Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40435 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Andy & Bex - Szófia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia 2018-07-09, 21:17


andy&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem mondanám, hogy tipikusan azaz ember vagyok, aki nem tud megülni egy helyben. Néha tényleg mehetnékem van, de eddig tökéletesen elboldogultam az Egyesült Királysággal, de ez most változhat. Nem utaztam még eleget ahhoz, hogy értékelni tudjam rendesen, de ez persze a jövőben még változhat.
Mióta megtudtam, hogy Andy, a vérszerinti apám hosszú életű elég sokat lovagolok ezen a témán, hogy vajon milyen lehet. Biztosan élvezném, ha sokáig élhetek, de egyszerűen nem tudnám elviselni, hogy a szeretteim olyan korán meghalnak mellettem. Mondjuk jobban belegondolva mindössze két ember elvesztése fájna, ami rettentően kevés. Ilyen rossz személyiség lennék, hogy csak Corvus-t és a bátyámat vagyok képes tiszta szívemből szeretni? Eléggé aggasztó.
- Hát figyelj, az biztos, hogy én nem húznám az igazat. Csak rosszabb lesz, hogy itt vagyunk pár napig, aztán indulás előtt nem sokkal benyögöd, hogy amúgy Bexley a lányom. Hülyeségnek tartom, tényleg rosszabb lesz a helyzet. Ha te nem, akkor majd én elmondom – közlöm vele magabiztosan. Nem ismerem ezeket az embereket bent és Andy sem mondott túl sok jót róluk, így ha nem lesznek szimpatikusak, akkor nem jövök ide többé, de ettől függetlenül még átgondolom, hogy átjövök-e a Durmstrangba. – Nem baj, számomra ők idegenek és ha rajtam csattanna az ostor, akkor nem is próbálok majd meg változtatni rajta. Inkább haladjunk és közüljük velük az igazat.
Látom Andy-n, hogy rendkívül aggódik, amit nem is csodálok, hiszen kettőnk közül csak ő tudja, hogy mi vár ránk odabent. Hirtelen nagyon bátornak érzem magam és apró termetem ellenére úgy tűnik most, mintha nagy és erős lennék.
- Még meglátom, van időm eldönteni szeptemberig, hogy mit akarok, nemde? – kérdezem, s közben ejtek egy laza mosolyt. – A cikk, a reggeli prófétában rólam és a családomról, ő árulta el Rita Vitrolnak. Mentségére szóljon, hogy előtte vajsöröztünk és nem az alkoholmentes fajtából – rántom meg a vállam. Nem akarom, hogy apáskodjon felettem, amiért a múltkor többet ittam a kelletténél, hiszen hiába tőle származom, ez nem jogosítja fel semmire.
- Rendben – bólintok és nagyot nyelek, amikor a kopogás után meghallom valakinek a lépteit. Vajon ki lehet az? Hirtelenjében újra átveszi a bátorság helyét az izgalom és nem tudom, hogy mire számíthatok.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia 2018-06-24, 11:47
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

