Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

James Royson Őrmester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: James Royson Őrmester 2018-05-08, 22:14

User info: Főkarakter

Teljes név: James Royson Őrmester
Születési hely és dátum: Manchester 1962. Április 2.
Csoport: Mugli
Patrónus: Dugong
Foglalkozás: A társaság elit kommandós alakulatának parancsoka

Kinézet: Bár a személyes higéniára nem fordítja a legtöbb időt, különösen elhanyagoltnak sem mondható. Mindig tökéletesen meg van borotválva. A jobb füle mögött egész a nyakáig egy hosszú vágás húzódik, illetve az orra is törött. Az előbbit egy késes Szaddam gárdista okozta az öböl háborúban. A másodikat pedig egy tüzérségi lövedék által feldobott kő Stanleyben a Falkland szigeteken. Szemei általában érzelemmentesen merednek a távolba, gyakran elkalandozva a valós eseményektől. Mintha az örökké megbúvó ellenséget keresnék minden egyes zugban.

Előtörténet:

Amíg a világ-világ volt én mindig katona szerettem volna lenni. Egyszeráen csak elbűvöltek a fegyverek, a hihetetlen pontosság és rendszer. Meg persze melyik fiú ne szeretne hős lenni?
A nagyapám harcolt a Blitzkrieg idején és az ellentámadáskor normandiában is. Rengeteg története volt a harcokból. Mindig szerettem őket hallgatni. A hős brit katona aki legyőzi a nácikat. A véres küzdelmek. Az utolsó nagy roham dél-németországban amelyben elvesztette a jobb szemét és hazaküldték.
Persze az édesapám is katona volt. Ő az ír polgárháborúban harcolt. A születésem napján se volt otthon. Azok a történetek messze nem voltak olyan hősiesek. Egy másik korszakról szóltak. Egy sötétebb hidegháborús világról.
Mint egy jó katonadinasztia leszármazottja én is be vonultam a seregbe. Nem kevesebbet tűztem ki célul magamnak mint az SAS-t. A Special Air Service katonái mindig lenyűgöztek. A legkiválóbb katonák a világon, akik mindenre fel vannak készülve amit csak szembe hozhat velük a sors.
Tizennyolc évesen be is léptem a hadseregbe. Egy igazi szenvedés volt a kiképzés. Bár még nem vittek sehova harcolni, mindent megtettek, hogy megszivassanak. Ez a képzés ugyanis brutális. Volt, hogy napokon át étlen szomjan meneteltem vagy, hogy nem aludtam nyolcvan órán keresztül. Persze ezeket szinte senki sem bírja. Mikor már azthittük, hogy nem megyünk át a rostán akkor avattak be végre. A kitartást jutalmazták igazán. A lángot keresték a tekintetünkben. Az enyémben pedig bőven volt...akkor még.


Aztán jöttek az Argentinek. A Falkland szigeteki háború. Ahol a királynőért és a Brit birodalomért kellett bizonyítanunk, hogy velünk nem lehet csak úgy szórakozni. Napok alatt ki is ebrudaltuk őket a földünkről. Itt öltem meg az első áldozatomat. Éjszaka a sötétben lőttem ki egy őrszemet. Az a durva, hogy nem emlékszem az arcára. Sőt semmi különösre róla. Azt tettem amire kiképeztek, nem volt nagy szám.
Stanley ostrománál törték be az orromat. Egy mozsárágyú telibe kapta az osztagot és a feldobott hulladék beverte a fejemet. A doki szerint szerencsém volt. Őszintén? Szerintem is. A támogató fegyveresünket a térdétől lefelé leszakadt lábával láttam utoljára, a parancsnokomat meg több darabban mint amennyit érdemes volt megszámolni. Emlékszem másnap reggel a napfényben találtam egy a hátizsákomra akadt húscafatot. Kishíjján okádtam.

Ezek után persze jöttek a kitüntetések, meg az újabb hadműveletek. Olyan sok, hogy megemlíteni is fölösleges. Talán csak az öbölháború érdekes ahol egy Szaddam párti gárdistával kellett közelharcot vívnom. Mindketten kést rántottunk és egymásfelé indultunk, persze a csávó ügyesebb volt mint amire számítottam és majdnem darabokra is aprított. (to be contiuned)
Vissza az elejére Go down

James Royson Őrmester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai :: Archivált elõtörténetek-