva, és azért én ettől határozottan tartok, hogy tényleg rossz vége lesz. Én is nagyot nyelek, amikor az arcomhoz ér, aztán még bátra na combomra is rámarkol. Egy pillanatra azért csak ledermedek, ahogyan úgy látom ő is, amikor érzem a változást, minden bizonnyal szénfekete lehet a szemem, ami nem csoda, ha megijeszti, de mégis inkább táncolni vinne és közelebb kerülne hozzám, hogy még az asztal se védje meg?
- Biztos vagy benne? - lehunyom a szemem egy pillanatra és mire kinyitom már sikerül újra normális külsőt varázsolni magamnak, de csak akkor állok fel, ha tényleg azt mondja komolyan gondolja és nem lesz baj, bár úgy fest kettőnk közül ő jobban bízik bennem, mint én magamban. Azért egy tánc... főleg egy olyan valakivel, mint Tommy, akinél ha jól sejtem a tánc nem valami laza dolog, hanem nagyon is összesimulós... Újfent nagyot nyelek. Nagyon óvatosnak kell lennem, mert a végén még tényleg rossz vége lesz ennek az egésznek.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-07-09, 07:17

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sheree & Tommy

 Valójában nem attól függ a vonzalom, hogy a másik mennyire népszerű az ellenkező nem körében. Én aztán még jót is szórakozom rajta, hogy szegény tapasztalatlan szöszi mennyire bénának érzi magát a pillantásom kereszttüzében. Lehet, hogy korábban minden hódításom a hazugságról, vagy a bosszúról szólt, de nem azért néztem ki őt magamnak, mert csakazért is váltani akarok, úgy fest az igazi zsánerem a törékeny típus, aki mellett igazi férfi lehetek, védelmező, magabiztos, és határozott. Aki előtt nem kell felvágnom a pénzemmel, akinél a csábítós célozgatás helyett nyíltan bevállalhatom, hogy nekem is vannak hibáim, de ha látja azokat, és elfogadja, akkor miért titkoljam, hogy odavagyok érte rövid idő alatt is?
- Megértelek, de pont te mutattál rá, hogy az élet mennyire rövid. Túl sok évet elszórakoztam egy olyan bosszúállásra, amely az eredeti rossztevőmön le se csapódott, és csak másokat bántottam meg vele. Jó ideje kimásztam már a gödörből, de ha akarok valakit, azért igenis nekem kell tennem, gátlások nélkül. Mondhatnám, hogy sajnálom, ha ezzel zavarba hozlak, de.. végülis nincs így. Azt mondtad, hogy ismerjük meg egymást, hát én is ezt szeretném. És csak hogy tudd, nálam ez a lassú tempó, visszafogom magamat, hogy ne érezd, hogy milyen hosszú volt a sor. – Bólintok oda neki, arra utalva, hogy ne azt nézze, hogy milyen tudásbeli különbségek vannak, hiszen minden kapcsolat más és más, ráadásul ha az ember egy olyat talál, aki mellett nem tud elmenni, akkor úgyis közösen alakítják ki, hogy együtt miben lelkik az örömüket. Sheree vámpír, ez már önmagában is egy egyedi dolog, még ha szégyenli is, de valahogy a törékeny külső mellé igenis olyan jellemző, ami miatt még inkább beindulok rá. Legyen szó külsőségekről, lelki összekapcsolódásról, és igen, akár erotikáról is. – Egy kicsit talán igen, de ez inkább borzongató riadalom, semmint félelem. Komoly lelkierővel vagy felruházva, a barátnőd pedig egy igazi szent, ha csontokat éget veled a temetőben. Bezzeg az én üzlettársam még a kocsimat is elhagyta valahol, aztán keresgélgettem az éjszaka közepén a névtelen benzinkutak között kacsázva. – Én is közelebb hajolok, s tudom, hogy míg én valami igazán izgalmas összegabalyodásra gondolok, ő lehet, hogy a nyaki ütőeremre. Lehet, hogy a kettőt inkább vegyíteni kéne valami köztesben. Így csak végigsimítok az arcán,  gyengéden rámarkolva a combjára az asztal alatt. – Ne félj, és ne félts engem. Néha én is vállalhatok kockázatot. – Én is nyelek, hiszen a sötéten kavargó pillantás tényleg kissé beszaratós, de Sheree így is sokkal valóságosabb, mint az elmúlt két évem halvány életutánzata.. – Megyünk táncolni?[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-06-29, 10:34