Fura lenne számomra azt hallani Bex szájából, hogy még nem sokat utazott ide-oda, hiszen így is előkelő környezetből jött, tőlem pedig talán örökölhette azt a hajlamot is, amely miatt egyszerűen képtelen vagyok megállni egy helyben. Mennem kell, felfedezni minden egyes kis zugot magamnak, hiszen az ember egyszer él, habár ezt némileg kissé hihetetlen attól hallani, aki birtokolja a kivételesen ritka hosszú élet adottságát. Márpedig így van, hiszen hiába élek tovább, mint a többi ember és öregszem lényegesen lassabban, az én életem se fog örökké tartani, szóval az a pár évszázad se lesz elég arra, hogy mindent lássak, amit csak szeretnék. Habár, az azonban már eszembe jutott párszor, hogy Bex mellett egy kis időre fel kell hagynom a hobbimmal, tekintettel arra, hogy azért szüksége van némi irányításra és felügyeletre, hiába bizonygatja ennek az ellenkezőjét.
- Őszintén szólva nem tudom, de tudsz jobbat? - csóválom meg a fejem, majd kérdő tekintettel fordulok a lány felé, még mielőtt végleg a kúriához érnénk. Fogalmam sincs, látszik-e rajtam, de én is eléggé izgulok, hiába igyekszem olyasvalaki benyomását kelteni, aki biztos a dolgában. Bex értelmes lány, nem szabad gyerekként kezelni és igyekszem is nem ezt tenni, noha azzal nem értek egyet teljesen, hogy rögtön ezzel rohanjam le a szüleimet. Persze, ő is bizonytalan a kezdeteket illetően, de talán ketten össze tudunk rakni egyetlen olyan magyarázatot, ami elfogadható hasonló körülmények között. - Igen, ebben igazad lehet, de mégis miként tálaljam ezt nekik? Teljesen vadidegen vagy számukra, most pedig közöljem velük azt, hogy itt az unokájuk? - Kezd fájni a fejem a gyötrő gondolatoktól, hiszen igen, el is mondhatnám a teljes igazságot, nem is ez a baj, hanem ötletem sincs, milyen köntösbe kellene bújtatnom. Az én életmódom mellett igenis lehetett ilyesmire számítani, de nem vagyok képes eldönteni, miként reagálnának a szüleim. - Nem szeretnélek kellemetlen helyzetbe hozni. És ha nem fogadják valami jól a dolgot? Rajtad is csattanna az ostor, márpedig az nem lenne valami fair veled szemben.
Aggódó tekintettel kémlelem a hatalmas ablakokat, miközben igyekszem magamban eldönteni, mi lenne a legjobb ebben a helyzetben. Bex nem tehet semmiről sem, de ez a szüleimet nem igazán fogja érdekelni, ha esetleg kibuknának egy újdonsült unoka miatt. Bár, a szüleim még hagyján, ők megbékélnének a helyzettel, de a nagyszüleim... Már így is pengeélen táncolok az örökségemet illetően, hát még mi lesz abban az esetben, ha odaállítok hozzájuk a lánnyal?
- Egy ember miatt kár lenne kihagyni Európa legjobb iskoláját – szólalok meg, majd folytatom: - Én mindenesetre szívesen venném, ha oda járnál. Nem olyan lazák a szabályok, mint a Roxfortban, ott nem lehet elsikálni a büntetőmunkát, de sokkal többre tartják azt a végzettséget, amit a Durmstrangban teszel le. Mit tett ellened a barátod? - teszem fel némi habozás után a kérdésem. Nem áll szándékomban Bex életében turkálni, de ha már úgy alakult, hogy ő a lányom, akkor nem ártana megismernünk egymást kissé.
- Persze – biccentek, végül pár perces séta után a kúra hatalmas ajtaja előtt kötünk ki. A bejárat feletti részen egy hatalmas griff foglal helyet, családunk egyik ősi címerállata. A jószág feláll a helyéről, megrázza a tollait, majd ismét lepihen. Kezem magabiztosan nyúl a kopogtatóhoz, majd háromszor koppantok a tölgyajtón. Azon túl lépések zaja hallatszódik, melyek egyre közelednek. - Hagyd, hogy én beszéljek – szólalok meg ismét.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia 2018-06-14, 13:05


