Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Házpontok 2017-2018.
  Yesterday at 16:33
Calista Merrick

ϟ Üvegházak
  Yesterday at 16:25
Sasha McCaine

ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 15:58
Jensen McKinney
ϟ Diákok a tilosban
  Yesterday at 9:22
Gina Accipiter


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Quinn A. Perold
 
Corvus Flint
 
Bexley Wildfield
 
Sasha McCaine
 
Calista Merrick
 
Katherine Benedict
 
Rose-Neira Brooks
 
Benjamin Morgan
 
Statisztika

Összesen 627 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dracklana

Jelenleg összesen 37031 hozzászólás olvasható. in 3367 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) Csüt. 2 Okt. - 18:29-kor volt itt.

Share|

Andy & Bex - Szófia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia Szer. 16 Május - 15:31
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

Még csak nem is sejtem, mennyire elnyerte Bex tetszését a hely, amely számomra eléggé semleges. Nem sok emlék köt a kúriához, hiszen gyerekkorom nagy részét a nagyszüleimnél töltöttem és hát az az épület, ahol ők laknak... Nahát, attól még most is kiráz a hideg. A sok szabály, a sok etikett, amit igyekeztek belém nevelni és a végeláthatatlan bálok mind-mind az idegeimre mentek már kölyökkoromban is. Szerencsémre én még elég hamar le tudtam lépni onnan, de ugyanez nem mondható el pl. Dariusról, aki az unokák gyöngye volt. Én pedig a mai napig megmaradtam a fekete báránynak, aki állandóan ide-oda utazik és nevenincs balhékba keveredik. Istenem, ha értesülnek Bexről is! Szerintem nagyanyám minden bizonnyal szívrohamot fog kapni, amilyen szabályszerető és istenfélő. Egy házasságon kívüli gyerek? Tűzre vele! De még ha magukhoz is akarják venni... Nem, azt nem fogom hagyni, hiszen Bex nem járhatja végig azt az utat, amit én egyszer már megtettem és kicsit se nyerte el a tetszésemet.
- Az az igazság, hogy ezzel én is így vagyok – nevetem el magam a lány kijelentését hallva, hiszen egészen más tervezni a dolgot, mint lassan már a kapuban állni. A hatalmas sasszobrok felénk fordítják a fejüket, de nem mozdulnak a helyükről, elvégre nem kötelességük értesíteni a szüleimet. Nem, az mások feladata. - Félek belépni és valamennyire tartok attól is, hogy mi lesz, ha esetleg rosszul fogadják a dolgot. Nem szeretném, ha rajtad csattanna mindez, hiszen semmiről se tehetsz.
És tényleg ez a helyzet, noha még a szüleim reakciója az, ami a legkevésbé érdekel. Őket valamennyire képes leszek kordában tartani, hiszen mindketten jólelkű emberek, de a nagyszüleim... Képtelenség szép szóval hatni rájuk, a várható örökségem miatt pedig nem is szeretnék kockáztatni. Talán önzőség, de akkor is tetemes vagyon forog kockán, amit nem szeretnék egy régi félrelépés miatt elveszteni.
- A szüleim minden nagyobb család fejével tartják a kapcsolatot – fintorodom el Bex ötletét hallva, majd lassan megcsóválom a fejem. - Ragaszkodnának ahhoz, hogy beszélhessenek apáddal a kandallóban. Valami más kellene, de nem tudom, mi lenne elég hihető... Talán az, hogy fontolgatjátok, miszerint átiratkozol a Durmstrangba és mivel a szüleid nem igazán repestek attól, hogy egyedül utazz ide, elkísértelek. Szeretnél szétnézni az új iskoládban, mielőtt döntenél arról, hogy idejöjj-e. Talán megkedvelnek ebben a pár napban és kissé jobb szívvel fogadják a tényeket.
Igen, ez talán megfelelő lépés lenne. Kell pár nap, amíg jobban megismerik a lányt és így talán tényleg sokkal könnyebben fogadják majd a fennálló helyzetet. Ha most közölném velük a dolgot, akkor annak talán nem lenne jó vége. Természetesen az sem garancia, hogy most jól fog elsülni, de azért kissé pozitív irányba billenne a mérleg nyelve.
- Nem titkolom el, az nem menne, de igazság szerint nem lesz könnyű dolgom velük és hidd el, ez nem miattad van – teszem még hozzá, hiszen sejtem én jól, mit gondolhat magában a lány. Rossz helyzetben van jelenleg és ilyenkor az ember képes sokkal jobban magára venni egy-egy dolgot. - Ők bonyolultak és a te érdekedben nem igazán kellene elsietni a bemutatkozást – felelem, miközben látványosan gondolkodóba esem. - Náluk a szabályok kőbe vannak vésve és már így is elég bonyolult a kapcsolatunk, nem kellene még jobban megnehezíteni a saját helyzetem. Egyelőre. Egy-két hónap és beszélünk velük is, de nem lenne jó ötlet elkapkodni.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia Hétf. 14 Május - 13:44