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sheree & Tommy

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem szoktam én különösebben hozzá, hogy valakinek ennyire tetszem, főleg ha azt nézem, hogy Tommy előttem igen sok és jó eséllyel igen dögös és változatos felhozatallal volt együtt. Én meg totál bénának érzem magamat mellette, hiszen még csak nem is csókolóztam sosem, nem hogy valami annál is több. Nem csoda, ha zavarban vagyok attól, amit mond és ahogyan néz rám, mert bár tetszik a dolog és jól is esik attól még zavarba ejtő. Sera szokott az lenni, akit megnéznek a fiúk, engem általában észre se vesznek mellette.
- Oh nem dehogy, csak... szokatlan. Tudod van egy barátnőm, azaz a legjobb és a szobatársam is és ő... hát nagyjából mindenben jobb, mint én és általában mellette soha észre sem vesznek. És ez most új nekem, nem tudom hogyan kell kezelni. - bököm ki végül, hiszen ez az igazság. Sera teltebb, mint én és sokkal magabiztosabb és szebb is. Engem nem igazán szoktak meglátni mellette és most Tommy úgy fest mégis rám figyelt fel és talán nem csak azért, mert megmentettem, legalábbis remélem. Pedig nekem tetszett eredetileg, de most mégis ő mereszt rám olyan szemeket, mintha minimum fel akarna falni, pedig kettőnk közül tudtommal én vagyok a vámpír, nem pedig ő. És pont e miatt mesélem el neki végül az egész sztorit a gyilkosságról és a csontok elégetéséről, mert jobb ha még most rezel be, mint később, ha már utána nekem is még rosszabbul fog majd esni. Viszont úgy fest, hogy még ez sem rettenti meg, pedig biztosra veszem, hogy nem fogja tolerálni, hogy ilyesmit tettem és legutóbb nem csak azért voltam véres, mert valakit megtámadtam, hanem sokkal drasztikusabb végeredménye lett a dolognak.
- Tényleg... nem ijedsz meg attól, hogy... megöltem valakit? - még le is halkítom a hangomat és akaratlanul is közelebb hajolok, ami persze csak arra jó, hogy érezzem a vére kellemes illatát, hiszen mintha minimum izgatott lenne attól, amit meséltem, vagy csak a jelenlétemben és ez még inkább pumpálja a vért az ereiben. Francba! - És, ha pont attól uralkodik el rajtam? - nagyot nyelek, elég látványosan, amikor megfogja a kezemet és közelebb húzódik hozzám. Zavarban vagyok, de ez most nem csupán ennyiről szól. Láthatja, hogy mintha egy pillanatra még a szemeim is elfeketednének. Össze kell szednem magamat feltétlenül!