andy&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Eddigi éltem során még nem sokat voltam külföldön. Ez az első alkalom, hogy átlépem Anglia határát a szüleim nélkül és egy mediterrán országba látogatok el. Régebben azt hittem, hogy azért fogok először Bulgáriában járni, mert idősebb vagyok és egy nyári kiruccanást szerveztünk a barátnőimmel a tengerpartra. Mondjuk az utóbbi teória azért is tűnik abszurdnak, mert nem igazán szoktam barátkozni bárkivel is Corvus-t kivéve, aki köztudottan nem a gyengébbik nemet képviseli.
Őszintén szólva a szívem egyre hevesebben ver, hogy már majdnem ott vagyunk a háznál. Nem tudom, hogy valóban készen állok-e erre vagy ezt egy hirtelen döntésnek véljem, hogy itt vagyok. Nem kényszerített bele senki, a saját kétségbeesésemre fogom az egészet. Talán még jól is járhatok, s ha nagyon megtetszene ez a hely, s az itteni élet talán a jövő tanévemet már itt fogom elkezdeni.
- Lehet, hogy most jónak tűnik, hogy nem ezzel kezdjük az egészet, hogy a lányod vagyok, de őszintén Andy, szerinted ennek jó vége lenne? Most jópofiznánk nekik, hogy hoppá itt vagy a Wildfield kislány, pár nap múlva meg közölnénk, hogy mégsem, mert Benedict. Legalábbis Wildfield biztos, hogy nem – tárom szét a karom. Mindig is az egyenes beszédnek voltam a híve, s most jobban belegondolva a problémánkba nem hiszem, hogy jó ötlet lenne még pár napig titkolózni. Most mit vár mégis? Hogy megkedveljenek a szülei, aztán a nyakukba zúdítunk mindent? Semmi értelme szerintem várni, mert ugyanazt az eredményt érjük el vele. Az tény, hogy nem fognak nekem örülni. Akkor nem mindegy ha most vagy később nem örülnek?
- Valóban fontolgatom, hogy átiratkozok a Durmstrangba, ez nem hazugság – torpanok meg a kijelentésemen. Még sosem mondtam ezt ki hangosan senkinek, s furcsa így hallani. Még magamat is meglepem ezzel. – Tudod a Roxfortban csak egy ember van, aki miatt van értelme ott lennem, de elárult. Ugyan kibékültünk, de nem tudhatom, hogy ez mennyire lesz tartós. Ha nem jönne össze a dolog, akkor már semmi sem fog Angliához kötni és ebben az esetben a következő évet itt szeretném kezdeni – adom ki magamból végre. Igazából amennyire ragaszkodtam eddig a szülőhazámhoz, most annyira nem. Furcsa, hogy milyen rövid idő alatt milyen sokat változik egy ember.
- Rendben, te tudod. Te ismered őket, de elmondtam a véleményem – rántom meg a vállam, s nem kívánok több szót hozzáfűzni. – Mehetünk be? – kérdezem végül egy sóhajtás keretein belül.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia 2018-05-16, 15:31
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