andy&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Egyáltalán nem bánom, hogy sétálnunk kell, sőt még örülök is neki, hogy a védőbűbájok nem engedik, hogy rögtön a kúriába hoppanáljunk. Tetszik ez a környék, imádom, hogy nem a nagy városban van, mint a Wildfield ház, hanem sokkal hangsúlyosabb itt, a domb tetején. Ámulattal tölt el az épület látványa, melyhez foghatót még nem sokszor láttam az életem során. Londonban nincsenek ehhez fogható épületek, talán a Minisztérium van még ilyen szép, de az jóval nagyobb a Benedict kúriánál.
Hirtelen megrázom a fejem, mivel végre tudatosul bennem, hogy most sokkal fontosabb dolog miatt vagyok itt, minthogy a házban gyönyörködjek. Vajon hogy fognak fogadni Andy szülei és a nagyszülei? Őszintén megvallva most már félek bemenni, a szívem a torkomban dobog és azt kívánom, hogy bárcsak gondolkoztam volna előre. Talán még időt kellett volna hagynom magamnak, hogy teljesen feldolgozzam a történteket és csak utána utazzak ki Bulgáriába. Nagyot nyelek és félve pillantok az újdonsült apukámra. Látom rajta, hogy ő sem repdes éppen az örömtől, ami még több okot ad nekem arra, hogy aggódjak.
- Hogy őszinte legyek legszívesebben most elmenkülnék – nevetek kínosan, de mielőtt bármi újat is mondana reagálok az előző monológjára. – Teljes mértékben igazad van, de nem lesz később így még nagyobb balhé, hogy most még hazudunk is nekik? Egyébként mondhatsz valami olyasmit is, hogy megismerkedtél jobban Mr. Wildfielddal és ők is ideutaztak veled Szófiába csak én erősködtem, hogy meg akarom nézni veled az épületet, mielőtt a szüleim is csatlakoznának – inkább kérdésnek hangzik mindaz, amit mondok és jól tudom, hogy elég bugyuta ötlet. Talán már használhatatlan is, de egyszerűen nem jut több minden az eszembe.
- A nagyszüleid előtt megpróbálod eltitkolni? Mármint sosem vallanád be nekik? – kérdezem kíváncsian. Ha tényleg olyan szörnyűek, mint amilyennek mondja őket, akkor teljes mértékben megértem, viszont ettől függetlenül rosszul esik. Úgy érzem magam, mintha valami méreg lennék, amit rejtegetni kell az emberek elől, mert ha megtudnák, hogy létezik, akkor kitörne a pokol. Lehet, hogy most tényleg ez a helyzet velem.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia Vas. 13 Május - 9:48
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