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-06-22, 18:00

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sheree & Tommy

 Sheree-nek azt kell megértenie, hogy először magammal kellett tisztába jönnöm, együttélnem azzal, akit minden nap a tükörben látok, így ha ő sem tökéletes, hát megértem. Valóban gyilkos, de kétlem hogy direkt csinálná. Legjobb tudomásom szerint nincsen a vámpiruzmusnak gyógyszere, a szőkeség pedig nem rossz ember, csak olykor elhatalmasodik rajta az éhség. És akkor öl. Esetemben vissza tudta fogni magát, igaz, előtte pont evett. Vajon akkor bántana, ha éhes lenne? Úgy tudnám inkább elképzelni, hogy ha már nagyon ki van, akkor menjen vadászni, mint valami oroszlán, s velem akkor találkozzon, ha már kiegyensúlyozott. Így akár túl is élhetem. Ám nem tagadom, hogy a veszélyessége csak lendít a vonzalmamon. Egyébként is rá kell jönnöm, hogy a zsánerem az a törékeny, visszafogott kislány, akivel szemben én lehet az erős férfi, aztán ezt még megfeleljük azzal, hogy ő egy vérszomjas vámpír, aki bármikor széttéphet. Bájosan süti le a pilláit, hogy nekem is komoly önuralomra van szükségem, hogy a randi megmaradjon az ismerkedés szintjén, mert nem akarom azt éreztetni velem, hogy a szenvedély nálam könnyedén elpattanhat. Nálunk különben is az őszinteség az alap, s a lelki tényezők.
- Ugye csak nem baj, ha ilyeneket mondok? – Állnám a pillantását, ha nem kapná el állandóan az övét, mégis visszatalálunk egymáshoz. Tudom, hogy szürke kisegérnek gondolja magát, de úgysem az számít, hanem hogy én meg tudom találni benne számomra azt, amitől ismét teljes értékű embernek hihetem magamat. Ugyan már felszámoltam a sötét múltat, de bizony még mostanság is kételkedem benne, hogy mit kell tennem, de valahogy Sheree mellett minden olyan magától értetődő. Nem félek tőle, és kétlem, hogy ez megtörténhetne. Talán meglep, ami érthető, de kétlem hogy direkt bántani akarna. Tudom, hogy nem szörnyeteg. – Elégettétek a csontjait? Viccen kívül, neked aztán izgalmas az életed. Nem gondolod, hogy pont azért lenne jó melléd valaki, hogy érezd, hogy nem az az éned uralkodik el? – Ha nem tartja jó ötletnek, akkor nem kell innia belőlem, csak egy felvetés volt. Viszont felhajtom a saját italomat, és bólogatva bíztatom, hogy tegyen ő is így. Közelebb húzódom hozzá kissé, és a keze után nyúlok. Amolyan cinkos mosollyal méregetem, hiszen jó lenne, ha tánc közben majd el tudná engedni magát.[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-06-18, 12:16


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sheree & Tommy

[You must be registered and logged in to see this image.]

Valahol csak azért nem értem magamat teljesen szar embernek, mert legalább neki segítettem, még ha előtte sikerült is valakit eltennem láb alól. Ezt pedig neki se mondtam még el, pedig kellene, mert könnyen lehet, hogy egyből megváltozna velem kapcsolatban a véleménye, ha tudná, hogy ilyesmire is képes vagyok és máris nem lenne számára annyira érdekes ez a vámpír dolog. Nem tudom, hogy mit gondolhat most rólam, maximum csak nagyjából sejtem, hiszen az látszik a szavaiból és a pillantásából is, hogy nagyon érdeklem, de azt nem tudom, hogy ez csak annak tudható meg, hogy megmentettem, vagy az újdonság varázsa, vagy a jó ég tudja, netán komolyabban gondolja a dolgot.
- Törékeny és őrjítően? - kerekedik el a szemem azon, hogy milyen szavakat használ. Szó se róla tényleg imponál a dolog és jól is esik, csak hát közben meg... talán tényleg másképp gondolkodna, ha rájönne nem csak szimplán megtámadtam valakit, hanem ennél jóval komolyabb a helyzet. Ezért is vagyok kissé még mindig bizonytalan és ezért is olyan szolid és visszafogott ezúttal is a mosolyom, ahogyan eddig is volt. Ezek szerint tényleg érdeklem őt, komolyan, de ez könnyen elmúlhat, de megtudja az igazat, pedig még készült is, még hozzá direkt nekem, még hozzá vérrel... ez pedig olyan édes dolog tőle. Lehet, hogy jobb is, ha még a legelején tisztázzuk a dolgot és akkor nem kell nekem sem rosszul érezni magamat, ha később derül ki és inkább akkor kerülne el, vagy ha látom a szemében ,hogy megijed tőlem... Valószínűleg akkor én döntenék helyette.
- Én nem... nem tudom. De azt hiszem tényleg jobb lenne ezt most tisztázni... - kezdek bele és bár már elindultunk a cél felé, de most mégis megtorpanok és nem megyek tovább, sőt még talán bár alig észrevehetően hátrébb is lépek, mintha távolságot tartanék. - Amikor találkoztunk én nem csak... megtámadtam valakit. Az a fickó meghalt. Pár napja került elő a szelleme, amikor majdnem megint megtörtént egy évfolyamtársammal, mert nem akart leszállni rólam és a legjobb barátnőm segített... Ő látja a szellemeket és a fickó szelleme szólt neki, hogy én megint valakit... meg fogok ölni. Elmentünk a temetőbe és elégettük a csontjait, hogy ne mondhassa el másnak, hogy én tettem. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, ha megpróbálnám nálad, mert fogalmam sincs, hogy mi lenne, én... Talán ez sem jó ötlet. - sütöm le végül a tekintetemet. Talán tényleg így van és segítség kell nekem, ahogyan Sera mondta, nem pedig egy randi egy sráccal, aki tényleg tetszik, de ha valami olyan történik, ha felpezsdül a vérem tánc közben, vagy csak elpattan a cérna, akkor egyszer hiába mentettem meg, másodszor végezhetek is vele és azt... fogalmam sincs, hogyan tudnám kezelni.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-06-10, 18:19