Még csak nem is sejtem, mennyire elnyerte Bex tetszését a hely, amely számomra eléggé semleges. Nem sok emlék köt a kúriához, hiszen gyerekkorom nagy részét a nagyszüleimnél töltöttem és hát az az épület, ahol ők laknak... Nahát, attól még most is kiráz a hideg. A sok szabály, a sok etikett, amit igyekeztek belém nevelni és a végeláthatatlan bálok mind-mind az idegeimre mentek már kölyökkoromban is. Szerencsémre én még elég hamar le tudtam lépni onnan, de ugyanez nem mondható el pl. Dariusról, aki az unokák gyöngye volt. Én pedig a mai napig megmaradtam a fekete báránynak, aki állandóan ide-oda utazik és nevenincs balhékba keveredik. Istenem, ha értesülnek Bexről is! Szerintem nagyanyám minden bizonnyal szívrohamot fog kapni, amilyen szabályszerető és istenfélő. Egy házasságon kívüli gyerek? Tűzre vele! De még ha magukhoz is akarják venni... Nem, azt nem fogom hagyni, hiszen Bex nem járhatja végig azt az utat, amit én egyszer már megtettem és kicsit se nyerte el a tetszésemet.
- Az az igazság, hogy ezzel én is így vagyok – nevetem el magam a lány kijelentését hallva, hiszen egészen más tervezni a dolgot, mint lassan már a kapuban állni. A hatalmas sasszobrok felénk fordítják a fejüket, de nem mozdulnak a helyükről, elvégre nem kötelességük értesíteni a szüleimet. Nem, az mások feladata. - Félek belépni és valamennyire tartok attól is, hogy mi lesz, ha esetleg rosszul fogadják a dolgot. Nem szeretném, ha rajtad csattanna mindez, hiszen semmiről se tehetsz.
És tényleg ez a helyzet, noha még a szüleim reakciója az, ami a legkevésbé érdekel. Őket valamennyire képes leszek kordában tartani, hiszen mindketten jólelkű emberek, de a nagyszüleim... Képtelenség szép szóval hatni rájuk, a várható örökségem miatt pedig nem is szeretnék kockáztatni. Talán önzőség, de akkor is tetemes vagyon forog kockán, amit nem szeretnék egy régi félrelépés miatt elveszteni.
- A szüleim minden nagyobb család fejével tartják a kapcsolatot – fintorodom el Bex ötletét hallva, majd lassan megcsóválom a fejem. - Ragaszkodnának ahhoz, hogy beszélhessenek apáddal a kandallóban. Valami más kellene, de nem tudom, mi lenne elég hihető... Talán az, hogy fontolgatjátok, miszerint átiratkozol a Durmstrangba és mivel a szüleid nem igazán repestek attól, hogy egyedül utazz ide, elkísértelek. Szeretnél szétnézni az új iskoládban, mielőtt döntenél arról, hogy idejöjj-e. Talán megkedvelnek ebben a pár napban és kissé jobb szívvel fogadják a tényeket.
Igen, ez talán megfelelő lépés lenne. Kell pár nap, amíg jobban megismerik a lányt és így talán tényleg sokkal könnyebben fogadják majd a fennálló helyzetet. Ha most közölném velük a dolgot, akkor annak talán nem lenne jó vége. Természetesen az sem garancia, hogy most jól fog elsülni, de azért kissé pozitív irányba billenne a mérleg nyelve.
- Nem titkolom el, az nem menne, de igazság szerint nem lesz könnyű dolgom velük és hidd el, ez nem miattad van – teszem még hozzá, hiszen sejtem én jól, mit gondolhat magában a lány. Rossz helyzetben van jelenleg és ilyenkor az ember képes sokkal jobban magára venni egy-egy dolgot. - Ők bonyolultak és a te érdekedben nem igazán kellene elsietni a bemutatkozást – felelem, miközben látványosan gondolkodóba esem. - Náluk a szabályok kőbe vannak vésve és már így is elég bonyolult a kapcsolatunk, nem kellene még jobban megnehezíteni a saját helyzetem. Egyelőre. Egy-két hónap és beszélünk velük is, de nem lenne jó ötlet elkapkodni.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia 2018-05-14, 13:44


andy&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Egyáltalán nem bánom, hogy sétálnunk kell, sőt még örülök is neki, hogy a védőbűbájok nem engedik, hogy rögtön a kúriába hoppanáljunk. Tetszik ez a környék, imádom, hogy nem a nagy városban van, mint a Wildfield ház, hanem sokkal hangsúlyosabb itt, a domb tetején. Ámulattal tölt el az épület látványa, melyhez foghatót még nem sokszor láttam az életem során. Londonban nincsenek ehhez fogható épületek, talán a Minisztérium van még ilyen szép, de az jóval nagyobb a Benedict kúriánál.
Hirtelen megrázom a fejem, mivel végre tudatosul bennem, hogy most sokkal fontosabb dolog miatt vagyok itt, minthogy a házban gyönyörködjek. Vajon hogy fognak fogadni Andy szülei és a nagyszülei? Őszintén megvallva most már félek bemenni, a szívem a torkomban dobog és azt kívánom, hogy bárcsak gondolkoztam volna előre. Talán még időt kellett volna hagynom magamnak, hogy teljesen feldolgozzam a történteket és csak utána utazzak ki Bulgáriába. Nagyot nyelek és félve pillantok az újdonsült apukámra. Látom rajta, hogy ő sem repdes éppen az örömtől, ami még több okot ad nekem arra, hogy aggódjak.
- Hogy őszinte legyek legszívesebben most elmenkülnék – nevetek kínosan, de mielőtt bármi újat is mondana reagálok az előző monológjára. – Teljes mértékben igazad van, de nem lesz később így még nagyobb balhé, hogy most még hazudunk is nekik? Egyébként mondhatsz valami olyasmit is, hogy megismerkedtél jobban Mr. Wildfielddal és ők is ideutaztak veled Szófiába csak én erősködtem, hogy meg akarom nézni veled az épületet, mielőtt a szüleim is csatlakoznának – inkább kérdésnek hangzik mindaz, amit mondok és jól tudom, hogy elég bugyuta ötlet. Talán már használhatatlan is, de egyszerűen nem jut több minden az eszembe.
- A nagyszüleid előtt megpróbálod eltitkolni? Mármint sosem vallanád be nekik? – kérdezem kíváncsian. Ha tényleg olyan szörnyűek, mint amilyennek mondja őket, akkor teljes mértékben megértem, viszont ettől függetlenül rosszul esik. Úgy érzem magam, mintha valami méreg lennék, amit rejtegetni kell az emberek elől, mert ha megtudnák, hogy létezik, akkor kitörne a pokol. Lehet, hogy most tényleg ez a helyzet velem.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia 2018-05-13, 09:48
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