A Szent Mungóban töltött napjaim felettébb unalmasan teltek, elvégre a pihenésen kívül semmi más dolgom nem volt. Más esetben élvezem a lazítást, a lustulást, de nem abban az esetben, ha nem akkor hagyhatom abba, amikor kedvem tartja. A napok csigatempóban teltek, az pedig kifejezetten idegesített a végén, hogy egy láthatóan nem normális emberrel pakoltak egy szobába. Lett volna ugyan pénzem egy külön kórteremre, de úgy voltam vele, hogy egy nap nem a világ vége. Tévedtem. Az illető teljes mértékben lefárasztott, hatalmas szerencsémre viszont a sérüléseim gyorsabban gyógyultak, mint azt a gyógyítók várták, úgyhogy két nappal hamarabb távozhattam.
A Bex és köztem lévő dolgok rohamléptekben alakulnak, vagyis kezdem elhinni, hogy tényleg van valami vérségi kapcsolat köztünk. Na, nem mintha a vizsgálat eredménye nem lett volna elég bizonyíték, de mégis más egy darab papír... Van rajta pár betű, néhány mondat és kész, vége a történetnek, de amikor a lányod ténylegesen több időt tölt veled, az ismét valami teljesen más, mint egy szakvélemény. Külsőre talán nem hasonlítunk egymásra, de a személyisége nagy részét tőlem örökölte. Ugyanolyan makacs és szabad szellemű, mint én voltam annak idején, néha még velem szemben is. Persze már nem mondja meg annyira durván a véleményét, mint a Három Seprűben, igyekszik azt finomabb köntösbe csomagolni és úgy letuszkolni a torkomon, de mindent kimond, amit gondol.
A hoppanálási pontokat kissé bonyolult volt összehoznom, elvégre elég nagy a távolság és mivel még nem vagyok profi a dologban, kisebb távokat tettünk meg. Így ugyan kockázatosabb, hiszen több hoppanálással több az esélye annak is, hogy valahol elhagyjuk a végtagjainkat, de hát mindkét módszernek megvan a hátulütője. Ez számomra biztonságosabb, tudtunk pihenni is a két hoppanálás között, ami fontos, hiszen még az én gyomrom se szokott hozzá teljes mértékben. Soha életemben nem szerettem ezt az utazási módszert, sőt, még a zsupszkulcsot is teljes mértékben megvetem, ha lehetséges, inkább gyalog vagy mugli tömegközlekedéssel megyek valamerre.
- Nem tudom – vonom meg a vállam tanácstalanul Bex kérdését hallva, miközben a hatalmas kúria felé baktatunk, amely egy dombon helyezkedik el, nem messze a várostól. Ide már nem hoppanálhattunk a védőbűbájok miatt, szóval pár perces sétát kell tennünk felfelé, de legalább van időnk lelkileg is felkészülni az előttünk álló eseményekre. - A szüleim nem szigorú emberek, de vannak szabályok, amiket szeretnek betartani és fogalmam sincs, téged miként fogadnak majd. A helyzet az, hogy nem írtam meg nekik a dolgot, szóval majd valamilyen mesét ki kell találnunk rólad. Van valamilyen ötleted?
Kíváncsian pillantok a lányra, hiszen tényleg nem mertem nekik megírni a dolgot és igen, tudom, hogy ez hülye döntés volt részemről, de ez van... Még Bex számára is jobb, ha olyankor mondjuk el, amikor jó hangulatban vannak a szüleim, mert ha most otthon pont feszült a légkör, én meg betoppanok vele, na, annak tényleg nem lesz semmi szívderítő következménye.
- Ne aggódj, elmondjuk nekik pár napon belül, de nem rögtön. Ráadásul, ott vannak a nagyszüleim is, na ők aztán tényleg igazi arisztokraták. Velük ezt semmiképp se szeretném közölni és ez neked is jobb, hidd el...
Komor pillantást vetek az egyre növekvő épületre, miközben gondolataim azon járnak, hogy vajon ott vannak-e a nagyszüleim. Bex talán nem is sejti, de tényleg nem sok jó jut ki neki, ha esetleg a fülükbe jut mindez.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia Vas. 6 Május - 19:16


andy&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Az utóbbi két napban nem tudtam semmit sem aludni az izgalomtól, hiszen csak az lebegett a szemeim előtt, hogy végre eljuthatok Bulgária fővárosába, Szófiába Andyvel. Kiskoromban néhány alkalommal voltunk külföldön a szüleimmel, de apám nem igazán szeretett távol lenni az otthonától, így anyám ritkán tudta rávenni a nyaralásra vagy a síelésre, aminek nem örülök túlzottan, mert én viszont imádtam elhagyni Angliát. Igazság szerint sosem terveztem elköltözni a szigetországból, de az utóbbi időszakban többször is megfordult a fejemben és ha jól fogom érezni itt magam, akkor lehet Andy-nek is megmondom, hogy benne vagyok, költözzünk.
Mindössze annyi hátulütője van a dolognak, hogy kibékültünk Corvusszal és őt nem szívesen hagyom magára. Túl sokat jelent nekem, amit nem tudok hová rakni. A szünet végén lesz a bál az alsósoknak. Azt mondtam Corvus-nak, hogy nem megyek, de igazából már rég lebeszéltem Andy-vel, hogy addigra visszajussak a Roxfortba. Meg akarom lepni Corvus-t, még egy baglyot is fogok neki küldeni holnap reggel, hogy biztosan nem megyek és hogy jól érzem magam itt.
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy vegyes érzések kavarognak bennem, mert fogalmam sincs, hogy mire számíthatok a nagyszüleimtől. Vajon megértőek lesznek és befogadóak velem kapcsolatban vagy elutasítanak? Vajon tudnak már rólam vagy Andy most fogja csak elmondani nekik, hogy mi a helyzet? Igazából nem bánnám, ha előtte megírta volna nekik. Abban a pár napban míg a Szent Mungóban volt bőven volt rá ideje. Egyébként háromszor is voltam bent nála, egész jókat elbeszélgettünk és rá kellett jönnöm, hogy olyan sokban nem is különbözünk egymástól. Plusz kicsit örülök neki, hogy nem erőlteti rám a véleményét, mint az apám. Így tényleg van saját akaratom, aminek felettébb örülök.
- Szerinted mi lesz? – kérdezem Andy-t miután megérkezünk. Zsupszkulccsal utaztunk, ezt találtuk a legegyszerűbbnek. Én még nem tudok hoppanálni és a Roxfort területén amúgy sem lehet. Így is Roxmortsban találkoztunk és onnan indultunk el ide.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTárgy: Andy & Bex - Szófia Vas. 6 Május - 19:16

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Andy & Bex - Szófia

Vissza az elejére Go down

Andy & Bex - Szófia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-