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sheree & Tommy

 
Természetesen nem tudom elfelejteni a múltkori esetet, amikor majdnem meghaltam, ő pedig vélhetően éppen evett valakiből, de engem sokkal jobban érdekel az a körülmény, hogy eddig alaposan elkerültem őt. Nem azért nem vettem őt észre, mert állítása szerint olyan kis szürke egér, sokkal inkább azért, mert a Cyrát követő hosszú éveken át eléggé csúnyán bántam a lányokkal, s nagyjából éve mégiscsak tudatosan visszafogom magam, próbálom megtalálni egykori énemet. Na jó, talán olyan kis félénk, bénácska sosem leszek már, de gonosz sem akarok lenni, másokat megalázni, bántani.
- Azért találkoztunk, hogy megismerjelek. Nem az a kérdés, hogy szoktál vagy sem. Felesleges másokkal összehasonlítani magad. Tény, hogy felszínes alak voltam jó ideig, mert az akartam lenni, érzelmileg nem érintettnek lenni. Te hatással vagy rám, és egyenesen őrjítően bejön, hogy ilyen kis törékeny vagy. – Talán túl őszintén mondom ki, célozgatások nélkül, hogy mit gondolok, ám azért teszek így, mert legutóbb teljesen feltártam a múltamat, így megérdemel annyit, hogy továbbra is ezen a csapáson maradok. Ráadásul nem nézem hülyének, kifejezem, hogy komolyan érdekel, és akkor nincs mellébeszélés.
- Mindenki elkezdi valahol. Ráadásul ebben a lányok helyzete lényegében egyszerű, akár egy helyben is mozoghatsz. A fejed magasságába emeled a kezeidet, és a térdeidet megrogyasztva picit mozgatod a csípődet. Rém kényelmes. Majd én körbetáncollak. – Ez amolyan násztáncnak is megfelel, de nem olyan egyértelműen szexuális, mint a többi brazil tánc, ahol már szinte egymásra tapadnak a párok, csak az menti meg őket az együttléttől, hogy van rajtuk ruha. Bár a fűszoknya alá azok a nők elvileg még bugyit se vesznek fel.
- Másnaposan és hidegen.. Igaz, és ezzel együtt még mindig jobb így enni, mint éhezni. Meleg, friss vacsira áhitozol? Ha beavatsz kicsit részletesen, hogy te csak kortyolsz, vagy széttépsz, akkor esetleg bekockáztathatjuk azt a friss vacsit is... – Végülis megmentette az életemet, ennyi igazán bele kéne, hogy férjen, ráadásul még közelebb is hozhat minket. Látom rajta a bizonytalankodást, így kezdetnek rendelek én egy enyhébb, de alkoholos koktélt. Tömény kókuszos, édes, nagyon is, de nyomokban érezhető, hogy azért jól a fejbe tud szállni, ha az ember nyakló nélkül vedeli. És hogy nagyjából együtt tartsunk a züllés felé, én is ilyet kortyolgatok.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-06-07, 16:32