A Szent Mungóban töltött napjaim felettébb unalmasan teltek, elvégre a pihenésen kívül semmi más dolgom nem volt. Más esetben élvezem a lazítást, a lustulást, de nem abban az esetben, ha nem akkor hagyhatom abba, amikor kedvem tartja. A napok csigatempóban teltek, az pedig kifejezetten idegesített a végén, hogy egy láthatóan nem normális emberrel pakoltak egy szobába. Lett volna ugyan pénzem egy külön kórteremre, de úgy voltam vele, hogy egy nap nem a világ vége. Tévedtem. Az illető teljes mértékben lefárasztott, hatalmas szerencsémre viszont a sérüléseim gyorsabban gyógyultak, mint azt a gyógyítók várták, úgyhogy két nappal hamarabb távozhattam.
A Bex és köztem lévő dolgok rohamléptekben alakulnak, vagyis kezdem elhinni, hogy tényleg van valami vérségi kapcsolat köztünk. Na, nem mintha a vizsgálat eredménye nem lett volna elég bizonyíték, de mégis más egy darab papír... Van rajta pár betű, néhány mondat és kész, vége a történetnek, de amikor a lányod ténylegesen több időt tölt veled, az ismét valami teljesen más, mint egy szakvélemény. Külsőre talán nem hasonlítunk egymásra, de a személyisége nagy részét tőlem örökölte. Ugyanolyan makacs és szabad szellemű, mint én voltam annak idején, néha még velem szemben is. Persze már nem mondja meg annyira durván a véleményét, mint a Három Seprűben, igyekszik azt finomabb köntösbe csomagolni és úgy letuszkolni a torkomon, de mindent kimond, amit gondol.
A hoppanálási pontokat kissé bonyolult volt összehoznom, elvégre elég nagy a távolság és mivel még nem vagyok profi a dologban, kisebb távokat tettünk meg. Így ugyan kockázatosabb, hiszen több hoppanálással több az esélye annak is, hogy valahol elhagyjuk a végtagjainkat, de hát mindkét módszernek megvan a hátulütője. Ez számomra biztonságosabb, tudtunk pihenni is a két hoppanálás között, ami fontos, hiszen még az én gyomrom se szokott hozzá teljes mértékben. Soha életemben nem szerettem ezt az utazási módszert, sőt, még a zsupszkulcsot is teljes mértékben megvetem, ha lehetséges, inkább gyalog vagy mugli tömegközlekedéssel megyek valamerre.
- Nem tudom – vonom meg a vállam tanácstalanul Bex kérdését hallva, miközben a hatalmas kúria felé baktatunk, amely egy dombon helyezkedik el, nem messze a várostól. Ide már nem hoppanálhattunk a védőbűbájok miatt, szóval pár perces sétát kell tennünk felfelé, de legalább van időnk lelkileg is felkészülni az előttünk álló eseményekre. - A szüleim nem szigorú emberek, de vannak szabályok, amiket szeretnek betartani és fogalmam sincs, téged miként fogadnak majd. A helyzet az, hogy nem írtam meg nekik a dolgot, szóval majd valamilyen mesét ki kell találnunk rólad. Van valamilyen ötleted?
Kíváncsian pillantok a lányra, hiszen tényleg nem mertem nekik megírni a dolgot és igen, tudom, hogy ez hülye döntés volt részemről, de ez van... Még Bex számára is jobb, ha olyankor mondjuk el, amikor jó hangulatban vannak a szüleim, mert ha most otthon pont feszült a légkör, én meg betoppanok vele, na, annak tényleg nem lesz semmi szívderítő következménye.
- Ne aggódj, elmondjuk nekik pár napon belül, de nem rögtön. Ráadásul, ott vannak a nagyszüleim is, na ők aztán tényleg igazi arisztokraták. Velük ezt semmiképp se szeretném közölni és ez neked is jobb, hidd el...
Komor pillantást vetek az egyre növekvő épületre, miközben gondolataim azon járnak, hogy vajon ott vannak-e a nagyszüleim. Bex talán nem is sejti, de tényleg nem sok jó jut ki neki, ha esetleg a fülükbe jut mindez.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia 2018-05-06, 19:16