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sheree & Tommy

[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy kicsit muszáj elfelejtenem a mostanában történteket és ez a kis kikapcsolódás erre pont alkalmas lesz, legalábbis remélem, ha csak nem csinálok megint valami bajt, de minden igyekezetemmel azon leszek, hogy ez ne történjen meg. Tommy mellett végül is egyszer már megálltam, hogy ne legyen baj, bár akkor se volt könnyű, viszont akkor vérzett, én ellenben előtte ettem... Meglátjuk. Azért egyelőre valahogy igyekszem legalább valamelyest távol tartani magamat tőle, hogy biztosan elkerüljük a bajt és egyébként sem szeretnék beállni a sorba az eddigi lányok után, akikhez köze volt, hiszen tudom, hogy nem voltak kevesen.
- Ez kedves, de nem is ismersz még igazán, bár már az is nagy dolog, hogy külsőleg... Én nem szoktam tetszeni. - na igen, nem nagyon voltak még tömeges rámmozdulások és nem is rohannak utánam a fiúk, nem vagyok ehhez hozzászokva. Lehetséges persze, hogy most majd változni fog a helyzet, mert idősebb vagyok már, vagy a vámpírság miatt van, mert valamennyit változtatott rajtam? Azért csak nem e miatt kedvel Tommy, hiszen előtte nem vett igazán észre, de megmentettem az életét... Na igen, nem szeretném, hogy csak ez legyen az oka, hogy vonzódik hozzám, vagy mert veszélyesnek és izgalmasnak tart, vagy nem kellene foglalkoznom vele miért érdeklem, csak örüljek neki és kész, ha már annyira erre vágytam?
- Közös tánc... majd akkor keresünk valamit, ami mindkettőnknek megy. - mondjuk a sima riszálás nekem annyira nem, de valami közös dolog az jó lenne. Gondolom ő is valami párosra gondolt inkább, sem mint arra, hogy külön-külön ropjuk ,hiszen úgy nem is nagyon van értelme a randinak. - Salsa? Hű, na azt nem tudok, a latin táncok sose mentek, bár nem is sokat gyakoroltam. Vagy elég egy jó pár hozzá? - még az is lehet, hogy ő meg tudna tanítani, bár tényleg nincs kimondottan latin táncos alkatom, de aztán még akár magamat is meglephetem végül. Tommy eléggé lelkes annyi szent, a végén még tud olyasmiben is nekem segíteni, amiben másnak esélye se lett volna. A következő szavaira viszont rendesen meglepődöm. Koktélt magából?
- Oh ez... kedves. Igazából erre kellene rászoknom a barátnőm szerint, de... tudod az olyan, mintha mindig másnaposan és hidegen ennél ebédet. - hirtelen megrázom a fejemet. - Bocs... ez így nem hangzik valami jól igaz? - arra kellene rászoknom, hogy zacskóból eszem a vért és nem pedig élő emberből, főleg amíg nem ismerem a kontrollt, de akárhogy is az azért még sem az igazi. Nem friss és nem kellemesen meleg... és mi van, ha megkóstolom Tommy vérét és az nem elég, amit külön hozott nekem és utána nem tudok leállni? Jobb lenne most szimplán valahogy nem gondolni a vérkérdésre.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-06-05, 15:40

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sheree & Tommy

 A kuncogást hallva félmosolyra húzódik a szám, tényleg teljesen más, mint akikkel eddig hozott össze a sors. Eddig olyanokra vadásztam, akik nyomokban emlékeztettek Cyrára, hogy kiélezzem ezen tulajdonságukat, hogy aztán legyen miért megalázni őket. Sheree teljesen más, mert olyan édes, a kis tapasztalatlan esetlenségével, bizonyos tekintetben pedig komoly, és tiszteletet sugároz. Nem csoda, hogy gyorsan megnyíltam neki, mintha ő valami új kezdet lenne. Azt kérte, hogy ismerjük meg egymást a lehengerlő gyorsaság helyett, ezt én is el tudtam fogadni, sőt egyet is érteni vele, noha minden tekintetben nem tudom visszafogni magamat. Több mint egy éve már csak a munkának élek, nem igazán volt kapcsolatom, és szinte áhitozom egy normális érintésre, egy őszinte mosolyra. Kuncogásra meg főleg, amit a kis csitri éppen produkál.
- Ezt akkor érdemes mondani, ha valaki külsőleg-belsőleg megfog. – Nem nézem hülyének, tudja, hogy felfigyeltem rá, és kár lenne álszent módon úgy tenni, mintha teljesen ártatlan, tisztességes szándékok vezérelnének. Legutóbb az értésére adtam, hogy az élet nagyon rövid, teljesen felesleges mellékutakon járkálni, ki kell élveznie azt a kevés boldogságot, ami szembe jöhet. Van egy olyan csalhatatlan megérzésem, hogy a sors vezetette őt akkor abba a sikátorba, még ha vértől is tocsogott. Na de hát ez csak emelte a titokzatosságát, nem féltem tőle, inkább őt féltettem. Azóta tudom, hogy vámpír, de mégis inkább én védeném meg, hiszen ki tudja, hogy hányan akarják levadászni.
- Tudok, de hiszek abban, hogy minden pár közös táncot kell, hogy kitaláljon. Olyat, ami segít egymásra hangolódni. – Na persze jelenleg nem valami bécsi udvari táncra gondolnék, mint a waltzer, inkább valami latinosra, már vannak is elképzeléseim. Ráadásul az ilyen táncok Sheree önbizalmát is növelnék, hiszen ezt alaktól függetlenül nagyon dögösen lehet űzni. – Igen, sajog még az oldalam, de nem annyira, hogy ne  tudnék salsázni. – Bólogatok mustrálóan. Na nem annyira, hogy zavarba akarjam hozni, hiszen komoly dekoltázst mégse tud villantani, de úgy az egész alakja nagyon is bejön. Lehet, hogy az a gyengém, hogy a fiatalos kis alakjára indulok be? – Hoztam neked egy kis koktélt magamból, ha nagyon eluralkodna rajtad a vágy. Vagy nálad inkább a marcangolás jön be? – Azért vámpír és vámpír között is van különbség, van, aki nem csak inna az áldozata véréből, hanem enne is. Na azt már nehezen oldalám meg.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-05-27, 19:49


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sheree & Tommy

[You must be registered and logged in to see this image.]

Egyszerűen muszáj kicsit kikapcsolnom és nem gondolnom sem halálesetekre, sem arra, hogy összekaptunk Serával és arra sem, hogy milyen lesz majd a nyár, amikor ő kutatni megy, én meg... még gőzöm sincs, hogy mit kezdek magammal azon kívül, hogy otthon ülök és azon gondolkodom, hogy... mit kezdjek magammal, ami van olyan izgi és érdekes, mint Sera kutatása. Szánalmas mi?
- Királynői előjog? - halkan kuncogok fel, hiszen senki se hozott összefüggésbe épp engem valamiféle királynővel, szóval ez új. Talán e miatt is van bennem bőven kisebbségi komplexus, hogy nekem még csak nem is volt soha senkim, aki úgy... tudjátok többet látott volna bennem, mint én magamban és valahogy feljebb emelt volna, mint ahol valójában vagyok, mint amikor valaki kedvel... szeret... rajong érted. Sera tudja milyen,hiszen vannak testvérei és ott volt neki már Elijah is, még ha azt mondja nem is volt olyan igazi szerelem, de akkor is volt és több, mint ami nekem igaz? Tommy viszont valahogy _úgy_ néz rám. Talán csak, mert megmentettem, de őszintén ez most nem érdekel, hisze nekem határozottan tetszik és ezt nem is nagyon tudom leplezni, csak hát az előélete miatt azért mégis csak nem szabadna túlságosan rohanni.
- Tanultam, valamennyit, de főleg mert muszáj volt. Tudod családi hagyomány a szüleim miatt, és voltam pár buliban, de... hát majd meglátjuk. Gondolom te tudsz, akkor majd segítesz. - nem mondom, hogy profi vagyok és hogy gyakran szoktam bulizni, vagy táncolni, de azért a ritmus érzék meg van, az pedig végül is valószínűleg elég alapnak. - És jobban vagy már? A sebed rendbe jött a gyógykenőcsöknek hála? - kimaradt a válasz, de talán csak túlságosan elvarázsoltam... jó nem gondolok sokat magamról, de jól esik, hogy megdicséri az alakomat, főleg mert e téren sincs valami sok önbizalmam. Nem vagyok az a típus, aki inkább kitömi a melltartóját, mert hát az csak illúzió lenne, de lássuk be e téren nem vagyok éppenséggel a fiúk vágyálma, hiszen formásnak nem mondanám magamat. Gebe voltam mindig is, nem olyan az alakom ,mint mondjuk Serának, aki egy-egy karácsonyi bálon elég sokak tekintetét magára vonta, én meg... hát nem mondanám, hogy sokan megnézik az embert, ha nincs mit villantania.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-05-21, 19:41