andy&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Az utóbbi két napban nem tudtam semmit sem aludni az izgalomtól, hiszen csak az lebegett a szemeim előtt, hogy végre eljuthatok Bulgária fővárosába, Szófiába Andyvel. Kiskoromban néhány alkalommal voltunk külföldön a szüleimmel, de apám nem igazán szeretett távol lenni az otthonától, így anyám ritkán tudta rávenni a nyaralásra vagy a síelésre, aminek nem örülök túlzottan, mert én viszont imádtam elhagyni Angliát. Igazság szerint sosem terveztem elköltözni a szigetországból, de az utóbbi időszakban többször is megfordult a fejemben és ha jól fogom érezni itt magam, akkor lehet Andy-nek is megmondom, hogy benne vagyok, költözzünk.
Mindössze annyi hátulütője van a dolognak, hogy kibékültünk Corvusszal és őt nem szívesen hagyom magára. Túl sokat jelent nekem, amit nem tudok hová rakni. A szünet végén lesz a bál az alsósoknak. Azt mondtam Corvus-nak, hogy nem megyek, de igazából már rég lebeszéltem Andy-vel, hogy addigra visszajussak a Roxfortba. Meg akarom lepni Corvus-t, még egy baglyot is fogok neki küldeni holnap reggel, hogy biztosan nem megyek és hogy jól érzem magam itt.
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy vegyes érzések kavarognak bennem, mert fogalmam sincs, hogy mire számíthatok a nagyszüleimtől. Vajon megértőek lesznek és befogadóak velem kapcsolatban vagy elutasítanak? Vajon tudnak már rólam vagy Andy most fogja csak elmondani nekik, hogy mi a helyzet? Igazából nem bánnám, ha előtte megírta volna nekik. Abban a pár napban míg a Szent Mungóban volt bőven volt rá ideje. Egyébként háromszor is voltam bent nála, egész jókat elbeszélgettünk és rá kellett jönnöm, hogy olyan sokban nem is különbözünk egymástól. Plusz kicsit örülök neki, hogy nem erőlteti rám a véleményét, mint az apám. Így tényleg van saját akaratom, aminek felettébb örülök.
- Szerinted mi lesz? – kérdezem Andy-t miután megérkezünk. Zsupszkulccsal utaztunk, ezt találtuk a legegyszerűbbnek. Én még nem tudok hoppanálni és a Roxfort területén amúgy sem lehet. Így is Roxmortsban találkoztunk és onnan indultunk el ide.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16

TémanyitásTárgy: Andy & Bex - Szófia 2018-05-06, 19:16

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia

Vissza az elejére Go down

Andy & Bex - Szófia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-