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sheree & Tommy

 Különös, de akkor éreztem ilyen torokszorító érzést, amely még a gyomromat is áthatja, amikor Cyra után kajtattam. Sheeree egyáltalán nem olyan lány, akiből tizenkettő egy tucat, nem randomszőke, hanem az a cuki, édes lány, aki akkor, amikor rosszul voltam, még a pillantásával is a lelkemig látott, aki nem ítélt el, amikor kitárulkoztam, és lássuk be, nagyon is szép. Ráadásul a szépség nem minden, amikor kicsit rendbe tette magát a vérfoltoktól, egészen káprázatos volt, ezt pedig nem tudom a megszépült emlélekre fogni, mert utána reggel még az ágyában is ébredtem. A deszka külső engem cseppet sem zavar, sőt, ha lenne bennem elég kurázsi, még a perverz gondolataimat is megosztanám vele, hogy akinek ilyen kislányos külseje van, az vonzza magához azt a vágyat, amit titkon azért a legtöbb pasi forgat magában, miszerint kiélheti a mocskos kis illúzióit egy ilyen babán. Na persze nem is feltétlenül a szexről van szó, mondhatni abban már egészen kiégtem, sokkal inkább az a veszélyes stílus, amivel él, az vonz, mert a fiatalos kis külseje mellett egy gyilkost is magában foglal. Érdekes kettősség, és hát ha Cyra után új érát akarok nyitni, akkor egy olyan lánnyal tenném, akivel igazi vonzalom van, nem valami felületes.
- Királynői előjogod lenne késni, de ennyi még egyébként belefér. – Viszonzom a puszit, remélhetőleg nem hozom zavarba a pillantásommal, mert legutóbb mindenen megijedt. Mintha nem csak az lenne negatív, ami a múltamban van, hanem a jelenemet is olyasminek tudja be. Pedig szó sincs róla, minden szavam őszinte volt hozzá. – Nem túlságosan disco-s, inkább amolyan félúton van a kocsma, és a színház között. Lehet ücsörögni, élő zene van, táncolhatunk, de nem a kemény italokról híres, inkább a koktélokról. Feltételezem, hogy tudsz táncolni, az alakod megvan hozzá. – És lám, előnyként emelem ki, hogy vékony, ezt is a javára fordíthatja.[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-05-16, 10:22


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sheree & Tommy

[You must be registered and logged in to see this image.]

Sera nem örülne, hogy kimozdulok, főleg annak nem, hogy ilyen célzattal, hiszen egy buliban ott a pezsgés és a többi... Épp e miatt ez megint olyasmi, amit nem mondtam el neki. Rossz érzés valahol persze, hogy titkolóznom kell előtte, de mégis mit tehetnék? Igaz, hogy a legjobb barátnőm, de neki is vannak titkai és nem akarom folyton a prédikációt hallgatni és főleg nem szeretnék bezárva élni, nem kimozdulni csak mert nem tudom még teljesen kontrollálni ezt az egészet. Sera úgyis mindent jobban tud, de hogy ezt még folyton az orrom alá is dörgölje... Persze ezt főleg én érzem így, ő nem mondanám, hogy ezt bármikor is kihangsúlyozta, de attól még nem jobb a helyzet. Az viszont biztos, hogy szeretnék szórakozni és ismerkedni Tommy-val, ha már ez a lehetőség adódott. Tetszik, nagyon és azt hiszem ezt ő is tudja és én is neki, csak az előélete miatt és az én jelenlegi helyzetem miatt nem lenne érdemes rohanni. A tánc viszont jól hangzik, az olyan ismerkedős dolog, akár iszogatni is leülhetünk, de mégis közel kerülhetünk egymáshoz.
Nem csoda, ha izgatott vagyok. Nem csíptem azért ki magamat nagyon, amúgy is nagy szívfájdalmam, hogy olyan vagyok, mint a deszka, de nem szokásom ezen mindenféle trükkökkel változtatni. Ez van, ha tetszem neki, akkor így fogok tetszeni, legalábbis remélem. Farmert vettem fel, teshezállót, csőszárút és egy fekete, kissé csillámos v nyakú felsőt. A hajam kiengedve, mert azt úgy szeretem igazán és pár perccel Tommy után meg is érkezem a találkozás helyére.
- Szia! Hogy vagy? Remélem nem vártál sokat. - tétovtán mosolyodom el, aztán végül csak előre hajolok, hogy adjak egy puszit az arcára köszönésképpen. - Mesélsz a helyről, ahová megyünk? - gondolom legalábbis azért választotta, mert ismeri, bár nem biztos, hiszen ha vannak jól bevált helyei, ott jó eséllyel ismerik őt, ami nem biztos, hogy esetében jót jelent, hiszen összefuthat esetleg olyan lányokkal, akikkel csúnyán elbánt. Úgy pedig elég nehéz lesz bulizni és jól érezni magunkat, ha ilyen összetűzésekkel kell foglalkozni, meg csúnya pillantások kereszttüzében beszélgetni.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub) 2018-05-09, 20:51

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sheree & Tommy

 Nem tudom, hogy pontosan hogy is ismerkedjek meg Sheree-vel, hiszen enyhén szólva is nem hagyományosan kezdtünk bele ebbe az egészbe, nem úgy, mint ahogy más lányokkal szoktam. Ez nem mintha baj lenne, de igenis azon kapom magam, miközben a pelenkagyártás folyamatát tervezzük meg az indiai Anillal, hogy a kis szőke vámpír körül forognak a gondolataim, aki oly törékeny, mellette veszélyes, de mégiscsak megértő, hogy muszáj látnom ismét. Nem akarom megbántani, lealázni, Cyra már tényleg a múlt, én pedig eleget vezekeltem azért, mert bosszút áltam másokon az ő szemétsége miatt. Tényleg ideje új életet kezdeni, ezúttal nem csak az önmegtartóztatás útján, hanem valóban egy olyan lányt keresni, aki felé nincsenek sötét szándékait, akit meg szeretnék ismerni. És lássuk be, teljesen őszinte voltam felé, elmeséltem a múltamat, és nem rettent meg, ahogyan én sem tőle, és ez sokat jelent. Még azt is sikerült kiböknöm, hogy valóban beindít, hogy ilyen kis bájos, és nem valami magamutogató alkat, lehet, hogy felnőtt koromra egy olyan lányt találnék magam mellé, akivel az ilyen perverz kislányos vágyakat is ki lehet élni? Hát miért is ne? Nem vágott képen, sőt a pirulása azt sejtette, hogy hirtelen rajta is végigfutott az, hogy ha mi ketten megpróbálnánk valamit, abból akár egy egészen édes valami is kikeredhet. Na persze azt kérte, hogy ez valódi ismerkedés legyen, nem pedig valami egymásnak esős, és ezt meg is értem, noha az én tapasztalatommal, s az ő szenvedélyével nem tudom, hogy mennyire tudunk sokáig erkölcsösek maradni. Főleg ha nyilvános helyen találkozunk, akkor csökkentjük a furcsaságok esélyét. Üzentem neki a hollótoronyba, hogy ha van kedve, akkor megtáncoltatnám, várom este tízkor a londoni bulinegyed szélén a buszpályaudvaron, onnan sétálnánk át valami szimpatikusba. Meg is érkezem időben, negyed órával előtte, remélhetőleg most nem valaki másból vacsorázik. Biztos ami biztos, a medimágusnak azt hazudtam a roxfortban, hogy szeretnék magamnál tartani néhány fiola vért, ha valami komoly vérveszteségem lenne egyszer, akkor legyen kéznél pótolható. Szerencsére bevették, így ha Sheree-n eluralkodna, hogy milyen szomjas, akkor legalább nem engem támad be, ha kínálgatom. Sportzakóban, és farmerben ácsorgok, virágot nem hoztam, hiszen úgyse tudná hova tenni.[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Camden Assembly (klub) 2018-05-09, 20:50


Camden Assembly (klub)


...

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Camden Assembly (klub)

Vissza az elejére Go down

Camden Assembly (klub)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-